תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 16:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דמארי
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2018, 14:27 
עד המ!!ת הפועל כתב:
לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
קדימה, בואו נראה אתכם מקללים אותו כמו את ספורי אחרי חיפה. אה, בעצם לא הפסדנו, אבל זה מרגיש אותו הדבר.
כן אה בוא נשווה את דמארי שעשה כבר דבר אחד או שניים בכדורגל הישראלי והפועל לרמזי ספורי...
בהחלט השווה נכונה

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

בהחלט קשור מה שניהם עשו בעבר בהפועל.
רק מוציא אתכם פנקסנים.
לא, אלא פשוט אחד מהם כבר הראה שיש לו כדורגל ומה הוא מסוגל והשני...

אחד תכף בן 30, השני בן 23. איך אפשר להשוות את העבר שלהם?
כולנו יודעים מי זה עומר. כולנו ראינו כמה רע היה ספורי. אתה פשוט לא מקבל את זה שהוא ממש השתפר כשהושאל (בזמן שהפועל בילתה בלאומית) והפך לשחקן לגיטימי בסגל שלנו.
השתפר ועדיין לא מספיק טוב להוביל את הקבוצה.
בינתיים עוד לא ראיתי את דמארי סתם בועט מ 30 מטר, לא ראיתי את דמארי מנסה להגביה כדורים ולא עובר את השחקן הראשון ולא ראיתי את דמארי מאבד כדורים עם מסירות גרועות וגם לא מאבד את הראש ומקבל אדומים.
אז נכון שהם גם לא באותו תפקיד ואתה עדיין אם תשאל אותי מה אני מעדיף מחליף לספורי או מחליף לדמארי אז התשובה מחליף לרמזי ואתה מה תעדיף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2018, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
pogi כתב:
גם דמארי וגם ספורי אשמים עיקריים למצב של הפועל
ספורי אמור להיות זה שאחראי על יצירת מצבי ההבקעה. אולי יש לו כישרון אבל אפס אינטליגנציית משחק ובכל פעולה שהיא חזקה עליו שייקח את ההחלטה ה לא נכונה . לשחקן כזה אין מה למכור לא אצלנו ולא בשום מקום אחר בליגה הזו, אולי יתאים ללאומית.
דמארי כרגע מתוך 10 מצבים של 100 אחוז גול יבקיע פעם אחת וזה לא מספיק.
אם לא ינחתו שני שחקנים להרכב במקום שני אלה (ישראלים או זרים לא אכפת לי) המצב ימשיך להיות קשה

לדמארי היו בינתיים העונה שני מצבים של 100% גול. אחד הוא הבקיע (נתניה), אחד הוא החמיץ (אתמול).

בשני המשחקים האחרונים הוא הגיע למשהו כמו 4-5 מצבים, שזה הרבה מאוד. שניים מהם כאמור של "מאה אחוז גול" (אין באמת דבר כזה אגב, חוץ משחקן מול שער ריק). שניים יחסית קשים.
המצב שלו אתמול במחצית הראשונה ובנתניה היו מצבים יחסית קשים ומשניהם הוא הוציא בעיטה ממש טובה שהלכה למשקוף.

עומר דמארי :HEART2:

במשחק הקודם היה לו גם את הסיבוב על המקום ששחקן של נתניה עצר עם הרגל קצת לפני הגול שלו.
דמארי של פעם עושה את הסיבוב, בועט ורץ לחגוג עם הקהל.
מצד שני דמארי של לפני כמה שבועות לא מצליח לעשות את הסיבוב הזה על המקום אז נראה שהוא מתחיל לחזור לימים הטובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2018, 14:30 
אחרי שספורי כל כך השתפר הוא מוביל אותנו עם 0 שערים, בישול אחד ושני אדומים
כל הכבוד
עומר בשני המשחקים האחרונים, על אף ההחמצה הנוראית אתמול, מראה סימני שיפור לעומת פתיחת העונה, מגיע למצבים טובים ונראה יותר חד בתנועה ובטיפול בכדור. הלוואי וזה גם יסתיים ברשת בעתיד.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2018, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
אחרי שספורי כל כך השתפר הוא מוביל אותנו עם 0 שערים, בישול אחד ושני אדומים
כל הכבוד
עומר בשני המשחקים האחרונים, על אף ההחמצה הנוראית אתמול, מראה סימני שיפור לעומת פתיחת העונה, מגיע למצבים טובים ונראה יותר חד בתנועה ובטיפול בכדור. הלוואי וזה גם יסתיים ברשת בעתיד.

ספורי מוביל את הפועל במסירות מפתח וגם אתמול סידר לזיקרי מצב לגול. לא חושב שאפשר להפיל עליו את כמות הבישולים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2018, 14:49 
אם לעגייב הייתי יכולה לאיים על גם מ15 מטר היו לספורי עוד כמה בישולים.

בכל מקרה, אם ספורי היה מחמיץ אתמול את הדבר הזה לירון האדום כבר היה פותח אשכול חגיגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2018, 16:27 
מזל שאפשר להאשים את עגייב בסטטיסטיקה של ספורי
אם לספורי הייתה יכולת לשים גול ממטר, חמישה או שלושים, הסטטיסטיקה שלו הייתה יותר טובה
אם ספורי היה מסוגל לעשות פעולה טובה בתדירות של יותר מאחת לחמש, כולנו היינו במקום טוב יותר
דרך אגב, על כל אחד משחקני ההתקפה שלנו אפשר להגיד שאם חברו להתקפה היה עושה ככה או אחרת, הסטטיסטיקה שלו הייתה יותר טובה. מה לעשות שכולם מחרבנים בתחתונים מול השער?

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2018, 16:34 
Red or Dead כתב:
אם לספורי הייתה יכולת לשים גול ממטר, חמישה או שלושים, הסטטיסטיקה שלו הייתה יותר טובה
אם ספורי היה מסוגל לעשות פעולה טובה בתדירות של יותר מאחת לחמש, כולנו היינו במקום טוב יותר
דרך אגב, על כל אחד משחקני ההתקפה שלנו אפשר להגיד שאם חברו להתקפה היה עושה ככה או אחרת, הסטטיסטיקה שלו הייתה יותר טובה. מה לעשות שכולם מחרבנים בתחתונים מול השער?

התפקיד העיקרי של ספורי הוא לנהל את המשחק בחלק הקדמי שלנו (כלומר לדעת לתת מסירות נכונות לצדדים, לתת כדורים לגול אפילו כשיש אפשרות).
התפקיד של השלישייה הקדמית הוא להביא אשכרה את הגולים.

ספורי צריך לתת לרוב את הפס שאחריו יבוא הפס לגול.
אתמול הוא גם נתן לזיקרי כדור לגול (אחרי שזיקרי עשה הטעיה יפה והשתחרר).

הוא מאכזב בזה שאין לו 2-3 שערים העונה, כי הוא כן הגיע למצבים וגם לא יזיק אם הוא ייתן פעם גול בבעיטה מחוץ לרחבה, אבל זה לא שזה ה-תפקיד שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2018, 16:36 
השאלה היא למה דווקא על ספורי אוהבים לרדת. הרי הוא ביחס ליתר החברים לחלק הקדמי הוא עוד בין הטובים. בטח לפני עגייב, עאבד וזיקרי.

מצאו פה שעיר לעזאזל, כמו שאוהבים למצוא אצלנו, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2018, 17:56 
נועם שחם כתב:
השאלה היא למה דווקא על ספורי אוהבים לרדת. הרי הוא ביחס ליתר החברים לחלק הקדמי הוא עוד בין הטובים. בטח לפני עגייב, עאבד וזיקרי.

עגייב היה שחקן ספסל, ספורי באנקר בהרכב.
יש הרגשה שאסור לגעת בספורי.
עגייב זיקרי עאבד גנדה - 4 שחקנים שמחליפים אחד את השני.
ספורי יש רק אחד בלי מחליף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2018, 18:49 
טכנית לארז כתב:
Red or Dead כתב:

התפקיד העיקרי של ספורי הוא לנהל את המשחק בחלק הקדמי שלנו (כלומר לדעת לתת מסירות נכונות לצדדים, לתת כדורים לגול אפילו כשיש אפשרות).
התפקיד של השלישייה הקדמית הוא להביא אשכרה את הגולים.

ספורי צריך לתת לרוב את הפס שאחריו יבוא הפס לגול.
אתמול הוא גם נתן לזיקרי כדור לגול (אחרי שזיקרי עשה הטעיה יפה והשתחרר).

הוא מאכזב בזה שאין לו 2-3 שערים העונה, כי הוא כן הגיע למצבים וגם לא יזיק אם הוא ייתן פעם גול בבעיטה מחוץ לרחבה, אבל זה לא שזה ה-תפקיד שלו.

זה לא ה-תפקיד שלו? נו אז?
קשר התקפי חייב להוות איום על שער. קשר התקפי אמור לעשות תנועה לעומק, את זה הוא לא עושה בכלל. קשר התקפי אמור ליצור מצבים, אז בערך אחת לחמש הוא נותן כדור טוב ליצירת מצב, כמו אתמול לזיקרי, ובפעמים האחרות הוא מחרבן אותם בכדורים על עיוור בלי לחשוב או להרים את הראש, בדריבל מיותר שגורם לאיבוד או איבוד מומנטום בהתקפה, בקבלת החלטה לא נכונה, בבעיטה רשלנית וחסרת אחריות... וזה לא שהוא יורד למטה לקבל כדורים ולבנות את המשחק, הוא מקבל אותם באזור ה40 מטר מהשער של היריבה ושם צריך לעשות את הפעולות שלו.
הוא לא עושה הגנה כי יש שני שחקנים מאחורה שעושים את זה בשבילו(התרומה שלו באספקט הזה מסתכמת בללחוץ על השוער), הוא לא מנצל מצבים, בין אם נוחים כמו ההחמצות המביכות נגד אשדוד ובין אם בעיטות כמו שתי הבעיטות שלו מהאוויר אתמול, שאני לא יודע איך יש לו חוצפה לבעוט אותן.
הוא הרים עשרות מצבים נייחים מתחילת העונה, שאלוהים יעזור אני באמת לא זוכר אחד מהם שהגיע לשחקן של הפועל, על אחת כמה וכמה, אני בקושי זוכר כאלו שעברו את השחקן הראשון.

אני לא מבטל את הטענה שהוא השתפר בכמה אספקטים של המשחק ושהוא שחקן יותר טוב בהרבה ממה שהיה פעם(כי פעם הוא היה גרוע והיום הוא בינוני). אני לא אומר שאין לו פוטנציאל שיכול מתישהו גם להניב תוצאות על המגרש. אני כן אומר שזה שהוא פעם ב נותן איזה כדור לגול או עושה דריבל מול שני שחקנים לא עושה אותו איזה שחקן על, בטח לא איזה אחד שצריך לקבל קרדיט אינסופי, בטח לא אחד שאני אומר שאוי ואבוי שלא ישחק מול בית"ר( כי אני בכלל לא בטוח ששחקן אחר יעשה עבודה פחות טובה, גם אם הוא פחות טוב ב"לחלק כדורים לצדדים") ובטח לא אחד שראוי לכזאת הגנה לאחר שבסיבוב שלם התפוקה שלו היא אפס שערים, בישול, אדום והפסד למכבי חיפה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2018, 18:51 
לירון האדום כתב:
נועם שחם כתב:

לא ברור לי על מה אתה מדבר
ספורי הוא כצעט תמיד החילוף הראשון

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2018, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
מה שמטריד אותי לגביו זה שבמשחק אתמול הוא חזר לסורו וכמו בעונות הראשונות שלו בהפועל, הוא בועט מכל מיני מצבים מופרכים. כן, אתה הולך לתת וולה מ-30 מטר ישר לחיבור. ממש.

וזה אחרי שהיה נראה לאורך רוב הסיבוב הזה שעדיין יש לו בעיה בקבלת החלטות אבל הוא לפחות נגמל מהקטע של להיות מרגיז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2018, 19:08 
סימרוטיץ כתב:
לירון האדום כתב:
נועם שחם כתב:

דיברתי על לפתוח בהרכב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2018, 19:17 
סימרוטיץ כתב:
לירון האדום כתב:
נועם שחם כתב:

כמעט תמיד זה פעם אחת מתוך 10 משחקים, במשחק מול מכבי חיפה?(מעניין למה)
חלאס לחרטט

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2018, 20:06 
bruno conti כתב:
יסיים את העונה בין 13-17 שערים.

מי, מועדון הכדורגל הפועל תל אביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2018, 21:25 
א.ב כתב:
bruno conti כתב:
יסיים את העונה בין 13-17 שערים.

מי, מועדון הכדורגל הפועל תל אביב?

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2018, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
חלש מאוד לצערי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2018, 01:25 
לירון האדום כתב:
השתפר ועדיין לא מספיק טוב להוביל את הקבוצה.
בינתיים עוד לא ראיתי את דמארי סתם בועט מ 30 מטר, לא ראיתי את דמארי מנסה להגביה כדורים ולא עובר את השחקן הראשון ולא ראיתי את דמארי מאבד כדורים עם מסירות גרועות וגם לא מאבד את הראש ומקבל אדומים.
אז נכון שהם גם לא באותו תפקיד ואתה עדיין אם תשאל אותי מה אני מעדיף מחליף לספורי או מחליף לדמארי אז התשובה מחליף לרמזי ואתה מה תעדיף?

שמח שאתה חושב שהוא השתפר. לא מספיק טוב? זה כבר עניין אחר. תבוא בטענות למאמן שיכניס מישהו יותר טוב. אין מישהו כזה? תבוא להנהלה בטענות שהיא לא מביאה אחד כזה.
כל עוד ספורי נותן את המקסימום שלו, אי אפשר לבוא אליו בטענות. הוא לא מרכיב את עצמו ב-11, והוא לא אשם שהניסנובים לא מביאים מישהו יותר טוב ממנו.
דמארי לא אמור לבעוט מ-30 מטר וגם לא להגביה כדורים. הוא חלוץ. הוא גם לא חמום מוח כמו ספורי, אז אין סיבה שהוא יורחק. איבודי כדור? נו, אפשר להתווכח על זה.
גם אני אעדיף מחליף לרמזי. לא בגלל שהוא לא טוב, אלא כי יש יותר טובים ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דמארי
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2018, 07:55 
לא הבנתי, אם שחקן לדעתי לא משחק טוב הורס התקפות ופשוט לא שחקן מספיק טוב אז אסור להעביר ביקורת עליו וצריך רק להעביר ביקורת על המאמן וההנהלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2018, 10:52 
טכנית לארז כתב:

לדמארי היו בינתיים העונה שני מצבים של 100% גול. אחד הוא הבקיע (נתניה), אחד הוא החמיץ (אתמול).

בשני המשחקים האחרונים הוא הגיע למשהו כמו 4-5 מצבים, שזה הרבה מאוד. שניים מהם כאמור של "מאה אחוז גול" (אין באמת דבר כזה אגב, חוץ משחקן מול שער ריק). שניים יחסית קשים.
המצב שלו אתמול במחצית הראשונה ובנתניה היו מצבים יחסית קשים ומשניהם הוא הוציא בעיטה ממש טובה שהלכה למשקוף.

הרומנטיקה והלבבות פחות מדברים אליי, גם אם לשחקן קוראים עומר דמארי
הקבוצה הזו צריכה חלוץ שייתן שני שערים מחצי מצב, לא שער אחד מ10 מצבים בחתך של שניים מאה אחוז גול, שלוש 70 אחוז גול וכו' וכו'. גם זה שהוא מוציא בעיטות ממש טובות לא עוזר במיוחד, הוא צריך לתת גולים.
דמארי לא מספק את הסחורה ובמצבנו אין לנו את הלוקסוס לתת לו זמן לאפס כוונות ולנסות לחזור להיות מה שהיה אי שם ב2012
אם לא יצרפו בינואר חלוץ להרכב אני לא רואה אותנו נשארים בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2018, 11:10 
והחלוץ לנרכב בינואר, כן אמור לתת שני גולים מחצי מצב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2018, 11:14 
הבעיה עם דמארי, מעבר לזה שהוא כבר עבר את השיא, זה שהניסנובוס בנו את הקבוצה עליו וסתמו את התקציב עם משכורת לחלוץ שלא נותן גולים, ורוב הזמן פצוע. ״אנחנו נהיה אחראים״ כן, אחראים להוריד אותנו ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דמארי
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2018, 11:27 
pogi כתב:
טכנית לארז כתב:

הרומנטיקה והלבבות פחות מדברים אליי, גם אם לשחקן קוראים עומר דמארי
הקבוצה הזו צריכה חלוץ שייתן שני שערים מחצי מצב, לא שער אחד מ10 מצבים בחתך של שניים מאה אחוז גול, שלוש 70 אחוז גול וכו' וכו'. גם זה שהוא מוציא בעיטות ממש טובות לא עוזר במיוחד, הוא צריך לתת גולים.
דמארי לא מספק את הסחורה ובמצבנו אין לנו את הלוקסוס לתת לו זמן לאפס כוונות ולנסות לחזור להיות מה שהיה אי שם ב2012
אם לא יצרפו בינואר חלוץ להרכב אני לא רואה אותנו נשארים בליגה

ממליץ לרדת ישר לליגה א׳, כי הסגל חלש ללאומית. די עם ההגזמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2018, 14:08 
הלך הרוח הוא כאילו אנחנו 5 נקודות מתחת לקו האדום ו11 הפרש ממקום 10.

אנחנו 4 נקודות ממקום 5.
לא בקטע של פליאוף עליון, פשוט הליגה שוויונית ויש כרגע 9 קבוצות (אני מוציא את מכבי חיפה מהסיפור) שמסתכלות למטה.

אפשר לחשוב גם איזה אימפריה זה מכבי נתניה, מכבי פת ושאר ה"בטן" של הליגה הזבל הזאת.
ראיתי את הקבוצות האלה. כולן היו פחות טובות מהפועל.

צריך להוריד את הלחץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2018, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
זה יפה, הגאווה הזו, רק שבעניין הקטן הזה של גולים, נקודות ומיקום בטבלה, לחלק מהקבוצות שאתה מזלזל בהן יש נטייה להקדים אותנו לאורך לא מעט עונות בעשור הנוכחי. אני באמת לא חושב שאנשים הבינו כאן למה הפועל נהפכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2018, 14:59 
אין פה שום עניין של "גאווה" או של חוסר הבנה "למה הפועל הפכה".
זו פשוט הסתכלות ריאלית על הליגה ועל הפועל ביחס לשאר הקבוצות בה, אחרי כמעט סיבוב שלם. גם אם הפועל נהפכה לבני לוד.

"העניין הקטן" הזה של הגולים וההחמצות מבאס ומדאיג (אני לא בצד של מי שחושב שהן מקריות), אבל לצידו יש גם את עניין ההגנה שהיא אחת הטובות בליגה עד עכשיו וזה לא פחות חשוב.

ראיתי את רעננה, אשדוד, נתניה וכו'. אין סיכוי שהפועל קבוצה גרועה מהן.
הן כבשו יותר (יותר נכון לא החמיצו כמונו) אבל גם ספגו יותר.

אני לא בא לצייר תמונה ורודה ולספר שאין סיבה לדאגה ושאם נסיים מקום 7 אני אהיה מאוכזב או משהו, אבל קצת פרופרציות.
כל מי שקצת מבין בכדורגל יודע שאין סיכוי שהפועל יותר גרועה מ12 קבוצות בליגה הזו.
אם זה מבטיח משהו? לא, אבל זה לפחות אמור להספיק כדי להרגיע ולהיכנס לפרופורציות, כי גם טבלאית מצבינו עדיין לא קטסטרופלי כמו המצברוח.

נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז בתאריך 07 דצמבר 2018, 16:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2018, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
זו פשוט הסתכלות ריאלית על הליגה ועל הפועל ביחס לשאר הקבוצות בה, אחרי כמעט סיבוב שלם. גם אם הפועל נהפכה לבני לוד.

העניין הקטן] הזה של הגולים מבאס ומדאיג (אני לא בצד של מי שחושב שהן מקריות), אבל לצידו יש גם את עניין ההגנה שהיא אחת הטובות בליגה עד עכשיו וזה לא פחות חשוב.

אני לא בא לצייר תמונה ורודה ולספר שאין סיבה לדאגה ושאם נסיים מקום 7 אני אהיה מאוכזב או משהו, אבל קצת פרופרציות.
אם זה מבטיח משהו? לא, אבל זה לפחות אמור להספיק כדי להרגיע ולהיכנס לפרופורציות, כי גם טבלאית מצבינו עדיין לא קטסטרופלי כמו המצברוח.

אם זה לא אג'נדה, אני לא יודע מה זה.

רק שכחת.. שהעניין הקטן הזה של הגולים זה הדבר היחיד שיביא אותך למטרה שהיא בעצם ניצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2018, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
זה יפה, הגאווה הזו, רק שבעניין הקטן הזה של גולים, נקודות ומיקום בטבלה, לחלק מהקבוצות שאתה מזלזל בהן יש נטייה להקדים אותנו לאורך לא מעט עונות בעשור הנוכחי. אני באמת לא חושב שאנשים הבינו כאן למה הפועל נהפכה.

לא חושב שכל כך רלוונטי מה היה בשנים קודמות.
אני מסכים עם "טכנית לארז"(במובן שאנחנו לא רעים, לא במובן שהאפשרות לרדת היא לא סבירה) נטו מהמקום של מצבנו אם היינו מנצחים 2 מהתיקואים, נגיד נגד אשדוד ושלשום נגד פ"ת. לקבוצה אמנם יש יכולת מינימלית לסיים, אבל גם קבוצות כאלו סביר שיסיימו מצב אחד מעשרות המצבים נגד אשדוד. וגם אחד משלושת המשקופים נגד פתח תקווה היה יכול להיות מתורגם לגול עם יותר מזל.

ואם 2 אלה היו קורים, אף אחד לא היה כל כך בטוח שנרד ליגה. במצב העניינים שנוצר בהחלט יכול להיות שהלחץ יתחיל לדבר, נתחיל לשחק רע ונסתבך עמוק בתחתית.

נערך לאחרונה על ידי Shacham בתאריך 07 דצמבר 2018, 15:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2018, 15:38 
Idandosh כתב:
טכנית לארז כתב:

העניין הקטן] הזה של הגולים מבאס ומדאיג (אני לא בצד של מי שחושב שהן מקריות), אבל לצידו יש גם את עניין ההגנה שהיא אחת הטובות בליגה עד עכשיו וזה לא פחות חשוב.

אם זה לא אג'נדה, אני לא יודע מה זה.

רק שכחת.. שהעניין הקטן הזה של הגולים זה הדבר ה יחיד שיביא אותך למטרה שהיא בעצם ניצחון.

לא אני קראתי לזה "עניין קטן", הייתי ציני כי ככה ערן קרא לזה (גם בציניות).
וכשמתלוננים (בצדק) על זה שלא מסוגלים לתת גול בקטע של "הולכים לרדת ליגה", אז לפחות תזכירו שגם ההגנה שלנו לא רעה בכלל עד עכשיו.

מה אג'נדה פה בדיוק?
אתה ראית במשחקים שלנו שאנחנו פחות טובים מכל הנתניה, מכבי פתח תקווה ורעננה? זכותך. אני חושב אחרת.

גם אם הליגה תיגמר אחרי המשחק נגד ביתר ונגד ליגה, אני לא אחשוב שאנחנו קבוצה פחות טובה מכל ההפועל חיפה ואשדוד האלה. ראיתי אותנו מול הקבוצות האלה. לא התרשמתי שאנחנו פחות טובים מהן, בוא נגיד ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2018, 15:40 
טכנית לארז כתב:
הלך הרוח הוא כאילו אנחנו 5 נקודות מתחת לקו האדום ו11 הפרש ממקום 10.

אנחנו 4 נקודות ממקום 5.
לא בקטע של פליאוף עליון, פשוט הליגה שוויונית ויש כרגע 9 קבוצות (אני מוציא את מכבי חיפה מהסיפור) שמסתכלות למטה.

אפשר לחשוב גם איזה אימפריה זה מכבי נתניה, מכבי פת ושאר ה"בטן" של הליגה הזבל הזאת.
ראיתי את הקבוצות האלה. כולן היו פחות טובות מהפועל.

צריך להוריד את הלחץ
הכל טוב ויפה, ליגה שוויונית , בטן וכו
בינתיים אחרי 12 מחזורים אתה עם נצחון אחד!!
וכמו שערן כבר כתב - בסיבוב הבא אתה יוצא למשחקי חוץ בקרית שמונה, פעמיים סמי עופר, אשדוד וטדי...
לא מקומות שאנחנו מצליחים להשיג בהם נקודות בשנים האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: