לירון האדום כתב:
רועי כתב:
אז אני הולך לעודד את ספורי בכל דקה שלו בהפועל, וגם שלחתי לו אחרי המשחק הודעה באינסטגרם. בעיניי האינטרס העליון הוא שכל עוד שחקן נמצא אצלנו בהרכב, יהיו לו התנאים האופטימליים להצליח, ואני חושב שאף אחד לא חושב ששריקות הבוז האלה תורמות במשהו לרמזי.
אני גם חושב שהוא שחקן חשוב בסגל הנוכחי אבל על זה אפשר להתווכח. אני עדין לא הבנתי איך אנשים מצדיקים את הבוז בהינתן והוא משחק בהרכב.
אולי ספורי יבין שיש כאלו ביציעים שלא קונים את ההמצאות על פוטנציאל, שחקן חשוב.
אולי ספורי יבין שהוא עוד שחקן בהפועל הוא לא כוכב גדול ולא מעל המועדון והוא צריך לתת את התחת בשביל להצליח.
ואם רמזי רוצה להיות בעתיד כוכב (והוא לא יהיה) אז שיידע להתמודד גם עם לחץ מצד הקהל וגם בוז וגם קללות
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
אתה יכול להסביר איפה מתבטא שספורי חושב שהוא כוכב גדול או מעל המועדון? אני לא מגיע לאימוני הקבוצה אולי אתה כן ואתה יכול להעיד על משהו שאני לא רואה, אבל אלא אם ספורי לא רץ באימונים/מאחר/לא שומר על תזונה/מזיק לחדר הלבשה/כל זיון מוח אחר שאפשר להמציא אז במה הוא שונה משאר שחקני הפועל? כי על המגרש ספורי לא מתנהג כמו כוכב. הוא לא עושה פעולות יומרניות או כופה את עצמו על המשחק למען האדרת שמו. אי אפשר לבוא אליו בביקורת בטענה השטותית הזו ש"הוא חושב שהוא יותר גדול מהפועל". אם אתם מחפשים זריקת זין תחפשו את השחקנים שלא מצליחים לעמוד אחרי 50 דק במגרש,כמו למשל פייסל שגם שהוא נכנס חילוף הוא נגמר אחרי 20 דקות.
כבר נכתב באשכול הזה עשרות פעמים ואני לא מבין איך בן אדם שרואה את הפועל משחקים לא מבין את זה. אין לנו שחקן שיכול לעשות את מה שרמזי עושה, אני לא שמתי לב לכמות איבודים מחרידה שלו אבל גם אם יש כזו אז התופעה נובעת מכך שהוא בין היחידים שיוזם כדי להוציא את הפועל קדימה ולא מחזיר באופן קבוע כדור אחורה או מעיף כדור ארוך בלי כתובת. אתם כועסים כי הוא בועט החוצה? כי לא הצליח לו פס? הוא היחיד שיכול להביא את עצמו למצבים האלה בכלל .חוץ מזיקרי התזזיתי שגם הדריבל שלו מוגבל יחסית(תמיד אותו תקתוק ברגליים ולא יודע לקחת לקו) אף שחקן בהפועל לא יכול להעביר שחקן ולשחרר את המשחק, רובם גם מפחדים לנסות וחוץ מספורי אין לנו בועטים מרחוק. אין כרגע אלטרנטיבה לספורי לדעתי וזה שחקן שחייב לשחק לפחות 60 דקות כל משחק במצב הקיים של הפועל.
יתר על כן, גם אם מישהו לא מסכים מקצועית עם מה שרשמתי על ספורי ועל מה שהוא עושה על המגרש עדיין,לדעתי,אין הצדקה לשריקות הבוז נגדו עד שיגיע מישהו ויסביר למה "ספורי זורק זין/חושב שהוא מעל הקבוצה". כיוון שחוסר יכולת לא אמור לזכות שחקן בשריקות בוז בהפועל תל אביב של היום. אם כך היה הדבר רוב שחקני הקבוצה היו נהנים מאותן שריקות.
ועוד דבר, לא ראיתי שספורי מבכה על התנכלות האוהדים כלפיו. לאלו שכותבים "ספורי צריך לדעת להתמודד עם שריקות בוז וביקורת הוא לא עשוי מחרסינה" איפה התקומם ספורי נגד היחס נגדו מצד הקהל? אולי זה מה שאתם מחכים לו כדי שתוכלי לגדף אותו ולהגיד שהוא חושב שהוא פרה קדושה וחסין מביקורת.
לדעתי רמזי כל עוד הוא עדיין בהפועל לא יצא נגד הקהל, זה לא אומר שהיחס כלפיו לא משפיע עליו ומעבר להשפעה על יכולת המשחק שלו משפיע גם על הרצון שלו להמשיך לשחק בהפועל. אז עכשיו אחד מיחידי הסגולה במועדון הזה שיש לו זיקה כלשהי לקבוצה(שחקן בית) צריך שהאוהדים יפסלו אותו מסיבות שלא מקצועיות כמו שפוסלים את אחרוני הצהובים שחתמו בהפועל בשנים האחרונות?!
שורה תחתונה- אם אתם שורקים לרמזי בגלל עניין מקצועי-אתם טיפשים שלא מבינים כלום בכדורגל.
אם אתם שורקים לו בוז בגלל שאתם חושבים שהוא זורק עלינו זין- אתם עיוורים ולפחות תתנו נימוק הגיוני בעד הטענה שלכם.
לכותב ההודעה שאותה ציטטתי: לא חושב שאתה אידיוט או כל אחד מהדברים שכתבתי, ציטטתי כדי להעמיד טענה מנגד,הדברים בסוף מופנים כלפי כל מי ששורק בוז לספורי ולא אלייך באופן אישי