קומוניסים כתב:
א- אני מכיר בכך שלא תמיד ניתן למניעה ומכיר בזה שבמלחמה יש טעויות. אצלנו השלטון לא מחפש לרצוח חפים מפשע ככלי לקידום מטרותיו וזה בניגוד לחבריך מהחמאס. ברור שבמקום שניתן ואפשר למנוע הרג חפים מפשע יש לעשות זאת, וישראל עושה זאת אף במחיר שהיא משלמת בסיכון חיילי צה"ל. הדברים ידועים ומוכחים.
ב- אבל למה אתה ממשיך לדבר בשמי. תוכיח על אדם מסוים שהוא חף מפשע במלוא מובן המילה ותראה שאני מצטער על מותו. רק לפני כמה ימים מנגנוני התעמולה שלכם, כולל גם בפורום, דיברו על "טבח בחפים מפשע", שעות לאחר מכן התברר כי כמעט כל ההרוגים משוייכים לארגוני טרור שונים, על פי הודעת הארגונים עצמם! לא ראיתי שחזרתם בכם. ולא ראיתי פוסט התנצלות מצד בצלם.
ג- לא, באמת שאין לי רצון להגיב לטמטום הזה. חמאס יגיד שפניו לשלום? באמת כאילו? אני לא אצטרך להזכיר דברים שהם "אמרו" אלא מאות פיגועי התאבדות בהם חמאס רצח מאות נשים וילדים, רק משום היותם יהודים וישראלים.
ד- רגע אז מתנחל שחוגג יומולדת 18 הופך עצמו למטרה לגיטימית להישחט?
גם מתנחלת? אתה מבין שזה נשמע פסיכוטי? אתה מבין שאתה רחוק מלהיות "אוהב אדם" כמו שהיית רוצה שנראה אותך. חפים מפשע אינם מטרה לגיטימית אף פעם! בשום מקום! לעולם!
א. כאמור - לא חוכמה. אני לא צריך ממך התנצלות על טעויות.
וזה בעצם מקור הבעיה. אם אקסיומה היא שישראל מעולם לא פוגעת בחפים מפשע, אזי אין לעולם חף מפשע בו היא פגעה. המש"ל הכי קל בעולם. וגם הכי מטופש.
ב. סליחה? הנרצח צריך להוכיח שהוא חף מפשע, ולא הרוצח? פחחח.
תואיל ישראל להראות בעבור מה הגיע לאותם עזתים עונש מוות, ויהיה על מה לדבר. בנתיים, אשם על ידי שיוך לא תופס פה.
ג. כמובן שלא מעניין מה חמאס אומר. וגם לא מעניין מה אתה אומר, כשיש לנו כל כך הרבה הוכחות לשפל המוסרי שלך.
ד. חשבתי שברור שאני מתכוון שמי ש*בוחר* לגור שם, בניגוד למי שהובאו לשם על ידי משפחותיהם. סליחה על חוסר הבהירות. כולם שם אינם חפים מפשע. כן, גם נשים. מה קרה? נשים לא יכולות להיות פושעות?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk