אדום מטלי כתב:
מכיון שנועם ציטט את השקרן, התפתתי לקרוא את הבליו.
אני לא כותב לו תשובה, כי זה לא מעניין אותו ולא מעניין אותי לתקשר איתו.
מכיון שמסתובבים בפורום אנשים שיודעים שקומונוסים שקרן, אבל אינם בקיאים מספיק ויכולים לחשוב שמידי פעם הוא מדבר אמת, והספק מנקר בראשם שמא יש שמץ של אמת במה שהוא כותב על הגופים שמסייעים למבקשי המקלט, אני רוצה להבהיר את העניין הזה.
אני פעיל בעמותת א.ס.ף, אבל אני מניח שמה שאכתוב נכון גם לגבי גופים אחרים שמסייעים למבקשי המקלט, ולמעשה עושים את העבודה שבמדינות נורמליות המדינה אמורה לעשות (רופאים לזכויות אדם, המוקד לפליטים ומהגרים, האגודה לזכויות האזרח וכו').
א.ס.ף עוסקת ככל יכולתה בעזרה למבקשי מקלט, בעיקר בתחום הפסיכו-סוציאלי. מעולם לא שמעתי שיחה בסגנון "איך נשנה את האופי של מדינת ישראל" או "בואו נדאג שהאפריקאים יישארו כאן, ונשנה את המאזן הדמוגרפי". זה לא עולה על דעתו של אף אחד, יש כאן אך ורק דאגה עמוקה לגורלם של בני אדם מוכי גורל, ראויים לעזרה. זו האווירה, זו העבודה (בואו לפגוש את האנשים הללו, להכיר אותם, ונראה אם בזמן הזה יהיה בכלל מקום בראשכם למחשבות על "על אופיה של מדינת ישראל"...)
נו באמת, נראה לך שהם יחשפו את המניעים האמיתיים שלהם בפני מתנדבים עם כוונות טובות? זה לא בדיוק ישרת את האג'נדה שלהם.
דע לך שכשאתה לא שם הם מתכנסים במשרד, חובשים את הכאפיות, מדברים בחית ועין (ואפילו בע'ין ר"ל) וכותבים את הפרוטוקולים האמיתיים שלהם.
אדום מטלי כתב:
יתרה מזו, ובכך אדגים את הטימטום והאיוולת בטענות הללו: יש תוכנית של האו"ם, שנקראת RESETTLEMENT, שבה האו"ם דואג להעביר מבקשי מקלט במצבים קשים באופן קיצוני לארצות בהן יקבלו טיפול ראוי (בד"כ ארה"ב, שבדיה, קנדה). אנחנו מטפלים בבקשות כאלה מול האו"ם, וזה חלומם של רוב מבקשי המקלט. כן, למרות מה שאתם חושבים – רובם היו שמחים לעבור מכאן למקום בהם יטפלו בהם באופן ראוי, הן הממשלה והן האנשים ברחוב. התוכנית הזו מוגבלת מאד, למספר מאות בשנה, לצערנו. אנחנו פועלים ככל יכולתנו לאפשר לאנשים להגיע למקומות בהם יהיו להם חיים נורמליים מחוץ לישראל, ואם ניתן היה לאפשר זאת לעשרות אלפים – מה טוב.
הנה כי-כן – בדיוק הפוך מתאוריית האיוולת בה מנסים להציג אותנו.
כן כן.
קיבלתם עכשיו אופציה לכמה אלפים טובים, נראה אתכם עכשיו מתחמקים מחשיפת האג'נדה האמיתית שלכם.