תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 15:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
זאת לא הסתה, אבל אין ספק שקורה בארה"ב תהליך דומה למה שקרה כאן. התקשורת "חושפת" את הפנים האמיתיות שלה ומרחיקה חצי מהאמריקאים. לא מזמן התפרסמה כתבה ב"הארץ" על איך התומכים של טראמפ מדברים ומתנהגים בדיוק כמו התומכים של ביבי- לא מתאים עליו, אבל תומכים בו חזק יותר ככל שהתקשורת תוקפת אותו. אם התהליך הזה יימשך, אולי באנון צדק כשאמר שהימין יוכל לשלוט באמריקה ב-40-50 שנים הבאות.
אותה תקשורת שטראמפ כינה בציוץ 'אויבי העם' ויומיים אחר כך נכנס אדם עם רובה למערכת עיתון ורצח 5 עיתונאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:10 
אני באמת לא מבין למה אני מתייחס לברבריידי אחרי שהוא כתב שאיראן יותר גרועה מצפון קוריאה, אבל להגיד שהימין האמריקאי באיזושהי פוזיציה לשלוט באופן רציף זה פשוט בורות צרופה. הסיבה היחידה שהרפובליקנים נמצאים בשלטון היא מדיניות אנטי דמוקרטית של דיכוי הצבעה ומצביעים. היום בארה"ב כדי שהדמוקרטים ישיגו רוב בבית הנבחרים הם צריכים לנצח לפי הערכות במשהו כמו שמונה אחוזים. בשש משבע הבחירות האחרונות לנשיאות המועמד הדמוקרטי זכה ליותר קולות מהמועמד הרפובליקני. וזה בלי לדבר על השינויים הדמוגרפיים שמאוד מטיבים עם המפלגה הדמוקרטית שכבר מתחילים להיות מורגשים בקלפי.
ולגבי התקשורת, באופן כללי יש לצטט את סטיבן קולברט כל פעם שרפובליקני מתלונן על סיקור לא הוגן, "למציאות יש הטיה ליברלית". כשהרפובליקנים יתחילו להכיר במציאות נוכל לדבר איתם על סיקור תקשורתי הוגן, זו מפלגה שתמכה ברוי מור אחרי רצף עדויות על זה שהוא יצא עם תיכוניסטיות כשהוא היה בן שלושים, שמסרבת להכיר במדע האקלים, ושאיכשהו ב-2018 מתנגדת להפלות ולתכנון משפחה. וזה בלי להכנס לכך שיש המון כלי תקשורת שנעים בין שמרניים לתעמולתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
לאפה בחינם כתב:
אני באמת לא מבין למה אני מתייחס לברבריידי אחרי שהוא כתב שאיראן יותר גרועה מצפון קוריאה, אבל להגיד שהימין האמריקאי באיזושהי פוזיציה לשלוט באופן רציף זה פשוט בורות צרופה.

ההצהר בפני עצמה לא תלושה מהמציאות לדעתי. בניגוד לדמוקרטים שעוד ניסו להתנהל בצורה קצת הגונה, הרפובליקנים לא בוחלים בלשנות את השיטה עצמה כדי לדאוג שתשמר את שלטונם. כשזה מגיע כחלק ממגמה פופוליסטית ואנטי-ליברלית עולמית שמעודדת התנהלות שכזאת, זה סביר למדי שהם יצליחו במשימתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 10:11 
הפועל כתב:
לאפה בחינם כתב:
אני באמת לא מבין למה אני מתייחס לברבריידי אחרי שהוא כתב שאיראן יותר גרועה מצפון קוריאה, אבל להגיד שהימין האמריקאי באיזושהי פוזיציה לשלוט באופן רציף זה פשוט בורות צרופה.

ההצהר בפני עצמה לא תלושה מהמציאות לדעתי. בניגוד לדמוקרטים שעוד ניסו להתנהל בצורה קצת הגונה, הרפובליקנים לא בוחלים בלשנות את השיטה עצמה כדי לדאוג שתשמר את שלטונם. כשזה מגיע כחלק ממגמה פופוליסטית ואנטי-ליברלית עולמית שמעודדת התנהלות שכזאת, זה סביר למדי שהם יצליחו במשימתם.

זה די בלתי אפשרי לעשות את זה במדינה שרובה ליברלית. שים לב איפה זה באמת עובד ואיפה זה רק שוליים שמתחזקים אבל לא מאיימים על קיום הדמוקרטיה הליברלית. בצרפת, בריטניה, גרמניה, ואפילו באוסטריה שכן נבחר מועמד קיצוני, זה עדיין לא הפיכה ריאקציונרית כמו בפולין והונגריה. וארה"ב הרבה יותר ליברלית ממה שאנחנו תופסים אותה, הרפובליקנים פשוט מעוותים לחלוטין את השיטה הדי אידיוטית ומיושנת שם. כשמסתכלים על נתוני ההצבעה אצל בוחרים צעירים רואים שאלא אם הימין שם יעשה פניית פרסה חדה בנושאים חברתיים הוא פשוט לא יכול להבחר.
בסופו של דבר הרפובליקנים כרגע במלחמת מאסף מול הקדמה, וכמו תמיד עם הקדמה היא נעה לאט ולפעמים נראה שהיא נתקעת במקום אבל היא צועדת קדימה. היום לא ייתכן שמועמד לנשיאות יצהיר שהוא בעד הפרדה גזעית, או נגד נישואים בין-גזעיים. ועוד עשר שנים נגיד אותו דבר על נישואים חד מיניים. כשמסתכלים אחורה רואים שמרגע שניתנה חירות מסוימת מאוד קשה לגזול אותה, והקדמה נעה לאט אבל נורא קשה לגלגל אותה חזרה.
ואני מבין שאני יוצא אופטימי מאוד, אבל אני באמת לא רואה דרך שהרפובליקנים יצליחו לגנוב ככה בחירות כל עוד המגמות הדמוגרפיות והליברליות ימשיכו, והם ימשיכו עם ההתנגדות שלהם לכל מה שנראה כמו הגיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב ש אתה מעבר לאופטימי. אתה מנותק מהמציאות. אז כרגע זה עוד לא פולין. עוד כמה שנים זה יהיה.
כשמשנים את הכללים מהר מאד הציבור מתרגל והמצב הנוכחי נראה לו נורמלי. אלא אם הדמוקרטים יילחמו בחזרה ובצורה מלוכלכת יהיה קשה לעצור את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
זה ישמע אולי קצת מופרך ולא הגיוני, אבל לדעתי במצב קיצון שהרפובליקנים ישנו את הכללים מהר מדי וחזק מדי. נאמר, יבטלו נישואים חד מיניים או יאסרו הפלות אני לא אופתע אם יתחיל מהלך של ברקזיט של מדינות ליברליות (מדינות החופים) ממדינות שמרניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 15:11 
אין ברקזיט בארה"ב. זה לא אפשרי.
מה שנכון זה שבשנים האחרונות יש הרבה יותר נסיונות לשנות את הבסיס של ההצבעה ולהשפיע ככה על המפלגה שבשלטון. הרפובליקנים עושים את זה יותר, גם כי הם בשלטון. אני מעריך שאם הדמוקרטים יהיו אי פעם בשלטון מוחלט (אפשרי למשל בינואר 2021) הכללים ישתנו באופן דרסטי לכיוון השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה שבארה"ב הכל עבר פוליטיזציה והקצנה, וברגע שאין לך בסיס חוקתי טוב, ויש לך מודל של שתי מפלגות,
זה מתכון לאסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
זאת לא הסתה, אבל אין ספק שקורה בארה"ב תהליך דומה למה שקרה כאן. התקשורת "חושפת" את הפנים האמיתיות שלה ומרחיקה חצי מהאמריקאים. לא מזמן התפרסמה כתבה ב"הארץ" על איך התומכים של טראמפ מדברים ומתנהגים בדיוק כמו התומכים של ביבי- לא מתאים עליו, אבל תומכים בו חזק יותר ככל שהתקשורת תוקפת אותו. אם התהליך הזה יימשך, אולי באנון צדק כשאמר שהימין יוכל לשלוט באמריקה ב-40-50 שנים הבאות.

אתה לא שם לב לאבסורד במשפט שלך?

טוען שהתקשורת שם מתנהגת כמו כאן, ותוקפת במובהק את הנשיא תוך כדי שהיא חושפת את הפנים האמיתיות שלה, ובאותו משפט מנסה להוכיח את הטענה בעזרת כתבה בהארץ, גוף תקשורתי שמאלני מובהק, שמפרסם משהו שמבקר את הביקורת על טראמפ וביבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אין ברקזיט בארה"ב. זה לא אפשרי.
מה שנכון זה שבשנים האחרונות יש הרבה יותר נסיונות לשנות את הבסיס של ההצבעה ולהשפיע ככה על המפלגה שבשלטון. הרפובליקנים עושים את זה יותר, גם כי הם בשלטון. אני מעריך שאם הדמוקרטים יהיו אי פעם בשלטון מוחלט (אפשרי למשל בינואר 2021) הכללים ישתנו באופן דרסטי לכיוון השני.

זה אפשרי ויש מדינות שיש להם זכות חוקתית לעשות את זה, אבל זה בחיים לא יקרה ואין סיבה אפילו לדבר על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2018, 04:08 
לאיזה מדינה בארה"ב יש זכות חוקתית לעזוב את האיחוד?
מצ"ב תמונה מהנסיון האחרון של מדינות לעזוב את האיחוד.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2018, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
Officer Barbrady כתב:

אתה לא שם לב לאבסורד במשפט שלך?

טוען שהתקשורת שם מתנהגת כמו כאן, ותוקפת במובהק את הנשיא תוך כדי שהיא חושפת את הפנים האמיתיות שלה, ובאותו משפט מנסה להוכיח את הטענה בעזרת כתבה בהארץ, גוף תקשורתי שמאלני מובהק, שמפרסם משהו שמבקר את הביקורת על טראמפ וביבי?

כבר אמרתי כאן הרבה פעמים שאני קורא הרבה בעיתון (אתר) הארץ כי הוא איכותי ובהרבה מקרים אמין. גם ה-NYT. אין שום אבסורד בין העובדה שאני חושב שהתקשורת האמריקאית והישראלית חשפו את הפנים האמיתיות לבין הסתמכות על כתבות מהארץ.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2018, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי אם הארץ ו-NYT הם מקורות אמינים למידע או מוטים, מושחתים ומנסים להסתיר את פניהם האמיתיות.

או שקראת על הפנים האמיתיות האלה במקור אמין כמו הארץ\NYT? :SMOKE:

(אולי זה לא אבסורד, אבל אנחנו בהחלט על סף פרדוקס מהז'אנר הקלאסי שהיה להיט ביוון העתיקה)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2018, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
הארץ והטיימס הם מוטים, אין בכך ספק. אני בתור קורא עם מעט אינטילגנציה, מפעיל ביקורת כלפי מה שאני קורא באתרים שלהם (כמו שאני עושה בכיכר השבת, מקור ראשון ועצם כל כלי תקשורת). אני לא מפחד לקרוא משהו שאני לא מסכים איתו, קיצוני ככל שיהיה. במקרה של הכתבה (שאגב אני חושב תורגמה מהטיימס) על התומכים של טראמפ קטלגתי אותה כאמינה והגיונית (בעיקר בגלל שאני לא גר בארה"ב ולא מכיר את תומכי טראמפ המשכילים שגרים במדינות המרכז).

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2018, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
אז בעצם אתה נכנס לכל מיני מקומות, קורא כל מיני דברים, פוסל את מה שלא מוצא חן בעיניך ("זה מוטה") ומלקט את מה שמתאים לך ("קטלגתי את זה כאמין והגיוני")?
זה לא נקרא קריאה ביקורתית, זה נקרא להיות מוכן רק לחפש אישורים למה שאתה חושב גם ככה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2018, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
עוד פעם צמברליין אובמה עם הפייסנות החובבנית שלו ממשיך להרוס את המזרח התיכון ולהרוס את ההרתעה האמריקאית
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 68,00.html
ציטוט:
תושבים באזור אל נועיימה שבדרעא כבר החלו לשוב לכפרים לאחר שנמלטו משם בשל הקרבות העזים. כוחות צבא אסד כבר נראים היטב בכפרים וחוגגים את ניצחונם. המורדים מנסים לעכל את רוע הגזירה ומצאו את מי שאחראי לטענתם לכניעתם. "אנחנו מרגישים נבגדים בעיקר על-ידי ארה"ב, אמר דובר המורדים איברהים ג'וובאי. "היינו צריכים להיות הרבה יותר זהירים".

אסד ובנות בריתו חוגגים את הניצחון. "מה שקורה בדרום סוריה הוא הישג גדול עבור הצבא הסורי ובנות הברית שלו ותבוסה גדולה עבור אמריקה וישראל", אמר בכיר חיזבאללה עלי דאמוש בדרשה שנשא היום בביירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2018, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
https://www.calcalist.co.il/world/artic ... 53,00.html
בניגוד לתקנות: טראמפ מסר את מספר הטלפון הנייד שלו למנהיגי מדינות ללא ידיעת פקידי הממשל
בכירי הממשל בארה"ב נדהמו לגלות כי הנשיא ערך שיחות עם מנהיגים בניגוד לחוק.
למשל, טראמפ קיים שיחה טלפונית עם ר"מ קנדה ללא ידיעת עוזרי הבית הלבן וללא תיעוד. השיחות אמורות להיות מתוכננות מראש

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2018, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
וואו, הוא ממש נעול על להרוס את העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 06:11 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
חוסר הפרגון לטראמפ בלתי נתפס
https://www.haaretz.co.il/news/world/am ... -1.6280117
ציטוט:
לינדסי גרהם, סנאטור רפובליקאי:
"הזדמנות מוחמצת של הנשיא טראמפ לדרוש מרוסיה לשאת באחריות להתערבות בבחירות 2016 ולהזהיר לגבי בחירות עתידיות. תשובתו של טראמפ תיראה על ידי רוסיה כסימן לחולשה ותיצור יותר בעיות משהיא פותרת".

ג'ון או. ברנן, ראש ה-CIA עד ינואר 2017:
"ההופעה של טראמפ במסיבת העיתונאים בהלסינקי עולה ומתעלה על רמת של 'פשעים קשים ועבירות'. זו היתה לא פחות מבגידה במולדת. לא רק שדבריו היו מטומטמים, הוא לגמרי בכיס של פוטין. איפה אתם, פטריוטים רפובליקאים?".

ג'ון קאסיץ', מושל אוהיו הרפובליקאי:
"צריך להיות ברורים. רוסיה היא היריבה שלנו. פוטין מנסה באופן פעיל לפגוע בארצנו. אמריקה צריכה לדבר פה אחד נגד רוסיה".

מייקל סטיל, לשעבר יו"ר הוועדה הרפובליקאית הלאומית:
"ככה נשמעת מסיבת עיתונאים כש'נכס' עומד ליד 'המפעיל' שלו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 22:24 
לא הרבה דברים עם טראמפ גורמים לי להגיד 'וואו'. היום זה היה אחד מהם.

לכל מי שלא ראה, פשוט תסתכלו על זה.

https://www.c-span.org/video/?c4740298/ ... -community

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 22:42 
Officer Barbrady כתב:
הנשיא הטוב והמשמעותי ביותר בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
Officer Barbrady כתב:
בגלקסיה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 22:57 
לא יכול להתחייב על זה, אני לא יודע מה קורה בכוכבים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 22:58 
סומך כתב:
Noam כתב:
Officer Barbrady כתב:
בגלקסיה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
לא חשבתי שזה אפשרי, אבל הקטע עם פוטין זה שפל חדש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: President Trump
הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 10:49 
תמונה
הטוב והמשמעותי ביותר בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
אהההההההה
מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2018, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
HOLD IT!
עברו 24 שעות, טראמפי כבר כן מאמין למודיעין האמריקאי ולא לפוטין. נחכה לראות למי יאמין עוד 24 שעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2018, 10:29 
גם להצהרה הזו הוא בטח ביקש אישור מפוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: