תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 09:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 13:36 
teknoboy כתב:
pokara כתב:
אתה יודע, אני יכול לשים את הסקר של ערוץ 7 מיוני שמראה ש91% מהאורתודוקסים תומכים בו

https://www.israelnationalnews.com/News ... spx/250068

According to the poll, which was commissioned by the US-based haredi Ami Magazine, 91% of American Orthodox Jews gave Trump a "Satisfactory" or "Very Satisfactory" rating. Only 8.4% said that they were unhappy with the president's performance.

אז הנה, אתה מוכן לקבל תוצאות כזה סקר?

לא הסתכלתי לבדוק, אבל בהנחה שאין שם שקרים (או נתונים שהוצאו מחוץ להקשרם או משהו כזה), אז למה לא?
אם אתה חותר לטענה שהמיעוט האורתודוכסי שונה מאוד משאר העולם היהודי, זה אולי מעניין (או לא) ואולי מפתיע (או לא), אבל בטח לא בלתי אפשרי.
ובכל מקרה, אתה רק מדגים את הטענה שלי לגביך - אתה בוחר להאיר עם הפנס שלך רק על מה שמחזק את ההשקפה שלך ומתעלם משאר המציאות.
לא יעזור לך כלום, הנתונים מראים שיהודי ארה"ב מתנגדים לטראמפ וחוששים ממנו, וזה שיש איזו קבוצת מיעוט ביניהם שחושבת אחרת לא משנה את זה גם אם אתה יכול לשרטט סביב הקבוצה הזאת קו (דמיוני אבל יפה מאוד) ואפילו לדמיין בהצלחה שאתה קשור אליה.

סבבה, אתה תמיד צודק והסקרים שאתה מציג הם הכי אוביקטיבים, אמינים ומדויקים.

נפגש שוב ב2020 :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
ברור שצריך להסתכל מי מממן את הסקר, מה זאת אומרת?
זאת הסיבה שאתרים כמו FiveThirtyEight כ"כ חשובים, כי הם משקללים הרבה סקרים כולל את האמינות שלהם (בנוסף לעוד אלף פקטורים אחרים).
FiveThirtyEight למיטב זכרוני אגב נתן לטראמפ 30% סיכוי ביום הבחירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אני לא מאמין שאני נכנס לדיון הזה, אבל אני חייב לשאול -
מהו הערך היהודי עליו הם מוותרים, כשהם מצביעים לנשיא דמוקרט?

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

אני לא אומר שהם בהכרח מוותרים על ערכים יהודים (בלי להיכנס לנושאי ההפלות והנישואין החד מיניים) אלא שהם שמים את הערכים הליברלים ראשונים. כלומר אם מגיע נשיא כמו טראמפ, שהוא גם ידיד ישראל (כן, גם אם אנחנו לא אוהבים את זה, ישראל הפכה לערך יהודי) וגם נלחם בטרור האיסלאמי שבמקרים רבים מופנה כנגד יהודים, זה לא אומר שהם יצביעו לו. לעומת זאת כשמגיע נשיא כמו אובמה, שמקורב לאנשים כמו לואיס פרחאן, סירב לגנות טרור איסלאמי והחזיר את איראן לחבר העמים- היהודים יצביעו לו בהמוניהם כי הוא שמאלני. יתרה מכך, אנחנו לא מפסיקים לשמוע על כך שיהודים אמריקאים מתרחקים מישראל בגלל שיש כאן ממשלה ימנית. ה"תמיכה" שלהם בישראל ובערכים יהודיים מתונית בכך שזה לא יתנגש עם הערכים הליברלים שלהם.

הפועל כתב:
מה שיפה זה שאותם אנשים (לאו דווקא אופיסר) שמסבירים לנו כל הזמן שיהודים שלא גרים בישראל לא יכולים לאמר לנו מה נכון לעשות בישראל, לא רואים שום בעיה לאמר עכשיו (ובכלל) ליהודי ארה"ב מה נכון להם לעשות בארה"ב

היהודים בארה"ב מוזמנים להצביע איך שבא להם. אני לא מבקר אותם על כך שהם מצביעים לדמוקרטים, אני רק אומר שהם לא בהכרח המדד להאם נשיא הוא טוב ליהודים או לא.

אני בהחלט תומך בעקרון ההפרדה- יהודים אמריקאים לא יתערבו לנו בענייני הפנים ואנחנו לא נגיד להם מה לעשות ובמי לבחור בארה"ב.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
הם לא בהכרח המדד, אבל גם אנחנו לא המדד. הוא הנשיא שלהם, לא שלנו. ואם הם חושבים שהנשיא שלהם)גרוע, או שמדיניות החוץ של הנשיא שלהם בנושא ישראל גרועה, זה מצחיק לאמר להם מצד אחד שלא יגידו לנו כלום, אבל שיקשיבו לנו בנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 14:17 
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:
אני לא מאמין שאני נכנס לדיון הזה, אבל אני חייב לשאול -
מהו הערך היהודי עליו הם מוותרים, כשהם מצביעים לנשיא דמוקרט?

אני לא אומר שהם בהכרח מוותרים על ערכים יהודים (בלי להיכנס לנושאי ההפלות והנישואין החד מיניים) אלא שהם שמים את הערכים הליברלים ראשונים. כלומר אם מגיע נשיא כמו טראמפ, שהוא גם ידיד ישראל (כן, גם אם אנחנו לא אוהבים את זה, ישראל הפכה לערך יהודי) וגם נלחם בטרור האיסלאמי שבמקרים רבים מופנה כנגד יהודים, זה לא אומר שהם יצביעו לו. לעומת זאת כשמגיע נשיא כמו אובמה, שמקורב לאנשים כמו לואיס פרחאן, סירב לגנות טרור איסלאמי והחזיר את איראן לחבר העמים- היהודים יצביעו לו בהמוניהם כי הוא שמאלני. יתרה מכך, אנחנו לא מפסיקים לשמוע על כך שיהודים אמריקאים מתרחקים מישראל בגלל שיש כאן ממשלה ימנית. ה"תמיכה" שלהם בישראל ובערכים יהודיים מתונית בכך שזה לא יתנגש עם הערכים הליברלים שלהם.

נשמע לי כאילו מבחינתך "להיות בעד ישראל" משמעו להיות בעד הגרסא השמנית והלאומנית של מדינת ישראל. יהודי ארה"ב (וגם הרבה יהודים פה) בעד ישראל הליברלית, ורוצים שזו תהיה השקפת העולם של המדינה והדרך שבה היא תתנהל. מזדהים עם המנהיגות והערכים של אובמה וסולדים מהמנהיגות והערכים של טראמפ.
כשהמדינה ליבראלית מדי (לכאורה) הימין השמרן יודע יפה מאד לשים את הערכים שלו "מעל המדינה" ולהיות נגד המדינה, פשוט אתה לא קורא לזה ככה.
זה פשוט מאבק על דמותה של המדינה, וכשהם תומכים במדינה באפיקים שמתאימים להשקפת עולמם (כלומר משקיעים כסף בפרוייקטים ואפיקים בארץ שלנו), אתם קוראים להם חתרנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
כמו כל דבר, זה לא קשור לליברלי מול שמרני,
אלא לאמת מול לא אמת.

האם הסכם הגרעין היה טוב?
האם העברת השגרירות מועילה במציאות באיזה שהיא צורה?
האם טראמפ עוזר לרסן את הטרור או להיפך?
האם להשפיל את הפלסטינאים תורם בסופו של דבר לישראל או לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
הם לא בהכרח המדד, אבל גם אנחנו לא המדד. הוא הנשיא שלהם, לא שלנו. ואם הם חושבים שהנשיא שלהם )גרוע, או שמדיניות החוץ של הנשיא שלהם בנושא ישראל גרועה, זה מצחיק לאמר להם מצד אחד שלא יגידו לנו כלום, אבל שיקשיבו לנו בנושא הזה.

הם חושבים שהנשיא שלהם גרוע בגלל שהוא רע לערכים הליברלים שלהם, לא לערכים היהודים שלהם. בגלל זה הם לא מדד להאם טראמפ אוהב יהודים או לא. בנימה קצת יותר משוחדת אני חושב שהאורתודוקסים מצביעים הרבה יותר לפי ערכים יהודים ויש תמיכה גדולה בטראמפ בקרב הקהילה הזאת, אז הם קצת יותר מדד מאשר הרפורמים והקונסרבטיביים. ואני לא בהכרח הולך לפי רפובליקני-דמוקרטי כשאני בוחן מי טוב ליהודים. קלינטון מבחינתי הרבה יותר טוב ליהודים מאשר בוש, ואם תדפדף באשכול הבחירות תראה שחזרתי ואמרתי שאין לי בעיה עם הילארי כי אני חושב שהיא מחוברת לעם היהודי בצורה עמוקה.

בר קולמוסא- העניין של היהודים האמריקאים בנושא ישראל הוא קצת בעייתי. הם מתנים את התמיכה בישראל בכך שתהיה ממשלה שמתאימה להשקפות הפוליטיות שלהם וזה קצת מתנגש עם האתוס הזה של מדינת היהודים וכל הרגשות שמתלווים אליה, ובמיוחד עם העקרון המזוייף שהיא אחראית לביטחונם של כל יהודי העולם. בגלל זה אני לא מתרגש כשמדווחים על "קרע" בגלל מדיניות הממשלה ואני בהחלט מתנגד לכך שיפתחו רחבה מעורבת בכותל או ישנו את חוקי הגיור בגללם.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
כמו כל דבר, זה לא קשור לליברלי מול שמרני,
אלא לאמת מול לא אמת.

האם הסכם הגרעין היה טוב?
האם העברת השגרירות מועילה במציאות באיזה שהיא צורה?
האם טראמפ עוזר לרסן את הטרור או להיפך?
האם להשפיל את הפלסטינאים תורם בסופו של דבר לישראל או לא?

1. הסכם הגרעין היה רע, בעיקר בגלל שהוא תחום בזמן ולא מתייחס לטרור הקונבנציונלי שהיא מפעילה.
2. לא חושב שהעברת השגרירות עזרה במשהו, אבל האם היא פגעה? פרט לכמה ימים של הפגנות, מה באמת קרה מאז העברת השגרירות?
3. לאחרונה הסתכלתי על טבלה של אירועי טרור וראיתי שמאז 2017 חלה ירידה משמעותית (אם להיות כנה, גם בשנים הראשונות של אובמה היה יחסית רגוע, אבל מ-2012 האירועים עלו בצורה חדה).
4. בהחלט לא וזאת מדיניות שגויה של טראמפ וביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הפועל כתב:
הם לא בהכרח המדד, אבל גם אנחנו לא המדד. הוא הנשיא שלהם, לא שלנו. ואם הם חושבים שהנשיא שלהם )גרוע, או שמדיניות החוץ של הנשיא שלהם בנושא ישראל גרועה, זה מצחיק לאמר להם מצד אחד שלא יגידו לנו כלום, אבל שיקשיבו לנו בנושא הזה.

הם חושבים שהנשיא שלהם גרוע בגלל שהוא רע לערכים הליברלים שלהם, לא לערכים היהודים שלהם.

והופה הפלא ופלא - קבעת להם מה הערכים שלהם, וקבעת להם מה יהודי ומה לא, מה צריך לעמוד בראש סדר העדיפויתו שלהם ומה לא. במילים אחרות - התערבת להם בחיים ואמרת להם מה הערכים שלהם ואיך הם צריכים להתנהל בהתאם לערכים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:
אתה יודע, אני יכול לשים את הסקר של ערוץ 7 מיוני שמראה ש91% מהאורתודוקסים תומכים בו

https://www.israelnationalnews.com/News ... spx/250068

According to the poll, which was commissioned by the US-based haredi Ami Magazine, 91% of American Orthodox Jews gave Trump a "Satisfactory" or "Very Satisfactory" rating. Only 8.4% said that they were unhappy with the president's performance.

אז הנה, אתה מוכן לקבל תוצאות כזה סקר?

לא הסתכלתי לבדוק, אבל בהנחה שאין שם שקרים (או נתונים שהוצאו מחוץ להקשרם או משהו כזה), אז למה לא?
אם אתה חותר לטענה שהמיעוט האורתודוכסי שונה מאוד משאר העולם היהודי, זה אולי מעניין (או לא) ואולי מפתיע (או לא), אבל בטח לא בלתי אפשרי.
ובכל מקרה, אתה רק מדגים את הטענה שלי לגביך - אתה בוחר להאיר עם הפנס שלך רק על מה שמחזק את ההשקפה שלך ומתעלם משאר המציאות.
לא יעזור לך כלום, הנתונים מראים שיהודי ארה"ב מתנגדים לטראמפ וחוששים ממנו, וזה שיש איזו קבוצת מיעוט ביניהם שחושבת אחרת לא משנה את זה גם אם אתה יכול לשרטט סביב הקבוצה הזאת קו (דמיוני אבל יפה מאוד) ואפילו לדמיין בהצלחה שאתה קשור אליה.

סבבה, אתה תמיד צודק והסקרים שאתה מציג הם הכי אוביקטיבים, אמינים ומדויקים.

נפגש שוב ב2020 :)

הא? אתה עונה למה שכתבתי או ממשיך לנהל את הדיאלוג הפנימי שלך בכתב ובפורום פומבי?
לא פקפקתי בסקר שהבאת, ולא טענתי ששלי "יותר טוב". להיפך, כתבתי שאין שום סתירה ואין בעיה לקבל את שניהם.
ומה הקשר ל-2020? מתי בכלל דיברתי על סקרי בחירות או על בחירות 2020?
אני שוב שואל - אתה בטוח שאתה עונה לי? כי נראה שאתה מתווכח עם השדים הפנימיים שלך במקום זה.
בכל אופן אני רואה שהדיון מיצה את עצמו (כרגיל, התקפלת מהניסיון לנהל דיון ועברת ל"אבל אני חושב שאני צודק אז ננה בננה"), תיהנה מהמשך הדיאלוג שלך עם עצמך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:
שמע בנאדם, אתה הזוי.
כאילו, מילא להגיד שטראמפ 'טוב' ליהודים, או לישראל, או וואטאבר, אבל הבנאדם לא אוהב אף אחד חוץ מעצמו, ולא יסתכל לכיוון שלך אלא אם יצא לו מזה משהו.
זה מביך.

בעולם הפוליטי למילה "אוהב" יש משמעות אחרת מאשר בחיי היומיום. בעולם הפוליטי טראמפ אוהב יהודים ובגדול, ולא רק בגלל שהוא תומך נלהב של ישראל.

אני דווקא מעריך את ההליכה העיוורת של הליברלים אחרי התמונה שהתקשורת והאליטות מציירות. בתמונה הזאת באמת אפשר להאמין לאובמה כשהוא אומר לטראמפ שזה הכי קל להגיד שניאו נאצים זה רע, כשהוא בעצמו לא היה מוכן לגנות טרור איסלאמי בזמן שהוא היה נשיא. התמונה שיצרו התקשורת והאליטות עושות את טראמפ שטן בגלל שהוא אמר שבשאלוטסוויל היו אנשים רעים מ-2 הצדדים (והוא צדק), אבל מחליקות לאובמה את העובדה שהוא לא מוכן להצהיר את העובדה הפשוטה שטרורסטים איסלמים תקפו היפר כשר בגלל שהוא של יהודים.

באותה נשימה התקשורת לא תפסיק לתקוף את טראמפ כי הוא אמר שאם היה מאבטח חמוש בבית הכנסת הטבח היה יכול להימנע, אבל לא תזכיר שהוא אמר את אותם דברים אחרי טבח בכנסייה לבנה ותומכת (נלהבת) טראמפ בטקסס.

מרבית התקשורת תמשיך לכתוב על כל פיפס שהוא עושה בצורה הכי רעה שאפשר,
אני בטוח שבמידה וטראמפ היה אומר את מה שהילארי קלינטון אמרה לפני שלושה ימים בראיון, "THEY ALL LOOK ALIKE" אחרי שהמנחה התבלבל בין שני אפרו-אמריקאים דמוקרטים, הכותרות היו עוסקות רק בזה וטוענות שהוא גזען שונא שחורים (חיפשתי וזה באתר של הCNN אפילו לא מוזכר)
https://www.rt.com/usa/442585-hillary-c ... cist-joke/

מעבר לזה שברור לחלוטין שהיא צחקה כאן על המגישה ולא אמרה את דעתה (למרות שזה עדיין בדיחה לא במקום בעיני, אבל זה פשוט לא חמור כמו להגיד את זה באמת), ברור שאם טראמפ היה אומר את זה הוא היה מסוקר יותר בחומרה.
מהסיבה הפשוטה שהוא הנשיא. הילארי קלינטון היא דמות, אבל היא לא נציגת ציבור, לא נבחרת ציבור, לא מחזיקה בשום תפקיד וכו׳. היא מעניינת, אבל שבריר ממה שהנשיא מעניין.
ואני מבטיח לך שאם היא הייתה נבחרת ולא הוא, היו עדיין מסקרים את טראמפ, אבל שבריר ממה שהיו מסקרים אותה.
אם התקשורת מסקרת את הנשיא יותר באדיקות וחומרה מאשר היא מסקרת אנשים פרטיים, אז התקשורת עושה את העבודה שלה כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
יחסית לחוש ההומור המחריד שלה, זה היה לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
Officer Barbrady כתב:
הפועל כתב:

הם חושבים שהנשיא שלהם גרוע בגלל שהוא רע לערכים הליברלים שלהם, לא לערכים היהודים שלהם.

והופה הפלא ופלא - קבעת להם מה הערכים שלהם, וקבעת להם מה יהודי ומה לא, מה צריך לעמוד בראש סדר העדיפויתו שלהם ומה לא. במילים אחרות - התערבת להם בחיים ואמרת להם מה הערכים שלהם ואיך הם צריכים להתנהל בהתאם לערכים האלו.

אני עדיין מחכה להבין מהם הערכים היהודיים עליהם הם ויתרו לטובת הליברליים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 16:04 
Officer Barbrady כתב:

אני די בטוח שכל אלה שאתה קורא להם "יהודים ליברלים", לא מפרידים בין הערכים הליברלים שלהם לערכים היהודיים שלהם. הרי הדת הומצאה על ידי האדם, והיא ממשיכה להיות מה שהאדם יוצר ממנה. לכן אני מבטיח לך שלכל הערכים שאתה מכנה "ליברלים" הם קוראים ערכים יהודים, ונסמכים על מקורות בעולם היהודי. החלוקה היא רק בתוך הראש שלך.

… וְכִי-יָגוּר אִתְּךָ גֵּר בְּאַרְצְכֶם לֹא תוֹנוּ אֹתוֹ כְּאֶזְרָח מִכֶּם יִהְיֶה לָכֶם הַגֵּר הַגָּר אִתְּכֶם וְאָהַבְתָּ לוֹ כָּמוֹךָ כִּי-גֵרִים הֱיִיתֶם בְּאֶרֶץ מִצְרָיִם אֲנִי ה' אֱלֹהֵיכֶם לֹא-תַעֲשׂוּ עָוֶל בַּמִּשְׁפָּט בַּמִּדָּה בַּמִּשְׁקָל וּבַמְּשׂוּרָה מֹאזְנֵי צֶדֶק אַבְנֵי-צֶדֶק אֵיפַת צֶדֶק וְהִין צֶדֶק יִהְיֶה לָכֶם אֲנִי ה' אֱלֹהֵיכֶם אֲשֶׁר-הוֹצֵאתִי אֶתְכֶם מֵאֶרֶץ מִצְרָיִם…"

"לֹא תַסְגִּיר עֶבֶד אֶל אֲדֹנָיו אֲשֶׁר יִנָּצֵל אֵלֶיךָ מֵעִם אֲדֹנָיו. עִמְּךָ יֵשֵׁב בְּקִרְבְּךָ בַּמָּקוֹם אֲשֶׁר יִבְחַר בְּאַחַד שְׁעָרֶיךָ בַּטּוֹב לוֹ לֹא תּוֹנֶנּוּ"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 16:21 
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:
גיא האדום כתב:
Officer Barbrady כתב:
דונלד טראמפ הוא הנשיא שהכי אהב יהודים בהיסטוריה, יותר מכל ה-44 שהיו לפניו. היחיד שמתקרב אליו זה קלינטון, אבל גם הוא נשאר מאחור.

בגלל זה, ביום טוב, שני שליש מיהודי ארה"ב יצביעו נגדו. ביום רע 80%. אבל מה הם יודעים.

אתה מתבסס על משהו אמין כשאתה אומר את זה? או זאת ההרגשה הכללית שלך?

Jewish Chronicle נחשב? תוצאה ראשונה כשמחפשים בגוגל "תמיכה בטראמפ בקרב יהודי ארה"ב" (באנגלית כמובן).
https://www.thejc.com/news/us-news/support-for-trump-among-us-jews-far-lower-than-national-average-new-poll-finds-1.471228

כאן חשדתי.....

A survey conducted by the Mellman Group on behalf of the Jewish Electoral Institute, a new group founded by
Jewish Democrats,

בתכלס גם ההגדרה עצמה : יהדות אמריקה היא מאוד בעייתית

מהי יהדות אמריקה? החרדים/אורתודוקסים? הרפורמים? אלו שבשורשיהם דם יהודי ונוסעים ביום כיפור לבית כנסת כדי להרגיש חלק מהיהדות (ויש הרבה כאלה)? יורדים ישראלים?

אני חשבתי שיהודי זה מי שנולד לאם יהודיה או התגייר.
שינו את ההגדרות לאחרונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
יש גם את היהודי של שרדינגר, שעד שלא בדקת את האם אמא שלו הוא גם יהודי וגם לא יהודי.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 20:39 
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:
גיא האדום כתב:
Officer Barbrady כתב:
דונלד טראמפ הוא הנשיא שהכי אהב יהודים בהיסטוריה, יותר מכל ה-44 שהיו לפניו. היחיד שמתקרב אליו זה קלינטון, אבל גם הוא נשאר מאחור.

בגלל זה, ביום טוב, שני שליש מיהודי ארה"ב יצביעו נגדו. ביום רע 80%. אבל מה הם יודעים.

אתה מתבסס על משהו אמין כשאתה אומר את זה? או זאת ההרגשה הכללית שלך?

Jewish Chronicle נחשב? תוצאה ראשונה כשמחפשים בגוגל "תמיכה בטראמפ בקרב יהודי ארה"ב" (באנגלית כמובן).
https://www.thejc.com/news/us-news/support-for-trump-among-us-jews-far-lower-than-national-average-new-poll-finds-1.471228

כאן חשדתי.....

A survey conducted by the Mellman Group on behalf of the Jewish Electoral Institute, a new group founded by
Jewish Democrats,

בתכלס גם ההגדרה עצמה : יהדות אמריקה היא מאוד בעייתית

מהי יהדות אמריקה? החרדים/אורתודוקסים? הרפורמים? אלו שבשורשיהם דם יהודי ונוסעים ביום כיפור לבית כנסת כדי להרגיש חלק מהיהדות (ויש הרבה כאלה)? יורדים ישראלים?

ציטוט:
The Jewish Electorate Institute (“JEI”) is a non-partisan 501(c)(3) organization with a mission to examine and deepen the public’s engagement in the electoral process. The primary focus of this new organization is to lead a national, non-partisan, Get Out the Vote effort that encourages civic engagement through application of historical and traditional values including improving the world, encouraging decency and respect toward others, and promoting social justice. JEI will also sponsor polling and focus groups to develop a more precise view of voter tendencies in advance of the November midterms and future elections.

וגם כאן: http://www.timesofisrael.com/trumps-app ... 9555970611

יש עוד אם אתה רוצה.

אבל זאת באמת לא הפואנטה. טרמפ זכה ל24% מקולות היהודים ב2016 ואם אתה חושב שב2020 הוא יעבור את ה33% אז יש לי גשר למכור לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: President Trump
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 01:35 
ראיתם שבן אנד ג'ריס הוציאו גלידה עם לינדה סרסור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 12:54 
הימין היהודי התקשה לגנות את הטבח בפיטסבורג, משום שרצח יהודים ליברלים הוא התוצאה ההגיונית של אמונותיו

מאמר מצוין של החברים של ג'ורג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
תגיד, לא הגזמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 13:30 
אני או הוא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
הוא. הגלידה של סרסור זאת בדיחת השנה, בעיקר כי אני מת לדעת מה האח האנטישמי שלה אומר על כך שהיא משתפת פעולה עם חברה בבעלות של יהודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
Fun fact - פירוש המילה סרסור בערבית זה ג'וק. עכשיו תמשיכו :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הוא. הגלידה של סרסור זאת בדיחת השנה, בעיקר כי אני מת לדעת מה האח האנטישמי שלה אומר על כך שהיא משתפת פעולה עם חברה בבעלות של יהודים.

רגע, רגע, רגע, הבעיה שלך עם לינדה סרסור היא האח האנטישמי או העובדה שהיא משתפת פעולה עם יהודים? כי כבר בלבלת אותי לגמרי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 15:02 
תגידו, את מי אתם מעדיפים? לינדה סרסור או אבראהים צרצור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 15:07 
לואיס פרחאן קל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אאל"ט היהודים מזמן מכרו את החברה. ואגב:
https://vtjp.org/icecream/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
מישהו בכלל בדק את הסבתא של אלו מהגלידה? אולי הם לא באמת יהודים? אני הבנתי שבאמריקה כולם חשודים מבחינת טוהר הגזע.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2018, 19:53 
Officer Barbrady כתב:
תגיד, לא הגזמת?

מה? מה נראה לך מוגזם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
Officer Barbrady כתב:
תגיד, לא הגזמת?

מה? מה נראה לך מוגזם?

לטעון שהימין לא מצטער על רצח היהודים בגלל שהם היו ליברלים זאת הגזמה. לטעון שיהודים ימנים מנסים להגן על ניאו נאצים שרצחו יהודים זה כבר תחתית השפל.

כן, מותר להזכיר לכולם את הצביעות הליברלית כשהם שותקים מול מעשי טבח שמבוצעים על ידי מוסלמים (במיוחד כשזה מגיע מנשיא ארה"ב בזמנו, ברק אובמה), זה לא אומר שהיהודים הימנים רוקדים על הדם של הנטבחים בפיטסבורג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: