תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 14:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 108  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 12 מאי 2018, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
טרור של מדינה שזוכה פה להגנה :
ציטוט:
הפיגוע בבניין הקהילה היהודית (בניין AMIA) בבואנוס איירס בירת ארגנטינה, אירע בשעה 9:53 לפי שעון ארגנטינה. לפי דו"ח המודיעין הארגנטינאי מחבל מתאבד לבנוני בן 25 בשם איברהים חוסיין ברו, פוצץ מטען של כ-400 ק"ג חומר נפץ שהוטמן במכונית תופת (מכונית מסחרית מסוג רנו טרפיק) בחזית הבניין. בכביש נפער מכתש גדול, והפיצוץ גרם לקריסת החזית הקדמית של הבניין ולנזקים רבים בבניינים סמוכים וברכוש שהיה בסביבה.

מבצעי הפיגוע פעלו מתוך תשתית מבוססת של חזבאללה בקהילה המוסלמית-שיעית במשולש הגבולות בין ברזיל, ארגנטינה ופרגוואי. באזור מתגוררת קהילה לבנונית שחלקה שוהה שם באופן בלתי חוקי, וחלקה תומך בחזבאללה. המחבל, ששניים מאחיו נהרגו בעימותים כנגד צה"ל בלבנון, חדר למדינה כשבוע לפני הפיגוע דרך משולש הגבולות הפרוץ, בליווי סייעני חזבאללה המתגוררים באזור זה. על פי הדו"ח הסיבה העיקרית לעריכת הפיגוע דווקא בארגנטינה, הייתה החלטה חד-צדדית של ממשלת ארגנטינה, לבטל חוזים לאספקת טכנולוגיה גרעינית וחומרים גרעיניים, שנחתמו בשנתיים שקדמו לכך עם איראן.

בספטמבר 2009 מונה אחמד וחידי, ממתכנני הפיגוע, לשר ההגנה של איראן. ב-1 ביוני 2011 הורתה בוליביה לוואחידי לעזוב באופן מיידי את שטחה, לבקשת שכנתה ארגנטינה, לאחר שהוזמן באופן רשמי למדינה[5] .

ביולי 2011 הודיעה איראן כי היא מוכנה לשתף פעולה עם ארגנטינה בחקירת הפיגוע. בתגובה אמר התובע הארגנטינאי: "אם האיראנים והממשלה שלהם מוכנים לשתף פעולה ישנה רק דרך אחת - הסגרת כל החשודים והפסקת מתן הצהרות ריקות שלא תורמות כלום".

במרץ 2012 הודיעו גורמים משפטיים בארגנטינה כי הנשיא קרלוס מנם שכיהן בתקופת הפיגוע ובכירים נוספים יועמדו לדין בשל חלקם בטיוח הפיגוע[6] .

ב-2013 ניסתה נשיאת ארגנטינה כריסטינה קירשנר להקים ועדה "לחקר האמת" במשותף עם איראן, אך בית המשפט מנע זאת. בינואר 2015 האשים התובע שמונה לחקור את הפרשה, אלברטו ניסמן, את קירשנר בניסיון לטייח את החקירה כדי לשפר את היחסים עם איראן. לטענתו פעלה קירשנר כדי להסיר את צווי המעצר נגד האיראנים החשודים במעורבות בפרשה, בתמורה להקלות בייבוא נפט מאיראן[7] . ב-18 בינואר נמצא ניסמן מת כשהוא ירוי בראשו בביתו שבבואנוס איירס, שעות לפני שהיה אמור להעיד על הפרשה בפני הקונגרס.[8] .

לאחר מותו של ניסמן מונה השופט דניאל רַפֲֶקַאס, מומחה לזכויות אדם, לחוקר בתיק.

בתחילת אוגוסט 2016 הסכים בית משפט בארגנטינה לחדש את בדיקת חומר החקירה שהכין ניסמן נגד קירשנר.[9]

במרץ 2018 נודע שנשיאת ארגנטינה לשעבר, כריסטינה פרננדז דה קירשנר, תעמוד למשפט באשמת טיוח חקירת מעורבות בכירים איראנים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2018, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
metal כתב:
Noam כתב:
אגב, אם נקח רגע הפסקה מהשקרים של קומוניסים ושות' - מסתמן שראש הממשלה קצת בלחץ מההתקררות בגזרה האיראנית, אז הוא התחיל לפוצץ מנהרות על גבול הרצועה.
אולי מכאן תגיע המלחמה המיוחלת.

איזה כיף זה שלכתוב שטויות לא עולה כסף!!!

אשכרה
דווח שהמנהרה יועשה להגיע לישוב בשטח ישראל.
ממש חצוף הביבי הזה שמפריע לחמאס לחטוף ולרצוח אזרחים ישראלים.

לפי נסיון העבר המנהרה כנראה הייתה מגיעה לשטח פתוח שנמצא ליד עמדה צה"לית.
גם מאוד יומרני לקבוע מה היה היעד של מנהרה שפוצצה עוד לפני שהיא הגיעה לגדר.
כל זה לא מוריד מהלגיטימיות וההכרח של הריסת המנהרה הזאת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2018, 21:03 
אדום מטלי כתב:
Noam כתב:
Noam כתב:
אני מודה שמאז שפאביו חזר אני פחות מתעניין בקשקשת שלו, אבל אני מניח שהוא מנסה (בדרכו הנוגעת ללב) לתקוף איזה איש קש.
יש למישהו מושג למי הוא מייחס את האמירות האלה? כאילו, יכול להיות שזה משהו שמופנה אליי?

אל תעוף על עצמך. זה לא נראה לי אישי, זה נראה לי נגד כל חברי ה-BDS בפורום, ויותר מאשר זה נגד מישהו, זה בעיקר ניסיון להצחיק, להיות דובי גל.

אני ממש לא חושב שזה איזה ניסיון ירידה אישי נגדי, אני רק מנסה להבין את מהות איש הקש.
אולי אני לא מבין משהו שאתם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2018, 21:05 
ועוד בעניין איראן: לא בעניין ההתבססות בסוריה, יותר בעניין הגרעין - אבל עדיין הסתכלות קצת יותר מורכבת על איראן, ולא "כממלכת הרשע האולטימטיבי".

החלטת טראמפ היא תחילת הספירה לקראת מלחמה
פרופ' אבנר כהן

במשך יותר מארבעה עשורים ניהלה איראן רומן אהבים מתמשך עם הפצצה, ולמרות זאת היא נותרה בלעדיה. הכיצד? ובכן, צריך שיהיה ברור: איראן לא הצליחה לפתח פצצה גרעינית לא משום שהטכנולוגיה היתה גדולה עליה. ההיפך הוא הנכון. איראן, בדומה לצפון קוריאה, היתה יכולה להתמודד בנקל עם האתגר הטכנולוגי. ערב חתימת הסכם הגרעין ב–2015 היה אך כפסע — עניין של כמה חודשים — בינה לבין פיתוח פצצה ראשונה.
גם ישראל בתחבולותיה לא היתה זו שמנעה מאיראן את הפצצה. כן, ישראל הקשתה על האיראנים — חיבלה, עיכבה, הפחידה —- אך לא פעולות אלה הן שמנעו מאיראן לפתח פצצה. הסנקציות שהעולם הטיל עליה הקשו, אבל גם הן לא היו אלה שעצרו את איראן. לו חפצה בכך באמת, היתה יכולה לפתח פצצה למרות הסנקציות.
לאיראן אין פצצה משום שהיא מעולם לא החליטה — כלומר, החלטה היוצרת מחויבות ונחישות לאומית — שפצצה היא הכרח לאומי שאין בלתו. הדעה הרווחת בישראל, ולפיה איראן נחושה להגיע לפצצה, משקפת פוליטיקה של חרדה שבנימין נתניהו פיתח מומחיות גאונית בהנחלתה, אבל אין לה אחיזה במציאות.
למעשה, המאבק הממושך של איראן מול מדינות רבות סביב הגרעין לא היה באמת מאבק על הפצצה עצמה, אלא על מידת הקירבה לפצצה, כלומר, על יכולתה לייצר "אופציה" לפיתוח פצצה. איראן עצמה מעודה לא דיברה בפומבי על זכותה לפתח פצצה. במקום זה דיברה על זכויותיה הטבעיות כמדינה לא־גרעינית, שחתומה על אמנת הגרעין, לקבל גישה מלאה למעגל הדלק הגרעיני — כלומר זכותה להעשיר אורניום.
רבים רואים בעובדה שאיראן הקימה בחשאי — ותוך כדי הפרה בוטה של האמנה — "קבוצת נשק", ראיה לכך שהיתה לה מחויבות לפיתוח נשק גרעיני. ואולם, לו היתה לאיראן באמת מחויבות כזאת, היא היתה משמרת את קבוצת הנשק כגוף ארגוני אחד ולא הופכת אותה למוצג ארכיוני. לו איראן היתה באמת נחושה בשאיפתה להשיג פצצה, אזי, בדומה לצפון קוריאה, היא היתה מזמן נוטשת את האמנה. איראן נמנעה משתי הפעולות הללו, מה שמעיד לדעתי על כך ששאיפתה להשגת פצצה גרעינית היתה בגדר מחויבות לא נחושה, בעירבון מוגבל.
חשיבותו של הסכם הגרעין טמונה בכך, שהוא קיבע את מעמדה הלא־גרעיני של איראן. היא התחייבה שלא לפתח נשק גרעיני כל עוד ההסכם בתוקף. אם האמנה לאי־הפצת נשק גרעיני השאירה את קו התיחום שבין המותר לאסור מעורפל, הסכם הגרעין תיחם בחדות את המבדיל בין המותר לאסור — והדבר מובילנו להחלטתו של הנשיא טראמפ לפרוש מההסכם.
החלטה זו פוגעת בהסכם יותר מכפי שנראה לעין. לטראמפ יש את היכולת לכונן משטר סנקציות — כולל סנקציות נגד כל ישות שתסחר עם איראן — כזה, שיש בו כדי למוטט את ההסכם כולו. הוא מוכן אפילו לפגוע בבסיס הברית הטרנס־אטלנטית, זו המונחת ביסוד הסדר העולמי מאז תום מלחמת העולם השנייה, ולו רק כדי לכופף את בעלי בריתו האירופים ולאלצם לנטוש את ההסכם. הוא מוכן בקלות להרוס את הקיים מבלי שיציע חלופה פוזיטיבית להסכם, מלבד הבטחה כוחנית מעורפלת שבכוחו להוריד את איראן על ברכיה ולהשיג הסכם טוב יותר.
באשר לאיראן, אם פרישת ארה"ב תביא לקריסת ההסכם — הרי יש להניח בוודאות כמעט גמורה, שהיא תדחה את דרישת טראמפ לפתוח את המו"מ להתדיינות מחודשת. לא רק שאיראן תדחה את הדרישה האמריקאית, אלא שסביר להניח, כי האיומים האמריקאיים יגרמו לה להגיע להחלטה שבעבר סירבה להגיע אליה: לייצר מחויבות לאומית לפיתוח נשק גרעיני. הלקח שתסיק מאיומי ארה"ב יהיה, שרק מדינה בעלת נשק גרעיני תוכל להחזיק מעמד מול בריונות אמריקאית־ישראלית שמטרתה לגמד את איראן ולהביא להחלפת משטרה. החלטתו של טראמפ היא תחילת הספירה לקראת מלחמה.
בישראל החלטתו של טראמפ נתפשת בציבור כהישג מדיני כביר של נתניהו. טראמפ נתפש כנשיא אמריקאי שמאמץ במלואה את השקפתו של ראש הממשלה הישראלי בנושא איראן. בדומה לנתניהו, גם טראמפ רואה ברפובליקה האיסלאמית של איראן את מקור הרשע ומוכן לפעול כדי לפגוע במעמדה, ולו גם במחיר מלחמה. לכאורה — מה טוב מזה?
ואולם, חשוב שהישראלים יבינו כי ברית עם טראמפ וממשלו עלולה בתוך זמן קצר להתגלות כמשענת קנה רצוץ. יש לזכור, שלא היה שום נשיא בהיסטוריה האמריקאית שמעמדו הציבורי כל כך רופף ושברירי. צריך גם להבין, שמדובר בנשיא שבתוך חודשים ספורים עלול להימצא במצב של מלחמת הישרדות מול ניסיונות הדחה.
אם בבחירות הבאות ישראל ומנהיגה ייתפשו כמי שהובילו את טראמפ, ואת אמריקה כולה, למדיניות מחושבת של הרס עצמי — זה בוודאי לא יועיל להם, בלשון המעטה.

*הכותב הוא פרופסור ללימודי מניעת הפצה גרעינית במוסד מילדברי ללימודים בינלאומיים במונטריי קליפורניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2018, 21:07 
ItaiH6 כתב:
קומוניסים כתב:
metal כתב:
Noam כתב:
אגב, אם נקח רגע הפסקה מהשקרים של קומוניסים ושות' - מסתמן שראש הממשלה קצת בלחץ מההתקררות בגזרה האיראנית, אז הוא התחיל לפוצץ מנהרות על גבול הרצועה.

אשכרה

לא מכיר את המנהרה הזו ולא ממש מבין במנהרות.
זה מה שדווח על ידי גורמים רשמיים וכל עוד אין מידע אחר מציע לתת להם קרדיט ואמון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2018, 21:21 
Noam כתב:
אדום מטלי כתב:
Noam כתב:
Noam כתב:
אני מודה שמאז שפאביו חזר אני פחות מתעניין בקשקשת שלו, אבל אני מניח שהוא מנסה (בדרכו הנוגעת ללב) לתקוף איזה איש קש.
יש למישהו מושג למי הוא מייחס את האמירות האלה? כאילו, יכול להיות שזה משהו שמופנה אליי?

אל תעוף על עצמך. זה לא נראה לי אישי, זה נראה לי נגד כל חברי ה-BDS בפורום, ויותר מאשר זה נגד מישהו, זה בעיקר ניסיון להצחיק, להיות דובי גל.

אני ממש לא חושב שזה איזה ניסיון ירידה אישי נגדי, אני רק מנסה להבין את מהות איש הקש.
אולי אני לא מבין משהו שאתם כן.

יש לי תחושה שאתה מבין מצויין.
פאביו מסתלבט על התגובות האוטומטיות של חלק מהחברים כאן נגד ישראל, נגד צה"ל, נגד כל פעולה, אמירה או החלטה המשרתת את טובת ישראל ועושים זאת תוך כדי שהם מזלזלים בכל שאר המשתמשים ומתבלים בהתנשאות, זחיחות ויהירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2018, 21:32 
הייתי משתמש ב'מנסה להסתלבט' במקום ב'מסתלבט'.
האפשרות השנייה דורשת יכולות קוגניטיביות שאין לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2018, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
נועם הכל טוב יפה, מלבד העובדה הפשוטה שהקשר של זה לאמת לא קיים.

זה מה שקומוניסים כתב:
קומוניסים כתב:

1. איראן היא מדינה + יצרנית ומממנת טרור מובילה.
2. חיזבאללה מוכר כארגון טרור בעולם + בעל שליטה בפרלמנט של לבנון שהיא מדינה.
3. סוריה היא מדינה, אבל בשנים האחרונות המשטר טובח ברבבות חפים מפשע כולל חשד לשימוש בנשק כימי

זה מה שאתה כתבת בתגובה:

Noam כתב:
קומוניסים כתב:
1. איראן היא מדינה.
2. חיזבאללה בעל שליטה בפרלמנט של לבנון שהיא מדינה.
3. סוריה היא מדינה.

סיננתי שוב את השקרים ואת הטענות הלא רלוונטיות, והעובדות כמובן ממשיכות לתמוך בטענה שלי.

אז כן אתה יכול לטעון
שהטענה שאירן יצאנית טרור לא רלוונטית.
שהטענה שהחיזבאללה אירגון טרור לא רלוונטית.
שהטענה שסוריה טווחת בחפים מפשע לא רלוונטית.

אבל אם כך לא הבנתי מה ענין השקרים.
ואם דעתו של קומוניסים לא רלוונטית בעיניך למה רלוונטי לדון איתו בפורום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 12 מאי 2018, 21:51 
לא שאני לא מעריך את המאמץ, אבל אם כבר התחלת ללחת אחורה - לך עד תחילת הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2018, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
ItaiH6 כתב:
קומוניסים כתב:
metal כתב:
Noam כתב:

אשכרה

לא מכיר את המנהרה הזו ולא ממש מבין במנהרות.
זה מה שדווח על ידי גורמים רשמיים וכל עוד אין מידע אחר מציע לתת להם קרדיט ואמון

אני מציע לא לתת אמון באף אחד שקובע בפסקנות יעד סופי של מנהרה שאפילו חצי ממנה עוד לא נחפר.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2018, 23:21 
לא מבין מדוע המשטרה הפריזאית הרגה אם לא רצחה את הדוקר..
איך אדם עם סכין מסכן בדיוק שוטרים שישר צריך לירות בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2018, 23:23 
אתה לא באשכול הנכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2018, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
מריח שהחמאס רוצים מלחמה.
עצוב וחבל כי החמאס ישלחו מאות אל מותם ופציעתם והתושבים של רצועת עזה ממשיכים להיגרר אחרי תנועת טרור שלא יודעת לנהל בחוכמה את הרצועה המשוחררת.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2018, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
תכלס, אם החמאס היה מסיר מעל עצמו את המצור, מפסיק להפציץ לעצמו את התשתיות, מספק לעצמו צרכים יסודיים כמו מלט, חשמל, מים נקיים וכל זה, מפסיק לירות בדייגים ולהפציץ את הרצועה דרך קבע, הכול היה נראה אחרת.
בני זונות, הם עושים לנו דווקא רק כדי להשחיר את פנינו ולפגוע במאמצי ההסברה.

עריכה: אולי יש אנשים בצמרת החמאס שבדיוק נחקרים בחשד לשחיתות או משהו כזה והם צריכים לגרום לאנשים לשכוח את זה ולהתאחד מאחוריהם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2018, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
מדהים שיש עורכי דין לחמאס בפורום הפועל תל אביב.
מדהים אבל ...
עצוב
ובעיקר מביך.

ושוב תודה לחמאס שיציל את הביבי כמו שעשה אחרי רצח רבין.

ויאללה קצת נערוך.
עריכה 1: החמאס מוזמן לפנות למצרים על המצור.

עריכה 2 : עם כל הנסיון של עורך הדין להיות ציני זו האמת
החמאס המטומטם הפציץ לעצמו את מקורות הגז בשישי האחרון ושישי שלפניו

עריכה 3 : חבל שהחמאס משקיע במנהרות במקום בבנייינים
חבל שהחמאס משקיע בטילים במקום בבריאות.
חבל שהחמאס משקיע בעפיפוני תבערה במקום במזון לרווחות תושבי רצועת עזה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2018, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל, ברכות על שהצלחת להתייחס עניינית. אמנם הקדמת בקצת שטויות אישיות לא רלוונטיות, אבל יש גבול למה שאפשר לבקש מבנאדם עם מגבלות ידועות.

1. תזכיר לי מתי מצרים הפציצה תחנות כוח\בתי חולים\בתי ספר ברצועה, ירתה על סירות דיג, קבעה מכסת קלוריות יומית לתושבי הרצועה וכו' וכו'? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי.
2. יפה שאתה משווה בין 15 שנה של הפצצת תשתיות לבין אירוע חד פעמי סטייל ליל הגשרים (אתה ודאי זוכר את ליל הגבורה שבו לוחמי ההגנה פוצצו את הגשרים שהבריטים בנו ובכך פגעו קשות ביכולת של היישוב היהודי לנהל חיים רגילים).
3. לצערך, שיעור ההוצאה הצבאית של החמאס אמנם גבוה, אבל לא גבוה מזה של ישראל (בשני המקרים מדברים על משהו כמו עשרים אחוז מהתקציב, במקרה של ישראל זה מהתקציב כפי שהוא מאושר בכנסת, לפני ההעברה השנתית הקבועה של עוד כמה מיליארדים מה"רזרבות" לצורכי ביטחון, בהקשר של החמאס מדובר בהערכות של גורמים ישראליים לגבי הוצאה בפועל).

אגב, אם כבר גלשנו לדיון היסטורי, מי שהפסיד לפרס את הבחירות והעלה לשלטון את ביבי היה שמעון פרס עם מבצע ענבי זעם שלו, שבעקבות האסון שהתחולל במהלכו (ושישראל סירבה להתנצל עליו) הציבור הערבי - שהעלה את רבין לשלטון ב-92 - לא הלך להצביע.
גם החמאס תרם, כי אנשיו ידעו היטב שישראלים שהדם עולה להם לראש ישר מצביעים לימין, והם תמרנו את ישראל ישראלי כמו שמתמרנים בובה על חוט.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2018, 22:09 
טקנו הבעיה שלך היא שאני ופאביו למשל יודעים להטיל את האשמה
במצב של עזה גם על השלטון בישראל, בעוד אתה (ולא נגיד שגם אחרים)
לא יודעים להטיל את האשמה גם על החמאס/אבו מאזן.
מי יותר ומי פחות, זה הכל עניין של מעגל.
אף אחד לא רוצה להיות חכם אלא רק להיות צודק, כן כן גם החמאס וגם אבו
מאזן הביאו את המצב בעזה למצב שהוא היום יחד עם עזרה מצד שלטון הימין בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2018, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

הבעיה העיקרית שההוא משקר מעליב מקלל מתנצל ושוב משקר.
אין שום טעם לשוחח או לדבר עם שקרן פתולוגי.
אפילו החמאס לא מצליח להגן על עצמו כמו העו"ד המדופלם החדש שלהם.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2018, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

הבעיה שלך (ואולי גם של פאביו) היא שאתה חושב על עצמך דברים שהם לא נכונים, זה בתור התחלה.
בחיים לא כתבת פה משהו אחד שאתה חושב שישראל לא בסדר בו (חוץ מהצהרות ריקות על זה שגם אתה חושב שלפעמים ישראל אשמה).
אתה יכול (וגם פאביו מוזמן) להפסיק את ההצגה הזאת של "גם אני שמאלני אבל אתם מגזימים". אתה לא שמאלני, אתה לא חושב שישראל אשמה (אתה יותר ממוזמן להדגים לי שאני טועה, דרך אגב), ואתה ממש לא יודע להטיל אשמה על ישראל (שוב, אשמח שתדגים לי אחרת).
טול קורה, כפרה.

עכשיו, אחרי שסיימנו לנתח את בעיות האישיות אחד של השני, בוא נדבר תכלס.
ברור שישראל לא קיימת בחלל ריק, שיש לה שכנים, שגם להם יש חלק באינטראקציה בינם לבין ישראל וכו' וכו'. זה ברור ומובן ואי אפשר להתחמק מזה.
השאלה שכן צריך לשאול זה מי יכול לשנות את המצב, למי יש יותר כוח, מי יותר אחראי.
ולצערך, איך שלא תסתכל על זה, התשובה היא ישראל.
היא החזקה, היא שולטת בשטח (ודי, בבקשה, אל תחזרו שוב על הקשקוש ההזוי של "עזה המשוחררת", בבקשה בבקשה, זה מעליב גם אותכם וגם את מי שאתם פונים אליו), היא שלטה בשטח שליטה מוחלטת עשרות שנים, הקימה שם יישובים, הקימה מנגנוני שליטה צבאיים\אזרחיים\משטרה חשאית, דיכאה כל יוזמה אזרחית שלא באה לה טוב, מה שאתה רוצה. חמאס, לעומת זאת, הוא שחקן קטן וחדש בתמונה, בטח שלא השחקן העיקרי בה, גם היום.
חוץ מזה, אולי לא קראת על זה בעלוני התעמולה הציוניים, אבל חמאס מציע לישראל כבר כמה שבועות הודנא למשך שנים ארוכות. מסתבר שהחמאס דווקא מוכן לוותר על עמדת הצודק לטובת עמדת החכם. נחש מי לא מוכן לעשות דבר דומה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2018, 22:42 
הודנה? שיתפרק מנשקו וישב בשקט כמה שנים. זה הסיכוי הכי טוב של החמאס להביא אור לתושבי הרצועה. להשוות את התקציב הבטחונישל החמאס לתקציב הבטחוני של ישראל זה מגוחך. ישראל עשירה עשרות מונים ויכולה להרשות לעצמה תקציב יחסית גבוה. כמובן שישראל גם מרוויחה כמה לירות מהתעשיות הבטחוניות שלה. תקציב הביטחון של ארהב גבוה באחוזים משל ישראל מאותה סיבה בדיוק.
כל שאר השירים של רוג'ר ווטרס ולהקת bds מאוסים והזויים כמו השירים הישנים שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2018, 23:04 
טקנו, תקרא בבקשה את החתימה שלך שוב.
נראה לי שצריך קצת רענון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2018, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
להשוות את התקציב הבטחונישל החמאס לתקציב הבטחוני של ישראל זה מגוחך. ישראל עשירה עשרות מונים ויכולה להרשות לעצמה תקציב יחסית גבוה. כמובן שישראל גם מרוויחה כמה לירות מהתעשיות הבטחוניות שלה. תקציב הביטחון של ארהב גבוה באחוזים משל ישראל מאותה סיבה בדיוק.

אתה לא בדיוק חומר של תואר מתקדם במתמטיקה, הא?

ונועם, מסתבר שלא כתבתי בפורום מספיק זמן כדי לשכוח מה כתוב בחתימה שלי :DEVIL4:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2018, 23:21 
אגב, שמתי לב שפאביו שלנו משתמש בטקטיקת הילד הנעלב גם מולך.
אפשר כמובן להבין אותו, הרי אתה מעלה טענות שלא פשוט לענות עליהן, אבל מתעוררת אצלי תהייה אחרת - יש משתמש פעיל כאן שפאביו מוכן בכלל לנהל מולו דיון רציני, או שהמדיניות הרשמית כלפי *כולם* היא לצרוח וליילל כמו ילד בן ארבע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע
הודעהפורסם: 14 מאי 2018, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אגב, שמתי לב שפאביו שלנו משתמש בטקטיקת הילד הנעלב גם מולך.

ודאי, זה מקור הכינוי (הנשכח מלב) "אבי נעלבי".
כשאין לו מה לענות הוא תמיד מתדרדר לדברים כמו לבכות שלא התייחסו אליו יפה או להתלונן על זה שמישהו מבקש סליחה כשהוא מעליב מישהו שלא לצורך או לקרוא לאנשים "שקרניק משוקרן שרק משקר שקרים".
מצד שני פה ושם הוא מתעלה ואשכרה מצליח לענות פעם או פעמיים רצוף למה שכותבים לו לפני שהוא בורח בבושת פנים מהפורום ו\או נסוג לאחת הטקטיקות העלובות שפירטתי קודם.
למרבה הצער, הרבה יותר פעמים הוא משתמש בטקטיקות של כיתה ג' ובניסיונות עלובים למדי להצחיק או ללעוג לאחרים או מה שלא יהיה ההסבר להזיה הזאת של ה"הומור" שהוא מפגין פה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2018, 06:33 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
הודנה? שיתפרק מנשקו וישב בשקט כמה שנים. זה הסיכוי הכי טוב של החמאס להביא אור לתושבי הרצועה. להשוות את התקציב הבטחונישל החמאס לתקציב הבטחוני של ישראל זה מגוחך. ישראל עשירה עשרות מונים ויכולה להרשות לעצמה תקציב יחסית גבוה. כמובן שישראל גם מרוויחה כמה לירות מהתעשיות הבטחוניות שלה. תקציב הביטחון של ארהב גבוה באחוזים משל ישראל מאותה סיבה בדיוק.
כל שאר השירים של רוג'ר ווטרס ולהקת bds מאוסים והזויים כמו השירים הישנים שלו

למה שיתפרק מנשקו?
איך החמאס יוכל לשחרר את שער הנגב הכבוש ומשם יוכל להמשיך אל אדמות אשקלון אשדוד ויבנה הכבושות?
ירדת מדעתך או שנהיית מירי רגב?
על ישראל לחמש את החמאס שיהיה קרב הוגן ולתת לו אפשרות לירות טילים מדוייקים יותר על מרכזי האוכלוסין בכדי לעזור לחמאס להפסיק את הקיבוש הנורא באדמות הנגב.

עריכה: בנוסף שכחת כי תקציב הבטחון של מדינת ישראל נועד לכמה גזרות (לבנון סוריה איראן שטחים ועזה הלא משוחררת) וגם לציוד יקר כמו מטוסים טנקים השומרים עלינו מפני אוייבנו ולחמאס היקר שלנו זה תקציב התקפי שנועד לשחרר אדמות כבושות רק מול היישות הציונית.

עריכה: חבל שמעליך ממשיכים לשקר ולשקר.
יש כאלו שמאמצים זאת כמדיניות .

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2018, 08:16 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

הבעיה שלך (ואולי גם של פאביו) היא שאתה חושב על עצמך דברים שהם לא נכונים, זה בתור התחלה.
בחיים לא כתבת פה משהו אחד שאתה חושב שישראל לא בסדר בו (חוץ מהצהרות ריקות על זה שגם אתה חושב שלפעמים ישראל אשמה).
אתה יכול (וגם פאביו מוזמן) להפסיק את ההצגה הזאת של "גם אני שמאלני אבל אתם מגזימים". אתה לא שמאלני, אתה לא חושב שישראל אשמה (אתה יותר ממוזמן להדגים לי שאני טועה, דרך אגב), ואתה ממש לא יודע להטיל אשמה על ישראל (שוב, אשמח שתדגים לי אחרת).
טול קורה, כפרה.

ברור שישראל לא קיימת בחלל ריק, שיש לה שכנים, שגם להם יש חלק באינטראקציה בינם לבין ישראל וכו' וכו'. זה ברור ומובן ואי אפשר להתחמק מזה.
היא החזקה, היא שולטת בשטח (ודי, בבקשה, אל תחזרו שוב על הקשקוש ההזוי של "עזה המשוחררת", בבקשה בבקשה, זה מעליב גם אותכם וגם את מי שאתם פונים אליו), היא שלטה בשטח שליטה מוחלטת עשרות שנים, הקימה שם יישובים, הקימה מנגנוני שליטה צבאיים\אזרחיים\משטרה חשאית, דיכאה כל יוזמה אזרחית שלא באה לה טוב, מה שאתה רוצה. חמאס, לעומת זאת, הוא שחקן קטן וחדש בתמונה, בטח שלא השחקן העיקרי בה, גם היום.
חוץ מזה, אולי לא קראת על זה בעלוני התעמולה הציוניים, אבל חמאס מציע לישראל כבר כמה שבועות הודנא למשך שנים ארוכות. מסתבר שהחמאס דווקא מוכן לוותר על עמדת הצודק לטובת עמדת החכם. נחש מי לא מוכן לעשות דבר דומה?

ראשית, הבעיה היא כנראה אצלך ולא אצלי.
קצת מוזר שלא לומר מגוחך שאתה אומר לי מה אני חושב על עצמי ואם זה נכון או לא.
העברתי ביקורת על השלטון בישראל מספיק פעמים, שים לה למילה שלטון, בעוד אתה מאשים את מדינת ישראל, אני מאשים את השלטון בישראל, יש הבדל.
אני לא מגדיר את עצמי "שמאל", כך שלא ברור מדוע כתבת שאני לא שמאלני וכו'.
שוב - השלטון בישראל ולא מדינת ישראל ככללותה.
עכשיו בוא נדבר ת'כלס:
בוא נראה את המציאות ולא את ההיסטוריה, בעזה אין ישובים יהודים, בעזה אין שלטון ישראלי אלא שלטון של החמאס בלבד.
ישראל כן שולטת על הגבול עם עזה, למעט הגבול עם מצרים וכן שולטת במוצרים שנכנסים ויוצאים מעזה.
חמאס הוא לא שחקן קטן וחבל שאתה מנסה לגמד אותו, החמאס הוא השלטון דה פקטו בעזה, הוא מחליט ושולט על האזרחים שם, יש לו כח והשפעה עצומה על הנעשה ברצועה.
קראתי דווקא בעיתונים "הציונים" על ההודנא שחמאס מציע, בוא נגיד ככה, ההצעה דיי בעייתית.
מצד אחד הודנא, מצד שני המשך של בניית מנהרות לתוך שטח ישראל והמשך ייצור כלי נשק.
עכשיו אתה יכול לבוא ולהגיד שמותר לחמאס להחזיק נשק להגנה עצמית כמו שלישראל יש, אני טוען שאסור לזה לקרות.
ביום שהחמאס ידאג לתושבי הרצועה, אז זה יראה על רצינות של החמאס.
בינתיים מי שעוצר את החשמל והמשכורות לרצועה זה אבו מאזן ולא ישראל.
בינתיים החמאס דואג לעוני אבטלה ומחסור בעזה וכך הוא יכול בקלות רבה להסיט את הדור הצעיר נגד ישראל.
חבל שהדור הצעיר לא זוכר את הימים הטובים, בהם תושבי עזה עבדו בתוך שטח ישראל ללא יותר מידי בעיות.
הדור הצעיר מוסט נגד היהודים בדיוק כפי שמוסט בארץ נגד הערבים.
הקיצוניות שלך ושל נועם ושל אדום נחמד לדוג' - אינה משפרת את ההסטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2018, 08:24 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

טול קורה, כפרה.

אתה יודע מה ההגדרה להודנה?
מתוך ויקיפדיה:
״ על פי המסורת האסלאמית ללוחמי ג'יהאד מותר, בתנאים מסוימים, להכריז על הפסקת לחימה (מעין שביתת נשק) במלחמה נגד ה"כופרים" בדת האסלאם, זאת כאשר המלחמה משתבשת או כאשר בהערכת מצב מתברר שלאויב יש יותר כוח או יכולת מהם, ואם תימשך המלחמה האויב יגבר. מטרת ההודנה היא להתארגן מחדש להמשך המאבק, ולחזק את יכולת הלוחמים. ההודנה מוגבלת בזמן (10 שנים) ומותר להפר אותה אם האויב נחלש או כאשר ההכנה להמשך הלחימה הופסקה.

על ה"הודנה" מכריז מנהיג הלחימה ללוחמיו, ללא משא ומתן עם הצד השני. לכן ה"הודנה" אינה הסכם שביתת נשק מעשי בין שני הצדדים הלוחמים, שכן פירוש ההודנה הוא לא הסכם הפסקת אש מתואם בין שני הצדדים, אלא הפסקת לחימה בשביל התארגנות חד צדדית, תוך חידוש הלחימה לאחר מכן״

מה אתם נתפסים על המושג הזה? איזה דבר טוב יכול לצמוח ממנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2018, 08:47 
metal כתב:
הודנה? שיתפרק מנשקו וישב בשקט כמה שנים.

הפלסטינים ניסו את זה כבר כמה פעמים. במצב כזה ישראל שמה עליהם זין כי יש שקט אז למה צריך לתת להם משהו או לדבר איתם כשיש שקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2018, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

טול קורה, כפרה.

1. ראשית, הבעיה היא כנראה אצלך ולא אצלי.
קצת מוזר שלא לומר מגוחך שאתה אומר לי מה אני חושב על עצמי ואם זה נכון או לא.
2. העברתי ביקורת על השלטון בישראל מספיק פעמים, שים לה למילה שלטון, בעוד אתה מאשים את מדינת ישראל, אני מאשים את השלטון בישראל, יש הבדל.
3. אני לא מגדיר את עצמי "שמאל", כך שלא ברור מדוע כתבת שאני לא שמאלני וכו'.
שוב - השלטון בישראל ולא מדינת ישראל ככללותה.
עכשיו בוא נדבר ת'כלס:
4. בוא נראה את המציאות ולא את ההיסטוריה, בעזה אין ישובים יהודים, בעזה אין שלטון ישראלי אלא שלטון של החמאס בלבד.
ישראל כן שולטת על הגבול עם עזה, למעט הגבול עם מצרים וכן שולטת במוצרים שנכנסים ויוצאים מעזה.
חמאס הוא לא שחקן קטן וחבל שאתה מנסה לגמד אותו, החמאס הוא השלטון דה פקטו בעזה, הוא מחליט ושולט על האזרחים שם, יש לו כח והשפעה עצומה על הנעשה ברצועה.
קראתי דווקא בעיתונים "הציונים" על ההודנא שחמאס מציע, בוא נגיד ככה, ההצעה דיי בעייתית.
מצד אחד הודנא, מצד שני המשך של בניית מנהרות לתוך שטח ישראל והמשך ייצור כלי נשק.
עכשיו אתה יכול לבוא ולהגיד שמותר לחמאס להחזיק נשק להגנה עצמית כמו שלישראל יש, אני טוען שאסור לזה לקרות.
ביום שהחמאס ידאג לתושבי הרצועה, אז זה יראה על רצינות של החמאס.
בינתיים מי שעוצר את החשמל והמשכורות לרצועה זה אבו מאזן ולא ישראל.
בינתיים החמאס דואג לעוני אבטלה ומחסור בעזה וכך הוא יכול בקלות רבה להסיט את הדור הצעיר נגד ישראל.
5. חבל שהדור הצעיר לא זוכר את הימים הטובים, בהם תושבי עזה עבדו בתוך שטח ישראל ללא יותר מידי בעיות.
הדור הצעיר מוסט נגד היהודים בדיוק כפי שמוסט בארץ נגד הערבים.
6. הקיצוניות שלך ושל נועם ושל אדום נחמד לדוג' - אינה משפרת את ההסטה.

1. אתה מדגים שוב ושוב שאני צודק, ומסרב לתת דוגמה הופכית. תסיק את המסקנה לבד.
2. אתה אמיתי??? את מי אתר חושב שאני מבקר אם לא את השלטונו הישראלים (ואת האזרחים שבוחרים בהם\לא מתנגדים למדיניות\נהנים מהשלל)? את הדגל והסמל?
את מי חשבת שאני מאשים כשאני אומר "ישראל אשמה"???
בבקשה תענה, זה ממש מרתק.
3. נדמה לי שכתבת כמה פעמים שאתה "יותר קרוב בדעותיך המדיניות לשמאל מאשר לקומוניסים" (לפני שהצדקת כל מילה וטיעון שהוא וחבריו טענו).
אם לא, עמך הסליחה.
4. אז אתה עושה בדיוק מה שביקשתי שלא תעשה, ומסביר לי שעזה היא בעצם מדינה חופשית ומשוחררת שההחמאס שולט בה בלי שום בעיה ומכשלה. לך לאתר של "גישה", תעיף שם מבט, ותחזור לדווח לנו על המסקנות שלך.
5. אחחחח הימים היפים שהערבים היו באים לעבוד ביזראל בשכר רעב ומספרים לנו כמה הם אוהבים אותנו...
6. כרגיל, אי אפשר לכתוב הודעה של יותר מעשר מילים בלי התייחסויות אישיות לכותבים בפורום (כולל כאלה שלא ממש משתתפים כרגע בדיון הזה).

בקיצור, ההודעה שלך, חוץ מזה שהיא לא מקדמת את הטיעון שלך בשיט, היא דוגמה נהדרת לתרבות הדיון של בכייני תרבות הדיון בפורום.

נועם, נזכרתי בחתימה שלי. תודה.

עריכה חשובה: לירון יקר, גם ההודעה שלך וגם התשובה שלי בסך הכול ממחזרות את אותם טיעונים שחוקים. בוא נתמקד בחדש, ותענה לי על השאלה שלי - את מי חשבת שאני מבקר כל הזמן הזה? (סעיף 3 בחפירה שלי)

* המציג אינו רופא

נערך לאחרונה על ידי teknoboy בתאריך 14 מאי 2018, 09:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2018, 08:58 
בני12 כתב:
metal כתב:
הודנה? שיתפרק מנשקו וישב בשקט כמה שנים.

הפלסטינים ניסו את זה כבר כמה פעמים. במצב כזה ישראל שמה עליהם זין כי יש שקט אז למה צריך לתת להם משהו או לדבר איתם כשיש שקט.

הפלסטינים ניסו להתפרק מנשקם כמה פעמים? אנא תרענן את זכרוני. לא! הודנה לא נחשב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 108  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: