תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 16:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 22 פברואר 2018, 20:46 
הוקיץ' כתב:
הניהול המקצועי בירושלים העונה מזכיר את הפועל בעונה שעברה, רק שאפילו הפועל לא היו מספיק טיפשים כדי לתת לרועי חגאי חוזה לעונה נוספת.

הפועל בשנה שעברה הייתה מספיק טיפשה בשביל שנאבד את הזכות לרדת על הטיפשות של קבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2018, 21:04 
הא? מה הקשר?
בגלל שהפועל מתנהלים רע אסור לי להגיד שקבוצות אחרות מתנהלות גרוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 22 פברואר 2018, 21:08 
טוני מיטשל חתם בגליל
בנג'מין מקאולי באשדוד

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2018, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
טוני מיטשל חתם בגליל
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

הד קייס רציני למיטב זכרוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2018, 00:38 
כן, בגלל זה (בין היתר) נחתך מחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2018, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
בארץ הקודש הד קייסים מביאים אליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2018, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
בארץ הקודש הד קייסים מביאים אליפות

או שהופכים למנהלי בתי ספר ....

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2018, 22:57 
מכ' חיפה החתימה פוינט גארד אמריקאי בוגר לואיזיאנה טק, ששיחק בעיקר בדרום אמריקה ובמדי נבחרת פנמה. צפוי לנחות בימים הקרובים ולדפוק 20 ו-10 אסיסטים ביום א' הקרוב
https://sports.walla.co.il/item/3138941

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 07:40 
פישונט כתב:
מכ' חיפה החתימה פוינט גארד אמריקאי בוגר לואיזיאנה טק, ששיחק בעיקר בדרום אמריקה ובמדי נבחרת פנמה. צפוי לנחות בימים הקרובים ולדפוק 20 ו-10 אסיסטים ביום א' הקרוב
https://sports.walla.co.il/item/3138941

שחקן אמריקאי ששיחק בפנמה. מי ראה את זה בא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
דוראנד יכול לשדרג אותנו הגנתית, שחקן הגנה מעולה שיכול לשמור גם על פורוורדים (משהו שאין לנו בכלל כרגע). ואם לוקחים בחשבון שזה במקום מקי שלא שומר, אז בכלל זה יהיה שדרוג גדול.
הוא גם סקורר טוב ויעיל מאוד שתמיד קולע באחוזים גבוהים, פינישר טוב, יכול לקלוע שלשות, עושה נקודות במתפרצת, יכול לשחק בלי הכדור וגם לייצר נקודות במידת הצורך. לא שחקן קלאץ' ולא שחקן שאמור להיות האופציה הראשונה בהתקפה, אבל בדיוק בשביל זה יש את ג'רל (מה שלא היה לנו בעונה של דוראנד בהפועלׂ).
נתן שתי עונות טובות מאוד בברינדיסי, אחת מהן לצד אדריאן. די מוזר השחרור מהג'י-ליג, לעתים די רחוקות חותכים משם שחקנים וגם כשזה קורה מדובר בדרך כלל בשחקנים חלשים ושוליים, והוא נתן שם מספרים יפים.
הלוואי שנביא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 18:38 
כל מילה.
למעט הקטע של הקליעה הוא די עונה על כל הדרישות עבורנו.
מסוגל לשחק במספר עמדות מה שיתן לנו ורסטיליות, כולל הובלת כדור כך שלא נישאר עם רביב וג'רל כמובילי כדור יחידים. הוא גם שחקן מגרש פתוח מצוין שזה אלמנט שמאוד לוקה בחסר אצלנו.
כמובן שהוא גם יתן עוד אופציה התקפית שאנחנו זקוקים לה נואשות ועל השדרוג ההגנתי מיותר לדבר.
להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
הוא גם ריבאונדר סביר,
שזה נחמד בקבוצה שהגבוהים שלה הם גינת ומרקוביץ' הזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
לא יעשו שינוי אלא אם כן שחקן יגמור את העונה בשל פציעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2018, 23:03 
צסקא❤

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2018, 09:20 
קומוניסים כתב:
צסקא❤

+20
לא יאמן שזה נדחף בקושי לאשכול שאר הליגה. העיקר שלהפועל ירושלים יש אשכול משלה. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2018, 12:21 
red psycho כתב:
קומוניסים כתב:
צסקא❤

+20
לא יאמן שזה נדחף בקושי לאשכול שאר הליגה. העיקר שלהפועל ירושלים יש אשכול משלה. :bang:

רק מראה מה מכבי הפכה להיות, פעם כל הפסד שלהם באירופה היה חגיגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
כמו שנכתב אתמול באשכול אחר, אילת בדרך לעקוף אותנו. אבל מה חדש? זה מה שקורה בכל עונה. הם פותחים רע, אבל בזמן שאנחנו מתעסקים בשטויות כמו לרצות את המאמן עד כדי הגחמות הכי קטנות בשביל שלא יעשה לנו סבוטאז' (זה באמת מה שחושבים בהנהלה. אם לא נרצה את המאמן הוא יעשה סבוטאז' עד שניאלץ לפטר אותו), להאשים את השחקנים שהם לא נלחמים מספיק ולמצוא שעירים לעזאזל, לא להביא חיזוק או להביא חיזוק לא נכון מהסיבות הלא נכונות, באילת עושים את השינויים המתבקשים ועוקפים אותנו בסיבוב. ריטואל שחוזר על עצמו עונה אחרי עונה.
יש להם יתרון עלינו בזרים בכל עמדה.
קיצ'ן, עם כמה שהוא זר חלש, עדיף על מקי.
לויד עדיף על מקניל.
גריפין עדיף על גפני.
ועל ההשוואה בין טרדוול להווארד אפשר לוותר, הם לא משחקים באותו ענף בכלל.

עם זרים כאלה, לא צריך יותר מישראלי אחד מצוין (שמחון) בשביל להיות קבוצה סבירה לכל הפחות. למישהו יש ספק בסגלים הנוכחיים למי יש סיכוי יותר גבוה לתפוס מקום טוב בסיום הליגה הסדירה ולעשות משהו בפלייאוף?
להם לא נשאר עוד מקום לשינויים, כי הם עשו לא מעט טעויות בתחילת העונה, ועדיין הם נמצאים במקום יותר טוב מאיתנו מבחינת הסגל. לנו לעומת זאת יש מרחב תמרון עצום לשינויים אבל אנחנו לא עושים כלום, כי המאמן אוהב את קבוצת החטיארים שהוא בנה, והוא מאמין שעם עוד קצת הוראות ועוד טיפה שיחות אישיות פתאום נהיה קבוצת כדורסל טובה.

העיקר שימשיכו לצחוק ולזלזל במוטי אמסלם. בנאדם מגעיל אבל מנהל הרבה יותר טוב ממה שיש אצלנו לצערי. והוא מוכיח את זה גם בלי הכסף של הרציקוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 10:49 
כדאי גם לציין שאת הזר הכי טוב באילת, טרידוול, החתים מוטי אמסלם, על דעתו, בקיץ עוד לפני שבכלל החתים מאמן. יש יותר סיכוי שחייזרים ינחתו בדרייב אין מאשר שזה יקרה בהפועל. זה אותו מוטי אמסלם שמנע החלפה של קאליף ווייאט בטיילור באטל והציל לאילת את הקבוצה.
באותו הזמן אצלנו "הולכים אחרי המאמן" וכשמבקשים להתערב לו מסבירים "בשביל מה החתמנו מאמן" מהתרסקות להתרסקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
טוב בואו לא נהפוך אותו לרד אאורבך בגלל שניצחו כמה משחקים ברצף. גם כשפרנקו עשה את זה המבקרים שלו פה עדיין לא חשבו שהוא כזה גאון, ובצדק. בגבעת שמואל הקבוצה של אמסלם התנדנדה בלי הפסקה בין ליגה ראשונה לשניה. כשהיינו בליגה שניה היה לו תקציב יותר גבוה והפועל עדיין היתה יותר טובה, והבקעה עלתה ליגה על חשבוננו רק אחרי שנפצעו לנו שני שחקני חמישיה.
גם השנה הם התבחבשו המון עם שחקנים והחתמות תמוהות, אף אחד פה לא כתב נאומי הלל לאמסלם כשכל השינויים האלו לא עבדו, והם החתימו מספיק גארדים בשביל שתי קבוצות. ובסופו של דבר הם עדיין באמצע הטבלה עכשיו יחד עם כולן וכבר גמרו את מכסת החלפות הזרים שלהם באמצע העונה.
אני מסכים שצריך לעשות אצלנו שינוי (אם אפשר כספית, ולדעתי אי אפשר), ומסכים שצריך לשנות גישה ביחס למאמנים. זה לא אומר שצריך להאדיר את מה שקורה בקבוצות אחרות.

בכלל, יש נטיה להרבה אוהדים אצלנו לקחת תמיד את הקבוצה שבדיוק מצליחה באיזה רגע נתון, להתייחס לזה בתור איזה מודל הצלחה קל לחיקוי וברור, ולהתעצבן כמה זה ביזיון שלא מחקים את זה אצלנו. אז כשהרצליה נותנת איזו עונה טובה פעם ב5 שנים, פתאום אקוניס גאון, וכשהם חוזרים לתחתית כולם שוכחים מזה. כנ"ל נהריה. וכשחיפה בפוקס משתחלת לפיינל פור אז ג'ף רוזן זו התגלות המשיח שכתב את הספר על ניהול סגל, וכשהם כמעט יורדים ליגה כולם שוכחים מזה.

עדיף קצת להירגע ולהפסיק להסתכל על דשא של אחרים בדיוק כשהוא ירוק. בסה"כ לאורך זמן הפועל נמצאת במקום שהיא ראויה לו מבחינה תקציבית, וההישגים שלה לא שונים מהותית מאלו של קבוצות עם תקציב דומה. לא התרסקות ולא בטיח. יכול וצריך להיות יותר טוב, אבל להפוך את הפועל לאיזה כישלון מקצועי מהדהד ויוצא דופן זה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
מוטי אמסלם הוא אשפת אדם מושחת ויש האומרים שעוסק בפלילים אבל כדורסל הוא יודע לנהל יותר טוב מהרבה אנשים בארץ (כולל אצלנו)
ועדיין לא הייתי רוצה אותו אצלי בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 15:06 
הפועל כתב:
טוב בואו לא נהפוך אותו לרד אאורבך בגלל שניצחו כמה משחקים ברצף. גם כשפרנקו עשה את זה המבקרים שלו פה עדיין לא חשבו שהוא כזה גאון, ובצדק. בגבעת שמואל הקבוצה של אמסלם התנדנדה בלי הפסקה בין ליגה ראשונה לשניה. כשהיינו בליגה שניה היה לו תקציב יותר גבוה והפועל עדיין היתה יותר טובה, והבקעה עלתה ליגה על חשבוננו רק אחרי שנפצעו לנו שני שחקני חמישיה.
גם השנה הם התבחבשו המון עם שחקנים והחתמות תמוהות, אף אחד פה לא כתב נאומי הלל לאמסלם כשכל השינויים האלו לא עבדו, והם החתימו מספיק גארדים בשביל שתי קבוצות. ובסופו של דבר הם עדיין באמצע הטבלה עכשיו יחד עם כולן וכבר גמרו את מכסת החלפות הזרים שלהם באמצע העונה.
אני מסכים שצריך לעשות אצלנו שינוי (אם אפשר כספית, ולדעתי אי אפשר), ומסכים שצריך לשנות גישה ביחס למאמנים. זה לא אומר שצריך להאדיר את מה שקורה בקבוצות אחרות.

בכלל, יש נטיה להרבה אוהדים אצלנו לקחת תמיד את הקבוצה שבדיוק מצליחה באיזה רגע נתון, להתייחס לזה בתור איזה מודל הצלחה קל לחיקוי וברור, ולהתעצבן כמה זה ביזיון שלא מחקים את זה אצלנו. אז כשהרצליה נותנת איזו עונה טובה פעם ב5 שנים, פתאום אקוניס גאון, וכשהם חוזרים לתחתית כולם שוכחים מזה. כנ"ל נהריה. וכשחיפה בפוקס משתחלת לפיינל פור אז ג'ף רוזן זו התגלות המשיח שכתב את הספר על ניהול סגל, וכשהם כמעט יורדים ליגה כולם שוכחים מזה.

עדיף קצת להירגע ולהפסיק להסתכל על דשא של אחרים בדיוק כשהוא ירוק. בסה"כ לאורך זמן הפועל נמצאת במקום שהיא ראויה לו מבחינה תקציבית, וההישגים שלה לא שונים מהותית מאלו של קבוצות עם תקציב דומה. לא התרסקות ולא בטיח. יכול וצריך להיות יותר טוב, אבל להפוך את הפועל לאיזה כישלון מקצועי מהדהד ויוצא דופן זה לא רציני.

אתה חושב שאצל מוטי אמסלם הווארד היה שורד כל כך הרבה? ומקי? אתה חושב שאצל אמסלם מאמן היה משחרר את וויליאמס והאוול בשלב קריטי של העונה? אתה חושב שאצל אמסלם, כשאלאנדו טאקר נפצע ומתירים למאמן להביא במקומו מחליף הוא היה נותן לו להביא את ברנדן דאוסן, שמספיק גוגל כדי להביא שהוא שחקן לעמדות 4-5 ובחיים לא מחליף לטאקר?
הניהול של אמסלם הוא כמה וכמה דרגות מעל מה שקורה בהפועל, אם בכלל ניתן לקרוא למה שקורה בהפועל מבחינה מקצועית "ניהול". ואני מבטיח לך שאם אמסלם היה מנהל את הפועל מאז העלייה לליגת העל הקבוצה הייתה בלפחות פיינל פור אחד.
אבל לא שחלילה אני מייחל לזה. ממש לא. אני מייחל לזה שההנהלה תבין, פעם אחת, שהקבוצה הזו שייכת לא לדני פרנקו אלא לאוהדים ולהנהלה ושתתנהל בהתאם. דיברת על ג'ף רוזן? אני ממש לא חושב שהגישה הניהולית של חיפה נכונה. אני ממש לא חושב שזה ניהול נכון - שההנהלה בוחרת את סגל השחקנים. אבל יודע מה? לפחות הגישה של רוזן זה: "אני שם את הכסף, אני לוקח אחריות". הגישה של הפועל זה: אנחנו מגייסים עשרה מיליון, ופרנקו מגשים בהם את "החזון המקצועי" שלו. זו גישה כל כך מופרכת. לא רק בכדורסל. אלא בכל עסק שמכבד את עצמו. אני לא מכיר עסק שבו הופכים את המנכ"ל לסוג של קיסר. זה לא עובד ולא יכול לעבוד. זו פשוט התנהלות לא סבירה. שוב, אם בכלל אפשר לקרוא לזה "התנהלות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
פרוויס אני לוקח את מה שאמרת ומנסה להשליח את זה לבחירות הקרובות.

מי מהמועמעדים יכול לנהל מקצועית את הפועל?
אשמח לקבל שם 1.

עד אז מאחר ואין בהפועל אדם בעל יכולת לניהול מקצועי מן הלגיטימי לתת את המפתחות בתחום לשכיר הבכיר, להלן המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 15:54 
el dudernio כתב:
פרוויס אני לוקח את מה שאמרת ומנסה להשליח את זה לבחירות הקרובות.

מי מהמועמעדים יכול לנהל מקצועית את הפועל?
אשמח לקבל שם 1.

עד אז מאחר ואין בהפועל אדם בעל יכולת לניהול מקצועי מן הלגיטימי לתת את המפתחות בתחום לשכיר הבכיר, להלן המאמן.

אתה מכוון לאיש מקצוע. ואני אומר לך שרמי יכול לעשות את זה יפה מאוד. גם מוטי אמסלם הוא לא איש מקצוע. אבל הוא מספיק שנים בענף, והוא יודע איך העסק עובד, והוא מעורב מאוד במה שצריך. רמי צריך לעשות את אותו הדבר. ומבחינתי ההתנהלות הזו מתחילה עוד לפני שאתה מחתים את המאמן. אתה מבהיר לו שיש פה הנהלה שמעורבת ומתערבת כשזה נראה לה. ויש לה גם דעה מקצועית. ואם למאמן לא מתאים? אז בהצלחה. שילך למכבי חיפה או לאילת. שם לא יתערבו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
זה לא מענין אותי מאד כמה הווארד היה שורד, ומה טאקר היה עושה אצלו. כי כמו שאמרתי, זאת לא חוכמה להסתכל על מצב של קבוצה ספציפית בנקודה ספציפית והחלטה ספציפית שעשו ולאמר "זה שאנחנו לא כמוהם זה ביזיון וחרפה והתרסקות". זאת הטית אישור קלאסית, וכדי להימנע ממנה צריך להסתכל על ביצועים לאורך זמן. ולאורך זמן הביצועים של מוטי אמסלם לא משמעותית יותר טובים משל הנהלת הפועל ולא מראים לי שהוא איזה מנהל גאון שחייבים לחקות אותו.

אנחונ צריכים ללמוד מטעויות שלנו, ולהשתפר, ולעשות דברים יותר נכון. נקודה. כך שיש דברים ספציפיים שכדאי אולי לאמץ. אבל כמכלול אין מה להסתכל על מוטי אמסלם או לג'ף רוזן או אף אחד, וחבל על הזמן להביא כל פעם מי מהמנהלים האחרים בליגה כדוגמה ומופת. אף אחד מהם לא הגאון מוילנה לעומת רמי וידידיה, אפילו לא קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 18:53 
בטח שזה צריך לעניין אותך. כי זה הסיפור עם ניהול קבוצת כדורסל מקצוענית. לדעת לנהל אותה מקצועית ולנהל את המאמן שלך. לדעת להגיד לו "אדוני, הזר הזה הולך הביתה". הרי אם היית מנחית את סגל פתיחת העונה של אילת בהפועל היינו תקועים עם אותם זרים ומחכים שאלאנדו טאקר, אחרי פציעה, יחזור לעצמו ושומעים כל מיני סיפורי מעשיות על כך שהסיבוב הראשון לא קריטי. כל החוכמה של אמסלם זה שמראש הוא מנהל את הקבוצה בצורה כזאת שהמאמן הוא חלק מהמערכת ולא ראש המערכת. ואם הוא חושב שדמטריוס טרידוול הוא שיחוק, והוא יכול להחתים אותו ביוני, אז הוא מחתים אותו ויודע שהמאמן יסתדר איתו ולא יעשה פרצופים. אצלנו חושבים על המאמן. ומה יקרה אם המאמן לא יחזיק ממנו. ו"מעמד המאמן" ועוד בולשיט כזה. במקום לומר למאמן שהמועדון מחזיק מהשחקן הזה ושיסתדר או שילך לקבוצה אחרת (שם בטח לא יתערבו לו).
ואני לא מביא לך דוגמא לעונה אחת. אלא שתי עונות שאותן הוא הציל בגלל דומיננטיות ניהולית. ויודע מה? לך אפילו לעונה שהם עלו מהלאומית. בזמן שאצלנו החתימו את אלעד אליהו (תוך ויתור על שחקנים הרבה יותר טובים) הוא החתים שחקנים כמו סקוורר שגם הלכו איתו לליגת העל. עובדתית, מאז שהבקעה/אילת חזרו לליגת העל הם בכל עונה מצליחים יפה מאוד. ומתקדמים תוך כדי העונה. בעוד שהפועל על ה"ניהול" הלא קיים שלה בכל עונה כמעט בכל עונה הולכת אחורה. ונותנת למאמנים שלה לקבל החלטות שלא מקדמות את הקבוצה בכלום (ואני עדין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
זה לא מענין אותי מאד כמה הווארד היה שורד, ומה טאקר היה עושה אצלו. כי כמו שאמרתי, זאת לא חוכמה להסתכל על מצב של קבוצה ספציפית בנקודה ספציפית והחלטה ספציפית שעשו ולאמר "זה שאנחנו לא כמוהם זה ביזיון וחרפה והתרסקות". זאת הטית אישור קלאסית, וכדי להימנע ממנה צריך להסתכל על ביצועים לאורך זמן. ולאורך זמן הביצועים של מוטי אמסלם לא משמעותית יותר טובים משל הנהלת הפועל ולא מראים לי שהוא איזה מנהל גאון שחייבים לחקות אותו.

אנחונ צריכים ללמוד מטעויות שלנו, ולהשתפר, ולעשות דברים יותר נכון. נקודה. כך שיש דברים ספציפיים שכדאי אולי לאמץ. אבל כמכלול אין מה להסתכל על מוטי אמסלם או לג'ף רוזן או אף אחד, וחבל על הזמן להביא כל פעם מי מהמנהלים האחרים בליגה כדוגמה ומופת. אף אחד מהם לא הגאון מוילנה לעומת רמי וידידיה, אפילו לא קרוב.

מה? בחמש בשנים האחרונות שהם ואנחנו באותה הליגה, הם סיימו מעלינו ארבע פעמים. בעונה היחידה שלא, הם העיפו אותנו בסדרה. הם הגיעו ארבע פעמים לחצי הגמר ופעם אחת לגמר. העיפו את מכבי בסדרה. זה נקרא "לא משמעותית יותר טוב"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 19:24 
דובראש כתב:
מוטי אמסלם הוא אשפת אדם מושחת ויש האומרים שעוסק בפלילים אבל כדורסל הוא יודע לנהל יותר טוב מהרבה אנשים בארץ (כולל אצלנו)

אלי טביב בגרסת הכדורסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
דובראש כתב:

אלי טביב בגרסת הכדורסל?

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=919219

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 42,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 20:19 
מסכים עם הפועל.
אני חושב שספציפית אמסלם הוא מנהל עם הבנה טובה בכדורסל (הרבה מעל הממוצע בליגה), אבל הנטייה שלנו לחשוב שבכל קבוצה אחרת טוב יותר היא מגוחכת.
בתחילת העונה גמרו פה על נהריה והשתמשו ב"הצלחה" שלהם כדי לנגח את העבודה שנעשית אצלנו. תנסו למצוא את נהריה עכשיו בטבלה, אתם תצטרכו לרדת הרבה למטה עד שתמצאו אותם.
יש לי הרבה ביקורת על ההתנהלות שלנו, אבל זה לא שבשאר הליגה המצב טוב במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
יורם כתב:
Asafas כתב:
דובראש כתב:

אלי טביב בגרסת הכדורסל?

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=919219

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 42,00.html

היה פה אשכול שלם ביום שחשבו שהרציקוביץ יבוא ביחד איתו..אבל חמש שנים לך תזכור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: