תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 20:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1026 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ולמה אף אחד כאן לא מדבר על גירוש מבקשי המקלט?
הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 12:28 
teknoboy, זה עושה לך נעים לשלשל מילים בלי קשר לכלום?
אני קיבלתי כסף ממישהו מתיישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 12:31 
הבנות עם האו"ם על גירוש מסתננים
ישראל ונציבות האו"ם לפליטים סיכמו על גירוש של יותר מ-16 אלף מבקשי מקלט, בסיוען ובהתערבותן הישירה של מדינות מערביות. בתמורה, ישראל תתבקש להעניק מעמד ארעי בן 5 שנים ל-16 אלף מבקשי מקלט נוספים
ירון אברהם | החדשות | פורסם 02/04/18 13:26

פרסום ראשון: אחרי מאמצים דיפלומטיים שנמשכו זמן רב - ישראל הגיעה היום (שני) להבנות עם האו"ם בנוגע לגירוש מבקשי המקלט והמסתננים מהמדינה למדינות שלישיות. על פי ההסדר- ישראל תגרש כ-16 אלף פליטים ותעניק מעמד ארעי לאלפים אחרים בתוך 5 שנים.

על פי הפרטים שמפורסמים לראשונה ב"החדשות" Online, בין ישראל לבין נציבות האו"ם לפליטים סוכם כי יגורשו מהארץ למעלה מ-16 אלף מבקשי מקלט, בסיוען ובהתערבותן הישירה של מדינות מערביות. בתמורה, ישראל תתבקש להעניק מעמד ארעי בן חמש שנים ל-16 אלף מבקשי מקלט אחרים, בהתאם לקריטריונים שייקבעו בשיתוף פעולה בין ישראל לנציבות.

בישראל רואים את ההסכם כחסר תקדים, זאת משום שהאו"ם לא ממהר להתערב באופן ישיר בהוצאה אקטיבית של מבקשי מקלט מתחומי מדינה, וזאת הודות לשיחות הדיפלומטיות שנערכו בחודשים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ולמה אף אחד כאן לא מדבר על גירוש מבקשי המקלט?
הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 13:19 
קומוניסים כתב:
בר קולמוסא כתב:
קומוניסים כתב:
השקרנים היחידים זה חברים שלך שמקבלים כסף מהאיחוד האירופי וממשלות זרות כדי לשבש את זהותה של ישראל ולפגוע בה מבפנים

נמאס כבר מהשקר הזה. איזה ממשלות זרות רוצות לפגוע בישראל מבפנים ולמה?

יש רשימה של ממשלות זרות שמעבירות מיליוני יורו לארגונים שפועלים מתוך ישראל כדי לשנות את זהותה וצביונה. ארגונים שהאג'נדה שלהם היא ביטול זהותה היהודית של ישראל והם פועלים לקדם אותה בדרכים שונות ומגוונות. הפעילות של חלקם כוללת תמיכה בחרם על ישראל, הענקת סיוע משפטי למחבלים, הפרעות לחיילי צהל במילוי תפקידם, השמצת ישראל בזירה הבינלאומית תוך שימוש בשקרים ובדיות ועוד. וכן, בין השאר גם פועלים לעידוד הסתננות לתוך ישראל. הם מבינים היטב ש50 אלף היום זה רבע מיליון בעוד עשור ויותר מחצי מיליון בעוד שניים. השלב הבא מבחינתם זה לאזרח את כולם וכך המטרה מושגת. הם פשוט עושים שימוש במסתננים כדי להשיג מטרות פוליטיות (נקרא לזה כך בעדינות) וזה עצוב אבל אין לי שום טענה לא לגורמים המממנים ולא לגופים הנתמכים אלא רק לממשלה הזו שלא פועלת כרצון בוחריה ומאפשרת את הביזיון המתמשך הזה כבר שנים.

אבל מה האינטרס של הממשלות הזרות להרוס את ישראל ככה אם בד בבד הן משקיעות בישראל באופן נרחב בתעשייה, במדע, בחינוך ובביטחון?
מה בדיוק משמעות ההרס הזה שאתה מתאר, הם רוצים לחסל את המדינה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 13:21 
מה המשמעות של ההסכם עם האום?
לי זה נשמע דווקא טוב (גירוש למדינות שלישיות והתחייבות למתן הגנה על פי קרטריונים מוסכמים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 13:31 
מדובר גם על פיזור הנשארים וקליטתם ושיקום דרום תל אביב. סחתיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 13:34 
מי זה שר החוץ התותח שסידר לנו כזה הסכם?? :HEART2: :HEART2:
סתם, ראסמי קשה להאמין שהצלחנו לרתום את האום לפתרון משותף ומקובל. ממש חזון אחרית הימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy, זה עושה לך נעים לשלשל מילים בלי קשר לכלום?
אני קיבלתי כסף ממישהו מתיישהו?

לא יודע ולא אכפת לי.

לנושא ההסכם: נראה שיותר מזה אי אפשר לבקש. כרגיל, מתייחסים לישראל כמו לילד המפגר של הכיתה, מוותרים לה ועוזרים לה כדי שלא תרגיש יותר מדי "מיוחדת".
בהצלחה, נקווה שמוסדות המדינה והציבור יסתדרו עם קליטת כמה אלפי אנשים שעורם כהה.
ואם יש כוונה אמיתית מאחורי הדיבור על שיקום דרום תל אביב אז בכלל אחלה (אבל אני אישית אחכה לסיבה טובה להאמין שזה לא מס שפתיים, כמו שאר הטענות הישראליות בכל הנוגע לאותם כמה אלפי אנשים שקצת יותר כהים מהממוצע).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
הסכם מעולה. אם הוא ירגיז את הנאצי המטורלל זה בכלל יהיה נהדר. אין, המדינות המערביות המתערבות האלה, לא ינוחו עד שיבוללו פה את כולנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
זו ההודעה ששוחררה לעיתונות (שעלה ביססו את כל הכתבות), שאר פרטים יתגלו רק במסיבת עיתונאים בשעה 4:
ציטוט:
*הודעה לעיתונות*
*ישראל הגיעה להבנות משותפות חסרות תקדים עם נציבות האו"ם לפליטים להוצאת מהגרים מישראל*

מדינת ישראל ונציבות האו"ם לפליטים הגיעו להבנות משותפות חסרות תקדים באשר לסוגיית המהגרים. נציבות האו"ם לפליטים תפעל ליציאת אוכלוסיות אלה למדינות מערביות, ומדינת ישראל תסדיר את מעמד חלק מהאוכלוסיות שתישארנה.

במסגרת ההבנות המשותפות תפעל נציבות האו"ם לפליטים, באמצעות הסדרים עם מדינות מערביות שונות, ליציאה מישראל של לכל הפחות 16,250 מהגרים, ואילו ישראל תסדיר את מעמדם של אוכלוסיות מוגנות שמרביתן ממילא היו נשארות בישראל.

הבנות אלו יאפשרו יציאת מספר גדול יותר של מהגרים מישראל מאשר במתווה הקודם, וכל זאת בחסות האו"ם והקהילה הבינלאומית.
המתווה מחולק ל-3 שלבים ומתפרש על פני 5 שנים, אשר בסיומן תשתפר באופן משמעותי מציאות החיים בדרום ת"א ובשכונות.

ההסכם אושר ע"י היועץ המשפטי לממשלה ועולה בקנה אחד עם הדין הבינלאומי והפרקטיקה המקובלת.

כמו כן, תוקם מינהלת מיוחדת שתעסוק בתכנית לשיקום דרום תל אביב. בראש המינהלת יעמוד אביגדור יצחקי וישולבו בה גם נציגי עיריית תל אביב ונציגי השכונות. התקציב והמשאבים שנועדו ליישום ואכיפת המתווה הקודם יושקעו בפיתוח ושיקום דרום תל אביב.

בנוסף, במסגרת ההבנות סוכם על ריכוז מאמץ לעודד פריסה גיאוגרפית מאוזנת יותר של האוכלוסיות שיישארו בישראל, תוך הכוונה תעסוקתית, הכשרה מקצועית, התאמת מקומות עבודה וכו'.

לאור העובדה שמדינת ישראל ונציבות האו"ם לפליטים משלבות זרועות לשם מימוש מתווה זה, מתייתר הצורך להמשיך במדיניות הוצאה בכפייה למדינות שלישיות בתקופת יישום המתווה החדש.

ראש הממשלה ושר הפנים פעלו לקיום המתווה הקודם, אך בשל אילוצים משפטיים וקשיים מדיניים מצד המדינות השלישיות היה צורך להגיע להבנות חדשות ומשופרות שיבטיחו המשך יציאת אלפי מהגרים מישראל ומתן טיפול מקיף לבעיה.

*ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר הפנים אריה דרעי ימסרו היום (ב') הצהרות בנושא המתווה החדש בשעה 16:00, במשרד ראש הממשלה בירושלים.*

*האירוע פתוח לסיקור תקשורתי*.
הגעת תקשורת בשעה 14:30.
הגעת עיתונאים עם תעודות לע"מ בתוקף + תעודה מזהה נוספת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 14:12 
הסכם מצוין. הלוואי ויתבצע כפי שהוא מוצג עכשיו. :) :) :)

נערך לאחרונה על ידי אדום מטלי בתאריך 02 אפריל 2018, 14:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הנאו- פאשיסטים באטרף בטוקבקים :LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
מכיון שנועם ציטט את השקרן, התפתתי לקרוא את הבליו.
אני לא כותב לו תשובה, כי זה לא מעניין אותו ולא מעניין אותי לתקשר איתו.
מכיון שמסתובבים בפורום אנשים שיודעים שקומונוסים שקרן, אבל אינם בקיאים מספיק ויכולים לחשוב שמידי פעם הוא מדבר אמת, והספק מנקר בראשם שמא יש שמץ של אמת במה שהוא כותב על הגופים שמסייעים למבקשי המקלט, אני רוצה להבהיר את העניין הזה.

אני פעיל בעמותת א.ס.ף, אבל אני מניח שמה שאכתוב נכון גם לגבי גופים אחרים שמסייעים למבקשי המקלט, ולמעשה עושים את העבודה שבמדינות נורמליות המדינה אמורה לעשות (רופאים לזכויות אדם, המוקד לפליטים ומהגרים, האגודה לזכויות האזרח וכו').
א.ס.ף עוסקת ככל יכולתה בעזרה למבקשי מקלט, בעיקר בתחום הפסיכו-סוציאלי. מעולם לא שמעתי שיחה בסגנון "איך נשנה את האופי של מדינת ישראל" או "בואו נדאג שהאפריקאים יישארו כאן, ונשנה את המאזן הדמוגרפי". זה לא עולה על דעתו של אף אחד, יש כאן אך ורק דאגה עמוקה לגורלם של בני אדם מוכי גורל, ראויים לעזרה. זו האווירה, זו העבודה (בואו לפגוש את האנשים הללו, להכיר אותם, ונראה אם בזמן הזה יהיה בכלל מקום בראשכם למחשבות על "על אופיה של מדינת ישראל"...)

נו באמת, נראה לך שהם יחשפו את המניעים האמיתיים שלהם בפני מתנדבים עם כוונות טובות? זה לא בדיוק ישרת את האג'נדה שלהם.
דע לך שכשאתה לא שם הם מתכנסים במשרד, חובשים את הכאפיות, מדברים בחית ועין (ואפילו בע'ין ר"ל) וכותבים את הפרוטוקולים האמיתיים שלהם.

אדום מטלי כתב:
יתרה מזו, ובכך אדגים את הטימטום והאיוולת בטענות הללו: יש תוכנית של האו"ם, שנקראת RESETTLEMENT, שבה האו"ם דואג להעביר מבקשי מקלט במצבים קשים באופן קיצוני לארצות בהן יקבלו טיפול ראוי (בד"כ ארה"ב, שבדיה, קנדה). אנחנו מטפלים בבקשות כאלה מול האו"ם, וזה חלומם של רוב מבקשי המקלט. כן, למרות מה שאתם חושבים – רובם היו שמחים לעבור מכאן למקום בהם יטפלו בהם באופן ראוי, הן הממשלה והן האנשים ברחוב. התוכנית הזו מוגבלת מאד, למספר מאות בשנה, לצערנו. אנחנו פועלים ככל יכולתנו לאפשר לאנשים להגיע למקומות בהם יהיו להם חיים נורמליים מחוץ לישראל, ואם ניתן היה לאפשר זאת לעשרות אלפים – מה טוב.
הנה כי-כן – בדיוק הפוך מתאוריית האיוולת בה מנסים להציג אותנו.

כן כן.
קיבלתם עכשיו אופציה לכמה אלפים טובים, נראה אתכם עכשיו מתחמקים מחשיפת האג'נדה האמיתית שלכם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 14:13 
לא מכיר עדיין את כל פרטי ההסכם אך על פניו זה נראה רע במיעוטו. בטח לא מלהיב. לא ברור עדיין מה יקרה עם המסתננים שישארו לאחר אותה תקופה בת 5 שנים.

נערך לאחרונה על ידי קומוניסים בתאריך 02 אפריל 2018, 14:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
לא ברור עדיין מה יקרה עם המסתננים שישארו לאחר אותו תקופה בת 5 שנים.

אמן שבמסגרת פיזורם ברחבי הארץ תגלה שאתה שכן של כמה, ואם יש לך נכסים - שהם יגורו באותם בניינים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 14:17 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
לא ברור עדיין מה יקרה עם המסתננים שישארו לאחר אותו תקופה בת 5 שנים.

אמן שבמסגרת פיזורם ברחבי הארץ תגלה שאתה שכן של כמה, ואם יש לך נכסים - שהם יגורו באותם בניינים.

אם רק היה לי שקל על כל פעם שהייתי צריך לשכנע בעל נכס בהרצליה פיתוח וכפר שמריהו להשכיר את ביתו לנציגי שגרירות זרה מאפריקה..

זה בטח יפיל אותך מהכיסא אבל אני ביחסי שכנות מצווינים עם כל שכניי, ללא כל הבדל בגלל צבעם דתם ומוצאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
פליטים. לא מסתננים. נראה שעכשיו גם מדינת ישראל מודה בזה. כדאי שגם אתה תתחיל. זה רק יעשה אותך יותר יהודי ופחות יהודוןנאצי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

נערך לאחרונה על ידי ItaiH6 בתאריך 02 אפריל 2018, 14:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 14:19 
ItaiH6 כתב:
אדום מטלי כתב:
מכיון שנועם ציטט את השקרן, התפתתי לקרוא את הבליו.
אני לא כותב לו תשובה, כי זה לא מעניין אותו ולא מעניין אותי לתקשר איתו.
מכיון שמסתובבים בפורום אנשים שיודעים שקומונוסים שקרן, אבל אינם בקיאים מספיק ויכולים לחשוב שמידי פעם הוא מדבר אמת, והספק מנקר בראשם שמא יש שמץ של אמת במה שהוא כותב על הגופים שמסייעים למבקשי המקלט, אני רוצה להבהיר את העניין הזה.

אני פעיל בעמותת א.ס.ף, אבל אני מניח שמה שאכתוב נכון גם לגבי גופים אחרים שמסייעים למבקשי המקלט, ולמעשה עושים את העבודה שבמדינות נורמליות המדינה אמורה לעשות (רופאים לזכויות אדם, המוקד לפליטים ומהגרים, האגודה לזכויות האזרח וכו').
א.ס.ף עוסקת ככל יכולתה בעזרה למבקשי מקלט, בעיקר בתחום הפסיכו-סוציאלי. מעולם לא שמעתי שיחה בסגנון "איך נשנה את האופי של מדינת ישראל" או "בואו נדאג שהאפריקאים יישארו כאן, ונשנה את המאזן הדמוגרפי". זה לא עולה על דעתו של אף אחד, יש כאן אך ורק דאגה עמוקה לגורלם של בני אדם מוכי גורל, ראויים לעזרה. זו האווירה, זו העבודה (בואו לפגוש את האנשים הללו, להכיר אותם, ונראה אם בזמן הזה יהיה בכלל מקום בראשכם למחשבות על "על אופיה של מדינת ישראל"...)

נו באמת, נראה לך שהם יחשפו את המניעים האמיתיים שלהם בפני מתנדבים עם כוונות טובות? זה לא בדיוק ישרת את האג'נדה שלהם.
דע לך שכשאתה לא שם הם מתכנסים במשרד, חובשים את הכאפיות, מדברים בחית ועין (ואפילו בע'ין ר"ל) וכותבים את הפרוטוקולים האמיתיים שלהם.

אדום מטלי כתב:
יתרה מזו, ובכך אדגים את הטימטום והאיוולת בטענות הללו: יש תוכנית של האו"ם, שנקראת RESETTLEMENT, שבה האו"ם דואג להעביר מבקשי מקלט במצבים קשים באופן קיצוני לארצות בהן יקבלו טיפול ראוי (בד"כ ארה"ב, שבדיה, קנדה). אנחנו מטפלים בבקשות כאלה מול האו"ם, וזה חלומם של רוב מבקשי המקלט. כן, למרות מה שאתם חושבים – רובם היו שמחים לעבור מכאן למקום בהם יטפלו בהם באופן ראוי, הן הממשלה והן האנשים ברחוב. התוכנית הזו מוגבלת מאד, למספר מאות בשנה, לצערנו. אנחנו פועלים ככל יכולתנו לאפשר לאנשים להגיע למקומות בהם יהיו להם חיים נורמליים מחוץ לישראל, ואם ניתן היה לאפשר זאת לעשרות אלפים – מה טוב.
הנה כי-כן – בדיוק הפוך מתאוריית האיוולת בה מנסים להציג אותנו.

כן כן.
קיבלתם עכשיו אופציה לכמה אלפים טובים, נראה אתכם עכשיו מתחמקים מחשיפת האג'נדה האמיתית שלכם.

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
התוכנית הזאת נשמעת כמו חזון אחרית הימים. בעיקר הקטע שהצלחנו להשליך למדינות עשירות אחרות אחריות על 16 אלף מבקשי מקלט. לא מאמין, אבל הלוואי. באמת הלוואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
דרך אגב, קצת לא נעים, אבל יצא שמדינת ישראל קצת שלחה אלפי אנשים לגורל לא ידוע ברואנדה וכל זה והכל לחינם ועל פארש ובלי שום סיבה אמיתית...

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 14:32 
teknoboy כתב:
דרך אגב, קצת לא נעים, אבל יצא שמדינת ישראל קצת שלחה אלפי אנשים לגורל לא ידוע ברואנדה וכל זה והכל לחינם ועל פארש ובלי שום סיבה אמיתית...

ידידי, עזוב עכשיו. זה לא הזמן לחשבונות.
מדינות עשו ועושות הרבה עוולות, ויש עוד הרבה עבודה בדרך, כמו שאתה יודע.

על הדבר הזה צריך לשמוח!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
teknoboy כתב:

על הדבר הזה צריך לשמוח!

נראה לי שלא כדאי לצעוק יש לפני הגול וכל זה.
אני הייתי מחכה עם השמחה עד שיקרה משהו טוב בפועל ולא באיזו הודעה לעיתונות, או לפחות עד שהשופט יצביע על החצי (גם אם מהזווית שלנו נראה שהכדור עבר את קו השער).
אבל אולי אני פסימי מדי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 14:39 
teknoboy כתב:
אדום מטלי כתב:
teknoboy כתב:

על הדבר הזה צריך לשמוח!

נראה לי שלא כדאי לצעוק יש לפני הגול וכל זה.
אני הייתי מחכה עם השמחה עד שיקרה משהו טוב בפועל ולא באיזו הודעה לעיתונות, או לפחות עד שהשופט יצביע על החצי (גם אם מהזווית שלנו נראה שהכדור עבר את קו השער).
אבל אולי אני פסימי מדי.

קודם כל, ברור שהגירוש לאפריקה ייפסק עכשיו. זה הדבר הכי חשוב שקרה. כל השאר בונוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
אני גם לא מאמין. זה נשמע too good to be true. במיוחד כשזה מגיע מאנשים שעשור שלם ניצלו כל הזדמנות להסית, לשקר, ולהוציא מיליארדים, רק כדי להתחמק מלעשות את הדבר הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 14:59 
הפועל כתב:
אני גם לא מאמין. זה נשמע too good to be true. במיוחד כשזה מגיע מאנשים שעשור שלם ניצלו כל הזדמנות להסית, לשקר, ולהוציא מיליארדים, רק כדי להתחמק מלעשות את הדבר הנכון.

אני שמעתי על הרעיון המתהווה לפני יותר מחודש (מסיגל קוק אביבי, פעילה מאד רצינית לעזרת מבקשי המקלט). לכן אני מאמין שזה לא קישקוש. אותם אנשים שאני מסכים איתך עליהם, פחדו מההתנגדות ההולכת וגואה, ומצד שני נראה שמישהו "תפר" להם פתרון שלא יכלו לסרב לו. לא חושב שזה עבודה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
ישראל גם חתומה על אמנת הפליטים וכו' וכו'.
אני אישית ממש לא בטוח שהחתימה החדשה תהיה שווה יותר מהישנה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 15:39 
בקיצור עוד התקפלות של הממשלה החלשלושה הזאת שמדברת ימין ועושה שמאל קיצוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 15:44 
קומוניסים כתב:

:LAGUH!: :LAGUH!: :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

איזה זין זה שבסוף אי אפשר באמת לברוח מהמציאות, הא?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 15:54 
ביבי מצהיר שהמדינה השלישית לא עמדה בתנאים.
איך זה מסתדר עם ההצהרה של קומוניסים שהמדינה השלישית נפלאה לפליטים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2018, 16:00 
לאורך כל האשכול כתבתי כמה פעמים שאני לא כותב כאן על תקן דובר המדינה שפשעה לאורך כל הדרך בסוגייה הזו, והיום קיבלנו עוד פרק במסע הפסיכוטי הנפשע שלה. אתם יושבים בבית וצוחקים - ובצדק. איזה כיף זה להיות מיעוט שולי שעמדותיו מתקבלות לעומת דעת הרוב שמצביע ומקבל נבחרים שרלטנים. איזה כיף זה לקבל תמיכה ממדינות זרות לקידום האג'נדה שלכם כשאתם פועלים נגד האינטרס של עמכם שלכם. איזה כיף לכם לסמן עוד וי בדרך למטרה הסופית שלכם ולפתרון הסופי של האירופאים. אתם צוחקים. אבל... וזה אבל גדול. את החרא יאכלו הנכדים והנינים שלכם. מעניין מה תגמגמו להם כשישאלו את השאלות הקשות.

נערך לאחרונה על ידי קומוניסים בתאריך 02 אפריל 2018, 16:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1026 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: