הגעתי למחשב. נתחיל בזה שהוא "בא בכוונה להציל את הפועל". כשאתה מגיע למועדון מפוצץ בגרעונות וחובות ואתה יודע שמרחף מעליו איום פירוק, אם אתה רוצה להציל אותו אתה צריך לשים את הכסף על הגרעונות והחובות. אני לא מאמין למילה שיוצאת מהפה של גדול מחרבי הפועל ואני בטוח שהוא לא שם אפילו קרוב ל-62 מיליון שקל על הפועל (אולי בכל מיני משחקים של רואי חשבון אפשר להגיע לסכום כזה, גם בזה אני בספק), אני בטוח שאת מה שהוא שם ובעיקר את ההתחייבויות שהוא לקח הוא שם במקום ההפוך מאיפה שהם צריכים להיות. תשלם לקייזרסלאוטרן, תשלם ללאן, תשלם לדיסקונט, קודם שכולם ירדו לך מהגב. אל תשפוך 15 מיליון שקל על צוות של ליצנים ספרדים עם סעיפים של לא לאמן במכבי ותשים סכומי העברה מטורפים על קלאודיו בומבה ובן רייכרט. תסגור את החובות. לגבי ההליכה לפירוק - 100 אחוז באשמתו. לא כואב הלב ולא נעליים. אני שוב אחזור לזה שאני לא מאמין לו, אבל אם אתה שם 62 מיליון שקל *על החובות* ולא *בונה תקציב* של 62 מיליון שקל, אתה לא הולך לפירוק. הלאה. עם סמי סגול והניסנובים אתה לא רק נלחם באיש קש, אתה גם בוחר איש קש שנמצא בדיוק ההפך מהמקום שבו אני עומד. כשסמי סגול אימן את הפועל הייתי בן 10, במבט לאחור אני לא רואה בעיה גדולה עם הניהול בתקופתו. יכול להיות שהיה צריך להישאר, יכול להיות שהיה צריך ללכת. אין לי מושג. לגבי הניסנובים - כמו שכתבתי בהודעה הפותחת, הניסנובים וזאב גרינברג וכל הדירקטוריון המשובח של הפועל הם אוסף של אנשים לא מוכשרים, לא מוצלחים ולא בעלי אמצעים שלמרבה הצער הם אלו שמנהלים את הפועל תל אביב. אבל לא רק זה מה שהם לא. עיקר מה שהם לא זה מגלומנים מטורפים שהוזים בראש את הפועל תל אביב כקבוצה עם תקציבי עתק וכוכבים שמתחרה במכבי של גולדהאר בזמן שאין להם כסף לבצע את זה ובפועל הם מדרדרים את הקבוצה לתהום החובות וחדלות הפרעון. אז במקום בן רייכרט יש לך את ניר לקס, במקום איאד אבו עביד יש לך את עידן כהן, במקום מיחאי פינטילי יש לך את היצור הזה בואטנג. זו הפועל תל אביב. זה מה שיש ועם זה נחיה, בליגת העל או בלאומית, בלי יומרות לשום דבר, אבל גם בלי לגרור את המועדון למוות, להתבזות עד עמקי הנשמה בדרך (בשיא השפל והשחיתות של הרכש היקר במקביל להלנות השכר כבר לא יכולתי לשאת יותר את הבושה והפסקתי להגיע למשחקים) ובעיקר לרמות את העובדים שלך עם הלנות שכר והפרות חוזה. אני מזכיר לך איך הבעלים של המועדון שמייצג את ערכי הסוציאליזם בישראל, זה עם הסמל של הפטיש והמגל, כתב בפורום שדים שהנזק היחיד מעיכוב של 3 חודשים במשכורות לעובדים הוא הריבית על ההלוואה שהם יקחו בינתיים. איך הוא שפך 750 אלף שקל על קייטרינג לסינים הליצנים האלה חודשיים לפני הפירוק בזמן ששחקנים לא מקבלים משכורות, כשכל אדם עם גרם של מוח כבר הבין שכל פסטיבל הסינים והאצטדיון הזה הוא קשקוש מארץ הקשקושים ולא יצא ממנו כלום. מה אני אגיד לך, גאווה שזה הבעלים של הפועל תל אביב. בכל מקרה, אתה יכול לטעון על מצבך הנפשי מה שאתה רוצה. בזמן אמת אנשים שפויים ממך בהרבה עוד תמכו בגדול מחרבי הפועל, הנורות האדומות נדלקו לאט לאט וכך גם אנשים הבינו את זה בנקודות זמן שונות. מה שהדעת האנושית לא מסוגלת לתפוש הוא את העובדה שאנשים טוענים את זה היום, ובלי בושה עוד אומרים עליו שהוא "בא להציל את הפועל". מי שבא להציל את הפועל היה בארי בן זאב, אחריו מי שבא להציל את הפועל היה רמי כהן. שני אנשים שאין מקום בעולם להכיל את כל הלבבות שמגיעים להם על המאמץ האדיר שהם עשו להציל את הקבוצה ולנסות להביא אותה לאיזון כלכלי, אבל למרבה הצער זה אי אפשר היה לרסן את ההתנהלות ההזויה של גדול מחרבי הפועל ושניהם הרימו ידיים והתפטרו. שוב, לא נותר לי לאחל למפרק קוטלר את כל ההצלחה שאפשר. לא רוצה לראות יותר את גדול מחרבי הפועל מסתובב בעולם, לא רוצה לשמוע יותר על סינים ואצטדיון, רוצה רק לראות כל שקל מכל חוזה שהוא הפר עובדי הפועל, ספקיה והאנשים שחתמו איתה על הסכמים חוזר אליהם - עד הרגע שבו לא נשאר יותר מה לקחת. אם בסוף הדרך נגיע הוא יצליח להביא אותנו למצב שבו כל רכושו וכספו של גדול מחרבי הפועל בעולם הלך כדי לכסות חובות לאנשים והוא נשאר פושט רגל וחסר כל, אז אפשר לומר בזהירות שנעשה סוג של צדק.
_________________ הפועל אפרטהייד
|