תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 262 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קובי רפואה
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:58 
חוץ מהתוצאות (כן, זה מה שקובע צערי). זה הכדורגל שהכי נהנתי לצפות בו בחמש השנים האחרונות מהפועל תל אביב.
ברגע שנפסיק לשחק טוב, לא יהיה מנוס מלהחליף אותו, אנחנו ממש לא שם כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 23:14 
הוקיץ' כתב:
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:
מקווה מאוד שלא נשמע דיבורים להחליף אותו. זו תהיה טעות ענקית בעיני.
הקבוצה הזו שווה הרבה יותר מהמקום שבו היא נמצאת כרגע ועם הזמן אני מאמין שזה גם יקרה.
אם יחליפו אותו הליצן כדורגל ישראלי ממוצע אנחנו באמת נהיה בצרות.

באמת שואל,באיזה מחזור כן תחשוב שצריך להחליף אותו אם לא יהיה שינוי בצבירת הנקודות?

לא יודע להגיד. בהחלט יכול להיות שעוד שני מחזורים אני אחשוב אחרת.
אני אישית לא מאמין שהמצב הנוכחי ימשיך. או שהקבוצה תיכנס למשבר, תאבד ביטחון ותשחק גרוע (ובמקרה כזה מן הסתם רפואה צריך לעזוב), או שהם יתחילו לצבור נקודות.
קשה לי להאמין שהם ימשיכו להיראות ככה ולא יצברו נקודות.

לא יודע לי נראה שמשהו לא דופק כמו שצריך,גם כשאנחנו מובילים זה די ברור לי שנפסיד ונראה לי שגם השחקנים
מרגישים ככה,הפנדל למשל זה נטו פעולה של לחץ וחוסר בטחון.
״נראים טוב״ זה סיסמה נחמדה ובלי נקודות אין לזה תכלית.
לצורך העניין לי אישית אין בעיה להיראות פחות טוב עם יותר נקודות במצבנו.
ולשאר המגיבים לא אמרתי שצריך להחליף את רפואה שאלתי מה הגבול ואיפה עובר הקו
שבו תתחילו לחשוב אחרת לגבי עמדת המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 23:17 
זה שהביטחון נמצא כרגע בריצפה זה נכון, אבל גם ניצחון אחד יכול לשנות את זה.
זה לא שהקבוצה משחקת מדהים וגם רפואה מן הסתם לא חף מטעויות, אבל אני חושב שאנחנו שווים הרבה יותר מהמקום שלנו כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 23:21 
חייב להביא 3 נק' מול רעננה בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 23:23 
הוקיץ' כתב:
זה שהביטחון נמצא כרגע בריצפה זה נכון, אבל גם ניצחון אחד יכול לשנות את זה.
זה לא שהקבוצה משחקת מדהים וגם רפואה מן הסתם לא חף מטעויות, אבל אני חושב שאנחנו שווים הרבה יותר מהמקום שלנו כרגע.

אני חושב שהקבוצה לא ממושמעת טקטית וזה מאד ניכר במשחקים שלנו.
אין תכנית משחק ברורה כל המשחקים נראים די אותו דבר מבלי לקחת בחשבון מול מי משחקים, וגם ניהול המשחקים לוקה בחסר.
זו דעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:
הקבוצה הזו שווה הרבה יותר מהמקום שבו היא נמצאת כרגע ועם הזמן אני מאמין שזה גם יקרה.

באמת שואל,באיזה מחזור כן תחשוב שצריך להחליף אותו אם לא יהיה שינוי בצבירת הנקודות?

אני אישית לא מאמין שהמצב הנוכחי ימשיך. או שהקבוצה תיכנס למשבר, תאבד ביטחון ותשחק גרוע (ובמקרה כזה מן הסתם רפואה צריך לעזוב), או שהם יתחילו לצבור נקודות.

לא יודע לי נראה שמשהו לא דופק כמו שצריך,גם כשאנחנו מובילים זה די ברור לי שנפסיד ונראה לי שגם השחקנים

1. אם לא יראו שם קבוצת כדורגל
2. אם תהיה אלטרנטיבה ראויה שיכולה לעשות יותר טוב(לא רואה כזה בסביבה)

המועדון צריך שקט. בנתיים רק המראיינים מעלים את האפשרות הזאת בפני רפואה, כחלק מפעולה רובוטית מצידם(גם אחרי 2 מחזורים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 23:39 
צריך סבלנות , שניים שלושה שחקנים ועונה הבאה תהיה קבוצה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
אני רואה קבוצה לא מנוסה ועם בעיה מנטלית. שני אלה יכולים להיפתר כתלות בזמן ובטח שלא באמצעות טלטלה.
יש לנו בהרכב חמישה שחקנים שביחד לא עברו 50 הופעות בליגת העל, לשניים מהם ספרת העשרות של הגיל היא 1.

אנחנו נראים הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שניראה, ומאמין שנקודות יגיעו ואיתן גם יתחילו להיפתר שאר הבעיות (חוץ מאלה שיצטרכו להיפתר רק ע"י רכש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 00:33 
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:

יאיר זה אתה?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 00:51 
אוגוסטוס היל כתב:
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:

יאיר זה אתה?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

זו אחותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
איש מסכן קובי. הקבוצה עומדת טוב, מסתגרת היטב מול קבוצות טובות ממנה.
הבעיה היא שיש אוסף של שחקני התקפה מאוד מאוד טיפשים, אטיי מחשבה ומחוללי נזק.
זיקרי ועאבד הם אסון של שחקנים, זה לוקסוס גדול מדי להחזיק שני טיפשים כאלה על המגרש באותו זמן.

מאמין שאם האחים הבונקרים ישחררו לרפואה תקציב להביא 3 שחקנים רציניים (לא חרטות ב-50 שקל) בעמדת החלוץ, קשר התקפי וקשר אמצע הקבוצה תתייצב בטבלה.
לצערי הרב אם אנחנו לא מנצחים את רעננה שבוע הבא אני לא אופתע אם הם יעיפו אותו לטובת איזה בני בן זקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 01:20 
RedFox כתב:
איש מסכן קובי. הקבוצה עומדת טוב, מסתגרת היטב מול קבוצות טובות ממנה.
הבעיה היא שיש אוסף של שחקני התקפה מאוד מאוד טיפשים, אטיי מחשבה ומחוללי נזק.
זיקרי ועאבד הם אסון של שחקנים, זה לוקסוס גדול מדי להחזיק שני טיפשים כאלה על המגרש באותו זמן.

מאמין שאם האחים הבונקרים ישחררו לרפואה תקציב להביא 3 שחקנים רציניים (לא חרטות ב-50 שקל) בעמדת החלוץ, קשר התקפי וקשר אמצע הקבוצה תתייצב בטבלה.
לצערי הרב אם אנחנו לא מנצחים את רעננה שבוע הבא אני לא אופתע אם הם יעיפו אותו לטובת איזה בני בן זקן.

מזה חששתי שנגיע לצומת הזאת שאם את זה הוא לא מנצח אז יקרה ככה וככה...
וזה המצב כרגע לצערנו.
זה כבר לא פתיחת עונה זה כבר סדר גודל של רבע ליגה מאחורנו,כן הביאו לו שחקנים לא הביאו לו שחקנים
מה זה משנה מי צודק? מה שמשנה זה המצב בטבלה ושהוא לא מצליח לקדם אותנו.
מבחינתי כשעאבד עושה פנדל ברחבה זה משליך גם על העבודה של רפואה באימונים,
לא יכול להיות שהכל פשוט קורה לנו מצטער אני לא קונה את זה.
למה אדון עאבד צריך להיות בכלל בתוך הרחבה שלנו?! כשאם הוא לא גולש לא קורה כלום ויש שני בלמים שהיו על הכדור.
חלק מזה זה משמעת טקטית וכן גם חלק מזה טמטום של שחקן אבל מבחינתי המאמן אחראי על מה שקורה על הדשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 01:42 
סמל אישי של המשתמש
אני רואה על הדשא קבוצה שעומדת טוב בהתאם ליריבה. מפה והלאה זה לא אשמתו של רפואה אלא פרט לאילו שחקנים הוא מרכיב ובאיזה עמדות.
רפואה לא אשם שאחמד עאבד מטומטם ועושה פאול מפגר ברחבה. הוא אשם שהוא הרכיב אותו אבל בהיעדר אלטרנטיבות האשמה שלו מוגבלת.
מקווה מאוד שגנדה יפתח מול רעננה במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 02:22 
chimpfive כתב:

בוא נתחיל קודם כל לאסוף נקודות כדי שלא נמצא את עצמנו שוב בלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 02:33 
עד המ!!ת הפועל כתב:
chimpfive כתב:

בוא נתחיל קודם כל לאסוף נקודות כדי שלא נמצא את עצמנו שוב בלאומית.

מניח שנישאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קובי רפואה
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 03:56 
סמל אישי של המשתמש
המאמן הכי טוב של הפועל בחמש השנים האחרונות. הפועל משחקת הכי טוב מזה שנים.
הכדור ייכנס, בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 04:27 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:

מסכים.
אבל צריך גם לבקר אותו.

לא להצליח לכבוש ממצבים קורצים במשחק או שניים זה מזל רע. אבל כשזה רצף כל כך ארוך, מאמן צריך להבין מהי הבעיה ולטפל בה. בזה רפואה בנתיים לא מצליח, והוא ראוי לביקורת, יחד עם תשבוחות על איך שהקבוצה משחקת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 06:13 
אני מעדיף את קובי רפואה,מאשר את כל הפחים שהיו לנו ב6 שנים האחרונות ,
הבעייה היחידה שהוא לא מצליח לעבוד עם ההתקפה לביינתים ,
מעבר לזה הפועל משחקת מצויין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
קצב צבירת הנקודות, פשוט לא תואם את היכולת.
אני רק מקווה שנתחיל לצבור נקודות לפני שתגיע הקריסה המנטלית בגלל התוצאות. וזו, אגב, עוד נקודה לזכותו, השחקנים עדיין מגיעים למשחקים עם המון מוטיביציה ורעב, לא נראים עדיין סימני ייאוש שבד"כ מגיעים במצבים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שרפואה מאמן טוב אבל גם שמרן.
עברו מספיק משחקים בשביל להבין שדם אם אנחנו נראים כמו קבוצה בסך הכל, הגיע הזמן לשינויים משמעותיים יותר, במערך ובהתאם גם בבחירת שחקנים להרכב.
אישית הייתי רוצה לראות בשבוע הבא קשר אחד באמצע (אליאס), שינויים בכנפיים (עאבד וזיקרי אאוט עגייב וגנדה אין) ושני חלוצים. אבל כל שינוי מהמערך וההרכב הסטנדרטים שלנו יהיה מבורך
חלק מזה שהשחקנים שלנו קורסים כל פעם ב20 דקות האחרונות, מעבר לעניין הספורטאי הישראלי העצלן וחוסר ההשקעה בכושר, זה איך שאנחנו עומדים על המגרש ונטייה לשחק בהתקפות מעבר
יכול להיות שחלק ממה שכתבתי זה שטויות אבל ברור לי שהגיע הזמן לשינוי משמעותי יותר מזיקרי פותח עגייב פותח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:

:ROSE:

וחייבים לשדר זאת לבעלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 09:42 
קצב צבירת הנקודות מתאים לקבוצה עם שני חלוצים נכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 09:51 
chimpfive כתב:
קצב צבירת הנקודות מתאים לקבוצה עם שני חלוצים נכים.

גם אבל לא רק חלוצים צריכים להבקיע בקבוצת כדורגל.
ואיך זה קשור לעבירה שעאבד עושה ברחבת ה16?
הובלת 1-0 ונכנסת מזה לסחרור ופיק ברכיים,זו הנקודה שצריך לתת עליה את הדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 09:57 
מסכים שרפואה חייב להישאר ושהקבוצה נראית טוב יחסית, אבל התוצאות לא מגיעות סתם מחוסר מזל, יש בעיה קשה בפעולה האחרונה ובקבלת החלטות בהתקפה בכללי. משהו שחייבים לעבוד עליו וזה מעבר לבעיות שיש בסגל שכנראה לא באשמת קובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 10:11 
פרימו לוי כתב:
אני חושב שרפואה מאמן טוב אבל גם שמרן.
עברו מספיק משחקים בשביל להבין שדם אם אנחנו נראים כמו קבוצה בסך הכל, הגיע הזמן לשינויים משמעותיים יותר, במערך ובהתאם גם בבחירת שחקנים להרכב.
אישית הייתי רוצה לראות בשבוע הבא קשר אחד באמצע (אליאס), שינויים בכנפיים (עאבד וזיקרי אאוט עגייב וגנדה אין) ושני חלוצים. אבל כל שינוי מהמערך וההרכב הסטנדרטים שלנו יהיה מבורך
חלק מזה שהשחקנים שלנו קורסים כל פעם ב20 דקות האחרונות, מעבר לעניין הספורטאי הישראלי העצלן וחוסר ההשקעה בכושר, זה איך שאנחנו עומדים על המגרש ונטייה לשחק בהתקפות מעבר
יכול להיות שחלק ממה שכתבתי זה שטויות אבל ברור לי שהגיע הזמן לשינוי משמעותי יותר מזיקרי פותח עגייב פותח

לא הייתי נוגע בלקס ואליאס עכשיו.
זה עובד בסדר, השינויים צריכים להיות בארבעת השחקנים הקדמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 10:20 
קודם כל רפואה לא חף מטעויות, אבל הפועל היא קבוצת כדורגל, וזה משהו שאי אפשר היה להגיד בכל העונות האחרונות שלנו בליגת העל. זה נכון שהתוצאות לא טובות, עם זה אי אפשר להתווכח, אבל יש לי הרגשה (אולי אופטימית מדי) שבשנייה שיבוא נצחון וגול או שניים, הקבוצה תצבור בטחון ותתחיל לנצח.
יכול להיות שהוא טועה פה ושם בהרכב, פה ושם בחילוף, אבל זה נסבל לגמרי. ובאמת, כמו שנכתב פה, צריך לזכור שכל שחקני ההתקפה לא בכושר. אני כן מצפה ממנו שיתפוס באוזניים שחקנים כמו ספורי וזיקרי ויראה להם בוידאו כל פעם שהם עושים טעויות בקבלת החלטות. זה עליו לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 10:34 
קודם כל, לא כל כך ברור לי מה כל ההיסטריה סביב הפיטורים שלרפואה. עם כל הדיבורים על זה שאוטוטו מביאים "מאמן בובה" ולמרות היחסים הלא ברורים בין רפואה להנהלה, אני מוכרח לומר שיש שקט דיי מוחלט בנושא הזה (במיוחד ביחס לקבוצה שיש לה ניצחון אחד בתשעה משחקים)

דבר שני, מה שקורה לקבוצה הזו כשמגיעים לרחבת ה-16 הוא לא מקרי
גם קבוצות נכות מצליחות להבקיע יותר משלושה שערים בתשעה משחקים (ולצורך העניין אני שם בצד את שני העצמיים).
כמו שכתבתי בשבועות הקודמים, רפואה צריך להחליט אם הוא יודע לטפל בבעיה הזו, או לא.
אם לא, אז הוא מוזמן לפנות את המקום כי זו בעיה שהמאמן ולא הזמן הוא זה שצריך לפתור אותה.
יש כאן שילוב של שני דברים:
חוסר ביטחון- שחקנים שמקבלים את הכדור במצב של גול פשוט מגמגמים (עאבד במחצית הראשונה מקבל מעגייב כדור לגול ומרוב לחץ בקושי מצליח לבעוט)
חוסר משמעת ומחויבות להבקיע- עגייב מחצית ראשונה יכול לתת פס לדמארי שהיה מול שער חשוף, אבל מעדיף לנסות לבד ומחטיא, ספורי במקום להמשיך בהתקפה מסודרת עושה סיבוב ובועט לשער מ-50 מטר, זיקרי בדקה האחרונה למשחק מנסה לעבור כמה שיותר שחקנים רק כדי לבעוט בעיטה הזויה שלא קרובה אפילו לשער במקום לנסות ולהכניס כדור לרחבה
אלה כמובן דוגמאות רק מאתמול אבל זה קורה כל משחק ולדעתי זה משהו פתיר אם רק המאמן ייתן עליו את הדעת.

דבר נוסף זה עניין הכרטיסים הצהובים, דבר שבדך כלל הוא שולי, אבל אצלנו זה עניין שמתחיל לבלוט לרעה. השחקנים מקבלים כל משחק צהובים הזויים ולא מחויבים (רבים מהם בחצי של היריב) וזה מונע מהם לשחק באגרסיביות בשלבים המאוחרים והמכריעים של המשחק (דבר שבלט מאוד נגד חיפה).

בשורה התחתונה הקבוצה משחקת טוב וזה מתאים לנו וגם ליריבות שמבחינתן אין שום בעיה שנמשיך ככה אם בסוף היום נשאיר אצלן את הנקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 10:44 
pogi כתב:
קודם כל, לא כל כך ברור לי מה כל ההיסטריה סביב הפיטורים שלרפואה. עם כל הדיבורים על זה שאוטוטו מביאים "מאמן בובה" ולמרות היחסים הלא ברורים בין רפואה להנהלה, אני מוכרח לומר שיש שקט דיי מוחלט בנושא הזה (במיוחד ביחס לקבוצה שיש לה ניצחון אחד בתשעה משחקים)

דבר שני, מה שקורה לקבוצה הזו כשמגיעים לרחבת ה-16 הוא לא מקרי
גם קבוצות נכות מצליחות להבקיע יותר משלושה שערים בתשעה משחקים (ולצורך העניין אני שם בצד את שני העצמיים).
כמו שכתבתי בשבועות הקודמים, רפואה צריך להחליט אם הוא יודע לטפל בבעיה הזו, או לא.
אם לא, אז הוא מוזמן לפנות את המקום כי זו בעיה שהמאמן ולא הזמן הוא זה שצריך לפתור אותה.
יש כאן שילוב של שני דברים:
חוסר ביטחון- שחקנים שמקבלים את הכדור במצב של גול פשוט מגמגמים (עאבד במחצית הראשונה מקבל מעגייב כדור לגול ומרוב לחץ בקושי מצליח לבעוט)
חוסר משמעת ומחויבות להבקיע- עגייב מחצית ראשונה יכול לתת פס לדמארי שהיה מול שער חשוף, אבל מעדיף לנסות לבד ומחטיא, ספורי במקום להמשיך בהתקפה מסודרת עושה סיבוב ובועט לשער מ-50 מטר, זיקרי בדקה האחרונה למשחק מנסה לעבור כמה שיותר שחקנים רק כדי לבעוט בעיטה הזויה שלא קרובה אפילו לשער במקום לנסות ולהכניס כדור לרחבה
אלה כמובן דוגמאות רק מאתמול אבל זה קורה כל משחק ולדעתי זה משהו פתיר אם רק המאמן ייתן עליו את הדעת.

דבר נוסף זה עניין הכרטיסים הצהובים, דבר שבדך כלל הוא שולי, אבל אצלנו זה עניין שמתחיל לבלוט לרעה. השחקנים מקבלים כל משחק צהובים הזויים ולא מחויבים (רבים מהם בחצי של היריב) וזה מונע מהם לשחק באגרסיביות בשלבים המאוחרים והמכריעים של המשחק (דבר שבלט מאוד נגד חיפה).

בשורה התחתונה הקבוצה משחקת טוב וזה מתאים לנו וגם ליריבות שמבחינתן אין שום בעיה שנמשיך ככה אם בסוף היום נשאיר אצלן את הנקודות.

אתה צודק ב -100% מהדברים שכתבת, רק הייתי מוריד מכל העניין של "מוזמן לפנות את המקום", יותר מתאים מה שכתבת אחרי, שייתן עליו את הדעת. בסופו של יום, עניין של קבלת החלטות הוא בהחלט תלוי עבודה של מאמן, אבל גם הרבה תלוי בשחקנים. אני מעדיף קבוצה שמשחקת כדורגל נכון, עומדת נכון על המגרש ולא מתבטלת בפני אף קבוצה בליגה גם בחוץ (ושיחקנו את שני משחקי החוץ הקשים ביותר בליגה). הגולים והנצחונות יגיעו, אין לי כמעט ספק בכך.
צריך גם לזכור שמה לעשות, להפועל אין הכלים ההתקפיים הכי טובים שיש, בטח לא כאלה שהם בכושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 10:50 
אם יש דבר שאני מאוכזב ממנו אצל רפואה, זה הקרדיט המוגזם שעאבד מקבל.
עם כל השאר אני חי בשלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2018, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
היה משחק שהוא הוציא את עאבד בדקה 60 בערך והוא ירד עצבני לחדר הלבשה. מאז רפואה לא מוריד אותו מהמגרש
הגיע הזמן שיבקר קצת על הספסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 262 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: