תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מטנפי הפורום המקצועיים
הודעהפורסם: 05 מרץ 2018, 11:39 
לירון האדום כתב:
נועם שחם כתב:
el dudernio כתב:
חדרה שבנס לא העיפה את נתניה שכולם גומרים ממנה כאן?

נתניה סיימה את העונה הסדירה עם 63 ( כולל ה 9 שהפחיתו לה )נקודות 9 יותר מעכו במקום השני ו 11 יותר מהפועל רג (שאיבדה את זני השחקנים הכי טובים שלה בינואר). עם מאז שערים של 33+

אנחנו בקצב של 61 נקודות ומאז שערים של 24+ הרבה מזה בגלל שנתניה היו קבוצה התקפה עם יותר מ 2 שערים למשחק ואנחנו קבוצה הגנה עם 0.6 שערי חובה

נרי, לנתניה יש את דיא סבע וערן לוי, שני שחקני התקפה ברמה הכי גבוהה שיש, עם נסיון עשיר. לך אין שום דבר שמתקרב לזה.

ההחלטה שההנהלה קיבלה העונה היא לבנות קבוצה שתעלה ליגה, ולא בניה לעונה הבאה. בטווח הקצר זה כנראה ישיג את המטרה, אבל לא נבנה פה שלד לשנה או לשנים הבאות. שום שחקן צעיר לא עשה העונה התקדמות, אין שום דם חדש, אין זרים שמתאימים לליגת העל. יש את ינקו, דגני וגוטליב שהם שחקני הרכב לגיטימיים בליגת העל, ואולי ברשצקי ועגייב שיכולים להיות חלק לגיטימי מהסגל אבל בטח לא בנויים כרגע להוביל את הקבוצה.

והבנאדם הבא שאומר לי שפיייסל מוליץ' זה חלוץ לליגת העל, דמו בראשו.

אם רוצים להיות כנים אז השחקנים הבאים יכולים לשחק בליגת העל בקבוצה שהמטרה שלה היא אמצע טבלה ולא מלחמי תחתית:
יאנקו, גוטליב, דגני, בנש, ידין, לקס, אוסטוינד, ברצשקי, עגייב, גנדה.
אלו שחקנים סבירים מאד.
תוסיף חיזוק של 3-4 ישראלים + זרים.

יש את יאנקו ,דגני, גוטליב ואולי ידין. השאר הם שחקני סגל שנאבקים על מקום ב-18. בטח לקס ובנש. בשביל לעשות קבוצה טובה אתה צריך לפגוע בשאר ואז תהיה כזה בדיוק בני יהודה. לאן שנושבת הרוח.
אבל כל הדיונים האלה לא משנים תכלס. עד שלא יבוא רוכש להפועל, אנחנו נהיה בדיוק בני יהודה. עונה ככה, עונה ככה, פעם ב 3 עונות נילחם על הירידה פעם ב-10 נרד (במקרה הטוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2018, 15:09 
לירון, הרשימה שנתת זועקת בינוניות וחוסר מחץ.

וידין ולקס בקושי מספיקים לליגה הלאומית אז עשה לי טובה. בנש זה שחקן ספסל שעידן כהן עולה לפניו. אם אתה רוצה קבוצה סופר בינונית שתסיים במקום שמיני-תשיעי עם 30 שערי ליגה, אז אתה צודק. סגל של הפועל רעננה בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2018, 15:21 
הא, וזה סבבה של סגל אם בא לך לחטוף עוד קצת רביעיות ממכבי ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2018, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
אני שמח מאוד שאנשים מתחילים להתפכח ולהבין את הנזק שהבעלים האלה עושים להפועל ואת העובדה שהמועדון הזה לא מתקדם לשום מקום.
אני לא מתכוון לעשות מנוי גם בעונה הבאה אם הם ימשיכו לחרבן על הקהל. אני לא מוכן שמוטי ברשצקי יהיה שחקן הרכב ויבקשו ממני על מנוי מחיר גבוה יותר משל מכבי חיפה. כל מי שכן מתכוון לעשות את זה כי הוא חושב שככה הוא אוהד נאמן ותומך הוא מטומטם והוא לוקח חלק פעיל בחורבן המקצועי של המועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2018, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
אני שמח מאוד שאנשים מתחילים להתפכח ולהבין את הנזק שהבעלים האלה עושים להפועל ואת העובדה שהמועדון הזה לא מתקדם לשום מקום.
אני לא מתכוון לעשות מנוי גם בעונה הבאה אם הם ימשיכו לחרבן על הקהל. אני לא מוכן שמוטי ברשצקי יהיה שחקן הרכב ויבקשו ממני על מנוי מחיר גבוה יותר משל מכבי חיפה. כל מי שכן מתכוון לעשות את זה כי הוא חושב שככה הוא אוהד נאמן ותומך הוא מטומטם והוא לוקח חלק פעיל בחורבן המקצועי של המועדון הזה.

המועדון הזה נחרב ביום שמוני הראל זכה בבמבי. אני גם רוצה שהפועל תהיה קבוצה שמשחקת כדורגל שכיף לראות ומתמודדת על תארים, אין אחד פה שלא רוצה דבר כזה.
גם אם יהיו 0 מנויים שנה הבאה זה לא יקדם אותנו למטרה הזאת, רק נעבור לידיים של החדל אמצעים הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2018, 16:41 
מסכים. רק מתקן שטביב זכה בבמבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2018, 17:21 
Eros Ramazzotti כתב:

סבבה, בוא נעיף אותם. אתה חי בעולם שלא קיים חבר. תחרים, תחרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מטנפי הפורום המקצועיים
הודעהפורסם: 05 מרץ 2018, 17:59 
לירון האדום כתב:
נתניה נותנת עונת שיא שלמעט סבע וערן לוי, אף אחד לא הכיר את שאר השחקנים שלהם.
או שתכף תגיד לי שגם את עמוס אתה מעדיף על יאנקו.
כל מה שאני טוען זה שאין להשליך את העונה הזאת על העונה הבאה.
זה ברור לכל בר דעת שנצטרך להתחזק ב2-3 ישראלים + זרים.
הסגל שלנו לא כזה רע כמו שמנסים להפוך אותו, בל נשכח שיש גם את גנדה שיחזור

עמוס שוער יותר טוב מינקו.
לקראת העונה הבאה תצטרך לשחרר המון שחקנים שלא מתאימים לליגת העל, רק אח״כ תבין כמה הבור עמוק וצריך לפחות 10 שחקנים חדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2018, 19:52 
נועם שחם כתב:
לירון, הרשימה שנתת זועקת בינוניות וחוסר מחץ.

וידין ולקס בקושי מספיקים לליגה הלאומית אז עשה לי טובה. בנש זה שחקן ספסל שעידן כהן עולה לפניו. אם אתה רוצה קבוצה סופר בינונית שתסיים במקום שמיני-תשיעי עם 30 שערי ליגה, אז אתה צודק. סגל של הפועל רעננה בערך.

אני מדבר על קבוצה שהמטרה שלה תהיה לא להסתבך בתחתית
ולנסות לסיים אמצע טבלה (כן, כמו רעננה כזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2018, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
el dudernio כתב:
חדרה שבנס לא העיפה את נתניה שכולם גומרים ממנה כאן?

נתניה סיימה את העונה הסדירה עם 63 ( כולל ה 9 שהפחיתו לה )נקודות 9 יותר מעכו במקום השני ו 11 יותר מהפועל רג (שאיבדה את זני השחקנים הכי טובים שלה בינואר). עם מאז שערים של 33+

אנחנו בקצב של 61 נקודות ומאז שערים של 24+ הרבה מזה בגלל שנתניה היו קבוצה התקפה עם יותר מ 2 שערים למשחק ואנחנו קבוצה הגנה עם 0.6 שערי חובה

נרי, לנתניה יש את דיא סבע וערן לוי, שני שחקני התקפה ברמה הכי גבוהה שיש, עם נסיון עשיר. לך אין שום דבר שמתקרב לזה.

ההחלטה שההנהלה קיבלה העונה היא לבנות קבוצה שתעלה ליגה, ולא בניה לעונה הבאה. בטווח הקצר זה כנראה ישיג את המטרה, אבל לא נבנה פה שלד לשנה או לשנים הבאות. שום שחקן צעיר לא עשה העונה התקדמות, אין שום דם חדש, אין זרים שמתאימים לליגת העל. יש את ינקו, דגני וגוטליב שהם שחקני הרכב לגיטימיים בליגת העל, ואולי ברשצקי ועגייב שיכולים להיות חלק לגיטימי מהסגל אבל בטח לא בנויים כרגע להוביל את הקבוצה.

והבנאדם הבא שאומר לי שפיייסל מוליץ' זה חלוץ לליגת העל, דמו בראשו.

נועם ערן לוי וסבע שקני התקפה ברמה הכי גבוהה שיש ולכן בשנים האחרונות הם מתנדנדים בין ליגת העל לליגה הלאומית. אם נגיד את זה בצורה פשוטה שאם לפני שלוש שנים היו מציעים לך את שניהם בחינם ורק לשלם להם משכורת לא בטוח היית לוקח אותם. לעומת זה דגני וגוטליב הם שחקנים שגם השנה הייתה בהם התענינות גם מקבוצות צמרת, ההבדל הוא שאצלך אלו שחקני הגנה ואצל נתניה התקפה.

גם לא ברור לי הדבר הזה ששום שחקן צעיר לא עשה התקדמות. גנדה עד שנפצע, עידן כהן, ברשצקי שחקן צעיר שנותנים לו במה. גם לא מצליח להבין למה להחתים זרים ברמת שכר של הליגה הלאומית לכמה שנים אם אתה מצפה לעלות ליגה ולהיות מסוגל לשלם סכומים גדולים יותר משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2018, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
עוד קצת נתונים שלנו מול נתניה (אחרי 25 משחקים):
הם עם 55 נקודות (אם אני מוסיף את ה-9 שהורידו להם), אנחנו עם 52.
הם ניצחו פעמיים בהפרש של 4, אנחנו פעם אחת.
הם פעמיים בהפרש של 3, אנחנו שלוש פעמים.
הם שלוש פעמים בהפרש של 2, אנחנו ארבע פעמים.

מספרים מאוד דומים.
גם בנצחונות בכלליות יש לנו יותר. לנו 16, להם 15.
העניין המרשים לגמרי אצלם (שזה אכן מרשים מאוד) היה שהם לא הפסידו בכלל עד השלב הזה, אלא עשו הרבה תיקו (מרובה שערים, שגם גרם לזה שהם הבקיעו הרבה יותר מאיתנו).

כן, הם היו יותר טובים מאיתנו, ולראיה ה-3 נקודות הפרש לטובתם, אבל זה לא פער גדול, ובגדול אנחנו בקצב די דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2018, 22:01 
red in blood כתב:

מספרים מאוד דומים.
העניין המרשים לגמרי אצלם (שזה אכן מרשים מאוד) היה שהם לא הפסידו בכלל עד השלב הזה, אלא עשו הרבה תיקו (מרובה שערים, שגם גרם לזה שהם הבקיעו הרבה יותר מאיתנו).

כן, הם היו יותר טובים מאיתנו, ולראיה ה-3 נקודות הפרש לטובתם, אבל זה לא פער גדול, ובגדול אנחנו בקצב די דומה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2018, 22:49 
לירון האדום כתב:
red in blood כתב:

מספרים מאוד דומים.

העניין בהשוואה לנתניה היא הבנייה לעונה שאחרי,אותי אישית זה מה שעניין העונה שתהיה איזושהי
בנייה שתייצר המשכיות לשנים הבאות.
הדעות בפורום חלוקות בעניין,אני מתקשה להאמין שיש לנו כרגע יותר מ3/4 שחקני הרכב לליגת העל
ולא יודע מה לומר לגבי הסגל הרחב.
ולפני שאתה מגיב יש גם עניין של ציפיות,אתה מדבר על להיות רעננה כזה בשיפולי הפלייאוף בואכה מרכז טבלה,
אני מדבר על להיות הפועל ת״א...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2018, 23:20 
די נו, כל ההשוואה למכבי נתניה זה כל כך חכמה בדיעבד.

איזה "חשיבה לטווח ארוך" הייתה שם בדיוק בשנה שעברה? הרכישה של אולסק מקביליו יפו? עלי מוחמד שהיה עם רזומה בדיוק כמו של ליגנה? אביב אברהם שעלה מהנוער? גם סבע וערן לוי היו בשפל, אחרי קרע בצולבת (ערן לוי בכלל היה סוס מת).

הם פשוט עשו עונה שהכל הצליח להם בה. פגעו ברכש זול מאוד (אולסק, ורגיץ, קוגבניה ובעיקר עלי מוחמד ששילמו לו שכר מינימום בערך) והחיו מחדש את סבע וערן לוי. היה להם שם טון של מזל ואף אחד לא האמין שהשחקנים האלה ייתנו את מה שהם נתנו ונותנים בליגת העל. לומר עכשיו שהם תכננו הכל ואנחנו חושבים רק לטווח קצר זו גניבת דעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2018, 23:35 
Oleg Neduda כתב:

איזה "חשיבה לטווח ארוך" הייתה שם בדיוק בשנה שעברה? הרכישה של אולסק מקביליו יפו? עלי מוחמד שהיה עם רזומה בדיוק כמו של ליגנה? אביב אברהם שעלה מהנוער? גם סבע וערן לוי היו בשפל, אחרי קרע בצולבת (ערן לוי בכלל היה סוס מת).

הם פשוט עשו עונה שהכל הצליח להם בה. פגעו ברכש זול מאוד (אולסק, ורגיץ, קוגבניה ובעיקר עלי מוחמד ששילמו לו שכר מינימום בערך) והחיו מחדש את סבע וערן לוי. היה להם שם טון של מזל ואף אחד לא האמין שהשחקנים האלה ייתנו את מה שהם נתנו ונותנים בליגת העל. לומר עכשיו שהם תכננו הכל ואנחנו חושבים רק לטווח קצר זו גניבת דעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 00:05 
Oleg Neduda כתב:

תראה,להגיד שהכל מזל זה מגניב לאללה,יודע מה אני לא יודע אם הם תיכננו או לא תיכננו
בשורה התחתונה זה הצליח להם.
מישהו כתב פה השבוע איזה כיף להתניה שיש להם שחקן נוער שעולה לשחק ומביא תוצרת
מתי היה לך אחד כזה? הוקיץ מייד הגיב שזה נדיר אבל יש שם עוד כמה כמו אביב אברהם ועוד חברה צעירים
שהם חלק בלתי נפרד מההצלחה שלהם העונה.
אז בוא נסכם,לא אמרתי שהם תיכננו משהו כתבתי מה הייתי רוצה ומצפה מהמועדון שלנו,
בחירה שלך להסתכל על זה כעל מזל ו״פגעו״ בזרים וכל “הארעיות” הזאת שאצלנו אף פעם זה לא קורה משום מה.
בשורה התחתונה התוצאות מדברות ושם זה מעבר לתוצאות רואים שיש דרך,להגיד מי האמין והכל הלך להם זו גניבת
הדעת.
אפשר גם לפרגן.(הוקיץ תעשה לי פרח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מטנפי הפורום המקצועיים
הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 00:56 
red in blood כתב:

מספרים מאוד דומים.

נצחנו פעמיים בהפרש של 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 00:58 
nati כתב:
red in blood כתב:

מספרים מאוד דומים.

נצחנו פעמיים בהפרש של 4.

לא ניצחנו ב-4 הפרש העונה לפני המשחק מול כפ"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 00:58 
הסגל של נתניה בעונה שעברה הורכב מערימה ענקית של נו ניימס, פלוס דיא סבע (שחקן עם רקורד בינוני בליגת העל אחרי שנה שלמה בחוץ) וערן לוי (שאף קבוצה בליגה לא רצתה לגעת בו). לקרוא לזה מחשבה קדימה ולהפועל לא, בזמן שבסגל של הפועל יש בערך פי שתיים שחקנים עם קריירה בליגת העל, זה מגוחך בכל רמה אפשרית.
לגבי הפרגון, קשה לזקוף לזכותם את הפריצה הפסיכית של דיא סבע או את העונה המצוינת של ערן לוי (הם לא בדיוק גילו אותם, אלה שחקנים שכבר היו חתומים אצלם). את ההצלחה עם מוחמד וקוגבנייה דווקא כן. האם היה כאן סקאוטינג משובח או המון מזל? לא ברור. בכל מקרה היה פה לא מעט מזל כי גם הסקאוט הכי טוב בעולם לא יכול לחזות שמישהו שנתן עונה טובה בקבוצת מרכז טבלה בלאומית יהפוך בודאות לאחד הקשרים הטובים בליגת העל תוך עונה אחת.
השורה התחתונה היא שגם אם נעשתה עבודה יסודית ונכונה בנתניה, האמירה שהם חשבו קדימה יותר מהפועל היא חסרת ביסוס לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
adom4 כתב:
nati כתב:
red in blood כתב:

מספרים מאוד דומים.

נצחנו פעמיים בהפרש של 4.

לדעתי שנים לא ניצחנו ב-4 הפרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 01:19 
הוקיץ' כתב:
הסגל של נתניה בעונה שעברה הורכב מערימה ענקית של נו ניימס, פלוס דיא סבע (שחקן עם רקורד בינוני בליגת העל אחרי שנה שלמה בחוץ) וערן לוי (שאף קבוצה בליגה לא רצתה לגעת בו). לקרוא לזה מחשבה קדימה ולהפועל לא, בזמן שבסגל של הפועל יש בערך פי שתיים שחקנים עם קריירה בליגת העל, זה מגוחך בכל רמה אפשרית.
לגבי הפרגון, קשה לזקוף לזכותם את הפריצה הפסיכית של דיא סבע או את העונה המצוינת של ערן לוי (הם לא בדיוק גילו אותם, אלה שחקנים שכבר היו חתומים אצלם). את ההצלחה עם מוחמד וקוגבנייה דווקא כן. האם היה כאן סקאוטינג משובח או המון מזל? לא ברור. בכל מקרה היה פה לא מעט מזל כי גם הסקאוט הכי טוב בעולם לא יכול לחזות שמישהו שנתן עונה טובה בקבוצת מרכז טבלה בלאומית יהפוך בודאות לאחד הקשרים הטובים בליגת העל תוך עונה אחת.
השורה התחתונה היא שגם אם נעשתה עבודה יסודית ונכונה בנתניה, האמירה שהם חשבו קדימה יותר מהפועל היא חסרת ביסוס לחלוטין.

מה זה פריצה פסיכית של סבע? ומה זה עונה מצויינת של ערן לוי? כאילו כל הקבוצה פח ולא מאומנת
ושני השחקנים הללו עושים יש מאין? הם משחקים לבד על המגרש? יצא לך לראות משחקים של נתניה?
ערן לוי ודאי סבע הם חלק מקבוצה מאומנת היטב וכשזו שנה שנייה כבר אז הדברים הולכים יותר חלק ובתיאום,
קרי-הקבוצה מאומנת.
התמהיל והחיבור של הקבוצה הוא שגורם להם להתבלט ולא להיפך.
אבל זה כבר באמת עניין של השקפה וגישה איך לראות את הדברים,בזה אני לא אשכנע אותך.
לגבי השורה התחתונה שלך נוכל לאמוד את זה רק בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 07:22 
KID A כתב:
adom4 כתב:
nati כתב:
red in blood כתב:

מספרים מאוד דומים.

נצחנו פעמיים בהפרש של 4.

לדעתי שנים לא ניצחנו ב-4 הפרש.

אם אני לא טועה, אמרו בשידור שזה קרה בפעם האחרונה ב-2013 (או 2014) נגד מכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 07:40 
קודם כל מדברים פה כאילו בהפועל אין בנייה בכלל, בעיני זה תמוה.
הפועל של המחזורים האחרונים (לצער האולטראס ושלי מכניסתו של גוטליב להרכב) הפכה להיות קבוצה קשוחה בהגנה אף יותר.
הדבר החשוב ביותר שנעשה ולדעתי גם היה החשוב בנתניה הגיע מאמן טוב סוף סוף.
הוא בינואר תיקן את הסגל הנוראי שאיווניר בנה, הכניס פיזיות ומהירות.
הביא שחקנים טובים (מוליץ׳, עגייב, חוגי, פירסמן) אומנם זאת מיני מהפכה של 4 שחקנים, אבל תוך חודשיים זה התייצב ונראה טוב.
יש עוד מלא מחזורים,12. זה מספיק זמן עכשיו לתת לכמה שחקנים במה קצת יותר גדולה.
בנוסף כנראה זיקרי יצטרף, עשה עבודה טובה מאוד בכפ״ס(חלק גדול מזה שהם נראים עכשיו ככה, זה שאין להם כלום בהתקפה) ועושה עבודה טובה גם ברעננה.
עידן כהן עשה התקדמות, ברשצקי מאז שרפואה הוריד אותו לספסל דקה 33 התקדם מאוד, הרפורד בנוער נראה טוב, ינקו השתפר.
הקהל של הפועל חייב תוצאות מיידיות, אבל תהליכי בנייה של משהו טוב לוקחים יותר זמן.
לדעתי הכיוון הוא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 10:54 
ברונו ברור שמכיוון שהקבוצה מאומנת זה עוזר לסבע ולוי להתבלט (למרות שבמקרה של סבע מדובר בכישרון אדיר שנמצא בגיל שבו שחקנים פורצים, בעיני זה היה עניין של זמן).
העניין הוא שאין כאן דבר וחצי דבר עם מחשבה קדימה לעומת הפועל. אפשר לחשוב שהפועל לא השקיעו במאמן. השקיעו, עם הראשון נפלו, עם השני הצליחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 10:54 
jonati כתב:
קודם כל מדברים פה כאילו בהפועל אין בנייה בכלל, בעיני זה תמוה.
הפועל של המחזורים האחרונים (לצער האולטראס ושלי מכניסתו של גוטליב להרכב) הפכה להיות קבוצה קשוחה בהגנה אף יותר.
הדבר החשוב ביותר שנעשה ולדעתי גם היה החשוב בנתניה הגיע מאמן טוב סוף סוף.
הוא בינואר תיקן את הסגל הנוראי שאיווניר בנה, הכניס פיזיות ומהירות.
הביא שחקנים טובים (מוליץ׳, עגייב, חוגי, פירסמן) אומנם זאת מיני מהפכה של 4 שחקנים, אבל תוך חודשיים זה התייצב ונראה טוב.
יש עוד מלא מחזורים,12. זה מספיק זמן עכשיו לתת לכמה שחקנים במה קצת יותר גדולה.
בנוסף כנראה זיקרי יצטרף, עשה עבודה טובה מאוד בכפ״ס(חלק גדול מזה שהם נראים עכשיו ככה, זה שאין להם כלום בהתקפה) ועושה עבודה טובה גם ברעננה.
עידן כהן עשה התקדמות, ברשצקי מאז שרפואה הוריד אותו לספסל דקה 33 התקדם מאוד, הרפורד בנוער נראה טוב, ינקו השתפר.
הקהל של הפועל חייב תוצאות מיידיות, אבל תהליכי בנייה של משהו טוב לוקחים יותר זמן.
לדעתי הכיוון הוא טוב.

די נו, אתה מדבר כאילו יש איזו אינדיקציה לליגת העל. הליגה שאתה משחק בה היא כלום ושום דבר, קבוצות אוויר. אתמול היתה פעם ראשונה (חוץ ממכבי חיפה בגביע) שאשכרה שיחקת כדורגל וזה ברור שנגד קבוצות כל כך חלשות, בשניה שעושים טיפה לחץ אין להם סיכוי.
אין קבוצה אחת בליגה הזו שלוחצת או מנסה ללחוץ וזו לא אינדיקציה לליגת העל. מה שכן, דגני וגוטליב הם בהחלט שני בלמים יותר מראויים לליגת העל, ועידן כהן בחלק שני טוב של העונה. אני אגב לא חושב שרפואה חושב אחרת.
אני אוהב את רפואה, אמרתי את זה מהשניה שהוא הגיע, אני חושב שלרב שחקני הסגל הנוכחי אין מקום בליגת העל, ראו את זה גם אתמול בשחקנים שפשוט יכולת הביצוע והחשיבה שלהם היא נמוכה (הירש, ברשצקי בעיקר). שחקן כמו אביחי ידין שאתמול היה טוב, הוא גם מבוגר וגם מאוד מאוד מוגבל ביכולת שלו להשתתף בהנעת כדור ושבירת לחץ. צריך לעשות חיזוקים חכמים ושיהיה הרבה מזל עם זרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 11:12 
אני את דיא סבע רוצה כבר 3 עונות בהפועל אז די מצחיק שאומרים שהוא היה איזה nobody קודם. שחקן מצויין שסבל מפציעות.

ובכל מקרה נתניה זה לא הענין פה. הענין הוא בניית קבוצה לליגת העל, כזו שתתמודד לכל הפחות על מקום בפלייאוף העליון.

אם היינו רואים תצוגה כמו של אתמול בעוד איזה 3-4 משחקים, הייתי הרבה יותר אופטימי. אני חושב שבחלק הקדמי ובמרכז המגרש יש לנו כרגע חומר בינוני של מרכז טבלה/תחתית. עגייב הוא השחקן היחיד בחלק הקדמי שיש לו כשרון מעל הממוצע. ברשצקי זה אחד שחובת ההוכחה עעדין עליו.

ולגבי גנדה, בחיאת, הבנאדם מוכשר מאד אבל כל כך רחוק מהבשלות שנדרשת משחקן בליגת העל. עד היום העסק אצלו רחוק מלהתחבר וגם מגמת שיפור לא הייתה אצלו, להיפך, מתחילת העונה הוא הלך אחורה. זה לא שחקן שאתה יכול לבנות עליו כרגע יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 12:02 
נועם שחם כתב:
אני את דיא סבע רוצה כבר 3 עונות בהפועל אז די מצחיק שאומרים שהוא היה איזה nobody קודם. שחקן מצויין שסבל מפציעות.

ובכל מקרה נתניה זה לא הענין פה. הענין הוא בניית קבוצה לליגת העל, כזו שתתמודד לכל הפחות על מקום בפלייאוף העליון.

אם היינו רואים תצוגה כמו של אתמול בעוד איזה 3-4 משחקים, הייתי הרבה יותר אופטימי. אני חושב שבחלק הקדמי ובמרכז המגרש יש לנו כרגע חומר בינוני של מרכז טבלה/תחתית. עגייב הוא השחקן היחיד בחלק הקדמי שיש לו כשרון מעל הממוצע. ברשצקי זה אחד שחובת ההוכחה עעדין עליו.

ולגבי גנדה, בחיאת, הבנאדם מוכשר מאד אבל כל כך רחוק מהבשלות שנדרשת משחקן בליגת העל. עד היום העסק אצלו רחוק מלהתחבר וגם מגמת שיפור לא הייתה אצלו, להיפך, מתחילת העונה הוא הלך אחורה. זה לא שחקן שאתה יכול לבנות עליו כרגע יותר מדי.

נועם, אני לא חושב שיש הבדל בין החשיבה של ראשי הפועל בקיץ האחרון לבין החשיבה של נתניה או כל קבוצה אחרת (והרי סביב זה סובב הדיון). בהפועל זה פשוט עבד פחות טוב מנתניה. כולם חושבים אותו דבר, אצל חלק זה מצליח יותר ואצל חלק לא. הפועל הייתה שמחה מאוד לפגוע בשחקנים האלמוניים שלה כמו שנתניה פגעה עם מוחמד, אולסק, קובי מור ושות', אבל רצה הגורל והיא לא פגעה. זה יותר עניין של מזל מאשר שכל/מדיניות/תכנון. באמת שאני מנסה להסתכל על הרכש שעשתה נתניה ולא רואה שום דבר יוצא דופן בהתנהלות מאשר ההתנהלות של הניסנובים בקיץ ברמת המדיניות וחשיבה.

דבר נוסף - בסופו של יום אני מעריך שמהשחקנים שחתומים כבר עכשיו בהפועל, יישארו בשנה הבאה השחקנים הבאים: דודי אלון, ינקו, דגני, גוטליב, עידן כהן, ידין, לקס, ברשצקי, גנדה, עגייב וזיקרי. ביחס לתקציב שכולנו יודעים שיועמד בשנה הבאה זה בסיס בסדר גמור. הרי גם בתחילת השנה לא חשבת שאם נעלה נוכל להתמודד על אליפות נכון? אני חושב שהבסיס שיעלה בשנה הבאה הוא בסדר גמור. תוסיף עליו 4-5 זרים ושניים-שלושה ישראלים ותקווה שתפגע ברכש. אם תפגע תהיה בצמרת. אם לא תפגע תנוע בין מרכז טבלה לתחתית. אבל זה כבר יותר עניין של אילוצי תקציב מאשר תכנון ובנייה לטווח ארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 12:09 
אני לא חולק עליך.

הטענה העיקרית שלי בנושא בניית הסגל היא לגבי הזרים. כל ההתנהלות בנושא הייתה חובבנית מן ההתחלה. גם ההחתמה של גלבאן וגם ההחתמה של הברזילאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 12:43 
Oleg Neduda כתב:
נועם שחם כתב:

נועם, אני לא חושב שיש הבדל בין החשיבה של ראשי הפועל בקיץ האחרון לבין החשיבה של נתניה או כל קבוצה אחרת (והרי סביב זה סובב הדיון). בהפועל זה פשוט עבד פחות טוב מנתניה. כולם חושבים אותו דבר, אצל חלק זה מצליח יותר ואצל חלק לא. הפועל הייתה שמחה מאוד לפגוע בשחקנים האלמוניים שלה כמו שנתניה פגעה עם מוחמד, אולסק, קובי מור ושות', אבל רצה הגורל והיא לא פגעה. זה יותר עניין של מזל מאשר שכל/מדיניות/תכנון. באמת שאני מנסה להסתכל על הרכש שעשתה נתניה ולא רואה שום דבר יוצא דופן בהתנהלות מאשר ההתנהלות של הניסנובים בקיץ ברמת המדיניות וחשיבה.

דבר נוסף - בסופו של יום אני מעריך שמהשחקנים שחתומים כבר עכשיו בהפועל, יישארו בשנה הבאה השחקנים הבאים: דודי אלון, ינקו, דגני, גוטליב, עידן כהן, ידין, לקס, ברשצקי, גנדה, עגייב וזיקרי. ביחס לתקציב שכולנו יודעים שיועמד בשנה הבאה זה בסיס בסדר גמור. הרי גם בתחילת השנה לא חשבת שאם נעלה נוכל להתמודד על אליפות נכון? אני חושב שהבסיס שיעלה בשנה הבאה הוא בסדר גמור. תוסיף עליו 4-5 זרים ושניים-שלושה ישראלים ותקווה שתפגע ברכש. אם תפגע תהיה בצמרת. אם לא תפגע תנוע בין מרכז טבלה לתחתית. אבל זה כבר יותר עניין של אילוצי תקציב מאשר תכנון ובנייה לטווח ארוך.

ההבדל המהותי בחשיבה הוא שבנתניה ידעו לבחור צוות אימון נכון עבורם שאחראי על הרכש
וחא כמו בהפועל שהבעלים החתימו כמה שחקנים על דעת עצמם.
וכל מילה שנועם כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

נועם אתה רוצה אותו אבל הוא תקוע בנתניה שירדה איתו ליגה.. או לא איזה כוכב שהיה ברור שהוא בדרך להיות השם החם של העונה. בגדול מבלינת שם ואפסייד גוטליב לא נופל ממנו ואף צעיר יותר. בניגוד לסבע גוטליב הוא באמת הדבר הבא בעמדה שלו בארץ, סליחה הדבר הנוכחי. דגני וערן לוי שכיכב לפני 3 שנים בכדורגל חוםים ובחיזוק קבוצת המליונים של שייע העונה לשם אולסטאר הם שחקנים לפחות באותו לבל, כאשר בטח שלפני שנתיים דגני היה 2 רמות מעליו.

ביקשת קידום שחקנים צעירים אז ברשצקי, כהן, נחמיאס, גמדה הם דוגמאות לך. היציבות של כהן והיגולת שלו עד כה בהחלט עולים על משח ורבע של איזה כישרון נתנייתי... שכיף לראות.

שוב הענין הוא שאצלינו הם שחקני הגנה ובנתניה הם התקפה.

כנל לגבי הבניה לעתיד.

ינקו
פירסמן, גוטליב, דגני, כהן עם 2 חיזוקים לספסל / הרכב אלו חמישיית הגנה שיכול בכיף לפתוח בליגת העל שנה הבאה.

תוסיף לזה 4 זרים 2 למרכז מגרש, קשר התקפי וחלוץ ( ביחד עם זיקרי, עגייב, ברשצקי ידין ולקס) זה סבבה לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: