ItaiH6 כתב:
כל זה מאוד נחמד אבל הוא היה דמות להזדהות אתה גם כשהוא לא היה מוכן להתאמן עם הקבוצה, למרות שהיה תחת חוזה, בשביל לעבור לכסף הגדול של חיפה (אני לא אזכיר את הציטוטים שיוחסו לו באותו זמן כי אני מאמין שהם כולם המצאות של חיים רמון)?
1.עברו ועוברים הרבה מאוד מים, ליגה לאומית והוא הקפטן.
2.אני לא מאמין לשום משפט שיצא מהפה של אף אחד מבעלי הבית של המועדון מאז סמי סגול, מבחינתי הם כולם שיחקו את אותו משחק ודפקו את המועדון כל אחד בדרך שלו.
3.זה בדיוק הכוונה שלי, למה שחקנים מרשים לעצמם את זה? כי ההתנהלות שלנו היא אותו דבר. נאה דורש שקודם כל שחקן שעושה שביתה משלם מחיר, ואם הוא לא משלם מחיר אז השדרה המקצועית והניהולית דפוקה מהיסוד שזה בדיוק מה שאני אומר, זה ששחקן עושה מה שהוא רוצה ולא עושים עם זה כלום זה על הניהול לא על השחקן.
נאה מקיים אם השחקן מקצועית והתנהגותית בסדר תכבדו את ההסכם מולו, לא רוצים להאריך חוזה לא צריך אפשר גם את זה לעשות מבלי לרדת על הברכיים ולהתבכיין שאין כסף כמו עלובי החיים.
4. כן הגענו למצב שהדמות היחידה שנשארה זה אביחי ידין, כל אחד זוכר לו מה שהוא רוצה, אני זוכר לו נגיד את הפעם שהוא רץ לשער 11 לאוהדי ביתר ושם להם את החולצה כמו דביל אבל דביל מרגש ואני צריך גם "דבילים" כאלה.
5.כי את גרשון רצו לקצץ רק קצת ואת חלפון רצו גם רק ברבע וזהבי זה היה כמעט וברק יצחקי זה כי הוא הלך להטעין את הטלפון וורמוט זה היה החלטה משותפת תמיד הכל סיפורי סיפורים וכמה ההנהלה הלכה לקראת...