תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 16:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 108  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
:LOL2: :LOL2:
ואכן ככל שאני מכיר את פאביו מחוץ לפורום הוא קרוב בדעותיו לאלה של הטכנו מאשר לאלה של קומוניסם.
בתקופה האחרונה לא קורא כמעט את הפורום ולכן לא יכול להתייחס להשוואה במרחב הפורום.
בכמה ? לא בהרבה אבל באופן מובהק.

אכן דעותיי קרובות לשלו,ולמשל כלפי המתנחלים אני אף מעז לאמר שיותר קיצוניות משלו.
לגבי הדאגה לבטחון תושבי ישראל אני מניח שדעותינו שונות.

אבל קטע , מעולם טקנו לא טרח לשמוע אותן. (אני מניח אופטימי שנחיה ונראה מאד פגע בו ומוציא אותו פעם אחר פעם משלוותו)

העיקר מר אל דוד מעז בחוצפתו להעביר עליי ביקורת,אחרי ששנה לא כתבתי פה והיה פה גן עדן של חוכמה ושושנים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
אני מאמין לכם.
אם ככה, אולי לאחד מכם יש הסבר לפער המדהים והבלתי נתפס בין הדעות של פאביו כמו שהו מצהיר עליהן וכמו שידידיו מספרים עליו, לבין ההודעות פרי מקלדתו שכולנו קוראים פה בפורום?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אני מאמין לכם.
אם ככה, אולי לאחד מכם יש הסבר לפער המדהים והבלתי נתפס בין הדעות של פאביו כמו שהו מצהיר עליהן וכמו שידידיו מספרים עליו, לבין ההודעות פרי מקלדתו שכולנו קוראים פה בפורום?

אז תצליח לדבר פעם בלי המילים האלימות שלך ? מה אתה אומר.
יאללה בהצלחה.
אל דוד היי.

מי כתב את זה , תן לנו הימור
"אתה צריך להבין שאנשי ה BDS לשיטתם רואים בפעילותם כלי לשיפור מדינת ישראל.
אם לא יהיה חרם לא יהיה שינוי בכיבוש.
אתה מתנגד לזה?
סבבה.
אבל אתה לא יכול להתנהג כמו המשטר הפלשתיני האלים , ולסתום פיות לדעות אחרות.
ברגע שיהיה במקום תמיכה בטרור,אני מציע לפנות לבית המשפט ולהפסיק זאת .
עד שלא תוכיח / יוכיחו כי הייתה תמיכה בטרור אני נגד סתימת פיות.
"

אם לא קראתי לקומו נאצי או יודונאצי או המלך של הנאצים או היטלר זה לא מספק אותך ?

עכשיו לך תחפש הודעה שהיא כל כך רחוקה מהדעות שלך , ואם באמת תצליח ותרצה אסביר לך מה שתרצה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 02 יולי 2018, 14:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אבל לא כתבת לפאביו שום דבר.

באמת?

el dudernio כתב:
פאביו כתב:
el dudernio כתב:
נועם מהכרות אישית עם מטלי אלים הוא לא (דר"א עוד לא נפגשנו מאז ששבת מהגולה...צריכים לעשות את זה מתישהו) יחד עם זאת פאביו בחלט צודק שהשיח השמאלני כלפי אנשי הימין או אלו שסומנו כאלו בפורום הוא שיח אלים ודי רדוד.

לא ברור לי איך פאביו מתיימר לשנות את זה עם הודעות שכל מטרתם היא להוכיח שכם הוא אלים ורדוד אבל זה דבר אחר. כבר סיכמנו שהיכולות הלוגיות של מרבית הכותבים נמוכה יותר מברשצקי, אז אין באמת סיבה לצפות לדיון מתורבת שמתבסס על מה שהשני כתב. אבל הסר דאגה מלבך בקרוב אמצא רעיון חדש להטריל את כולם אני רק מחכה שיחזור להיות פה משעמם.

1. פאביו אף פעם לא צודק
2. מטומטלי לא רק מטומטם אלא אלים וחלאה גזענית מטונפת
3. להטריל זה טוב

פאביו כמו אלו שאתה מנסה לבקר, יש דרך. לחזור כל מנטרה רדודה ומפגרת לא עושה אותך חכם אלא רדוד ומפגר. אם אתה לא מסוגל או רוצה להתייחס לדברים ככתובם אתה יכול פשוט לא לעשות זאת. אבל אם אתה עושה זאת נסה לעשות זה במינימום כבוד וברמה רהוטה שתכבד את הכותבים והמקום (ואין הכוונה לאלוהים למרות שאתה מוזמן להתייחס ליישות הבדיונית איך שבא לך :SMOKE:.)

teknoboy כתב:
el dudernio כתב:
פאביו בחלט צודק שהשיח השמאלני כלפי אנשי הימין או אלו שסומנו כאלו בפורום הוא שיח אלים ודי רדוד.

פאביו [כותב] הודעות שכל מטרתם היא להוכיח שכם הוא אלים ורדוד

אז כל מה שפאביו כותב אלים ורדוד, ולהגיד את זה זאת אלימות רדודה?
איפה זה שם אותך? כי כרגע אמרת שהוא כותב דברים אלימים ורדודים.
:ROSE:

יש דרך וצורה להגיד דברים. אני חושב שבלהט הצדק אתם שוכחים שאתם מדברים עם בני אדם ואופן הדיבור שלך והטון מאוד אלים ופוגעני. הערתי לך על זה אישית כמה פעמים, אם אני זוכר נכון, ואתה עוד מהפחות גרועים.

נ.ב. אני שמח לראות שאתם מתייחסים לתוכן ולמהות. המשיכו כך.

el dudernio כתב:
נועם מהכרות אישית עם מטלי אלים הוא לא (דר"א עוד לא נפגשנו מאז ששבת מהגולה...צריכים לעשות את זה מתישהו) יחד עם זאת פאביו בחלט צודק שהשיח השמאלני כלפי אנשי הימין או אלו שסומנו כאלו בפורום הוא שיח אלים ודי רדוד.

לא ברור לי איך פאביו מתיימר לשנות את זה עם הודעות שכל מטרתם היא להוכיח שכם הוא אלים ורדוד אבל זה דבר אחר. כבר סיכמנו שהיכולות הלוגיות של מרבית הכותבים נמוכה יותר מברשצקי, אז אין באמת סיבה לצפות לדיון מתורבת שמתבסס על מה שהשני כתב. אבל הסר דאגה מלבך בקרוב אמצא רעיון חדש להטריל את כולם אני רק מחכה שיחזור להיות פה משעמם.

el dudernio כתב:
פאביו כתב:
el dudernio כתב:
מה הקשר בין שני הכותבים שציינת להודעה?

מ.ש.ל שני.

אני ממש מרגיש כמו איסופוס.

מה הקשר בין נושא האשכול לכל ההודעות שתקפו אותי או את קומו או את לירון על בסיס אישי?
מה הקשר שיש פה משתמש שאמר בצורה ברורה שהמטרה שלו היא לא להשתתף בדיון אלא להטריל וממשיך להטריל ולמצוץ לבעליו?
מה הקשר שאתה מגבה איש אלים מטונף גזען בשקל תשעים?

א. כאשר אתה דן עם מישהו תנסה להתייחס למה שהוא כותב.
ב. אם אתה רוצה להמשיך לכתוב בגנות משתמשים אחרים אתה יכול ואין ביכולתי למנוע ממך. אבל אל תצפה שיתייחסו להודעותיך ברצינות.
ג. אתה מוכן להפסיק לילל כמו חתולה מיוחמת ולהקשיב לשם שינוי למה שאומרים לך? אתה מנהל כמו ילד בגן זה לא רציני, וזה מביך לקורא הממוצע. זה שתוקפים אותך זה אולי אומר שהם אלימים אבל כנראה שיש גם עלממה לתקוף. אתה מתלוננן שההוא אלים ולהוא תרבות דיון פסולה ואתה כבר חודש לא מוציא משפט מהמקלדת שלא קשור לאדם ספציפי גם אם אין לו קשר לדיון שמתנהל כרגע ואתה מנסה להכניס בכח את תרבות נדיון הקלולקלת הזאת לכל חצי תגובה. זה בלתי אפשרי. הבנו אתה חושב שמטלי אלים ומשקר. הבנו שאתה חושב לשנועם פגיעה מוחית עקב תחליף חלב אם פגום וכו'. גם הבנו שזה הדבר היחידי שאתה אומר ככה שקצת קשה להבין מה אתה רוצה לנגידצעם בכלל יש לך משהו ראוי להגיד כי בין כל הצעקות והקללות שלך לא שומעים כלום.

פאביו ראיתי שגם אתה רשמת שאני מעיר לך ולא לאחרים, תאמין לי שכמו שציתתי עכשיו הערות עליך יד גם על הצד השני.
נ.ב לא היית מספיק קוהרנטי עבורי בהודעה האחרונה, אודה עם תסביר את עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
תודה, אל דוד. :ROSE: רציני, באמת טעיתי.
כנראה שההשוואה שלך בין צרורות הקללות והסמיילים של פאביו לבין זה שאני קורא לו בשמות כמו "טמבל עלוב" כשהוא מתנהג כמו טמבל עלוב בלבלה אותי, וגרמה לי לחשוב שההטייה שלך גדולה עוד יותר.
אני מודה שאני לא קורא כל הודעה בפורום כמו שעשיתי כשהייתי צעיר יותר.
אני פשוט רגיל שלא פעם אתה מצטרף למקהלה שמנסה להסיט את הדיון מנושאים ענייניים לנושאי סגנון, אבל אני שמח לגלות שאתה עושה את זה לכולם :SMOKE:
ושוב, במקרה של פאביו, למרבה הצער, רוב ההודעות לא כוללות כלום חוץ מסגנון קלוקל וקילולים, כך שלטעמי יש מקום לחפור לו בנידון הרבה יותר, אבל קטונתי מלהיכנס לשיקולי העריכה שלך.

מצד שני, נראה שפאביו נרגע קצת ואולי אפילו יצליח בעתיד להגיב אפילו להודעה שלי בלי קללות וכינויי גנאי, ואולי אולי הוא אפילו יצליח לעכל את הרעיון שיש מישהו שחולק על דעתו בלי לפרש את זה כאלימות שמופעלת נגדו.
נחיה ונראה.
בהצלחה לכולנו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 13:13 
רמת הדיון ירדה פלאים מאז אתמול, שתדעו.
מצד שני, ההשתוללות של לירון ואחריה של פאביו הן פסגות שאני לא חושב שנצליח להגיע אליהן שוב. יכול להיות שאין מנוס אלא להוריד את הסטנדרטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
מצד שני, ההשתוללות של לירון ואחריה של פאביו הן פסגות שאני לא חושב שנצליח להגיע אליהן שוב. יכול להיות שאין מנוס אלא להוריד את הסטנדרטים.

שתוק כבר יא פישר קטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 13:41 
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
אוסטרליה :HEART2: :HEART2: :HEART2:

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 30,00.html
ציטוט:
אוסטרליה עוצרת העברת כספים לרשות הפלסטינית
שרת החוץ האוסטרלית ג'ולי בישופ הודיעה על המהלך לאחר שלא קיבלה תשובות מרמאללה על בקשתה שהכסף, בסכום של 10 מיליון דולר אוסטרלי, לא יגיע לאסירים פלסטינים שהורשעו בעבירות טרור

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 14:22 
Noam כתב:

ממש מסקרן לדעת מי הצליח (שוב, ובהצלחה) להוריד את הרמה של הדיון ולהסית אותו.
אני שמח שקיבלת (שוב) את תשומת הלב שאתה זקוק לה.
אני שמח שלפחות כאן בפורום, אני ואחרים נותנים לך תשומת לב וגורמים לך להרגיש כמו כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע
הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 14:39 
[quote="לירון האדום"]
האם המסתננים לא מקבלים טיפול רפואי בבתי חולים בעת צורך?
הם לא עובדים ומתפרנסים?
האם מדינת ישראל ירתה לעבר מסתננים עת שניסו לעבור את הגבול ממצרים?
אני לא טוען שהכל ורוד והיחס אליהם כמו יחס הוגן אבל אנחנו גם לא רוצחים אותם ולא רוצחים ילדים בעזה

[quote]

חבל שאני מעיר לך שאתה לא יודע כלום על היחס למבקשי המקלט, ובמקום ללכת ללמוד קצת, אתה חוזר אלי אם אותם הצהרות לא נכונות ומפגין את אותה בורות, סלח לי ואל תיעלב, אבל אין מילה אחרת לכך.
אני נזכר למה אני נמנע מהוויכוחים הללו. אתה פשוט מתעלם מאמת שאתה לא מכיר, וחוזר על אותן שטויות שוב.
אני עונה רק כי יש סיכוי שיש כאן צד ג' שקורה מה אתה כותב ויכול ללמוד מזה משהו לא נכון, אבל זהו, זאת הפעם האחרונה בעניין הזה מבחינתי, אלא אם תביא משהו חדש ולא תמחזר.

לא יודע מה זה מסתננים.
למבקשי מקלט אין שום ביטוח רפואי מהמדינה. נכון, אם הם מגיעים למיון במצב קריטי לא זורקים אותם לרחוב. לחלק מאלו שעובדים יש כיסוי ביטוחי מהמעסיק. אבל לאדם הפשוט אין שום כיסוי רפואי, כפי שהמדינה מחויבת, כפי שכל מדינות המערב מקיימות לגבי מבקשי מקלט, כפי שפליט בירדן מקבל. אני מטפל למשל באדם שיש לו אבנים בכליות, סובל יסורי תופת, וכל כמה חודשים צריך לעבור פרוצדורה חודרנית שתפרק אותן. בזמן שעבד, הביטוח הצליח לכסות טיפול כלשהו. עכשיו בגלל מצבו הבריאותי לא מסוגל לעבוד, ואין לו שום כיסוי או אפשרות לשלם את הטיפול. איש גמור, עם יסורי תופת. לפליט/אזרח כל זה לא היה קורה, כי המדינה מחויבת לטפל בו. אני מטפל באדם שנפל מפיגום בגובה 3 קומות, ריסק את כל הגוף, אושפז למספר שבועות באיכילוב וחיב להם 271,000 ש"ח, כי המעסיק שלו לא שילם עליו ביטוח. לפליט/אזרח זה לא היה קורה, כי המדינה הייתה מחויבת לטיפול שלו. סתם שתי דוגמאות שאני באופן אישי מטפל בהם. יש לי עוד הרבה שאני מטפל בהם בעצמי, אבל אני לא רוצה לעייף.
לא לתת כיסוי בסיסי רפואי לכל אדם זה לא הומני. לא צריך לירות בהם כדי להגיד שישראל לא הומנית. לירון האדום לא מחליט מה הומני ומה לא, כמו שאני לא קובע שהחמאס הוא ארגון סופר הומני כי הוא לא ממית אנשים בתאי גזים.
וזה רק האספקט הרפואי, יש עוד הרבה אספקטים בהם מתעמרים בהם באופן מכוון, באופן מוצהר.

מאחל לך שתחתור יותר לגילוי האמת, ולא להראות למה אתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 14:44 
[quote="לירון האדום"]
האם המסתננים לא מקבלים טיפול רפואי בבתי חולים בעת צורך?
הם לא עובדים ומתפרנסים?
האם מדינת ישראל ירתה לעבר מסתננים עת שניסו לעבור את הגבול ממצרים?
אני לא טוען שהכל ורוד והיחס אליהם כמו יחס הוגן אבל אנחנו גם לא רוצחים אותם ולא רוצחים ילדים בעזה

[quote]

חבל שאני מעיר לך שאתה לא יודע כלום על היחס למבקשי המקלט, ובמקום ללכת ללמוד קצת, אתה חוזר אלי אם אותם הצהרות לא נכונות ומפגין את אותה בורות, סלח לי ואל תיעלב, אבל אין מילה אחרת לכך.
אני נזכר למה אני נמנע מהוויכוחים הללו. אתה פשוט מתעלם מאמת שאתה לא מכיר, וחוזר על אותן שטויות שוב.
אני עונה רק כי יש סיכוי שיש כאן צד ג' שקורא מה אתה כותב ויכול ללמוד מזה משהו לא נכון, אבל זהו, זאת הפעם האחרונה בעניין הזה מבחינתי, אלא אם תביא משהו חדש ולא תמחזר.

לא יודע מה זה מסתננים.
למבקשי מקלט אין שום ביטוח רפואי מהמדינה. נכון, אם הם מגיעים למיון במצב קריטי לא זורקים אותם לרחוב. לחלק מאלו שעובדים יש כיסוי ביטוחי מהמעסיק. אבל לאדם הפשוט אין שום כיסוי רפואי, כפי שהמדינה מחויבת, כפי שכל מדינות המערב מקיימות לגבי מבקשי מקלט, כפי שפליט בירדן מקבל. אני מטפל למשל באדם שיש לו אבנים בכליות, סובל יסורי תופת, וכל כמה חודשים צריך לעבור פרוצדורה חודרנית שתפרק אותן. בזמן שעבד, הביטוח הצליח לכסות טיפול כלשהו. עכשיו בגלל מצבו הבריאותי לא מסוגל לעבוד, ואין לו שום כיסוי או אפשרות לשלם את הטיפול. איש גמור, עם יסורי תופת. לפליט/אזרח כל זה לא היה קורה, כי המדינה מחויבת לטפל בו. אני מטפל באדם שנפל מפיגום בגובה 3 קומות, ריסק את כל הגוף, אושפז למספר שבועות באיכילוב וחיב להם 271,000 ש"ח, כי המעסיק שלו לא שילם עליו ביטוח. לפליט/אזרח זה לא היה קורה, כי המדינה הייתה מחויבת לטיפול שלו. סתם שתי דוגמאות שאני באופן אישי מטפל בהם. יש לי עוד הרבה שאני מטפל בהם בעצמי, אבל אני לא רוצה לעייף.
לא לתת כיסוי בסיסי רפואי לכל אדם זה לא הומני. לא צריך לירות בהם כדי להגיד שישראל לא הומנית. לירון האדום לא מחליט מה הומני ומה לא, כמו שאני לא קובע שהחמאס הוא ארגון סופר הומני כי הוא לא ממית אנשים בתאי גזים.
וזה רק האספקט הרפואי, יש עוד הרבה אספקטים בהם מתעמרים בהם באופן מכוון, באופן מוצהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 14:45 
לירון האדום כתב:
Noam כתב:

אני שמח שלפחות כאן בפורום, אני ואחרים נותנים לך תשומת לב וגורמים לך להרגיש כמו כולם.
לירון, זה פתטי. קרא את הדיון מאתמול ותראה איך הפכת את עצמך לבדיחה.
תעשה לעצמך טובה, תנשום עמוק ותתקדם הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 14:50 
Noam כתב:
לירון האדום כתב:
Noam כתב:

לירון, זה פתטי. קרא את הדיון מאתמול ותראה איך הפכת את עצמך לבדיחה.
תעשה לעצמך טובה, תנשום עמוק ותתקדם הלאה.

נועם, הצלחת כהרגלך להסיט את הדיון מהעיקר לתפל.
שמת את עצמך כשוטר הפורום וכאחד שמידי פעם כותב כאן "הלצות".
הרי כתבת בעצמך שאין לך כל כוונה לכתוב דברי טעם בנוגע לדיונים כאן.
אז עשה טובה לכולנו (לא לעצמך) ואל תכתוב דברים שאינם קשורים לדיון.
תודה.

נ.ב - אין לך תקופת מבחנים ללמוד אליה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
טפל.
תפל זה באוכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 15:13 
צר לי שאני שוב נאלץ להגרר לדיון הזה, אבל אתה רואה את ההשתקפות של עצמך באחרים ומישהו צריך להעמיד אותך במקום.
מי ששם עצמו כשוטר הפורום הוא אתה, מי שלא מנהל דיון ענייני הוא אתה, מי שתוקף אנשים על רקע אישי הוא אתה.
אחרי שדיברנו אתמול על ההבדלים בין "ישראל קולטת פחות פליטים ממדינות האזור" ובין "ישראל צריכה לקלוט פליטים", בוא ננסה לגעת בנקודה קצת יותר עמוקה. הטיעון הראשון הוא טיעון עובדתי. אפשר להתווכח על האם הוא נכון או לא נכון, כפי שראית - זה ויכוח שיכול להסתיים באבחת חיפוש בויקיפדיה. הטיעון השני הוא טיעון דעה. אפשר לנהל דיונים מאוד עמוקים על עמדות מבלי להגיע להסכמה, כל צד יכול לתת תימוכין לעמדתו והשני יכול עדיין שלא להסכים איתן.
עם טיעונים מהסוג השני אני סיימתי, כפי שכתבתי כאן כבר לא מעט פעמים (חלק מהן, ביחד עם חוסר ההבנה שלך בנושא ההבדלים בין דיון עובדתי להחלפת דעות, גרם לך לחשוב שאני לא מגיב בצורה עניינית). אני חושב שזה בזבוז זמן להביע את דעתי בתצורה הנוכחית של הפורום. החלפתי כאן דעות במשך שנים בדיונים ארוכים (קפוץ 3 שנים אחורה בוולטון ותזכר), חלקם מעניינים יותר וחלקם מעניינים פחות. הקונספט הנוכחי - מעגל ויכוחים סגור בין 10 אנשים שכבר החליפו מיליוני תווים בדיונים פוליטיים - לא תורם בשום צורה לא לי ולא לשאר המשתמשים.
טיעונים עובדתיים הם דבר שאני עדיין רואה בו טעם, גם במסגרת הנוכחית. אני מבין שהצורה לפעמים קצת קשה לך, אבל הטענה "תתמקדו בעובדה שלירון מפזר עובדות לא נכונות לגבי הסיוע ההומניטרי של ישראל לפליטי דרום סוריה ומנסה לגרור את הדיון לדיון על עמדות ביחס לקליטת אותם פליטים" היא טענה לגיטימית כחלק מדיון עובדתי. נכון שקשה לך להתמודד איתה, נכון שהרבה יותר קל לקרקס את הדיון לכיוון שנוח לך במקום להתמודד עם הטענות (אם כי אתה עושה את זה בצורה משמעותית פחות מביכה מאשר פאביו, ממש ברמה שעוד גובלת בדיון ענייני), אבל גם במקרים כאלה עדיף שתשתדל להתייחס לטענות באופן ענייני במקום ללכת למתקפות אישיות. זה מביך, זה הופך את הפורום לקרקס, ובקרקס הזה כבר אין ברירה אלא לנסות להפוך אותו לקרקס משעשע. וכמו שראית אתמול, הוא משעשע על חשבונך.
מיתר ההודעה, בדגש על המתקפות האישיות ועל שאריות הטיעונים מהטנטרום של אתמול, תרשה לי להתעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
חחחחחחחחחחח, אתה כזה ילד מטרנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 15:16 
KingAlpaca כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
KingAlpaca כתב:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 07:34 
Noam כתב:
צר לי שאני שוב נאלץ להגרר לדיון הזה, אבל אתה רואה את ההשתקפות של עצמך באחרים ומישהו צריך להעמיד אותך במקום.
מי ששם עצמו כשוטר הפורום הוא אתה , מי שלא מנהל דיון ענייני הוא אתה , מי שתוקף אנשים על רקע אישי הוא אתה .
אחרי שדיברנו אתמול על ההבדלים בין "ישראל קולטת פחות פליטים ממדינות האזור" ובין "ישראל צריכה לקלוט פליטים", בוא ננסה לגעת בנקודה קצת יותר עמוקה. הטיעון הראשון הוא טיעון עובדתי. אפשר להתווכח על האם הוא נכון או לא נכון, כפי שראית - זה ויכוח שיכול להסתיים באבחת חיפוש בויקיפדיה. הטיעון השני הוא טיעון דעה. אפשר לנהל דיונים מאוד עמוקים על עמדות מבלי להגיע להסכמה, כל צד יכול לתת תימוכין לעמדתו והשני יכול עדיין שלא להסכים איתן.
עם טיעונים מהסוג השני אני סיימתי, כפי שכתבתי כאן כבר לא מעט פעמים (חלק מהן, ביחד עם חוסר ההבנה שלך בנושא ההבדלים בין דיון עובדתי להחלפת דעות, גרם לך לחשוב שאני לא מגיב בצורה עניינית). אני חושב שזה בזבוז זמן להביע את דעתי בתצורה הנוכחית של הפורום. החלפתי כאן דעות במשך שנים בדיונים ארוכים (קפוץ 3 שנים אחורה בוולטון ותזכר), חלקם מעניינים יותר וחלקם מעניינים פחות. הקונספט הנוכחי - מעגל ויכוחים סגור בין 10 אנשים שכבר החליפו מיליוני תווים בדיונים פוליטיים - לא תורם בשום צורה לא לי ולא לשאר המשתמשים.
טיעונים עובדתיים הם דבר שאני עדיין רואה בו טעם, גם במסגרת הנוכחית. אני מבין שהצורה לפעמים קצת קשה לך, אבל הטענה "תתמקדו בעובדה שלירון מפזר עובדות לא נכונות לגבי הסיוע ההומניטרי של ישראל לפליטי דרום סוריה ומנסה לגרור את הדיון לדיון על עמדות ביחס לקליטת אותם פליטים" היא טענה לגיטימית כחלק מדיון עובדתי. נכון שקשה לך להתמודד איתה, נכון שהרבה יותר קל לקרקס את הדיון לכיוון שנוח לך במקום להתמודד עם הטענות (אם כי אתה עושה את זה בצורה משמעותית פחות מביכה מאשר פאביו, ממש ברמה שעוד גובלת בדיון ענייני), אבל גם במקרים כאלה עדיף שתשתדל להתייחס לטענות באופן ענייני במקום ללכת למתקפות אישיות. זה מביך, זה הופך את הפורום לקרקס, ובקרקס הזה כבר אין ברירה אלא לנסות להפוך אותו לקרקס משעשע. וכמו שראית אתמול, הוא משעשע על חשבונך.
מיתר ההודעה, בדגש על המתקפות האישיות ועל שאריות הטיעונים מהטנטרום של אתמול, תרשה לי להתעלם.
*סמיילי מפהק*

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
ככה זה כשקוראים טקסט שלא מבינים. הוא מעייף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 09:08 
אדום נחמד כתב:
ככה זה כשקוראים טקסט שלא מבינים. הוא מעייף.

התחלתי לקרוא עד שהגעתי למשפט הבא:
ציטוט:
עם טיעונים מהסוג השני אני סיימתי, כפי שכתבתי כאן כבר לא מעט פעמים (חלק מהן, ביחד עם חוסר ההבנה שלך בנושא ההבדלים בין דיון עובדתי להחלפת דעות, גרם לך לחשוב שאני לא מגיב בצורה עניינית).
אני חושב שזה בזבוז זמן להביע את דעתי בתצורה הנוכחית של הפורום .

אם זה בזבוז זמן מבחינתו (שזאת טענה דיי מוזרה, כי יש פה לא מעט הודעות שלו בעמודים האחרונים), אז אין טעם שאקרא ואגיב.
אני לא אדון עם מישהו שאין לו תרבות דיון.
כי בינתיים, דווקא עם מטלי איתך ואפילו עם טקנו (פה ושם) אני כן מצליח לדון דיונים עניינים.
זה שכותב על תגובה שניה על כך שאני עו"ד הוא נועם ולא אף אחד אחר.
זה שכותב אל תשתתפו בקרקס של לירון, או אל תגיבו לו, או דברים כאלו זה נועם ולא אף אחד אחר.
מי שמדרדר את הפורום במודע בכוונה ומסיט את הדיונים ללא רלוונטים זה נועם ולא אני.
שימשיך לכתוב מגילות או משפטים קצרים בציניות כמו אלפקה, בכיף שלו למרות שאם זה בזבוז זמן לא ברור מדוע בכלל מלכתחילה להיכנס לקרוא ולכתוב דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
אבל הוא דיבר על שני סוגים של טיעונים... כאילו, תקרא. זה ממש כתוב שם.

וסלח לי, אבל אתה הזכרת את הגיל והעיסוק הנוכחי שלו באותה מידה שהוא הזכיר את המקצוע שלך.
אם כבר הבדלים, אז אתה ציינת את זה כגנאי, כלומר, מי אתה יא סטודנט בן 24 שתטיף לי.
הוא דווקא נותן קרדיט על עצם העיסוק, אבל מתקשה להבין איך אתה מסתדר בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 09:14 
ציטוט:
אני עונה רק כי יש סיכוי שיש כאן צד ג' שקורא מה אתה כותב ויכול ללמוד מזה משהו לא נכון, אבל זהו, זאת הפעם האחרונה בעניין הזה מבחינתי, אלא אם תביא משהו חדש ולא תמחזר.

לא יודע מה זה מסתננים.

הבנתי אותך, בגלל היחס של ישראלים כלפי הפליטים/מסתננים מאפריקה החלטת שישראל היא מדינה לא הומנית.
יש לי תחושה שאם תשאל מסתננים/פליטים איפה הם מעדיפים לחיות, בת"א או בירדן, הם יגידו לך שבת"א.
תקן אותי אם אני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
ציטוט:

לא יודע מה זה מסתננים.

הבנתי אותך, בגלל היחס של ישראלים כלפי הפליטים/מסתננים מאפריקה החלטת שישראל היא מדינה לא הומנית.
יש לי תחושה שאם תשאל מסתננים/פליטים איפה הם מעדיפים לחיות, בת"א או בירדן, הם יגידו לך שבת"א.
תקן אותי אם אני טועה.

לא הבנת אותו
זה לא יחס של ישראלים. זה יחס של ישראל.
תקרא!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 09:17 
אדום נחמד כתב:
אבל הוא דיבר על שני סוגים של טיעונים... כאילו, תקרא. זה ממש כתוב שם.

וסלח לי, אבל אתה הזכרת את הגיל והעיסוק הנוכחי שלו באותה מידה שהוא הזכיר את המקצוע שלך.
אם כבר הבדלים, אז אתה ציינת את זה כגנאי, כלומר, מי אתה יא סטודנט בן 24 שתטיף לי.
הוא דווקא נותן קרדיט על עצם העיסוק, אבל מתקשה להבין איך אתה מסתדר בו.

קראתי הכל, תאמין לי שקראתי וראיתי את השטויות שהוא כתב לגבי שני סוגי טיעונים ובלה בלה בלה
אתה שוטר ההוא שוטר, ידיעה דעה ושאר הירקות שהוא כותב.
אני לא נשאר חייב - שמישהו מחליט להכניס את החיים האישים שלי לתוך הפורום, אני אכניס את שלו.
אני מכיר ויודע מי הוא גם מחוץ לפורום, אם הוא רוצה אאוטינג אז בכיף נעשה זאת עד הסוף.
ולמה גנאי? האיש סטודנט בטכניון, כבוד, אני גם לא מתקשה להבין איך הוא למד שם, זה דווקא הגיוני שהוא ילמד במוסד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 09:17 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
ציטוט:

לא יודע מה זה מסתננים.

תקן אותי אם אני טועה.

לא הבנת אותו
זה לא יחס של ישראלים. זה יחס של ישראל.
תקרא!!!

סליחה, ישראל ולא ישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
אם תשאלו את הפליט הממוצע איפה הוא מעדיף להיות, בישראל או גרמניה הנאצית מה אתם חושבים שהוא יגיד?!?!?!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 09:23 
סומך כתב:
אם תשאלו את הפליט הממוצע איפה הוא מעדיף להיות, בישראל או גרמניה הנאצית מה אתם חושבים שהוא יגיד?!?!?!?

אם אנחנו מתכוונים להתחיל לדון ביחס של ישראל כלפי הפליטים עדייף שזה יהיה באשכול אחר (ויש כזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 09:24 
לירון לא מבין דברים שאנשים כותבים לו, פרק מספר 9582.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 108  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: