תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 15:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המנהל המקצועי בהפועל
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
לא זוכר שהתייחסנו לזה פה, אז בעקבות השחרור של רוג׳ר ומסע הרכש המדהים שנעשה פה בקיץ מקפיץ את הציטוט הבא מכתבה בוואלה:

ציטוט:
הגרסה האדומה למה שעבד בבית"ר בשנים האחרונות דהויה ומוזרה. במועדון המתחדש המציאו משהו מקורי: בעלים שהוא גם המנהל המקצועי בפועל. בעלים שהוא גם המנהל המקצועי הרשמי.
כן, כן, זו לא טעות. לפני מספר חודשים התכנס דירקטוריון הפועל תל אביב ומינה את איציק ניסנוב למנהל המקצועי של המועדון. אומנם מאז שנרכש המועדון על ידי קבוצת הבעלים החדשה, האחים ניסנוב היו אחראיים על ההחלטות המקצועיות, אך רק לפני זמן קצר יחסית, קיבל האח הגדול את הסמכויות המלאות באופן רשמי.

משמעות נוספת של ההחלטה: איציק ניסנוב אחראי על הסקאוטינג של הפועל תל אביב ועל איתור שחקנים צעירים בעלויות נמוכות כהשקעה עתידית. ראו ערך הזרים בהפועל תל אביב העונה. כל זה, כמובן, יחד עם המאמן קובי רפואה, שאמור כביכול לאשר את אותם שחקנים שניסנוב הגדול רוצה.

"את זה אפילו טביב לא עשה", תיאר בכיר בכדורגל הישראלי.

מ.ש.ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המנהל המקצועי בהפועל
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 23:47 
אני בהלם. מה הסיכוי שהתאום של לוזון הוא לוזון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
בראבו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 23:57 
עכשיו רק שימנו את המשפחה לסקאוט ומאמני נוער, ויש לנו משפחת ברקוביץ' בגרסה העצובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
ברקוביץ' זאת כבר גירסה עצובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 00:00 
יא אללה, איזו באסה שאין לנו איזה ג'ורדי קרויף אירופי ולבן שיחתים פלופים ב-3.5 מיליון יורו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
יא אללה, איזו באסה שאין לנו איזה ג'ורדי קרויף אירופי ולבן שיחתים פלופים ב-3.5 מיליון יורו.

כי ג'ורדי זו האלטרנטיבה היחידה לבעלים חסרי מושג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
מביך. עופו מהפועל כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 08:35 
כמו טביב רק בלי הקטע הזה של ההבנה בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המנהל המקצועי בהפועל
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
והקהל שותק
למה הוא בכלל צריך מינוי רשמי? הוא רוצה לצאת להשתלמויות גם? אין לו מה לעשות בחיים חוץ מלהביא לנו שחקנים מעלי אקספרס?

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
לכל מי ששואל אם הם באמת רוצים למכור..
קיבלו את הפועל בחינם, לא משקיעים כסף, וגם זוכים לקבל החלטות מקצועיות.
הלוואי עליי. זה תמיד היה החלום שלי והייתי בטוח שכדי שהוא יתממש אני צריך להיות לפחות עם כמה מאות מיליונים בבנק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
הלוואי עליי. זה תמיד היה החלום שלי והייתי בטוח שכדי שהוא יתממש אני צריך להיות לפחות עם כמה מאות מיליונים בבנק.
הם לא קיבלו את הפועל בחינם
הם כן משקיעים כסף

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
אני לא בטוח שהגדרת התפקיד הזה היא כפי שמוגדרת לאלאך או ג'ורדי קרוייף ודומיהם. זה יותר כמו טביב שכבעלים מוצא שחקנים ומתערב מקצועית פה ושם. בכל מקרה לא מרגיש כתקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
יא אללה, איזו באסה שאין לנו איזה ג'ורדי קרויף אירופי ולבן

מי זההההה הלוחם הפנתר השחור מוואדי סאליב קבלו אווותווו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 10:28 
מה עם מוטי איוניר? לדעתי הוא מאוד מתאים לתפקיד המנהל המקצועי אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
האדום הצורר כתב:
יא אללה, איזו באסה שאין לנו איזה ג'ורדי קרויף אירופי ולבן

מי זההההה הלוחם הפנתר השחור מוואדי סאליב קבלו אווותווו

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
מי אמר שמוטי איווניר בנה את הסגל בשנה שעברה ולא הבעלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
מי אמר שמוטי איווניר בנה את הסגל בשנה שעברה ולא הבעלים?

זה יכול להיות גם שילוב. ישנם מן הסתם כמה שחקני בעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
קשה לי להאמין שבן אדם שבא עם יומרות להיות מנהל מקצועי, התחיל לעבוד רק כשעבר מינוי בדרקטוריון.
לא אתפלא אם הוא שם את זה כתנאי להמשך השותפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 10:46 
בכל מקרה, התכוונתי לשני דברים:
1. "מנהל מקצועי" זה לא תפקיד כל כך הכרחי בקבוצת כדורגל. ברוב הקבוצות בישראל ובעולם, שחקנים מוחתמים על בסיס דיון בין מנהל הקבוצה (או הבעלים אם תרצו לקרוא לו כך) לבין המאמן. המבנה של הקבוצה שמנוהלת על ידי ג'נרל מנג'ר הוא מבנה אמריקאי, שדי זר לכדורגל בארץ וממש לא הוכיח את עצמו כאן לאורך זמן (ראו מכבי חיפה, הקרויפים, ואפילו החיבור בין ברקו לדומב בזמנו בהפועל).
2. ניסנוב אוהב את הפועל ואביו היה מנהל הקבוצה שנים והוא חי את הקבוצה יחד איתו לפי כל מה שסיפר, כך שאני מניח שתפקיד ניהולי בקבוצת כדורגל לא זר לו לחלוטין. עד כה הוא לא מוכיח את עצמו במיוחד בבחירת שחקנים, ואכן גם אין לו ניסיון מקצועי. עם זאת, הגדרת התפקיד עצמה הרבה פחות חשובה מהעבודה המשותפת עם רפואה, שהיא המפתח להתפתחות של הקבוצה וההתקדמות שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 10:48 
ואם זה לא היה רשמי אז לא הוא בוחר את השחקנים?
באיזה קבוצות בארץ יש מנהל מקצועי בדיוק?
הבעלבתים מזמן הם אלה שקובעים מה התעוררתם פתאום לא הבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
1. "מנהל מקצועי" זה לא תפקיד כל כך הכרחי בקבוצת כדורגל. ברוב הקבוצות בישראל ובעולם, שחקנים מוחתמים על בסיס דיון בין מנהל הקבוצה (או הבעלים אם תרצו לקרוא לו כך) לבין המאמן. המבנה של הקבוצה שמנוהלת על ידי ג'נרל מנג'ר הוא מבנה אמריקאי, שדי זר לכדורגל בארץ וממש לא הוכיח את עצמו כאן לאורך זמן (ראו מכבי חיפה, הקרויפים, ואפילו החיבור בין ברקו לדומב בזמנו בהפועל).
2. ניסנוב אוהב את הפועל ואביו היה מנהל הקבוצה שנים והוא חי את הקבוצה יחד איתו לפי כל מה שסיפר, כך שאני מניח שתפקיד ניהולי בקבוצת כדורגל לא זר לו לחלוטין. עד כה הוא לא מוכיח את עצמו במיוחד בבחירת שחקנים, ואכן גם אין לו ניסיון מקצועי. עם זאת, הגדרת התפקיד עצמה הרבה פחות חשובה מהעבודה המשותפת עם רפואה, שהיא המפתח להתפתחות של הקבוצה וההתקדמות שלה.

לא נתווכח על סעיף 1, שלדעתי לא נכון עובדתית (איך אפשר לומר שג'ורדי לא הצליח במכבי? הוא לקח מועדון רקוב והפך אותו למועדון שכל שחקן רוצה לשחק)

הבעיה שלי היא עם סעיף 2
קודם כל, ממש לא מעניין אותי מה אבא של ניסנוב עשה, וממש אין קשר בין מה שאבא שלך עשה לבין היכולות שלך, אלא אם כן אתה עובד בעסק משפחתי כמו נגרות או מטבח, שם הידע והיכולות בדרך כלל כן עוברים בירושה.

דבר שני, ניהול קבוצת כדורגל מאוד זר לו, כי עובדתית הוא מעולם לא עסק בזה, ועם זה יש לי בעיה, כי הוא מנהל את הפועל ת"א בצורה לא טובה (אפשר להיכנס לכמות ההחלטות הרעות שקבוצת ניסנוב עשתה מאז שנכנסה, אבל זה כבר לטחון מים).

דבר אחרון והכי חשוב, אין שום עבודה משותפת בינו לבין רפואה שמביאה להפועל פירות.
להפך, ההתערבות שלו בפן המקצועי כבר הביאה להתפטרות המאמן (ובמזל לחזרה שלו, אחרי שכולם הבינו את גודל הנזק שנוצר) והמשיכה בהחתמה של שלושה שחקנים גרועים, כולם הוחתמו כפרוספקטים על הפרצוף של רפואה ובניגוד לרצון שלו.
ככה שהדבר גם פוגע בקבוצה כלכלית (ניהול גרוע, אולי גם אבא שלו לא היה כזה מוצלח) וגם מקצועית (גם מבחינת איכות סגל השחקנים וגם מאיך שהשחקנים תופסים את ההתנהלות המקצועית של המועדון).

לסיכום, בשנתיים וחצי, קבוצת ניסנוב זוכה לאהדה כי הצילה את הפועל, ואני מבין את הקרדיט שאנשים נותנים להם על זה,
אבל הניהול שלהם, כלכלי ומקצועי הוא מהגרועים שאני זוכר בהפועל. היחידי שהיה גרוע מהם זה חיים רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 11:26 
האדס כתב:
האדום הצורר כתב:

לא נתווכח על סעיף 1, שלדעתי לא נכון עובדתית (איך אפשר לומר שג'ורדי לא הצליח במכבי? הוא לקח מועדון רקוב והפך אותו למועדון שכל שחקן רוצה לשחק)

הבעיה שלי היא עם סעיף 2
קודם כל, ממש לא מעניין אותי מה אבא של ניסנוב עשה, וממש אין קשר בין מה שאבא שלך עשה לבין היכולות שלך, אלא אם כן אתה עובד בעסק משפחתי כמו נגרות או מטבח, שם הידע והיכולות בדרך כלל כן עוברים בירושה.

דבר שני, ניהול קבוצת כדורגל מאוד זר לו, כי עובדתית הוא מעולם לא עסק בזה, ועם זה יש לי בעיה, כי הוא מנהל את הפועל ת"א בצורה לא טובה (אפשר להיכנס לכמות ההחלטות הרעות שקבוצת ניסנוב עשתה מאז שנכנסה, אבל זה כבר לטחון מים).

דבר אחרון והכי חשוב, אין שום עבודה משותפת בינו לבין רפואה שמביאה להפועל פירות.
להפך, ההתערבות שלו בפן המקצועי כבר הביאה להתפטרות המאמן (ובמזל לחזרה שלו, אחרי שכולם הבינו את גודל הנזק שנוצר) והמשיכה בהחתמה של שלושה שחקנים גרועים, כולם הוחתמו כפרוספקטים על הפרצוף של רפואה ובניגוד לרצון שלו.
ככה שהדבר גם פוגע בקבוצה כלכלית (ניהול גרוע, אולי גם אבא שלו לא היה כזה מוצלח) וגם מקצועית (גם מבחינת איכות סגל השחקנים וגם מאיך שהשחקנים תופסים את ההתנהלות המקצועית של המועדון).

לסיכום, בשנתיים וחצי, קבוצת ניסנוב זוכה לאהדה כי הצילה את הפועל, ואני מבין את הקרדיט שאנשים נותנים להם על זה,
אבל הניהול שלהם, כלכלי ומקצועי הוא מהגרועים שאני זוכר בהפועל. היחידי שהיה גרוע מהם זה חיים רמון.

אני חושב שהניהול שלהם ככלל הוא טוב. הביאו לייצוב של הקבוצה מבחינה כלכלית והצליחו להעלות אותנו חזרה לליגה הראשונה אחרי שנת פירוק כשהפועל כדורגל הייתה על סף מחיקה כשהגיעו.

מבחינה מקצועית, בשנה שעברה הביאו את מוליץ', חוגי, פירסמן ועגייב ששינו את הקבוצה מקצה לקצה באמצע העונה. הם גם אחראים להחתמות הטובות בזמנו של גנדה וברשצקי, להחזרה של דמארי, להשארה של גוטליב ודגני ולקידום של שחקני נוער שאני לא זוכר כמוהו בהפועל כבר עשור בערך.
הם כן אחראים גם לכמה פלופים מחרידים כמו גלבאן, רוג'ר, ואוסף הנגרים ששיחקו בתחילת העונה שעברה בהפועל.

באופן כללי אני מרוצה מהם מאוד, הוקל לי בצורה מדהימה כשחזרנו לליגת העל ויותר מכך כשאני לא צריך לשמוע כל שבוע על חובות שמאיימים לפרק את המועדון. לא רואה השוואה בינם לבין רמון, וגם נדמה לי שהמינוי "מנהל מקצועי" נועד לתת לניסנוב את הכוח הפורמלי לעשות החלטות כבעלים יחיד למרות שהוא בבעלות משותפת עם גורמים אחרים. וחוץ מזה, הם פה כמקבלי ההחלטות פחות משנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 12:26 
KingAlpaca כתב:
ברקוביץ' זאת כבר גירסה עצובה.

ברקוביץ׳ זו גרסת מאניה דיפרסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
מה שחדש כאן יחסית בשנים האחרונות - לא רק בהפועל, לשם ההגינות - זה שכל מיני בעלים התאהבו בלשים 200 דולר בחודש על תוכנות ושירותי סקאוטינג אונליין למיניהם, הם התמכרו לזה והם יושבים כל היום מול המחשב חשים עצמם במנג'ר ומנסים להביא גניבות ומציאות. מין שיגעון גדלות שכזה, שב-99% מהמקרים גם נגמר כמו שזה נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
התנהלות של קיוסק.
רק שיבואו נוטלה ולא השחר, סחורה יותר חמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 15:45 
האדס כתב:
מביך. עופו מהפועל כבר.

אמרו 99% מאוהדי הפועל, על כל בעלים אי-פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
מה שחדש כאן יחסית בשנים האחרונות - לא רק בהפועל, לשם ההגינות - זה שכל מיני בעלים התאהבו בלשים 200 דולר בחודש על תוכנות ושירותי סקאוטינג אונליין למיניהם, הם התמכרו לזה והם יושבים כל היום מול המחשב חשים עצמם במנג'ר ומנסים להביא גניבות ומציאות. מין שיגעון גדלות שכזה, שב-99% מהמקרים גם נגמר כמו שזה נגמר.

אין בזה שום דבר פסול ואם יש תקציב אז זה גם כנראה הרבה יותר טוב מלהחתים בליינד או בהמלצה של סוכן.
אני גם לא חושב שזה מה שהם עושים, הם מחתימים לפי המלצה של סוכן כלשהו איך שלא קוראים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 18:18 
kruvi1 כתב:
Idandosh כתב:
הם לא קיבלו את הפועל בחינם
הם כן משקיעים כסף

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

לא ראיתי איפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
שכונה. עד מתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: