deep red כתב:
ולהפנות אותי (או כל מתלונן אחר) למשטרה זו בדיחה. תלונה על מה? שראיתי מישהו אחר יורק או מקלל או מאיים על מישהו אחר?
תכבד את הדיון ואל תציע כאלו שטויות.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
הפניתי אותך? אני מצפה ממי שטוען שהותקף שיתלונן במשטרה. ככה מתנהלים במדינה דמוקרטית. מישהו עשה לך עוול? תתלונן ובית המשפט יקבע. למרבה הצער, עמותת הפועל אוסישקין תל אביב איננה סמכות שופטת ולא יכולה לשלול שום זכות משום אדם. אולי זולת לשלול את חברותו בעמותה.
הנה הצעה, מקווה שזו תעבור את ועדת הצעות המכבדות את הדיון ואינן שטויות בראשות המשתמש deep red: לדבר, להסביר את המשמעות ולמצוא פתרונות.
דוגמה שקרתה באמת במשחק אתמול: בשלב מסויים הצלם עם המכנסיים הצהובים עבר לצלם מהפינה שקרובה לשער 2 (כאן נכנסים הסיפורים שמכרו לכם על יריקות; 5 דקות אחר כך חזר אל מתחת לסל). כמה נערים שישבו בפינת יציע 1 התחילו להסתיר לו עם דגל ומיד עטו לשם קלגסי האבטחה (שהתחילו כמובן לאיים עליהם כאילו זה פלילי) וכן רמי, חיים ואסי והתפתח שם ויכוח עיקש בין המנופפים לחברי ההנהלה הנ"ל.
שאלתי את אסי מה לא בסדר בלנופף בדגל. הוא הסביר שאסור שהדגלים יכנסו לתוך תחומי המגרש. הבטחתי לו שאני באופן אישי מוודא שהם לא עוברים את הקו. הלכתי לאותם מנופפים ואמרתי להם שהם יכולים לנופף כמה שהם רוצים ולהתמיד במצוות הפרעה לערוץ הספורט, רק שאסור להם בשום מצב לעבור את קו שלטי הפרסומות עם הדגל. הם לא עברו, המהומה הסתיימה והצלם חזר למקומו כלעומת שבא. בונוס: לא קיבלנו נו נו נו מערוץ הספורט! איזה קטע, לדבר עם אנשים להסביר להם מה מותר ומה אסור ואיך אפשר להמשיך מכאן, ואשכרה להגיע לתוצאות. לדעתי זו עמדת ההנהלה וזה מה שהם עושים.
במאמר מוסגר אציין שזה מצויין בעיני ששחקן יריב מפחד לשחק בדרייב אין. בטח ובטח אחרי שחבר שלו לקבוצה מפוצץ במכות את הקפטן שלי.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk