תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הנהלה ניהול והתנהלות
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 13:27 
כמו תסריט שידוע מראש ככה נראית כל פעולה של ההנהלה הכל ידוע ובכל זאת בוחרים להמשיך באותה הדרך
התסכול נהיה הרבה יותר גדול כשרואים כמה פוטנציאל יש לקבוצה הזו שאם חיזוקים נקודתיים שדוברו עליהם רבות לפני תחילת העונה לא התממשו ובחרו שוב ללכת על האופציה הזולה שכמובן עולה ביוקר

במקום להתמודד על פליאוף עליון אנחנו כנראה עוד פעם נהיה במאבקי ירידה מתישים
במקום לגייס את הקהל עם מומנטום עליית הליגה עושים מנויים וכרטיסים שרחוקים מכל הגיון (כולל הגיון כלכלי)

כך גם היה ביום שהם לקחו את הקבוצה התנהלות לוזרית שגם עולה המון כסף
בעונת הירידה יכלנו להישאר אבל אותם זה לא עניין כנראה
ניהול של באסטה, לא מבינים שצריכים גם לתת משהו כדי לקבל.

אבל מה שהכי מדאיג, זה שאין הפקת לקחים ולא מצליחים להבין את העולם בו הם נמצאים, לכן אין גם תקווה שמשהו ישתנה או יצא מהם.

אותי מאוד מצחיק (ומעציב) שעשו איתם ראיון בתחילת דרכם בהפועל והם נשאלו למה הם הרוכשים הנכונים ומה הם יביאו לקבוצה
ותשובתם היתה "ניהול נכון"

אז עם ניהול כזה מי צריך מנהלים ?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הנהלה ניהול והתנהלות
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 13:36 
לופ אינסופי של הנהלה מחבלת כושלת מחליפה מחבלים כושלים, כל כך מייאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
זה מצחיק איך כל אלה שאוננו על הניהול השפוי הם אותם אנשים שמתבכיינים למה הם לא משקיעים כסף.
זה גם מצחיק איך כל אלה שאוננו על הניהול השפוי לא אומרים כלום כשלמועדון כבר יש גרעון של כמה מיליוני שקלים.
מה שהכי מצחיק זה שאותם אנשים ממשיכים כרגיל כמו מתים מהלכים בזמן שהמועדון הזה מת לנו מול העיניים בחסות הבעלים הקודמים והנוכחיים.

אוהדי הפועל זה הקהל הכי נוח ופראייר בליגה. שנים על גבי שנים שאנחנו משלמים את המחירים הכי גבוהים ומקבלים בתמורה בעלים כושלים שלא רוצים / מסוגלים לשים כסף שמכבד את המותג שהם עצמם ביקשו להיקשר אליו. עד שלא תגיע מחאה - מחאה שאומרת אם למכבי מגיע, אם לב״ש מגיע ואם למכבי חיפה מגיע - גם לנו מגיע. ובעלים שלא ייישר קו לא יקבל את התמיכה שלנו. אל תקנו מנויים. אל תקנו כרטיסים. אל תקנו מוצרים. תנו להם להבין - או שהם שמים כסף שמתאים להפועל תל אביב או שילכו הביתה. ואל תדאגו, אם הם ירצו לצאת הם ימצאו למי לתת.
בכל מועדון גדול אחר כבר מזמן הייתה מחאה. מזמן. רק אצלנו האולטראס ממשיך לעודד כי זה מגניב להיות מועדון קטן נגד העולם.
תיכף חוזרים לבלומפילד ונקבל חתיכת כאפה כשנבין איזה פערים נוצרו בינינו לבין מכבי בשנים האחרונות. שמיים וארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
אני יכול לחיות כרגע עם המגבלות התקציביות תחת הבעלים הנוכחיים. לא לטווח הארוך, אבל כרגע כן.
מה שאני לא יכול לחיות איתו זה בזבוז הכסף הרשלני והחובבני בניסיון להביא "מציאות" בגזרת הזרים.

גירדוואיניס שהגיע עם רקורד עלוב (בעמדה שאנחנו בכלל לא צריכים), ושוחרר אחרי חודש תמורת פיצוי כספי (לא פורסם הסכום).
מלקה, שהגיע עם רקורד עוד יותר עלוב, מהליגה השנייה בפינלנד (!!!), על אותה עמדה שאנחנו בכלל לא צריכים, בעסקה הזויה שבה שילמנו 80 אלף דולר על שאילה של שחקן, שאחר כך היינו צריכים להתחנן לקבוצות מהלאומית שיקחו אותו בעצמן בהשאלה.
עמנואל בואטנג, עוד שחקן עם רקורד עלוב, בשכר של 35 אלף יורו.
וקאיו, עלק "מציאה של הרגע האחרון", שחקן זקן שהיה כישלון טוטאלי בחיפה, ב-100 אלף יורו.

הזר היחיד שעליו שילמנו כסף נורמלי, ברנרדו, היה כישלון, ואפילו עליו שילמנו בסופו של דבר בסך הכל 3-4 משכורות.

גם בתקציב שיש להפועל אפשר להתנהל הרבה יותר טוב. צריך להביא זרים כדי שישדרגו את הקבוצה, לא שחקנים בשקל וחצי, שרוב הסיכויים שהם בכלל לא מספיק טובים בשביל להשתלב בסגל (אני אפילו לא מדבר על להיות מספיק טובים בשביל שחקני הרכב). למה אי אפשר היה להחתים בקיץ זרים יחסית מוכחים ברמת הליגה, כמו רומאריו פירס או גינסארי, שמרוויחים באיזור ה-140 יורו?

המבחן הגדול של ההנהלה יהיה בינואר. בוא נראה אם הם יביאו זרים מוכחים או עם רקורד שייתן סיבה להאמין שהם יכולים להצליח פה.

אם זה היה תלוי בי, אגב, אני מביא שחקן אחד בינואר. שם חצי מיליון יורו בחשבון הבנק של חדרה ומפעיל את סעיף השחרור של פלומיין. שחקן אחד כזה הוא שדרוג מספיק גדול לטווח הקצר, ועם כל החוסרים האחרים אפשר להסתדר עד סוף העונה. ואז בקיץ יש לנו בסיס הרבה יותר רציני שאפשר לבנות עליו. ברור לי שזה תרחיש מופרך ואין סיכוי שהוא יקרה, אבל אלה המהלכים שאנחנו צריכים לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 17:38 
קשר התקפי (כי אי אפשר לבנות רק על ספורי) וחלוץ מוכחים צריכים לנחות כאן ביום הראשון של חלון ההעברות.
מקווה שרפואה עדיין יהיה איתנו ושיש לו שחקנים על הכוונת. וכמובן שההנהלה תפתח את הכיס. גם קשר אחורי (טוב) לא היה מזיק לנו למקרה שלקס/אליאס לא יכולים לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 18:54 
אני בטח לא צריך לחזור על הביטוי הלעוס של איינשטיין (קראתי איפשהו שהוא בכלל לא אמר את זה, אבל זה לנושא אחר)
לגבי שיגעון.
אין סיבה בעולם שהם ישנו את דרכם, מה יהיה שונה בינואר שיגרום להם לשנות את ההתנהלות שלהם אחרי שעברנו איתם כמעט שנה וחצי ?

לא מאמין בהם ולא מאמין להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 19:20 
זה לא שיש לך ברירה אחרת כרגע, כן? זה מה יש.
הדרך ה"אלגנטית" היחידה להילחם בהם היא דרך הכיס (חרם מנויים/כרטיסים/מוצרים וכו'). להמאיס את הקבוצה עליהם עד שימכרו (או שפתאום יחליטו להשקיע יותר, לך תדע).
לא מאמין שמישהו בקהל יתחיל במחאות סטייל "E.T GO HOME" כלפי הניסנובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 19:44 
סימרוטיץ כתב:
כמו תסריט שידוע מראש ככה נראית כל פעולה של ההנהלה הכל ידוע ובכל זאת בוחרים להמשיך באותה הדרך
התסכול נהיה הרבה יותר גדול כשרואים כמה פוטנציאל יש לקבוצה הזו שאם חיזוקים נקודתיים שדוברו עליהם רבות לפני תחילת העונה לא התממשו ובחרו שוב ללכת על האופציה הזולה שכמובן עולה ביוקר

במקום לגייס את הקהל עם מומנטום עליית הליגה עושים מנויים וכרטיסים שרחוקים מכל הגיון (כולל הגיון כלכלי)

אבל מה שהכי מדאיג, זה שאין הפקת לקחים ולא מצליחים להבין את העולם בו הם נמצאים, לכן אין גם תקווה שמשהו ישתנה או יצא מהם.

אותי מאוד מצחיק (ומעציב) שעשו איתם ראיון בתחילת דרכם בהפועל והם נשאלו למה הם הרוכשים הנכונים ומה הם יביאו לקבוצה

משהו לא מסתדר לי במה שאתה כותב
לפי הנאום המרגש אפשר ללמוד שההנהלה הזו כל כך גרועה והרסנית שעד שכבר עדיף לכבות את השאלטר.
ואז קופץ לי מול העיניים המשפט: "התסכול נהיה הרבה יותר גדול כשרואים כמה פוטנציאל יש לקבוצה הזו"
אם זו הנהלה כל כך איומה, אז איך קמה לה פתאום קבוצה עם פוטנציאל? מי משלם לכל השחקנים שמרכיבים את הקבוצה בעלת הפוטנציאל?
אני יכול לומר לך בוודאות שזה לא אני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 19:55 
pogi כתב:
סימרוטיץ כתב:

משהו לא מסתדר לי במה שאתה כותב
לפי הנאום המרגש אפשר ללמוד שההנהלה הזו כל כך גרועה והרסנית שעד שכבר עדיף לכבות את השאלטר.
ואז קופץ לי מול העיניים המשפט: "התסכול נהיה הרבה יותר גדול כשרואים כמה פוטנציאל יש לקבוצה הזו"
אם זו הנהלה כל כך איומה, אז איך קמה לה פתאום קבוצה עם פוטנציאל? מי משלם לכל השחקנים שמרכיבים את הקבוצה בעלת הפוטנציאל?
אני יכול לומר לך בוודאות שזה לא אני
לך אף פעם דברים לא מסתדרים
מה הקשר בין הפוטנציאל של הקבוצה לניהול המביך שלהם גם בפן המקצועי גם בפן הכלכלי וגם בפן השיווקי ?
אל תשכח שמדובר במועדון שיש לו הכנסות טבעיות גדולות לעומת רוב הקבוצות בליגה
להזכיר לך איזה מיקום אנחנו ?
ואם כבר את הפוטנציאל אני זוקף לרפואה ולא להם
בוא ספר לי אילו החלטות טובות הם עשו
ולא פוקסים כגון לבקוביץ שהגיע על תקן שוער שני זול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 20:22 
סימרוטיץ כתב:

מה הקשר בין הפוטנציאל של הקבוצה לניהול המביך שלהם גם בפן המקצועי גם בפן הכלכלי וגם בפן השיווקי ?

זאת אומרת שבעצם כל הרע והנורא שקורה במועדון הוא תוצאה של ההנהלה האיומה
אבל העובדה שיש השנה, לתפיסתך, "קבוצה עם פוטנציאל" שאם תרשה לי להוסיף אפילו משחקת לא רע, לא קשורה להנהלה בשום צורה..
בעצם את זה אתה "זוקף" לרפואה. הדחף הראשוני הוא לומר לך שלא כל כך מעניין למי אתה זוקף..
אבל בוא נזרום רגע על השטות שלך, נניח שזה בזכות רפואה הגדול.. מי מינה אותו למאמן?
יכול להגיד לך בוודאות שזה לא אני..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 20:58 
pogi כתב:
סימרוטיץ כתב:

זאת אומרת שבעצם כל הרע והנורא שקורה במועדון הוא תוצאה של ההנהלה האיומה
אבל העובדה שיש השנה, לתפיסתך, "קבוצה עם פוטנציאל" שאם תרשה לי להוסיף אפילו משחקת לא רע, לא קשורה להנהלה בשום צורה..
בעצם את זה אתה "זוקף" לרפואה. הדחף הראשוני הוא לומר לך שלא כל כך מעניין למי אתה זוקף..
אבל בוא נזרום רגע על השטות שלך, נניח שזה בזכות רפואה הגדול.. מי מינה אותו למאמן?
יכול להגיד לך בוודאות שזה לא אני..
אתה לא פייר שאתה מאלץ אותי להשתמש בחוק גודווין
אבל גם היטלר עשה דברים טובים לפעמים, אז זה אומר שהוא היה בסדר ?
קובי רפואה בהחלט הצלחה - אבל בוא לא נשכח שהסיבה שבגללה הם בחרו בו היא לא מאיזה שיקול מקצועי מדופלם אלא שהוא היה פנוי וזול
אז בוא לא נעשה אידיאולוגיה מחרא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 21:18 
מעדיף להיות מצחיק ולשפוט מה שאני יכול לראות
אתה גאון שצריך פורום נפרד של זיהוי תהליכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 22:11 
סימרוטיץ כתב:

קובי רפואה בהחלט הצלחה - אבל בוא לא נשכח שהסיבה שבגללה הם בחרו בו היא לא מאיזה שיקול מקצועי מדופלם אלא שהוא היה פנוי וזול

לא אני הוא זה שעושה פה אידאולוגיה מחרא..
אנחנו קבוצה שמשחקת לא רע עם בעיות מנטליות לא קלות וחוסר בחלוץ נורמלי שיתקע גול (ולדעתי, 99% כאן לא היו מוטרדים מהפן ההתקפי בתחילת העונה).
לפי האשכולות שנפתחים כאן כל שבוע אחרי משחק עם זיבולי מוח על כמה גרועה ההנהלה, אפשר עוד לחשוב שאנחנו משחקים בליגה של הנהלות פריימרליג ושכל השנים התרגלנו להיות בבעלות מולטי מיליארדרים עד שבאו הניסנובים והרסו הכל.
זו ההנהלה וזו הקבוצה שהיא בנתה. ידענו ימים קשים יותר עם סגלים נחותים יותר ויכולת רעה יותר וזה היה ממש לא מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 22:57 
כל מילה של פוגי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2018, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אני יכול לחיות כרגע עם המגבלות התקציביות תחת הבעלים הנוכחיים. לא לטווח הארוך, אבל כרגע כן.
מה שאני לא יכול לחיות איתו זה בזבוז הכסף הרשלני והחובבני בניסיון להביא "מציאות" בגזרת הזרים.

גירדוואיניס שהגיע עם רקורד עלוב (בעמדה שאנחנו בכלל לא צריכים), ושוחרר אחרי חודש תמורת פיצוי כספי (לא פורסם הסכום).
מלקה, שהגיע עם רקורד עוד יותר עלוב, מהליגה השנייה בפינלנד (!!!), על אותה עמדה שאנחנו בכלל לא צריכים, בעסקה הזויה שבה שילמנו 80 אלף דולר על שאילה של שחקן, שאחר כך היינו צריכים להתחנן לקבוצות מהלאומית שיקחו אותו בעצמן בהשאלה.
עמנואל בואטנג, עוד שחקן עם רקורד עלוב, בשכר של 35 אלף יורו.
וקאיו, עלק "מציאה של הרגע האחרון", שחקן זקן שהיה כישלון טוטאלי בחיפה, ב-100 אלף יורו.

הזר היחיד שעליו שילמנו כסף נורמלי, ברנרדו, היה כישלון, ואפילו עליו שילמנו בסופו של דבר בסך הכל 3-4 משכורות.

גם בתקציב שיש להפועל אפשר להתנהל הרבה יותר טוב. צריך להביא זרים כדי שישדרגו את הקבוצה, לא שחקנים בשקל וחצי, שרוב הסיכויים שהם בכלל לא מספיק טובים בשביל להשתלב בסגל (אני אפילו לא מדבר על להיות מספיק טובים בשביל שחקני הרכב). למה אי אפשר היה להחתים בקיץ זרים יחסית מוכחים ברמת הליגה, כמו רומאריו פירס או גינסארי, שמרוויחים באיזור ה-140 יורו?

המבחן הגדול של ההנהלה יהיה בינואר. בוא נראה אם הם יביאו זרים מוכחים או עם רקורד שייתן סיבה להאמין שהם יכולים להצליח פה.

אם זה היה תלוי בי, אגב, אני מביא שחקן אחד בינואר. שם חצי מיליון יורו בחשבון הבנק של חדרה ומפעיל את סעיף השחרור של פלומיין. שחקן אחד כזה הוא שדרוג מספיק גדול לטווח הקצר, ועם כל החוסרים האחרים אפשר להסתדר עד סוף העונה. ואז בקיץ יש לנו בסיס הרבה יותר רציני שאפשר לבנות עליו. ברור לי שזה תרחיש מופרך ואין סיכוי שהוא יקרה, אבל אלה המהלכים שאנחנו צריכים לעשות.

לא רואה מאיפה יש לנו חצי מיליון יורו.
אם נגיע לינואר עם מרחק סביר מהתחתית, הם לא יביאו אף שחקן.
כרגע המטרה העיקרית שלהם היא לצמצם את סכום הערבות, אחרי שהבינו שהם צריכים להביא הרבה כסף מהבית.

אגב לא רק את גינסארי ופירס יכולת להביא. היו כל כך הרבה שחקנים על המדף בקיץ הזה, וקיבלו החלטות לא נכונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2018, 10:33 
pogi כתב:
סימרוטיץ כתב:

לא אני הוא זה שעושה פה אידאולוגיה מחרא..
אנחנו קבוצה שמשחקת לא רע עם בעיות מנטליות לא קלות וחוסר בחלוץ נורמלי שיתקע גול (ולדעתי, 99% כאן לא היו מוטרדים מהפן ההתקפי בתחילת העונה).
לפי האשכולות שנפתחים כאן כל שבוע אחרי משחק עם זיבולי מוח על כמה גרועה ההנהלה, אפשר עוד לחשוב שאנחנו משחקים בליגה של הנהלות פריימרליג ושכל השנים התרגלנו להיות בבעלות מולטי מיליארדרים עד שבאו הניסנובים והרסו הכל.
זו ההנהלה וזו הקבוצה שהיא בנתה. ידענו ימים קשים יותר עם סגלים נחותים יותר ויכולת רעה יותר וזה היה ממש לא מזמן.

אני מבין שאתה אוהב קלישאות
"ידענו ימים קשים יותר עם סגלים נחותים יותר ויכולת רעה יותר וזה היה ממש לא מזמן"
זה שידענו ימים קשים יותר בעבר אומר בכלל משהו על היום ?
מה הקשר בכלל ? מקודם היה חרא ועכשיו חרא, זה אומר שצריך להסכים עם החרא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2018, 10:45 
אין לי תלונות לניסנובים.

הייתי שמח אם הם היו מביאים זרים זולים בסגנון של פירסמן ופחות בסגנון של מלקה (כלומר שחקני כדורגל אמיתיים ולא ניסיונות למצוא כל מיני מציאות).
למשל החלוץ ההוא מהליגה השבדית נשמע הימור לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2018, 12:09 
הנהלה תמיד תעשה טעויות והדברים לא מושלמים יחד עם זאת
גם מהסגל הקיים אפשר וצריך להוציא הרבה יותר.
אם הקבוצה משחקת טוב ונראית טוב כפי שחלק גדול כאן אוהב לומר ולא מביאה נקודות
לא ההנהלה אשמה.
הפועל שווה עד עכשיו 17/18 נקודות קל,אין קשר להנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2018, 14:10 
סימרוטיץ כתב:

אני מבין שאתה אוהב קלישאות
"ידענו ימים קשים יותר עם סגלים נחותים יותר ויכולת רעה יותר וזה היה ממש לא מזמן"
זה שידענו ימים קשים יותר בעבר אומר בכלל משהו על היום ?
מה הקשר בכלל ? מקודם היה חרא ועכשיו חרא, זה אומר שצריך להסכים עם החרא ?

תאמין לי שאני יודע להבחין מתי הנהלה היא בסדר ומתי הנהלה היא אסון. אני יכול למצוא לך דיונים מתקופת רמון וכבירי כשהתווכחתי פה עם 90% מהפורום על כמה שההתנהלות שלהם גרועה והרסנית למועדון.
אני מזכיר לך שהיו כאן הנהלות שנתנו לרב"ש לבנות בעצמו קבוצה בעשרות מליונים על בסיס הלוואות, מינו ליצן ספרדי שבחיים לא אימן לתפקיד המאמן ונתנו לגוטמן למנות תחתיו מאמן אחר אחרי שהוא הסתכל במראה ומצא מולו את גיא לוזון מדבר אליו.
אתה יודע, כשאני עוצם עיניים אני מדמיין מועדון עם תקציב של מאות מליונים וסטנדרטים אירופאים שאין תואר שהוא לא מתחרה עליו.
אבל כשאני מתעורר אני מבין שיש מציאות וצריך להסתכל גם אחורה ולצדדים ולא רק על פנטזיות.
אני מבין שאתה רוצה להיות בצמרת הכדורגל הישראלי, זה לגיטמי. אתה יכול גם למצוא כמה אוהדי הפועל פ"ת שמצפים לאותו דבר אבל אוטוטו יורדים לליגה א'. אנשים שוכחים שעברנו הליך פירוק וחזרנו לחיים משום מקום. זה לא מובן מאליו.
אז המנהלים הנוכחיים כנראה לא המומחים הכי גדולים לכדורגל וכנראה שלא בנו את הקבוצה הכי טובה שיכלו לבנות (ועשו עוד כמה טעויות בדרך, ע"ע מחירי מנויים)
אבל יחד עם זה הם בנו קבוצה בהחלט סבירה (למרות שאת הקרדיט אתה "זוקף" לרפואה) והטענות נגדם אחרי כל משחק שאנחנו לא מנצחים הן דיי מגוחכות.
אולי בעתיד הקרוב, אם יתברר שהמצב לא משתנה ואין להם כוונה לעזוב, יהיה אפשר לראות את הדברים אחרת. אבל זה עוד מוקדם, ודווקא באיך שהם מתנהלים ביחס להנהלות הקודמות אני כן רואה פוטנציאל (גם להצלחה מקצועית וגם למכירה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2018, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של פוגי. ואני חלק מאותם 90%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2018, 14:31 
kruvi1 כתב:
כל מילה של פוגי. ואני חלק מאותם 90%.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2018, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ת״א ופירוק זה כמו מדינת ישראל ואיראן.
היה עדיף להתחיל מחדש מאשר לקבל בעלים כאלה.
אם מבחינתכם זה בסדר שהם בעלים שלא משקיעים שקל, דורשים מהאוהדים ״להתייצב״ לצד הקבוצה כי ״צריך אתכם״, גובים מחירים של מנצ׳סטר סיטי והכי גרוע - לא מחפשים רוכש, אז פה הבעיה.
לא הם, אלא אתם. הדרישה המינימלית הזאת של ״העיקר שתהיה קבוצה!!! שלא נלך שוב לפירוק ונסיים כמו הפועל פ״ת!!!״.
מדובר פה בהפועל ת״א, הקבוצה השנייה הכי מעוטרת במדינת ישראל.
עלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2018, 15:36 
שבתאי יחבס כתב:
אם מבחינתכם זה בסדר שהם בעלים שלא משקיעים שקל, דורשים מהאוהדים ״להתייצב״ לצד הקבוצה כי ״צריך אתכם״, גובים מחירים של מנצ׳סטר סיטי והכי גרוע - לא מחפשים רוכש, אז פה הבעיה.
לא הם, אלא אתם. הדרישה המינימלית הזאת של ״העיקר שתהיה קבוצה!!! שלא נלך שוב לפירוק ונסיים כמו הפועל פ״ת!!!״.
עלוב.

בטח להתחיל מחדש.
אנשים כאן הוזים שכדורגל זה כמו כדורסל.
להזכירך, קטמון עוד לא הגיעו לליגת העל והם מנסים רק 12 שנים.
היית מגיע אולי עוד 8-10 שנים בחזרה לליגת העל ונמצא בדיוק באותו מצב כמו עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2018, 15:41 
אין כמו קבוצת אוהדים ולהתחיל מליגה ג'.
אם זה עוזר, אתה יכול להיות בטוח שגם בתסריט הזה היינו מוצאים את עצמנו עם "רוכש" סטייל בעלים שלא יודעים לנהל או בעלים נטולי יכולת כלכלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2018, 19:24 
בני12 כתב:
שבתאי יחבס כתב:
עלוב.

בטח להתחיל מחדש.

רק בלי כמה עשרות מיליונים של חובות בינלאומיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2018, 22:46 
עד המ!!ת הפועל כתב:
בני12 כתב:
שבתאי יחבס כתב:
עלוב.

בטח להתחיל מחדש.

א. הנוכלים הורידו את החוב לאזור ה-10-12 מליון ש"ח
ב. רוכש שה-10 מליון ש"ח הללו מרתיעים אותו הוא לא הרוכש שאנחו רוצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2018, 10:20 
התלונות אליהם הם בעיקר בפאן המקצועי
אותם כשלים שנעשו הם ממש לא ברירת מחדל, יכלנו להיות טובים הרבה יותר אם יד מקצועית הייתה מתעסקת ברכש ולא הם
מבחינת הניהול התקציב הם לגמרי שומרים על שפיות ולא נכנסים לגרעונות וזה ממש לא טריוויאלי עבור הפועל
ומבחינת החובות, לא ראיתי פירסומים על זה בכלל לאחרונה, יש מישהו שבאמת יודע איפה זה עומד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2018, 10:26 
בני12 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
בני12 כתב:
שבתאי יחבס כתב:
עלוב.

בטח להתחיל מחדש.

א. הנוכלים הורידו את החוב לאזור ה-10-12 מליון ש"ח
ב. רוכש שה-10 מליון ש"ח הללו מרתיעים אותו הוא לא הרוכש שאנחו רוצים

יש לך סימוכין לטענה הזו?
אם כן אז צריך להשתחוות בפניהם על אמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2018, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
משום מה זכור לי שכשהם קנו את הקבוצה היה דיבור על סיכום עם המפרק, שהם יהיו חשופים לעשרה מיליון בלבד וכל השאר נופל על קופת הפירוק.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2018, 10:57 
teknoboy כתב:
משום מה זכור לי שכשהם קנו את הקבוצה היה דיבור על סיכום עם המפרק, שהם יהיו חשופים לעשרה מיליון בלבד וכל השאר נופל על קופת הפירוק.

נדמה לי שהסיכום הזה לא יצא לפועל. דיברו על זה בהקשר של יוחננוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: