האדס כתב:
אחרי הלילה, לדעתי יש כמה נקודות שחשוב שנשים לב אליהן:
1. במשחק אגפים נכון, הצלחנו להביך את מכבי כמה פעמים, עם סיומת יותר חדה של זיקרי בחצי הראשון, אנחנו גם יורדים עם יתרון.
2. קיבלנו אתמול ארבעה גולים, אף אחד מהם לא הגיע מהתקפה מסודרת של מכבי. מה שמעודד אותי בהתחשב בזה שעמדנו נכון ורוב המשחק מכבי לא הצליחה לייצר מצבים שהיא הצליחה לעשות בכמה משחקים ששיחקה באירופה.
3. ינקו חייב לעשות קפיצת מדרגה, מרגיש שהוא עושה הימורים מקצועיים במצבים לא נכונים, למשל בבעיטה החופשית של יונתן כהן, היה ברור שהוא בועט לפינה שלו, גם בגלל ההכנה של שחקני מכבי כחומה שניה, וגם בגלל שהוא פשוט לא שחקן שיודע לבעוט חופשיות (וראינו שהוא בעט אותה בעיטה בדיוק כמה דק׳ אחר כך). גם הגול השלישי, חצי עליו. כבר קלטת את הדפלקשן, והוא לא הגיע בעוצמה, עוד קצת עוצמה במתיחת היד ואתה לוקח את זה. מקווה שישתפר.
4. רמזי ספורי וניר לקס (כמו שרשמתי איפשהו בעמוד 8) לא מתאימים לרמה הזו. חייבים להחתים קשר אמצע.
5. משחק ההתקפה עם מוליץ, היה הרבה יותר פורה מבחינת ייצור מצבים, מאשר הקבוצה עם דמארי. זו בעיה קשה ברמה המקצועית, ואני מקווה שרפואה ימצא לה פתרונות, לרבות שילוב שני השחקנים יחד על חשבון זיקרי ועבאד, אבל זה כבר תלוי במהירות שדמארי יכול להביא.
6. כמו שיובל כתב באשכול אחר, אין לנו אף שחקן שעושה דריבל, אבל אני מרגיש שדווקא מהירות היא יתרון הרבה יותר משמעותי בליגה הזו.
7. מנטליות בדרבי זה משהו ששחקנים צריכים לרכוש, רוב השחקנים של מכבי זה שחקנים שעברו כמה דרבים, אצלנו פחות. מאמין שבליגה זה יראה אחרת.
עזוב אותך שורה תחתונה התוצאה מדברת בעד עצמה.
אם זה יעיר שם מישהו בנוגע לרכש דיינו,
ראית קבוצה מאומנת עם סגל עמוק שאחרי ה2-1 דרסו אותך בעזרת החילופים
כשלך אין מה להציע בגזרת החילופים.
לצערי בשביל לא להמשיך לקבל מהם בראש בונקר ויציאה למתפרצות זה מה שיש לנו להציע מולם.
עם פליימיקר עוד תוכל להנות מכדורגל נגד קבוצות בליגה שלך אם תוסיף גם קשר אחורי אולי תוכל להתמודד גם איתם בכדורגל.