תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 09:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 108  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 07 אפריל 2018, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
אני עדיין בהלם מהרטוריקה החייתית שהשתמשת בה, ומתאוות הדם ושנאת האדם שהיא מעידה עליה.
בינינו, גם אם היית מדבר ככה על נמלים או על ג'וקים הייתי חושב שאתה לא הכי בריא, אבל על בני אדם???

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2018, 12:36 
teknoboy כתב:
אני עדיין בהלם מהרטוריקה החייתית שהשתמשת בה, ומתאוות הדם ושנאת האדם שהיא מעידה עליה.
בינינו, גם אם היית מדבר ככה על נמלים או על ג'וקים הייתי חושב שאתה לא הכי בריא, אבל על בני אדם???

צר לי על ההשוואה הבזויה שלך. נמלים וג'וקים כבודם במקומם. הם לא חטאו לאף אחד. בניגוד אליהם, למחבלי החמאס ומנהיגיו אין זכות לנשום ולהתקיים על פני האדמה וצריך לפעול להשמידם. חד וחלק. אני אומר את זה בפה מלא.

בניגוד לדבריך, זה לא בא אצלי מתוך שנאת אדם או מתאוות הדם, אלא מאהבת אדם, מאהבת הארץ, מאהבת משפחתי וחבריי ומרצון טבעי ובסיסי- לחיות.

אגב, כשמתנחלים חפים מפשע נרצחים, הדאחקות שיש פה בפורום לא מעידות על אהבת אדם מיוחדת (ובטח שלא על אהבת ישראל) אני לעומתכם לא הייתי קורא לפגוע בזדון גם בקצה הציפורן ברגל של ילד ערבי עזתי בלתי מעורב בטרור. ולא הייתי שמח ועולץ אם היה נפגע בשוגג. יש בעזה *עשרות אלפי מחבלי חמאס חמושים*, מה לא מובן בזה שארצה כמה שיותר מהם- פגרים? אין לראות במחבלים בני אדם, אין להעניק להם זכויות אדם, הם תתי אדם, מפלצות אדם. משבחרו להיות נאצים אכזריים, הם איבדו את הזכות לחיות.

נערך לאחרונה על ידי קומוניסים בתאריך 07 אפריל 2018, 13:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2018, 12:52 
היש עם בעמים אשר מבניו הגיעו לידי סילוף כזה, שכלי ונפשי, שכל מה שעושה עמם, כל יצירתו וכל יסוריו הם בזויים ושנואים, וכל מה שעושה אוייב עמם, כל שוד וכל רצח וכל אונס ממלא את לבם רגש הערצה והתמכרות? אכן, ברוסיה ב-1881, בעצם ימי הפרעות, ישבו בנים ובנות לעם ישראל והדפיסו בחשאי מתוך מסירות נפש, פרוקלמציות, הקוראות לפוגרומים, מתוך תקווה שהדם היהודי שישפך יעזור להתקוממותו של המוז'יק הרוסי. אכן יודעת ההיסטוריה העברית כל מני רנגטים ודגנרטים. צורות של שמד. כל עוד אפשרי הדבר שיבוא ילד יהודי לארץ ישראל, ילד שטופח על-ידי יסורי הדורות ומשא הנפש של דורות, וכאן ידבקו בו חיידקים של שנאה לעצמו, של 'עבדות בתוך המהפכה', ויטרפו עליו את דעתו עד כדי כך שיראה את הגאולה הסוציאלית בנאצים הפלשתינים שהצליחו לרכז כאן בארץ את האנטישמיות הזואולוגית של אירופה עם תאוות הפיגיון שבמזרח - אל ידע מצפוננו שקט." ~ נאום 1 במאי . ברל כצנלסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 07 אפריל 2018, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
זה לא חוכמה לומר שאין לפגוע בחפים מפשע, ואז לסרב להכיר בעובדה שנפגעים חפים מפשע.

אין לך מושג בכלל מי היו אלו שנהרגו. העובדה שהם עזתים והצבא ירה בהם מספיקה לך.
אחד בן 14, אחד צלם ועיתונאי, אחת אשה מבוגרת. זה לא רלוונטי עבורך.

האויב שלך הם כולם. גם אם תגיד שלא.

אה כן, ולך קיבינימט חתיכת שקרן עלוב. אין פה ולו מילה אחת של שמחה על פגיעה במתנחלים. אפילו לא אחת. אפס.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2018, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
היש עם בעמים אשר מבניו הגיעו לידי סילוף כזה, שכלי ונפשי, שכל מה שעושה עמם, כל יצירתו וכל יסוריו הם בזויים ושנואים, וכל מה שעושה אוייב עמם, כל שוד וכל רצח וכל אונס ממלא את לבם רגש הערצה והתמכרות? אכן, ברוסיה ב-1881, בעצם ימי הפרעות, ישבו בנים ובנות לעם ישראל והדפיסו בחשאי מתוך מסירות נפש, פרוקלמציות, הקוראות לפוגרומים, מתוך תקווה שהדם היהודי שישפך יעזור להתקוממותו של המוז'יק הרוסי. אכן יודעת ההיסטוריה העברית כל מני רנגטים ודגנרטים. צורות של שמד. כל עוד אפשרי הדבר שיבוא ילד יהודי לארץ ישראל, ילד שטופח על-ידי יסורי הדורות ומשא הנפש של דורות, וכאן ידבקו בו חיידקים של שנאה לעצמו, של 'עבדות בתוך המהפכה', ויטרפו עליו את דעתו עד כדי כך שיראה את הגאולה הסוציאלית בנאצים הפלשתינים שהצליחו לרכז כאן בארץ את האנטישמיות הזואולוגית של אירופה עם תאוות הפיגיון שבמזרח - אל ידע מצפוננו שקט." ~ נאום 1 במאי . ברל כצנלסון.

שתי השורות הראשונות מתארות היטב אנשים רבים מאוד בימין הישראלי
אשר שונאים ובזים להשכלה, למשפט ולתרבות הישראלית וכן רוקדים על הדם אחרי כל פיגוע.
חבל שלא ציינת את השנה בה נכתבו הדברים. 1936. יפה שכבר אז ברל כצנלסון
הכיר בקיומם של פלסטינים בארץ הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2018, 13:51 
הוא לא.
הכוונה היא המקומיים, "הארץ ישראלים" לא מדובר על הכרה בעם פלסטיני, בישות לאומית ערבית פלשתינאית, הוא עדיין לא הומצא נכון לשנה זו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע
הודעהפורסם: 07 אפריל 2018, 13:56 
אדום נחמד כתב:
זה לא חוכמה לומר שאין לפגוע בחפים מפשע, ואז לסרב להכיר בעובדה שנפגעים חפים מפשע.

אין לך מושג בכלל מי היו אלו שנהרגו. העובדה שהם עזתים והצבא ירה בהם מספיקה לך.
אחד בן 14, אחד צלם ועיתונאי, אחת אשה מבוגרת. זה לא רלוונטי עבורך.

האויב שלך הם כולם. גם אם תגיד שלא.

אה כן, ולך קיבינימט חתיכת שקרן עלוב. אין פה ולו מילה אחת של שמחה על פגיעה במתנחלים. אפילו לא אחת. אפס.

א. אין לי בעיה להכיר בחפים מפשע ככאלה כשנהרגים. זה קרה כמעט בכל מלחמה שנכפתה על ישראל מאז הקמתה.

ב. גילם, מינם או מקצועם של ההרוגים בוודאי לא מעיד על כך שהם חפים מפשע. כבר ראינו נערים מחבלים, נשים מחבלות ועיתונאים בשירות הטרור.

ג. באיזה עולם מעוות אתה חי שתגיד לי מה עמדתי "גם אם אגיד אחרת". לא נסחפת בחוצפתך?

ד. בוודאי שהיו כאן דאחקות לנוכח רצח מתנחלים בפיגועים. היה כאן אפילו אחד שהגדיל לעשות וחיבר שיר "שני מתנחלים יצאו לדרך בים בם בום, אחד קיבל כדור בברך..". תשאל את אלפקה, הוא זוכר. והיו כאן בהחלט גם גילויי הבנה לפיגועים, כולל מצידך לאחרונה. לפחות תעמוד כמו גבר מאחורי המילים שלך. טענת שצה"ל הוא צבא טרור ושאין דבר כזה מתנחל חף מפשע כי מעצם היותו באדמה כבושה הוא פושע. עלוב נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2018, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

א. אין לי בעיה להכיר בחפים מפשע ככאלה כשנהרגים. זה קרה כמעט בכל מלחמה שנכפתה על ישראל מאז הקמתה.

ב. גילם, מינם או מקצועם של ההרוגים בוודאי לא מעיד על כך שהם חפים מפשע. כבר ראינו נערים מחבלים, נשים מחבלות ועיתונאים בשירות הטרור.

ג. באיזה עולם מעוות אתה חי שתגיד לי מה עמדתי "גם אם אגיד אחרת". לא נסחפת בחוצפתך?

ד. בוודאי שהיו כאן דאחקות לנוכח רצח מתנחלים בפיגועים. היה כאן אפילו אחד שהגדיל לעשות וחיבר שיר "שני מתנחלים יצאו לדרך בים בם בום, אחד קיבל כדור בברך..". תשאל את אלפקה, הוא זוכר. והיו כאן בהחלט גם גילויי הבנה לפיגועים, כולל מצידך לאחרונה. לפחות תעמוד כמו גבר מאחורי המילים שלך. טענת שצה"ל הוא צבא טרור ושאין דבר כזה מתנחל חף מפשע כי מעצם היותו באדמה כבושה הוא פושע. עלוב נפש.

א. לא לא. אל תגיד לי 'נזק אגבי' ו'מגן אנושי'. זה לא יחלץ אותך. דבר כל פגיעה מכוונת. דבר על משהו שאתה כועס על כך שלא נמנע.
ב. כאמור, לא מעניין אותך להשתכנע שהם חפים מפשע. הם נורו, ולכן כנראה היתה סיבה. אתה לא תשקיע דקה לקרוא עליהם. בוודאי לא תדרוש מישראל דין וחשבון.
לזה בדיוק הכוונה.
ג. אני אומר לך מה עמדתך על סמך עמדותיך, ולא על סמך הצהרותיך בלבד. אם חמאס אומר שפניו לשלום, אתה תזכיר להם דברים אחרים שאמרו. זה לא מעוות. זה שפוי. (אצלך המושגים התהפכו אז אני מבין את הבלבול).
ד. אני כותב פה כמה שנים ולא נתקלתי עדיין. מה שאומר שבמקרה הגרוע ביותר, זו תופעה זניחה.
ואני לא מתחבא כלל. מתנחלים אינם חפים מפשע, ומהווים מטרה לגיטימית (הבגירים שביניהם). אבל ממש לא שמח על פגיעה בהם או באף אחד אחר. אני לא מופתע מהנסיון שלך להכפיש. אני מקווה רק שאין פה מישהו שאוכל את השיט שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2018, 15:13 
א- אני מכיר בכך שלא תמיד ניתן למניעה ומכיר בזה שבמלחמה יש טעויות. אצלנו השלטון לא מחפש לרצוח חפים מפשע ככלי לקידום מטרותיו וזה בניגוד לחבריך מהחמאס. ברור שבמקום שניתן ואפשר למנוע הרג חפים מפשע יש לעשות זאת, וישראל עושה זאת אף במחיר שהיא משלמת בסיכון חיילי צה"ל. הדברים ידועים ומוכחים.

ב- אבל למה אתה ממשיך לדבר בשמי. תוכיח על אדם מסוים שהוא חף מפשע במלוא מובן המילה ותראה שאני מצטער על מותו. רק לפני כמה ימים מנגנוני התעמולה שלכם, כולל גם בפורום, דיברו על "טבח בחפים מפשע", שעות לאחר מכן התברר כי כמעט כל ההרוגים משוייכים לארגוני טרור שונים, על פי הודעת הארגונים עצמם! לא ראיתי שחזרתם בכם. ולא ראיתי פוסט התנצלות מצד בצלם.

ג- לא, באמת שאין לי רצון להגיב לטמטום הזה. חמאס יגיד שפניו לשלום? באמת כאילו? אני לא אצטרך להזכיר דברים שהם "אמרו" אלא מאות פיגועי התאבדות בהם חמאס רצח מאות נשים וילדים, רק משום היותם יהודים וישראלים.

ד- רגע אז מתנחל שחוגג יומולדת 18 הופך עצמו למטרה לגיטימית להישחט?
גם מתנחלת? אתה מבין שזה נשמע פסיכוטי? אתה מבין שאתה רחוק מלהיות "אוהב אדם" כמו שהיית רוצה שנראה אותך. חפים מפשע אינם מטרה לגיטימית אף פעם! בשום מקום! לעולם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2018, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
הוא לא.
הכוונה היא המקומיים, "הארץ ישראלים" לא מדובר על הכרה בעם פלסטיני, בישות לאומית ערבית פלשתינאית, הוא עדיין לא הומצא נכון לשנה זו.

הוא אכן לא הומצא. הוא כבר היה קיים בשנה זו. וברל לא אומר 'מקומיים', 'ערבים', 'ערביי ארץ ישראל' וכו'...
אלא חד וחלק 'פלסטינים'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2018, 15:27 
הסלע האדום כתב:
קומוניסים כתב:
הוא לא.

הוא אכן לא הומצא. הוא כבר היה קיים בשנה זו. וברל לא אומר 'מקומיים', 'ערבים', 'ערביי ארץ ישראל' וכו'...
אלא חד וחלק 'פלסטינים'.

באותה שנה (1936) הוקם הועד הערבי, הוא לא היה פלשתינאי אלא ערבי.
ראה כאן: https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7 ... 7%95%D7%9F
באותם שנים היו יהודים שנסעו באירופה ושכנעו יהודים לעלות ארצה, הם היו מכונים על ידם "הפלשתינאים". גם בשנים לאחר מכן, מוסדות יהודים כונו פלשתינאים, כמו בנק לאומי, חברת החשמל, ואפילו נבחרת ישראל בכדורגל. בשום אופן לא שוייך השם פלשתינה דווקא לערבים, אלא כאמור דווקא ליהודים. אמנם מדובר בכינוי לועזי ולא עברי במקור, אך הוא אומץ על ידי יהודים רבים בעוד שהערבים הקפידו לכנות עצמם כערבים.
בהקשר הזה יש לציין כי בחירת הערבים לאמץ את השם במהלך השנים לכינוי עצמם אינה באה אלא לשקף את דרישתם הטריטוריאלית- את ארץ ישראל פלשתינה כולה.

נערך לאחרונה על ידי קומוניסים בתאריך 07 אפריל 2018, 15:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2018, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
כרגיל, מדברים איתו על המציאות והוא מדבר על מילים וסמלים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2018, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
הסלע האדום כתב:
קומוניסים כתב:
הוא לא.

אלא חד וחלק 'פלסטינים'.

באותם שנים היו יהודים שנסעו באירופה ושכנעו יהודים לעלות ארצה, הם היו מכונים על ידם "הפלשתינאים". גם בשנים לאחר מכן, מוסדות יהודים כולנו פלשתינאים, כמו בנק לאומי, חברת החשמל, ואפילו נבחרת ישראל בכדורגל. בשום אופן לא שוייך השם פלשתינה דווקא לערבים, אלא כאמור דווקא ליהודים. אמנם מדובר בכינוי לועזי ולא עברי במקור, אך הוא אומץ על ידי יהודים רבים בעוד שהערבים הקפידו לכנות עצמם כערבים.
בהקשר הזה יש לציין כי בחירת הערבים לאמץ את השם במהלך השנים לכינוי עצמם אינה באה אלא לשקף את דרישתם הטריטוריאלית- את ארץ ישראל פלשתינה כולה.

ולכן ביטאתי את הערכתי לברל שכבר אז קרא להם בשמם - פלסטינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2018, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
א- אני מכיר בכך שלא תמיד ניתן למניעה ומכיר בזה שבמלחמה יש טעויות. אצלנו השלטון לא מחפש לרצוח חפים מפשע ככלי לקידום מטרותיו וזה בניגוד לחבריך מהחמאס. ברור שבמקום שניתן ואפשר למנוע הרג חפים מפשע יש לעשות זאת, וישראל עושה זאת אף במחיר שהיא משלמת בסיכון חיילי צה"ל. הדברים ידועים ומוכחים.

ב- אבל למה אתה ממשיך לדבר בשמי. תוכיח על אדם מסוים שהוא חף מפשע במלוא מובן המילה ותראה שאני מצטער על מותו. רק לפני כמה ימים מנגנוני התעמולה שלכם, כולל גם בפורום, דיברו על "טבח בחפים מפשע", שעות לאחר מכן התברר כי כמעט כל ההרוגים משוייכים לארגוני טרור שונים, על פי הודעת הארגונים עצמם! לא ראיתי שחזרתם בכם. ולא ראיתי פוסט התנצלות מצד בצלם.

ג- לא, באמת שאין לי רצון להגיב לטמטום הזה. חמאס יגיד שפניו לשלום? באמת כאילו? אני לא אצטרך להזכיר דברים שהם "אמרו" אלא מאות פיגועי התאבדות בהם חמאס רצח מאות נשים וילדים, רק משום היותם יהודים וישראלים.

ד- רגע אז מתנחל שחוגג יומולדת 18 הופך עצמו למטרה לגיטימית להישחט?
גם מתנחלת? אתה מבין שזה נשמע פסיכוטי? אתה מבין שאתה רחוק מלהיות "אוהב אדם" כמו שהיית רוצה שנראה אותך. חפים מפשע אינם מטרה לגיטימית אף פעם! בשום מקום! לעולם!

א. כאמור - לא חוכמה. אני לא צריך ממך התנצלות על טעויות.
וזה בעצם מקור הבעיה. אם אקסיומה היא שישראל מעולם לא פוגעת בחפים מפשע, אזי אין לעולם חף מפשע בו היא פגעה. המש"ל הכי קל בעולם. וגם הכי מטופש.
ב. סליחה? הנרצח צריך להוכיח שהוא חף מפשע, ולא הרוצח? פחחח.
תואיל ישראל להראות בעבור מה הגיע לאותם עזתים עונש מוות, ויהיה על מה לדבר. בנתיים, אשם על ידי שיוך לא תופס פה.
ג. כמובן שלא מעניין מה חמאס אומר. וגם לא מעניין מה אתה אומר, כשיש לנו כל כך הרבה הוכחות לשפל המוסרי שלך.
ד. חשבתי שברור שאני מתכוון שמי ש*בוחר* לגור שם, בניגוד למי שהובאו לשם על ידי משפחותיהם. סליחה על חוסר הבהירות. כולם שם אינם חפים מפשע. כן, גם נשים. מה קרה? נשים לא יכולות להיות פושעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2018, 18:07 
מש"ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2018, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
הסלע האדום כתב:
קומוניסים כתב:
הוא לא.

אלא חד וחלק 'פלסטינים'.

באותם שנים היו יהודים שנסעו באירופה ושכנעו יהודים לעלות ארצה, הם היו מכונים על ידם "הפלשתינאים". גם בשנים לאחר מכן, מוסדות יהודים כונו פלשתינאים, כמו בנק לאומי, חברת החשמל, ואפילו נבחרת ישראל בכדורגל. בשום אופן לא שוייך השם פלשתינה דווקא לערבים, אלא כאמור דווקא ליהודים. אמנם מדובר בכינוי לועזי ולא עברי במקור, אך הוא אומץ על ידי יהודים רבים בעוד שהערבים הקפידו לכנות עצמם כערבים.

אז בעצם יהודי ארץ ישראל הם אלה שלדברי כצנלסון חיברו בין האנטישמיות הנאצית והפגיון של אנשי ערב?
טוב לדעת שלטענתך כבר אז יהודי ישראל היו יהודוןנאצים כמו כל כך רבים ממשיכיהם בימינו, כמו שמראים אירועי השבוע האחרון.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2018, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
מש"ל
בהחלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2018, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: מקדשים את החיים :HEART2:
https://www.facebook.com/john.brown.3591/videos/1682534885166230/

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2018, 19:07 
חיילים מטומטמים :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2018, 19:46 
רק הכחדת האויב תביא לסיפוק אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2018, 20:07 
Noam כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2018, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

"מטומטמים"?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2018, 20:25 
KingAlpaca כתב:
לירון האדום כתב:

"מטומטמים"?!

הבעיה היחידה שיש לישראלים עם הסרטון הזה זה שהוא צולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2018, 21:02 
"לישראלים"
וואלה יופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2018, 21:04 
וכן, זה לא התפקיד של החייל לצלם ולהעלות. וזו עבירת משמעת שהוא יצטרך להיענש עליה. אבל איך ארגוני השמאל הקיצוני מסתערים על הסרטון כמוצאי שלל רב.. מטורפים. כאילו זכו בלוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2018, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
נו, בניגוד לרוב פשעי ישראל, לפשע הזה יש תיעוד.
זה באמת שלל רב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2018, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
קומו זועם שלא רצחו גם את השני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2018, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
ימני מצוי מהרצליה כתב:
ארגוני הסמול הקיצוני האלה והקטע הזה שלהם של קידוש החיים. זה לא כמו אצלנו ביהדות שבאמת מקדשים את החיים, זה קידוש חיים שיותר דומה לפולחן המוות בספרי הלימוד של הרשות!!!!!

בקיצור, קומוניסים, לא אכפת לאף אחד פה מהתרגילים שאתה עושה כדי לא להתמודד עם מה שאתה רואה, אבל אם עוד פעם תהיה מטומטם מספיק כדי לכתוב פה את הקלישאה הנבובה שלך על עליונות מוסרית\קידוש החיים\ווטאבר, אני אזכיר לך בדיוק עד כמה הקשקשת שלך מנותקת מהמציאות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2018, 22:14 
KingAlpaca כתב:
לירון האדום כתב:

"מטומטמים"?!

מטומטמים, טיפשים, רוצה להוסיף תאור משלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2018, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
KingAlpaca כתב:
לירון האדום כתב:

"מטומטמים"?!

מטומטמים, טיפשים, רוצה להוסיף תאור משלך?
לא יודע. לפחות אחד מהם רוצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 108  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: