ערן כתב:
חכם מאוד, כמו שסומך ציין, לקחת שלושה שחקנים סבירים ולהחליף לכאורה דווקא אותם.
ואני אוסיף שבמקרה נתת דוגמאות לשלושה זרים שלא הצליחו בהפועל, יחסית.
בוא נחליף את עידן כהן, ניר לקס, עאבד, מוליץ' או ספורי בשלושה זרים סבירים פלוס ואז נדמיין איך היינו נראים.
איך שלא תהפוך את זה - ולזכותך ייאמר שאתה בהחלט מנסה - להפועל, עובדה, יש את קולקציית הזרים החלשה בליגה וכנראה גם מהזולות שבה.
זו הסיבה, אגב, ש"חדרה עם חצי תקציב" עשתה כמות נקודות שלבסוף תשאיר אותה בליגה.
בוא נתחיל עם זה שאני מסכים שזה שהזרים שלנו נפילה היא בעיה חמורה וכשל רציני.
אבל זה פשוט לא רלוונטי לשאלה .
אם נחזור לנושא הסקר, השאלה היא פשוטה מאוד- האם התקפה שכוללת את עאבד, עגייב, זיקרי, מוליץ, דמארי גנדה ספורי קאיו ונגיד שגם ברשצקי (שלפי הבנתי רפואה ויתר עליו) שווה בליגת "העל" יותר מ5 שערים וניצחון אחד בעשרה משחקים או לא. זו שאלה פשוטה.
אם תבוא ותגיד לי שהתשובה שלילית ולא ניתן להוציא עם השחקנים האלה יותר ממה שהוצאנו עד כה (בנוגע לכמות השערים והניצחונות) ולדעתך לאשדוד (10 שערים) לחדרה (13 שערים) לק"ש (11 שערים) ונתניה (12 שערים) יש התקפות עם שחקנים טובים יותר, אני אולי לא אסכים, אבל לא יהיה לי יותר מידי איך לחלוק עליך, כי זו כבר שאלה של הבנה אישית של כל אחד בכדורגל ובאיך הוא רואה את הדברים.
כל טענה אחרת (כמו כמות ואיכות הזרים) היא אולי נכונה אבל לא רלוונטית לשאלה שבדיון, והדוגמא שהבאתי נועדה להמחיש את זה שגם בהינתן 3 זרים סבירים "על הנייר" המצב לא בהכרח היה יותר טוב (יכול להיות שהוא היה יותר טוב/ יותר גרוע אבל כמו שאמרתי- זה לא רלוונטי כי הדיון הוא על מצב הקבוצה בסגל הנתון ואם אפשר להוציא ממנו יותר).