אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:
לדעתי פסקת נחרצות שהוא אנס...
פסקת נחרצות שפרטיותה של נערה אומללה נפגעה.
פסקת את כל אלו מבלי לדעת דבר וחצי דבר על המקרה
כאשר אין לך או לאף אחד אחר שום מידע אמין לנסתמך מאחר
ולפי התקשורת מדובר בסרטון של כ 10 שניות. שברור שנחתך מסרט ארוך הרבה יותר.
והחמור מכל ( וזה מאחר ואני לא מנסה לפרום את חוטי מחשבותיך ) אתה אפילו לא מסוגל להודות שפעלת בחיפזון ושפטת לחומרה אדם, ולבקש סליחה בפני אלו שתקפת בנושא.
קודם כל, פרטיותה חוללה ברגע שהסרטון הופץ. זו לא דעה, זו עובדה.
שנית, גם כשהתייחסתי אליו (כלומר, למי שלפי כל מי שראה את הסרטון שכבש עם בחורה שלא מגיבה לסיטואציה) כאנס, זו עדיין דעתי ואני לא מתיימר לבסס עליה האשמה פלילית.
ממש כמו שאני קובע נחרצות שליברמן מושחת עד העצם, אבל עדיין מבין שבלי הוכחות חותכות אין יסוד להרשיע אותו. האם אני אמור להתנצל גם על זה?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
גם פרטיותו של וארן חוללה.
אבל אתה בחרת להגדיר את וארן אנס ואת הנערה אומללה ומסכנה, אלו גם עובדות.
לא ראית כלום, שמעת כמה אנשים מתלהמים וקבעת שצד אחד אשם (אנס) וצד שני חף מפשע ( מסכן ואמלל). ועוד רמזת שזה שהצד הראשון מתבייש במעשה שצולם מרמז על זה שלא בטוח הדברים נעשו בהסכמה ( שיבוש הליכי חקירה???).
שוב אני לא נכנס לנבחי ראשך אבל יש כאן בעיתיות רבה בצורת החשיבה, שלא מתיישבת עם המחשבה אותה אתה מנסה להציג.
אם העיקר הוא הפצת הסרטון, אתה לא יכול לתקוף את וארן שהוא הקורבן הכי גדול של הסיפור.
אבל בין לבין יש עיקר נוסף והוא הדרך בא אנחנו שופטים ןמגיבים לדברים, כאן זה שלירון ראה את הסרטון והגיב על בסיס מה שראה הרבה יותר מוסרי ונכון מלהגיב ללא ידיעה, לפסוק ותקוף מי שחושב אחרת (גם אם זה כן מידיעה) לטעות בפרשנות ואחרי זה אפילו לא להודות בכך. הגיע הזמן שאת ה" כבוד לזולת" נדע לתת גם לחברים בפורום וגם לשחקני בית"ר שפרטיותם מופרת.
כי בשורה התחתונה וראן כנראה לא ביצע שום עבירה אתה כן הוצאת את דיבתו רעה.