תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שביתה?
הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 12:50 
אני רוצה להאמין שאם היו נותנים לאנשים בלי אגו לנהל את הבאלגן כבר מזמן היו מגיעים להסכם כלשהו, אבל כשצד אחד רוצה את טובת מכבי והצד השני הולך עד הקצה של 3 זרים (שאני מסכים איתו אבל ברור שבלתי הגיוני ואפשרי)
אין סיכוי לפשרה באמצע.
זה כמו לנהל מו"מ כרגע בין ישראל לפלסטין. כל צד הולך לקיצוניות ושונא אחד את השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
שמוליקיפוד כתב:
Keisar88 כתב:
אם העונה הזו באמת תסתיים בחמישי ,האוהדים צריכים לשבות בעונה הבאה.

איכשהו ההודעה הזאת נבלעה בתוך האשכול.
אם הליגה לא תגיע לסיומה, אפס מאופס מי שימשיך להגיע גם בעונה הבאה.

שיהיו 0 מנויים, קבוצות לא ישלמו משכורות וכל שחקני הפח כמו זיו בן צבי ותום מעיין שמצטלמים מחובקים מחוץ לישיבות ילכו להיות מקציפי חלב בארומה.

תום מעיין הוא דןגמא מצויינת לשחקן שאם היה מקבל דקות כמו שקיבלו הישראלעם לפני 10 שנים היית מדבר עליו אחרת.

אבל התפקיד של השחקנים הישראלים בליגה הישראלית היא לא לשחק כדורסל אלא להעביר את הזמן עד שהזרים יחזרו לשחק.

תום מעיין הוא דוגמא מצויינת לשחקן שאם לא החוק הרוסי, היה היום עושה סלטות עם המעודדות בפסקי זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
מדוע מנהלת הליגה כל כך לחוצה לסיים את הליגה בתאריך שנקבע? הרי גם כך הגמר הוא על משחק פתיחת המונדיאל.
גם כך אין למה לכנס את הנבחרת בקיץ הקרוב: למעט 2 משחקים בסוף החודש שדורשים שבוע אחד.
את תחילת העונה אפשר לדחות ללא הגבלה.
מדוע מנהלת הליגה אינה פונה לבית הדין לעבודה על מנת שיסיים את השביתה ויקבע פתרון?

התשובה היא פשוטה- מנהלת הליגה רוצה להסית את האש על השחקנים, אז היא משתמשת בנשק הזה של סיום הליגה על מנת שהשחקנים יואשמו בכך שעונה שלמה נהרסה ובמאבק שיימשך לאורך הקיץ הם יצטרכו להכנע לדרישותיה ובכל פעם שהם יבואו למאבק הם יבואו מעמדת חולשה.

אף אחד לא יגיד לכם את זה בתקשורת.

דווקא בינתיים זה עובד להם מצוין.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
ארבעת המופלאים כתב:
לאפה בחינם כתב:
Adom Bdam כתב:
ניר אלון : "פרנקל הוא משת"פ של מכבי תל אביב"
המשבר הגדול בין ארגון שחקני הכדורסל לבין מנהלת ליגת ווינר סל נמצא בשיאו. ניר אלון, יו"ר ארגון השחקנים, יוצא במתקפה חסרת תקדים נגד יו"ר המנהלת שמואל פרנקל ואומר: "פרנקל משת"פ של מכבי ת"א, הוא דואג רק לאינטרסים של מכבי ת"א ולא לטובת הכדורסל והכדורסלן הישראלי. האחריות על מה שקורה עכשיו היא על הכתפיים שלו".

עוד אומר אלון: "הבוקר (חמישי) אני בטוח שיהיו נציגים נוספים מתוך המנהלת שרוצים להגיע להסכמות איתנו וננהל מו"מ עם מי שמוסמך לסגור ולא מי שמתקשר כל שנייה לנציגים של מכבי ת"א כדי לחתום איתנו. פרנקל לא מסוגל לחתום על שום הסכם שייקח בחשבון את טובת הכדורסלן הישראלי". יו”ר ארגון השחקנים המשיך: "אנחנו מנהלים מו"מ כבר שלושה חודשים, כאשר פרנקל הבטיח על סמך פרוטוקולים והסכמות של המנהלת להמשיך את החוק הרוסי לעוד שתי עונות ועכשיו הוא חזר בו, לכן כל האחריות על מה שקורה היא עליו".
בתוך כך, אלון אומר שהוא מתכוון ללכת עד הסוף עם המאבק שלו לדבריו לטובת הכדורסלן הישראלי ולא מתרגש מכל האיומים של אנשי הכדורסל.

:ROSE:

סוף סוף מישהו אומר את זה.

הוא הרי אוהד מוצהר שלהם. הפעם הוא גם השתין מהמקפצה.

אבל אני שואל שאלה אחרת. המושג "המנהלת" אינו איזו מפלצת חד ראשית. היא מורכבת מנציגי כל הקבוצות. אם כך, למה אנחנו לא שומעים את שאר הקולות של חברי המנהלת? למה הכתבים מספרים על "סדקים בהחלטות של השחקנים" ולא מספרים על "המנהלת החליטה ברוב (כזה או אחר)..."? למה לא נשמעים קולות האופזיציה מתוך המנהלת? רק שימון קובע ופרנקל מבצע? איפה השאר?
רמי? שומע?

כי כשמכבי אומרת שהיא תבטל את חוזה זכויות השידור בגלל "הרעת תנאים" כי מכבי מתפצלת, אז כולם מתקפלים מולה וינסו למנוע את הפיצול.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 13:15 
ItaiH6 כתב:
Adom Bdam כתב:
מדוע מנהלת הליגה כל כך לחוצה לסיים את הליגה בתאריך שנקבע? הרי גם כך הגמר הוא על משחק פתיחת המונדיאל.
גם כך אין למה לכנס את הנבחרת בקיץ הקרוב: למעט 2 משחקים בסוף החודש שדורשים שבוע אחד.
מדוע מנהלת הליגה אינה פונה לבית הדין לעבודה על מנת שיסיים את השביתה ויקבע פתרון?

התשובה היא פשוטה- מנהלת הליגה רוצה להסית את האש על השחקנים, אז היא משתמשת בנשק הזה של סיום הליגה על מנת שהשחקנים יואשמו בכך שעונה שלמה נהרסה ובמאבק שיימשך לאורך הקיץ הם יצטרכו להכנע לדרישותיה ובכל פעם שהם יבואו למאבק הם יבואו מעמדת חולשה.

וזה ימשיך לעבוד להם, אף אחד בתקשורת אפילו לא הזכיר את המילה "בית דין לעבודה" ושיש אפשרות בשנייה לסיים את השביתה ולהכריח את המנהלת במקביל לשבת למו"מ.
ובקרוב וואלה נקנת על ידי RGE (בזק רוצה למכור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
כל מי שמקבל הטבת מס שיחשב זר. מתאזרח שרוצה להיחשב ישראלי שישלם מיסים כמו ישראלי ולא כמו זר. שכל אחד יבחר איזה מעמד יותר מתאים לו.
לא צריך להיות מעמד מתאזרח, יש או ישראלים או זרים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
ItaiH6 כתב:
Adom Bdam כתב:

וזה ימשיך לעבוד להם, אף אחד בתקשורת אפילו לא הזכיר את המילה "בית דין לעבודה" ושיש אפשרות בשנייה לסיים את השביתה ולהכריח את המנהלת במקביל לשבת למו"מ.

לא הבנתי מה הקשר של בית דין לעבודה.
שחקני כדורסל זה לא מגזר חיוני שבית משפט יתערב בשביל לסיים שביתה שהוכרזה כחוק.
עובד להם מצוין להסית ולהסיט את האש נגד השחקנים בזמן שהשביתה נבעה ממהלך חד צדדי של המנהלת לטובת מכבי אחרי שכבר היה סיכום בין המנהלת לשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 13:29 
ItaiH6 כתב:
Adom Bdam כתב:
ItaiH6 כתב:
Adom Bdam כתב:

לא הבנתי מה הקשר של בית דין לעבודה.
שחקני כדורסל זה לא מגזר חיוני שבית משפט יתערב בשביל לסיים שביתה שהוכרזה כחוק.
עובד להם מצוין להסית ולהסיט את האש נגד השחקנים בזמן שהשביתה נבעה ממהלך חד צדדי של המנהלת לטובת מכבי אחרי שכבר היה סיכום בין המנהלת לשחקנים.

הנזק מסיום הליגה (למרות שתיאורטית אפשר לגרור את הליגה עד סוף יוני ואמצע יולי) יכול להיות משמעותי מאוד לקבוצות והם יכולים לעתור לבית דין לעבודה שזה נזק בלתי הפיך כדי שיגרום לשחקנים

אני לא תומך בסיום השביתה כמובן ותומך בזכותם לשבות, אבל אם באמת היה רצון למנוע את סיום העונה היו לפחות פונים לבית דין שיוציא צו מניעה זמני לשביתה (נזק בלתי הפיך)
ובמקביל יכול לחייב את המנהלת לשבת עם השחקנים למו"מ או לגרור את זה לבית משפט שיוכל להשאיר את המצב הקיים.
העניין הוא שיש פה רצון מכוון של המנהלת בשירות מכבי לגרום לסיום הליגה ולהפיל את האשמה על השחקנים, כדי שלהבא הם יבואו מנקודת חולשה ושכל דעת הקהל נגדם ושבכל מו"מ עתידי זה יוטה אוטומטית לטובת מכבי.

אני לא חושב שגם מותר למנהלת לעשות שנה הבאה ליגה בלי ישראלים, זה נחשב כמו לפטר עובד שובת לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
לא נראה לי.
החוזים הם חוזים אישיים ומוגבלים בזמן.
חוץ מזה אם הם לא מקבלים משכורת בזמן השביתה (כמו שטען רז גל שהחוק מאפשר) ולא נמצאים בסגל בזמן השביתה אז מה ההבדל? גם אחרי השביתה הם יישארו מחוץ לסגל.

המנהלת לא יכולה להגיד שהשחקנים גורמים לסיום העונה כי המנהלת עצמה היא היחידה שיכולה לגרום לסיום העונה והיא תצטרך להוכיח שבגלל השביתה אין לה אפשרות אחרת בשביל שבית דין לעבודה יתערב (אם בכלל מעניין בית דין לעבודה אם ליגת כדורסל תתקיים או לא כל עוד לא מופרות זכויות העובדים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 13:40 
ItaiH6 כתב:
לא נראה לי.
חוץ מזה אם הם לא מקבלים משכורת בזמן השביתה (כמו שטען רז גל שהחוק מאפשר) ולא נמצאים בסגל בזמן השביתה אז מה ההבדל? גם אחרי השביתה הם יישארו מחוץ לסגל.

המנהלת לא יכולה להגיד שהשחקנים גורמים לסיום העונה כי המנהלת עצמה היא היחידה שיכולה לגרום לסיום העונה והיא תצטרך להוכיח שבגלל השביתה אין לה אפשרות אחרת בשביל שבית דין לעבודה יתערב (אם בכלל מעניין בית דין לעבודה אם ליגת כדורסל תתקיים או לא כל עוד לא מופרות זכויות העובדים).

אני חושב שיש כזה דבר שנקרא "קרן שביתה" אם ארגון השחקנים שייך להסתדרות, כל עוד הם שובתים הם מוגנים על ידי ההסתדרות, בשביל זה יש ארגון עובדים.
הרי פנו לבית דין לעבודה גם במקרה ארגון השופטים ומקרים אחרים שאיים להשבית משחקים ומנעו מהם לשבות ולא יודע איך זה המשיך הלאה.

אם קיים פה נזק בלתי הפיך עבור הקבוצות, ובניגוד לדחייה של מחזור או שתיים או שלוש שזה נזק גדול אבל נזק הפיך איכשהו, לבטל סיום של עונת משחקים זה נזק שיכול לגרום לבית דין להוציא צו מניעה (לפחות זמני) ובמקביל לגרום לצדדים לשבת למו"מ ולהכניע את המנהלת, להתקיל את המנהלת ולהבין למה היא משנה מצב קיים אם היא רוצה שהליגה תמשך.

בדיוק מה שאמרת - המנהלת צריכה להוכיח את מה שהיא אומרת: אתם עושיםש ביתה בסוף העונה ואין לאן לדחות את המשחקים אז הליגה תסתיים כאן ועכשיו כי אין אפשרות לקיים אותה, העניין הוא שזה מוצג בתקשורת כאילו השחקנים הם הרעים והפסיקו את הליגה, בעוד מי שמפסיק זאת המנהלת - כשהיא מאשימה את השחקנים ויוצאת כאילו היא לא אשמה (נתנו לכם אפשרות, דחינו את המחזור פעם אחת) ושהשחקנים הם האשמים שתוצאות של עונה שלמה הלכו לפח.

בגלל זה הם לא רוצים ללכת לבית דין ובגלל זה אני רוצה שהם יילכו לשם, אם הם צודקים - אז השביתה תדחה בנתיים/ אולי המצב הקיים ימשיך, אבל אם הם טועים ואפשר להמשיך את הליגה כמו שאני חושב - הם לא יוכלו להאשים את השחקנים בזה שתוצאות של עונה שלמה הולכות לפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 14:11 
כך מפילים את האשמה על ארגון השחקנים טייק #239295

בכותרת YNET -
אחרי שארגון השחקנים דחה את המתווה החדש - להשאיר את החוק הרוסי עם חמישה זרים בעונה הבאה (להשאיר את המצב הקיים), לבטלו כעבור עונה ולחדש את הדיונים

בגוף הכתבה -
על פי ההצעה החדשה יישאר החוק הרוסי בעונה הבאה, עם חמישה זרים בכל קבוצה, או שישה עם קנס לקבוצה שתבחר בכך. בשנה השנייה לא יתקיים החוק הרוסי ומספר הזרים המותר ייקבע בפגישה משותפת בין הצדדים. לטענת השחקנים ההצעה מותירה את הדברים כפי שהם ומבטיחה שבשנה הבאה יפרוץ המשבר מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 14:24 
פרנקל הכריז שהעונה הסתיימה.
נו, לפחות השנה לא עפנו בסדרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
אני הולך לים הפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 14:29 
עצוב אין מה לומר.
שנה שלמה רודפים אחרי הקבוצה לכל מקום רגעים פחות טובים וסיבוב שלישי חלומי עד היום.
נראה שבאמת לא היה לזה סיכוי ברגע שיכריזו על שביתה וכל גורמי האגו המגעילים נכחו מאחורי הקלעים משמעון מזרחי ופרנקל דרך ניר אלון וגם מתן נאור אהובנו שהביאו לכך
שהיום נסגרה הליגה מחזור אחד לסיומה.

יום שחור בכדורסל הישראלי ובספורט בכלל.

שנה הבאה שיפתחו את העונה לאחר שישבו עוד חודשיים ויגיעו למתווה שלא רחוק ממה שהציעו היום כולם יבכו שהגיעו למצב הזה.
לצערי אין מצב שנגיע ל3 זרים בחיים וארגון השחקנים המפגר במקום ללכת לכיוון הגיוני של 4 זרים נלחמו כאילו יש סיכוי אמיתי לשינוי.

בושה :bang: :cry: :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
זה מדהים שבסיבוב הכי מוצלח שלנו שאני זוכר לא שידרו אותנו ועכשיו גם נגמרה העונה בפתאומיות.
אין יותר הפועל מזה בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 14:42 
חולון אלופים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 14:53 
שימון לא ייתן לזה לקרות.
ותכלס לא אמורה להיות אלופה, כל מי שמסיים במקומות 1-8 יש לו פוטנציטל ריאלי לזכות באליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 14:54 
היה הבוקר קטע חזק בתכנית הבוקר של ערוץ הספורט, שמעון אמסלם בכה באולפן ואמר למגישים של רקנאטי בפנים שהם דו פרצופיים שעושים הצגות של תמיכה בישראלים כשזה נוח, אבל במקום לסקר בהגינות הם מפנים להם גב ומייצגים את החזקים (זה מהזיכרון, לא מילה במילה). הוא יצא באמצע להירגע ושמעו אותו ממשיך לצעוק מחוץ למסך ואז חזר שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 15:02 
בתור אוהדי הכדורסל האמיתיים ולא הזבל שיש ביד אליהו
אנחנו צריכים להשמיע את הקול שלנו
ושלא יסיטו את האש אל השחקנים חבורה של פופוליסטים וכמובן מירי רגב שמישהו כבר יקח אותה מפה
צריכים לעמוד מאחוריהם למען עתיד הענף
ולא, אני לא מסכים עם כל מה שהם רוצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 15:02 
עם כל הכבוד לשמעון אמסלם, אף צד לא נקי ויותר מזה, מרוד מלוכלך.
אף אחד לא היה מוכן לזוז סנטימטר למען סיום הליגה, לדון בסוף העונה או לחתום להסכם לשנה אחת בלבד ולדון בהמשך הקיץ.

בגלל אגו בשמיים הלכה העונה. וכן אני יודע שיש דברים יותר חשובים מהצלחה מקצועית, אבל זו הייתה העונה הראשונה מאז שחזרנו שבאמת הייתה תחושה שיש סיכוי להגיע לפיינל פור ויותר מזה ובגלל זה התסכול!!

אם אני מירי רגב, אני מפטר את כל הראשים של שני הצדדים!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לפטר גם את רגב על הדרך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
LFC כתב:

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 15:17 
Adom Bdam כתב:
ItaiH6 כתב:
לא נראה לי.

אני חושב שיש כזה דבר שנקרא "קרן שביתה" אם ארגון השחקנים שייך להסתדרות, כל עוד הם שובתים הם מוגנים על ידי ההסתדרות, בשביל זה יש ארגון עובדים.
הרי פנו לבית דין לעבודה גם במקרה ארגון השופטים ומקרים אחרים שאיים להשבית משחקים ומנעו מהם לשבות ולא יודע איך זה המשיך הלאה.

אם קיים פה נזק בלתי הפיך עבור הקבוצות, ובניגוד לדחייה של מחזור או שתיים או שלוש שזה נזק גדול אבל נזק הפיך איכשהו, לבטל סיום של עונת משחקים זה נזק שיכול לגרום לבית דין להוציא צו מניעה (לפחות זמני) ובמקביל לגרום לצדדים לשבת למו"מ ולהכניע את המנהלת, להתקיל את המנהלת ולהבין למה היא משנה מצב קיים אם היא רוצה שהליגה תמשך.

בדיוק מה שאמרת - המנהלת צריכה להוכיח את מה שהיא אומרת: אתם עושיםש ביתה בסוף העונה ואין לאן לדחות את המשחקים אז הליגה תסתיים כאן ועכשיו כי אין אפשרות לקיים אותה, העניין הוא שזה מוצג בתקשורת כאילו השחקנים הם הרעים והפסיקו את הליגה, בעוד מי שמפסיק זאת המנהלת - כשהיא מאשימה את השחקנים ויוצאת כאילו היא לא אשמה (נתנו לכם אפשרות, דחינו את המחזור פעם אחת) ושהשחקנים הם האשמים שתוצאות של עונה שלמה הלכו לפח.

בגלל זה הם לא רוצים ללכת לבית דין ובגלל זה אני רוצה שהם יילכו לשם, אם הם צודקים - אז השביתה תדחה בנתיים/ אולי המצב הקיים ימשיך, אבל אם הם טועים ואפשר להמשיך את הליגה כמו שאני חושב - הם לא יוכלו להאשים את השחקנים בזה שתוצאות של עונה שלמה הולכות לפח.
לא נראה לי שקרן שביתה תכסה משכורות כמו שמקבלים שחקנים בליגת העל. זה יחסל את כל מה שיש בקרן נראה לי.
וחוץ מזה - אמרתי לכם שנצטער על זה שלא החלפנו את מקי. יכולנו לקחת תואר ותראו איפה גמרנו

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
LFC כתב:

:LOL2:

ותרגעו, העונה לא נגמרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
יש לך משהו לספר לנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
תכלס מסכנים השחקנים הזרים. כמה לב ונשמה לדוגמא נתן פה גפני העונה, כמה מהלכים מנצחים הביא לו מקניל, ודקה לפני הפליאוף שולחים אותם הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שביתה?
הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
אם אני ההנהלה אני מנצל את שעת הכושר ומחתים את מקניל (ואולי גם את גפני) לעונה הבאה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 15:51 
ItaiH6 כתב:
יש לך משהו לספר לנו?

כמו שביטלו אותה היום, יכולים להחזיר אותה מחר.
עוד צעד בכיפופי הידיים בין שני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 15:52 
גפני סבבה,אבל אני לא חושב שיש סיכוי ריאלי שנצליח להשאיר את מקניל. איך בדיוק?
שחקן כזה לא אמור להתשדרג משמעותית מבחינת השכר ברמה שאנחנו לא יכולים להשתוות אליה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2018, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
ItaiH6 כתב:
יש לך משהו לספר לנו?

כמו שביטלו אותה היום, יכולים להחזיר אותה מחר.
עוד צעד בכיפופי הידיים בין שני הצדדים.

הבנתי שהמנהלת אמרה לקבוצות לא לשחרר עדיין את השחקנים הזרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: