תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 18:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 108  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע
הודעהפורסם: 13 יוני 2018, 19:30 
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
1. שמעת לא טוב
2. פלשתינים משלמים מחיר בגלל ההנהגה ? נו באמת,דווקא ההנהגה "רצתה שלום" ונלחמה באלו שניסו לחבל בשלום.
3. המדינה לא פושעת,בוא נירגע בביטויים הללו. ההתנחלויות לא חוקיות והלוואי והיו נלחמים במה שהמדינה לא בסדר ולא בכל המדינה.מדוע צריכים אזרחי ירושלים קצרין אופ אל פאחם או רחובות לשלם שמתנחל הלך לקרקע כבושה תחת שלטון צבאי?
4. שוב אתה בהודעה הבאה כותב על החיילים ואני אסביר שוב.החיילים בשטחים שומרים לא רק על המתנחלים בעופרה בית אל או יצהר אלא גם על תושבי בית ליד , אלו שהולכים לבלות בדולפינריום וגם על אלו שחלילה עולים על אוטובוס בירושלים
5. שוב הוכחת למה אני ואחרים מסוגלים לשוחח איתך.המשך כך :HEART2:

1. דווקא נדמה לי שכן
2+3. המשמעותי הוא שפלסטינים חפים מפשע משלמים מחיר בגלל פלסטינים אחרים. כמו שישראלי בקצרין לא צריך לסבול בגלל מתנחל מתקוע. מה ההבדל?
4. מי ששומר על התנחלות לא שומר על בית ליד.
5. לא יודע מה הוכחתי, אבל אתה מוזמן להתעלם ממני מעתה ואילך

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
4. אפשר פירוט על 4 ?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 13 יוני 2018, 19:44 
על בית ליד ניתן לשמור מהקו הירוק.
לא צריך לשמור על התנחלות בשביל זה
להיפך, השמירה על ההתנחלויות מקטינה את כמות כוחות צה"ל המוקצים לשמירה על בית ליד כי הם עסוקים בלעשות בייביסיטר למתנחלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2018, 19:50 
בני12 כתב:
להיפך, השמירה על ההתנחלויות מקטינה את כמות כוחות צה"ל המוקצים לשמירה על בית ליד כי הם עסוקים בלעשות בייביסיטר למתנחלים
אתה אומר את זה כבדיחה נכון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2018, 20:29 
סימרוטיץ כתב:
בני12 כתב:
אתה אומר את זה כבדיחה נכון ?

אז בוא תסביר לי איך שמירה על התנחלות עוזרת להגן על בית ליד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 13 יוני 2018, 20:36 
שמירה על ההתנחליות לא עוזרת לשמור על בית ליד
אבל אם מישהו חושב שהצבא נמצא באיו"ש כדי לשמור על ההתנחלויות אז הוא צריך קודם ללכת וללמוד שוב את החומר כדי שיהיה בסיס לדיון
בערכה גסה - שמירה על ההתחנלויות אולי לוקחת 20 אחוז מסל המשימות שהצבא עושה בשטחים
והגזמתי בטירוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2018, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
המצאות הצבא בשטחים בעחקא מגדילה חיכוך. הגדלת החיכוך גורמת לצורך נוסף של כוחות נוספים דבר שמגדיל עוד יותר את החיכוך. מעגל קסם שישראל משמרת היטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 10:11 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:

אם תשאל אחרים, הם יגידו לך שבניה בהתנחלויות זה מצרך בטחוני ובניה באיו"ש היא כמו בניה בת"א.
גם יגידו לך שאותם קרקעות שמופקעות, מופקעות בהתאם לדין וחלקם בכלל לא שייכות לפלסטינים.
את זה אני רוצה לשנות דרך הקלפי לא דרך סנקציות שבסופו של יום יפגעו בישראל (פגיעה כלכלית בעיקר).
הסנקציות שצריך להפעיל נגד הפלסטינים הם בעיקר נגד ארגוני הטרור ועל מנת להבטיח את הבטחון בפנים במדינה.

בצורה יותר עדינה מגורדנה, אגיד שזה באמת לא רלוונטי מה אנשים חושבים, אלא מה אתה חושב.
אם אתה חושב שזה פשע, אז זה פשע.
אם לא, אז לא.
ואם כן, אם ישראל פושעת לדעתך, אני מתקשה להבין למה אתה מתנגד להטלת סנקציות כנגדה.

למה אתה חושב שסנקציות יעזרו?
סנקציות רק יפגעו בכלכלה הישראלית, משמע בכל האזרחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

אבל כבר טענת את הטענה הזו ועניתי לך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:

אם תשאל אחרים, הם יגידו לך שבניה בהתנחלויות זה מצרך בטחוני ובניה באיו"ש היא כמו בניה בת"א.
גם יגידו לך שאותם קרקעות שמופקעות, מופקעות בהתאם לדין וחלקם בכלל לא שייכות לפלסטינים.
את זה אני רוצה לשנות דרך הקלפי לא דרך סנקציות שבסופו של יום יפגעו בישראל (פגיעה כלכלית בעיקר).
הסנקציות שצריך להפעיל נגד הפלסטינים הם בעיקר נגד ארגוני הטרור ועל מנת להבטיח את הבטחון בפנים במדינה.

בצורה יותר עדינה מגורדנה, אגיד שזה באמת לא רלוונטי מה אנשים חושבים, אלא מה אתה חושב.
אם לא, אז לא.
ואם כן, אם ישראל פושעת לדעתך, אני מתקשה להבין למה אתה מתנגד להטלת סנקציות כנגדה.

סנקציות רק יפגעו בכלכלה הישראלית, משמע בכל האזרחים .

1. כי אולי אם תיפגע כלכלית מהכיבוש במקום להרוויח ממנו (לא אתה אישית, אלא אתה כדוגמה לכל המדחיקים ומעלימי העין), תפעל לסיומו (במונחים שלך: תצביע למפלגה שתשאף לסיים אותו).
2. ובנוסף: אז למה להטיל סנקציות על אירן\עזה\סוריה\ווטאבר? הרי גם זה פוגע בעיקר בחפים מפשע. גם הסנקציות על דרום אפריקה פגעו בכולם בלי הבחנה, כולל ברוב השחור.
או שאתה מתנגד באופן גורף לצעדים שננקטים נגד קבוצות שלמות (מה שנקרא באופן קולקטיבי)?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 11:19 
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:

אם לא, אז לא.

כי אם יהיה חרם כלכלי של אירופה על ישראל הכיבוש יסתיים תוך חודש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 11:23 
סימרוטיץ כתב:
אבל אם מישהו חושב שהצבא נמצא באיו"ש כדי לשמור על ההתנחלויות אז הוא צריך קודם ללכת וללמוד שוב את החומר כדי שיהיה בסיס לדיון
בערכה גסה - שמירה על ההתחנלויות אולי לוקחת 20 אחוז מסל המשימות שהצבא עושה בשטחים
והגזמתי בטירוף

צר לי אבל אין לך מושג.
רוב הפעילות של צה"ל בשטחים היא הגנה על המתנחלים, פיזור הפרות סדר שנוצרות בגלל הנוכחות הקרובה של ההתנחללויות ומעצר של פלסטינים שפגעו במתנחלים.
סתם לדוגמא, באיזור חברון יש 2-3 גדודים של צה"ל.
אם יפונו קרית ארבע, התחחלויות דרום הר חברון והיישוב היהודי בחברון, כמה חיילים תצטרך שם ? התשובה היא אפס.
אם צה"ל נשאר בשטחים אבל מפנה את כל ההתנחלויות, ניתן להקטין את סד"כ צה"ל שם ב-60-70 אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 11:35 
אם מפנים את ההתנחלויות אין שום סיבה שצהל ישאר בשטחים. במקרה הרע תצטרך לשמור מפני חדירות, כמו בעזה. במקרה הטוב יותר, אם נפעל בשכל, זה צריך להיות יותר בסגנון של גבול ירדן או גבול מצריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 12:05 
בני12 כתב:
סימרוטיץ כתב:
והגזמתי בטירוף

צר לי אבל אין לך מושג.
רוב הפעילות של צה"ל בשטחים היא הגנה על המתנחלים, פיזור הפרות סדר שנוצרות בגלל הנוכחות הקרובה של ההתנחללויות ומעצר של פלסטינים שפגעו במתנחלים.
סתם לדוגמא, באיזור חברון יש 2-3 גדודים של צה"ל.
אם יפונו קרית ארבע, התחחלויות דרום הר חברון והיישוב היהודי בחברון, כמה חיילים תצטרך שם ? התשובה היא אפס.
אם צה"ל נשאר בשטחים אבל מפנה את כל ההתנחלויות, ניתן להקטין את סד"כ צה"ל שם ב-60-70 אחוז.

בוא נעשה סדר ונשים את ההודעה בהקשר הנכון - אנחנו לא בשאלה של אם יפנו וכו וכו ...
התפתח דיון סביב חובתם האישית/המוסרית של החיילים באיו"ש - פאביו טען טענה נכונה שהחיילים באיו"ש גם מגינים על העורף ואדום נחמד אמר שמי שמגן על ההתנחלויות לא יכול להגן על העורף
עכשיו בנקודת הזמן הזו האמרה שמי שמשרת בשטחים עושה פעולות שקשורות אך ורק לשטחים ואינן משפיעות על הגנת העורף אינו יודע דבר ומסלף את העובדות.

פה אני נכנסתי לתמונה וטוען שנכון להיום (בלי קשר למה אני חושב שצריך לקרות/מה יהיה בעתיד) עובדתית רוב משימות החיילים באיו"ש הינם לצרכים אחרים שהנתח הגדול ביותר הוא להגנת העורף והנתח השני בגודלו הינו קשור למנהל אזרחי קרי תשתיות רפואה וכו ...
ורק בחלק קטן ישנו הגנה על ישובים.
נכון לנקודת הזמן הזו אין שום דרך יעילה להגן על המדינה אם אנחנו לא נהיה שם, אם תהיה היפרדות והסכם אז אפשר לדבר על הגנה על המדינה מבלי להיות בשטחים.
ובני אני לא אכנס איתך לוויכוח אבל שני הגדודים שיש בחברון מתעסקים ברוב הזמן בהגנה על העורף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
1. שמעת לא טוב
2. פלשתינים משלמים מחיר בגלל ההנהגה ? נו באמת,דווקא ההנהגה "רצתה שלום" ונלחמה באלו שניסו לחבל בשלום.
3. המדינה לא פושעת,בוא נירגע בביטויים הללו. ההתנחלויות לא חוקיות והלוואי והיו נלחמים במה שהמדינה לא בסדר ולא בכל המדינה.מדוע צריכים אזרחי ירושלים קצרין אופ אל פאחם או רחובות לשלם שמתנחל הלך לקרקע כבושה תחת שלטון צבאי?
4. שוב אתה בהודעה הבאה כותב על החיילים ואני אסביר שוב.החיילים בשטחים שומרים לא רק על המתנחלים בעופרה בית אל או יצהר אלא גם על תושבי בית ליד , אלו שהולכים לבלות בדולפינריום וגם על אלו שחלילה עולים על אוטובוס בירושלים
5. שוב הוכחת למה אני ואחרים מסוגלים לשוחח איתך.המשך כך :HEART2:

1. דווקא נדמה לי שכן
2+3. המשמעותי הוא שפלסטינים חפים מפשע משלמים מחיר בגלל פלסטינים אחרים. כמו שישראלי בקצרין לא צריך לסבול בגלל מתנחל מתקוע. מה ההבדל?
4. מי ששומר על התנחלות לא שומר על בית ליד.
5. לא יודע מה הוכחתי, אבל אתה מוזמן להתעלם ממני מעתה ואילך

2. לדעתי יש המון הבדל,ואם תרצה נכנס לזה,אני חושב שמיותר:
למשל אם יהודי נכנס בטעות לגנין או רמאללה מה עושים לו , לעומת ערבי שמסתובב חופשי (וטוב שכך ואוי ואבוי אם לא) בכל מקום במדינת ישראל
או
להשוות את הפעילות טרור של הפלשתינים לכל פעילות צבאית שלנו בתור הגנה על מדינת ישראל ויישוביה זו השווה שלעולם לא אוכל לקבל
4. מי ששומר בשטחים הכבושים ועושה פעילות בתוך ערי הגדה לילה לילה ועוצר מחבלים/מבוקשים הביא את זה שהילד שלי בן 11 יכול לעלות על אוטובוס בלי שאחשוש שיתפוצץ
5. אני חושב שלא הבנת.לא אתעלם ממך כמו שלא אתעלם מקומוניסים.
שניכם לא בדעות שלי (אגב אתה פי 100 קרוב אלי בערך לעומתו) אבל אפשר לדבר איתך מבלי להרגיש שאתה רק מחפש להשמיץ או להתנגח בי על רקע אישי.
אפשר לדבר איתך כי אתה לא מנסה (כמו אחרים) להראות כל הזמן כמה טיפש המשתמש מולך, כמה גזעני וכמה לא שומר זכויות אדם כמוך.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 14:33 
בני12 כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:

אם לא, אז לא.

:LOL2:
ואז בלי הכיבוש, יהיה שלום ושגשוג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
בתור שמאלני יפה נפש, יש שאלה לגבי עזה.
אנחנו שמים מצור על עזה כבר תקופה ארוכה, המצרים גם סוגרים להם את המעבר.
כרגע העזתים והחמאס כלואים.
אנחנו לא נפתח בקרוב את המעברים
כנראה גם לא נקים אי מלאכותי כמו שהשר כ"ץ הציע.
אם אני מבין נכון, המצרים לא פותחים להם את המעברים ברפיח גם בגלל סיבות בטחוניות, גם בגלל שהם מתואמים איתנו וכנראה בעיקר בגלל שהם שונאים/חוששים מהאחים המוסלמים או מבעלי ברית של השיעים (חמאס)
אם אני מנסה לחשוב על הפתרון האידיאלי מבחינת העזתים, ואני מסתכן פה בלהיות פטרוני ומסגביר, אז המודל הכי מוצלח, כל עוד ישראל לא מאפשרת להם להיות ריבונים, יהיה להקים איזור סחר עם נמל תעופה ונמל ימי בצד המצרי, תחת פיקוח מצרי.
ככה המצרים יקבלו שליטה, יוכלו להציג עצמם כמושיעי העזתים וחוד החנית בפתרון בעיות הסונים, להרוויח כמה שקלים ממיסי מעבר וכאלה. והעזתים/חמאס יעקפו את המצור הישראלי.
אז למה חמאס בעצם לא דוחפים לכיוון כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שמישהו יכול לתת לך תשובה.

לדעתי כמו שכבר כתבתי יש כאן ענין גאו פוליטי של יישות יהודית בתוך עמי ערב. ובתעדוף העמות בין הסונים לשיעים או נגד היישות הציונית אנחנו עדין נמצאים במקום גבוה יותר, מבחינת הון פוליטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

2. לדעתי יש המון הבדל,ואם תרצה נכנס לזה,אני חושב שמיותר:
למשל אם יהודי נכנס בטעות לגנין או רמאללה מה עושים לו , לעומת ערבי שמסתובב חופשי (וטוב שכך ואוי ואבוי אם לא) בכל מקום במדינת ישראל
או
להשוות את הפעילות טרור של הפלשתינים לכל פעילות צבאית שלנו בתור הגנה על מדינת ישראל ויישוביה זו השווה שלעולם לא אוכל לקבל
4. מי ששומר בשטחים הכבושים ועושה פעילות בתוך ערי הגדה לילה לילה ועוצר מחבלים/מבוקשים הביא את זה שהילד שלי בן 11 יכול לעלות על אוטובוס בלי שאחשוש שיתפוצץ
5. אני חושב שלא הבנת.לא אתעלם ממך כמו שלא אתעלם מקומוניסים.
שניכם לא בדעות שלי (אגב אתה פי 100 קרוב אלי בערך לעומתו) אבל אפשר לדבר איתך מבלי להרגיש שאתה רק מחפש להשמיץ או להתנגח בי על רקע אישי.
אפשר לדבר איתך כי אתה לא מנסה (כמו אחרים) להראות כל הזמן כמה טיפש המשתמש מולך, כמה גזעני וכמה לא שומר זכויות אדם כמוך.

2. קשה לי להבין את הקשר..
טענתי שפעולות ישראל מענישות לא רק את מי שראוי להעניש (נניח), אלא גם סתם אנשים, חפים מפשע, זקנים, ילדים וכולי. זו עובדה, לא הנחה. זה מה שקורה בפועל. אתה מנסה להגיד שבגלל שמסוכן יותר ליהודי בג'נין מאשר לפלסטיני בהרצליה, נניח*, אז הענישה הקולקטיבית הזו היא בסדר? כאילו, מה הקשר? ו
*יהודי מגיע לשטחים כי יש לו צבא מאחוריו שמאפשר את זה, ואג'נדה לקדם. פלסטיני נכנס לישראל אחרי שקיבל אישורי שב"כ וחיכה חודשים בתור בשביל לעבוד ולהביא כסף הביתה. גם אם אני לא מקבל סיטואציות של אלימות כלפי יהודים בשטחים, ההשוואה אינה במקומה בשום צורה.
4. אתה מערבב שתי משימות שונות כאילו בשביל למסמס את העובדה שאחת מהן ההיא (נניח) לגיטימית והשניה לא? שמתי לב לטריק הזה. לא עובד.
5. סליחה, לא קראתי נכון את ההודעה הקודמת. חשבתי שכתבת שאי אפשר לדבר איתי. אבל אם תוכל להמנע מחלוקת ציונים בסגנון "המשך כך" אני אודה לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
בני12 כתב:
לירון האדום כתב:

לטקטיקה הזו קוראים moving target
בהתחלה אתה בכלל לא מבין למה מדברים על סנקציות
אחרי זה טוען שהן בכלל לא יעזרו (לסיים את הכיבוש)
אחרי זה טוען שגם אחרי הכיבוש נלחם (בזלזול, מה שלא יפריע לך להתלונן על תרבות דיון בהמשך)

אני אומר תבחר טיעון ותצמד אליו במקום להריץ אותנו ממקום למקום בשביל לספק את יצר הויכוח הבלתי מתכלה שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 15:18 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
בני12 כתב:
לירון האדום כתב:

אחרי זה טוען שגם אחרי הכיבוש נלחם (בזלזול, מה שלא יפריע לך להתלונן על תרבות דיון בהמשך)

אני אומר תבחר טיעון ותצמד אליו במקום להריץ אותנו ממקום למקום בשביל לספק את יצר הויכוח הבלתי מתכלה שלך

בכיף וזה גם מאד פשוט.
סנקציות לא יסיימו את הכיבוש מהסיבה הפשוטה ביותר, בלי כיבוש יש מלחמת עצמאות.
תנצח במלחמה, שוב תכבוש שטחים, שוב כיבוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
בני12 כתב:
לירון האדום כתב:

בכיף וזה גם מאד פשוט.

או במילים אחרות: "מלחמה היא שלום".
שטפו לך את המוח כל כך טוב שאתה אפילו לא מסוגל לדמיין אפשרות לחיים שקטים עם כבוד הדדי.

ואני אפילו לא מדבר על זה שאפשר לנצח במלחמות בלי לכבוש שטחים...

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
בני12 כתב:
לירון האדום כתב:

בכיף וזה גם מאד פשוט.

אתה מבין שמלחמת עצמאות יש גם עכשיו, כן?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

בכיף וזה גם מאד פשוט.

אוקיי, אתה דבק בטיעון האחרון - אתה מתנגד לסיום הכיבוש, ולכן אין טעם בכלל לדבר על סנקציות למען סיומו. חשוב לשים את זה על השולחן, כדי שלא תחזור בך בטעות - אתה, לירון האדום, מתנגד לסיום הכיבוש. חתימה כאן כאן וכאן.

אבל בכל מקרה, כבר הסכמת שישראל מבצעת לא מעט פעולות ללא שום צורך שגורמות סבל לפלסטינים. למה לישראל מגיע להנות מחסינות מסנקציות שמטרתן מניעת אותן פעולות, בעוד פלסטינים לא זוכים לפריבילגיה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 16:50 
יפה מאוד.
עוד קצת התקדמות בכיוון הזה ואהיה מוכן להודות שכן הייתה תועלת לדיונים עם לירון.
אל תאכזבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:

בכיף וזה גם מאד פשוט.

אוקיי, אתה דבק בטיעון האחרון - אתה מתנגד לסיום הכיבוש, ולכן אין טעם בכלל לדבר על סנקציות למען סיומו. חשוב לשים את זה על השולחן, כדי שלא תחזור בך בטעות - אתה, לירון האדום, מתנגד לסיום הכיבוש. חתימה כאן כאן וכאן.

אבל בכל מקרה, כבר הסכמת שישראל מבצעת לא מעט פעולות ללא שום צורך שגורמות סבל לפלסטינים. למה לישראל מגיע להנות מחסינות מסנקציות שמטרתן מניעת אותן פעולות, בעוד פלסטינים לא זוכים לפריבילגיה הזו?

אתה מאשר לאנשים להיות נגד התנחלויות , אבל לאור זה שכבר ניסינו את תאוריית השלום ויצאנו מכל ערי הגדדה וקיבלנו אוטובוסים מתפוצצים , להיות נגד יציאת צהל מהשליטה בטחונית המלאה בגדה?
אולי הכיבוש נוראי אבל אין אופציה אחרת לעת עתה?
אולי הכיבוש נוראי וצריך לנסות בשלבים להפסיקו עקב חוסר אמון בצד המתאבד נגד ילדנו?
אולי הכיבוש נוראי אבל הזכות שלנו לחיות היא זכות לא פחות חשובה מהזכות שלהם לחופש ?
אולי?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 17:55 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:

בכיף וזה גם מאד פשוט.

אמרתי לך, גם שתחזור על השקר 100 פעם זה לא יהפוך את זה לאמת...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אתה מאשר לאנשים להיות נגד התנחלויות , אבל לאור זה שכבר ניסינו את תאוריית השלום ויצאנו מכל ערי הגדדה וקיבלנו אוטובוסים מתפוצצים , להיות נגד יציאת צהל מהשליטה בטחונית המלאה בגדה?

ניסינו "תאוריית שלום" אחת, המנהיג היהודי שהנחה אותה נרצח על ידי איש ימין כדי שהיא בטעות לא תצליח. עברו 25 שנים מאז, תתקדם. אגב, אם לא היה כיבוש כלכך משפיל ואכזרי, אולי אף אחד לא היה חושב על לפוצץ אוטובוסים מלכתחילה.

פאביו כתב:

אתה פחדן עלוב שמהמר על החיים של כולנו ובוודאות מוותר על השלווה של כולנו בשם הפחדנות שלך.

פאביו כתב:
אולי הכיבוש נוראי וצריך לנסות בשלבים להפסיקו עקב חוסר אמון בצד המתאבד נגד ילדנו?

"הצד המתאבד" זאת כבר דה-הומינזציה של העם בצד השני. תמשיך להתייחס אליהם ככה ולהתפלא שגם אצלם אין אמון כלפיך. אתה מזין את מעגל המוות.

פאביו כתב:
אולי הכיבוש נוראי אבל הזכות שלנו לחיות היא זכות לא פחות חשובה מהזכות שלהם לחופש ?

אולי השואה ומלחמת העולם השניה היו נוראיות אבל הזכות של הגזע העליון להביע את עצמו ולהתרחב לא פחות חשובה מהזכות של היהודים (והצוענים והנכים והלהט"בים והקומוניסטים וכו') לחיות?

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אמרתי לך, גם שתחזור על השקר 100 פעם זה לא יהפוך את זה לאמת...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

שום שקר. כתבת את זה שחור על גבי לבן. כולם יכולים לראות.
בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
המגזר המתאבד זה אחלה שם למתנחלים

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2018, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
roygordana כתב:
פאביו כתב:

ניסינו "תאוריית שלום" אחת, המנהיג היהודי שהנחה אותה נרצח על ידי איש ימין כדי שהיא בטעות לא תצליח. עברו 25 שנים מאז, תתקדם. אגב, אם לא היה כיבוש כלכך משפיל ואכזרי, אולי אף אחד לא היה חושב על לפוצץ אוטובוסים מלכתחילה.

פאביו כתב:

אתה פחדן עלוב שמהמר על החיים של כולנו ובוודאות מוותר על השלווה של כולנו בשם הפחדנות שלך.

פאביו כתב:

"הצד המתאבד" זאת כבר דה-הומינזציה של העם בצד השני. תמשיך להתייחס אליהם ככה ולהתפלא שגם אצלם אין אמון כלפיך. אתה מזין את מעגל המוות.

פאביו כתב:

אולי השואה ומלחמת העולם השניה היו נוראיות אבל הזכות של הגזע העליון להביע את עצמו ולהתרחב לא פחות חשובה מהזכות של היהודים (והצוענים והנכים והלהט"בים והקומוניסטים וכו') לחיות?

1. תאוריית שלום אחת יותר מידיי.אל תסלף את ההיסטוריה כאילו הרצח המתועב שינה אותה,מה ששינה את ההיסטוריה היו פיגועי חמאס אחרי חיסול המנהדס שהיטו את הכף לבחירת ביבי במקום פרס
2. אתה משמיץ ומדבר בצורה לא נאותה,זו פעם שנייה.אתה סהרורי ושקרן ולכן לא אמשיך לענות לך ייצור פתטי שכמותך
3. לשלוח מישהו בחגורת נפץ על ילדים שהולכים למסיבה בדולפינריום זה "דה הומיניזציה" בעצמה.
ובוא לא נשכח:זה לא רק המשלח והמתאבד,אלא עם שלם שתומך בכך ומוקיר את מחבליו ומשלם למשפחת המחבל והמשלח משכורות, וקורא על שמם כיכרות , ותולה את התמונות שלהם בכל מקום אפשרי
4.אתה סהרורי שמוכיח את חוק גודווין ופה סיימתי לדון איתך.את ההשמצות שלך תשמור לעצמך.תודה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 108  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: