הפועל כתב:
לא לגלגלתי על עצם ההחלטה שלו לא לעשות כלום בסוריה, שהיא בעיני טעות (בדיוק כמו קודמו) אבל אני בהחלט יכול להבין אותה, בעקבות המדיניות חסרת האחריות של בוש שהפכה את הציבור האמריקאי לאלרגי להתערבויות במדינות זרות.
לגלגלתי (בעקיפין) על כך שהוא באופן קבע מבקר את קודמו בתפקיד עם שקרים חצופים ובלתי נתפסים, תוך כדי שהוא מפשיט ומרדד את המציאות לערימת סיסמאות נבובות. ואז כשהוא מגיע לתפקיד, הוא מתברר כשקרן בלתי נלאה (הרבה יותר מכל קודמיו) שבלא מעט מקרים "מגלה" (רק במרכאות) שהמציאות יותר מורכבת ממה שטען בשקריו השונים ומשונים.
עיתון דיי אמין ממה ששמעתי
https://www.haaretz.co.il/.premium-1.3077811ציטוט:
בראיון לסיכום כהונתו שהעניק להיסטוריונית דוריס קרנס גודווין, המתמחה בתיעוד נשיאי ארה"ב, ושהתפרסם בסוף השבוע בירחון "ואניטי פייר", הודה אובמה שסוריה "רודפת" (haunts) אותו, והוסיף כי מכל הדברים שקרו במהלך נשיאותו, "הידיעה שיש מאות אלפי אנשים שנהרגו ומיליונים שנעקרו, גורמת לי לשאול את עצמי מה יכולתי לעשות אחרת במהלך חמש או שש השנים האחרונות". ועם זאת, הוא ממשיך לדבוק בעמדה שהביקורת על כך שלא סיפק נשק מודרני יותר למורדים או תקף את המשטר לאחר שהשתמש נשק כימי אינה נכונה. "אני נוטה להיות ספקן", אמר לגבי הטיעונים שפעולות כאלה היו מדיחות את אסד. ועדיין, אמר, הוא שואל את עצמו "האם היה משהו שלא חשבנו עליו?", משהו שאולי דמות בסדר גודל של וינסטון צ'רצ'יל או דווייט אייזנהאואר היתה מעלה בדעתה.
והנורא מכל לדעתי:
ציטוט:
באמירה של אובמה במסיבת עיתונאים בדצמבר 2015, בה דיבר על "כיבוד הנכסים של איראן בסוריה". הנשיא לא פירש את הדברים, אולם יש מי שרואה בכך הסבר להימנעות מכל פגיעה מכוונת בכוחות המשטר או בחיזבאללה, בעלי הברית של איראן בסוריה. לפני מספר שבועות, כתב הוול סטריט ג׳ורנל ג'יי סולומון דיווח שאחת הסיבות לביטול התקיפה ב–2013 היתה איום איראני להפסקת שיחות הגרעין.
עכשיו אם תראה איפה טראמפ שיקר שהבטיח משהו לסוריה/בסוריה,זה יהיה נחמד.ובאמת יכול להיות שאתה צודק,אבל לא זכור לי שטראמפ הבטיח להתערב לטובת צד זה או אחר בסוריה.
אאל"ט נהפוך הוא,טראמפ הבטיח לכל אורך הדרך שיימנע כמה שיותר מחיילים אמריקאיים להתערב במלחמות מחוץ לארהב.