תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פלייאוף נגד אשדוד - משחק מס' 2
הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 02:23 
סמל אישי של המשתמש
וגם מה שסק הנרי אומר לא מוסיף לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 02:42 
סמל אישי של המשתמש
מה הוא אומר?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 02:58 
סמל אישי של המשתמש
שקיללו אותו "ניגר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
שקיללו אותו "ניגר"
שפל חדש, אם היה. הקומץ שלנו לא אמורים להיות אנטיפה, נגד גזענות ובעד שלום ואחווה?
אנחנו אוכלים את מה שאנחנו מבשלים. אם ידידיה מרשה לעצמו להתפרע מאחרי השלטים לכיוון השופטים ולשחק ב"תחזיקו אותי", אם כל הודעת מועדון מכוונת לליטוף הקומץ ושומרת על האיזון הקדוש, שלא יתפלאו. וזה גם הולך ונהיה יותר גרוע כל שנה, יותר דומה לבית"ר.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פלייאוף נגד אשדוד - משחק מס' 2
הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
מה יהיה הסוף פה? ה"קומץ" יושב בשער 1, הספסל של אשדוד נמצא למרגלות יציע 4 בואכה 3. אף אחד מה"קומץ" לא אמר לאף שחקן ניגר, ניגרי או נגר.

המציתים שהושלכו במשחק הראשון הושלכו מתחתית היציע, כשה"קומץ" יושב במעלה היציע. העיקר שיש את מי להאשים.

אתמול בין ה"קומץ" לצלם של ערוץ הספורט עם המכנסיים הצהובים עמדו שני מקררים. נשגב מבינתי איך ניתן לירוק עליו ככה, אבל אם ערוץ הספורט אמר זה בטח נכון!!!

אני לא מה"קומץ", אבל הנכונות פה של כמה כותבים להאשים את ה"קומץ" בכל דבר שלכאורה קרה בלתי נסבלת.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:
מה יהיה הסוף פה? ה"קומץ" יושב בשער 1, הספסל של אשדוד נמצא למרגלות יציע 4 בואכה 3. אף אחד מה"קומץ" לא אמר לאף שחקן ניגר, ניגרי או נגר.

המציתים שהושלכו במשחק הראשון הושלכו מתחתית היציע, כשה"קומץ" יושב במעלה היציע. העיקר שיש את מי להאשים.

אתמול בין ה"קומץ" לצלם של ערוץ הספורט עם המכנסיים הצהובים עמדו שני מקררים. נשגב מבינתי איך ניתן לירוק עליו ככה, אבל אם ערוץ הספורט אמר זה בטח נכון!!!

אני לא מה"קומץ", אבל הנכונות פה של כמה כותבים להאשים את ה"קומץ" בכל דבר שלכאורה קרה בלתי נסבלת.

מה נגיד, התעמולה של רקנאטי עובדת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 08:41 
יש דרך להילחם ב FAKE NEWS של ערוץ 5, וזה לשכור צוות מצלמות שלנו שיצלם את הצלמים שלהם קבוע כל המשחק.
מה זה יתן:
א. אם אכן יש ארועים בלתי ראויים- יאותרו האנשים האלה ויורחקו לצמיתות ממשחקים שלנו. תוגש נגדם גם תביעה.
ב. אם אין ארועים בלתי ראויים, יהיה חיזוק לטיעון של - FAKE NEWS.

כיום הצילום של ערוף 5 הוא ה"עובדה" היחידה בשטח. וברור שהיא מגמתית.

זה לא אמור לעלות יותר מידי, מכיוון שזה למטרות אבטחה אין כאן הפרה של הזיכיון הבלעדי שיש לערוץ 5 .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין שאף אחד מכם לא יושב ביציע 4 מאחורי ספסל האורחים. יש שם אוהד קבוע שמקלל קללות נוראיות כל משחק את השחקנים הזרים של כל קבוצה, וחוץ מאתמול שקצת ניסו לעצור אותו כי עבר כבר את הגבול בדרכ הוא מקלל ללא מעצורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:

אתה על תגובה אוטומטית? מישהו כתב אולטראס? הקומץ זה אותם אנשים גם בשער 4 שעושים פרובוקציות וגם החארות משער אחת, ותעשה לי טובה עם "תחתית היציע", הייתי במספר משחקים בשביל לראות איך יורדים למטה לזרוק מצית/כיסא/מקל של תוף (אשקלון למתקשים) וחוזרים למעלה.
וכן, האנשים האלה גם מקבלים אומץ מהסביבה ומחוסר התגובה. מי שצעק ניגר הוא בחור מאוד נייד שיושב בשער 4 ורץ כל פעם לקלל שחקן/מאמן/קהל של היריבה ולהבטיח לשגול את קהל היריבה בחוץ. נו, אולי נצטרך לתת לו תפקיד בעמותה כדי להרגיע אותו.

ולמי שכתב על ה"תעמולה של רקנאטי", אתה מקשקש! את מה שאני כותב, אני כותב ממה שרואות עיני. למרות ודווקא מפני שזה הקהל שיושב איתי ביציע. אני והילדים שלי נמצאים ביציע של הכדורסל שנים, ואני לא צריך פרשנים. מצד שני, יש לי הרגשה שאתה שטוף מח שחושב שכל העולם ממציא דברים על הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
Keisar88 כתב:
אני מבין שאף אחד מכם לא יושב ביציע 4 מאחורי ספסל האורחים. יש שם אוהד קבוע שמקלל קללות נוראיות כל משחק את השחקנים הזרים של כל קבוצה, וחוץ מאתמול שקצת ניסו לעצור אותו כי עבר כבר את הגבול בדרכ הוא מקלל ללא מעצורים.
ניסו לעצור אותו בעבר. סופו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
JohnnieWalker כתב:

אתה על תגובה אוטומטית? מישהו כתב אולטראס? הקומץ זה אותם אנשים גם בשער 4 שעושים פרובוקציות וגם החארות משער אחת, ותעשה לי טובה עם "תחתית היציע", הייתי במספר משחקים בשביל לראות איך יורדים למטה לזרוק מצית/כיסא/מקל של תוף (אשקלון למתקשים) וחוזרים למעלה.
וכן, האנשים האלה גם מקבלים אומץ מהסביבה ומחוסר התגובה. מי שצעק ניגר הוא בחור מאוד נייד שיושב בשער 4 ורץ כל פעם לקלל שחקן/מאמן/קהל של היריבה ולהבטיח לשגול את קהל היריבה בחוץ. נו, אולי נצטרך לתת לו תפקיד בעמותה כדי להרגיע אותו.

ולמי שכתב על ה"תעמולה של רקנאטי", אתה מקשקש! את מה שאני כותב, אני כותב ממה שרואות עיני. למרות ודווקא מפני שזה הקהל שיושב איתי ביציע. אני והילדים שלי נמצאים ביציע של הכדורסל שנים, ואני לא צריך פרשנים. מצד שני, יש לי הרגשה שאתה שטוף מח שחושב שכל העולם ממציא דברים על הפועל.

אתה כתבת "הקומץ שלנו לא אמור להיות אנטיפה?", לא אני. מעולם לא ראיתי דגל אנטיפה בשער 4. אל תזיין את המוח על כתיבה על אוטומט.

אתה ראית מישהו יורק על צלם? בעיניים שלך? שבינו לבין היציע חוצצים שני מאבטחים ברוחב מטר ומשקל כולל 250 קילו? אל תזיין את המוח על כתיבה על אוטומט.

תגיד פשוט שבעיניך ערוץ הספורט אמין ואני שקרן, למה להסתבך?

אני כותב על המשחק ביום שלישי, ואתה מתחיל להוציא מהנפטלין משחקים מאשקלון מלפני לפחות שנה וחצי (שאינני זוכר ואני לא טוען חלילה שאתה שקרן). אל תזיין את המוח על כתיבה על אוטומט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
Keisar88 כתב:
ניסו לעצור אותו בעבר. סופו.

שמח לראות שאתה מתנגד לאלימות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
מי שמתמם פה זה אתה, "המצית נפלה מכיוון דרום מזרח", כאילו שאי אפשר לזוז ביציע.
ואף אחד לא מעודד אלימות, זה היה כדי שאפשר יהיה להבין בני מדובר.
אני ראיתי בעיניים שלי. הכל. יריקות, ידיים שנשלחות מהיציע לעבר שופט/שחקני יריבה, מאבטחים.
ושום דבר לא מהנפתלין, טרי. רק רוצה להביא עוד דוגמאות להתדרדרות, למדרון התלול. ראיתי שוטרת חוטפת ונשלחת לביה"ח, ראיתי את החברה של ג'ף אלן חוטפת בראש כסא בנוקיה ומאבדת הכרה, לדברים האלה יש כיוון והוא לא טוב, ואף אחד לא משלם את המחיר חוץ מהקהל הנורמטיבי.
העמותה, לא ההנהלה, העמותה חייבת לזרוק את האנשים האלו החוצה, לדווח למשטרה. ולא מעניין אותי אם החלאה האקראית מסונפת לאולטראס או לא, זה כנראה מעניין אותך.

נ. ב. אף אחד לא מזיין לך בשכל. כותבים לך בפורום. תרגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
אני לא בעד האולטראס, אני לא אולטראס, יש לי הרבה ביקורת על האולטראס ועל האלימות שהוא מפעיל לעיתים. אדוני האשים את מי שאנטיפה בלקרוא לשחקן יריב ניגר - אז העמדתי אותו על כך שהוא טועה ומטעה.

עם המשחק באשדוד אתה ממשיך - מספר בדיחות על שושנת הרוחות ומספר שאפשר להתרוצץ. ואני מתחכם. אתה בעיניים שלך ראית את אלה שזרקו מציתים יורדים למגרש, זורקים ועולים חזרה? לא ראית, כי זה לא קרה. אבקש מאדוני להפסיק זיין את המוח.

אני מסכים עם אדוני שלהשליך מציתים, כסאות, בקבוקי תבערה, רימוני הלם, פרשני ערוץ הספורט, ליחה וכפכפים זה אלים ואין לזה מקום. אני גם חושב שההנהלה עושה מה שביכולתה כדי למגר את התופעה. כתבו פה יותר מפעם אחת שלמועדון אין שום סמכות חוקית "לזרוק" מישהו מהיציע. ירצו הטוענים לאלימות נגדם ויגישו תלונה במשטרה. לא רוצים? אז מה אתם רוצים מהקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 10:02 
JohnnieWalker כתב:
אני לא בעד האולטראס, אני לא אולטראס, יש לי הרבה ביקורת על האולטראס ועל האלימות שהוא מפעיל לעיתים. אדוני האשים את מי שאנטיפה בלקרוא לשחקן יריב ניגר - אז העמדתי אותו על כך שהוא טועה ומטעה.

עם המשחק באשדוד אתה ממשיך - מספר בדיחות על שושנת הרוחות ומספר שאפשר להתרוצץ. ואני מתחכם. אתה בעיניים שלך ראית את אלה שזרקו מציתים יורדים למגרש, זורקים ועולים חזרה? לא ראית, כי זה לא קרה. אבקש מאדוני להפסיק זיין את המוח.

אני מסכים עם אדוני שלהשליך מציתים, כסאות, בקבוקי תבערה, רימוני הלם, פרשני ערוץ הספורט, ליחה וכפכפים זה אלים ואין לזה מקום. אני גם חושב שההנהלה עושה מה שביכולתה כדי למגר את התופעה. כתבו פה יותר מפעם אחת שלמועדון אין שום סמכות חוקית "לזרוק" מישהו מהיציע. ירצו הטוענים לאלימות נגדם ויגישו תלונה במשטרה. לא רוצים? אז מה אתם רוצים מהקבוצה?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
ואני מבקש ממך להפסיק לשחק בקקי ולהתעלם. אם נחמד לך הקנס שנקבל על היריקות על צלמי ערוץ הספורט, אני מציע שתפתח קרן ותממן אותן.
במשחק הנוכחי צעקו וירקו וקיללו ושלחו גם ידיים. האיומים והקללות הופנו נגד שחקני, מאמני ועסקני היריבה ונגד השופטים. גיל אמיתי הוא שונא הפועל? ראו שהוא פוחד, ראו שהוא מנסה להרגיע את המקללים
במשחק האחרון חבר הנהלה אחד החזיק חבר הנהלה אחר כדי שלא יגיע לשופטים, או יעמיד פנים שהוא רוצה להגיע לשופטים.
וה"מעשים" של ההנהלה, אלה שראיתי, התמצו ברמי שבא לצעוק על החלאה. תסלח לי שאני לא מתרשם .אגב, גם הוא לא התרשם והמשיך.
ולא, אני לא מוכן להתייחס רק למשחק האחרון, כי זו תבנית, ואי אפשר להפריד משחק ממגמה. כל פעם זו רק קללה, רק יריקה, רק איומים, רק מצית, רק כיסא. זה רצף לא נגמר של "אירועים", ותכלס, אם היו רוצים להתעלק ולהרע לנו, היו פי כמה דיווחים מאלו שדווחו. אתה כאילו בעולם /אולם אחר ולא רואה את זה. מילא המגמה הייתה של רגיעה, אבל זה לא נגמר. מילא המועדון היה נלחם בתופעה, בקומץ, באינדיבידואלים המתפרעים. המועדון מתקרבן ומוציא הודעות גינוי רפות עם הסתייגויות מטופשות ולא נוקט בשום צעד, כאילו זה כח עליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
וזה עוד במשחק שהובלנו לאורכו ומחצית שלמה היתה גארבג' טיים פחות או יותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
ולהפנות אותי (או כל מתלונן אחר) למשטרה זו בדיחה. תלונה על מה? שראיתי מישהו אחר יורק או מקלל או מאיים על מישהו אחר?
תכבד את הדיון ואל תציע כאלו שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
בתוך כל הבלאגן שהיה מדברים על מאט כזה שהתחיל, מהסתכלות על האירוע מכיוום המגרש נראה שלי שולח יד לעבר המפשעה של מאט לפני אוחי אפילו אוחז שם במשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 17:23 
מי אמר, מי עשה, מי התחיל זאת היסטוריה.
במוצש יש משחק חדש. אני מקווה מאד שפרנקו, ובעיקר השחקנים יפנימו שהם מגיעים למלחמת עולם.
כל טריק שאשדוד יוכלו לעשות - כאירגון וכקבוצה נגדנו יעשו.
יהיו מכות מהתחלה ולא רואה את השופטים על ההתחלה זורקים שחקן או 2 הביתה - אלה אם זה יהיה שחקן שלנו.

השבוע ראיתי בדוקו - סרט על המשחק האגדי בין בוסטון וסלטיק ב 1984!
חשוב להראות לשחקנים. קבוצה פחות כשרונית (בוסטון), שהושפלה במשחק קודם, וכל ה NBA אמר שהיריבה שלהם זה ה SHOW TIME, עם פחות יכולות אבל עם הגב לקיר, מחליטה "הם לא יעברו" ומבצעת .
הורדות זקיף בחופשי, פאולים על גבול סיכון חיים והחלטה נחושה אין סלים קלים!
זה יהיה באשדוד.
מאד מקווה שהחברה שלנו ידעו להתכונן ולהביא אגרסיות ומוטיבציה אין סופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 18:23 
אדום ותיק כתב:
מי אמר, מי עשה, מי התחיל זאת היסטוריה.
במוצש יש משחק חדש. אני מקווה מאד שפרנקו, ובעיקר השחקנים יפנימו שהם מגיעים למלחמת עולם.
כל טריק שאשדוד יוכלו לעשות - כאירגון וכקבוצה נגדנו יעשו.
יהיו מכות מהתחלה ולא רואה את השופטים על ההתחלה זורקים שחקן או 2 הביתה - אלה אם זה יהיה שחקן שלנו.

השבוע ראיתי בדוקו - סרט על המשחק האגדי בין בוסטון וסלטיק ב 1984!
חשוב להראות לשחקנים. קבוצה פחות כשרונית (בוסטון), שהושפלה במשחק קודם, וכל ה NBA אמר שהיריבה שלהם זה ה SHOW TIME, עם פחות יכולות אבל עם הגב לקיר, מחליטה "הם לא יעברו" ומבצעת .
הורדות זקיף בחופשי, פאולים על גבול סיכון חיים והחלטה נחושה אין סלים קלים!
זה יהיה באשדוד.
מאד מקווה שהחברה שלנו ידעו להתכונן ולהביא אגרסיות ומוטיבציה אין סופית.

משחק באמת אגדי היה בין בוסטון והסלטיקס. אם כי היה משחק בין אורלנדו והמג'יק שהתעלה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:
deep red כתב:
JohnnieWalker כתב:

אתה כתבת "הקומץ שלנו לא אמור להיות אנטיפה?", לא אני. מעולם לא ראיתי דגל אנטיפה בשער 4. אל תזיין את המוח על כתיבה על אוטומט.

אתה ראית מישהו יורק על צלם? בעיניים שלך? שבינו לבין היציע חוצצים שני מאבטחים ברוחב מטר ומשקל כולל 250 קילו? אל תזיין את המוח על כתיבה על אוטומט.

תגיד פשוט שבעיניך ערוץ הספורט אמין ואני שקרן, למה להסתבך?

אני כותב על המשחק ביום שלישי, ואתה מתחיל להוציא מהנפטלין משחקים מאשקלון מלפני לפחות שנה וחצי (שאינני זוכר ואני לא טוען חלילה שאתה שקרן). אל תזיין את המוח על כתיבה על אוטומט.

שמעון מזרחי התחיל לכתוב בפורום של אוהדי הפועל?
גם אתה לא ידעת לא ראית לא שמעת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 18:49 
אותו אוהד שנצפה מקלל את הספסל של אשדוד גרם לנו לכל כך הרבה נזקים שאי אפשר לספור על אצבעות הידיים והרגליים ביחד של כל האולטראס.
העובדה שהבחור הזה עדיין נמצא ביציעי הקבוצה מראה שההנהלה לא עושה כלום וגם לא תעשה אף פעם כלום כנגד הרעות החולות מבית.
וחוצמזה אני די בטוח שבתקנון העמותה היה משהו לגבי שלילת חבר עמותה במקרה של נזק לעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
opheaaa כתב:
JohnnieWalker כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
במהלך השידור של אילת היום.
האוזמן ביקר את השופטים ואמר שגם במשחק הראשון שלנו מול אשדוד תצוגת השיםוט בהארכה הייתה מוטת לצד אחד ושהצד הזה גם ניצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
ולהפנות אותי (או כל מתלונן אחר) למשטרה זו בדיחה. תלונה על מה? שראיתי מישהו אחר יורק או מקלל או מאיים על מישהו אחר?

הפניתי אותך? אני מצפה ממי שטוען שהותקף שיתלונן במשטרה. ככה מתנהלים במדינה דמוקרטית. מישהו עשה לך עוול? תתלונן ובית המשפט יקבע. למרבה הצער, עמותת הפועל אוסישקין תל אביב איננה סמכות שופטת ולא יכולה לשלול שום זכות משום אדם. אולי זולת לשלול את חברותו בעמותה.

הנה הצעה, מקווה שזו תעבור את ועדת הצעות המכבדות את הדיון ואינן שטויות בראשות המשתמש deep red: לדבר, להסביר את המשמעות ולמצוא פתרונות.
דוגמה שקרתה באמת במשחק אתמול: בשלב מסויים הצלם עם המכנסיים הצהובים עבר לצלם מהפינה שקרובה לשער 2 (כאן נכנסים הסיפורים שמכרו לכם על יריקות; 5 דקות אחר כך חזר אל מתחת לסל). כמה נערים שישבו בפינת יציע 1 התחילו להסתיר לו עם דגל ומיד עטו לשם קלגסי האבטחה (שהתחילו כמובן לאיים עליהם כאילו זה פלילי) וכן רמי, חיים ואסי והתפתח שם ויכוח עיקש בין המנופפים לחברי ההנהלה הנ"ל.
שאלתי את אסי מה לא בסדר בלנופף בדגל. הוא הסביר שאסור שהדגלים יכנסו לתוך תחומי המגרש. הבטחתי לו שאני באופן אישי מוודא שהם לא עוברים את הקו. הלכתי לאותם מנופפים ואמרתי להם שהם יכולים לנופף כמה שהם רוצים ולהתמיד במצוות הפרעה לערוץ הספורט, רק שאסור להם בשום מצב לעבור את קו שלטי הפרסומות עם הדגל. הם לא עברו, המהומה הסתיימה והצלם חזר למקומו כלעומת שבא. בונוס: לא קיבלנו נו נו נו מערוץ הספורט! איזה קטע, לדבר עם אנשים להסביר להם מה מותר ומה אסור ואיך אפשר להמשיך מכאן, ואשכרה להגיע לתוצאות. לדעתי זו עמדת ההנהלה וזה מה שהם עושים.

במאמר מוסגר אציין שזה מצויין בעיני ששחקן יריב מפחד לשחק בדרייב אין. בטח ובטח אחרי שחבר שלו לקבוצה מפוצץ במכות את הקפטן שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2018, 23:52 
JohnnieWalker כתב:
deep red כתב:

הפניתי אותך? אני מצפה ממי שטוען שהותקף שיתלונן במשטרה. ככה מתנהלים במדינה דמוקרטית. מישהו עשה לך עוול? תתלונן ובית המשפט יקבע. למרבה הצער, עמותת הפועל אוסישקין תל אביב איננה סמכות שופטת ולא יכולה לשלול שום זכות משום אדם. אולי זולת לשלול את חברותו בעמותה.

הנה הצעה, מקווה שזו תעבור את ועדת הצעות המכבדות את הדיון ואינן שטויות בראשות המשתמש deep red: לדבר, להסביר את המשמעות ולמצוא פתרונות.
דוגמה שקרתה באמת במשחק אתמול: בשלב מסויים הצלם עם המכנסיים הצהובים עבר לצלם מהפינה שקרובה לשער 2 (כאן נכנסים הסיפורים שמכרו לכם על יריקות; 5 דקות אחר כך חזר אל מתחת לסל). כמה נערים שישבו בפינת יציע 1 התחילו להסתיר לו עם דגל ומיד עטו לשם קלגסי האבטחה (שהתחילו כמובן לאיים עליהם כאילו זה פלילי) וכן רמי, חיים ואסי והתפתח שם ויכוח עיקש בין המנופפים לחברי ההנהלה הנ"ל.
שאלתי את אסי מה לא בסדר בלנופף בדגל. הוא הסביר שאסור שהדגלים יכנסו לתוך תחומי המגרש. הבטחתי לו שאני באופן אישי מוודא שהם לא עוברים את הקו. הלכתי לאותם מנופפים ואמרתי להם שהם יכולים לנופף כמה שהם רוצים ולהתמיד במצוות הפרעה לערוץ הספורט, רק שאסור להם בשום מצב לעבור את קו שלטי הפרסומות עם הדגל. הם לא עברו, המהומה הסתיימה והצלם חזר למקומו כלעומת שבא. בונוס: לא קיבלנו נו נו נו מערוץ הספורט! איזה קטע, לדבר עם אנשים להסביר להם מה מותר ומה אסור ואיך אפשר להמשיך מכאן, ואשכרה להגיע לתוצאות. לדעתי זו עמדת ההנהלה וזה מה שהם עושים.

במאמר מוסגר אציין שזה מצויין בעיני ששחקן יריב מפחד לשחק בדרייב אין. בטח ובטח אחרי שחבר שלו לקבוצה מפוצץ במכות את הקפטן שלי.

חשבת על האפשרות שבנפנוף הדגלים לפני המצלמה,אתה לא פוגע רק בערוץ?חשבת שאולי זה פוגע גם באוהדים שצופים במשחק בטלביזיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2018, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
JohnnieWalker כתב:
deep red כתב:

חשבת על האפשרות שבנפנוף הדגלים לפני המצלמה,אתה לא פוגע רק בערוץ?חשבת שאולי זה פוגע גם באוהדים שצופים במשחק בטלביזיה?

יאללה יאללה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: