תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 20:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 243 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חוק הלאום הגזעני
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
לא, בחוק הלאום מוענקות ל"לאום היהודי" זכויות שונות ומשונות (מה שנקרא זכויות לאומיות), ולא ל"לאומים אחרים", ואפילו נקבע בו במפורש (ס' 1.ג.) שלאחרים לא יינתנו הזכויות האלה.
לפחות תקרא את הטקסט שאתה מנסה להגן עליו, זה המינימום.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 15:03 
קראתי ולא מצאתי.. איזה זכויות שונות ומשונות נלקחות מהמיעוטים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
קראתי ולא מצאתי.. איזה זכויות שונות ומשונות נלקחות מהמיעוטים?

אלה שהחוק קובע שמימושן ייחודי ל"עם היהודי". (אתה רציני שלא מצאת? כי ליתר ביטחון אפילו כתבתי לך מראש באיזה סעיף זה, וזה בסך הכול עשר מילים)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 15:20 
הבנתי, תן לי קצת קרדיט. אני שואל מה הן הזכויות האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 15:34 
metal כתב:
מעניין אך פופוליסטי. חוסר השוויון בישראל מעוגן בחוק השבות, או בפסיקות בית המשפט נגד איחוד משפחות ישמעאליות. פה קבור הכלב ולא בחוק הלמלם.

כן, אביגדור פלדמן פופוליסט, ולא עורך דין שמכיר את בית המשפט העליון ואת משמעות חוקי היסוד...

בכל מקרה, אם לחוק השבות, למרות היותו גזעני (והיום גם מיותר), יש איזה רציונל מובן מאחוריו, לחוסר השוויון והעוולות שנעשות בתחום "ההתיישבות" (חניקת ישובים ערבים, אי מתן היתרי בניה ותוכניות פיתוח, אי הקמת יישוב ערבי חדש אחד מאז הקמת המדינה) אין שום הצדקה ושום רציונל אפשרי - אם אנחנו מדברים במושגים של דמוקרטיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 15:36 
teknoboy כתב:
לא, בחוק הלאום מוענקות ל"לאום היהודי" זכויות שונות ומשונות (מה שנקרא זכויות לאומיות), ולא ל"לאומים אחרים", ואפילו נקבע בו במפורש (ס' 1.ג.) שלאחרים לא יינתנו הזכויות האלה.
לפחות תקרא את הטקסט שאתה מנסה להגן עליו, זה המינימום.

קצת מגושם ומייגע, אבל כאן אפשר להבין קצת משמעויות.
https://www.facebook.com/asher1.bendavid/videos/10156421781197319/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 15:54 
אדום מטלי כתב:
metal כתב:
מעניין אך פופוליסטי. חוסר השוויון בישראל מעוגן בחוק השבות, או בפסיקות בית המשפט נגד איחוד משפחות ישמעאליות. פה קבור הכלב ולא בחוק הלמלם.

כן, אביגדור פלדמן פופוליסט, ולא עורך דין שמכיר את בית המשפט העליון ואת משמעות חוקי היסוד...

בכל מקרה, אם לחוק השבות, למרות היותו גזעני (והיום גם מיותר), יש איזה רציונל מובן מאחוריו, לחוסר השוויון והעוולות שנעשות בתחום "ההתיישבות" (חניקת ישובים ערבים, אי מתן היתרי בניה ותוכניות פיתוח, אי הקמת יישוב ערבי חדש אחד מאז הקמת המדינה) אין שום הצדקה ושום רציונל אפשרי - אם אנחנו מדברים במושגים של דמוקרטיה.

אתה לא מפרש נכון. לא כתבתי שהכותב פופוליסט, אלא שהמאמר פופוליסטי, בחלקו. לחוסר השוויון בתחום ההתיישבות (7א) יש רציונל כמו לחוק השבות (בלי שום קשר לעוולות שציינת, מוצדקות ככל שיהיו). אגב, מעניין שאתה מוצא רציונל מאחורי גזענות, במיוחד מאחר והחוק הזה חשוב עד מאוד גם היום וגם מחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 16:01 
metal כתב:
אדום מטלי כתב:
metal כתב:

אתה לא מפרש נכון. לא כתבתי שהכותב פופוליסט, אלא שהמאמר פופוליסטי, בחלקו. לחוסר השוויון בתחום ההתיישבות (7א) יש רציונל כמו לחוק השבות (בלי שום קשר לעוולות שציינת, מוצדקות ככל שיהיו). אגב, מעניין שאתה מוצא רציונל מאחורי גזענות, במיוחד מאחר והחוק הזה חשוב עד מאוד גם היום וגם מחר

אתה לא מפרש נכון... אני לא מוצא רציונל מאחורי שום גזענות. חוק השבות הוא גזעני, ואני לא מסכים איתו. אמרתי שאני יכול להבין את הרציונל שהיה מאחוריו (שמיותר היום, כאמור).
לחוסר השוויון, העוולות והקיפוח בעניין ההתיישבות אין שום רציונל, חוץ מאשר לדכא את תושבי הארץ הלא יהודיים. אפשר היה ליישב יהודים בלי שום בעיה, ועדיין, באותה רמה של דאגה לאזרח לתכנן ולאשר תוכניות בנייה מצוינות במגזר הערבי, בלי שאף יהודי יישאר חסר דיור בגלל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:

חלקן מפורטות בהמשך החוק (שפה, התיישבות, הגירה, ימי מנוחה כלומר התחשבות דתית, וכו').

על הדרך, אם תסביר לי מה אתה חושב שיוצא לך מזה שאתה מעמיד פנים שאתה לא יודע לקרוא אני אודה לך, כי זה ממש מרתק אותי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 16:39 
אדום מטלי כתב:
metal כתב:
אדום מטלי כתב:
metal כתב:

אתה לא מפרש נכון... אני לא מוצא רציונל מאחורי שום גזענות. חוק השבות הוא גזעני, ואני לא מסכים איתו. אמרתי שאני יכול להבין את הרציונל שהיה מאחוריו (שמיותר היום, כאמור).
לחוסר השוויון, העוולות והקיפוח בעניין ההתיישבות אין שום רציונל, חוץ מאשר לדכא את תושבי הארץ הלא יהודיים. אפשר היה ליישב יהודים בלי שום בעיה, ועדיין, באותה רמה של דאגה לאזרח לתכנן ולאשר תוכניות בנייה מצוינות במגזר הערבי, בלי שאף יהודי יישאר חסר דיור בגלל זה.

מפרש נכון. אתה יכול להבין/ למצוא (בתוך ראשך הקודח) את הרציונל מאחורי חוק גזעני, כדי לעשות לעצמך חיים קלים אתה פוטר את חשיבותו בהינף יד בלי לחשוב שני צעדים קדימה, והופה, הפסדת כלי.
הרציונל שאני יכול למצוא מאחורי שמירה על רוב יהודי בפריפריה כבר נכתב. זה לא קשור לקיפוח של המיעוטים בתכניות בנייה, מקווה שזה ישתנה. אולי זה יעזור https://www.gov.il/he/Departments/news/922_update

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 16:47 
teknoboy כתב:
metal כתב:

חלקן מפורטות בהמשך החוק (שפה, התיישבות, הגירה, ימי מנוחה כלומר התחשבות דתית, וכו').

על הדרך, אם תסביר לי מה אתה חושב שיוצא לך מזה שאתה מעמיד פנים שאתה לא יודע לקרוא אני אודה לך, כי זה ממש מרתק אותי.

אני אסביר לך. פשוט רציתי להבין מה בדיוק מפריע לך. מעניין שאת הדגל וההמנון לא הכללת, מסתבר שאפילו אתה מבין איפה מרוח הלחם.

בפשטות, אתה מכוון למדינת כל אזרחיה. כל אחד מהסעיפים מעידים על כך. אפשר לעבור סעיף סעיף, אבל השורה התחתונה ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
אתה אדום אופטימי שמתנסח טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
אדום מטלי כתב:
metal כתב:
אדום מטלי כתב:
metal כתב:

https://www.gov.il/he/Departments/news/922_update

איך יש לך חשומה לנפנף בדבר הזה?
איך איך איך?
איך פריבילגיות מעוורות ככה בן אדם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
teknoboy כתב:
metal כתב:

1. אני אסביר לך. פשוט רציתי להבין מה בדיוק מפריע לך. מעניין שאת הדגל וההמנון לא הכללת, מסתבר שאפילו אתה מבין איפה מרוח הלחם.
2. בפשטות, אתה מכוון למדינת כל אזרחיה. כל אחד מהסעיפים מעידים על כך. אפשר לעבור סעיף סעיף, אבל השורה התחתונה ברורה.

1. אתה צודק, באמת לא ערכתי רשימה מקיפה ומלאה. וואו, ממש חשוב ומשנה. מה הוכחת בזה חוץ מאת העובדה שלא השקעתי בהודעה יותר מדי זמן?
תגיד, לא יכולת פשוט לשאול במקום להעמיד פנים שאתה לא מבין מה כתוב שם? זה כאילו שאני מנסה להתייחס אליך ברצינות אבל אתה מתעקש לתת לי סיבות להפסיק.
2. אני רוצה מדינה שוויונית שמתייחסת לכל אזרחיה באופן שווה (מה שנקרא בשם המפחיד "מדינת כל אזרחיה")? באמת?
well, no shit, Sherlock.
איך עלית עליי? :SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 17:50 
metal כתב:
מפרש נכון. אתה יכול להבין/ למצוא (בתוך ראשך הקודח) את הרציונל מאחורי חוק גזעני, כדי לעשות לעצמך חיים קלים אתה פוטר את חשיבותו בהינף יד בלי לחשוב שני צעדים קדימה, והופה, הפסדת כלי.
הרציונל שאני יכול למצוא מאחורי שמירה על רוב יהודי בפריפריה כבר נכתב. זה לא קשור לקיפוח של המיעוטים בתכניות בנייה, מקווה שזה ישתנה. אולי זה יעזור https://www.gov.il/he/Departments/news/922_update
מה הן הזכויות האלה?

כדי לעשות לעצמי חיים קלים, אני יכול לחזור לאוסטרליה. שם ראיתי הרבה מאד יהודים חיים מצוין. גם בארה"ב יש הרבה יהודים שחיים מצוין, וכך בעוד מדינות. היהודים כבר לא נרדפים היום בעולם, ולתפיסת עולמי אין שום הצדקה לחוק השבות היום, הוא נותן מענה לצורך שאינו קיים.
מעבר לזה לא ברור בדיוק מה אותה רוצה בהקשר של מוחי הקודח, חשיבה על שני צעדים קדימה וכו'.

חוק השבות נועד במקורו לתת מענה לבעיה ייחודית של יהודי העולם, שאינה קשורה לפלשתינים. בעיה שלא הייתה לעמים אחרים.
חוקי האפליה בהתיישבות היהודית לא פותרים שום בעיה (שלא לומר - יוצרים הרבה בעיות), וההשוואה שלך בין הרציונל של שני החוקים מופרכת.
(אם תקרא למשל את אלטנוילנד של הרצל, אבי הציונות, תראה מרוח הדברים שהוא היה מקבל בשמחה חוק השבות, ולא מסכים לחלוטין לקיפוח הערבים בהתיישבות בארץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 18:00 
באמת הבאת עכשיו מאמר פרופוגנדה של הממשלה??
אתה מכיר את הביטוי אין הנחתום מעיד על עיסתו? ועוד נחתום שהוא שקרן מועד?

לא קורא את זה אפילו.
בבקשה תביא מאמר של איזה גוף אמין, אפילו אם הוא נוטה לכוון מסוים, שמציג עובדות/סקר/מחקר.

משהו מעין אלה:
https://www.acri.org.il/he/899
https://www.idi.org.il/parliaments/4351/6549

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 18:06 
מה הקטע של הימין לאחרונה עם "אתה רוצה מדינת כל אזרחיה" בתור טיעון מנצח? וואלה, כן, אני רוצה לחיות במקום בו החברה חותרת לשוויון בין כל חבריה כאידיאל מוחלט. מטורף, אה?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 18:59 
teknoboy כתב:
metal כתב:
teknoboy כתב:
metal כתב:

1. אני אסביר לך. פשוט רציתי להבין מה בדיוק מפריע לך. מעניין שאת הדגל וההמנון לא הכללת, מסתבר שאפילו אתה מבין איפה מרוח הלחם.
2. בפשטות, אתה מכוון למדינת כל אזרחיה. כל אחד מהסעיפים מעידים על כך. אפשר לעבור סעיף סעיף, אבל השורה התחתונה ברורה.

1. אתה צודק, באמת לא ערכתי רשימה מקיפה ומלאה. וואו, ממש חשוב ומשנה. מה הוכחת בזה חוץ מאת העובדה שלא השקעתי בהודעה יותר מדי זמן?
תגיד, לא יכולת פשוט לשאול במקום להעמיד פנים שאתה לא מבין מה כתוב שם? זה כאילו שאני מנסה להתייחס אליך ברצינות אבל אתה מתעקש לתת לי סיבות להפסיק.
2. אני רוצה מדינה שוויונית שמתייחסת לכל אזרחיה באופן שווה (מה שנקרא בשם המפחיד "מדינת כל אזרחיה")? באמת?
well, no shit, Sherlock.
איך עלית עליי? :SMOKE:

אלמנטרי ווטסון ידידי, אלמנטרי :SMOKE:
השמש תרתיח את האוקיינוסים לפני שתהיה פה מדינת כל אזרחיה. נחמד להתווכח איתך אבל הפער גדול מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 19:11 
אדום מטלי כתב:
metal כתב:
מה הן הזכויות האלה?

כדי לעשות לעצמי חיים קלים, אני יכול לחזור לאוסטרליה. שם ראיתי הרבה מאד יהודים חיים מצוין. גם בארה"ב יש הרבה יהודים שחיים מצוין, וכך בעוד מדינות. היהודים כבר לא נרדפים היום בעולם, ולתפיסת עולמי אין שום הצדקה לחוק השבות היום, הוא נותן מענה לצורך שאינו קיים.
מעבר לזה לא ברור בדיוק מה אותה רוצה בהקשר של מוחי הקודח, חשיבה על שני צעדים קדימה וכו'.

חוק השבות נועד במקורו לתת מענה לבעיה ייחודית של יהודי העולם, שאינה קשורה לפלשתינים. בעיה שלא הייתה לעמים אחרים.
חוקי האפליה בהתיישבות היהודית לא פותרים שום בעיה (שלא לומר - יוצרים הרבה בעיות), וההשוואה שלך בין הרציונל של שני החוקים מופרכת.
(אם תקרא למשל את אלטנוילנד של הרצל, אבי הציונות, תראה מרוח הדברים שהוא היה מקבל בשמחה חוק השבות, ולא מסכים לחלוטין לקיפוח הערבים בהתיישבות בארץ).

האקסיומה שלך לפיה אין צורך בחוק שבות היא בעייתית. אלא אם כן אתה בעד לאזן קצת את המאזן הדמוגרפי, זה רעיון גרוע כמעט כמו סיפוח a ו b. אז אולי תגיד לי אם גם אתה בעד "כל אזרחיה", או שרק סעיף ההתיישבות מפריע לך

כתבתי ליד הלינק שאולי זה יעזור לשיפור חייהם של ערביי ישראל. לא טענתי שאין קיפוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
גם בחוק הלאום מדובר על משהו ספציפי. שם זה שבות, פה זה התיישבות.

התיישבות ושפה ואי קיום לאום מעבר ללאום היהודי (לא שיהודי זה לאום אבל זה כבר נושא לדיון אחר).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2018, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
השמש תרתיח את האוקיינוסים לפני שתהיה פה מדינת כל אזרחיה.

לצערי, נראה שאתה צודק.
ותודה על המחמאה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2018, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
מה הקטע של הימין לאחרונה עם "אתה רוצה מדינת כל אזרחיה" בתור טיעון מנצח? וואלה, כן, אני רוצה לחיות במקום בו החברה חותרת לשוויון בין כל חבריה כאידיאל מוחלט. מטורף, אה?

לא יודע כמה זה "לאחרונה", אבל לפני 1948 זה לא היה נשמע מטורף לאף יהודי, להיפך.
לדור שלנו, שנולד כפריווילג וגדל לתוך מציאות שבה זה ברור שהוא בעל הבית והשאר יכולים רק להגיד לנו תודה שאנחנו מארחים אותם פה, זה בהחלט יכול להישמע מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2018, 02:03 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:

כמו שהגויים ימ"ש אומרים, כשאתה רגיל לזכויות יתר, שיוויון נראה לך כמו דיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2018, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
האקסיומה שלך לפיה אין צורך בחוק שבות היא בעייתית. אלא אם כן אתה בעד לאזן קצת את המאזן הדמוגרפי, זה רעיון גרוע כמעט כמו סיפוח a ו b. אז אולי תגיד לי אם גם אתה בעד "כל אזרחיה", או שרק סעיף ההתיישבות מפריע לך

כתבתי ליד הלינק שאולי זה יעזור לשיפור חייהם של ערביי ישראל. לא טענתי שאין קיפוח.

אין שום קשר בין חוק השבות היום והמאזן הדמוגרפי. לא הולכים לבוא לפה מאות אלפי יהודים. נגמר הסיפור הזה. יש יותר יהודים שעוזבים מאשר כאלה שבאים.
אם כבר, אז דווקא הציונים צריכים להתנגד לחוק הזה כי הוא מתגמל (בעזרת כסף ציבורי) אנשים שלא מעוניינים לקחת חלק בפרוייקט הציוני כי טוב להם בחול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2018, 09:30 
אדום נחמד כתב:
metal כתב:

אין שום קשר בין חוק השבות היום והמאזן הדמוגרפי. לא הולכים לבוא לפה מאות אלפי יהודים. נגמר הסיפור הזה. יש יותר יהודים שעוזבים מאשר כאלה שבאים.
אם כבר, אז דווקא הציונים צריכים להתנגד לחוק הזה כי הוא מתגמל (בעזרת כסף ציבורי) אנשים שלא מעוניינים לקחת חלק בפרוייקט הציוני כי טוב להם בחול.

אמת ויציב:
מאז 2009 התהפכה המגמה וממדינה בעלת הגירה חיובית ישראל הפכה למדינה בה יש יותר יורדים מעולים. ב-2015 נשבר שיא בהגירה השלילית: 17,000 איש ירדו מהארץ ומנגד את המסלול ההפוך עשו 8,500 איש בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2018, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
זאת לא ירידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2018, 13:01 
אז בגלל מגמה של כמה שנים מבטלים את חשיבותו של החוק? לא חכם. חוצמזה, מדובר בעניין הצהרתי, החוק צריך לעמוד על תילו גם כשכולם יתחילו לברוח מכאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2018, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי למה יש הבדל בין מדינה יהודית למדינת כלל אזרחיה?

המדינה מתנהלת בעברית (שפת הקודש) לוח השנה במדינה הינו הלוח עברי. חופשות ימי שבתון וחגים הינם החגים היהודיים. המדינה הינה מדינה יהודית ומוכנה גם לקלוט את כל היהודים בעולם לצורך הגנה (רואים בהם כפליטים מאז גלות בבל: -)).
עדין זה לא אומר שלמוסלמי אסור להתפלל. שפלשתינאים אינם יכולים להגדיר את עצמם ככאלו, שיש צורך בהטבות על בסיס דת ושאר דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2018, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

המדינה מתנהלת בעברית (שפת הקודש) לוח השנה במדינה הינו הלוח עברי. חופשות ימי שבתון וחגים הינם החגים היהודיים. המדינה הינה מדינה יהודית ומוכנה גם לקלוט את כל היהודים בעולם לצורך הגנה (רואים בהם כפליטים מאז גלות בבל: -)).
עדין זה לא אומר שלמוסלמי אסור להתפלל. שפלשתינאים אינם יכולים להגדיר את עצמם ככאלו, שיש צורך בהטבות על בסיס דת ושאר דברים.
ואם אותו מוסלמי רוצה לשכור/לקנות דירה בצפת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2018, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
el dudernio כתב:

ואם אותו מוסלמי רוצה לשכור/לקנות דירה בצפת?

חס וחלילה צפת ליהודים בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 243 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: