תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 21:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 279 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דרבי גביע השוקו יום ראשון שעה 21:00
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2018, 21:59 
dino כתב:
Lior כתב:
ספורי הכי חלש על המגרש בפער עצום.
חייבים מגן ימני.

גם לדעתי. זה שרוצים להביא אחד כזה זה טוב, רק שהם צריכים להבין שבזה לא נגמר הרכש.

לא יביאו כלום,הם לא מסתכלים על מכבי או ב״ש ותכלס מיותר להסתכל עליהם בכלל.
שישמרו על תפעול בסיסי וקבוצה נחמדה עד ש...
ממליץ להנמיך ציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2018, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
dino כתב:
Lior כתב:
חייבים מגן ימני.

גם לדעתי. זה שרוצים להביא אחד כזה זה טוב, רק שהם צריכים להבין שבזה לא נגמר הרכש.

להכנס לפאניקה ולהשתולל עכשיו בניסיון למלא עמדות עם מינימום כסף זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים כרגע.
קשר אחורי, פליימיקר , מגן ימני. שייקחו את כל הכסף שיש כרגע וישקיעו בעמדה אחת.
את השאר ננסה להשלים בינואר.

אנחנו גם בעניין של לדעת מדוע זה הכסף שיש כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2018, 22:01 
dino כתב:
Gili כתב:
dino כתב:
Lior כתב:
חייבים מגן ימני.

להכנס לפאניקה ולהשתולל עכשיו בניסיון למלא עמדות עם מינימום כסף זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים כרגע.
קשר אחורי, פליימיקר , מגן ימני. שייקחו את כל הכסף שיש כרגע וישקיעו בעמדה אחת.
את השאר ננסה להשלים בינואר.

אנחנו גם בעניין של לדעת מדוע זה הכסף שיש כרגע

כי אף אחד אחר לא התנדב לקחת את הקבוצה מהמפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2018, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
dino כתב:
Lior כתב:
חייבים מגן ימני.

לא יביאו כלום,הם לא מסתכלים על מכבי או ב״ש ותכלס מיותר להסתכל עליהם בכלל.
שישמרו על תפעול בסיסי וקבוצה נחמדה עד ש...
ממליץ להנמיך ציפיות.

לא צריך להסתכל על להיות יותר טובים מהם(מההרכב המשני שלהם גם?)
אבל בשום מצב, קבוצה שמתיימרת להגיע לפלייאוף העליון, דורשת מחירי מנויי ורוצה שיבואו 7000 מנויים כל משחק בית בהתאם לזאת, לא יתכן שיהיו פערים כאלו מול ההרכב הלא חזק שלהם. נראנו קבוצת תחתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2018, 22:02 
bruno conti כתב:
redrony כתב:
אין שום הבדל בין החצי הראשון לשני, כתבתי עוד לפני הגול בתגובה הראשונה על המשחק הזה, לא אהבתי איך שהפועל ניגשו למשחק הזה. הרבה לפני יחסי כוחות והבדלים וכל דבר אחר. מוותרים על הכדור מהר מדי, מעיפים כדורים למעלה וכן, חסרים שני שחקני קישור.
התוצאה פה לא מעניינת, מעניין איך הפועל ישחקו בהמשך גם נגד מכבי וקבוצות חזקות אחרות.
בשורה התחתונה הפועל חייבים קישור חזק כי בלי זה גם יהיו החלוצים הכי טובים בעולם זה לא יעזור וחייבים לדעת לשלוט במשחקים

התוצאה מאד מעניינת ומשקפת את יחסי הכוחות.
ושוב אני אומר אולי עדיף פחות שני דרבים וכאב לב בשנה
אין לנו מה למכור מולם

לא הבנתי את המשפט ״עדיף פחות 2 דרבים״.
ולא, במשחקי הכנה התוצאה לא מעניינת. מעניין איך הקבוצה נראית וכמה היא ממצה מהפוטנציאל שלה וזה נכון שמכבי קבוצה הרבה יותר טובה אבל גישת האין מה למכור מולם היא הסיבה שככה הפועל נראו היום.
הפועל צריכים לבוא לשחק כדורגל של לחץ ונסיון להניע את הכדור כל משחק, רק ככה משתפרים ורק ככה מקדים על הקבוצות החזקות כי זה משבש להם את המשחק ומכריח אותם להתעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2018, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
תובנות מהמשחק.
רז כהן סבבה.
דאמרי ממש לא חד.
ספורי ולקס חלשים.

יוצאים ללחץ בזמן לא טוב ובטח לא מול מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2018, 22:03 
הדבר הכי גרוע שיכל לצאת מהמשחק הזה
נתן למכבי (שרק ביום חמישי עברה בקושי קבוצה מארמניה) בטחון לקראת הליגה האירופאית ופתיחת הליגה.
הוריד לנו את הביטחון לתחתית וזה כנראה ישפיע כבר נגד חדרה בשבת.

רפואה יהיה חייב לפקס את השחקנים לקראת שבת.
בנוסף, אין מצב שאנחנו עולים למשחק נגד מכבי/ב"ש וחיפה בכל שיטת משחק אחרת פרט לבונקר קטלני.
ההתקפה היחסית מוכשרת מסתירה חוליה אחורית שמסתמנת כדיי מזעזעת ולא מאפשרת התמודדות שוות כוחות עם הקבוצות האלה.

בשורה התחתונה, חבל, תוצאה מיותרת שהיה אפשר למנוע.

נערך לאחרונה על ידי pogi בתאריך 19 אוגוסט 2018, 22:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דרבי גביע השוקו יום ראשון שעה 21:00
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2018, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
קחו את זה בקלות אנשים

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2018, 22:07 
pogi כתב:
הדבר הכי גרוע שיכל לצאת מהמשחק הזה
נתן למכבי (שעברה בקושי קבוצה מארמניה) בטחון לקראת הליגה האירופאית ופתיחת הליגה.
הוריד לנו את הביטחון לתחתית וזה כנראה ישפיע כבר נגד חדרה בשבת.

רפואה יהיה חייב לפקס את השחקנים לקראת שבת.
בנוסף, אין מצב שאנחנו עולים למשחק נגד מכבי/ב"ש וחיפה בכל שיטת משחק אחרת פרט לבונקר קטלני.
ההתקפה היחסית מוכשרת מסתירה חוליה אחורית שמסתמנת כדיי מזעזעת ולא מאפשרת התמודדות שוות כוחות עם הקבוצות האלה.

בשורה התחתונה, חבל, תוצאה מיותרת שהיה אפשר למנוע.

ברור, בונקר קטלני, אחלה שיטה. נגיע רחוק ככה.
ובאמת מעניין לי את הביצה איזה בטחון זה נתן למכבי.
להפועל חסרים שני שחקנים בקישור גם אם היו מנצחים היום.
אבל בלי קשר, תבואו לשחק כדורגל אחרת נראה כמו בשש שנים האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2018, 22:07 
el dudernio כתב:
תובנות מהמשחק.
רז כהן סבבה.
דאמרי ממש לא חד.
ספורי ולקס חלשים.

יוצאים ללחץ בזמן לא טוב ובטח לא מול מכבי.

רז כהן לא 50/50
הגנתית הוא זוועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2018, 22:08 
אני כבר לא זוכר מתי ניצחנו קבוצה גדולה , מדהים לאן הגיע המועדון הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2018, 22:11 
היה משחק גרוע.
רעדו להם הביצים. גם לרפואה נראה לי.
דגני מאוד מאוד חסר.
יאללה נקסט

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2018, 22:14 
redrony כתב:

אתה לא תגיע רחוק ככה או אחרת
יש לך שוער חלש מאוד, בלמים בינוניים ומגנים מזעזעים
זו חוליה אחורית שלא יכולה להכיל את ההתקפה של הקבוצות האלה ללא סיוע שוטף ורצוף של שאר הקבוצה.
מול שאר הקבוצות זה יותר נסבל (ולכן אין שום סיבה שלא נאבק על 4-6).
אבל אם ספציפית נגד מכבי (ואולי גם נגד ב"ש) לא בא לך לקבל בראש, כדאי שתשחק בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2018, 22:14 
redrony כתב:
bruno conti כתב:
redrony כתב:
אין שום הבדל בין החצי הראשון לשני, כתבתי עוד לפני הגול בתגובה הראשונה על המשחק הזה, לא אהבתי איך שהפועל ניגשו למשחק הזה. הרבה לפני יחסי כוחות והבדלים וכל דבר אחר. מוותרים על הכדור מהר מדי, מעיפים כדורים למעלה וכן, חסרים שני שחקני קישור.
התוצאה פה לא מעניינת, מעניין איך הפועל ישחקו בהמשך גם נגד מכבי וקבוצות חזקות אחרות.
בשורה התחתונה הפועל חייבים קישור חזק כי בלי זה גם יהיו החלוצים הכי טובים בעולם זה לא יעזור וחייבים לדעת לשלוט במשחקים

אין לנו מה למכור מולם

ולא, במשחקי הכנה התוצאה לא מעניינת. מעניין איך הקבוצה נראית וכמה היא ממצה מהפוטנציאל שלה וזה נכון שמכבי קבוצה הרבה יותר טובה אבל גישת האין מה למכור מולם היא הסיבה שככה הפועל נראו היום.
הפועל צריכים לבוא לשחק כדורגל של לחץ ונסיון להניע את הכדור כל משחק, רק ככה משתפרים ורק ככה מקדים על הקבוצות החזקות כי זה משבש להם את המשחק ומכריח אותם להתעלות.

מה זה התוצאה לא מעניינת? התוצאה בדכ משקפת את מה שקורה על הדשא ויש מצב שעוד יצאנו בזול.
״הפועל צריכים״ ״גישה״ וכו זה סיפורים ידידי,ראיתי משחק עכשיו ולא ראיתי קבוצת כדורגל כמעט בשום אספקט של המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2018, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
מצד אחד הבעיות היו ידועות עוד לפני המשחק. ידענו שהאמצע לא קיים מבחינה התקפית ושיש לנו בערך את צמד המגנים הכי מוגבל בליגה.
מצד שני אין מצב שבעולם שבסגל כזה של מכבי אנחנו חוטפים כזאת תבוסה. הפחדנות, הרכות וסף השבירה הנמוך היו פשוט מרתיחים. וכמובן ינקו שפשוט נתן להם את המשחק על מגש.

וגוטליב גם היה חלש.
דגני מאוד משמעותי לנו כשאין קשר אחורי שיכול לחפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2018, 22:16 
pogi כתב:
redrony כתב:

זו חוליה אחורית שלא יכולה להכיל את ההתקפה של הקבוצות האלה ללא סיוע שוטף ורצוף של שאר הקבוצה.
אבל אם ספציפית נגד מכבי (ואולי גם נגד ב"ש) לא בא לך לקבל בראש, כדאי שתשחק בהתאם.

אמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2018, 22:21 
בערך שנה לא התעניינתי או ראיתי משחק מליגת העל והיום פתאום הסתבר לי שלמכבי יש איזה שמונה דור מיכה צעירים כאלו שנראים אותו דבר ומשחקים אותו דבר (וונרים עם כישרון וביטחון). זה הכל עבודה של מחלקת הנוער שלהם או שאלו שחקנים צעירים שהם קנו?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2018, 22:44 
pogi כתב:
redrony כתב:

אבל אני לא מסתכל על משחקים ספציפיים, אני רוצה להשתפר בכדורגל ואני לא מכיר שיטה כזו בונקר. אני יודע שכשאתה משחק בונקר אתה תפסיד ב 9.5 מתוך 10 משחקים וההפרש ייקבע לפי הדקה שתחטוף בה את הגול.
לגבי הניתוח של מערכי הקבוצה, ברור שזו לא קבוצה לאליפות, וכמו שאמרת 4-6 אני חושב שזה יכול להיות גם 4-10, תלוי בהמון דברים (פציעות, בטחון, משברים).
אני מעדיף לבוא לשחק כדורגל הכי טוב שאני יכול ואם נפלתי נגד קבוצה חזקה ממני, סבבה, גם אם זו מכבי. ואני לא מחפש שיהיה לי מה למכור מולם כי אני לא רץ נגדם לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2018, 22:48 
bruno conti כתב:
redrony כתב:
bruno conti כתב:
redrony כתב:

אין לנו מה למכור מולם

מה זה התוצאה לא מעניינת? התוצאה בדכ משקפת את מה שקורה על הדשא ויש מצב שעוד יצאנו בזול.
״הפועל צריכים״ ״גישה״ וכו זה סיפורים ידידי,ראיתי משחק עכשיו ולא ראיתי קבוצת כדורגל כמעט בשום אספקט של המשחק.

אני לא מתווכח איתך, הפועל שיחקו זוועה היום. אבל אין לי ספק שגם השחקנים האלה מסוגלים לשחק יותר טוב. אני מבין שהתוצאה משקפת, אבל ההפרש ביננו למכבי היה גדול גם אם היה נגמר 1:2.
אותי הרבה יותר מטריד איך שהפועל שיחקו מזה שנגמר 1:4 והיה מטריד אותו דבר גם אם התוצאה היתה טובה יותר, זו הכוונה בהתוצאה לא מעניינת. אני כתבתי שזה נראה רע אחרי 20 וחשבתי ככה גם אחרי שהפועל הובילו.
אבל במקום עכשיו ללכת ולהתאבל, הפועל והמאמן שלהם צריכים לחשוב איך הם ממקסמים את היכולות של הסגל הנוכחי ואני בטוח שזה אפשרי וזה לא סותר את זה שאני שוב אומר שחסרים שני שחקני קישור טובים להרכב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2018, 23:49 
מבאס מאוד! עלינו בגישה פחדנית ולא נגענו בכדור יותר מ2 שניות.. דווקא אחרי הגול חשבתי שהשחקנים יקבלו ביטחון ובמקום זה רעדו להם הרגליים וחטפנו את השיוויון. השופט היה בן זונה אבל הם ניצחו קל מידי ואין לי ספק שאנחנו מסוגלים יותר אילו היינו באים לשחק כדורגל.

יום שבת חדרה וחייבים לנצח ולפתוח את הליגה ברגל ימין

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2018, 00:33 
אפשר לשים דברים בפרופורציות.

קודם כל, אם המטרה של כולם זה להגיע לפליאוף העליון ולסיים מקום 5-6 או גג 4אז למה להתרגש מהפסד למכבי? גם ככה אנחנו לא בליגה של מיצי וה120 מליון שלו.
בנוסף, אני חושב שהתוצאה משקרת. כן מבאס והכל וזה.. אבל זה לא היה משחק של 4-1.
עד דקה 60 בערך (ה2-1 של מכבי) הפועל לגמרי הייתה במשחק ואפילו לא הייתה רחוקה מלעלות ליתרון בפתיחת המחצית השניה.

כמו שרפואה אמר, מה שהכי מדאיג זה השבירה הזו שאחרי ה2-1 אבל מבחינת כדורגל המשחק של הפועל לא היה כזה קטסטרופה.

מה שכן, לדעתי חייבים מגן ימני במקום עידן כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2018, 02:27 
הקלות הבלתי נסבלת הזאת שהפועל נשברה זה הסיבה האמיתית לדאגה.
כבר במהלך שהוביל לפנדל נתנו למכבי שטחים ולא לחצנו אותם.
לא יכול לבוא בטענות לאף אחד כי כולם שיחקו פשוט חלש אולי במשך 90 דקות עשינו 2 התקפות נורמאליות של כדורגל.
אכזבה ענקית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2018, 06:25 
מה נתפסתם על האמירה הזו של רפואה על "סף השבירה הנמוך" ?
אם היו לנו עוד שני שחקנים בקישור כמו שדובר פה בהרחבה לאורך כל הקיץ אז אולי היה אפשר לדבר על אספקטים מנטלים
קבוצה עם שחקן אחד בקישור, בלם בן 17 שוער בינוני מינוס
ומגן ימני חלש
מה ציפיתם שיקרה שכל התקפה יש לפחות 4 שחקנים של היריבה עם הפנים לשער אחרי קו הקישור שלנו ?
ברור שיהיה סף שבירה נמוך אבל לא בגלל המנטליות אלא בגלל הרמה שלנו.
אנחנו קבוצה שברירית שתקרוס תחת לחץ פעם אחר פעם.
למה אם רוג'ר יהיה יותר חזק מנטלית אז הוא יוכל לעצור את השטף שבא מולו לבד ?
גוטליב לא יבצע עבירות באזורים מסוכנים כי אין שןם דבר שיעצור את השחקנים הרבה לפניו ?
ינקו יצמיח אתלטיות ויתחיל להגיע לכדורים שנבעטים לעברו ?
בקיצור fake news

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2018, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
אחרי הלילה, לדעתי יש כמה נקודות שחשוב שנשים לב אליהן:

1. במשחק אגפים נכון, הצלחנו להביך את מכבי כמה פעמים, עם סיומת יותר חדה של זיקרי בחצי הראשון, אנחנו גם יורדים עם יתרון.
2. קיבלנו אתמול ארבעה גולים, אף אחד מהם לא הגיע מהתקפה מסודרת של מכבי. מה שמעודד אותי בהתחשב בזה שעמדנו נכון ורוב המשחק מכבי לא הצליחה לייצר מצבים שהיא הצליחה לעשות בכמה משחקים ששיחקה באירופה.
3. ינקו חייב לעשות קפיצת מדרגה, מרגיש שהוא עושה הימורים מקצועיים במצבים לא נכונים, למשל בבעיטה החופשית של יונתן כהן, היה ברור שהוא בועט לפינה שלו, גם בגלל ההכנה של שחקני מכבי כחומה שניה, וגם בגלל שהוא פשוט לא שחקן שיודע לבעוט חופשיות (וראינו שהוא בעט אותה בעיטה בדיוק כמה דק׳ אחר כך). גם הגול השלישי, חצי עליו. כבר קלטת את הדפלקשן, והוא לא הגיע בעוצמה, עוד קצת עוצמה במתיחת היד ואתה לוקח את זה. מקווה שישתפר.
4. רמזי ספורי וניר לקס (כמו שרשמתי איפשהו בעמוד 8) לא מתאימים לרמה הזו. חייבים להחתים קשר אמצע.
5. משחק ההתקפה עם מוליץ, היה הרבה יותר פורה מבחינת ייצור מצבים, מאשר הקבוצה עם דמארי. זו בעיה קשה ברמה המקצועית, ואני מקווה שרפואה ימצא לה פתרונות, לרבות שילוב שני השחקנים יחד על חשבון זיקרי ועבאד, אבל זה כבר תלוי במהירות שדמארי יכול להביא.
6. כמו שיובל כתב באשכול אחר, אין לנו אף שחקן שעושה דריבל, אבל אני מרגיש שדווקא מהירות היא יתרון הרבה יותר משמעותי בליגה הזו.
7. מנטליות בדרבי זה משהו ששחקנים צריכים לרכוש, רוב השחקנים של מכבי זה שחקנים שעברו כמה דרבים, אצלנו פחות. מאמין שבליגה זה יראה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2018, 08:46 
מעצבן ומצער להפסיד דרבי, במיוחד כאשר המחלה שיחקה עם הרכב משני. ועדיין - לא צריך להיכנס ללחץ מיותר, כי לחץ הורס עוד יותר.
כבר שמתי לב שכתבים מסוימים בתקשורת (מן הסתם אוהדי המחלה) מנסים היום ללבות אש עם ציטוטים משחקנים עלומי-שם לגבי ביקורת על רפואה וקבוצה חלשה וכו'...
אל תתרמו לזה גם פה בפורום, תשמרו על פרופורציות, תנו לזה עוד כמה משחקים כדי לראות מה מתחבר ומה לא.
המטרה של הכתבים/אוהדים צהובים האלו היא לערער את הביטחון של המערכת, להכניס לסחרור, לגמור את הביטחון של שחקנים ספציפיים מהקבוצה.
הלחץ הזה הוא האסון של רוב הקבוצות בישראל, הפסד אחד וכל המערכת מתערערת ומתחרפנת. לא צריך לתת לזה לקרות אצלנו השנה. נכון, במשחק אתמול ראינו המון נקודות חולשה, אבל יש גם נקודות אור מסוימות.
תרימו ראש, ונראה מה יהיה מול חדרה. :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2018, 08:54 
אני חושב שהפנדל המומצא שינה את כל הלך הרוח במשחק
סהכ עד אליו עמדנו יפה ולא נפלנו מהם
ינקו ללא ספק נתן משחק חלש מאוד ולדעתי שוער טוב יותר היה עוצר 2 מהגולים שקיבלנו
עוד עבודה קבוצתית ומנטלית בתוספת של חיזוק באמצע ואנחנו יכולים להיות קבוצה לא רעה
הורגשה מאוד החולשה שלנו באמצע המגרש
מקווה שההפסד אתמול הדליק את הנורות אזהרה האלו ובתקווה שיחזקו את הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2018, 09:28 
נכון שהפנדל היה מומצא (מעניין אם הוא שורק את זה בצד השני) אבל הבעיה הייתה הרכות הזו והקלות שבה פאקינג דור מיכה מכניס כדורים לרחבה שלנו.

הנפילה באה אחרי השער השני שלהם, עד אותו רגע מי שהייתה קרובה יותר לעלות ליתרון במחצית השניה זו הפועל, אבל זה לא רלוונטי. לא הגיוני שמקבלים גול ונכנסים לדיכאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2018, 09:52 
אותי מעצבן שדווקא בדרבים אנחנו מתפרקים. זה קורה יותר מדי.
מאז שהם "עלו על הגל", הם הספיקו לתת לנו שלוש רביעיות (4-0, 4-2, 4-1) וחמישיה. לא זכור לי שקיבלנו תוצאות כאלה מקבוצות אחרות.
זה מזכיר את התקופה ההיא (2008-2012) שכל דרבי היינו מנצחים בלי קשר ליכולת של מכבי. זה עניין מנטלי שצריך לטפל בו.
מה שיותר עצוב זה ששלושה מתוך ארבעת השערים שלהם אתמול לא היו קשורים למשחק שוטף (שתי בעיטות עונשין וגול חצי-עצמי). מילא לקבל בראש כשהם היו בשיא שלהם, אבל ככה? זה קל מדי.

לצערי אני לא כל כך סומך על יאנקו, וחבל שלא ניסינו להביא את הרוש או חיימוב כשהיו פנויים.
עידן כהן מגן סביר, אבל צריך מגן שישדרג אותנו בעמדה הזאת.
ממש הופתעתי לטובה מרז שלמה. חבל שגוטליב לא הפגין את היכולת הטובה שלו אתמול.
על קשר 50/50 דיברו פה מספיק. לקס לא מתאים לשם, לפחות לא נגד קבוצות שעדיפות עלינו.
גם על פליימייקר דיברו פה מספיק.
אם היו מביאים 2-3 שחקנים מתוך ה-4 עמדות שמחייבות שינוי (שוער, מגן ימני, 50-50 ופליימייקר), היינו יכולים להיות הרבה יותר טובים. תקציב מוגבל, זה מה יש, נלמד לחיות עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2018, 09:54 
האדס כתב:
אחרי הלילה, לדעתי יש כמה נקודות שחשוב שנשים לב אליהן:

1. במשחק אגפים נכון, הצלחנו להביך את מכבי כמה פעמים, עם סיומת יותר חדה של זיקרי בחצי הראשון, אנחנו גם יורדים עם יתרון.
2. קיבלנו אתמול ארבעה גולים, אף אחד מהם לא הגיע מהתקפה מסודרת של מכבי. מה שמעודד אותי בהתחשב בזה שעמדנו נכון ורוב המשחק מכבי לא הצליחה לייצר מצבים שהיא הצליחה לעשות בכמה משחקים ששיחקה באירופה.
3. ינקו חייב לעשות קפיצת מדרגה, מרגיש שהוא עושה הימורים מקצועיים במצבים לא נכונים, למשל בבעיטה החופשית של יונתן כהן, היה ברור שהוא בועט לפינה שלו, גם בגלל ההכנה של שחקני מכבי כחומה שניה, וגם בגלל שהוא פשוט לא שחקן שיודע לבעוט חופשיות (וראינו שהוא בעט אותה בעיטה בדיוק כמה דק׳ אחר כך). גם הגול השלישי, חצי עליו. כבר קלטת את הדפלקשן, והוא לא הגיע בעוצמה, עוד קצת עוצמה במתיחת היד ואתה לוקח את זה. מקווה שישתפר.
4. רמזי ספורי וניר לקס (כמו שרשמתי איפשהו בעמוד 8) לא מתאימים לרמה הזו. חייבים להחתים קשר אמצע.
5. משחק ההתקפה עם מוליץ, היה הרבה יותר פורה מבחינת ייצור מצבים, מאשר הקבוצה עם דמארי. זו בעיה קשה ברמה המקצועית, ואני מקווה שרפואה ימצא לה פתרונות, לרבות שילוב שני השחקנים יחד על חשבון זיקרי ועבאד, אבל זה כבר תלוי במהירות שדמארי יכול להביא.
6. כמו שיובל כתב באשכול אחר, אין לנו אף שחקן שעושה דריבל, אבל אני מרגיש שדווקא מהירות היא יתרון הרבה יותר משמעותי בליגה הזו.
7. מנטליות בדרבי זה משהו ששחקנים צריכים לרכוש, רוב השחקנים של מכבי זה שחקנים שעברו כמה דרבים, אצלנו פחות. מאמין שבליגה זה יראה אחרת.

עזוב אותך שורה תחתונה התוצאה מדברת בעד עצמה.
אם זה יעיר שם מישהו בנוגע לרכש דיינו,
ראית קבוצה מאומנת עם סגל עמוק שאחרי ה2-1 דרסו אותך בעזרת החילופים
כשלך אין מה להציע בגזרת החילופים.
לצערי בשביל לא להמשיך לקבל מהם בראש בונקר ויציאה למתפרצות זה מה שיש לנו להציע מולם.
עם פליימיקר עוד תוכל להנות מכדורגל נגד קבוצות בליגה שלך אם תוסיף גם קשר אחורי אולי תוכל להתמודד גם איתם בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2018, 09:57 
עד המ!!ת הפועל כתב:
אותי מעצבן שדווקא בדרבים אנחנו מתפרקים. זה קורה יותר מדי.
מאז שהם "עלו על הגל", הם הספיקו לתת לנו שלוש רביעיות (4-0, 4-2, 4-1) וחמישיה. לא זכור לי שקיבלנו תוצאות כאלה מקבוצות אחרות.
זה מזכיר את התקופה ההיא (2008-2012) שכל דרבי היינו מנצחים בלי קשר ליכולת של מכבי. זה עניין מנטלי שצריך לטפל בו.

ההבדל הוא שבשנים 2007-2012 היינו מנצחים כל דרבי עם אותו תקציב של מכבי פחות או יותר, לא כשאנחנו 150 מליון והם בקושי 30.

אין באמת איזשהו דמיון בין שתי התקופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 279 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: