תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 00:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4463 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 149  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול סדרות מומלצות מחודש
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
אני משלם חודשית הון קטן ליס, זה מעל ומעבר.
מי שמשלם גם לנטפליקס וגם לאמזון וגם להולו וגם ל CBS וגם לשאר ספקי התוכן הוא אדם נעלה.
כשכולם יעברו ל PPV במקום שיטת המנויים אשמח להתחבר לכל שירות אפשרי ולשלם רק על הסדרות שאני רואה.
בינתיים מנוי מאד יקר אחד זו העברת כספים ראוייה לתעשיית התוכן.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
רעיון ה-PPV הוא פנטזיה לא ריאלית. כבר כיום נטפליקס נמצאת בגירעונות עתק וזה עוד במודל של תשלומים. אף גוף תוכן שפוי לא יוציא לדרך הפקות - קטנות, גדולות, ענקיות - על סמך השערות מי יזמין וישלם על הצפייה בהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
זה הדבר ההגיוני, לכל הפחות לעונות המשך.
הייתי למשל מוכן לשלם מראש על עונה שלישית של איירון פיסט.
ממילא מצלמים פיילוטים, שייתנו לקהל לממן סדרות שהוא אהב את הפיילוטים שלהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 15:46 
אני לא יודע למה אתה מניח איציק שאתה מממן אחרים במודל הקיים (בלי גניבות) או שלפי מודל PPV מלא התשלום על סדרות יהיה נמוך. לפחות לפי האשכול הזה עולה הרושם שאתה צופה בטלויזיה הרבה יותר מהצופה הממוצע, מה שאומר שהם משלמים עליך ולא להיפך.
בכל מקרה, אם אתה לא לחוץ לצפות בהכל מייד, המודל של PPV די קיים היום ורוב הסדרות ניתנות לרכישה באמזון למשל. זה עולה לא מעט כמובן, אבל אלו כוחות השוק בפעולה ומודל שאתה אומר שאתה אוהב.
רעיון הPPV הוא רעיון שיעלה לך לא מעט.
בניגוד לערן, אני יכול לראות שהמודל בתיאוריה יעבוד. חוסר הוודאות לא צריכה להיות הבעיה הגדולה. ראשית, לנטפליקס יש כיסים עמוקים, ושנית לנטפליקס יש מערך מידע על הרגלי הצפיה של המנויים שלה שאין לאף חברה בעולם.הבעיה העיקרית היא שהמודל הזה כנראה יוריד את היקפי הצריכה וזה משהו שהתעשיה באמת לא צריכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
לי לא משתלם לשלם על מנוי לנטפליקס כשאני צופה שם רק בסדרות של מארוול.
אני צופה בסדרות המד"ב של כל יצרני התוכן. כמעט שום דבר מהן לא מגיע ליס.
אני לא יכול לעשות מנוי לכל יצרני התוכן, זה פשוט יהיה מחיר מטורף בהתחשב בזה שאצל כל יצרנית תוכן אני צופה רק בפרק אחד פעם בשבוע.
אם אעשה מנוי לכל יצרני התוכן אני אממן אחרים. כרגע אני כן משלם יותר מכל אחד אחר שמשלם רק לספק תוכן אחד, כי יס הכי יקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 16:59 
יס זה לא בדיוק ספק תוכן. אבל, מעבר לזה, אתה צופה בתוכן מנטפליקס פחות משעה בשבוע (פרק אחד בשבוע)? וואללה?

סרטי VOD בארה"ב למשל, שזה כמובן סוג של PPV, עולים בערך 5$ לסרט, מה שאומר בערך 10 ש"ח לשעה, שזה די דומה. (אמנם באופן כללי המחירים בארה"ב גבוהים במעט, אולי לא מדובר על סרטים מאוד חדשים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול סדרות מומלצות מחודש
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

תכלס. ראיתי רבע שעה ואמרתי לעצמי "די כמה אתה י כול לראות את החרא הזה, כבר לפני 5 עונות הבנת שזה לא הולך לשום מקום".
תמונה

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2018, 21:44 
למי שזה מעניין אותו - היום הופיע פרק ראשון של עונה 5 של הפלאש בנטפליקס.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
הצמד חזרה לעונה שניה, 5 פרקים זמינים עם תרגום באינטרנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 06:14 
זה עדיין דבר? להתגאות שאתה מוריד משהו וסטיק איט טו דה מאן וזה? חשבתי שזה רק בטוקבקים.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 06:26 
סמל אישי של המשתמש
אתה צריך להזכר בהבדל בין גאווה לחוסר בושה. זה לא מצעד. אני לא מתגאה בכלום, אני פשוט לא רואה שום סיבה להתבייש.
אין לי אפשרות הגיונית לשלם על הסדרות שבהן אני רוצה לצפות, ואני לא רואה איזה ערך זה ייתן לחברות התוכן אם אני פשוט לא אצפה ואראה חומר שפחות לטעמי אצל הספק שאני כן משלם לו יותר מפי שלוש ממה שעולים ספקים אחרים.
למשל, אני רואה כרגע בולרז רק בגלל שזה ב yes וזמין בקלות. זאת סיבה גרועה מאד לראות סדרה סוג ב' שמנסה לחקות את "פמליה". זה לא נותן ערך לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 06:46 
סמל אישי של המשתמש
הלילה שודר הפרק הראשון בריבוט של Charmed

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 07:04 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
יס זה לא בדיוק ספק תוכן. אבל, מעבר לזה, אתה צופה בתוכן מנטפליקס פחות משעה בשבוע (פרק אחד בשבוע)? וואללה?
הילדים שלי רואים כמעט אך ורק תוכן תוצרת יס (אין ממש אלטרנטיבה). אנחנו רואים סרטים רק ביס. זה יקר, וזה בדיוק כמו נטפליקס.
וכן, אני רואה בנטפליקס רק את סדרות מארוול שיוצאות פעם בחודשיים שלושה עם 10 או 13 פרקים. זה בערך פרק בשבוע בממוצע. זה לא הגיוני לשלם 25 שקל לפרק בנוסף לתשלומים ליס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 09:01 
its-sick כתב:
אתה צריך להזכר בהבדל בין גאווה לחוסר בושה. זה לא מצעד. אני לא מתגאה בכלום, אני פשוט לא רואה שום סיבה להתבייש.
אין לי אפשרות הגיונית לשלם על הסדרות שבהן אני רוצה לצפות, ואני לא רואה איזה ערך זה ייתן לחברות התוכן אם אני פשוט לא אצפה ואראה חומר שפחות לטעמי אצל הספק שאני כן משלם לו יותר מפי שלוש ממה שעולים ספקים אחרים.
למשל, אני רואה כרגע בולרז רק בגלל שזה ב yes וזמין בקלות. זאת סיבה גרועה מאד לראות סדרה סוג ב' שמנסה לחקות את "פמליה". זה לא נותן ערך לאף אחד.

אז בגלל שבחרת מרצונך החופשי לשלם לספק התוכן הכי יקר (שגם לא מספק לך את הערך המתאים למרות שלילדייך מסתבר שהוא כן), זה נותן לך לגיטימיות לגנוב מספקי התוכן הזולים יותר???? :facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
שיהיה ברור: אני מעדיף לשלם על הסדרות שאני אוהב כי אני לא רוצה שהן תבוטלנה. אני רוצה שהביקוש שלי ימולא ע"י ההיצע.
אבל העולם אינו אידיאלי, ואני לא יכול לשנות אותו, רק להתאים עצמי אליו. כישראלי אני צריך לשלם לספק תוכן ישראלי בשביל תוכן בעברית לילדים ובשביל ספורט ישראלי (אני משלם פר משחק של הפועל כשאני צריך, לא מחיר גלובלי, אבל עדיין אני צריך להיות מחובר).
אני משלם בנוסף ל NBA מחיר של ברזיל ול NFL מחיר של הודו. יכולתי לצפות בחינם ברשת אבל אני מעדיף לשלם מחיר הוגן. המחיר לישראלים בליגות הללו מופרז, רחוק מלהיות הוגן.
כשנטפליקס לא היו בארץ אנשים שילמו גם להם וגם על VPN ולא חשבת שהם גנבים למרות שהם עברו על תנאי השימוש ולעיתים הפרו את זכויות בעלי היוצרים בארץ.
לכל אחד מספקי התוכן בעולם יש מעט תוכן שמתאים לי, והכל מפוזר, חלק ניכר כלל אינו נגיש מהארץ בצורה חוקית גם אם הייתי מאד עשיר (למשל הסדרה הכי אהובה עלי בשנים האחרונות colony, לא זמינה).
הציפיה האידיאלית שלך ממני היא או לא לצפות בסדרות שאני אוהב או כשזה כן זמין בארץ לשלם מחיר לא ריאלי (לרוב יותר מעשרים שקל לפרק).
אני לא מסוגל לשלם את המחיר שהסדרות הללו תעלינה לי. אני לא רואה איך זה שאבחר לא לצפות יתרום משהו למישהו. אין לי כמו בספורט האמריקאי אפשרות לשלם מחיר הוגן, רק מחיר מופרז.
שוב, אני לא מתגאה ואני לא טוען שזה אכן אידיאלי, אני רק מסביר שזה הפתרון ההגיוני בעולם שלנו כרגע.
אני בהחלט הייתי מעדיף לשלם פר סדרה כדי שהסדרות האלה לא תרדנה, דוגמת איירון פיסט. אבל המחיר חייב להיות הגיוני כלכלית, מחיר שהוא המפגש בין ביקוש להיצע. כרגע המחיר משקף ביקוש הרבה יותר גבוה משיש לי, כי אני לא אצפה ברוב התוכן שיש לנטפליקס להציע. סרטים אני הרי רואה כבר ב YES, ואת YES אני חייב בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 10:07 
its-sick כתב:
שיהיה ברור: אני מעדיף לשלם על הסדרות שאני אוהב כי אני לא רוצה שהן תבוטלנה. אני רוצה שהביקוש שלי ימולא ע"י ההיצע.
אבל העולם אינו אידיאלי, ואני לא יכול לשנות אותו, רק להתאים עצמי אליו. כישראלי אני צריך לשלם לספק תוכן ישראלי בשביל תוכן בעברית לילדים ובשביל ספורט ישראלי (אני משלם פר משחק של הפועל כשאני צריך, לא מחיר גלובלי, אבל עדיין אני צריך להיות מחובר).
אני משלם בנוסף ל NBA מחיר של ברזיל ול NFL מחיר של הודו. יכולתי לצפות בחינם ברשת אבל אני מעדיף לשלם מחיר הוגן. המחיר לישראלים בליגות הללו מופרז, רחוק מלהיות הוגן.
כשנטפליקס לא היו בארץ אנשים שילמו גם להם וגם על VPN ולא חשבת שהם גנבים למרות שהם עברו על תנאי השימוש ולעיתים הפרו את זכויות בעלי היוצרים בארץ.
לכל אחד מספקי התוכן בעולם יש מעט תוכן שמתאים לי, והכל מפוזר, חלק ניכר כלל אינו נגיש מהארץ בצורה חוקית גם אם הייתי מאד עשיר (למשל הסדרה הכי אהובה עלי בשנים האחרונות colony, לא זמינה).
הציפיה האידיאלית שלך ממני היא או לא לצפות בסדרות שאני אוהב או כשזה כן זמין בארץ לשלם מחיר לא ריאלי (לרוב יותר מעשרים שקל לפרק).
אני לא מסוגל לשלם את המחיר שהסדרות הללו תעלינה לי. אני לא רואה איך זה שאבחר לא לצפות יתרום משהו למישהו. אין לי כמו בספורט האמריקאי אפשרות לשלם מחיר הוגן, רק מחיר מופרז.
שוב, אני לא מתגאה ואני לא טוען שזה אכן אידיאלי, אני רק מסביר שזה הפתרון ההגיוני בעולם שלנו כרגע.
אני בהחלט הייתי מעדיף לשלם פר סדרה כדי שהסדרות האלה לא תרדנה, דוגמת איירון פיסט. אבל המחיר חייב להיות הגיוני כלכלית, מחיר שהוא המפגש בין ביקוש להיצע. כרגע המחיר משקף ביקוש הרבה יותר גבוה משיש לי, כי אני לא אצפה ברוב התוכן שיש לנטפליקס להציע. סרטים אני הרי רואה כבר ב YES, ואת YES אני חייב בכל מקרה.

אין לי שום ציפיות ממך, תעשה מה שאתה חושב לנכון,
אבל אם אתה כבר גונב, אפשר להודות בכך ולא לנסות ולהתפלפל ולהסביר למה הגניבה מוצדקת והגיונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
זאת לא גניבה בעיניי. גנבה זה כשלוקחים לך משהו והוא חסר לך.
נטפליקס לא מסוגלים להבדיל בין המקרים בהם ויתרתי על צפיה בסדרה שלהם לבין אלו בהם בחרתי להוריד ולצפות.
לשלם להם בתנאים הנוכחיים זאת לא אופציה מבחינתי. הבחירה היא בין לא לצפות לבין להוריד, והם עוורים לבחירה הזו.
הם לא הפסידו כלום בגלל הבחירה שלי כן לצפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 11:33 
its-sick כתב:
נטפליקס לא מסוגלים להבדיל בין המקרים בהם ויתרתי על צפיה בסדרה שלהם לבין אלו בהם בחרתי להוריד ולצפות.
לשלם להם בתנאים הנוכחיים זאת לא אופציה מבחינתי. הבחירה היא בין לא לצפות לבין להוריד, והם עוורים לבחירה הזו.

זה כמו לגנוב ממליארדר כמה דולרים
חוץ מזה, יש כמה מדינות שאוכפות את העניין באופן מאוד מחמיר כמו גרמניה אז אם היית גר שם היית מאושם בגניבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
its-sick כתב:

חוץ מזה, יש כמה מדינות שאוכפות את העניין באופן מאוד מחמיר כמו גרמניה אז אם היית גר שם היית מאושם בגניבה
לא מדויק. אסור להם להשתמש ב P2P כי הם כאילו גם מעלים חלק קטן מהקובץ.
בגרמניה מכריי צופים בצפייה ישירה בדפדפן ועל זה אין קנסות.
יש כמובן גם כאלו שמשתמשים ב VPN אל מחוץ למדינה, אבל זה רק מי שמתעקש להוריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2018, 12:16 
its-sick כתב:
zapta כתב:
its-sick כתב:

לא מדויק. אסור להם להשתמש ב P2P כי הם כאילו גם מעלים חלק קטן מהקובץ.
בגרמניה מכריי צופים בצפייה ישירה בדפדפן ועל זה אין קנסות.
יש כמובן גם כאלו שמשתמשים ב VPN אל מחוץ למדינה, אבל זה רק מי שמתעקש להוריד.

VPN לא הופך את זה לחוקי, רק דואג לזה שלא תיתפס
אבל זה לא משנה, העיקרון הועבר
בכל אופן זה משהו שאנחנו, דור הראשון של האינטרנט, מתייחסים אליו בקלות ראש אבל לדעתי זה לא ישאר ככה
ובנוסף, היום שיש שירותים כמו סופטיפיי נטפליקס וכו' אני באמת לא מרגיש צורך להוריד או לצפות בצפיה ישירה, מאמין שבשנים הבאות זה אפילו ישתפר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2018, 06:55 
its-sick כתב:
באמת באמת באמת שלא אכפת לי אבל הדרך שבה הצגת את זה "נטפליקס בלי לשלם" במקום סתם לכתוב שהורדת באינטרנט זה כמעט ההגדרה המילונית של גאווה.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2018, 08:03 
סמל אישי של המשתמש
אתה צריך מילון יותר טוב. בסך הכל מדובר בגילוי נאות (שלא תרמתי לרייטינג והאשמה בביטול גם עלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2018, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:

בדיוק הפסקתי עם זה בעונה הזאת.
יש לא מעט דמויות נהדרות, מעניינות, שיכולות לעורר איזו תגובה,
אבל... סיפורים כל כך חלשים.
לא בדיוק אותו דבר, אבל זה די כמו הנגטיב של "מחשבות פליליות" - שם העלילות מעניינות, אבל דמויות וליהוק ושחקנים פשוט איומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2018, 23:48 
אתה צודק, זה מאוד מזכיר את ״טרמיי״ מבחינה הזו.
אבל אני דווקא נהנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2018, 09:52 
בעל(ת) האוב כתב:
תתאבד כבר כתב:

בדיוק הפסקתי עם זה בעונה הזאת.
יש לא מעט דמויות נהדרות, מעניינות, שיכולות לעורר איזו תגובה,
אבל... סיפורים כל כך חלשים.
לא בדיוק אותו דבר, אבל זה די כמו הנגטיב של "מחשבות פליליות" - שם העלילות מעניינות, אבל דמויות וליהוק ושחקנים פשוט איומים.

אני די אוהב, לא מרגיש לי שהסיפורים חלשים, ואולי גם הסדרה היא לא סביב ה"סיפורים" אלא דווקא סביב הדמויות והתקופה. ומגי ג'ילנהול אדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2018, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
דרדוויל עונה חדשה
גם הפלאש בעונה חדשה
החץ השבוע
נראה מה אספיק לפני שיוצא דד רד החדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2018, 22:00 
מתי דרדוויל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2018, 22:01 
למי שנהנה מהחרא הזה, אז גם פרקים חדשים של ברק שחור מגיעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2018, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
מתי דרדוויל?

יצא הבוקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2018, 22:04 
וכנ"ל לגבי סופרגירל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4463 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 149  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: