תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פרנקו
הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
כעת פורסם שפרנקו ימשיך עוד עונה
מגיע לו

מאמן נמדד בהישגים
כן. פיינל פור (והפסד מכובד בחצי בדרבי) - זה הישג
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 08:50 
יובל כתב:
דבר ראשון, כמעט אף פעם קבוצות מאוזנות כאלה לא זוכות בתארים, כך שאני לא מבין מה ההישג בזה ולמה זו בכלל מטרה שיש לכוון אליה.
דבר שני, אם הזרים שלנו ברמה של הישראלים, זו הוכחה די ברורה לכך שהזרים שלנו לא מספיק טובים.
בדיוק. זו הבעיה. למכבי למשל יש 2 שיכולים להכריע משחקים לפחות, לחולון 2, לירושלים 2 אפילו לאילת יש כאלה כמה. אלה השחקנים שמביאים תארים.
נקווה שאצלנו יגיעו גם שחקנים המובילים למשחק הבא

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 09:29 
בעיני ההגעה לפיינל פור היא הישג גדול. והיא רשומה על שמו של פרנקו. זה לא אומר שהווארד הוא החתמה מדהימה ומקי החתמה מדהימה וכו'. אבל לפעמים שוכחים שמאמן כדורסל, לפני סגל וכו', צריך לאמן טוב את הסגל הקיים. יש מקומות בעולם שזה תפקיד המאמן, לא לקבוע את הסגל אלא לאמן אותו. אז עם הסגל הקיים פרנקו עשה עבודה מעולה בסיבוב השלישי ובסדרה מול אשדוד.
ובעיני, אם תהיתי כל העונה מה הופך את פרנקו ל"מאמן בכיר". אז ההוכחה היא הסיבוב השלישי והסדרה הזו. במשחק 2 ו-3 הפועל שיחקה את הכדורסל הכי טוב שלה מאז חזרה לליגת העל. הכי אגרסיבי, הכי מוכן ליריבה. ובדיוק ברגע הנכון (הפועל אצל אדלשטיין שיחקה כדורסל מעולה בתחילת העונה ודעכה בדיוק ברגעי השיא). בעיני פרנקו הוכיח שהוא רמה מעל רוב המאמנים הישראלים בסדרה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
בעיני ההגעה לפיינל פור היא הישג גדול. והיא רשומה על שמו של פרנקו. זה לא אומר שהווארד הוא החתמה מדהימה ומקי החתמה מדהימה וכו'. אבל לפעמים שוכחים שמאמן כדורסל, לפני סגל וכו', צריך לאמן טוב את הסגל הקיים. יש מקומות בעולם שזה תפקיד המאמן, לא לקבוע את הסגל אלא לאמן אותו. אז עם הסגל הקיים פרנקו עשה עבודה מעולה בסיבוב השלישי ובסדרה מול אשדוד.
ובעיני, אם תהיתי כל העונה מה הופך את פרנקו ל"מאמן בכיר". אז ההוכחה היא הסיבוב השלישי והסדרה הזו. במשחק 2 ו-3 הפועל שיחקה את הכדורסל הכי טוב שלה מאז חזרה לליגת העל. הכי אגרסיבי, הכי מוכן ליריבה. ובדיוק ברגע הנכון (הפועל אצל אדלשטיין שיחקה כדורסל מעולה בתחילת העונה ודעכה בדיוק ברגעי השיא). בעיני פרנקו הוכיח שהוא רמה מעל רוב המאמנים הישראלים בסדרה הזו.

או בעברית פשוטה, פרוויס אוכל כובעים...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 15:24 
רדנקו כתב:
יובל כתב:
דבר ראשון, כמעט אף פעם קבוצות מאוזנות כאלה לא זוכות בתארים, כך שאני לא מבין מה ההישג בזה ולמה זו בכלל מטרה שיש לכוון אליה.
דבר שני, אם הזרים שלנו ברמה של הישראלים, זו הוכחה די ברורה לכך שהזרים שלנו לא מספיק טובים.
בדיוק. זו הבעיה. למכבי למשל יש 2 שיכולים להכריע משחקים לפחות, לחולון 2, לירושלים 2 אפילו לאילת יש כאלה כמה. אלה השחקנים שמביאים תארים.

אחלה, רק שזה בדיוק מה שנאמר פה כל העונה (גם על ידי בין היתר) על ניצחון בסדרת פלייאוף. בינתיים הקבוצתיות שלנו נתנה בראש לסקוררים של אשדוד.
אז עכשיו מסתבר שלעלות לפיינל פור זה בכלל לא הישג אלא רק אליפות ועכשיו עכשיו, אנחנו נראה את כל הכשלים בבנייה של פרנקו.
נו טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 16:30 
האדום הצורר כתב:
בוריס כתב:
ההישג הכי גדול של הפועל מאז שקמה מחדש, איזה קושי.

למרות הליקויים הקשים בבנייה וניהול הסגל הצליח פרנקו להביא את הקבוצה לשיאה במאני טיים ועל זה מגיע לו כל הכבוד.
זאת אכן הצלחה, אבל לא צריך להיסחף, סה"כ זה היה כישלון אם לא היינו מגיעים לפיינל פור, ועוד בלי ביתיות.
כמעט כל קבוצה עם 4 אוהדים עשתה את זה לא מעט פעמים בשנים האחרונות.
מעבר לפיינל פור ויהיה אפשר להגדיר את העונה כהצלחה גדולה כרגע זה עמידה בסיסית בציפיות ותו לא.

הקבוצות היחידות שהצליחו להגיע לפיינל פור בחמש השנים האחרונות חוץ מירושלים ומכבי הן ראשון, חיפה ואילת. אף אחת מהן לא קבוצה "עם 4 אוהדים".
ואני חייב להבין באיזה עולם רק אם נעבור קבוצה עם תקציב של 80 מיליון שקל באולם שלה (שבליגה אנחנו ביתרון עליה במאזן הפנימי) נוכל להגדיר את העונה הזו כהצלחה.

יש אותך ביותר דמגוגיה?
עמידה בסיסית בציפיות, מעבר לזה זו הצלחה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
רדנקו כתב:
יובל כתב:

אחלה, רק שזה בדיוק מה שנאמר פה כל העונה (גם על ידי בין היתר) על ניצחון בסדרת פלייאוף. בינתיים הקבוצתיות שלנו נתנה בראש לסקוררים של אשדוד.
אז עכשיו מסתבר שלעלות לפיינל פור זה בכלל לא הישג אלא רק אליפות ועכשיו עכשיו, אנחנו נראה את כל הכשלים בבנייה של פרנקו.
נו טוב.

דבר ראשון, "סקוררים של אשדוד"? יש להם בדיוק סקורר אחד ברמה גבוהה. וברור שאיכות הקבוצה לא נמדדת אך ורק באיכות הסקוררים המובילים שלה, ואשדוד היא קבוצה מאוד מוגבלת והיו לנו יותר יתרונות איכותיים עליה מאשר הם עלינו (אולי אחרים חשבו ההפך אבל אני חשבתי כך עוד לפני הסדרה). אשדוד זו קבוצה מאוד נוחה לקבל בפלייאוף. אם היינו מקבלים את ירושלים למשל, היינו מדברים עכשיו אחרת לגמרי.

דבר שני, עדיין לא הבנתי איך זה הישג שהזרים שלנו לא יותר טובים מהישראלים שלנו.

דבר שלישי, אני אמרתי לאורך העונה שהבעיה היא לאו דווקא היעדר סקוררים, אלא זרים ברמה יותר גבוהה, לאו דווקא התקפית. אם למשל היה לנו במקום הווארד שחקן שלוקח יותר משני ריבאונדים בהגנה למשחק כמו שלקח בסדרה נגד אשדוד, ומהווה איזשהו איום הגנתי (מהווה איום חסימה או מספיק זריז ונייד לשמור מחוץ לצבע), הייתי הרבה יותר אופטימי לקראת יום ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 17:08 
היה באמת קשה לראות את הווארד אוכל חרא מפאקינג צ׳וברביץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
האדום הצורר כתב:
בוריס כתב:

למרות הליקויים הקשים בבנייה וניהול הסגל הצליח פרנקו להביא את הקבוצה לשיאה במאני טיים ועל זה מגיע לו כל הכבוד.
זאת אכן הצלחה, אבל לא צריך להיסחף, סה"כ זה היה כישלון אם לא היינו מגיעים לפיינל פור, ועוד בלי ביתיות.
מעבר לפיינל פור ויהיה אפשר להגדיר את העונה כהצלחה גדולה כרגע זה עמידה בסיסית בציפיות ותו לא.

הקבוצות היחידות שהצליחו להגיע לפיינל פור בחמש השנים האחרונות חוץ מירושלים ומכבי הן ראשון, חיפה ואילת. אף אחת מהן לא קבוצה "עם 4 אוהדים".
ואני חייב להבין באיזה עולם רק אם נעבור קבוצה עם תקציב של 80 מיליון שקל באולם שלה (שבליגה אנחנו ביתרון עליה במאזן הפנימי) נוכל להגדיר את העונה הזו כהצלחה.

יש אותך ביותר דמגוגיה?

ולהגיד שמשהו שבחמש שנים רק חמש קבוצות הצליחו להגיע אליו (ואנחנו לא אחת מאותן קבוצות), כולן עם יותר תקציב מאיתנו, כציפיות בסיסיות - זה קצת דמגוגי בפני עצמו. אפשר וצריך יותר מזה, ואני הכי לא מסתפק רק בעלייה מכובדת לפיינל פור, אבל זה לא סותר את זה שעדיין מדובר בהישג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
הוקיץ' כתב:
רדנקו כתב:
יובל כתב:

נו טוב.

דבר ראשון, "סקוררים של אשדוד"? יש להם בדיוק סקורר אחד ברמה גבוהה. וברור שאיכות הקבוצה לא נמדדת אך ורק באיכות הסקוררים המובילים שלה, ואשדוד היא קבוצה מאוד מוגבלת והיו לנו יותר יתרונות איכותיים עליה מאשר הם עלינו (אולי אחרים חשבו ההפך אבל אני חשבתי כך עוד לפני הסדרה). אשדוד זו קבוצה מאוד נוחה לקבל בפלייאוף. אם היינו מקבלים את ירושלים למשל, היינו מדברים עכשיו אחרת לגמרי.

דבר שלישי, אני אמרתי לאורך העונה שהבעיה היא לאו דווקא היעדר סקוררים, אלא זרים ברמה יותר גבוהה, לאו דווקא התקפית. אם למשל היה לנו במקום הווארד שחקן שלוקח יותר משני ריבאונדים בהגנה למשחק כמו שלקח בסדרה נגד אשדוד, ומהווה איזשהו איום הגנתי (מהווה איום חסימה או מספיק זריז ונייד לשמור מחוץ לצבע), הייתי הרבה יותר אופטימי לקראת יום ראשון.

המספרים של הווארד ירדו ב30% בסדרה הזאת לעומת העונה הסדירה.
בכלל, בסה"כ הגבוהים של אשדוד ניצחו אותנו בצבע. נצחנו את הסדרה כי ברגע האמת הספסל של אשדוד נראה בדיוק כמו שהיה צפוי מתחילת העונה - ספסל של קבוצת תחתית, וכי קיבלנו שני אקס פקטורים לא צפויים עם ההתעלות של בנקס ומעל הכל זאת של מקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 17:31 
בוריס כתב:
האדום הצורר כתב:
בוריס כתב:

יש אותך ביותר דמגוגיה?

לא, כי לקרוא לחיפה וראשון קבוצות של 4 אוהדים זאת לא דמגוגיה (נגיד שהחרגנו את אילת). בכל מקרה, כבר חמש שנים זה מועדון של סגור של 5 קבוצות. לא רע שגם הפועל נכנסה אליו. ובהתחשב במשמעות של ההישג הזה עבור המועדון ואחרי המלחמה נגד כל העולם ואחותו בכל החזיתות בעונה האחרונה, הרבה יותר מלא רע.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 19:29 
פרנקו התראיין אחר הצהריים ברדיו ואמר שתקציבית הפועל באמצע הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 21:34 
הראיון המעניין של פרנקו לקראת הפיינל פור
http://103fm.maariv.co.il/programs/medi ... 1t4nzVQ=KH

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פרנקו
הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
זו לא תוכנית הרדיו של עריץ הספורט? ואם כן, למה הוא התראיין לשם?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2018, 00:48 
יובל כתב:
הוקיץ' כתב:
רדנקו כתב:
יובל כתב:

נו טוב.

יש להם שני גארדים זרים מצוינים. אמנם לונג הוא לא סקורר ענק כמו הנרי אבל הוא שחקן איכותי מאוד וכבר ראינו איך הוא המטיר עלינו שלשות במאני טיים.
ואתה אולי חשבת שאשדוד היא קבוצה מאוד מוגבלת ונוחה אבל אני לא חשבתי ככה ואני עדיין לא חושב ככה. קל לשכוח לפי איך שהסדרה הזאת התפתחה איך שאשדוד פירקו את כל הליגה מתחת לסלים ואיך הנרי התפוצץ על קבוצות ללא מענה. פרנקו עשה עבודה גדולה בסדרה הזאת וגרינברג פשוט לא ידע למצוא פתרונות.
גרינברג עשה דברים יפים מאוד באשדוד בכל הנוגע להתוויית שיטה ומציאת יתרונות יחסיים, אבל בכל הנוגע להכנה לסדרה ומציאת פתרונות תוך כדי תנועה הוא עשה עבודה רעה מאוד וזו אחת הסיבות העיקריות להפסד שלהם בסדרה.

ואני לא אמרתי שזה הישג שהזרים לא יותר טובים מהישראלים. למען האמת אני גם לא חושב שזה נכון. לעומת זאת, אני רואה הרבה ערך בלבנות בנייה קבוצה עמוקה, מגוונת ומאוזנת, זאת בניגוד לשיטה הנהוגה במחוזותינו של שני גארדים זרים והשאר מסתכלים.
אני גם חושב שהיו כשלים רבים בבניית הקבוצה ושהדרך בה התנהלנו היא רעה מאוד, אבל בסופו של דבר פרנקו נמדד רק לפי השורה התחתונה והיא טובה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יוני 2018, 05:01 
JohnnieWalker כתב:
זו לא תוכנית הרדיו של עריץ הספורט? ואם כן, למה הוא התראיין לשם?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

ההיפך, התחנה שייכת לקבוצת אלי עזור הבעלים של צ'רלטון (ספורט 1,2)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: