תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 108  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 17:15 
:HEART2: metal :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
:HEART2: metal :HEART2:

:ROSE:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 17 יוני 2018, 17:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום מטלי כתב:
אולי כדאי גם לחזור ולשלוט בעזה, כי אם נצא משם יירו עלינו טילים? ייתכן, בינתיים אכן יורים עליינו טילים משם.
אולי כדאי לחזור לכבוש את לבנון עד כביש ביירות דמשק, ולהחזיק שם עוד 18 שנה, כי אם נצא משם יהיה לנו גיהנום? לא צריך, כי בינתיים יש לנו דיי שקט מלבנון.
אולי כדאי גם לחזור ולכבוש את סיני, הרי גם אז הפחידו אותנו שאם נצא משם המצרים יוכלו, בדומה למלחמת יום כיפור, להתקדם כמה עשרות ק"מ לתוך ישראל ולגרום לאסון בקנה מידה שלא נראה כאן?
לא צריך, הסכם השלום מחזיק מעמד יפה מאד וסיני מפורזת מנשק.
אולי כדאי להמליץ ללבנים בדרום אפריקה לחזור לאפרטהייד, כי "ברגע שניתן להם שוויון זכויות הם ישחטו אותנו"?
אולי גם כדאי להפסיק להיות דמגוג.
אני לא יודע אם כל המנהיגים שמפחידים אותנו באמת מפחדים בעצמם, או שהם משתמשים בהפחדה ככלי שרת של האינטרס שלהם.
כך או כך, לפחדנים לא תהיה תקומה, אין שום דרך לצאת מזה כשכל הזמן מפחידים.

:ROSE:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אה וגם על זה אני מסתמך - http://rotter.net/forum/scoops1/480893.shtml

חבל שהחמאס לא קוראים את פרדריק דה קלארק או הדוקטור גארי מייסון או טורים של אורי אבנרי

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
למה לא הפסקתי כשהוא כתב 2 נקודות?

מאז שאמרת שפרשת כתבת 2 הודעות.
אחי האמינות שלך לא להיט .

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
חבל שהחמאס לא קוראים את פרדריק דה קלארק או הדוקטור גארי מייסון או טורים של אורי אבנרי

אני לא מצליח להבין משהו.
כשכתבתי שכל עוד יש בכל צד לסכסוך דה-הומניזציה של הצד השני אין שום סיכוי לעתיד טוב יותר, כתבת שאתה חותם על כל מילה.
אם ככה, למה אתה כל כך מתנגד, ועוד בכזאת חריפות וגסות (שמתבטאות אצלך, כרגיל, בלגלוג נטול בסיס), לכל הצעה לראות בצד השני בני אדם, או במקרה הזה לשמוע אנשים שהעזו לראות את האויב שלהם כאדם?
לא מפריע לך הפער הזה? העובדה שאת המתנגד באופן חריף לכל צעד שעשוי לקדם מטרה שאתה חותם על כל מילה שלה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע
הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:

2. לבנון זה לא הגדה.

אני אוהב שאתה כותב דברים נכונים.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

אם תרצה אין זו הגדה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
פאביו כתב:

אני לא מצליח להבין משהו.
כשכתבתי שכל עוד יש בכל צד לסכסוך דה-הומניזציה של הצד השני אין שום סיכוי לעתיד טוב יותר, כתבת שאתה חותם על כל מילה.
אם ככה, למה אתה כל כך מתנגד, ועוד בכזאת חריפות וגסות (שמתבטאות אצלך, כרגיל, בלגלוג נטול בסיס), לכל הצעה לראות בצד השני בני אדם, או במקרה הזה לשמוע אנשים שהעזו לראות את האויב שלהם כאדם?
לא מפריע לך הפער הזה? העובדה שאת המתנגד באופן חריף לכל צעד שעשוי לקדם מטרה שאתה חותם על כל מילה שלה?

אהלן טקנו,מה המצב?
יאללה סעיפים כמו שאתה אוהב אח שלי

1. קודם כל בוא נדייק,מה דעתך על לדייק?
בוא נתחיל בהודעה שכתבת:
מה שכן, אני יכול לכתוב מה התנאים ההכרחיים לדעתי כדי להגיע להסכם, ובגדול, כמו שכתבתי כבר עשרות פעמים (פשוטו כמשמעו, זאת ממש לא הגזמה רטורית), הדרך היחידה לסיים את הסכסוך היא ששני הצדדים יבינו שמולם ניצבים בני אדם בדיוק כמוהם (ולא מפלצות צמאות דם או משהו דומה), שגם לבני האדם שבצד השני יש טראומות מהסכסוך, ושרק אם שני הצדדים יוכלו למחול זה לזה אז יהיה סיכוי למצוא הסדר כלשהו. לגבי אופי ההסכם, זאת באמת שאלה פתוחה ואני בטוח שיש אנשים עם יותר דימיון ויותר היכרות עם האפשרויות הריאליות שיכולים לתת הצעות יותר מוצלחות משלי. מה שכן, אני בטוח שכל צעד חד צדדי או התייחסות חד צדדית למהלך דו\רב צדדי (כלומר ניסיון של אחד הצדדים "לנהל" את ההסכם כחלק מהסכסוך במטרה "לנצח" בסופו של דבר, במקום לשתף פעולה בדרך לחיים משותפים ופורים), סופם שייגמרו באסון.
2. אז אחרי שדייקנו אסביר לך שמר מטלי שקרא לי קבל עם ופורום מטומטם הציע לנו לקרוא מאמרים כל כך אינטילגנטים על הסכסוך של צפון אירלנד והאפרטהייד בדרום אפריקה.
השוואה בין חמאס ל IRA או לשחורים בדרום אפריקה, אדם כסיל כמוני ומטומטם כמו פאביו לא יכול להבין.אין מה לעשות זו השוואה שרק לחכמים כמו מטלי (אולי גם אתה?) מסוגל להבין ולהכיל.
3. שאתה מביא את ההודעה שלך המדויקת ואני חותם עליה אז ברור לך זה מה אני או אתה עושים "כאילו היינו מנהיגי המדינה" ולא בתור פאביו או טקנו.
4. מבחינתי יש הבדל גדול מאוד,גדול? חחחח . הבדל תהומי בין עזה ליהודה ושומרון.
5. מבחינתי יש הבדל עצום בין הפתח לחמאס.אגב, ממליץ לך פעם לקרוא את האמנה שלו ולהפסיק להשוות אותו השוואות מקוממות לצהל או לישראל ולהוכיח לנו שאתה עורך הדין של החמאס.
6. מבחינתי יש הבדל עצום בין פיגוע ביהודה ושומרון לבין מחבל מנסה לשחוט בת 18 בעפולה או ירי מרגמה על ראש של ילד בן 4 בקיבוץ נחל עוז. את המחבל שנאבק בכיבוש אני מסוגל לראות בתור "בן אנוש" ואת זה שמנסה לשחוט בת 18 בעפולה או מפוצץ חגורת נפץ על ילדים בני 16-18 בדולפינריום או יורה מרגמה בכוונה על נחל עוז אני לא אראה בתור בן אדם שיש לי בכלל בסיס למו"מ איתו.
7. שוב לא דייקת , סילפת. אני ועוד כמה מסבירים לך שתפסיק לעשות את זה,לקחת הודעה של מישהו ולנסות לשכתב אותה.תסביר לי איפה כתבתי משהו שדומה למה שטענת:"? העובדה שאת המתנגד באופן חריף לכל צעד שעשוי לקדם מטרה שאתה חותם על כל מילה שלה?" - מדוע אתה במקרה הטוב לא מדייק ובמקרה הרע(וכבר הוכחתי לך ) מסלף ומכניס מילים לפה , אתה באמת רוצה לנהל דיון עם אנשים שלא חושבים כמוך? אני מרגיש שלא.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 19:15 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
בינתיים מחקתי את ההודעה הזאת כי הבנתי שטעיתי בהבנה של מה שכתבת.
במקום זה אני שואל את השאלה המתבקשת:
איך אתה יודע מה יהיה? ו\או על מה אתה מבסס את ההערכות האלה שלך?

1. אני לא יודע מה יהיה (כמו שגם אתה וכל אחד אחר לא יודע מה יהיה), אני רק מעריך.
2. אני מבסס את זה על ההיסטוריה (הסכמי אוסלו ואפילו היציאה מגוף קטיף שהיתי בעדה), על מעשי החמאס, על אי ויתור זכות השיבה, אי ההכרה במדינת ישראל
ועל הנעשה מסביב (האביב הערבי).
3. על מה אתה מבסס את הערכתך כי יציאה חד צדדית והפסקת המצור באופן חד צדדי יואילו ויעזרו למצב של ישראל?

1. בשעה טובה. נקווה שחבריך לא יתחילו ללעוג לך על זה כמו שכולכם נהגתם ללעוג לי כשכתבתי משהו דומה.
2. כלומר אתה בוחר מההיסטוריה כמה אנקדוטות שמתאימות לך ומתעלם מאחרות שלא מתיישבות עם האג'נדה שאתה מנסה לקדם (למשל, העובדה שיש הסכמי שלום יציבים למדי עם שתיים מהשכנות והסכמי הפסקת אש יציבים פחות או יותר וכו' וכו') כמו גם מההיגיון הפשוט. במילים אחרות אתה קודם "מעריך" ואחר כך מחפש סיבות.
ענייני זכות השיבה וההכרה ההדדית בכלל לא קשורים, גם כי ישראל מצדה לא מכירה בשום דבר וגם כי אלה סוגיות למו"מ. אין טעם או היגיון בדרישה שכל הסוגיות יוסדרו כתנאי מקדים לקיום מו"מ.
3. בפעם השנייה ברציפות, הדעה שלי רחוקה מאוד מתמיכה בצעדים חד צדדיים. כמה קשה כבר יכול להיות העיכול של משפט כזה פשוט?
לא מבין אותך.
גם אתה מסכים איתי שצריך להגיע להסכם.
הדגש הוא על הסכם.
הסכם מדיני/שלום.
אז על מה הויכוח?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
פאביו, כתבת מאות מילים אבל לא הסברת למה אתה כל כך מתעצבן ופוסל על הסף כל ניסיון שעשוי להוביל למה שכתבת שאתה בעדו - לראות את הפחסטינים כבני אדם?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:

2. אני מבסס את זה על ההיסטוריה (הסכמי אוסלו ואפילו היציאה מגוף קטיף שהיתי בעדה), על מעשי החמאס, על אי ויתור זכות השיבה, אי ההכרה במדינת ישראל
3. על מה אתה מבסס את הערכתך כי יציאה חד צדדית והפסקת המצור באופן חד צדדי יואילו ויעזרו למצב של ישראל?

1. בשעה טובה. נקווה שחבריך לא יתחילו ללעוג לך על זה כמו שכולכם נהגתם ללעוג לי כשכתבתי משהו דומה.
2. כלומר אתה בוחר מההיסטוריה כמה אנקדוטות שמתאימות לך ומתעלם מאחרות שלא מתיישבות עם האג'נדה שאתה מנסה לקדם (למשל, העובדה שיש הסכמי שלום יציבים למדי עם שתיים מהשכנות והסכמי הפסקת אש יציבים פחות או יותר וכו' וכו') כמו גם מההיגיון הפשוט. במילים אחרות אתה קודם "מעריך" ואחר כך מחפש סיבות.
ענייני זכות השיבה וההכרה ההדדית בכלל לא קשורים, גם כי ישראל מצדה לא מכירה בשום דבר וגם כי אלה סוגיות למו"מ. אין טעם או היגיון בדרישה שכל הסוגיות יוסדרו כתנאי מקדים לקיום מו"מ.
3. בפעם השנייה ברציפות, הדעה שלי רחוקה מאוד מתמיכה בצעדים חד צדדיים. כמה קשה כבר יכול להיות העיכול של משפט כזה פשוט?
לא מבין אותך.
הדגש הוא על הסכם.
הסכם מדיני/שלום.
אז על מה הויכוח?

הוויכוח הוא (1) שאני חושב שצריך רק לפעול למען הסכם כזה ולא להסתפק במס שפתיים ו(2)שאני מבין שזה כרוך במחיר, שהייתי מוכן לשלם (כשזה היה רלוונטי לגביי).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
פאביו, כתבת מאות מילים אבל לא הסברת למה אתה כל כך מתעצבן ופוסל על הסף כל ניסיון שעשוי להוביל למה שכתבת שאתה בעדו - לראות את הפחסטינים כבני אדם?

אתה מכניס לי מילים לפה.
תפסיק עם זה.
זה לא מכובד ולא מכבד.
תפסיק לשקר.
תפסיק להיות שקרן.
ותודה על התשובה המפורטת שלך סעיףסעיף.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 17 יוני 2018, 20:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
שקרן שמשקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שקרן שמשקר

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 20:38 
אדום נחמד כתב:
שקרן שמשקר

צ"ל 'שקרן ומשקר ושקרן ומשקר'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
אני מתחיל לחשוב שאולי יש פה איזה עניין לא לגמרי רציונלי :WHOME:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אני מתחיל לחשוב שאולי יש פה איזה עניין לא לגמרי רציונלי :WHOME:

טקנו
כתבת 11 מילים יפות ונעימות...
אבל לא הסברת מדוע אתה תומך בפיגועים של חמאס ופוסל על הסף מלחמה בטרור ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
אל תענה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
ממש כואב לי שפאביו חושב שהוא עושה חיקוי מוצלח של הכתיבה שלי :cry:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אל תענה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 23:36 
אני רואה שהנושא עלה כבר כמה פעמים, אז בואו אני אסביר לכם את המצב בצורה מסודרת.
המשפט הרלוונטי היחיד ברצף ההודעות האחרונות של פאביו הוא המשפט הבא:
ציטוט:
2. אז אחרי שדייקנו אסביר לך שמר מטלי שקרא לי קבל עם ופורום מטומטם הציע לנו לקרוא מאמרים כל כך אינטילגנטים על הסכסוך של צפון אירלנד והאפרטהייד בדרום אפריקה.
השוואה בין חמאס ל IRA או לשחורים בדרום אפריקה, אדם כסיל כמוני ומטומטם כמו פאביו לא יכול להבין.אין מה לעשות זו השוואה שרק לחכמים כמו מטלי (אולי גם אתה?) מסוגל להבין ולהכיל.

אני לא מתכוון כרגע לחפש את ההודעה הספציפית שבה זה קרה, אבל מתישהו בחודשיים האחרונים לאדום מטלי נשבר מלהשתתף בקרקס של פאביו והוא כתב הודעה ברוח הדברים שמתוארים כאן בציטוט. לא חושב שיש מישהו שנפל מהכסא בתדהמה כשהוא קרא את ההודעה ההיא.
כמובן שפאביו מאוד נעלב, וכמו שהוא עושה ברוגז עם כל משתמש שפורש מהקרקס כך הוא עשה גם עם מטלי. עכשיו, בדרך כלל התגובה האוטומטית היא איזה אד הומינם אידיוטי. עם טקנובוי זה 'עורך הדין של חמאס' ועכשיו גם הקאמבק של כל עניין ה'שקרן שקרניקי שמשקר', לי הוא קורא 'ילד מטרנה', ונדמה לי שיש איזו טענה מקושקשת דומה גם נגד אמיר, שגם הוא כבר עזב מזמן את הקרקס. אדום מטלי כנראה קצת יותר מבוגר ממני, ואין כרגע איזה אד הומינם זמין שאפשר להשתמש בו נגד הטענות שלו, אז אין ברירה אלא לנסות להלעיג את הטענות עצמן.
זה מביך לא פחות מאשר מופעי הברוגז הרגילים (גם הדרך וגם התוצאה, כמיטב המסורת), אבל אכן נוסף כאן ממד חדש של לטעון טענות ואחר כך ללעוג לטענות דומות.
כמו תמיד - אני מציע לא לקחת ברצינות, להשען לאחור ולהשתדל ליהנות מהחוויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2018, 06:53 
סמל אישי של המשתמש
האם תהיה מלחמה?חמאס ועורכי דינו מאחלים לכך.
נקווה שנצליח להמנע בכל כוחנו ממלחמה לא רצויה עם ארגון הטרור האנטישמי

https://www.10.tv/news/165824
ציטוט:
התקיפות של חיל האוויר ברצועת עזה ביומיים האחרונים מהוות עלייה של חצי מדרגה בתגובה של צה"ל נגד מפריחי הבלונים והעפיפונים. צה"ל לא תקף ישירות את הפעילים אלא בסמוך אליהם כדי להזהיר אותם שמא ימשיכו בטרור העפיפונים. גם התקיפה במהלך הלילה נגד מכוניתו של פעיל חמאס לא כוונה כדי להרגו אלא התרחשה כשלא היה ברכבו, מתוך תקווה כי כשיקום בבוקר יתנהג אחרת.

במערכת הביטחון לא רוצים לחדש את מדיניות החיסולים הממוקדים מחשש שהדבר יתפשט במהירות ויוביל להסלמה. חמאס משקיע כסף רב בבלונים ובעפיפונים ומחשיב אותם כנשק לא קטלני, אך ככזה שגורם לנזק משמעותי. עם זאת, בישראל מבינים כי טרור העפיפונים אכן הופך לקטלני נוכח הנזק העצום שנגרם לשטחים חקלאיים ביישובי עוטף עזה. במצב שנוצר חמאס מעדיף את העפיפונים והבלונים על חשבון ירי הרקטות לעבר ישראל, אך בישראל מבינים כי אם טרור העפיפונים יימשך, בפעם הבאה התקיפות לא יהיו רק במטרה להזהיר.למרות הוויתור על ירי הרקטות מרצועת עזה ליישובי העוטף, סיכול חוליית הטרור בשכם, שהותרה לפרסום אתמול, הוכיחה כי חמאס רוצה להוביל את האזור לעימות עם ישראל. הארגון משקיע כל שקל שמגיע לידיו בטרור, ואם הוא יצליח להכניס את ישראל לעימות הוא השיג את מטרתו.

סוג הפיגוע שסוכל אינה זכורה לשירותי הביטחון בישראל מאז ימי האינתיפאדה השנייה, לפני יותר מעשור. ז ו אינה חוליה שהייתה פוגעת באזרחים ישראלים כחלק מאינתיפאדת הסכינים אלא הייתה מוציאה אל הפועל פיגועי טרור המוניים. חמאס רוצה להחזיר את הטרור לגדה בכל מאודו. במקביל, ההפגנות בגדה המערבית נגד יו"ר הרשות הפלסטינית, אבו מאזן, ממחישות את הרצון של חמאס להפיל את שלטונו לנוכח חולשתו. רמז לכך ניתן לראות גם בדבריו של בכיר חמאס, מחמוד א-זהאר, שאמר אתמול כי "חמאס לא תשקוט עד שדגלה יונף על המוקטעה". בכל מקרה, ניתן לראות זאת ככישלון של המצרים שלא מצליחים להרגיע את חמאס. ברז הכסף אמנם נעצר אבל המוטיביציה להוביל לעימות – בשיאה.

המתיחות בדרום נמשכה גם אתמול על רקע השימוש של הפלסטינים בטרור העפיפונים ובלוני הנפץ. אמש, שני בלונים אותרו על גדר ליד בית סמוך לנתיבות כשעליהם חומר בעירה לא דלוק. בנוסף, בשדרות ומחוצה לה נמצאו עפיפונים. במקביל, צה"ל תקף תשתית וכלי רכב ששימשו חוליה שהפריחה בלונים. בעקבות התקיפה איימו גורמים ביחידת העפיפונים בעזה כי ישגרו מאות עפיפוני תבערה לאורך הגדר.

וקדם יותר אתמול, תקף צה"ל פעמיים בשעות אחר הצהריים ובערב באמצעות כלי טיס סמוך לשתי חוליות ששיגרו בלוני תבערה בדרום רצועת עזה. במהלך ליל אמש, תקף חיל האוויר את רכבו של אחד ממובילי חוליות עפיפוני ובלוני הנפץ והתבערה. בנוסף, נמשכות השריפות בעוטף עזה כשדווח כל כ-20 שריפות שהשתוללו ביישובי הדרום.

במקביל, סוכלה בגדה המערבית תשתית טרור של חמאס שתכננה לבצע פיגועי תופת קשים בערים מרכזיות בישראל ופעלה באזור העיר שכם. התשתית שנחשפה פעלה החל מאוקטובר 2017 עד למעצרם של הפעילים בסוף חודש אפריל 2018 ומנתה למעלה מ-20 פעילים, רובם שייכים לארגון חמאס. חלק מהעצורים בעלי עבר עשיר בפעילות טרור הכוללת ייצור חומרי נפץ ומטעני חבלה.

בחקירת החשודים בשב"כ התברר כי התשתית פעלה למימוש פיגועי תופת במרכזי ערים בישראל ובשומרון, ביניהם פיגוע מטען בתל אביב וביישוב איתמר, פיגוע התאבדות ומטען בירושלים, וכן ביצוע פיגועי ירי באזור השומרון. פיגועים אלה סוכלו, חלקם על הסף, עקב מעצר אנשי התשתית, כך נמסר משב"כ. במהלך חקירת הפרשה נתפסו מטעני חבלה, בהם מטען משמעותי במשקל 10 ק"ג בהפעלה סלולרית, חומרי נפץ במשקל כ-15 ק"ג וכן אותרו חומרים נוספים להכנת חומר נפץ, נשק ומדיה מגנטית ובה הנחיות לייצור מטענים וחומרי נפץ. בנוסף לתשתית המרכזית, נחשפו וסוכלו במסגרת החקירה חוליות חמאס נוספות שתכננו לבצע פעילות טרור.

ראש הממשלה בנימין נתניהו התייחס לסיכול הפיגוע ואמר: "השב״כ, צה״ל ומשטרת ישראל סיכלו חוליית טרור של חמאס שניסתה לבצע פיגועי תופת בירושלים ובתל אביב משכם, מתוך יהודה ושומרון. חמאס מנסה לפגוע בנו גם מעזה וגם מיהודה ושומרון. זאת הסיבה שאנחנו נמשיך לשמור על השליטה הביטחונית בכל השטח מערבית לירדן".

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2018, 07:26 
רק לדייק, אני לא אמרתי שפאביו מטומטם.
אמרתי שמההודעות שלו מצטייר שהוא מטומטם, למרות שאין לי דרך לבדוק את זה, וגם הסברתי למה.

כלומר, ייתכן שהוא חכם, אבל ההודעות שלו מציירות משהו אחר.
אני עומד מאחורי דברי גם עכשיו.

חשוב רק לדייק, ולא לשקר שקרנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2018, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
רק לדייק, אני לא אמרתי שפאביו מטומטם.
אמרתי שמההודעות שלו מצטייר שהוא מטומטם, למרות שאין לי דרך לבדוק את זה, וגם הסברתי למה.

כלומר, ייתכן שהוא חכם, אבל ההודעות שלו מציירות משהו אחר.
אני עומד מאחורי דברי גם עכשיו.

חשוב רק לדייק, ולא לשקר שקרנות.

לרמת הכל חוזר אליך וקקי בידך לא ארד.אל חשש

אולי תעלה לגבעת המושב שלך ותסביר לקוראים פה מדוע אתה תומך באונס של יהודים על ידי מחבלים וויתור על מדינת ישראל בשביל תנועה אנטישמית?
או פשוט תביא לנו מאמר של הזייה אחרת מעולם אחר בייקום מקביל ותתחמק מהסבר .

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2018, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
מ.ש.ל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2018, 08:48 
its-sick כתב:
מ.ש.ל.
הכי קל בהיסטוריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2018, 09:42 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:

לא מבין אותך.
הדגש הוא על הסכם.
הסכם מדיני/שלום.
אז על מה הויכוח?

הוויכוח הוא (1) שאני חושב שצריך רק לפעול למען הסכם כזה ולא להסתפק במס שפתיים ו(2)שאני מבין שזה כרוך במחיר, שהייתי מוכן לשלם (כשזה היה רלוונטי לגביי).

גם אני חושב שצריך לפעול למען הסכם כזה.
גם אני מבין שזה כרוך במחיר ואני מוכן לשלם על זה (פינוי התנחלויות למשל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2018, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

אבל אצלך, כאמור, אלה מילים ריקות, כי בכל פעם שדנים בנושא קונקרטי אתה מתנגד לכל שינוי במצב הקיים (כולל אפילו, ואולי במיוחד, להטלת אחריות על ישראל\צה"ל\אנשים קונקרטים) ואפילו להכרה בכך שכרגע הפלסטינים מדוכאים מזה עשרות שנים על ידי ישראל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2018, 10:00 
תאמינו או לא אבל התנחלויות זה אחד החלקים הקלים. יש לדעתי שני סעיפים קשים ביותר הם ירושלים ו/או המקומות הקדושים וביטחון פלאס חופש פעולה לצהל נגד קיני טרור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2018, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

האם לדעתך צריך להעניש את ישראל על שהיא לא פועלת למען הסכם כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 108  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: