מילפורד כתב:
א. הפועל תל אביב היתה לפני אולטראס הפועל ותהייה גם אחריו, להגיד שאין טעם להפועל בזכות האוטראס? שטות גמורה שרק בגללה צריך לפרק את ה״אירגון״ הזה.
ב. יש פה הודאה בכך שהאולטראס עומדים מאחורי ה״פרעות״ האלה? סיבה שניה לפרק את האירגון הזה!
ג. אין שום סיבה בעולם שבגינה אלימות פיזית מתקבלת על הדעת , עם כל הכבוד לכל השלטי פריסה למיניהם וגם עם זה שהם נוסעים לכל חור.
מסתבר שמחר יש ישיבת הנהלה בנושא, ולפי ספורט חמש (לא הייתי ממהר לקחת את זה כמקור אמין):
״ העניין הוא שגם בתוך ההנהלה ישנן מחלוקות לגבי דרך הטיפול בקהל - לצד חברי הנהלה התומכים בנקיטת "יד קשה" ומיגור הפורעים מיציעי הדרייב אין ואולמות הכדורסל, ישנם חברי הנהלה הגורסים כי אין לפעול נגד אוהדי הקבוצה. עם זאת, נראה כי ערב הפגישה, קיים רוב בהנהלה התומך בנקיטת צעדים כאלו ואחרים נגד אוהדים פורעים״
אני רוצה לדעת אם זה אכן נכון שיש גורמים בתוך ההנהלה שלנו שלא רוצים לקחת חלק פעיל בנקיטת פעולות נגד פורעים שכאלה, חשוב לדעת כדי שלא נבחר בהם שנית.
אם אכן מתקיימת ישיבה כזאת, ראוי שיתפרסם פרוטוקול שלה/הודעה מסודרת מה המועדון/עמותה הולך לעשות בנידון.
במידה ולא יהיה שום חדש תחת השמש, הגיע הזמן למחאה מסיבית של הקהל , אני לא חושב שצריך לקרוא לחרם מנויים , זה לא יעזור בכלום ויעשה רק נזק.
מה שכן זה שצריך להבהיר גם להנהלה (וגם לאולטראס כי מסתבר שהם מאחורי הכל ) מה רוב הקהל של הפועל חושב.
עוד דבר לגבי האולטראס , אני בשנים האחרונות הפסקתי לתרום לקופסאות שלהם, זה קרה אחרי שראיתי איך הם רומסים אוהדי הפועל (כולל ילדים) רק למען השלטים שלהם והחלטתי שלא מגיע להם התמיכה שלי עד שלפחות יוציאו הודעה (כמו שהם יודעים לעשות כשמשהו מפריע להם) שהם מתנערים מכל גילוי אלימות.
גם פה, לפחות בשתיקתם ה״אירגון״ הזה מראה שאין לו בעיה עם אלימות , ואני לפחות, לא מוכן לקבל את זה כחלק מהדבר הזה שנקרא הפועל תל אביב.
מילפורד המתוק,
אני לא בא כוחו של ארגון כזה או אחר
הבהרתי למשתמש גיגס את המובן מאליו, בלי ארגון אולטראס הפועל מועדון הפועל אוסישקין לימים הפועל תל אביב
לא היה מגיע להישיגו הנוכחיים. זורקי הכיסאות הם אנשים פרטיים שפירשו לא נכון את הרדיקליות והיופי שבה והחליטו להמיר אותו לאנרגיה קינטית במקום להזיז את מיתרי הקול. אני לא תומך באלימות בשום צורה, אם זה לא היה ברור, אני פשוט רציונלי ומבין שאי אפשר להדיר קבוצה שלמה של אנשים שיש לה מנייה בצורות שונות בהישגי המועדון.
ושיעשו מה שרוצים עם זורקי הכיסאות