תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 10:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1023 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 19:08 
redrony כתב:
שמע זיו, אתה כותב דברים ומתייחס אליהם כאל עובדות ובאמת, כמות כזו של שטויות, סלח לי. זה נכון שיש רגעים במשחקים שיכולים להכריע אותו לפה או לפה, אבל הרגעים האלה שייכים לכל הקבוצה, לא לשחקן אחד, בטח במקרה הזה. מישהו מבטיח לך שאם הכדור היה עובר טוב זה היה נגמר בגול?
גם אם ספורי היה טועה בלי שהיינו חוטפים גול בצד השני אז יכול להיות שהיינו משלמים על זה בהמשך. חלוצים מחמיצים, בלמים טועים, שוערים עושים שטויות. אם זה לא היה ספורי לא היו עושים מזה כזה סיפור. דגני נתן לחיפה גול במתנה, לא אף אחד לא יורד עליו ככה?

כמו שכתבתי, השנאה פה כלפיו באמת יצאה מכל פרופורציה. אבל תכלס, אנחנו כבר מזמן לא הקהל שפעם היינו ובטח לא מה שאנחנו עושים מעצמנו

אם ככה, אז למה מאשימים שוער בהפסד בגלל שקיבל גול דבילי? למה עד היום זוכרים לדגני את המסירה שהובילה ל3-2 מול מכבי?
הכי קל בהפסדים לבקר ולהאשים שחקני הגנה כשיש טעויות.
אבל כשספורי מוסר פס ברשלנות כששלושה שחקנים איתו ואז מנגד חיפה מייצרת מתפרצת כשהפועל בלי 4 שחקנים, אז פתאום כל הקבוצה אחראית?
וגם את היה מצליח למסור טוב לאחד השחקנים שהיה מחמיץ באופן רשלני מול השוער, זה לא היה מייצר עדיין את אותה מתפרצת שגמרה אותנו.

ואם תשים לב בכל התגובות שלי, לא ביקרתי אותו ולא אמרתי מילה על היכולת שלו מתחילת העונה ולא אמרתי אם הוא צריך לשחק או לא כמו שמשתמשים אחרים פה הגיבו וגם לא הצדקתי את שריקות הבוז. אבל כן מפריע לי שמנסים להגן עליו במקרה הזה. וכן זה אירוע שגמר לנו את המשחק, לא יעזור איך תסובבו את זה.

ומבחינתי הדיון מיצה את עצמו, יותר חשוב שאנשים יפנימו שעוד שבועיים נגד רעננה זה המשחק הכי חשוב שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
redrony כתב:
שמע זיו, אתה כותב דברים ומתייחס אליהם כאל עובדות ובאמת, כמות כזו של שטויות, סלח לי. זה נכון שיש רגעים במשחקים שיכולים להכריע אותו לפה או לפה, אבל הרגעים האלה שייכים לכל הקבוצה, לא לשחקן אחד, בטח במקרה הזה. מישהו מבטיח לך שאם הכדור היה עובר טוב זה היה נגמר בגול?
גם אם ספורי היה טועה בלי שהיינו חוטפים גול בצד השני אז יכול להיות שהיינו משלמים על זה בהמשך. חלוצים מחמיצים, בלמים טועים, שוערים עושים שטויות. אם זה לא היה ספורי לא היו עושים מזה כזה סיפור. דגני נתן לחיפה גול במתנה, לא אף אחד לא יורד עליו ככה?

כמו שכתבתי, השנאה פה כלפיו באמת יצאה מכל פרופורציה. אבל תכלס, אנחנו כבר מזמן לא הקהל שפעם היינו ובטח לא מה שאנחנו עושים מעצמנו

את ביברס הקהל הרג על הרבה פחות. מספיק עם השקר הזה של "לא הקהל שפעם היינו".
צריך להגיע למשחקים כדי להבין את זה.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 20:09 
רועי כתב:
אז אני הולך לעודד את ספורי בכל דקה שלו בהפועל, וגם שלחתי לו אחרי המשחק הודעה באינסטגרם. בעיניי האינטרס העליון הוא שכל עוד שחקן נמצא אצלנו בהרכב, יהיו לו התנאים האופטימליים להצליח, ואני חושב שאף אחד לא חושב ששריקות הבוז האלה תורמות במשהו לרמזי.

אני גם חושב שהוא שחקן חשוב בסגל הנוכחי אבל על זה אפשר להתווכח. אני עדין לא הבנתי איך אנשים מצדיקים את הבוז בהינתן והוא משחק בהרכב.
אולי ספורי יבין שיש כאלו ביציעים שלא קונים את ההמצאות על פוטנציאל, שחקן חשוב.
אולי ספורי יבין שהוא עוד שחקן בהפועל הוא לא כוכב גדול ולא מעל המועדון והוא צריך לתת את התחת בשביל להצליח.
ואם רמזי רוצה להיות בעתיד כוכב (והוא לא יהיה) אז שיידע להתמודד גם עם לחץ מצד הקהל וגם בוז וגם קללות

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
רועי כתב:
אז אני הולך לעודד את ספורי בכל דקה שלו בהפועל, וגם שלחתי לו אחרי המשחק הודעה באינסטגרם. בעיניי האינטרס העליון הוא שכל עוד שחקן נמצא אצלנו בהרכב, יהיו לו התנאים האופטימליים להצליח, ואני חושב שאף אחד לא חושב ששריקות הבוז האלה תורמות במשהו לרמזי.

אני גם חושב שהוא שחקן חשוב בסגל הנוכחי אבל על זה אפשר להתווכח. אני עדין לא הבנתי איך אנשים מצדיקים את הבוז בהינתן והוא משחק בהרכב.
אולי ספורי יבין שהוא עוד שחקן בהפועל הוא לא כוכב גדול ולא מעל המועדון והוא צריך לתת את התחת בשביל להצליח.
ואם רמזי רוצה להיות בעתיד כוכב (והוא לא יהיה) אז שיידע להתמודד גם עם לחץ מצד הקהל וגם בוז וגם קללות

אתה יכול להסביר איפה מתבטא שספורי חושב שהוא כוכב גדול או מעל המועדון? אני לא מגיע לאימוני הקבוצה אולי אתה כן ואתה יכול להעיד על משהו שאני לא רואה, אבל אלא אם ספורי לא רץ באימונים/מאחר/לא שומר על תזונה/מזיק לחדר הלבשה/כל זיון מוח אחר שאפשר להמציא אז במה הוא שונה משאר שחקני הפועל? כי על המגרש ספורי לא מתנהג כמו כוכב. הוא לא עושה פעולות יומרניות או כופה את עצמו על המשחק למען האדרת שמו. אי אפשר לבוא אליו בביקורת בטענה השטותית הזו ש"הוא חושב שהוא יותר גדול מהפועל". אם אתם מחפשים זריקת זין תחפשו את השחקנים שלא מצליחים לעמוד אחרי 50 דק במגרש,כמו למשל פייסל שגם שהוא נכנס חילוף הוא נגמר אחרי 20 דקות.
כבר נכתב באשכול הזה עשרות פעמים ואני לא מבין איך בן אדם שרואה את הפועל משחקים לא מבין את זה. אין לנו שחקן שיכול לעשות את מה שרמזי עושה, אני לא שמתי לב לכמות איבודים מחרידה שלו אבל גם אם יש כזו אז התופעה נובעת מכך שהוא בין היחידים שיוזם כדי להוציא את הפועל קדימה ולא מחזיר באופן קבוע כדור אחורה או מעיף כדור ארוך בלי כתובת. אתם כועסים כי הוא בועט החוצה? כי לא הצליח לו פס? הוא היחיד שיכול להביא את עצמו למצבים האלה בכלל .חוץ מזיקרי התזזיתי שגם הדריבל שלו מוגבל יחסית(תמיד אותו תקתוק ברגליים ולא יודע לקחת לקו) אף שחקן בהפועל לא יכול להעביר שחקן ולשחרר את המשחק, רובם גם מפחדים לנסות וחוץ מספורי אין לנו בועטים מרחוק. אין כרגע אלטרנטיבה לספורי לדעתי וזה שחקן שחייב לשחק לפחות 60 דקות כל משחק במצב הקיים של הפועל.
יתר על כן, גם אם מישהו לא מסכים מקצועית עם מה שרשמתי על ספורי ועל מה שהוא עושה על המגרש עדיין,לדעתי,אין הצדקה לשריקות הבוז נגדו עד שיגיע מישהו ויסביר למה "ספורי זורק זין/חושב שהוא מעל הקבוצה". כיוון שחוסר יכולת לא אמור לזכות שחקן בשריקות בוז בהפועל תל אביב של היום. אם כך היה הדבר רוב שחקני הקבוצה היו נהנים מאותן שריקות.
ועוד דבר, לא ראיתי שספורי מבכה על התנכלות האוהדים כלפיו. לאלו שכותבים "ספורי צריך לדעת להתמודד עם שריקות בוז וביקורת הוא לא עשוי מחרסינה" איפה התקומם ספורי נגד היחס נגדו מצד הקהל? אולי זה מה שאתם מחכים לו כדי שתוכלי לגדף אותו ולהגיד שהוא חושב שהוא פרה קדושה וחסין מביקורת.
לדעתי רמזי כל עוד הוא עדיין בהפועל לא יצא נגד הקהל, זה לא אומר שהיחס כלפיו לא משפיע עליו ומעבר להשפעה על יכולת המשחק שלו משפיע גם על הרצון שלו להמשיך לשחק בהפועל. אז עכשיו אחד מיחידי הסגולה במועדון הזה שיש לו זיקה כלשהי לקבוצה(שחקן בית) צריך שהאוהדים יפסלו אותו מסיבות שלא מקצועיות כמו שפוסלים את אחרוני הצהובים שחתמו בהפועל בשנים האחרונות?!
שורה תחתונה- אם אתם שורקים לרמזי בגלל עניין מקצועי-אתם טיפשים שלא מבינים כלום בכדורגל.
אם אתם שורקים לו בוז בגלל שאתם חושבים שהוא זורק עלינו זין- אתם עיוורים ולפחות תתנו נימוק הגיוני בעד הטענה שלכם.
לכותב ההודעה שאותה ציטטתי: לא חושב שאתה אידיוט או כל אחד מהדברים שכתבתי, ציטטתי כדי להעמיד טענה מנגד,הדברים בסוף מופנים כלפי כל מי ששורק בוז לספורי ולא אלייך באופן אישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2018, 07:25 
לשרוק לשחקן הפועל בוז, זה גועל נפש.
מקצועית הבעייה של ספורי היא לא היכולת, כי יכולת יש לו, אך מה לעשות קיים פער בין הראש לרגליים, חשיבה של כוכב, פוזאיסט , ברגע שיבין שכל משחק וכל דקה על המגרש הוא צריך להשקיע ולהוכיח את עצמו, יהיה מרוכז במשחק אז יוכל אולי להראות גם יכולת ותוצאות, אם ימשיך כמו שהוא היום אז יסיים כמו... ראובן עובד.
אגב גם למאמן יש אחריות והשפעה גדולה על שחקן צעיר לגרום לו לבוא לידי ביטוי.
אני בתוך תוכי עדיין מקווה שיצליח, למרות שכמו שזה נראה כרגע אני דיי סקפטי.
יאאלה שיהיה בהצלחה

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2018, 09:12 
kruvi1 כתב:
אדום כתב:
redrony כתב:

את ביברס הקהל הרג על הרבה פחות. מספיק עם השקר הזה של "לא הקהל שפעם היינו".
צריך להגיע למשחקים כדי להבין את זה.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

יש גבול למאזוכיזם :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2018, 10:04 
מצטרף לקוף על תוף, בקישור " הנגרים" שיש היום בהפועל ספורי הוא היחיד שמסוגל לעשות דריבל, להשתחרר מלחץ (כן יש בזה גם סיכון, אבל זה הצנס היחיד לעשות משהו פרודוקטיבי) לבעוט מרחוק ולמסור פס טוב לחלוץ. כל זה בצרוף עם פיזיות יכולת הגנה ותיקול סבירים. כשיהיה מישהו טוב יותר ממנו , הוא לא ישחק בתפקיד הזה.
כרגע בשיטת ה 433 זה הכי טוב שיש לך בסגל.
לא יודע אם קאיו יכול לעשות את מה שהוא עושה. לפי המשחק האחרון - לא .
לפי המשחק האחרון ראינו מיד שהוצאתו של ספורי החלישה את הקבוצה.
לצערי זאת האמת. כל מה שכתבתם על משחק מפוזר, קבלת החלטות שגויה, וכו נכון אבל בבחינת שלילה מול חיוב, הוצאתו מההרכב מחלישה אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 10:49 
JustZiv כתב:
redrony כתב:

אם ככה, אז למה מאשימים שוער בהפסד בגלל שקיבל גול דבילי? למה עד היום זוכרים לדגני את המסירה שהובילה ל3-2 מול מכבי?
הכי קל בהפסדים לבקר ולהאשים שחקני הגנה כשיש טעויות.
אבל כשספורי מוסר פס ברשלנות כששלושה שחקנים איתו ואז מנגד חיפה מייצרת מתפרצת כשהפועל בלי 4 שחקנים, אז פתאום כל הקבוצה אחראית?
וגם את היה מצליח למסור טוב לאחד השחקנים שהיה מחמיץ באופן רשלני מול השוער, זה לא היה מייצר עדיין את אותה מתפרצת שגמרה אותנו.

ואם תשים לב בכל התגובות שלי, לא ביקרתי אותו ולא אמרתי מילה על היכולת שלו מתחילת העונה ולא אמרתי אם הוא צריך לשחק או לא כמו שמשתמשים אחרים פה הגיבו וגם לא הצדקתי את שריקות הבוז. אבל כן מפריע לי שמנסים להגן עליו במקרה הזה. וכן זה אירוע שגמר לנו את המשחק, לא יעזור איך תסובבו את זה.

ומבחינתי הדיון מיצה את עצמו, יותר חשוב שאנשים יפנימו שעוד שבועיים נגד רעננה זה המשחק הכי חשוב שלנו.

זה שמאשימים שוער זה לא אומר שזה מוצדק ובדיוק כתבת למה. זה שדגני עשה טעות בדרבי לא אומר שהוא אשם בהפסד, הוא אולי אשם בגול השלישי. ספורי לא אשם בהפסד ולא אשם באף גול שחטפנו, הוא כנראה אשם שלא עלינו ל 0:2 (ושוב, עוד היה צריך לעשות מזה גול אחר כך) ובדיוק בגלל זה אסור להטפל לשחקן בודד. אני רק אומר שעל ספורי נורא קל להפיל את זה כי הוא מסומן אצל האוהדים ואני טוען שאם במקומו היה דמארי, הוא לא היה מקבל אש כזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

אהה אז אתה בעצם לטובתו.. איזה חמוד אתה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:28 
היה מעולה היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:31 
יוחאי כתב:
היה מעולה היום
מה זה מעולה, בעיקר הכדורים החופשיים שלו שגרמו להתקפי לב אצל בש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
יאוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:36 
לירון האדום כתב:
יוחאי כתב:
היה מעולה היום

לא יאמן שהוא מרים כ"כ הרבה ואף פעם זה לא מגיע לשום מקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:37 
KingAlpaca כתב:
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:38 
קאונסיל כתב:
לירון האדום כתב:
יוחאי כתב:
היה מעולה היום

וזה ממשיך וממשיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:39 
קאונסיל כתב:
לירון האדום כתב:
יוחאי כתב:
היה מעולה היום

רק מישהו אחד אשם בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:41 
היה לא רע בכלל היום.. כדור ענק לפירסמן שלא ברור מה עשה איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:

בגלל מסירה אחת הוא היה לא רע? הוא היה גרוע.
עאבד נתן כדור גדול לעידן כהן בגול. זה אומר שגם לו היה משחק טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:43 
היה בסדר.
שיפסיק להגביה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:48 
IdanTheLittle כתב:
Yalla Hapoel כתב:

עזוב אלו שמגנים על ספורי לא יודו בכך שהוא פשוט לא צריך לשחק ויסנגרו עליו לא משנה מה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 23:16 
לירון האדום כתב:
IdanTheLittle כתב:
Yalla Hapoel כתב:

עזוב אלו שמגנים על ספורי לא יודו בכך שהוא פשוט לא צריך לשחק ויסנגרו עליו לא משנה מה

חח אני מסנגר על ספורי? נגד חיפה משחק קודם אני הייתי ראשון פה להעביר עליו ביקורת.
אבל אני לא עיוור ולא מקובע,נכון הוא נתן כמה מסירות לא טובות אבל ברוב המקרים תמך בהתקפה ועשה כמה פעולות לא רעות בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 23:18 
Yalla Hapoel כתב:
לירון האדום כתב:
IdanTheLittle כתב:
Yalla Hapoel כתב:

חח אני מסנגר על ספורי? נגד חיפה משחק קודם אני הייתי ראשון פה להעביר עליו ביקורת.
אבל אני לא עיוור ולא מקובע,נכון הוא נתן כמה מסירות לא טובות אבל ברוב המקרים תמך בהתקפה ועשה כמה פעולות לא רעות בכלל.

לא דיברתי ספציפית עלייך.
אומנם הוא לא היה חושך אבל עדיין אי אפשר להגיד שהיה לא רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 23:20 
לא אמרתי שהוא היה מעולה,הוא לא היה רע.
תמיד יהיה לו את הפעולות הטיפשיות שלו של לבעוט מ50 מטר או דריבל באמצע המגרש,אבל יחד עם זאת הוא כן מסוגל להבריק מידי פעם למעלה.
אם היה לנו אופציה יותר טובה אז הוא הראשון לרדת לספסל עם עבאד מבחנתי,אבל אין.

בכל מקרה עגייב צריך לקבל מקום בהרכב לפניי כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 01:23 
סמל אישי של המשתמש
חייב להפסיק עם הכדרורים הנאיביים האלו בחצי שלנו.
חוץ מזה היה בסדר, עדיף בכל רגע נתון על רז כהן וקאיו.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 02:05 
סמל אישי של המשתמש
הוציא את המתפרצת שהובילה לגול, את המתפרצת שהובילה למצב של עגאייב, סידר כדור לגול לפירסמן ובעיקר הוכיח שוב פעם שאין לו תחליף בקבוצה, השחקן היחיד בקישור שיודע להשתחרר מלחץ, ואחת הסיבות העיקריות שנראינו היום טוב.
ואגב, לבוא אליו בטענות על המצבים החופשיים כששחקן ממוצע של באר שבע גבוה משחקן ממוצע שלנו בראש, זה מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 02:27 
כיפה אדומה כתב:

Shacham כתב:
הוציא את המתפרצת שהובילה לגול, את המתפרצת שהובילה למצב של עגאייב, סידר כדור לגול לפירסמן ובעיקר הוכיח שוב פעם שאין לו תחליף בקבוצה, השחקן היחיד בקישור שיודע להשתחרר מלחץ, ואחת הסיבות העיקריות שנראינו היום טוב.
ואגב, לבוא אליו בטענות על המצבים החופשיים כששחקן ממוצע של באר שבע גבוה משחקן ממוצע שלנו בראש, זה מגוחך.

כל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

ואלו שמחכים לו בפינה לא יודו בכך שאין לנו אופציה טובה יותר ויבקרו אותו לא משנה מה.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:

.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין איך הוא פותח מתחילת השנה ועגייב לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1023 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: