יובל כתב:
אני יכול לחיות כרגע עם המגבלות התקציביות תחת הבעלים הנוכחיים. לא לטווח הארוך, אבל כרגע כן.
מה שאני לא יכול לחיות איתו זה בזבוז הכסף הרשלני והחובבני בניסיון להביא "מציאות" בגזרת הזרים.
גירדוואיניס שהגיע עם רקורד עלוב (בעמדה שאנחנו בכלל לא צריכים), ושוחרר אחרי חודש תמורת פיצוי כספי (לא פורסם הסכום).
מלקה, שהגיע עם רקורד עוד יותר עלוב, מהליגה השנייה בפינלנד (!!!), על אותה עמדה שאנחנו בכלל לא צריכים, בעסקה הזויה שבה שילמנו 80 אלף דולר על שאילה של שחקן, שאחר כך היינו צריכים להתחנן לקבוצות מהלאומית שיקחו אותו בעצמן בהשאלה.
עמנואל בואטנג, עוד שחקן עם רקורד עלוב, בשכר של 35 אלף יורו.
וקאיו, עלק "מציאה של הרגע האחרון", שחקן זקן שהיה כישלון טוטאלי בחיפה, ב-100 אלף יורו.
הזר היחיד שעליו שילמנו כסף נורמלי, ברנרדו, היה כישלון, ואפילו עליו שילמנו בסופו של דבר בסך הכל 3-4 משכורות.
גם בתקציב שיש להפועל אפשר להתנהל הרבה יותר טוב. צריך להביא זרים כדי שישדרגו את הקבוצה, לא שחקנים בשקל וחצי, שרוב הסיכויים שהם בכלל לא מספיק טובים בשביל להשתלב בסגל (אני אפילו לא מדבר על להיות מספיק טובים בשביל שחקני הרכב). למה אי אפשר היה להחתים בקיץ זרים יחסית מוכחים ברמת הליגה, כמו רומאריו פירס או גינסארי, שמרוויחים באיזור ה-140 יורו?
המבחן הגדול של ההנהלה יהיה בינואר. בוא נראה אם הם יביאו זרים מוכחים או עם רקורד שייתן סיבה להאמין שהם יכולים להצליח פה.
אם זה היה תלוי בי, אגב, אני מביא שחקן אחד בינואר. שם חצי מיליון יורו בחשבון הבנק של חדרה ומפעיל את סעיף השחרור של פלומיין. שחקן אחד כזה הוא שדרוג מספיק גדול לטווח הקצר, ועם כל החוסרים האחרים אפשר להסתדר עד סוף העונה. ואז בקיץ יש לנו בסיס הרבה יותר רציני שאפשר לבנות עליו. ברור לי שזה תרחיש מופרך ואין סיכוי שהוא יקרה, אבל אלה המהלכים שאנחנו צריכים לעשות.
לא רואה מאיפה יש לנו חצי מיליון יורו.
אם נגיע לינואר עם מרחק סביר מהתחתית, הם לא יביאו אף שחקן.
כרגע המטרה העיקרית שלהם היא לצמצם את סכום הערבות, אחרי שהבינו שהם צריכים להביא הרבה כסף מהבית.
אגב לא רק את גינסארי ופירס יכולת להביא. היו כל כך הרבה שחקנים על המדף בקיץ הזה, וקיבלו החלטות לא נכונות.