תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 14:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 22 יוני 2018, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אתה מה זה צודק, אנחנו מזדעזעים למראה ילדים שנלקחים מהוריהם ונכלאים בכלובים רק כי קראנו בניו יורק טיימס שזה לא בסדר. עד אז חשבנו שזה רעיון מגניב.

יש לך את זה ביותר דמגוגיה שקרניקית או זה הכי טוב שלך?

עריכה: איזה נבזיים האמריקאים נכון ?

עריכה 2: מה שלום גרמניה, אוסטריה והונגריה? בקרוב נדבר על זה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 22 יוני 2018, 17:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2018, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
לאפה בחינם כתב:
פאביו כתב:
בנושא המדובר לי עוד אין קו מחשבה ברור לעצמי.
אבל אני תוהה אולי אתם אימצתם קו מחשבה בצורה אוטומטית בלי בכלל לנסות להקשיב לקו מחשבה שונה ואחר.

התקשורת בארהב אם אינני טועה רובה ככולה מאד אנטי טראמפ (למעט פוקס ניוז) אז אם כבר שטיפת מוח והזכרת פראבדה , בוא נודה שהציבור האמריקאי מקבל שטיפת מוח לצד מוטה אנטי טראמפ.

לי יש סט ערכים שאני מאמין בו, וסט הערכים הזה נמצא בניגוד מוחלט לכל מה שהממשל הנוכחי עושה ומייצג עבורי. ועוד פעם, לדווח על המציאות ועל הממשל זה לא שטיפת מוח, זו עיתונות. הבעיה היא שאתה נופל פה למלכודת האיזון העיתונאית, עיתונאי לא צריך להיות מאוזן בהכרח, הוא צריך להיות ישר, לחתור לאמת ולהביא סיפורים אמינים וחשובים. אם הנשיא משקר 3000 פעמים בשנה ושלושה חודשים, אז אין סיבה להעמיד פנים שהוא לא שקרן. ואם הוא אומר שהפרדת הילדים היא אשמת הדמוקרטים והם קבעו את החוק ואז אחרי יומיים הוא חותם על צו נשיאותי ומבטל את המדיניות שהוא קבע ואף אחד לא באמת מדבר על השקר עצמו כי המדיניות כל כך מחרידה זה מספר הכל.
בשורה התחתונה אין פה שטיפת מוח, יש פה נסיון השרדות של העיתונות האמריקאית שלדעתי אגב אשמה הנשיאות טראמפ בסיקור הנוראי שלה את טראמפ, קלינטון ובכלל מערכת הבחירות של 2016.

לגבי סט הערכים שלך זה לגטימי לחלוטין.לכל אחד יש כזה, רק שיש שוני בסט ערכים בין אדם לאדם.

אם אינני טועה טראמפ נבחר על אג'נדה מסויימת והוא לשיטתו מנסה ליישם אותה.
אתה טענת "הלא נחמד שחלקים גדולים מבני עמי בולעים ברצון את התעמולה של פוקס ניוז ושל הבית הלבן. "
אז אתה בולע את התעמולה של CNN או ABC או NBC.
והרי בו נודה על האמת,כל מה שנשיא ארהב יעשה או יגיד אתה תהיה אנטי כי אתה "שטוף תעמולה" .
טראמפ מיישם את האג'נדה שעליה הוא נבחר, והתקשורת האמריקאית כולה מגוייסת נגדו (שוב למעט FOX), אז מהצד זה נראה שאתה שטוף תעמולה נגד נשיא ארהב.

לטעמי , אני לא נפלתי לאף מלכודת,אני עדיין לא גיבשתי דעה מגובשת בנושא, אבל בתור צופה מהצד לראות את העליהום על טראמפ, זה משעשע .

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2018, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
בתכלס אני גם לא מוכן להתחייב על זה שאיש העסקים המגוחך לא יחתום כמה עסקאות שישנו את פני העולם (וישראל - בצורה שסוגדיו הנוכחיים לא כל כך יאהבו) לטובה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2018, 18:39 
פאביו כתב:
לאפה בחינם כתב:
פאביו כתב:
בנושא המדובר לי עוד אין קו מחשבה ברור לעצמי.
אבל אני תוהה אולי אתם אימצתם קו מחשבה בצורה אוטומטית בלי בכלל לנסות להקשיב לקו מחשבה שונה ואחר.

התקשורת בארהב אם אינני טועה רובה ככולה מאד אנטי טראמפ (למעט פוקס ניוז) אז אם כבר שטיפת מוח והזכרת פראבדה , בוא נודה שהציבור האמריקאי מקבל שטיפת מוח לצד מוטה אנטי טראמפ.

לי יש סט ערכים שאני מאמין בו, וסט הערכים הזה נמצא בניגוד מוחלט לכל מה שהממשל הנוכחי עושה ומייצג עבורי. ועוד פעם, לדווח על המציאות ועל הממשל זה לא שטיפת מוח, זו עיתונות. הבעיה היא שאתה נופל פה למלכודת האיזון העיתונאית, עיתונאי לא צריך להיות מאוזן בהכרח, הוא צריך להיות ישר, לחתור לאמת ולהביא סיפורים אמינים וחשובים. אם הנשיא משקר 3000 פעמים בשנה ושלושה חודשים, אז אין סיבה להעמיד פנים שהוא לא שקרן. ואם הוא אומר שהפרדת הילדים היא אשמת הדמוקרטים והם קבעו את החוק ואז אחרי יומיים הוא חותם על צו נשיאותי ומבטל את המדיניות שהוא קבע ואף אחד לא באמת מדבר על השקר עצמו כי המדיניות כל כך מחרידה זה מספר הכל.
בשורה התחתונה אין פה שטיפת מוח, יש פה נסיון השרדות של העיתונות האמריקאית שלדעתי אגב אשמה הנשיאות טראמפ בסיקור הנוראי שלה את טראמפ, קלינטון ובכלל מערכת הבחירות של 2016.

לגבי סט הערכים שלך זה לגטימי לחלוטין.לכל אחד יש כזה, רק שיש שוני בסט ערכים בין אדם לאדם.

אם אינני טועה טראמפ נבחר על אג'נדה מסויימת והוא לשיטתו מנסה ליישם אותה.
אתה טענת "הלא נחמד שחלקים גדולים מבני עמי בולעים ברצון את התעמולה של פוקס ניוז ושל הבית הלבן. "
אז אתה בולע את התעמולה של CNN או ABC או NBC.
והרי בו נודה על האמת,כל מה שנשיא ארהב יעשה או יגיד אתה תהיה אנטי כי אתה "שטוף תעמולה" .
טראמפ מיישם את האג'נדה שעליה הוא נבחר, והתקשורת האמריקאית כולה מגוייסת נגדו (שוב למעט FOX), אז מהצד זה נראה שאתה שטוף תעמולה נגד נשיא ארהב.

לטעמי , אני לא נפלתי לאף מלכודת,אני עדיין לא גיבשתי דעה מגובשת בנושא, אבל בתור צופה מהצד לראות את העליהום על טראמפ, זה משעשע .

תקשיב זה שאין לך דעה לא אומר שלא נפלת לשום מלכודת אלא שאתה לא מתעניין בנושא. זה לא משהו שאמור להיות מסובך לגבש דעה בו, הוא פחות או יותר הבן אדם הכי לא אמביוולנטי בעולם, מאוד ברור אם אתה אוהב אותו או שונא אותו מאוד מהר.
ועל סמך מה אתה קורא לעיתונות האמריקאית תעמולה? כי לי יש כמה דוגמאות לא רעות בכלל לכך שפוקס היא תעמולה, בין היתר היפוך הסיקור בין אובמה לטראמפ בנוגע לצפון קוריאה, העובדה שאחד משלושת(!) הלקוחות היחידים של מייקל כהן עו"ד הפרטי של טראמפ היה שון האניטי, הסיקור שלהם את נשיאות אובמה בכלל ובפרט ה"חשיפה" שאובמה למד בבית ספר "מוסלמי" באינדונזיה מה שהיה לא נכון אגב, הסיקור שלהם לטענה הגזענית והמגוכחת של טראמפ שאובמה לא נולד בארה"ב ועוד באמת המון ביזיונות עיתונאיים. אתה עורך השוואה לא הגיונית בעליל בין רשתות שידור עם טעויות לרגעים לא מחמיאים אבל לאף אחת מהרשתות הגדולות בארה"ב אין רקורד כל כך מטונף ומוטה כמו פוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
טראמפ הזהיר את רוסיה שלא תתערב בדרום סוריה. אבל אחרי שורה של הפצצות רוסיות בימים האחרונים נגד המורדים שם, העבירו האמריקאים מסר למורדים שיסתדרו לבדם.
sad, so sad

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
טראמפ הזהיר את רוסיה שלא תתערב בדרום סוריה. אבל אחרי שורה של הפצצות רוסיות בימים האחרונים נגד המורדים שם, העבירו האמריקאים מסר למורדים שיסתדרו לבדם.
sad, so sad

געגועיי למר ברק אובמה צמברלין שהיה צרציל של סוריה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 16:48 
Just FYI, לאף אחד בארה"ב לא באמת אכפת מה קורה עכשיו בסוריה. וגם לא ממש היה אכפת להם מה קרה שם לפני שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
Just FYI, לאף אחד בארה"ב לא באמת אכפת מה קורה עכשיו בסוריה. וגם לא ממש היה אכפת להם מה קרה שם לפני שנתיים.

חד משמעית

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 17:15 
פאביו עדיין לא הסברת למה העיתונות האמריקאית היא תעמולה.
ואני מצטער אבל להפיל את סוריה על אובמה בלי להזכיר את העובדה שמי שהפיל את הכניסה של האמריקאים לסוריה הם הרפובליקנים זה ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
הפועל כתב:
sad, so sad

אז טראמפ הוא גם צמברליין כי הבטיח להתערב וברגע האמת לא עשה כלום?
או שאולי אף אחד מהם הוא לא צמברליין, והבעיה קצת יותר מסובכת מהכותרות השטחיות והסיסמאות ששונאי אובמה זרקו לאויר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
אגב, זה לא הנושא ולא האשכול,
אבל לצ'מברליין נעשה חתיכת עוול בזיכרון הקולקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
לאפה בחינם כתב:
ואני מצטער אבל להפיל את סוריה על אובמה בלי להזכיר את העובדה שמי שהפיל את הכניסה של האמריקאים לסוריה הם הרפובליקנים זה ביזיון.

תראה,בכנות אני לצערי לא יושב כל היום עם CNN פתוח .
אבל בוא נודה על האמת שכל אמצעי התקשורת שונאים את טראמפ (שוב למעט FOX) וינסו לקעקע את טראמפ לא משנה מה באמת קורה או קרה.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 44,00.html
למשל
פייק ניוז

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 24 יוני 2018, 18:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אגב, זה לא הנושא ולא האשכול,
אבל לצ'מברליין נעשה חתיכת עוול בזיכרון הקולקטיבי.

מעניין
כי ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
פאביו כתב:
הפועל כתב:
sad, so sad

אז טראמפ הוא גם צמברליין כי הבטיח להתערב וברגע האמת לא עשה כלום?
או שאולי אף אחד מהם הוא לא צמברליין, והבעיה קצת יותר מסובכת מהכותרות השטחיות והסיסמאות ששונאי אובמה זרקו לאויר?

אתה לגלגת על טראמפ ומדיניות החוץ שלו,או שהיה רק נדמה לי ?
אז קודמו בתפקיד היה לא עילוי כל כך גדול בלשוו המעטה, בטח שמדובר בטבח שנעשה וקורה יום יום בסוריה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
אתה יודע שאפשר לא לאהוב את טראמפ גם בלי להעריץ את אובמה?
לא כולנו רואים את העולם בשחור ולבן וזהו, אתה יודע.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

חד משמעית.
אבל בוא ניתן לטראמפ איזה שנתיים שלוש ונחליט כל אחד בדרכו אם אוהב או לא אוהב...זו לפחות השקפת עולמי.
למשל ...מדגיש למשל:
צפון קוריאה case.
הצלחה או לא.
נדע רק בטווח של שנה שנתיים.
ואם זו הצלחה היא הצלחה אדירה כבירה ועצומה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
לא לגלגלתי על עצם ההחלטה שלו לא לעשות כלום בסוריה, שהיא בעיני טעות (בדיוק כמו קודמו) אבל אני בהחלט יכול להבין אותה, בעקבות המדיניות חסרת האחריות של בוש שהפכה את הציבור האמריקאי לאלרגי להתערבויות במדינות זרות.
לגלגלתי (בעקיפין) על כך שהוא באופן קבע מבקר את קודמו בתפקיד עם שקרים חצופים ובלתי נתפסים, תוך כדי שהוא מפשיט ומרדד את המציאות לערימת סיסמאות נבובות. ואז כשהוא מגיע לתפקיד, הוא מתברר כשקרן בלתי נלאה (הרבה יותר מכל קודמיו) שבלא מעט מקרים "מגלה" (רק במרכאות) שהמציאות יותר מורכבת ממה שטען בשקריו השונים ומשונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
teknoboy כתב:

חד משמעית.
אבל בוא ניתן לטראמפ איזה שנתיים שלוש ונחליט כל אחד בדרכו אם אוהב או לא אוהב...זו לפחות השקפת עולמי.
למשל ...מדגיש למשל:
צפון קוריאה case.
הצלחה או לא.

נכון, בגלל זה אין סיבה לשמוח על מה שהיה עד כה עם צפון קוריאה.
על הקטע עם הילדים, לעומת זאת, כבר אפשר להגיד סופית שזה היה מזעזע, לא ככה? או שאתה צריך שלוש שנים כדי לעכל את המראות?

בקיצור, אני מציע לך לשמור את ההגנה על טראמפ למקרים שבהם הוא ראוי לה, ולא לקפוץ על אוטומט עם "תשובות" כמו "אבל גם אובמה!!!!!".
אבל אתה ממש לא חייב להקשיב לי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
לא לגלגלתי על עצם ההחלטה שלו לא לעשות כלום בסוריה, שהיא בעיני טעות (בדיוק כמו קודמו) אבל אני בהחלט יכול להבין אותה, בעקבות המדיניות חסרת האחריות של בוש שהפכה את הציבור האמריקאי לאלרגי להתערבויות במדינות זרות.
לגלגלתי (בעקיפין) על כך שהוא באופן קבע מבקר את קודמו בתפקיד עם שקרים חצופים ובלתי נתפסים, תוך כדי שהוא מפשיט ומרדד את המציאות לערימת סיסמאות נבובות. ואז כשהוא מגיע לתפקיד, הוא מתברר כשקרן בלתי נלאה (הרבה יותר מכל קודמיו) שבלא מעט מקרים "מגלה" (רק במרכאות) שהמציאות יותר מורכבת ממה שטען בשקריו השונים ומשונים.

עיתון דיי אמין ממה ששמעתי
https://www.haaretz.co.il/.premium-1.3077811

ציטוט:
בראיון לסיכום כהונתו שהעניק להיסטוריונית דוריס קרנס גודווין, המתמחה בתיעוד נשיאי ארה"ב, ושהתפרסם בסוף השבוע בירחון "ואניטי פייר", הודה אובמה שסוריה "רודפת" (haunts) אותו, והוסיף כי מכל הדברים שקרו במהלך נשיאותו, "הידיעה שיש מאות אלפי אנשים שנהרגו ומיליונים שנעקרו, גורמת לי לשאול את עצמי מה יכולתי לעשות אחרת במהלך חמש או שש השנים האחרונות". ועם זאת, הוא ממשיך לדבוק בעמדה שהביקורת על כך שלא סיפק נשק מודרני יותר למורדים או תקף את המשטר לאחר שהשתמש נשק כימי אינה נכונה. "אני נוטה להיות ספקן", אמר לגבי הטיעונים שפעולות כאלה היו מדיחות את אסד. ועדיין, אמר, הוא שואל את עצמו "האם היה משהו שלא חשבנו עליו?", משהו שאולי דמות בסדר גודל של וינסטון צ'רצ'יל או דווייט אייזנהאואר היתה מעלה בדעתה.

והנורא מכל לדעתי:
ציטוט:
באמירה של אובמה במסיבת עיתונאים בדצמבר 2015, בה דיבר על "כיבוד הנכסים של איראן בסוריה". הנשיא לא פירש את הדברים, אולם יש מי שרואה בכך הסבר להימנעות מכל פגיעה מכוונת בכוחות המשטר או בחיזבאללה, בעלי הברית של איראן בסוריה. לפני מספר שבועות, כתב הוול סטריט ג׳ורנל ג'יי סולומון דיווח שאחת הסיבות לביטול התקיפה ב–2013 היתה איום איראני להפסקת שיחות הגרעין.

עכשיו אם תראה איפה טראמפ שיקר שהבטיח משהו לסוריה/בסוריה,זה יהיה נחמד.ובאמת יכול להיות שאתה צודק,אבל לא זכור לי שטראמפ הבטיח להתערב לטובת צד זה או אחר בסוריה.
אאל"ט נהפוך הוא,טראמפ הבטיח לכל אורך הדרך שיימנע כמה שיותר מחיילים אמריקאיים להתערב במלחמות מחוץ לארהב.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
פאביו כתב:
teknoboy כתב:

חד משמעית.
למשל ...מדגיש למשל:
צפון קוריאה case.
הצלחה או לא.

נכון, בגלל זה אין סיבה לשמוח על מה שהיה עד כה עם צפון קוריאה.
על הקטע עם הילדים, לעומת זאת, כבר אפשר להגיד סופית שזה היה מזעזע, לא ככה? או שאתה צריך שלוש שנים כדי לעכל את המראות?

בקיצור, אני מציע לך לשמור את ההגנה על טראמפ למקרים שבהם הוא ראוי לה, ולא לקפוץ על אוטומט עם "תשובות" כמו "אבל גם אובמה!!!!!".
אבל אתה ממש לא חייב להקשיב לי.

אתה ענק,כל אשכול אתה מכניס מילים לפה לי או לכל אחר שלא מעז לחשוב כמוך.
אתה ייצור עצום.
:LOL2: :LOL2:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 18:57 
פאביו כתב:
לאפה בחינם כתב:

אבל בוא נודה על האמת שכל אמצעי התקשורת שונאים את טראמפ (שוב למעט FOX) וינסו לקעקע את טראמפ לא משנה מה באמת קורה או קרה.
למשל
פייק ניוז

קודם כל אתה לא כל כך מודע לסצינת התקשורת בארה"ב אם אתה אומר שחוץ מפוקס כל אמצעי התקשורת שונאים את טראמפ, בעיקר יש המון ערוצי טלוויזיה מקומיים שנמצאים בבעלות סינקלייר שזה תאגיד תקשורת ימני ושמרני מאוד.
דבר שני אתה מבין שכשהנשיא משקר 3,000 פעמים בשנה ורבע, קורא למקסיקנים אנסים, מחכה כתב נכה בצורה מעליבה, מזלזל בהורים של חייל שנפל וקיבל עיטור גבורה, מגן על פאקינג נאצים ואנשי KKK, נתפס בקלטת מודה בתקיפה מינית ומעורר את השדים הכי נתעבים וגזעניים שקיימים בפוליטיקה האמריקאית אז יש לזה השלכות על הסיקור עליו.
וכל זה קורה בזמן שמתנהלת חקירה בחשד כבד לשיתוף פעולה עם מעצמה זרה כדי לזכות בבחירות.
ואתה לא מתייחס לנושא בשום שלב. תוכיח בבקשה שיש השוואה בין פוקס ניוז לבין שאר הרשתות הגדולות בנוגע להוגנות הסיקור. כי עד שלא תביא הוכחה אמיתית, ולא שימוש בתמונה אחת בזמן שללא ספק התקיימה מדיניות הפרדת וכליאת ילדים היא לא תעמולה, אפילו לא קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין, אני בעצמי אומר שאובמה טעה כשלא התערב, ואז אתה מביא לי ציטוטים שמוכיחים שגם הוא חושב ככה? מה אני אגיד, תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אני לא מבין, אני בעצמי אומר שאובמה טעה כשלא התערב, ואז אתה מביא לי ציטוטים שמוכיחים שגם הוא חושב ככה? מה אני אגיד, תודה!

בכיף
גם אני לא ממש הצבעתי לטראמפ או יש לי דגל שלו או תמכתי בו בפומבי ועשו ממני עורך דינו.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 21:51 
פאביו כתב:
הפועל כתב:

בכיף
גם אני לא ממש הצבעתי לטראמפ או יש לי דגל שלו או תמכתי בו בפומבי ועשו ממני עורך דינו.

כשאתה אומר דברים כמו שרשתות החדשות ינסו לקעקע את טראמפ לא משנה מה אתה אולי לא מגן עליו ישירות, אבל אתה מהדהד בדיוק את הטיעונים שלו נגד התקשורת. וכשאתה קורא לCNN, ABC, NBC תעמולה אתה טוען שהם מבקרים אותו רק כי הם שונאים אותו ולא כי מה שהוא עושה אכזרי במקרה הזה ונע בין אידיוטי להרסני ממש במקרים אחרים.
מה שאתה עושה עכשיו זה להתחמק מהטיעון שלך כי הבנת שאין לך שום הוכחות למה שכתבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 21:59 
לאפה, מאחל לך ללמוד מהר יותר ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
מטומטלי אתה איש מסכן ואלים.
המדינה הפכה לאלימה גם בגלל אנשים כמוך.
תעשה לעצמך טובה (ולמדינה) ותעשה חשבון נפש.
מטומטלי אתה מזכיר את סגנונו האלים של הצל.

לאפה
גם אם תכתוב 18 פעם אותו דבר לא יעשה אותך צודק.
רשתות הטלויזיה הגדולות שמו לעצמן מטרה לקעקע את טראמפ ושלטונו כמו שרשת פוקס מגנה עליו בחירוף נפש לא משנה מה קורה ומה יקרה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 25 יוני 2018, 06:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: President Trump
הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
נחכה לראות איזה הרכבים יהיו לכל קבוצה העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 23:41 
פאביו כתב:
מטומטלי אתה איש מסכן ואלים.
המדינה הפכה לאלימה גם בגלל אנשים כמוך.
תעשה לעצמך טובה (ולמדינה) ותעשה חשבון נפש.
מטומטלי את מזכיר את סגנונו האלים של הצל.

לאפה
גם אם תכתוב 18 פעם אותו דבר לא יעשה אותך צודק.
רשתות הטלויזיה הגדולות שמו לעצמן מטרה לקעקע את טראמפ ושלטונו כמו שרשת פוקס מגנה עליו בחירוף נפש לא משנה מה קורה ומה יקרה.

תביא הוכחות וטיעונים. נשיא שמתנהל בצורה כל כך מזעזעת, מה התקשורת אמורה לעשות? להתעלם ולהעמיד פנים שזה ממשל נורמלי? שמתנהל לפי אמות המידה המקובלות?
ומה זה בדיוק לקעקע את טראמפ? זה בן אדם שאמר על הבת שלו, שאם היא לא הייתה הבת שלו הוא היה יוצא איתה, שאמר שהוא תופס נשים בכוח, שהוא נכנס לחדרי ההלבשה של תחרויות היופי שבבעלותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 23:49 
מטומטלי.
מושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2018, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
לאפה בחינם כתב:
פאביו כתב:
לאפה בחינם כתב:

למשל
פייק ניוז

קודם כל אתה לא כל כך מודע לסצינת התקשורת בארה"ב אם אתה אומר שחוץ מפוקס כל אמצעי התקשורת שונאים את טראמפ, בעיקר יש המון ערוצי טלוויזיה מקומיים שנמצאים בבעלות סינקלייר שזה תאגיד תקשורת ימני ושמרני מאוד.
דבר שני אתה מבין שכשהנשיא משקר 3,000 פעמים בשנה ורבע, קורא למקסיקנים אנסים, מחכה כתב נכה בצורה מעליבה, מזלזל בהורים של חייל שנפל וקיבל עיטור גבורה, מגן על פאקינג נאצים ואנשי KKK, נתפס בקלטת מודה בתקיפה מינית ומעורר את השדים הכי נתעבים וגזעניים שקיימים בפוליטיקה האמריקאית אז יש לזה השלכות על הסיקור עליו.
וכל זה קורה בזמן שמתנהלת חקירה בחשד כבד לשיתוף פעולה עם מעצמה זרה כדי לזכות בבחירות.
ואתה לא מתייחס לנושא בשום שלב. תוכיח בבקשה שיש השוואה בין פוקס ניוז לבין שאר הרשתות הגדולות בנוגע להוגנות הסיקור. כי עד שלא תביא הוכחה אמיתית, ולא שימוש בתמונה אחת בזמן שללא ספק התקיימה מדיניות הפרדת וכליאת ילדים היא לא תעמולה, אפילו לא קרוב.

לא סתם מעצמה זרה. האויב המיתולוגי במשך כמעט 100 שנים (לא כולל 4 שנות הפסקה בשנות ה1940).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: