טכנית לארז כתב:
Red or Dead כתב:
מזל שאפשר להאשים את עגייב בסטטיסטיקה של ספורי
אם לספורי הייתה יכולת לשים גול ממטר, חמישה או שלושים, הסטטיסטיקה שלו הייתה יותר טובה
אם ספורי היה מסוגל לעשות פעולה טובה בתדירות של יותר מאחת לחמש, כולנו היינו במקום טוב יותר
דרך אגב, על כל אחד משחקני ההתקפה שלנו אפשר להגיד שאם חברו להתקפה היה עושה ככה או אחרת, הסטטיסטיקה שלו הייתה יותר טובה. מה לעשות שכולם מחרבנים בתחתונים מול השער?
התפקיד העיקרי של ספורי הוא לנהל את המשחק בחלק הקדמי שלנו (כלומר לדעת לתת מסירות נכונות לצדדים, לתת כדורים לגול אפילו כשיש אפשרות).
התפקיד של השלישייה הקדמית הוא להביא אשכרה את הגולים.
ספורי צריך לתת לרוב את הפס שאחריו יבוא הפס לגול.
אתמול הוא גם נתן לזיקרי כדור לגול (אחרי שזיקרי עשה הטעיה יפה והשתחרר).
הוא מאכזב בזה שאין לו 2-3 שערים העונה, כי הוא כן הגיע למצבים וגם לא יזיק אם הוא ייתן פעם גול בבעיטה מחוץ לרחבה, אבל זה לא שזה ה-תפקיד שלו.
זה לא ה-תפקיד שלו? נו אז?
קשר התקפי חייב להוות איום על שער. קשר התקפי אמור לעשות תנועה לעומק, את זה הוא לא עושה בכלל. קשר התקפי אמור ליצור מצבים, אז בערך אחת לחמש הוא נותן כדור טוב ליצירת מצב, כמו אתמול לזיקרי, ובפעמים האחרות הוא מחרבן אותם בכדורים על עיוור בלי לחשוב או להרים את הראש, בדריבל מיותר שגורם לאיבוד או איבוד מומנטום בהתקפה, בקבלת החלטה לא נכונה, בבעיטה רשלנית וחסרת אחריות... וזה לא שהוא יורד למטה לקבל כדורים ולבנות את המשחק, הוא מקבל אותם באזור ה40 מטר מהשער של היריבה ושם צריך לעשות את הפעולות שלו.
הוא לא עושה הגנה כי יש שני שחקנים מאחורה שעושים את זה בשבילו(התרומה שלו באספקט הזה מסתכמת בללחוץ על השוער), הוא לא מנצל מצבים, בין אם נוחים כמו ההחמצות המביכות נגד אשדוד ובין אם בעיטות כמו שתי הבעיטות שלו מהאוויר אתמול, שאני לא יודע איך יש לו חוצפה לבעוט אותן.
הוא הרים עשרות מצבים נייחים מתחילת העונה, שאלוהים יעזור אני באמת לא זוכר אחד מהם שהגיע לשחקן של הפועל, על אחת כמה וכמה, אני בקושי זוכר כאלו שעברו את השחקן הראשון.
אני לא מבטל את הטענה שהוא השתפר בכמה אספקטים של המשחק ושהוא שחקן יותר טוב בהרבה ממה שהיה פעם(כי פעם הוא היה גרוע והיום הוא בינוני). אני לא אומר שאין לו פוטנציאל שיכול מתישהו גם להניב תוצאות על המגרש. אני כן אומר שזה שהוא פעם ב נותן איזה כדור לגול או עושה דריבל מול שני שחקנים לא עושה אותו איזה שחקן על, בטח לא איזה אחד שצריך לקבל קרדיט אינסופי, בטח לא אחד שאני אומר שאוי ואבוי שלא ישחק מול בית"ר( כי אני בכלל לא בטוח ששחקן אחר יעשה עבודה פחות טובה, גם אם הוא פחות טוב ב"לחלק כדורים לצדדים") ובטח לא אחד שראוי לכזאת הגנה לאחר שבסיבוב שלם התפוקה שלו היא אפס שערים, בישול, אדום והפסד למכבי חיפה.