pogi כתב:
קודם כל, לא כל כך ברור לי מה כל ההיסטריה סביב הפיטורים שלרפואה. עם כל הדיבורים על זה שאוטוטו מביאים "מאמן בובה" ולמרות היחסים הלא ברורים בין רפואה להנהלה, אני מוכרח לומר שיש שקט דיי מוחלט בנושא הזה (במיוחד ביחס לקבוצה שיש לה ניצחון אחד בתשעה משחקים)
דבר שני, מה שקורה לקבוצה הזו כשמגיעים לרחבת ה-16 הוא לא מקרי
גם קבוצות נכות מצליחות להבקיע יותר משלושה שערים בתשעה משחקים (ולצורך העניין אני שם בצד את שני העצמיים).
כמו שכתבתי בשבועות הקודמים, רפואה צריך להחליט אם הוא יודע לטפל בבעיה הזו, או לא.
אם לא, אז הוא מוזמן לפנות את המקום כי זו בעיה שהמאמן ולא הזמן הוא זה שצריך לפתור אותה.
יש כאן שילוב של שני דברים:
חוסר ביטחון- שחקנים שמקבלים את הכדור במצב של גול פשוט מגמגמים (עאבד במחצית הראשונה מקבל מעגייב כדור לגול ומרוב לחץ בקושי מצליח לבעוט)
חוסר משמעת ומחויבות להבקיע- עגייב מחצית ראשונה יכול לתת פס לדמארי שהיה מול שער חשוף, אבל מעדיף לנסות לבד ומחטיא, ספורי במקום להמשיך בהתקפה מסודרת עושה סיבוב ובועט לשער מ-50 מטר, זיקרי בדקה האחרונה למשחק מנסה לעבור כמה שיותר שחקנים רק כדי לבעוט בעיטה הזויה שלא קרובה אפילו לשער במקום לנסות ולהכניס כדור לרחבה
אלה כמובן דוגמאות רק מאתמול אבל זה קורה כל משחק ולדעתי זה משהו פתיר אם רק המאמן ייתן עליו את הדעת.
דבר נוסף זה עניין הכרטיסים הצהובים, דבר שבדך כלל הוא שולי, אבל אצלנו זה עניין שמתחיל לבלוט לרעה. השחקנים מקבלים כל משחק צהובים הזויים ולא מחויבים (רבים מהם בחצי של היריב) וזה מונע מהם לשחק באגרסיביות בשלבים המאוחרים והמכריעים של המשחק (דבר שבלט מאוד נגד חיפה).
בשורה התחתונה הקבוצה משחקת טוב וזה מתאים לנו וגם ליריבות שמבחינתן אין שום בעיה שנמשיך ככה אם בסוף היום נשאיר אצלן את הנקודות.
אתה צודק ב -100% מהדברים שכתבת, רק הייתי מוריד מכל העניין של "מוזמן לפנות את המקום", יותר מתאים מה שכתבת אחרי, שייתן עליו את הדעת. בסופו של יום, עניין של קבלת החלטות הוא בהחלט תלוי עבודה של מאמן, אבל גם הרבה תלוי בשחקנים. אני מעדיף קבוצה שמשחקת כדורגל נכון, עומדת נכון על המגרש ולא מתבטלת בפני אף קבוצה בליגה גם בחוץ (ושיחקנו את שני משחקי החוץ הקשים ביותר בליגה). הגולים והנצחונות יגיעו, אין לי כמעט ספק בכך.
צריך גם לזכור שמה לעשות, להפועל אין הכלים ההתקפיים הכי טובים שיש, בטח לא כאלה שהם בכושר.