jonati כתב:
קודם כל מדברים פה כאילו בהפועל אין בנייה בכלל, בעיני זה תמוה.
הפועל של המחזורים האחרונים (לצער האולטראס ושלי מכניסתו של גוטליב להרכב) הפכה להיות קבוצה קשוחה בהגנה אף יותר.
הדבר החשוב ביותר שנעשה ולדעתי גם היה החשוב בנתניה הגיע מאמן טוב סוף סוף.
הוא בינואר תיקן את הסגל הנוראי שאיווניר בנה, הכניס פיזיות ומהירות.
הביא שחקנים טובים (מוליץ׳, עגייב, חוגי, פירסמן) אומנם זאת מיני מהפכה של 4 שחקנים, אבל תוך חודשיים זה התייצב ונראה טוב.
יש עוד מלא מחזורים,12. זה מספיק זמן עכשיו לתת לכמה שחקנים במה קצת יותר גדולה.
בנוסף כנראה זיקרי יצטרף, עשה עבודה טובה מאוד בכפ״ס(חלק גדול מזה שהם נראים עכשיו ככה, זה שאין להם כלום בהתקפה) ועושה עבודה טובה גם ברעננה.
עידן כהן עשה התקדמות, ברשצקי מאז שרפואה הוריד אותו לספסל דקה 33 התקדם מאוד, הרפורד בנוער נראה טוב, ינקו השתפר.
הקהל של הפועל חייב תוצאות מיידיות, אבל תהליכי בנייה של משהו טוב לוקחים יותר זמן.
לדעתי הכיוון הוא טוב.
די נו, אתה מדבר כאילו יש איזו אינדיקציה לליגת העל. הליגה שאתה משחק בה היא כלום ושום דבר, קבוצות אוויר. אתמול היתה פעם ראשונה (חוץ ממכבי חיפה בגביע) שאשכרה שיחקת כדורגל וזה ברור שנגד קבוצות כל כך חלשות, בשניה שעושים טיפה לחץ אין להם סיכוי.
אין קבוצה אחת בליגה הזו שלוחצת או מנסה ללחוץ וזו לא אינדיקציה לליגת העל. מה שכן, דגני וגוטליב הם בהחלט שני בלמים יותר מראויים לליגת העל, ועידן כהן בחלק שני טוב של העונה. אני אגב לא חושב שרפואה חושב אחרת.
אני אוהב את רפואה, אמרתי את זה מהשניה שהוא הגיע, אני חושב שלרב שחקני הסגל הנוכחי אין מקום בליגת העל, ראו את זה גם אתמול בשחקנים שפשוט יכולת הביצוע והחשיבה שלהם היא נמוכה (הירש, ברשצקי בעיקר). שחקן כמו אביחי ידין שאתמול היה טוב, הוא גם מבוגר וגם מאוד מאוד מוגבל ביכולת שלו להשתתף בהנעת כדור ושבירת לחץ. צריך לעשות חיזוקים חכמים ושיהיה הרבה מזל עם זרים