תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שביתה?
הודעהפורסם: 22 מאי 2018, 21:54 
יובל כתב:
מדהים ששישה זרים זה לא האינטרס גם של השחקנים וגם של 10 או 11 מתוך 12 קבוצות, ועדיין זה על הפרק בכלל.
גם הסמרטוטיות של כמה קבוצות, שמוכנות לתת למכבי יתרון מקצועי תמורת נזיד עדשים בדמות עשרות אלפי שקלים, וכמובן שמואל פרנקל הטינופת שמייצג את האינטרסים של מכבי, וחייבים להעיף אותו בהקדם.

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2018, 22:24 
לפי רועי כהן, השחקנים כנראה ידחו את המתווה של המנהלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2018, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
מה המתווה של המנהלת?
אני בעד שידחו אותו. בינתיים לא יצא שום דבר טוב מדבר שתואר כמתווה (מתווה הגז, מתווה קניית הפועל מאלי טביב וכו').

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2018, 23:46 
השחקנים דחו את המתווה (כלומר את ה6 זרים וחוק רוסי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2018, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
זה אותו מתווה שהמנהלת הציעה כבר לפני שבוע. למה חשבו שהשחקנים יסכימו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
רגע. אז נגמרה השביתה או לא?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 00:26 
אולי שעכשיו השחקנים יציעו "מתווה" לפרנקל ומזרחי?

שגם הם ידחו קצת מתווים.

אחר כך באתר של רקנטי מספרים שניר אלון "מתבצר בעמדתו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 01:27 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:

שגם הם ידחו קצת מתווים.

לא שאני בעד שישה זרים, להפך. אסור לתת למכבי סולם לרדת מהעץ לגבי הפיצול בעונה הבאה.
אבל שני הצדדים הלכו למשרד הספורט כסוג של גישור. משרד הספורט הציע מתווה, המנהלת קיבלה אותו וארגון השחקנים לא.
ומילא הם היו מתנגדים לשישה זרים, לדעתי אם הם היו דורשים חמישה זרים הם היו מקבלים את זה. על פי מה שפורסם (וגם נאמר על ידם מהלך השבועיים האחרונים), הם היו מוכנים לקבל הסכם לשנתיים אבל לא לשנה אחת. על זה גומרים את העונה? מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 02:19 
סמל אישי של המשתמש
אם העונה הזו באמת תסתיים בחמישי ,האוהדים צריכים לשבות בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 05:27 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
טכנית לארז כתב:

שגם הם ידחו קצת מתווים.

לא שאני בעד שישה זרים, להפך. אסור לתת למכבי סולם לרדת מהעץ לגבי הפיצול בעונה הבאה.
אבל שני הצדדים הלכו למשרד הספורט כסוג של גישור. משרד הספורט הציע מתווה, המנהלת קיבלה אותו וארגון השחקנים לא.
ומילא הם היו מתנגדים לשישה זרים, לדעתי אם הם היו דורשים חמישה זרים הם היו מקבלים את זה. על פי מה שפורסם (וגם נאמר על ידם מהלך השבועיים האחרונים), הם היו מוכנים לקבל הסכם לשנתיים אבל לא לשנה אחת. על זה גומרים את העונה? מגוחך.

המתווה שהוצע הלך במשהו לכיוון השחקנים או שהוא קיבל במלואו את הצעת המנהלת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 06:06 
יובל כתב:
טכנית לארז כתב:

שגם הם ידחו קצת מתווים.

יכולת לוותר על ההודעה הזו ולהסתפק במילה האחרונה.
פשוט בושה וחרפה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 07:01 
הבושה והחרפה היא של 11 הקבוצות שאינן מכבי תל אביב שלא התנגדו ל6 זרים. של הפועל תל אביב שאני לא שומע את הקול שלה. הפועל הייתה צריכה להיות הראשונה שתומכת ב4 זרים וחוק רוסי.
לאן היא נעלמה? איפה הפועל תל אביב? איפה הפועל של השביתה הקודמת של ארגון השחקנים? מה קרה למועדון הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 07:12 
purvis short כתב:
הבושה והחרפה היא של 11 הקבוצות שאינן מכבי תל אביב שלא התנגדו ל6 זרים. של הפועל תל אביב שאני לא שומע את הקול שלה. הפועל הייתה צריכה להיות הראשונה שתומכת ב4 זרים וחוק רוסי.
לאן היא נעלמה? איפה הפועל תל אביב? איפה הפועל של השביתה הקודמת של ארגון השחקנים? מה קרה למועדון הזה?

!!!!! כל מילה וכל פסיק ונקודה. הפועל צריכה להיות נושאת הדגל בתמיכה בשחקן הישראלי - אנטיתזה לדון, וגם לחקיין ד"ר בלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 07:18 
כל כך יפה לראות שמצפים מהפועל להיות הקבוצה הנבדלת שבאה לקראת השחקן הישראלי, בזמן שהשחקן הישראלי שם זין על הכדורסל פה ומתעסק בעיקר בעצמו.

הישראלים רוצים לכפות עלינו לתת להם דקות בלי קורלציה ליכולת שלהם בפועל, גם במחיר שהקבוצה תהיה פחות טובה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 07:22 
לפי מה נקבעת "עמדת המנהלת"?

המנהלת אמורה לייצג את עמדתן של 12 קבוצות.

מי אמר ש6 זרים זו העמדה של נס ציונה, נהריה והרצליה?

מה הולך פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 07:27 
purvis short כתב:

אתה טועה
מדובר כאן על אינטרסים של השחקן הישראלי בהובלת אירגון השחקנים
אף קבוצה לא מביעה את דעתה בנושא ולכן אין שום סיבה להיות הראשונים ולקפוץ בראש
ואחרי זה לחטוף מהמנהלת שהובלנו מהלך כלשהו כקבוצה נגדם
ואז נבוא בטענות למה שונאים אותנו ולמה לא מתחשבים בנו וכו' וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 07:32 
לדעתי, עצם העובדה שהשחקנים לא הציעו שום הצעה ורק דחו את ההצעה שהוצעה אצל מירי רגב, כל מה שהשחקנים רוצים זה ליצור באזז תקשורתי ואולי הם יודיעו על סיום השביתה היום (על מנת לא להרוס לאוהדים, כי עכשיו דעת הקהל הכללית בארץ נגדם) ויפתחו בשיחות יום אחרי סיום העונה.

ואם זה לא יקרה, שימון (או מי מהמנהלת, כי אולי שימון מעדיף שהעונה תסתיים כי הוא מפחד להפסיד את האליפות) יילך לבית המשפט ויוציא צו שהשביתה אינה חוקית ושהשחקנים מחויבים לחזור לפעילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 07:45 
העובדה שמכבי זיינה לנו את השכל על תוכנית הפיצול לא מצדיק עכשיו להתחכם איתם ולהתעקש על 4 זרים.
זה לא יקרה בחיים, מכבי קבוצת יורוליג תחרותית ולכפות עליה לרשום 4 זרים כל משחק זה לא רציני (אפילו שהיא עצמה ''תכננה'' לשחק עם 3).
מתישהו הרי גם אנחנו נרצה לשחק באירופה ולהצליח שם, ומתישהו גם אנחנו נרצה להתקדם ולשחק עם 5 זרים בליגה.

לדעתי זה צריך ללכת בכיוון של 6 זרים/מתאזרחים, בלי הגבלות ובלי בונוסים ובלי שטויות. כמו בכל ליגה נורמלית באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 08:17 
בוריס כתב:
כל כך יפה לראות שמצפים מהפועל להיות הקבוצה הנבדלת שבאה לקראת השחקן הישראלי, בזמן שהשחקן הישראלי שם זין על הכדורסל פה ומתעסק בעיקר בעצמו.

הישראלים רוצים לכפות עלינו לתת להם דקות בלי קורלציה ליכולת שלהם בפועל, גם במחיר שהקבוצה תהיה פחות טובה.

אם אתה רוצה קבוצה ממש אבל ממש טובה, אז לך תחתים 10 זרים ברכבת אווירית, תחזיק ישראלי סמלי אחד שיתייבש על הספסל עם סרט הקפטן, ותהנה לך בקרבות האיכות מול ליגיון זרים אירופאי / אמריקאי אחר.
אני רוצה כדורסל ישראלי, בליגה ישראלית, ולא אכפת לי שרמת הליגה תהיה פחות טובה (להפך, אולי זה יסייע לליגה לחזור לשפיות כלכלית ולהעמדת תקציבים שעולה קנה אחד עם הפוטנציאל הכלכלי ורמת העניין בליגה).
הגנה על השחקן הישראלי והגבלת מספר הזרים משרתת גם את חוקי הפייר-פליי ומאפשרת לשאר הקבוצות לצמצם את פערי התקציב העצומים מול מכבי ומגדל.
ואין שום בעיה עם זה שהפועל תהיה נושאת הדגל בעניינים שונים מול הדון ועושי דבריו, כמו שהיה במשך הרבה שנים בעבר. כמו שכתבתי בהזדמנות אחרת, המאבקים מחוץ למגרש - ביחס לחוקי המשחק של הליגה - חשובים לא פחות (ואולי יותר) מהמאבקים על הפרקט.
בינתיים מי שכן תמכה בגלוי במאבק של השחקנים הישראלים היא ההנהלה של גלבוע/גליל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
אהרל'ה כתב:
purvis short כתב:

!!!!! כל מילה וכל פסיק ונקודה. הפועל צריכה להיות נושאת הדגל בתמיכה בשחקן הישראלי - אנטיתזה לדון, וגם לחקיין ד"ר בלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 08:46 
אהרל'ה כתב:
בוריס כתב:

אם אתה רוצה קבוצה ממש אבל ממש טובה, אז לך תחתים 10 זרים ברכבת אווירית, תחזיק ישראלי סמלי אחד שיתייבש על הספסל עם סרט הקפטן, ותהנה לך בקרבות האיכות מול ליגיון זרים אירופאי / אמריקאי אחר.
אני רוצה כדורסל ישראלי, בליגה ישראלית, ולא אכפת לי שרמת הליגה תהיה פחות טובה (להפך, אולי זה יסייע לליגה לחזור לשפיות כלכלית ולהעמדת תקציבים שעולה קנה אחד עם הפוטנציאל הכלכלי ורמת העניין בליגה).
הגנה על השחקן הישראלי והגבלת מספר הזרים משרתת גם את חוקי הפייר-פליי ומאפשרת לשאר הקבוצות לצמצם את פערי התקציב העצומים מול מכבי ומגדל.
ואין שום בעיה עם זה שהפועל תהיה נושאת הדגל בעניינים שונים מול הדון ועושי דבריו, כמו שהיה במשך הרבה שנים בעבר. כמו שכתבתי בהזדמנות אחרת, המאבקים מחוץ למגרש - ביחס לחוקי המשחק של הליגה - חשובים לא פחות (ואולי יותר) מהמאבקים על הפרקט.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 09:21 
קודם שהיורוליג יהיה פתוח בפני הפועל תל אביב, אחרי זה נתגמש לפי הצרכים של מי שמשחקת ביורוליג.
וכל הקשקושים האלה על שוק חופשי הם, ובכן, קשקושים. אין במשק הישראלי שוק חופשי (וטוב שכך). אם אני רוצה אני יכול היום לפתוח בנק? מרפאת שיניים בלי אישורים? אני יכול לבנות על הפרדס שלי בניין מגורים? אני יכול לפתוח משרד עורכי דין בלי שעברתי מבחני לשכה? בכל תחום יש רגולציה. אז גם בכדורסל צריך רגולציה.
מספיק עם הבולשיט הזה. הגנה על תוצרת מקומית היא חובה של מדינת ישראל. והשחקן הישראלי הוא תוצרת מקומית. מי שלא מתאים לו שילך לשחק באדריאטית.
וזה יפה, בוריס, שאתה אומר שהשחקן הישראלי מתעסק בעצמו. למה, במה מתעסקות הקבוצות? בזה שלהחתים אמריקאים בשכר של עד 108 אלף דולר בעונה עולה חצי מלהחתים ישראלי באותו שכר נטו. זה הכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 09:25 
אהרל'ה כתב:
בוריס כתב:

אוקיי אתה רוצה לראות כדורסלן ישראלי, ויש אנשים אחרים שרוצים לראות קבוצת כדורסל טובה.
לדעתי האינטרס המקצועי שלך לא טהור, בדיוק כמו החוק הרוסי.

השחקן הישראלי במתכונת הבקשות שלו הוא פושע, הוא מבקש הגנה, שכר עצום עם מעט מאוד קבלות.
אין עונה שלא אכלנו לוקש עם ישראלי צבר שעולה המון המון כסף והביא לנו תרומה שלא מתקרבת בכלל לעלות שלו (שולדבראנד הסמל עם חוזה עקיצה של 300+ אלף דולר ל3 שנים , רוברט רותבארט שהרוויח הון, רפי מנקו שלא קרוב בכלל לתת תפוקה שתואמת את השכר שלו, וכמובן איך לא מתן נאור ש2-3 שנים ניצל את מעמדו כסמל כדי לזיין אותנו בחוזים למרות שהוא בדעיכה ניכרת בקריירה ולא מסוגל לעשות סל).

ועכשיו אחרי ששמעת את זה, מה תחשוב אם המיסוי של הזרים ישתווה לזה של הישראלים?
עדיין תרצה 2-3 צברים משמעותיים במאות אלפי דולרים גם אם זה אומר שיהיה תקציב זרים של גרושים, של 300 אלף דולר? שככה הסיכוי שלך לעשות פלייאוף הוא נמוך במקרה הטוב.
או שתעדיף 4 זרים, מתאזרח, ישראלי בכיר והשאר שיהיה שחקני נוער/שחקנים צעירים שישלימו את הסגל במקום לתת את כל הכסף לאיזה רפי מנקו שלא קולע ולא שומר ולוקח 100k+ רק כדי שאתה תהיה מרוצה שיש לנו שחקן ישראלי שהוא לא נער פוסטר.
אז אולי לא מרגיש הזדהות עם שחקן ישראלי בכיר, אבל לפחות לגבי נרוויח סגל שנבנה מאינטרס מקצועי טהור, ועל הדרך נוכל לתת לשחקנים ישראלים זולים להתפתח (צוף בן משה, שחקני הנוער הטובים שלנו ים, שחר וגיא).

אני מכיר אותך ואת התשוקה שלך לכדורסלן ישראלי, אבל תדע שלכל דבר יש מחיר וצריך למצוא איזון.
אני מת שהם ישחקו אבל הם צריכים להרוויח את זה.
איך אתה מצפה שמישהו יתמוך בשחקנים הישראלים עם ההתנהגות שלהם? קיצוניות זו אנדרסטייטמנט, זו גניבה כשמה כן היא.

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 23 מאי 2018, 09:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 09:30 
אין לי שום תשוקה לכדורסלן הישראלי. אני לא אוהב כדורסלנים ישראלים יותר מזרים. התחברתי לדובראש הרבה יותר מעמוס פרישמן ולננו מרקוביץ יותר מכמעט כל שחקן ישראלי. זה בכלל לא קשור. זה עניין של ערכים, לא של רגש.
אני רוצה חקלאות ישראלית, וקמעונאות ישראלית, ורפואת שיניים ישראלית, ומוזיקה ישראלית, ואני רוצה שבמדינת ישראל תהיה תעסוקה הולמת לכדורסלן הישראלי. מה כל כך מסובך? כולם נהייו לי פה אבירי השוק החופשי. נראה מה תגיד אם חלילה יפטרו אותך מהעבודה בשביל עובד הודי. מעניין אם אתה צוהל כשסוגרים מפעל טקסטיל בדרום ומעבירים אותו לירדן. אתה אומר "כל הכבוד, בטלנים העובדים האלה. שיעבדו בשכר של הירדנים ויפסיקו להתבכיין"?
מספיק עם הצביעות הזאת. היורוליג מעניין קבוצה אחת. ירושלים משחקת במפעל שמעניין רק את האוהדים שלה. ל11 מתוך 12 קבוצות אין שום בעיה מקצועית לשחק עם גג 5 זרים וחוק רוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 09:55 
purvis short כתב:
אין לי שום תשוקה לכדורסלן הישראלי. אני לא אוהב כדורסלנים ישראלים יותר מזרים. התחברתי לדובראש הרבה יותר מעמוס פרישמן ולננו מרקוביץ יותר מכמעט כל שחקן ישראלי. זה בכלל לא קשור. זה עניין של ערכים, לא של רגש.
אני רוצה חקלאות ישראלית, וקמעונאות ישראלית, ורפואת שיניים ישראלית, ומוזיקה ישראלית, ואני רוצה שבמדינת ישראל תהיה תעסוקה הולמת לכדורסלן הישראלי. מה כל כך מסובך? כולם נהייו לי פה אבירי השוק החופשי. נראה מה תגיד אם חלילה יפטרו אותך מהעבודה בשביל עובד הודי. מעניין אם אתה צוהל כשסוגרים מפעל טקסטיל בדרום ומעבירים אותו לירדן. אתה אומר "כל הכבוד, בטלנים העובדים האלה. שיעבדו בשכר של הירדנים ויפסיקו להתבכיין"?
מספיק עם הצביעות הזאת. היורוליג מעניין קבוצה אחת. ירושלים משחקת במפעל שמעניין רק את האוהדים שלה. ל11 מתוך 12 קבוצות אין שום בעיה מקצועית לשחק עם גג 5 זרים וחוק רוסי.

פרוויס על מה אתה מדבר.
כבר חצי עשור שחקנים ישראלים מרוויחים הרבה יותר ממה שהם שווים, שחקן כמו ווילי וורקמן חתם על חוזה של 300k+ ל3 שנים, זה טירוף.

איך בדיוק אתה רוצה ששמירת מקומות עבודה לישראלים יבוא לידי ביטוי? בדקות משחק? בשכר?
שכל אחד ישחק כמה דקות שהוא שווה, שכל אחד ירוויח כמה שהוא שווה, זה בייסיק, זה לא אבירי השוק החופשי.

למה בכל ליגה נורמלית באירופה (יוון, טורקיה, איטליה, צרפת, ליטא) יש 6 זרים בלי הגבלות ובלי החרטא הזה שיש פה והכל מתקתק כמו שעון.
מישהו שם בוכה על '' תעסוקה לא הולמת למקומיים ''?

6 זרים/מתאזרחים בלי הגבלות, חיזוק מסיבי של מעמד המאמן, ואם ממש קשה להם אז הגדלת הליגה וקביעת סטנדרטים.
תאמין לי שזה לגיטימי, עבד בכל מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 10:04 
א. לא מעניין אותי מה קורה ביוון. אני ישראלי.
ב. מה שהתחיל את כל העסק זה השוק האירופי המשותף וחוק בוסמן. לישראל אין כל קשר לזה.
ג. החוזה של ווילי וורקמן מופרך? אולי אם הוא היה נולד ספרדי הוא היה מרוויח יותר? וביחס לתפוקה שלו החוזה שלו לא יותר מופרך משל רוב הזרים ששיחקו לידו העונה במכבי חיפה.
ד. ושוב: מחכה לפוסט צוהל שלך אחרי שייסגר מפעל בנגב ו100 ישראלים יישלחו לאבטלה. שוק חופשי, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 10:07 
בוריס כתב:
purvis short כתב:

פרוויס על מה אתה מדבר.
כבר חצי עשור שחקנים ישראלים מרוויחים הרבה יותר ממה שהם שווים, שחקן כמו ווילי וורקמן חתם על חוזה של 300k+ ל3 שנים, זה טירוף.

איך בדיוק אתה רוצה ששמירת מקומות עבודה לישראלים יבוא לידי ביטוי? בדקות משחק? בשכר?
שכל אחד ישחק כמה דקות שהוא שווה, שכל אחד ירוויח כמה שהוא שווה, זה בייסיק, זה לא אבירי השוק החופשי.

למה בכל ליגה נורמלית באירופה (יוון, טורקיה, איטליה, צרפת, ליטא) יש 6 זרים בלי הגבלות ובלי החרטא הזה שיש פה והכל מתקתק כמו שעון.
מישהו שם בוכה על '' תעסוקה לא הולמת למקומיים ''?

6 זרים/מתאזרחים בלי הגבלות, חיזוק מסיבי של מעמד המאמן, ואם ממש קשה להם אז הגדלת הליגה וקביעת סטנדרטים.
תאמין לי שזה לגיטימי, עבד בכל מקום.

מה אתה מבלבל את השכל?
שחקן באירופה שלא מקבל דקות משחק יכול לעבור לשחק במדינה אחרת באירופה ולהתפרנס ולהשתכר שם. בליגה ראשונה או בליגות אחרות. הוא יכול להתפרנס מהמקצוע שלו.
שחקן ישראלי יכול לעשות את זה? אז מה אתה משווה אותנו לאירופה?
מי שטוב ישחק? בולשיט.
מי שלא משחק לא יכול להיות טוב ולא יכול להפוך לשחקן.
אני מבין שאם שחקן לא ראה דקה במכבי שיש בה רק זרים ומתאזרחים אז הוא פשוט לא טוב והמצב בסדר גמור? וככה זה צריך להיות גם בקבוצות אחרות? כי זה מה שאתה מציע.
תומר גינת שאתה כל כך מעריץ לא היה רואה דקה בליגה ראשונה בלי החוק הרוסי וכנ"ל עוד הרבה ישראלים שלא היו מגיעים לכלום.
אני יכול לרשום פה עוד ועוד שמות שלולא החוק הרוסי לא היו רואים דקה וכבר היו פורשים מכדורסל לדעתי.
זה אחד החוקים הכי טובים שנוצרו עבור הכדורסלן הישראלי ואם אנשים פה מדברים על ירידת הרמה בנבחרת ובכדורסל, הייתי רוצה לראות מה היתה הרמה כשכל השחקנים לא היו מקבלים דקה בליגה. מענין איך היו נראים בנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 10:16 
כששחקן איטלקי לא מקבל דקות הוא יכול לעבור, בזכות הדרכון האירופי שלו, לליגה ההולנדית ולהתפרנס. לכדורסלן הישראלי הממוצע אין דרכון אירופי. באירופה הוא יכול לשחק כזר, ולכן אפשרויות הפרנסה שלו מוגבלות.
עצוב שצריך להסביר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 10:24 
עכשיו ברור לי לחלוטין שזה הקפיץ את השכר של השחקנים הישראלים. וזה פוגע בנו כמו בקבוצות אחרות.
אבל לומר שהשחקנים חושבים רק על עצמם?
כן. הם רוצים להתפרנס מהמקצוע שלהם. מה בדיוק הבעיה עם זה?
שיעשו תקרת שכר ואז גם השכר שלהם יהיה מוגבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2018, 10:33 
מישהו פה באמת מתנגד למתווה של ארבעה זרים בלי חוק רוסי? כי לי זה נשמע פחות או יותר אידאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: