תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 14:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האנשים עם הכיסאות משרלרואה
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
למרבה הצער זאת הדרך הכי טובה להזיז משהו בהפועל היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
המשתמש היקר גיגס
אני לא מצודד באף צד
אלא רק מניח בפניך את העובדות
1. ללא ארגון אולטראס הפועל הסבירות שהיינו מדברים כאן על קבוצת כדורסל בשנת 2018 ללוח הגיאורגיאני- לא קיימת
אז עכשיו תגיד לי שאדם פרטי יזם ורשם את המועדון; אגיד לך שללא רעיונות רדיקליים לא היה לאף אחד את הכוחות הנפשיים להחזיר את המועדון הזה לליגת העל.

2. לא יהיה ייחוד למועדון הפועל תל אביב בכל ענף ללא ארגון אולטראס הפועל שכן הוא מותח קו אידיאולוגי נדיר במחוזות הבזנס וטינופת של מה שנשאר מענפי הספורט הנדונים. לא יהיה שום הבדל ביננו למ.ס אשדוד גם אם נפצח בשירה ספונטנית של הפועל עולה ו1,2,3,4 הנה המשיח בא כל עשר דקות.

אסכם
כיסאות באוויר זה חלק מהחבילה של דגל פריסה ואבוקות בסטורי שלכם
לא תבינו אולי מה עובר בראש של אנשים כשאוהד תוקף שחקן
וזה בסדר, לא ביג דיל בסוף לא אתם עושים אורגיה עם קרציות באבו כביר
שיעלמו הספונסרים, יבואו חדשים
שילכו המנויים שלא מבסוטים
במציאות של היום להשקפתי אין ברירה אלא להיות להיות רדיקליים
אלו האיזונים המתבקשים בחברה מקולקלת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: האנשים עם הכיסאות משרלרואה
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי את הלוגיקה
נניח שהפועל קיימת בזכות האולטראס, נניח
זה אומר שעכשיו הקבוצה של אבא שלהם והם יכולים לחרב אותה מתי שבא להם?

אמוציונאליות בספורט זה דבר נהדר
יש אנשים מאוד טוטליים, שעושים דגלי פריסה
ומרגישים שכל שחקן של הפועל הוא בשר מדמם! יש אנשים אלימים שזורקים כיסאות (בשרלרואה!) זה לא עסקת חבילה.
לא חייבים גם וגם
ומי שהוא גם וגם צריך להיות מורחק.
קשה לו לעמוד בלחץ והוא נעשה אלים.
שיראה משחקים מהבית, חבל על הבריאות שלו (ושלנו)

אבל אם רק היו מבקשים ממנו יפה...

נערך לאחרונה על ידי סומך בתאריך 01 אוקטובר 2018, 20:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 20:44 
עובדיה כתב:
המשתמש היקר גיגס
אני לא מצודד באף צד
אלא רק מניח בפניך את העובדות
1. ללא ארגון אולטראס הפועל הסבירות שהיינו מדברים כאן על קבוצת כדורסל בשנת 2018 ללוח הגיאורגיאני- לא קיימת
אז עכשיו תגיד לי שאדם פרטי יזם ורשם את המועדון; אגיד לך שללא רעיונות רדיקליים לא היה לאף אחד את הכוחות הנפשיים להחזיר את המועדון הזה לליגת העל.

2. לא יהיה ייחוד למועדון הפועל תל אביב בכל ענף ללא ארגון אולטראס הפועל שכן הוא מותח קו אידיאולוגי נדיר במחוזות הבזנס וטינופת של מה שנשאר מענפי הספורט הנדונים. לא יהיה שום הבדל ביננו למ.ס אשדוד גם אם נפצח בשירה ספונטנית של הפועל עולה ו1,2,3,4 הנה המשיח בא כל עשר דקות.

אסכם
כיסאות באוויר זה חלק מהחבילה של דגל פריסה ואבוקות בסטורי שלכם
לא תבינו אולי מה עובר בראש של אנשים כשאוהד תוקף שחקן
וזה בסדר, לא ביג דיל בסוף לא אתם עושים אורגיה עם קרציות באבו כביר
שיעלמו הספונסרים, יבואו חדשים
שילכו המנויים שלא מבסוטים
במציאות של היום להשקפתי אין ברירה אלא להיות להיות רדיקליים
אלו האיזונים המתבקשים בחברה מקולקלת

נו באמת, איזה בדיחה. בלי אולטראס אין הפועל עאלק... בחיי שזה טיעון LF קלאסי. שלא לדבר על קונוטציות אחרות הלקוחות מעולמו של מוסוליני אולי. הפועל הייתה הרבה לפני האולטראס ותמשיך להיות גם אחריו. עם מסורת, ערכים, אידיאולוגיה והכל. מעבר לזה, יש בארץ מועדוני אוהדים אחרים שמתקיימים יפה מאד כבר כמה שנים, ולהם אין אולטראס. קטמון בכדורגל למשל. אלימות אינה חלק מהחבילה של עידוד נלהב. ותאמין לי שאני רדיקאלי יותר ממך לגבי הצורך בשינוי בחברה (או ליגה ספורטיבית) קלוקלת מהיסוד. רק שהרדיקליות שלך היא בהמית, מטופשת, ומחלישה את הפועל. יותר מזה - לשם יצירת שינוי של מצב קיים יש בעיניי לפעמים מקום לאקטים של כוח ואלימות, אבל צריך לעשות אותם בהרבה יותר חוכמה, תכנון מראש, ומשמעות לגבי המטרה. לאלימות של זורקי הכיסאות בבלגיה אין שום קשר לאידיאולוגיה, או לתכנון ומטרה... תאמין לי. הם נטו חוליגנים שהשתלטו על הקבוצה בדיוק כמו לה-פמיליה בביטר. מאחל להם עוד המון אורגיות עם הקרציות באבו כביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
זה לא איזה נוד שהפרחתי באמצע החדר שבלי ארגון אולטראס הפועל הדברים לא היו משתלשלים כך שהיום אנחנו בכלל חושבים על ספונסר או מנויים. זו המציאות וזו עובדה מוגמרת
קרא לי בהמה, מוסוליני וגם היטלר לא באמת מעניין אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
אני מדבר על מועדון הכדורסל הנוכחי בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 21:25 
לא מציאות ולא עובדה מוגמרת. קשקוש מטומטם של מישהו שאין לו מושג איך הדברים התרחשו.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
איך זה רלוונטי למשהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
לא מציאות ולא עובדה מוגמרת. קשקוש מטומטם של מישהו שאין לו מושג איך הדברים התרחשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
אם היוזר רדנקו אומר הוא בטח יודע!
בוא תשתף אותנו בתהליך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
היוזר רדנקו היה חלק מהתהליך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
אשכול מדכא. מרגיש שהקבוצה נלקחה כבת ערובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:

הוא חוטא מהמסר, ללכת לרשום את הקבוצה זה נהדר
אבל זה לא פרומיל מכל התהליך שמביא קבוצה מפח אשפה לליגת העל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 22:28 
הפועל כתב:
רדנקו כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
ועל מנת להיות בהיר ככל שניתן:
קיימים המון חלקים בשלם שהוא הישיגי מועודון הפועל תל אביב בכדורסל
אודה לכל חברי העמותה לאורך השנים על חלק לא מבוטל
אודה לכל המנויים
לספונסרים אחי ורעי
אבל לצעוק כמו פקאצות שעכשיו שאפשר בלי אנשים שליוו את הקבוצה לכל ליטרלי חור במדינה הזו זה רפש
הם לא היו בובות ביציע, הפעילו לחץ אקטיבי על שחקנים יריבים ושופטים ובכל דרך אפשרית חתרו על מנת לקדם נצחון
חלקם של אקטים מסוג זה שווה לא פחות מחברות בעמותה או רכישת מנוי או תמיכה כספית

ואין אמת אחרת, ראיתי אותה ביבנה, ב1/8 גמר מול חולון, בנס ציונה, בבאר יעקב, באולם בראשון

אתם כפויי טובה ובוחן המציאות שלכם זוועה

נערך לאחרונה על ידי עובדיה בתאריך 01 אוקטובר 2018, 22:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
KingAlpaca כתב:

הוא חוטא מהמסר, ללכת לרשום את הקבוצה זה נהדר
אבל זה לא פרומיל מכל התהליך שמביא קבוצה מפח אשפה לליגת העל

בהחלט. ובכל התהליך המסובך הזה שהוביל בכלל לבניית הקהילה שתקים את הפועל אוסישקין, וכל הקהילה שדחפה אחרי את זה את הפועל מליגה ב' לליגת העל היה לאולטראס תפקיד חשוב. אבל לאמר שהם האחראיים העיקריים לכך שכל זה קרה זה, איך לאמר, לא נכון בלשון המעטה.
והחלק הכי שולי שבזה היה "להפעיל לחץ" על כמה פנסיונרים בליגה ב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
אז תסתכל על ההודעה הקודמת היא רלבנטית לתגובה שלך גם לפני שערכתי אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
שמע עובדיה זה בערך כמו שתגיד על גבר מכה שהוא גם אוהב את האשה שלו ועושה למענה דברים טובים. הוא עדיין גבר מכה ולאשה עדיף בלעדיו.
האנשים בקהל שפועלים באלימות סדרתית כזאת הם גבר מכה ואני חושב שאירועי שרלרואה הם קש מספיק כבד כדי שיקבלו צו הרחקה (ליטרלי, לא כחלק מהמטאפורה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 22:46 
עם כל הכבוד, קבוצות עם הרבה פחות אוהדים ו'דחיפה מהיציע' הגיעו להישגים שאנחנו רק מפנטזים עליהם.
כולנו נהנים מהאווירה החמה בקבוצה(מקצועית יש לזה ייתרונות וחסרונות) אבל לעסקת חבילה שכוללת זריקת כיסאות לא נסכים, ואין שום תירוץ קלוש שיכול להצדיק את זה.
נראה אם זורקי הכיסאות ודומיהם יוכלו להשלים את הכסף שהספונסרים נותנים; בינתיים אגב אנחנו סובלים מדי עונה מקנסות בסדר גודל עצום לתקציב שלנו(ומשחקי רדיוס שזה גם מכביד על הקופה), ולא ראיתי איזושהי השלמה כלכלית מצד אותם אוהדים לנזקים הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 22:50 
אגב, כדאי לחדד באמת. לא חושב שאף אחד רוצה להדיר "ארגון" כלשהו מהיציע.
רוצים להעיף את האנשים האלימים וחסרי השליטה שעושים נזק למועדון. למיטב ידיעתי לא כל האנשים שמשתייכים לאולטראס הם כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 22:56 
א. הפועל תל אביב היתה לפני אולטראס הפועל ותהייה גם אחריו, להגיד שאין טעם להפועל בזכות האוטראס? שטות גמורה שרק בגללה צריך לפרק את ה״אירגון״ הזה.
ב. יש פה הודאה בכך שהאולטראס עומדים מאחורי ה״פרעות״ האלה? סיבה שניה לפרק את האירגון הזה!
ג. אין שום סיבה בעולם שבגינה אלימות פיזית מתקבלת על הדעת , עם כל הכבוד לכל השלטי פריסה למיניהם וגם עם זה שהם נוסעים לכל חור.

מסתבר שמחר יש ישיבת הנהלה בנושא, ולפי ספורט חמש (לא הייתי ממהר לקחת את זה כמקור אמין):

״ העניין הוא שגם בתוך ההנהלה ישנן מחלוקות לגבי דרך הטיפול בקהל - לצד חברי הנהלה התומכים בנקיטת "יד קשה" ומיגור הפורעים מיציעי הדרייב אין ואולמות הכדורסל, ישנם חברי הנהלה הגורסים כי אין לפעול נגד אוהדי הקבוצה. עם זאת, נראה כי ערב הפגישה, קיים רוב בהנהלה התומך בנקיטת צעדים כאלו ואחרים נגד אוהדים פורעים״

אני רוצה לדעת אם זה אכן נכון שיש גורמים בתוך ההנהלה שלנו שלא רוצים לקחת חלק פעיל בנקיטת פעולות נגד פורעים שכאלה, חשוב לדעת כדי שלא נבחר בהם שנית.
אם אכן מתקיימת ישיבה כזאת, ראוי שיתפרסם פרוטוקול שלה/הודעה מסודרת מה המועדון/עמותה הולך לעשות בנידון.

במידה ולא יהיה שום חדש תחת השמש, הגיע הזמן למחאה מסיבית של הקהל , אני לא חושב שצריך לקרוא לחרם מנויים , זה לא יעזור בכלום ויעשה רק נזק.
מה שכן זה שצריך להבהיר גם להנהלה (וגם לאולטראס כי מסתבר שהם מאחורי הכל ) מה רוב הקהל של הפועל חושב.

עוד דבר לגבי האולטראס , אני בשנים האחרונות הפסקתי לתרום לקופסאות שלהם, זה קרה אחרי שראיתי איך הם רומסים אוהדי הפועל (כולל ילדים) רק למען השלטים שלהם והחלטתי שלא מגיע להם התמיכה שלי עד שלפחות יוציאו הודעה (כמו שהם יודעים לעשות כשמשהו מפריע להם) שהם מתנערים מכל גילוי אלימות.
גם פה, לפחות בשתיקתם ה״אירגון״ הזה מראה שאין לו בעיה עם אלימות , ואני לפחות, לא מוכן לקבל את זה כחלק מהדבר הזה שנקרא הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
כשאני עושה רציונליזציה לכל העניין הזה
אני מבין ששום דבר לא ישתנה
אחת לעונה יעופו כיסאות באוויר
אחת לעונה כולם יקטרו כאן
העונה תמשיך
ננצח איזה דרבי, אולי 2
נסתפק ברבע גמר בפליאוף, על פחות נגדיר את העונה כ״פחות טובה״
סבירות בינונית לאליפות ב5 שנים הקרובות
אבל הכי חשוב
שכל שבוע קרנבל

:COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 22:59 
red pepper כתב:
אגב, כדאי לחדד באמת. לא חושב שאף אחד רוצה להדיר "ארגון" כלשהו מהיציע.
רוצים להעיף את האנשים האלימים וחסרי השליטה שעושים נזק למועדון. למיטב ידיעתי לא כל האנשים שמשתייכים לאולטראס הם כאלה.

מסכים , רק אציין שאם זה עסקת חבילה שכוללת את ״אובדן״ האולטראס בכדי להיפטר מהאנשים האלימים , אני מעדיף ״לאבד״ את האולטראס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 23:02 
עובדיה כתב:
אחת לעונה כולם יקטרו כאן
העונה תמשיך
ננצח איזה דרבי, אולי 2
אבל הכי חשוב
שכל שבוע קרנבל

הלוואי והיה מדובר על אחת לעונה.
לי לפחות יש תחושה שהגיעו מים עד נפש ומשהו חייב להשתנות עכשיו.
הקלות שבה אתה מוותר על אוהדים/מנויים ותיקים ומסורים מחליאה אותי, אין לאולטראס ודומיו ואסור שתיהיה להם ״זכות ראשונים״ על הקבוצה הזאת, בסופו של דבר אם רק אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
א. הפועל תל אביב היתה לפני אולטראס הפועל ותהייה גם אחריו, להגיד שאין טעם להפועל בזכות האוטראס? שטות גמורה שרק בגללה צריך לפרק את ה״אירגון״ הזה.
ב. יש פה הודאה בכך שהאולטראס עומדים מאחורי ה״פרעות״ האלה? סיבה שניה לפרק את האירגון הזה!
ג. אין שום סיבה בעולם שבגינה אלימות פיזית מתקבלת על הדעת , עם כל הכבוד לכל השלטי פריסה למיניהם וגם עם זה שהם נוסעים לכל חור.

מסתבר שמחר יש ישיבת הנהלה בנושא, ולפי ספורט חמש (לא הייתי ממהר לקחת את זה כמקור אמין):

״ העניין הוא שגם בתוך ההנהלה ישנן מחלוקות לגבי דרך הטיפול בקהל - לצד חברי הנהלה התומכים בנקיטת "יד קשה" ומיגור הפורעים מיציעי הדרייב אין ואולמות הכדורסל, ישנם חברי הנהלה הגורסים כי אין לפעול נגד אוהדי הקבוצה. עם זאת, נראה כי ערב הפגישה, קיים רוב בהנהלה התומך בנקיטת צעדים כאלו ואחרים נגד אוהדים פורעים״

אני רוצה לדעת אם זה אכן נכון שיש גורמים בתוך ההנהלה שלנו שלא רוצים לקחת חלק פעיל בנקיטת פעולות נגד פורעים שכאלה, חשוב לדעת כדי שלא נבחר בהם שנית.
אם אכן מתקיימת ישיבה כזאת, ראוי שיתפרסם פרוטוקול שלה/הודעה מסודרת מה המועדון/עמותה הולך לעשות בנידון.

במידה ולא יהיה שום חדש תחת השמש, הגיע הזמן למחאה מסיבית של הקהל , אני לא חושב שצריך לקרוא לחרם מנויים , זה לא יעזור בכלום ויעשה רק נזק.
מה שכן זה שצריך להבהיר גם להנהלה (וגם לאולטראס כי מסתבר שהם מאחורי הכל ) מה רוב הקהל של הפועל חושב.

עוד דבר לגבי האולטראס , אני בשנים האחרונות הפסקתי לתרום לקופסאות שלהם, זה קרה אחרי שראיתי איך הם רומסים אוהדי הפועל (כולל ילדים) רק למען השלטים שלהם והחלטתי שלא מגיע להם התמיכה שלי עד שלפחות יוציאו הודעה (כמו שהם יודעים לעשות כשמשהו מפריע להם) שהם מתנערים מכל גילוי אלימות.
גם פה, לפחות בשתיקתם ה״אירגון״ הזה מראה שאין לו בעיה עם אלימות , ואני לפחות, לא מוכן לקבל את זה כחלק מהדבר הזה שנקרא הפועל תל אביב.

מילפורד המתוק,
אני לא בא כוחו של ארגון כזה או אחר
הבהרתי למשתמש גיגס את המובן מאליו, בלי ארגון אולטראס הפועל מועדון הפועל אוסישקין לימים הפועל תל אביב
לא היה מגיע להישיגו הנוכחיים. זורקי הכיסאות הם אנשים פרטיים שפירשו לא נכון את הרדיקליות והיופי שבה והחליטו להמיר אותו לאנרגיה קינטית במקום להזיז את מיתרי הקול. אני לא תומך באלימות בשום צורה, אם זה לא היה ברור, אני פשוט רציונלי ומבין שאי אפשר להדיר קבוצה שלמה של אנשים שיש לה מנייה בצורות שונות בהישגי המועדון.
ושיעשו מה שרוצים עם זורקי הכיסאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
עובדיה כתב:
אחת לעונה כולם יקטרו כאן
העונה תמשיך
ננצח איזה דרבי, אולי 2
אבל הכי חשוב
שכל שבוע קרנבל

הלוואי והיה מדובר על אחת לעונה.
לי לפחות יש תחושה שהגיעו מים עד נפש ומשהו חייב להשתנות עכשיו.
הקלות שבה אתה מוותר על אוהדים/מנויים ותיקים ומסורים מחליאה אותי, אין לאולטראס ודומיו ואסור שתיהיה להם ״זכות ראשונים״ על הקבוצה הזאת, בסופו של דבר אם רק אוהדים.

זכות ראשונים זה במעשים והמנוי הממוצע שיושב ביציע משפחות, מצלם תפאורות מוחא כפיים לפעמים ושורק בוז בשירי שואה, זכויותיו דלות משל הצדיקים ביציע העמידה

יאללה נמאס לי מהטרחונים, עליתם לי על העצבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2018, 23:34 
רק ליישר קו, בתור אחד שנמצא ב״יציע משפחות״ בימינו, אחרי מעל 30 שנה (כן כן, לפני שהיה בכלל אולטראס) שאני מלווה את הקבוצה , מתוכן 20 (5 שנים הייתי קטן מידי כדי לשכנע את אבא שלי לקחת אותי לשער חמש ובשנים האחרונות אני רוצה לבוא עם ילדי הקטנים) ביציעי העמידה שבהן נתתי את גרוני וזעתי בכל משחק.
עם הקמת העמותה ובמיוחד בליגות הנמוכות גם התנדבתי על חשבון זמני האישי בכל מה שיכלתי כדי לעזור לעמותה/קבוצה.
ועל כן אני מרשה לעצמי לענות לך: ״למה מי אתה?״
אין אף אוהד , ולא משנה מה הוא תורם או חושב שהוא תורם לקבוצה שהוא מעל אוהד אחר. (<- יש פה נקודה, רק רציתי להדגיש את זה)

עלאק צדיקים... אם הם כאלה צדיקים שיעמדו כמו גברים מאחורי המעשים שלהם ויודו בזה.
זה אגב שיא חדש ביהירות לחשוב שהאולטראס עומדים מאחורי ההישגים של המועדון, הם עוזרים בתפאורה, כשיש משחקים שבהם צריך פוש מהקהל זה לפעמים עוזר, לפעמים אולי רק מלחיץ את השחקנים.
אומר זאת שוב הפועל היתה לפני שהיה אולטראס ותהייה גם אחרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 00:43 
מילפורד כתב:
רק ליישר קו, בתור אחד שנמצא ב״יציע משפחות״ בימינו, אחרי מעל 30 שנה (כן כן, לפני שהיה בכלל אולטראס) שאני מלווה את הקבוצה , מתוכן 20 (5 שנים הייתי קטן מידי כדי לשכנע את אבא שלי לקחת אותי לשער חמש ובשנים האחרונות אני רוצה לבוא עם ילדי הקטנים) ביציעי העמידה שבהן נתתי את גרוני וזעתי בכל משחק.
עם הקמת העמותה ובמיוחד בליגות הנמוכות גם התנדבתי על חשבון זמני האישי בכל מה שיכלתי כדי לעזור לעמותה/קבוצה.
ועל כן אני מרשה לעצמי לענות לך: ״למה מי אתה?״
אין אף אוהד , ולא משנה מה הוא תורם או חושב שהוא תורם לקבוצה שהוא מעל אוהד אחר. (<- יש פה נקודה, רק רציתי להדגיש את זה)

עלאק צדיקים... אם הם כאלה צדיקים שיעמדו כמו גברים מאחורי המעשים שלהם ויודו בזה.
זה אגב שיא חדש ביהירות לחשוב שהאולטראס עומדים מאחורי ההישגים של המועדון, הם עוזרים בתפאורה, כשיש משחקים שבהם צריך פוש מהקהל זה לפעמים עוזר, לפעמים אולי רק מלחיץ את השחקנים.
אומר זאת שוב הפועל היתה לפני שהיה אולטראס ותהייה גם אחרי.

המועדון בימיו היפים ביותר לא רק שלא היו אולטראס, אוסישקין היה מפחיד בלי שום אלימות. אני לא זוכר אירוע אחד של אלימות בקהל (כשבדרך כלל סרט הפריד בין היציע שלנו לאוהדים של קבוצת החוץ), בן זונה והומו היו המילים הכי קשות ששמעת במשחק ועדיין לקבוצה היריבה רעדו הבייצים.

אין לא חושב שיש טעם להתווכח עובדיה או לנהל דיון עם כל אחד אחר שנותן לגיטימציה לאלימות. לא צריכה להיות סובלנות משום סוג לאנשים אלימים. לבוא למשחקים היא זכות, המועדון לא חייב לאנשים האלה שום דבר, נהפוך הוא, הם עלו לנו מאות אלפי דולרים לאורך השנים האחרונות.
כל נסיון להציג את זה כאילו המועדון יפגע עם כמה עשרות חלאות האדם האלה יפסיקו להגיע הוא מגוכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 01:21 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
https://sports.walla.co.il/item/3190407

ציטוט:
מנויי כבוד וספונסרים מאיימים לעצור את תמיכתם בהפועל תל אביב

קצת יותר משבוע עבר מאז אירועי משחק ההגנה של הפועל תל אביב מאירופה בבלגיה, במהלכו התפרעו האוהדים האדומים והוצאו מהעולם וההשפעות של האירוע רחוקות מלהסתיים. לוואלה! ספורט נודע כי בימים האחרונים התאגדו כ-30 מנויי כבוד של הקבוצה וכן מספר מצומצם של ספונסרים, ודרשו מהנהלת הקבוצה בראשות רמי כהן לפעול כפי שהתחייבה לאחר המשחק כנגד אותם מתפרעים, אחרת יחזירו את המנויים שלהם או יפסיקו את תמיכתם. התמיכה של אותם אוהדים מוערכת בכמה מאות אלפי שקלים.

עוד נודע לוואלה! ספורט כי הנהלת האדומים תתכנס מחר (שלישי) בערב כדי לדון בצעדים שינקטו בשל תכיפות האירועים, ובסיום הישיבה צפויה לצאת הודעה נוספת מטעם המועדון. הישיבה עצמה נקבעה עוד לפני הדרישה, לאחר שראשי המועדון מאסו ההתרחשויות.

אני מקווה שהטעויות במקור.
נראה לי שלהוציא אותם מהעולם זה קצת דרסטי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 01:31 
סמל אישי של המשתמש
ארידטי
פעם הייתה אווירה של מבצר, היום אף אחד לא מסוגל לפתוח את הפה עד שהוא שומע תופים ברקע
בגדול אני צודק
בקטן הדיון איבד את זה עם רטוריקות מפגרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: