תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 19:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפלה
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2018, 20:51 
גם מה הקשר ל"ילד"? זה שאתה הורה זה סימבול לבגרות? כי בהרבה מקרים זה סמל להליכה אחרי העדר, לא בדיוק המאפיין של אנשים בוגרים במיוחד.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפלה
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2018, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
טוב, אם האשכול כבר הפך לאשכול הפלות כללי, אני יכול להוסיף, ששמעתי שלא מומלץ לנשים לנסות לסבן את הוועדה בתירוץ שההריון לא רצוי מכיוון שהוא מחוץ לנישואין.
כי זה יכול לשמש כנגדן במקרה של מאבק גירושין בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2018, 22:32 
נרי, אני לא אומר את זה לעיתים קרובות מידי, אבל אלפאקה צודק כאן. אין לך שום כלים להעריך אם "הם יסתדרו" (או לא) ואם זה "סיכון מיותר" (או לא). זה ממש חודרני אפילו לחוות דעה על הנושא הזה בהקשר של מישהו אחר שאתה לא מכיר לחלוטין את נסיבותיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2018, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
yeho11 כתב:
חברים, קיבלתי את המידע שהייתי צריך. תודה רבה לכולם על הטיפים. מבחינתי אפשר להמשיך פה כל דיון שהוא. אני אתאיסט ורוב הפעמים חושב על תועלת עצמי והמשפחה שלי ולא על צו אלוהי, מצוות וחוקי הדת והפסד דמוגרפי בילודה מול הערבים כרגע לא ממש מתאים לנו הריון ותינוק ולכן לא מעוניינים במשהו שלדעתנו האישית נוצר על ידינו וכרגע הוא בשליטה שלנו. חבל לי שהמדינה לא מכבדת את זה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2018, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
נרי, אני לא אומר את זה לעיתים קרובות מידי, אבל אלפאקה צודק כאן. אין לך שום כלים להעריך אם "הם יסתדרו" (או לא) ואם זה "סיכון מיותר" (או לא). זה ממש חודרני אפילו לחוות דעה על הנושא הזה בהקשר של מישהו אחר שאתה לא מכיר לחלוטין את נסיבותיו.

מה זה "חודרני"? הבנאדם כותב בפורום ציבורי על צרותיו האישיות. זה די משהו שמזמין אנשים "לחדור" ולדון בחייו הפרטיים ברמה משמעותית כלשהי. מלבד זאת אני לא חושב שמישהו פה באמת התייחס אליו בשיפוטיות, התנשאות, או צדקנות. נתנו לו פה את המידע שביקש, ומלבד זאת עוד כמה עצות ידידותיות כלליות מנסיון החיים של אחרים בנקודות החלטה דומות בחיים.
חודרני זה בטוח לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2018, 17:23 
לאמר למישהו שאתה לא מכיר לעומק לא אותו ולא את נסיבותיו (סליחה, שכחתי, הוא פרט בפורום ציבורי במשפט שלם את הנסיבות האלו, עכשיו אתה בטוח מבין אותן לעומק) שאתה יודע טוב ממנו אם זה רעיון טוב או לא שיהיה לו עוד ילד זה לא "שיפוטיות, התנשאות, או צדקנות"? אני חושב שזה כל השלושה (ועוד כמה תארים שכאלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2018, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
לצורך הנעין אני גם לא מכיר את הנסיבות הרפואיות שלו, ולא את המצב של אשתו, ולא כמה קשה היה להם להכנס להריון. וכשנפתח הדיון לא היה לי מושג מה האמונה הדתית שלו, ההיסטוריה המשפחתית שלו, כמה חשוב למשפחה שלו נושא ההפלות. ועוד אלף ואחד גורמים רלבנטיים. ובכל זאת הוא העלה תא זה פה לדיון ציבורי. אני וצא מנקודת הנחה שהוא ידע שאנשים יניחו כל מיני דברים עליו, ולא יתנו לו בהכרח תשובות שתואמות למצב המדויק שלו. נשמעת לי הנחה די סבירה

ועדיין אף אחד לא אמר לו "אתה מטומטם, אין לך מושג מה אתה עושה". או "אתה עושה טעות קשה מאד". האיש העלה נושא לדיון ציבורי, אנשים ענו לו בסה"כ לעניין, וגם הוסיפו לו נקודות למחשבה מניסיונם הפרטי בנקודות דומות בחיים. זו לא התנשאות או צדקנות, ובגדול אני מאחל לו (ולכולנו) שכל הדיונים הפומביים בחייו יתנהלו בצורה מכובדת כמו שהתנהל הדיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2018, 18:35 
קראתי את כל התגובות, ואני באמת לא רואה שום בעיה עם אף תגובה שכתבו לו כאן.
הבנאדם בא וביקש עצות לגבי הפלה, אז חלק מהאנשים אמרו לו שעלולים להיות סיבוכים מסוימים. לגיטימי לחלוטין.

והדבר האחרון שאפשר להגיד עליי זה שאני חבר במקהלת ה-"ילדים זה שמחה". בטח לא לכאלה שלא קיבלו רישיון :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2018, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
אתה כן, כי זה שיר סרקסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2018, 20:31 
אני לא, כי חברי המקהלה לא יודעים שזה שיר סרקסטי.
זה בדיוק העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2018, 22:39 
הפועל כתב:
לצורך הנעין אני גם לא מכיר את הנסיבות הרפואיות שלו, ולא את המצב של אשתו, ולא כמה קשה היה להם להכנס להריון. וכשנפתח הדיון לא היה לי מושג מה האמונה הדתית שלו, ההיסטוריה המשפחתית שלו, כמה חשוב למשפחה שלו נושא ההפלות. ועוד אלף ואחד גורמים רלבנטיים. ובכל זאת הוא העלה תא זה פה לדיון ציבורי. אני וצא מנקודת הנחה שהוא ידע שאנשים יניחו כל מיני דברים עליו, ולא יתנו לו בהכרח תשובות שתואמות למצב המדויק שלו. נשמעת לי הנחה די סבירה

ועדיין אף אחד לא אמר לו "אתה מטומטם, אין לך מושג מה אתה עושה". או "אתה עושה טעות קשה מאד". האיש העלה נושא לדיון ציבורי, אנשים ענו לו בסה"כ לעניין, וגם הוסיפו לו נקודות למחשבה מניסיונם הפרטי בנקודות דומות בחיים. זו לא התנשאות או צדקנות, ובגדול אני מאחל לו (ולכולנו) שכל הדיונים הפומביים בחייו יתנהלו בצורה מכובדת כמו שהתנהל הדיון הזה.

הכל היה טוב ויפה, אם לא היינו חיים בחברה שכל היום מזמרת לנו באוזן "תעשו ילדים, תעשו ילדים", ושמופעלת מערכת ענישה מורכבת ודכאנית כלפי כל מי שבוחר אחרת.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2018, 23:13 
אה? איזה ענישה קיימת כלפי מי שבוחר לא להביא ילדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2018, 16:06 
מילפורד כתב:
אה? איזה ענישה קיימת כלפי מי שבוחר לא להביא ילדים?

נידוי חברתי ומשפחתי
יחס פוגעני והטרדות מהסביבה
אפליה במקום העבודה
קנס חודשי במס הכנסה

ועוד ועוד...

דרך אגב, לא מדובר במי שבוחר לא להביא ילדים, אלא כל אחד שאין לו ילדים, בין אם זה מבחירה או לא.
כמות האנשים בישראל שבוחרים מבחירה חופשית לא להביא ילדים היא אפסית, מדובר בכל כך מעט אנשים שהם אפילו לא יכולים להוות קבוצת ייחוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2018, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
איזו הגזמה.
נידוי משפחתי? איפה?
אפליה בעבודה? איך?
קנס במס הכנסה? נו, אתה יודע, זה לא שמתעשרים מזה. כולו כמה מאות בחודש, בשביל לעזור לפרנס גם ילד. מה אני אגיד לך, רווקים הם קורבנות.

הדבר היחיד שקיים זה הצקות מהסביבה, וזה באמת מרגיז, אבל בוא, טיפה בים.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2018, 18:40 
אדום נחמד כתב:
איזו הגזמה.
נידוי משפחתי? איפה?
אפליה בעבודה? איך?
קנס במס הכנסה? נו, אתה יודע, זה לא שמתעשרים מזה. כולו כמה מאות בחודש, בשביל לעזור לפרנס גם ילד. מה אני אגיד לך, רווקים הם קורבנות.

דיור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2018, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
בקטנה: אני די בטוח שגם אם נסכם את כל התמיכה שהורים לילד מקבלים מהמדינה (קצבה, זיכוי מס, ואם יש עוד אז עוד) זה לא סוגר את העלות של המטפלת\פעוטון\ווטאבר שצריך לשלם עליו כדי ששני ההורים יוכלו בכלל לצאת לעבוד (וליהנות, למשל, מנקודות הזיכוי שלהם, או ליהנות מפירות האפליה המדוברת בעבודה, מה שזה לא יהיה).
אבל שאר הדברים (סנקציות חברתיות למיניהן) אכן קיימים, ומי שעבר את גיל שלושים ולא סובל מהם - בוודאות אינו אישה, וכנראה שגם אין לו יותר מדי מגע עם אנשים סטייל ישראל ישראלי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2018, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
"לא סוגר" זה האנדרסטייטמנט של העשור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2018, 22:59 
אה?
לאן תחושת הקיפוח הובילה אותך? אתה באמת מאמין במה שכתבת?

אגב, הרצון להביא ילדים הוא קודם כל הישרדותי (לא בקטע של הישרדות המין האנושי או העם היהודי או כל שטות אחרת) כדי שיהיה מי שיטפל בי כשאזדקן ושלו אוכל ״להוריש״ את מורשתי (בשאיפה שתיהיה שווה משהו לדור ההמשך).
מי שמביא ילדים רק מתוך איזשהו ״לחץ חברתי״ , אני מרחם עליו.
שלא תטעה ותחשוב שאמרתי שאין כזה לחץ חברתי, וזה אולי הדבר היחיד שהסכמתי איתו במה שכתבת, אבל הוא לא אמור להיות הסיבה להביא ילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2018, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
אדום נחמד כתב:
איזו הגזמה.
נידוי משפחתי? איפה?
אפליה בעבודה? איך?

דיור

מה הכוונה?
שאנשים לא משכירים דירות לרווקים או זוגות בלי ילדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2018, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
היו פה כמה משתמשים שדיברו מניסיון החיים שלהם וניסו לתת לו עצות או זווית ראיה אחרת (בדיוק כפי שעושים כמישהו מדבר על לימודים או עבודה). אף אחד לא ניסה לשכנע אותו, להטיף לו או לתת לו להרגיש לא בסדר. לפעמים נראה שאתם צריכים איזה אופיסר שידבר פה על הלכה והפלות כדי להיכנס לפרופורציות.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2018, 14:30 
תקראו עוד פעם מה שנכתב ותחשבו טוב אם אין כאן הטפה או נסיון שכנוע. הבנאדם לא ביקש להתייעץ אם לשמור או לא לשמור את ההריון, אלא הוא אמר שזה לא מתאים לו ולאשתו ושהוא רוצה עצה על הפרוצדורה לביצוע הפלה. ניחא אם רק היו אומרים לו "כדאי שתחשוב על זה טוב" שזה סתם מיותר וקצת שחצני. מישהו עושה הפלה בלי לחשוב על זה? אבל אחת התגובות כאן אמרה לו "אני בטוח שתסתדר" (איך אתה יכול להיות בטוח שהוא יסתדר?) ושהפלה "נשמע לי כמו סיכון מיותר" ("מיותר"? איך אתה יכול לדעת את זה?).
כשמישהו אומר לך "הריון כרגע לא מתאים לנו" ואתה אומר לו "זה כן" אז זה יותר מנסיון שכנוע.
אז כן, לא דיברו איתו על גהנום, לא קראו לו טיפש ולא השתמשו בשפה לא יפה. זה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2018, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
JR12 כתב:
אדום נחמד כתב:
איזו הגזמה.
נידוי משפחתי? איפה?
אפליה בעבודה? איך?

דיור

מה הכוונה?
נראה לי שהכוונה לתנאים למתן משכנתאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2018, 16:09 
גיא האדום כתב:
תקראו עוד פעם מה שנכתב ותחשבו טוב אם אין כאן הטפה או נסיון שכנוע. הבנאדם לא ביקש להתייעץ אם לשמור או לא לשמור את ההריון, אלא הוא אמר שזה לא מתאים לו ולאשתו ושהוא רוצה עצה על הפרוצדורה לביצוע הפלה. ניחא אם רק היו אומרים לו "כדאי שתחשוב על זה טוב" שזה סתם מיותר וקצת שחצני. מישהו עושה הפלה בלי לחשוב על זה? אבל אחת התגובות כאן אמרה לו "אני בטוח שתסתדר" (איך אתה יכול להיות בטוח שהוא יסתדר?) ושהפלה "נשמע לי כמו סיכון מיותר" ("מיותר"? איך אתה יכול לדעת את זה?).
כשמישהו אומר לך "הריון כרגע לא מתאים לנו" ואתה אומר לו "זה כן" אז זה יותר מנסיון שכנוע.
אז כן, לא דיברו איתו על גהנום, לא קראו לו טיפש ולא השתמשו בשפה לא יפה. זה נכון.

גיא,

מכיוון שכל הוויכוח פה התחיל מההודעה שלי, אני מרשה לעצמי להגיב לך.

איפה בכל ההודעה שלי, אתה רואה שאני מנסה לשכנע אותו לא לעשות הפלה ?
אני אפילו לא נכנס לכל הנסיונות לצרף לתגובה שלי, אמירות על עשיית ילדים לפתירת הבעיות הדמוגרפיות של מדינת ישראל.

מה שכן ציינתי, ואני חושב שלפעמים אנשים צעירים, לא ממש מודעים לכל הבעיות הכרוכות בהתערבויות כירורגיות באזור הוואגינלי.

מיד ראשונה על שני מקרים, אני כן יכול לעדכן:

1. בעיה של לפני מספר שנים, שהצריכה התערבות כירורגית מיידית. ניתוח בהרדמה מלאה, שתוך כדי המהלך הרגיל של קבלת בבית חולים, והכנה לניתוח, נזרקה לפתע לחלל האוויר ע"י הרופא, השאלה: "אתם מתכננים ילדים בעתיד ?"
באותו זמן לא היינו אפילו קרובים לנושא, אבל בהבזק של שניה, שנינו בלי לתאם, אמרנו שאנחנו רוצים לשמור את האופציה פתוחה.
נראה לך שהשאלה נשאלה על ידי הרופא, אם לא הייתה לכך משמעות או השפעה על הטיפול העתידי ?

2. עברנו הפלה לפני פחות משנה. לא הייתה לנו הרבה ברירה, ולא רצינו לגרור את האירוע הטראומטי לעוד זמן לא ידוע.
עברנו אותו בבית חולים פרטי עם פיקוח ממשלתי, עם אישפוז ללילה. למיטב זכרוני, בהרדמה מלאה, טבליה בלילה לפני, דימום אגרסיבי משעות הבוקר המוקדמות וכאבי תופת לחברה. ההתערבות היא מהירה, והסתיימה ללא כל בעיה. התעוררות, התאוששות והביתה למנוחה.
לגוף וכל המערכות הקשורות באירוע לקח כ- 4-5 חודשים עד לחזרה לשגרה.

אז מה בדיוק ייעצתי לבחור:

ציטוט:
לא כל דבר שהטבע לא מצליח לפתור, הרפואה המתקדמת, והיא מאוד מתקדמת בתחום הילודה, יכולה לפתור
ישנו גיל שמגיעים אליו, ואז זה פשוט לא עובד יותר. גם לא במעבדה.
המירוץ בחיים אחרי תואר, עבודה, קריירה, עוד עבודה, חופש, טיולים ועוד ועוד ועוד, אין לו סוף.
אם באיזשהו מקום בראש אתם מתכננים בעתיד ילדים, אל תתעלמו מהנושא.
היום כבר אפשר להקפיא ביציות וזרע, וזאת אפשרות שהייתי ממליץ להרבה מאוד צעירים לחשוב עליה.
זה לא מבטיח ילדים, אבל זאת דרך להתמודד עם העתיד, והמירוץ אחרי חיים טובים יותר.

שיהיה לכם בהצלחה!

אם אתה חושב, שהטקסט למעלה מטיף להבאת ילדים, נגד הפלות ובעד מיגור הבעיות הדמוגרפיות של היהודים בעולם. אז קטונתי.
בסף הכל נתתי לו מקרה של אדם אחד ובת זוגתו, שמבינים היום, שלהביא ילדים לעולם, זה לא תכנית כבקשתך.
להתערבויות כירורגיות יכולות להיות השפעה על תפקוד הגוף בעתיד, גם אם זאת רק הפלה פשוטה. רושם ההודעה הוא לא רופא מוסמך.
נתתי לו עצה כללית, שהרבה מאוד אנשים בתחום נותנים אותה היום לנשים צעירות, עם שאיפה לקריירה וללא חבר צמוד, על מנת שלא יעמדו בפני בעיות עתידיות. עצה כללית, שלא תמיד מקבלים בחינם, ושוב, רק אם בקצה של הסקלה הם חושבים או היא חושבת על ילדים בעתיד.

ובסוף איחלתי להם בהצלחה. לא בציניות, אלא בעיקר שהכל יעבור בשלום.

אשמח לדעת איפה פה יש הטפה או נסיון שכנוע ? (נסיון חיים כן. הטפה, ממש לא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2018, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
סליחה, כן?
אבל זאת הודעה של מתנגד חיסונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2018, 17:12 
בלומי:

ראשית, מזל טוב מכל הלב.
שנית, אני חושב שמובן מאליו שצריך להתייעץ עם רופא לפני כל פרוצדורה רפואית ולהבין את הסיכונים הפוטנציאלים. רופאים אגב, אם יש להם טיפה מקצועיות או אתיקה, יעשו את זה מיוזמתם, כפי שהם עשו איתכם.
שלישית, לא באמת כיוונתי אליך בתגובה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2018, 19:36 
סומך כתב:
אדום נחמד כתב:
JR12 כתב:
אדום נחמד כתב:
איזו הגזמה.
נידוי משפחתי? איפה?
אפליה בעבודה? איך?

דיור

מה הכוונה?

לא רק,גם למחיר למשתכן אני לא זכאי(בינתיים)
חיפשתי לקנות משהו למימדים שלי לשנים הקרובות,פשוט אין דירות,מקסימום כל מיני מחסנים בקומבינה.גם לשכירות בקושי יש יחידות דיור נורמליות..
כשזאת משפחה אז כמובן שההיצע גדול יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2018, 21:14 
JR12 כתב:
סומך כתב:
אדום נחמד כתב:
JR12 כתב:
אדום נחמד כתב:
איזו הגזמה.
נידוי משפחתי? איפה?
אפליה בעבודה? איך?

דיור

מה הכוונה?

חיפשתי לקנות משהו למימדים שלי לשנים הקרובות,פשוט אין דירות,מקסימום כל מיני מחסנים בקומבינה.גם לשכירות בקושי יש יחידות דיור נורמליות..

בתל אביב למשל יש אלפי דירות שמושכרות לשותפים ויחידנים

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2018, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
סומך כתב:
אדום נחמד כתב:
JR12 כתב:
אדום נחמד כתב:
איזו הגזמה.
נידוי משפחתי? איפה?
אפליה בעבודה? איך?

דיור

מה הכוונה?

בלומי גיא דיבר אלי.

אז גיא ממש לא הטפתי להבאת ילדים. ציינתי זאת גם בהודעה הראשונה שמשתמע מהדברים שכותב ההודעה רוצה עוד ילדים, ולכן העליתי מספר סוגיות.

א. כל תהליך של הפלה גם אם טבעית ולאחריה גרידה מהווה סיכון אפשרי לרחם האשה. מאחר והוא רוצה עוד ילדים זה סיכון מיותר.
ב. כמו שבלומי כתב, דברים תמיד יכולים להשתבש תמיד יכולים לצוץ דברים, ובנינו תמיד צצים דברים שבגינם "עכשיו לא מתאים לנו ילד", מנגד הנסיון מראה לי שעם קצת מאמץ אפשר להסתדר, בטח אם זה משהו שאתה רוצה כמו עוד ילדים.

נערך לאחר הודעתו של איציק.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 10 אוגוסט 2018, 21:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2018, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
בלומי גיא דיבר אלי.

אז גיא ממש לא הטפתי להבאת ילדים. זיינתי זאת גם בהודעה הראשונה שמשתמע מהדברים שכותב ההודעה רוצה עוד ילדים, ולכן העליתי מספר סוגיות.

א. כל תהליך של הפלה גם אם טבעית ולאחריה גרידה מהווה סיכון אפשרי לרחם האשה. מאחר והוא רוצה עוד ילדים זה סיכון מיותר.
ב. כמו שבלומי כתב, דברים תמיד יכולים להשתבש תמיד יכולים לצוץ דברים, ובנינו תמיד צצים דברים שבגינם "עכשיו לא מתאים לנו ילד", מנגד הנסיון מראה לי שעם קצת מאמץ אפשר להסתדר, בטח אם זה משהו שאתה רוצה כמו עוד ילדים.
במקרה כזה אני כן ממליץ על הפלה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2018, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
el dudernio כתב:
בלומי גיא דיבר אלי.

אז גיא ממש לא הטפתי להבאת ילדים. זיינתי זאת גם בהודעה הראשונה שמשתמע מהדברים שכותב ההודעה רוצה עוד ילדים, ולכן העליתי מספר סוגיות.

במקרה כזה אני כן ממליץ על הפלה

מקרה יחיד שאינו מעיד על הכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: