תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 21:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כבירי
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1058448639

כל הקבוצה הזו היא טרגדיה אחת גדולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כבירי
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 12:50 
פשוט מטורף שהבן אדם שפך 60 מיליון שקל בשנה וחצי וזה נגמר בפירוק. לא נתפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 12:53 
איזה באסה איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
צורר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 13:26 
אדם מטורף, טיפש חסר תקנה וחלאת המין האנושי.
חורבן הפועל תל אביב לעולם צריך להיות חקוק כאות קין על המצח של האפס הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 14:15 
מצד אחד כעס אדיר שהוביל אותנו לפירוק, מצד שני חמלה על כל הכסף ששילם וישלם על ההרפתקאות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 14:24 
הגורם הנוסף שאשם פה הוא העמותה.
העמותה ידעה על כל החובות האלה והיא זאת שהכניסה את כבירי.
העמותה גם לא סיפרה לחבריה על החובות והסתירה גם מהקהל הרחב
תפקיד העמותה היה לגנות את אוהדי בית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 14:46 
Noam כתב:

היחיד שניסה להציל את הקבוצה. הגיע מלא כוונות טובות ואהבת הפועל ונפל למלכודת של נוכלים ואופורטוניסטים.
על סמך מה אתה קורא לו חלאת המין האנושי??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 15:11 
maurosilva כתב:
Noam כתב:

היחיד שניסה להציל את הקבוצה. הגיע מלא כוונות טובות ואהבת הפועל ונפל למלכודת של נוכלים ואופורטוניסטים.

:LOL2: :LOL2:
על סמך זה שהוא זה שחתום על הפירוק !!!
כוונות טובות? לא כי בטח לכל אחד אחר שלוקח קבוצת כדורגל יש כוונות רעות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 15:28 
מעניין מה יחשוב על זה המשתמש Red Pride
מהרסייך ומחריבייך זה אתם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 15:38 
maurosilva כתב:
Noam כתב:

לא רק שהוא חלאת המין האנושי, כל מי שתומך בו ומגן עליו הוא אדם הזוי שצריך להישלח להסתכלות פסיכיאטרית.
בזכות האיש המופרע הזה, ממשיך דרכו של חיים רמון המנהל הדגול, הפועל תל אביב עמדה כפסע מהפסקת פעילות וניצלה בנס בשנייה האחרונה מהפיכה למועדון שמקומו בספרי ההיסטוריה (וכשאני אומר ניצלה, אני מתכוון התקדמה ממציאות של מוות מוחלט למציאות של חיי עוני ועליבות תחת אוסף החריגים שמנהל אותה היום).
על הכוונות הטובות ואהבת הפועל תספרו לסבתא שלי. אהבת הפועל זה אצל אנשים כמו בארי בן זאב (אלף לבבות), שהבינו שעדיף לשמור על קבוצה בריאה וצנועה מאשר לקחת התחייבויות מופרעות שאי אפשר לעמוד בהן בשם אידאלים רומנטיים. אנשים כמו כבירי ורמון הם שונאי הפועל.
והבעיה הגדולה עם כבירי הייתה שבנוסף להכל הוא גם חתיכת מטומטם שעל סמך כל ההתחייבויות האלו בנה פה קבוצה עלובה ומביכה תוך כדי שהוא בטוח שתוך 3 שנים אנחנו בצ'מפיונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
והוא גם שקרן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 15:47 
ושכחתי את החלק הכי גרוע מהכל:
הבן אדם המשיך לפזר התחייבויות במיליונים ולהעמיק את הגירעון, תוך כדי שהוא לא משלם לעובדים שלו משכורות.
מדברים כאן המון שטויות על הניסנובים, על הירידה ועל המצב המקצועי העלוב שלנו. לא משנה כמה ליגות נרד ולא משנה איזה יצורים יסתובבו פה על הדשא, שום דבר לא יהיה גרוע כמו התהום המוסרית שהאיש המטונף הזה הוריד אותנו אליה כשהוא סיפר למאמנים בנוער שאין כסף ותוך כדי שפך מאות אלפי דולרים על זרים מופרכים ועל משכורת מנופחת למנג'ר העל גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 16:03 
ברור שכבירי אשם עיקרי בפירוק הזה. אבל להאשים רק אותו זה להתעלם מהמציאות. לאדון חיים רמון יש חלק לא פחות גדול, ולדעתי גם יותר גדול. הבן אדם לא הכניס שקל מהכיס שלו (להבדיל מכבירי) וכדי לממן את התקופה שלו בראש המערכת הוא לקח הלוואות בעשרות מיליונים,ושעבוד הכנסות שנים קדימה. אז מבחינתי לא חכמה לשלם משכורות בדרך הזאת. כבירי (ששוב - הוא חתיכת מטומטם, חסר אחריות שהמשיך לחפור את הבור) לפחות השקיע כסף. רמון סתם שיחק בצעצוע הזה בחינם ובתמורה שעבד את כל העתיד של המועדון

נערך לאחרונה על ידי Oleg Neduda בתאריך 31 דצמבר 2018, 16:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 16:03 
Asafas כתב:
מצד אחד כעס אדיר שהוביל אותנו לפירוק, מצד שני חמלה על כל הכסף ששילם וישלם על ההרפתקאות שלו.

אפס חמלה.
כל עוד הוא לא הומלס, אין לו עיקולים על כל הרכוש והוא לא מכריז על עצמו כפושט רגל - הוא לא שילם מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 16:16 
Oleg Neduda כתב:
ברור שכבירי אשם עיקרי בפירוק הזה. אבל להאשים רק אותו זה להתעלם מהמציאות. לאדון חיים רמון יש חלק לא פחות גדול, ולדעתי גם יותר גדול. הבן אדם לא הכניס שקל מהכיס שלו (להבדיל מכבירי) וכדי לממן את התקופה שלו בראש המערכת הוא לקח הלוואות בעשרות מיליונים,ושעבוד הכנסות שנים קדימה. אז מבחינתי לא חכמה לשלם משכורות בדרך הזאת. כבירי (ששוב - הוא חתיכת מטומטם, חסר אחריות שהמשיך לחפור את הבור) לפחות השקיע כסף. רמון סתם שיחק בצעצוע הזה בחינם ובתמורה שעבד את כל העתיד של המועדון

רמון וכבירי שניהם ביחד גרמו לריסוק המועדון ולמצבו כיום.
שניהם עכשיו מנסים להטיל רפש ואשמה על אחרים ועוד על קוטלר שזה בכלל בדיחה.
הם מפחדים מתביעות עתידיות והשחרת השם שלהם ולכן הם יוצאים עכשיו פתאום בכל מיני הודעות שקריות לתקשורת.
רמון יחד עם כבירי שותפים לריסוק המועדון, מי יותר ומי פחות זה לא באמת משנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 16:20 
מעניין מה היחס בין התחייבויות שרשם כבירי על שם הפועל לעומת הכסף שהוא הזרים לסגירת גרעונות ישנים או רכישת נכסים למועדון.
בטח יהיה אפשר להוציא כזה מספר מדו״ח המבקר לכשיפורסם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 18:03 
אמיר כבירי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 19:56 
סה"כ אני חושב שהוא בן אדם טוב שאוהב את המועדון ובא עם כוונות טובות למועדון.. הוא פשוט מנהל גרוע.
בדרך הוא נחשף לבור הגדול שרמון טמן לו,ובמקום לצאת לעונה פיננסית ולעשות הכל כדיי לסגור את החובות הוא חפר בור עוד יותר גדול..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 19:56 
משעשע לעבור על רשימת הלייקים של כל המקורבים. הדובר לשעבר, סוכן שחקנים, אוהד שהיה בעל תפקיד במועדון וכו'. פאתטי ומביך.

וכבירי? כבר אין מילים. מפרקי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 20:45 
Yalla Hapoel כתב:
סה"כ אני חושב שהוא בן אדם טוב שאוהב את המועדון ובא עם כוונות טובות למועדון.. הוא פשוט מנהל גרוע.
בדרך הוא נחשף לבור הגדול שרמון טמן לו,ובמקום לצאת לעונה פיננסית ולעשות הכל כדיי לסגור את החובות הוא חפר בור עוד יותר גדול..
אתה מכיר כאלו שנכנסו לבעלות על מועדון בכוונה רעה ובמטרה לרסק אותו ולהיכשל?
כי אני לא מכיר כאלו.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 21:04 
Noam כתב:
maurosilva כתב:
Noam כתב:

לא רק שהוא חלאת המין האנושי, כל מי שתומך בו ומגן עליו הוא אדם הזוי שצריך להישלח להסתכלות פסיכיאטרית.
בזכות האיש המופרע הזה, ממשיך דרכו של חיים רמון המנהל הדגול, הפועל תל אביב עמדה כפסע מהפסקת פעילות וניצלה בנס בשנייה האחרונה מהפיכה למועדון שמקומו בספרי ההיסטוריה (וכשאני אומר ניצלה, אני מתכוון התקדמה ממציאות של מוות מוחלט למציאות של חיי עוני ועליבות תחת אוסף החריגים שמנהל אותה היום).
על הכוונות הטובות ואהבת הפועל תספרו לסבתא שלי. אהבת הפועל זה אצל אנשים כמו בארי בן זאב (אלף לבבות), שהבינו שעדיף לשמור על קבוצה בריאה וצנועה מאשר לקחת התחייבויות מופרעות שאי אפשר לעמוד בהן בשם אידאלים רומנטיים. אנשים כמו כבירי ורמון הם שונאי הפועל.
והבעיה הגדולה עם כבירי הייתה שבנוסף להכל הוא גם חתיכת מטומטם שעל סמך כל ההתחייבויות האלו בנה פה קבוצה עלובה ומביכה תוך כדי שהוא בטוח שתוך 3 שנים אנחנו בצ'מפיונס.

עשה הרבה טעויות אין ספק, אבל אני נותן לבנאדם קרדיט על זה שבא בכוונה להציל את הפועל והוציא טונה של כסף כדי לעשות את זה.
הכי כואב הלב שאחרי כל הכסף ששפך הקבוצה בכ"ז הלכה לפירוק והוא עדיין משלם חובות שהיה ערב להם אישית.
אני לא אדם הזוי וגם די יציב מבחינה נפשית. אני לא מכיר אותך אבל מנחש שאנשים כמוך הבריחו את סגול מהפועל והלכו להפגין במשרדי כתר נגד "חלאת המין האנושי" התורן שהיה אז סמי סגול.
גם הנס של הרגע האחרון שאתה מדבר עליו הוא בעצם הניסנובים שאני מהמר שעוד כמה טעויות שלהם מבחינתך ושכמותך יהפכו ל"חלאות המין האנושי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 21:12 
maurosilva כתב:
Noam כתב:
maurosilva כתב:
Noam כתב:

עשה הרבה טעויות אין ספק, אבל אני נותן לבנאדם קרדיט על זה שבא בכוונה להציל את הפועל והוציא טונה של כסף כדי לעשות את זה.
הכי כואב הלב שאחרי כל הכסף ששפך הקבוצה בכ"ז הלכה לפירוק והוא עדיין משלם חובות שהיה ערב להם אישית.
אני לא אדם הזוי וגם די יציב מבחינה נפשית. אני לא מכיר אותך אבל מנחש שאנשים כמוך הבריחו את סגול מהפועל והלכו להפגין במשרדי כתר נגד "חלאת המין האנושי" התורן שהיה אז סמי סגול.
גם הנס של הרגע האחרון שאתה מדבר עליו הוא בעצם הניסנובים שאני מהמר שעוד כמה טעויות שלהם מבחינתך ושכמותך יהפכו ל"חלאות המין האנושי"
אתה כתבת כאן ערימת קשקושים שאני צריך מחשב כדי להגיב לה כמו שצריך, בינתיים אני מצטט כדי שלא תחזור בך מכלום.
על הדרך אני אגיד שאני פשוט בהלם מכמות התמיכה שמקבל גדול מחרבי הפועל ברשתות החברתיות. פה עוד מילא, זה פורום שמת כבר עשור ובטח יש כאן עדיין כמה יוזרים שמתופעלים על ידי גדול מחרבי הפועל, אז זה לא מייצג כלום. כמות האנשים שאשכרה תומכת בו במציאות, עם פרצופים אמיתיים ושמות אמיתיים, היא פשוט מטורפת. האנשים האלו צריכים להתאדות מהעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 22:32 
הגעתי למחשב.
נתחיל בזה שהוא "בא בכוונה להציל את הפועל". כשאתה מגיע למועדון מפוצץ בגרעונות וחובות ואתה יודע שמרחף מעליו איום פירוק, אם אתה רוצה להציל אותו אתה צריך לשים את הכסף על הגרעונות והחובות. אני לא מאמין למילה שיוצאת מהפה של גדול מחרבי הפועל ואני בטוח שהוא לא שם אפילו קרוב ל-62 מיליון שקל על הפועל (אולי בכל מיני משחקים של רואי חשבון אפשר להגיע לסכום כזה, גם בזה אני בספק), אני בטוח שאת מה שהוא שם ובעיקר את ההתחייבויות שהוא לקח הוא שם במקום ההפוך מאיפה שהם צריכים להיות. תשלם לקייזרסלאוטרן, תשלם ללאן, תשלם לדיסקונט, קודם שכולם ירדו לך מהגב. אל תשפוך 15 מיליון שקל על צוות של ליצנים ספרדים עם סעיפים של לא לאמן במכבי ותשים סכומי העברה מטורפים על קלאודיו בומבה ובן רייכרט. תסגור את החובות.
לגבי ההליכה לפירוק - 100 אחוז באשמתו. לא כואב הלב ולא נעליים. אני שוב אחזור לזה שאני לא מאמין לו, אבל אם אתה שם 62 מיליון שקל *על החובות* ולא *בונה תקציב* של 62 מיליון שקל, אתה לא הולך לפירוק.
הלאה. עם סמי סגול והניסנובים אתה לא רק נלחם באיש קש, אתה גם בוחר איש קש שנמצא בדיוק ההפך מהמקום שבו אני עומד. כשסמי סגול אימן את הפועל הייתי בן 10, במבט לאחור אני לא רואה בעיה גדולה עם הניהול בתקופתו. יכול להיות שהיה צריך להישאר, יכול להיות שהיה צריך ללכת. אין לי מושג. לגבי הניסנובים - כמו שכתבתי בהודעה הפותחת, הניסנובים וזאב גרינברג וכל הדירקטוריון המשובח של הפועל הם אוסף של אנשים לא מוכשרים, לא מוצלחים ולא בעלי אמצעים שלמרבה הצער הם אלו שמנהלים את הפועל תל אביב. אבל לא רק זה מה שהם לא. עיקר מה שהם לא זה מגלומנים מטורפים שהוזים בראש את הפועל תל אביב כקבוצה עם תקציבי עתק וכוכבים שמתחרה במכבי של גולדהאר בזמן שאין להם כסף לבצע את זה ובפועל הם מדרדרים את הקבוצה לתהום החובות וחדלות הפרעון. אז במקום בן רייכרט יש לך את ניר לקס, במקום איאד אבו עביד יש לך את עידן כהן, במקום מיחאי פינטילי יש לך את היצור הזה בואטנג. זו הפועל תל אביב. זה מה שיש ועם זה נחיה, בליגת העל או בלאומית, בלי יומרות לשום דבר, אבל גם בלי לגרור את המועדון למוות, להתבזות עד עמקי הנשמה בדרך (בשיא השפל והשחיתות של הרכש היקר במקביל להלנות השכר כבר לא יכולתי לשאת יותר את הבושה והפסקתי להגיע למשחקים) ובעיקר לרמות את העובדים שלך עם הלנות שכר והפרות חוזה. אני מזכיר לך איך הבעלים של המועדון שמייצג את ערכי הסוציאליזם בישראל, זה עם הסמל של הפטיש והמגל, כתב בפורום שדים שהנזק היחיד מעיכוב של 3 חודשים במשכורות לעובדים הוא הריבית על ההלוואה שהם יקחו בינתיים. איך הוא שפך 750 אלף שקל על קייטרינג לסינים הליצנים האלה חודשיים לפני הפירוק בזמן ששחקנים לא מקבלים משכורות, כשכל אדם עם גרם של מוח כבר הבין שכל פסטיבל הסינים והאצטדיון הזה הוא קשקוש מארץ הקשקושים ולא יצא ממנו כלום. מה אני אגיד לך, גאווה שזה הבעלים של הפועל תל אביב.
בכל מקרה, אתה יכול לטעון על מצבך הנפשי מה שאתה רוצה. בזמן אמת אנשים שפויים ממך בהרבה עוד תמכו בגדול מחרבי הפועל, הנורות האדומות נדלקו לאט לאט וכך גם אנשים הבינו את זה בנקודות זמן שונות. מה שהדעת האנושית לא מסוגלת לתפוש הוא את העובדה שאנשים טוענים את זה היום, ובלי בושה עוד אומרים עליו שהוא "בא להציל את הפועל". מי שבא להציל את הפועל היה בארי בן זאב, אחריו מי שבא להציל את הפועל היה רמי כהן. שני אנשים שאין מקום בעולם להכיל את כל הלבבות שמגיעים להם על המאמץ האדיר שהם עשו להציל את הקבוצה ולנסות להביא אותה לאיזון כלכלי, אבל למרבה הצער זה אי אפשר היה לרסן את ההתנהלות ההזויה של גדול מחרבי הפועל ושניהם הרימו ידיים והתפטרו.
שוב, לא נותר לי לאחל למפרק קוטלר את כל ההצלחה שאפשר. לא רוצה לראות יותר את גדול מחרבי הפועל מסתובב בעולם, לא רוצה לשמוע יותר על סינים ואצטדיון, רוצה רק לראות כל שקל מכל חוזה שהוא הפר עובדי הפועל, ספקיה והאנשים שחתמו איתה על הסכמים חוזר אליהם - עד הרגע שבו לא נשאר יותר מה לקחת. אם בסוף הדרך נגיע הוא יצליח להביא אותנו למצב שבו כל רכושו וכספו של גדול מחרבי הפועל בעולם הלך כדי לכסות חובות לאנשים והוא נשאר פושט רגל וחסר כל, אז אפשר לומר בזהירות שנעשה סוג של צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2018, 23:22 
אם הוא באמת היה רוצה בטובת הקבוצה, הוא היה סוגר את החובות ועושה סדר. כל העדויות אחרי שעזב היו על כך שתמיד עשה הכל באשראי - זכור לי למשל איזה סיפור שהוא ישב שמסעדה עם הקבוצה ופשוט רשם צ'ק עתידי על החשבון. כבירי כנראה בא עם הרבה רצון אבל ללא יכולת וללא הבנה שזה המצב, אחרת היה מקשיב ליועצים כמו בארי בן זאב ורמי כהן.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 08:09 
Noam כתב:
Asafas כתב:

אפס חמלה.
כל עוד הוא לא הומלס, אין לו עיקולים על כל הרכוש והוא לא מכריז על עצמו כפושט רגל - הוא לא שילם מספיק.

תתפלא אבל בארץ עיקלו לו כמעט את כל הנכסים. הוא חי ממה שהוא חסך בחו"ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 08:13 
JustZiv כתב:
Noam כתב:
Asafas כתב:

אפס חמלה.

תתפלא אבל בארץ עיקלו לו כמעט את כל הנכסים. הוא חי ממה שהוא חסך בחו"ל
איזה נכסים יש לו בארץ?
אין לו בכלל עסקים בארץ.
רוב הערבויות היו גם של מני ולא שלו.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 09:56 
שפך 60 מיליון - או שהבן אדם דביל היקום כי בכסף הזה הוא יכל
לקנות 100 אחוז מניות ולהיות בעלים ועוד היה נשאר לו עודף של 40 מיליון ש"ח, או שהוא שקרן פתלוגי והכספים האלה התגלגלו מהלוואות בלי כיסוי על גבול השוק האפור, משהו שקוטלר לעולם לא יבדוק.
מי שנתן 10 מיליון שקל למאמן ספרדי כושל, שילם 4.5 מיליון שח על רייכרט, ומינה את ניר ענבר לתפקיד בכיר שיאכל את הדייסה שהוא בישל.

הפירוק על שמו ועל שם רמון קודם כל.

כמה וויכוחים היו לי עם אוהדים תמימים שחשבו שהוא אשכרה שם 60 מיליון...

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 11 אוגוסט 2019, 18:31, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
כבירי ורמון הם מגדולי המחריבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2019, 10:21 
לכל אלו שאומרים על כבירי אבל היו לו כוונות טובות, הוא רצה לטובת המועדון -
אתם מכירים הרבה בעלי בית שרכשו מועדון ממניעים זרים ורצו לרסק את המועדון ולהרוס את שמם?
כי אני לא מכיר כאלו.
אז העובדה שהוא אוהד הפועל, בא עם כוונות טובות לא מעניינות ולא עומדות לזכותו.
כבירי ריסק את המועדון במו ידיו, הוביל אותנו לאבדון, כבירי חשב שהוא משחק עם כסף של מונופול וחתם על חוזים מופרכים, חשב שהוא משחק מנג'ר והביא כל יני ליצנים להפועל
בהרבה מאד כסף.
במקום לכסות חובות הוא העמיק אותם שבשיא הוא עצמו הגיש בקשה להקפאת הליכים (לא נושים, אלא הוא בעצמו!).
שלא יתקרבן, הוא האשם, הוא ריסק את המועדון וכמעט העלים אותו מהמפה !
סינים, איצטדיון בבת ים, זרים כלומניקים, מנדיונדו, רייכרט ואחרים הכל עליו והוא אשם!

יאמר לזכות הניסנובים שהם לפחות לא יוצאים להרפתקאות שיובילו את המועדון שוב לפירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: