תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 07:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לקחים לעתיד חשבון נפש ומסקנות מהדו
הודעהפורסם: 03 ינואר 2019, 01:32 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
joshsoos כתב:
הדבר העיקרי שצריך להסיק, ולא שזה חדש, הוא שאוהדים הם לא פחות נוכלים ואינטסרנטים מלא אוהדים. רמון, כבירי, הראל, תאומים וראשי העמותה ( לא ייאמן שהשם נמרוד בוכמן לא מוזכר, מראשי הקנוניה של תאומים רמון ומני וייצמן ) הם עוכרי הפועל במסווה של אוהדים.
מבחינת תכלס, מה כבר יש לעשות חוץ מלהפעיל לחץ מאסיבי על הנוכלים העכשווים למכור ולראות טוב טוב למי הם עושים את זה כדי שלא לעוד נוכל כמותם. הפועל מקבלת בעונה הבאה נכס גדול בדמות בלומפילד החדש, שיכול להקפיץ אותה לעידן אחר. אסור לפספס את המומנטום על הנוכלים המתועבים שמנהלים אותנו היום.

מרפרוף בדוח דווקא מצאתי שהוא כן מופיע, בחלק שמדבר על הפגישה עם נציגי שיכון ובינוי בגרמניה לגבי האיצטדיון (עמוד 424), כשמני ויצמן כותב להם כי מטעם מועדון הפועל תל אביב יגיע מר בוכמן.

ומי שיחפש גם את כתובת המייל שלו שמופיעה שם, יגלה שהוא מכותב לעשרות מיילים (רובם או כולם בנושא האצטדיון).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2019, 08:03 
האדס כתב:
איזה חשבון נפש הם צריכים לעשות?
בניגוד לכולם, הם הכי עקביים בדרך שלהם ומעולם לא זגזגו.
מי שלא אוהב אותם, שלא יתרום להם ולא יתמוך בהם.
כרגע הם הגורם שמוביל את הקהל שלנו ביציע ומחוץ ליציע.

אני לא מהתומכים שלהם, אבל אני חושב שברגע שתגיע לכאן הנהלה שתבין איך הופכים את האולטראס לפרטנרים, היא תזכה בקהל הכי תומך שיש.

מתוך העדות של עידו חג'ג'

אז באו אליי האוהדים הביתה למטה, עשו איזה מפגן ואמרו: חיים רמון ועידו חג’ג’ תלכו הביתה. למה? כי הפסדנו במשחק, אירופה… אוהדים מהמשחק באו אליי הביתה, צעקו ברמקול… עכשיו אמרתי טוב, ממש מבייש, כי כל השכונה מכירים אותי ויש לי שם טוב, וזה עושה מאוד מאוד לא נעים. אח”כ הם עלו למעלה ואני לא יודע אם אתם פעם ראיתם את האולטראס של הפועל, אבל האולטראס של הפועל זה אריות. זה אנשים ככה, וכולם קעקועים הפועל… זה אנשים שהם קיצוניים ברמות ובלי חולצה, ודופקים לי בדלת, ואני אומר לבת שלי, והבת שלי אומרת מה קרה? ואמא שלה ככה, יושבים בחדר חשוך, מכבים את האורות ואני אומר: תהיי בשקט, אנחנו לא בבית. הילדה רוצה את זה והיא בוכה. ואני אומר: אל תצעקי, והם דופקים בדלת ואני מסתכל בעינית ואני רואה איזה כל הפרוזדור מלא ברנשים, כולם בלי חולצות ועם בירות, שזה באמת אירוע מפחיד”.

“משם נסעתי, אני עובד בגרמניה… חיים רמון היה בסוף השבוע הזה עם מני ויצמן שם. אמרתי להם, חברה, אני עוזב, אני עוזב את הפועל. אמרו לי: אין סיכוי בעולם שאתה עוזב. לא, אנחנו נשפר את זה. לא יכול להיות שבגלל אוהדים רעים, שהם האולטראס, היו רק 30 כאלה, ובגלל זה אתה לא תלך. והתחלתי כמעט להשתכנע להישאר. אני מתקשר לאשתי, אני אומר לה: תשמעי, הם באמת צריכים אותי. הם צריכים את העזרה. חיים לא יכול לנהל את החברה עכשיו. אז היא אומרת לי: לא, אם אתה נשאר בהפועל, תמצא אישה אחרת. אמרתי: טוב, אוקיי. אז הודעתי לכולם ביום ראשון שאני עוזב. עשה קצת דרמה בעיתונות וזה”.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לקחים לעתיד חשבון נפש ומסקנות מהדו"ח
הודעהפורסם: 03 ינואר 2019, 08:54 
תיקו עם הרוגים

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2019, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
האדס כתב:
איזה חשבון נפש הם צריכים לעשות?
בניגוד לכולם, הם הכי עקביים בדרך שלהם ומעולם לא זגזגו.
מי שלא אוהב אותם, שלא יתרום להם ולא יתמוך בהם.
כרגע הם הגורם שמוביל את הקהל שלנו ביציע ומחוץ ליציע.

אני לא מהתומכים שלהם, אבל אני חושב שברגע שתגיע לכאן הנהלה שתבין איך הופכים את האולטראס לפרטנרים, היא תזכה בקהל הכי תומך שיש.

מתוך העדות של עידו חג'ג'

אז באו אליי האוהדים הביתה למטה, עשו איזה מפגן ואמרו: חיים רמון ועידו חג’ג’ תלכו הביתה. למה? כי הפסדנו במשחק, אירופה… אוהדים מהמשחק באו אליי הביתה, צעקו ברמקול… עכשיו אמרתי טוב, ממש מבייש, כי כל השכונה מכירים אותי ויש לי שם טוב, וזה עושה מאוד מאוד לא נעים. אח”כ הם עלו למעלה ואני לא יודע אם אתם פעם ראיתם את האולטראס של הפועל, אבל האולטראס של הפועל זה אריות. זה אנשים ככה, וכולם קעקועים הפועל… זה אנשים שהם קיצוניים ברמות ובלי חולצה, ודופקים לי בדלת, ואני אומר לבת שלי, והבת שלי אומרת מה קרה? ואמא שלה ככה, יושבים בחדר חשוך, מכבים את האורות ואני אומר: תהיי בשקט, אנחנו לא בבית. הילדה רוצה את זה והיא בוכה. ואני אומר: אל תצעקי, והם דופקים בדלת ואני מסתכל בעינית ואני רואה איזה כל הפרוזדור מלא ברנשים, כולם בלי חולצות ועם בירות, שזה באמת אירוע מפחיד”.

“משם נסעתי, אני עובד בגרמניה… חיים רמון היה בסוף השבוע הזה עם מני ויצמן שם. אמרתי להם, חברה, אני עוזב, אני עוזב את הפועל. אמרו לי: אין סיכוי בעולם שאתה עוזב. לא, אנחנו נשפר את זה. לא יכול להיות שבגלל אוהדים רעים, שהם האולטראס, היו רק 30 כאלה, ובגלל זה אתה לא תלך. והתחלתי כמעט להשתכנע להישאר. אני מתקשר לאשתי, אני אומר לה: תשמעי, הם באמת צריכים אותי. הם צריכים את העזרה. חיים לא יכול לנהל את החברה עכשיו. אז היא אומרת לי: לא, אם אתה נשאר בהפועל, תמצא אישה אחרת. אמרתי: טוב, אוקיי. אז הודעתי לכולם ביום ראשון שאני עוזב. עשה קצת דרמה בעיתונות וזה”.

מה שעצוב זה שיש חוסר הבנה מוחלט כמה התנהלות כזאת היא מזיקה ומרחיקה אנשים מהפועל. מעטים האנשים שאחרי דברים כאלו יתנהגו אחרת מחג'ג'. צריך להיות או עשוי מברזל, או אופרטוניסט מוחלט סטייל טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2019, 09:33 
כל מי שאכפת לו מבין את זה טוב, הבעייה היא עם אלו שלא אכפת להם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2019, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
במקרה הזה, לו הייתי חג׳ג׳, הייתי מצלם את האנשים ואוסר עליהם להיכנס לבלומפילד עד סוף החיים.
שישארו עם הקעקועים ועם מנוי לספורט 1 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2019, 11:49 
האולטראס היו בעבר היתרון הכי גדול שלנו על כל הקהלים והפכו להיות אחד החסרונות הכי גדולים שלנו היום.
לכל אלה שטוענים שמדובר בהנהלות שלא מבינות אותם, אני ממליץ לפנות לכדורסל ולראות שגם שם הם עושים נזק גדול.
מועדון טוב ובריא אמור מצד אחד לתמוך בקהל שלו, ומצד שני לא לפחד להתעמת איתו ולערב גם את המשטרה כשצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2019, 11:50 
פחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2019, 11:52 
מה ההבדל בין אולטראס הפועל ללה פמיליה?
לה פמיליה שרפו הלכה למעשה את המועדון.
למה אצלם מגיע פעם אחר פעם רוכש אחר?
הם לא מפחדים מהלה פמיליה והגזענות?
במכבי לא שרפו לאבוקסיס את הרכב?
נגיד כך:
מי שרוצה לברוח מהכדורגל לא צריך לעשות יותר מידי, רק להפיל את האשמה על האולטראס או לעשות להם דווקא וזהו.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2019, 12:26 
Noam כתב:
פחחחחחחח

התשובה הכי מנומקת שלך מאז שאתה בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2019, 12:28 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2019, 12:30 
לירון האדום כתב:
נגיד כך:
מי שרוצה לברוח מהכדורגל לא צריך לעשות יותר מידי, רק להפיל את האשמה על האולטראס או לעשות להם דווקא וזהו.

לה פמיליה זה ארגון טרור בחסות המדינה.
מה לעשות שבמדינה שלנו יותר יקרוץ לבעלים מועדון שהולך עם הממסד, גזעני ושיכול לקדם אג׳נדות של פוליטיקאים.
למרות שהם טינופת מהלכת, הם התמתנו בתקופה של חוגג.
במכבי לא מפחדים להילחם באוהדים שעושים רע לקבוצה ומחרימים מנויים/ מתלוננים במשטרה וכו׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לקחים לעתיד חשבון נפש ומסקנות מהדו"ח
הודעהפורסם: 05 ינואר 2019, 12:45 
Asafas כתב:
לירון האדום כתב:
נגיד כך:

מה לעשות שבמדינה שלנו יותר יקרוץ לבעלים מועדון שהולך עם הממסד, גזעני ושיכול לקדם אג׳נדות של פוליטיקאים.
במכבי לא מפחדים להילחם באוהדים שעושים רע לקבוצה ומחרימים מנויים/ מתלוננים במשטרה וכו׳.
הנקודה שלי היא שלא האולטראס הוא הגורם שמרחיק רוכשים פוטנציאלים.
בכל קבוצה גדולה יש ארגון אוהדים חזק שבחלקו גם אלים (גם בטורקיה ויוון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2019, 12:56 
אני רשמתי שמדובר בחסרון, לא במשהו שישבור רוכש אמיתי, ועדיין הם צריכים לשנות את ההתנהלות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לקחים לעתיד חשבון נפש ומסקנות מהדו"ח
הודעהפורסם: 05 ינואר 2019, 13:36 
לירון האדום כתב:
Asafas כתב:
לירון האדום כתב:
נגיד כך:

הנקודה שלי היא שלא האולטראס הוא הגורם שמרחיק רוכשים פוטנציאלים.
בכל קבוצה גדולה יש ארגון אוהדים חזק שבחלקו גם אלים (גם בטורקיה ויוון).

אולי הוא לא הגורם אבל הוא גם גורם
ואפילו משמעותי
ואל תשווה הפועל לבית"ר/מכבי שיש לבעלים שם תמיד אינטרס נוסף .
גם אם אתה אוהב את זה או לא האולטראס הוא חלק מבעיה גדולה מאוד בהפועל .

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2019, 09:54 
הפועל זה שמאל ושירי שואה - שני דברים שהם טאבו בחברה הישראלית.
אפשר להמשיך לזיין את המוח על כל מיני שטויות אחרות, אבל זה מה שמונע מרוכשים להתקרב לכאן (וגם החובות הבינלאומיים, אבל זה כבר משהו משני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: