תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 21:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אדי גוטליב
הודעהפורסם: 12 פברואר 2018, 11:08 
הסבתא של הפועל כתב:
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:
נועם שחם כתב:
אני רואה שאנשים פה קצת לוקים בזכרונם אז אזכיר:

הרוכשים של הפועל תל אביב התחייבו לקבל על עצמם את החוזה של גוטליב ממועד הפירוק ואילך כםי שבית המשפט התיר להם.

גוטליב בצעד בלתי לגיטימי חדל מלהתאמן וסירב לקחת חלק במשחקי הקבוצה בתקופה הזו, בניגוד לחוק ותוך פגיעה מקצועית קשה במועדון.

לגיטימי, אולי. הרבה יותר לגיטימי זה לא לרצות לראות את השחקן הזה דורך במועדון בחיים שלו.

לא אמרתי לויאליות ללא גבולות, אבל גם לא להפקיר את החברים שלך ואת האוהדים במצב כזה. אם זה כבר לא לגיטימי אז באמ שאני לא מבין למה אתם בכלל טורחים להיות אוהדים של קבוצת כדורגל.

הובטח לו בחוזה מענק חתימה בסך 100,000₪ שלא שולם. לא יודע מה איתך, אבל כל מעסיק שהיה מבריז לי עם 100,00₪ הייתי מגלה כלפיו חוסר לויאליות ומנסה כל דרך לדפוק אותו בחזרה.
הוא לא נהג שונה משוינפלד, אלטמן, מה שמשותף להם שהיה להם ביקוש.
מי שהפקיר את המועדון, ופגע בה מקצועית, אלה האנשים שקנו מטביב את המועדון.
ה

המעסיק לא "הבריז" לו. המעסיק נקלע להליכי חדלות פרעון. ועובדה שאפילו אלטמן בנקודת זמן מסויימת שם בצד את המלחמות ועלה לשחק כדי לנסות להשאיר את המועדון בליגה. אם אלטמן יכול, גם גוטליב יכול, כמו כל השחקנים האחרים. אם היה נלחם להשאיר את המועדון ובקיץ עושה את המלחמות המשפטיות, הייתי מעריך אותו פי אלף.

אני מוכן לחתוך את הזין אם היו מעלימים ממך אלף שקל, לא מאות אלפים, אם היית עובר על זה שתיקה.
תאמין לי שהוא היה לויאלי כלפיי עסק שדפק אותו יותר מכל אחד מאיתנו, ותחסוך ממני את ההצטדקות של מעסיק נקלע לחדלון פרעון, אם היית עובד בעסק שנקלע לחדלי פרעון לא היית נשאר לנסות להציל אותו בפחות מחצי מהכסף שהובטח לך היית בורח משם כל עוד נפשך בך, ועל הדרך מזמבר אותם בתביעה יפה.

זה לא ענין של לעבור על זה בשתיקה. זה ענין של מעסיק שקרס כלכלית, ולא היה שום דבר שגוטליב יכול היה לעשות כדי לשנות את זה. כל החרמות, התביעות וההליכים לא היו יכולים לשנות את הסיטואציה הכלכלית והמשפטית שנוצרה.

במצב שנוצר לגוטליב לא הייתה שום ברירה אלא להמשיך לקיים את החוזה שלו. הוא בחר בצעד שהזיק לכולם בצורה ילדותית (במטרה לנסות אולי לסחוט מן הרוכשים עוד כסף, שהם לא מחוייבים לשלם). הוא נהג בצורה לא חכמה ולא קרא נכון את הסיטואציה וגם על הדרך יצא בנאדם קטן.

מבחינה משפטית וכלכלית לא היה נגרם לגוטליב שום נזק אם היה ממשיך להתנהג כמו מקצוען ולעלות לשחק (בעיקר כשבתקופה הזו הוא קיבל משכורת מהרוכשים החדשים). הוא רק היה מרוויח מזה ואולי גם היה מצליח לעבור קבוצה בקיץ. מה גוטליב עשה? גם אכל דגים מסריחים, גם חטף את המלקות וגם גורש מהעיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2018, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
נועם, אפשר להתווכח על תוכן הדברים שבהם הוא נהג, אבל אי אפשר להתווכח עם זה שמקצועית הוא מעולה לנו וזה הדבר היחידי שצריך להיות מעניין לקבוצה.
היום כבר אין כן נאמן לא נאמן, יש רק טוב מקצועית או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2018, 11:36 
נועם, בסוף כולם רוצים את טובת המועדון. בוא נתחיל הזה שאנשים ומועדונים יכולים לטעות ולחזור בהם.
המקרה הזה הוא לחלוטין לא קליר קייס של "היה בסדר" או "לא היה בסדר". לשחקן יש קריירה, היו חייבים לו הרבה כסף מבין שהוא רצה לעזוב ופחות עניין אותו המצב של הקבוצה. זה ההבדל בין אוהד לשחקן מקצוען שזו הפרנסה שלו ולשאלתך, מה הטעם בלהיות אוהד כדורגל, זה לרצות שהקבוצה שלך תצליח ובסוף היחידים שהקבוצה חשובה להם ונשארים לאורך כל הדרך הם האוהדים. לא השחקנים ולא הבעלים.
ובסופו של יום זכותך לא לרצות אותו בקבוצה או לא לחבב אותו. ברגע שהוא בקבוצה, לדעתי, חובתך כאוהד היא לקבל אותו, כל עוד הוא לא השהייה שלו בקבוצה לא מחבלת בה. אז אתה יכול לטעון ששחקן כזה שנשאר בקבוצה מחבל בה לטווח ארוך, זה יהיה טיעון קלוש מאוד.
כדורגל נהיה ביזנס, כסף מביא את השחקנים, שחקנים הולכים לכסף. איפה שיש שחקנים הכי טובים יש הצלחות וזהו. בסוף זה מה שמעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2018, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
נורמה ג'ין כתב:
נועם שחם כתב:
זה בכלל לא קשור לאולטראס.

זה שחקן שבתקופה הכי קשה של המועדון ב-20 השנים האחרונות החליט להחרים משחקים ולצאת למלחמת חורמה משפטית במועדון.

לתת לגוטליב לשחק זה מסר הכי שלילי שיכול להיות לארגון הזה. זה אומר שאנחנו מוכנים לתת לשחקן לשחק גם אם הלויאליות שלו למועדון היא אפס, כל עוד הוא משחק טוב. מבחינתי זה לא עובר.

לא אקלל שחקן של הפועל ולא אשרוק לו בוז, אבל זה אחד מאותם מקרים שהאולטראס צודקים. אין לי שום רצון לראות את גוטליב בהפועל גם אם הוא הבלם הכי טוב בעולם. שיתנו לו לשחק כדי שיהיה לו ערך ובקיץ להפטר ממנו למרבה במחיר (ורצוי שדווקא לקבוצה שהוא פחות ירצה).

:ROSE:

זה לא משנה כמה הדברים האלה נכונים, כל עוד אולטראס הפועל תפסו צד נגדי בעניין, חלק גדול מאוד מהאוהדים יהיו בעד רק כדי להראות שגם הם יודעים לעשות דווקא
והיו מוכרים את סבתא שלהם בשביל להראות את זה. אני מתערב שאם אולטראס הפועל לא היו אומרים מילה בנושא, ואוהדים שלא שייכים לארגון היו מתנגדים לזה, היו הרבה פחות
דעות ותגובות דווקא כמו התגובה של איתיה6 שציטטו פה ברוב הנושא.
משהו מבחינת חשיבות לסמל הלך קיבינימט בשנים האחרונות אצל חלק עצום מהקהל וזה עצוב מאוד.

ניסוח כמו "דעות ותגובות דווקא כמו התגובה של איתיה6 שידוע בתור מתנגד אידיאולוגי מר של האולטראס וציטטו פה ברוב הנושא" היה יותר הולם, לא?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2018, 16:09 
למיטב הבנתי אין כאן מקרה של בעל עסק ש״נקלע״ לקשיים לא צפויים. הכל היה ברור וצפוי מבחינתו ואלה שהביאו אותו.
בעלי הזכויות של הפועל, לכאורה נתנו מייצג שווא של ערבויות, כשהם יודעים שלמעשה אין להם שום יכולת כלכלית לכסות את הפעילות שהם יצרו. שלא לדבר על החובות שלכאורה לעולם לא טרחו לבדוק.
כמובן שכדורגל במדינה שלנו זה לא משהו שאפשר להקביל לעולם העסקים, אבל אם כבר נכנסו להשוואת, המעסיק לעולם לא פעל למכור מוצר שהוא מסוגל לייצר, ולבנות על תזרים מזומנים שיכול להחזיק את העובדים שלו והספקים שלו.
אתה מציג זאת כאילו יום אחד התעוררו בעלי הזכויות ונדהמו לגלות שאין להם יכולת לקנות שחקנים, לסגור חוזים עם בחורים משונים מספרד ולהבטיח מענקי חתימה בעשרות מילוני שקלים. ובגלל המצב המצער שנוצר, כולם צריכים להתגייס למענם ולהמשיך כרגיל, כי כדורגל זה עולם ערכי אחר, שאמור לשרת קודם כל את האוהדים. זה ממש לא המקרה.
לא מסכים שגוטליב שונה במשהו מאלטמן או שוינפלד, להזכירך: אלטמן טס ליוון ללא הרשאה של הבעלים החדשים, לחתום על חוזה ביוון, הניסנובים לא הסכימו להעביר לו טופס שיחרור, והעסקה נפלה. לכן אלטמן חזר, וקיבל הבטחה שלא משנה מה, הוא יימכר בסוף העונה. שויינפלד, נהג בצורה הרבה יותר ״חמורה״ (לפי האוהדים) ועלה לשחק בסוג של שביתה איטלקית, כאשר הוא דואג לעדכן אותך ואת כל האוהדים שהפועל תל אביב זה סיוט שלא ניגמר, והוא מתחנן שימכרו אותו למכבי. לגוטליב לא היו אותם אופציות פנויות ואני מעריך אותו יותר שהוא לא עלה לשחק ועשה סבוטאז׳ מכוון כמו נגיד שויינפלד. מה גם שהניסנובים ראו בו כספומט שיכול להבטיח סכום מכירה נאה.
שוב כל השחקנים שהיה להם ביקוש בשוק, נהגו אותו דבר - שויינפלד, גוטליב אלטמן. במבט לאחור אני מבין כל שחקן עם עתיד מקצועי, שבחר לדאוג לעצמו, ולא להיות נאמן למקום עבודה שהבעלים שלו היה במקרה הטוב רשלן חסר אחריות שריסק משכורות של אנשים, ובמקרה הרע, אינטרסנט שדאג לעסקה גדולה עם משקיע סיני, ששיחק בנידמה לי עם כספים מומצאים ואחר כך פירק את העסק.
נכוןף גוטליב יכל לעשות טוב לעצמו ולאוהדים אם היה ממשיך לשחק, זה היה מוביל למכירה יותר מהירה, אבל זו הבחירה שלו, וזו בחירה שלא נעשתה כי הוא ״ילד זין״ וכל עוד הוא תורם מקצועית למועדון, אין לי בעיה עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2018, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
בתכלס היו כמה משחקים מכריעים בסיום העונה שאלטמן שהיה המוציא לפועל המרכזי באותה תקופה גם עשה סבוטאז וחיבל אבל אף אחד לא שם לב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2018, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
נורמה ג'ין כתב:
נועם שחם כתב:

זה שחקן שבתקופה הכי קשה של המועדון ב-20 השנים האחרונות החליט להחרים משחקים ולצאת למלחמת חורמה משפטית במועדון.

לתת לגוטליב לשחק זה מסר הכי שלילי שיכול להיות לארגון הזה. זה אומר שאנחנו מוכנים לתת לשחקן לשחק גם אם הלויאליות שלו למועדון היא אפס, כל עוד הוא משחק טוב. מבחינתי זה לא עובר.

לא אקלל שחקן של הפועל ולא אשרוק לו בוז, אבל זה אחד מאותם מקרים שהאולטראס צודקים. אין לי שום רצון לראות את גוטליב בהפועל גם אם הוא הבלם הכי טוב בעולם. שיתנו לו לשחק כדי שיהיה לו ערך ובקיץ להפטר ממנו למרבה במחיר (ורצוי שדווקא לקבוצה שהוא פחות ירצה).

זה לא משנה כמה הדברים האלה נכונים, כל עוד אולטראס הפועל תפסו צד נגדי בעניין, חלק גדול מאוד מהאוהדים יהיו בעד רק כדי להראות שגם הם יודעים לעשות דווקא
והיו מוכרים את סבתא שלהם בשביל להראות את זה. אני מתערב שאם אולטראס הפועל לא היו אומרים מילה בנושא, ואוהדים שלא שייכים לארגון היו מתנגדים לזה, היו הרבה פחות
משהו מבחינת חשיבות לסמל הלך קיבינימט בשנים האחרונות אצל חלק עצום מהקהל וזה עצוב מאוד.

ניסוח כמו "דעות ותגובות דווקא כמו התגובה של איתיה6 שידוע בתור מתנגד אידיאולוגי מר של האולטראס וציטטו פה ברוב הנושא" היה יותר הולם, לא?

יש מצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2018, 16:21 
chimpfive כתב:
למיטב הבנתי אין כאן מקרה של בעל עסק ש״נקלע״ לקשיים לא צפויים. הכל היה ברור וצפוי מבחינתו ואלה שהביאו אותו.
בעלי הזכויות של הפועל, לכאורה נתנו מייצג שווא של ערבויות, כשהם יודעים שלמעשה אין להם שום יכולת כלכלית לכסות את הפעילות שהם יצרו . שלא לדבר על החובות שלכאורה לעולם לא טרחו לבדוק.
כמובן שכדורגל במדינה שלנו זה לא משהו שאפשר להקביל לעולם העסקים, אבל אם כבר נכנסו להשוואת, המעסיק לעולם לא פעל למכור מוצר שהוא מסוגל לייצר, ולבנות על תזרים מזומנים שיכול להחזיק את העובדים שלו והספקים שלו.
אתה מציג זאת כאילו יום אחד התעוררו בעלי הזכויות ונדהמו לגלות שאין להם יכולת לקנות שחקנים, לסגור חוזים עם בחורים משונים מספרד ולהבטיח מענקי חתימה בעשרות מילוני שקלים. ובגלל המצב המצער שנוצר, כולם צריכים להתגייס למענם ולהמשיך כרגיל, כי כדורגל זה עולם ערכי אחר, שאמור לשרת קודם כל את האוהדים. זה ממש לא המקרה.
לא מסכים שגוטליב שונה במשהו מאלטמן או שוינפלד, להזכירך: אלטמן טס ליוון ללא הרשאה של הבעלים החדשים, לחתום על חוזה ביוון, הניסנובים לא הסכימו להעביר לו טופס שיחרור, והעסקה נפלה. לכן אלטמן חזר, וקיבל הבטחה שלא משנה מה, הוא יימכר בסוף העונה. שויינפלד, נהג בצורה הרבה יותר ״חמורה״ (לפי האוהדים) ועלה לשחק בסוג של שביתה איטלקית, כאשר הוא דואג לעדכן אותך ואת כל האוהדים שהפועל תל אביב זה סיוט שלא ניגמר, והוא מתחנן שימכרו אותו למכבי. לגוטליב לא היו אותם אופציות פנויות ואני מעריך אותו יותר שהוא לא עלה לשחק ועשה סבוטאז׳ מכוון כמו נגיד שויינפלד. מה גם שהניסנובים ראו בו כספומט שיכול להבטיח סכום מכירה נאה.
שוב כל השחקנים שהיה להם ביקוש בשוק, נהגו אותו דבר - שויינפלד, גוטליב אלטמן. במבט לאחור אני מבין כל שחקן עם עתיד מקצועי, שבחר לדאוג לעצמו, ולא להיות נאמן למקום עבודה שהבעלים שלו היה במקרה הטוב רשלן חסר אחריות שריסק משכורות של אנשים, ובמקרה הרע, אינטרסנט שדאג לעסקה גדולה עם משקיע סיני, ששיחק בנידמה לי עם כספים מומצאים ואחר כך פירק את העסק.
נכוןף גוטליב יכל לעשות טוב לעצמו ולאוהדים אם היה ממשיך לשחק, זה היה מוביל למכירה יותר מהירה, אבל זו הבחירה שלו, וזו בחירה שלא נעשתה כי הוא ״ילד זין״ וכל עוד הוא תורם מקצועית למועדון, אין לי בעיה עם זה.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2018, 16:28 
chimpfive כתב:
בעלי הזכויות של הפועל, לכאורה נתנו מייצג שווא של ערבויות, כשהם יודעים שלמעשה אין להם שום יכולת כלכלית לכסות את הפעילות שהם יצרו . שלא לדבר על החובות שלכאורה לעולם לא טרחו לבדוק.

מה לעשות, מנומק, חד וצודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2018, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
נורמה ג'ין כתב:
ItaiH6 כתב:
נורמה ג'ין כתב:
נועם שחם כתב:

יש מצב.

ברור

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2018, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
chimpfive כתב:

מה לעשות, מנומק, חד וצודק

אם אני זוכר נכון הוא גם טען אז שהוא לא מתאמן בגלל פציעה טורדנית, טענה שנפסלה בגלל התמונה ההיא מהחרמון. והנה מה מתברר? שבאמת יש לו פציעה טורדנית ברגל (או שהפציעה בשריר החשק הכתה בו, אחרי כמה משחקים רצופים ברמה גבוהה, דווקא בחודשים הקריטיים להרשים קבוצות לחלון ההעברות של ינואר, ולא חלילה ההפך כמצופה מפציעה בשריר החשק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2018, 17:51 
הסבתא של הפועל כתב:
נועם, אפשר להתווכח על תוכן הדברים שבהם הוא נהג, אבל אי אפשר להתווכח עם זה שמקצועית הוא מעולה לנו וזה הדבר היחידי שצריך להיות מעניין לקבוצה.
היום כבר אין כן נאמן לא נאמן, יש רק טוב מקצועית או לא.

זהו שבדיוק בענין הזה אני לא מסכים. זה הרבה מעבר ל"נאמן לא נאמן". הבנאדם מבחינתי הראה אפס מחוייבות ואפס לויאליות למועדון. זה מבחינתי פוסל אותו מלהיות שחקן במועדון, ולא רלוונטי בכלל מה רמתו המקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2018, 17:54 
redrony כתב:
נועם, בסוף כולם רוצים את טובת המועדון. בוא נתחיל הזה שאנשים ומועדונים יכולים לטעות ולחזור בהם.
המקרה הזה הוא לחלוטין לא קליר קייס של "היה בסדר" או "לא היה בסדר". לשחקן יש קריירה, היו חייבים לו הרבה כסף מבין שהוא רצה לעזוב ופחות עניין אותו המצב של הקבוצה. זה ההבדל בין אוהד לשחקן מקצוען שזו הפרנסה שלו ולשאלתך, מה הטעם בלהיות אוהד כדורגל, זה לרצות שהקבוצה שלך תצליח ובסוף היחידים שהקבוצה חשובה להם ונשארים לאורך כל הדרך הם האוהדים. לא השחקנים ולא הבעלים.
ובסופו של יום זכותך לא לרצות אותו בקבוצה או לא לחבב אותו. ברגע שהוא בקבוצה, לדעתי, חובתך כאוהד היא לקבל אותו, כל עוד הוא לא השהייה שלו בקבוצה לא מחבלת בה. אז אתה יכול לטעון ששחקן כזה שנשאר בקבוצה מחבל בה לטווח ארוך, זה יהיה טיעון קלוש מאוד.
כדורגל נהיה ביזנס, כסף מביא את השחקנים, שחקנים הולכים לכסף. איפה שיש שחקנים הכי טובים יש הצלחות וזהו. בסוף זה מה שמעניין

אמרתי קודם שאני לא אשרוק לו בוז ולא אקלל אותו. אכבד כל שחקן בזמן שהוא משחק. לא משנה כהוא זה את הרצון שלי לראות אותו מחוץ למועדון כמה שיותר מהר.

מועדון שנותן מקום לשחקנים שלא אכפת להם מהמועדון ולא מכבדים את המועדון, לא יגיע רחוק. בדיוק כמו כל ארגון אחר. גם אצלך בעסק לא תרצה להעסיק אנשים שהפנו עורף ברגעים קריטיים.

ובכלל אין פה שום סימן שאלה, גוטליב היה האמא של הלא בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2018, 17:57 
chimpfive כתב:

הוא בחר לדאוג לעצמו, לגיטימי (למרות שהוא לא דאג לעצמו, הוא יותר ניסה לסחוט את הניסנובים ודפק את עצמו ועל הדרך את המועדון).

שוינפלד עלה לשחק בלי שום חשק, אבל עלה לשחק. גם אלטמן עשה תרגילים מכורעים אבל התעשת בשלב מסויים. גוטליב בחר להמשיך בקו מסויים, ובזה איבד את מקומו במועדון מבחינתי. ברור לי שהיה לזה צידוק, אבל מבחינתי כאוהד זה לא רלוונטי. מי שמעניין אותו רק עצמו, שישחק במועדון אחר, אני בטח לא צריך לרצות כאן בנוכחותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אדי גוטליב
הודעהפורסם: 12 פברואר 2018, 18:10 
זה היה נכון לפני חצי שנה. אם אז היו מעיפים אותו מהקבוצה זה היה לגיטימי. אני גם חשבתי ככה בזמנו.
היום זה כבר פתטי. עברו הרבה מים בנהר. סה"כ הוא התנהל סבבה מאז והראה יכולת טובה מאוד. בקיצור, נקסט.
חייב להישאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2018, 18:11 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:

אמרתי קודם שאני לא אשרוק לו בוז ולא אקלל אותו. אכבד כל שחקן בזמן שהוא משחק. לא משנה כהוא זה את הרצון שלי לראות אותו מחוץ למועדון כמה שיותר מהר.

מועדון שנותן מקום לשחקנים שלא אכפת להם מהמועדון ולא מכבדים את המועדון, לא יגיע רחוק. בדיוק כמו כל ארגון אחר. גם אצלך בעסק לא תרצה להעסיק אנשים שהפנו עורף ברגעים קריטיים.

ובכלל אין פה שום סימן שאלה, גוטליב היה האמא של הלא בסדר.

אז סבבה עם המשפט הראשון שלך. עם האחרון כנראה לא נסכים כרגע. אתה רואה את הדברים מנקודת המבט שלך כאוהד. אני מניח שגם לך יש קווים אדומים בארגונים שבהם אתה עובד. אני לא יכול להאשים אף שחקן שרצה לברוח מהפועל בזמן הנתון. כמו שאמרתי לך, כמו שלרב שחקני הכדורגל אכפת רק מעצמם, לי אכפת רק מהפועל ולא מאף שחקן (כמעט) כזה או אחר. אם אני אחפש אצל כל שחקן את אמות המוסר והלויאליות רחוק לא נגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2018, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
אביחי ידין לפי סיפורי המקורבים לרמון איים שאם לא יעבירו אותו למכבי הוא יישאר בקבוצה ויעשה לנו שואה.
במקרה העונה הוא גם תבע את המועדון ובמקרה נפצע לכמה חודשים.
מה דעתך על הלויאליות שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2018, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
לויאליות זה ערך מזוייף?

אתה עושה פה סלט שלם.

אני לא מדבר כרגע על ערכים חיצוניים כמו סוציאליזם, אחוות העמים ווטאבר (שגם הם חלק משמעותי מהזהות של המועדון אבל לא רלוונטי לדיון הזה). אני מדבר על תפיסת עולם שרואה את המועדון כמקום עבודה, שבו אין מקום לרגש או למחוייבות, שבו אין קשר רגשי בין אוהדים לשחקנים או בין מועדון לשחקנים, והכל תלוי בתלוש המשכורת.

בסקאלה שבין תפיסת עולם אלטרואיסטית לבין תפיסת עולם צינית לחלוטין, יש עוד הרבה גישות אמצע סבירות ועל זה אני מדבר.

אתה רוצה מועדון שכל מה שקובע בו זה תלוש המשכורת? זו ראיה מאד עצובה מבחינתי. אם הייתי מרגיש ככה לא הייתי הופך להיות אוהד כדורגל. אהדה חסרת רגש ובלי שום חיבור לזהות ולמשהו שהוא גדול ממך כפרט, היא חסרת ערך לחלוטין. היא מופרכת ותלושה בדיוק כמו אותו אחד שרואה במועדון את ממשיכי דרכו של צ'ה גווארה.

לויאליות זה לא נרך מזוייף. זה ערך שלא ראוי לדרוש מאדם שחייבים לו כסף יכול להתשתרג בקרירה ונמצא בקבוצה בחדלות פירעון עם עתיד לא ברור כאשר יש לו התעות הרבה יותר טובות בחוץ.

הפועל הייתה בשבילי המון, סט שלם של ערכים, אבל הערכים האלו פשטו את הרגל בעידן המודרני ואני אוהד הפועל מגיל ילדות, אני לא חושב שאיזה שהוא ערך עליון דחף אותם שם. בדיוק כמו שאת הילד שלי לא דוחף ערך אלא אבא ואמא אוהדי הקבוצה. בזה זה מתחיל ובזה זה נגמר.

זה לא שאיןמלי דרישות וצפיות מניהול הקבוצה, אבל הדבר הסה לא קשור לפן המקצועי ולא אמור להיות קשור. בא ניקח לדוגמא את מקרה זיקרי בפן הלא מקצועי ( התנהגות שיכולה לפגוע בספורטיביות) מהפן המקצועי התנהלות נפלאה, אני חושב שהגיע הזמן שנתחיל להתנהל מקצועית ונפסיק לחשוב מה יגידו פה ומה יגידו שם.

גוטליב אם מוכן לחתום ל 5 הוא החתמה מעולה מהפן המקצועי, ולכן מן הראוי להחתים אותו. אם לפני שנה הבאה ניתן למכור אותו ב 2 מליון יורו זאת תהיה מכירה מעולה שתחזק את הקבוצה ולכן יהיה ראוי למכור אותו. אבל המטרה היא קודם כל להעמיד קבוצה שתהיה הטובה ביותר על המגרש.

אם אתה שואל אותי מה אני רוצה מקבוצה אז.
1. שלא יהיו מנודים.
2. ששחקן שחתם על חוזה יכבדו אותו גם אם הוא נפצע וגם אם הוא מאכזב. ויתנהגו לשחקנים בכבוד.
3.שלא יווצר מצב כמו בהפועל חיפה שם העונה מוצלחת מידי אז מפסיקים לתגמל את השחקנים על ההישגים. ואני מצפה שבעונה מוצלחת גם אנשי הצוות והמנהלה יתוגמלו הצלחת הקבוצה היא גם בזכותם ולא רק בזכות השחקנים.

לכל אלו אין ולא יהיה קשר לסכסוך משפטי של שחקן שמרגיש פגוע מהתנהלות המועדון וחושש לעתידו המקצועי.גם אם הוא טועה. הוא דחקן ולא אןהד הפועל ואני לא יכול לבקש ממנו להתנהל לפי הקריטריונים שלי כלפי הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2018, 02:52 
סמל אישי של המשתמש
נאמנות זה משהו דו כיווני.
אני חושב שאני נאמן מאוד למקום עבודה שלי, אבל זה ישתנה בין רגע אם לא ישלמו לי סכום גדול שחייבים לי כי החוק מתיר.
במידה וזה יקרה, אני גם אתחיל להתחמק מהחובות שלי למקום עבודה כשהחוק מתיר לי לעשות את זה.

ככה גם גולטיב. הפועל הפרה ראשונה את הנאמנות כאן, כשהודיעה שלא תשלם לו סכומים שחייבים לו, אבל תחייב אותו לכבד את הצד שלו בחוזה, כי במצב המשפטי שלה החוק מתיר לה לעשות את זה.
באותו רגע הוא בחר בחירה לגיטימית, לא להפר חוזה, אבל גם לא לשמור נאמנות מוחלטת ועיוורת ולפעול לפי מה שהחוק מתיר.
הוא לא בגד בקבוצה בשום צורה. ויותר מזה, מאז הפועל פעלה להחזיר את האמון, ואני לא ראיתי חוסר נאמנות מצידו. כלומר הוא היה מוכן להשלים.
רק הקהל עוד בטוח שהוא פושע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2018, 04:39 
סמל אישי של המשתמש
שחם, הפתעת אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2018, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2018, 10:27 
red in blood כתב:
אני חושב שאני נאמן מאוד למקום עבודה שלי, אבל זה ישתנה בין רגע אם לא ישלמו לי סכום גדול שחייבים לי כי החוק מתיר.
במידה וזה יקרה, אני גם אתחיל להתחמק מהחובות שלי למקום עבודה כשהחוק מתיר לי לעשות את זה.

ככה גם גולטיב. הפועל הפרה ראשונה את הנאמנות כאן, כשהודיעה שלא תשלם לו סכומים שחייבים לו, אבל תחייב אותו לכבד את הצד שלו בחוזה, כי במצב המשפטי שלה החוק מתיר לה לעשות את זה.
באותו רגע הוא בחר בחירה לגיטימית, לא להפר חוזה, אבל גם לא לשמור נאמנות מוחלטת ועיוורת ולפעול לפי מה שהחוק מתיר.
הוא לא בגד בקבוצה בשום צורה. ויותר מזה, מאז הפועל פעלה להחזיר את האמון, ואני לא ראיתי חוסר נאמנות מצידו. כלומר הוא היה מוכן להשלים.

בוודאי שהוא הפר. הוא קיבל משכורת מן המועדון ולמרות זאת לא הסכים להשתתף במשחקים.

אבל הטענה שלי היא לא במישור המשפטי. אדי גוטליב, כמו כל עובדי ושחקני המועדון, נקלע לסיטואציה לא נעימה. המועדון הלך לפירוק ולא מסוגל לפרוע חובות עבר.

זו סיטואציה מחורבנת, אבל זה לא משהו שנעשה כנגד אדי גוטליב ולא בגלל שמישהו רצה לדפוק את אדי גוטליב.

הקבוצה נרכשה וקבוצת הרוכשים הסכימה לשלם לגוטליב את השכר שלו לפי החוזה. משפטית, הרוכשים פעלו כדין ולגוטליב לא הייתה זכות לדרוש מהם לשלם את חוב העבר. הוא מתוך כעס וכדי ללחוץ עליהם, החליט להחרים משחקים, כשהוא מתעלם מן ההשלכות המקצועיות והפגיעה בקבוצה.

אז הכעס והאכזבה שלו לגיטימיים, אבל הדרך שהוא בחר בה, לפגוע בקבוצה למרות שמפטית לא היה לו שום קייס, רק כאמצעי לחץ, היא לא דרך לגיטימית מבחינתי. בשבועות הראשונים עוד אפשר היה להבין אותה, בהמשך זה כבר היה פשוט מיותר ומטופש לגמרי.

אז זו הייתה הבחירה שלו, והבחירה הזו הראתה שמבחינת גוטליב - ובניגוד לשחקנים אחרים שהמשיכו לשחק ונתנו מעצמם למרות המצב המחורבן ולמרות שגם להם חייבים כסף - המועדון הוא לא בסדר העדיפויות והאוהדים הם לא בסדר העדיפויות.

שחקנים אחרים ששיחקו לא נדפקו? נדפקו כהוגן. אבל ידעו להפריד בין הנושא המשפטי והחובות לבין המחוייבות שלהם לעלות למגרש ולעשות את העבודה. במה גוטליב עדיף עליהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2018, 14:41 
מודה שאני נאבק להבין את הטיעונים שלך, במיוחד ההגדרות שאתה חוזר עליהם, ״נקלעו לסיטואציה לא נעימה״.
מי שמציע חוזים ללא כל כוונה לשלם עליהם מכיסו, שבוחר במקורות שמייצרים עוד חובות כמו הלוואות והסתמכות על ״מימון חיצוני״ הוא בהגדרה שלי ״רמאי״ שמשחק בעתיד של בני אדם ולא מישהו עם כוונות טובות שנקלע בעל כורחו לסיטואציה לא נעימה. מאמין שאנשים אמורים לפעול באחריות כלפי הבחירות שלהם וכלפי האנשים שתלויים בהם.

זה מעבר לסיטואציה מחורבנת, וזה כן נעשה נגד השחקנים שפותו לשחק במקום שהוא אשליה כשיש להם הצעות ממקומות מבוססים.

במישור הלא משפטי ואפילו כאוהד, אני מרגיש הרבה יותר ניתוק ממועדון שנתן למנהליו לנהוג כך בשחקנים אנשי מקצוע וספקים, הם הבוגדים הראשיים שגם ריסקו את הפועל תל אביב. תגובות נגד של שחקנים כאלה ואחרים צריכים להיתקבל בהרבה יותר הבנה וסלחנות מלהיגרר לראייה חד ממדית. אם עולם ההיקשרות שלך בתור אוהד קשורה לערכים (לא קיימים לדעתי מאז שנות ה60) של השיגיות כדבר משני לערכיות, אתה אמור להתייצב נגד האנשים שניהלו את המועדון הזה לתחתית, קודם כל, ולהכיל את הקורבנות שלו וסך הפעולות שלהם באותו זמן נתון.

ושוב שחקנים אחרים נהגו גמו גוטליב (כולל אגב לוזון) - אלה שהיה להם ביקוש
אלה שלא, נשארו כי לא היו להם אופציות טובות יותר, לא בגלל שהם מחויבים למקום העבודה שלהם שדפק אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2018, 15:28 
chimpfive כתב:
מודה שאני נאבק להבין את הטיעונים שלך, במיוחד ההגדרות שאתה חוזר עליהם, ״נקלעו לסיטואציה לא נעימה״.
מי שמציע חוזים ללא כל כוונה לשלם עליהם מכיסו, שבוחר במקורות שמייצרים עוד חובות כמו הלוואות והסתמכות על ״מימון חיצוני״ הוא בהגדרה שלי ״רמאי״ שמשחק בעתיד של בני אדם ולא מישהו עם כוונות טובות שנקלע בעל כורחו לסיטואציה לא נעימה. מאמין שאנשים אמורים לפעול באחריות כלפי הבחירות שלהם וכלפי האנשים שתלויים בהם.

זה מעבר לסיטואציה מחורבנת, וזה כן נעשה נגד השחקנים שפותו לשחק במקום שהוא אשליה כשיש להם הצעות ממקומות מבוססים.

במישור הלא משפטי ואפילו כאוהד, אני מרגיש הרבה יותר ניתוק ממועדון שנתן למנהליו לנהוג כך בשחקנים אנשי מקצוע וספקים, הם הבוגדים הראשיים שגם ריסקו את הפועל תל אביב. תגובות נגד של שחקנים כאלה ואחרים צריכים להיתקבל בהרבה יותר הבנה וסלחנות מלהיגרר לראייה חד ממדית. אם עולם ההיקשרות שלך בתור אוהד קשורה לערכים (לא קיימים לדעתי מאז שנות ה60) של השיגיות כדבר משני לערכיות, אתה אמור להתייצב נגד האנשים שניהלו את המועדון הזה לתחתית, קודם כל, ולהכיל את הקורבנות שלו וסך הפעולות שלהם באותו זמן נתון.

ושוב שחקנים אחרים נהגו גמו גוטליב (כולל אגב לוזון) - אלה שהיה להם ביקוש
אלה שלא, נשארו כי לא היו להם אופציות טובות יותר, לא בגלל שהם מחויבים למקום העבודה שלהם שדפק אותם.

א' - אני לא מקבל את הטענה שההפרה כלפי גוטליב היא תוצאה של רמאות. כשלון ניהולי בוודאי שיש פה, רמאות זה לחתום עם מישהו על הסכם ללא כוונה לקיים.

ב' - הניסנובים שרכשו את המועדון לא רימו את גוטליב. המועדון עבר ידיים וכל חשבון שהיה לגוטליב עם אמיר כבירי, חיים רמון ושות', הוא איתם. לא עם הקבוצה, לא עם הקהל.

בהחלט ליבי עם כל מי שנפגע מן ההתנהלות, זה לא משנה את העובדה כי גם מי שנפגע עדין מחוייב בעצמו לפעול בהגינות. גוטליב להזכירך מקבל משכורת יפה מהניסנובים. לא זכור לי שהוא ויתר עליה.

ואני בהחלט חושב שנכון להכיל גם תסכול של שחקנים בסיטואציה הזו, אבל עד נקודה מסויימת. גוטליב כבר לקח את זה למקום שבו הוא בחר להזיק למועדון גם כשלא הייתה בכך שום תועלת מבחינתו. זה לא צעד שאפשר להצדיק, וזה גם לא צעד שאפשר לייחס לאיזו אימפולסיביות או למשהו רגשי. זו כבר הייתה החלטה מושכלת שנתמכה ביועצי אחיתופל ולכן אני לא רואה סיבה לגלות סלחנות.

גוטליב סירב לשחק כשכבר שילמו לו משכורת וכשכבר לא הייתה שום אופציה אחרת על השולחן. את מי הוא דפק פה? לא את אלו שדפקו אותו זה בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2018, 15:30 
אה, וטוב באמת שאתה מביא את הסמרטוט הראשי לוזון כדוגמא לעוד מישהו שהתנהג בצורה שלא מוסיפה כבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2018, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
red in blood כתב:

בוודאי שהוא הפר. הוא קיבל משכורת מן המועדון ולמרות זאת לא הסכים להשתתף במשחקים.

אבל הטענה שלי היא לא במישור המשפטי. אדי גוטליב, כמו כל עובדי ושחקני המועדון, נקלע לסיטואציה לא נעימה. המועדון הלך לפירוק ולא מסוגל לפרוע חובות עבר.

זו סיטואציה מחורבנת, אבל זה לא משהו שנעשה כנגד אדי גוטליב ולא בגלל שמישהו רצה לדפוק את אדי גוטליב.

הקבוצה נרכשה וקבוצת הרוכשים הסכימה לשלם לגוטליב את השכר שלו לפי החוזה. משפטית, הרוכשים פעלו כדין ולגוטליב לא הייתה זכות לדרוש מהם לשלם את חוב העבר. הוא מתוך כעס וכדי ללחוץ עליהם, החליט להחרים משחקים, כשהוא מתעלם מן ההשלכות המקצועיות והפגיעה בקבוצה.

אז הכעס והאכזבה שלו לגיטימיים, אבל הדרך שהוא בחר בה, לפגוע בקבוצה למרות שמפטית לא היה לו שום קייס, רק כאמצעי לחץ, היא לא דרך לגיטימית מבחינתי. בשבועות הראשונים עוד אפשר היה להבין אותה, בהמשך זה כבר היה פשוט מיותר ומטופש לגמרי.

אז זו הייתה הבחירה שלו, והבחירה הזו הראתה שמבחינת גוטליב - ובניגוד לשחקנים אחרים שהמשיכו לשחק ונתנו מעצמם למרות המצב המחורבן ולמרות שגם להם חייבים כסף - המועדון הוא לא בסדר העדיפויות והאוהדים הם לא בסדר העדיפויות.

שחקנים אחרים ששיחקו לא נדפקו? נדפקו כהוגן. אבל ידעו להפריד בין הנושא המשפטי והחובות לבין המחוייבות שלהם לעלות למגרש ולעשות את העבודה. במה גוטליב עדיף עליהם?

הוא צריך להשתתף במשחקים, אלא אם הוא פצוע. אז הוא דיווח על פציעה. טכנית הוא פעל לפי מה שהחוק איפשר לו, גם אם זה לא הוגן.
בדיוק כמו הפועל. פעלו לפי מה שהחוק איפשר להם, למרות שזה לא הוגן. יכלו לשלם לו את הכסף שחייבים לו, יכלו להוסיף את זה לחוזה כמענק, בחרו שלא כי היה אפשר. זה חוקי, וזה מלוכלך.
כמו שאמרתי, אני מאמין שאני נאמן למקום עבודה שלי, אבל אם היו עושים לי דבר כזה, אני גם הייתי פועל דומה.

ברור שבזמן אמת לא הצדקתי אותו, אלא ראיתי רק את המצב הבעייתי שהיה לנו, את הסכנה ורציתי כל חיזוק אפשרי, אבל אחרי שזה עבר, אני לא יכול בלב שלם להגיד שהוא התנהל לא בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2018, 07:26 
לא היה בזה שום דבר מלוכלך. באה קבוצת רוכשים חדשה ולקחה על עצמה את כל ההתחייבויות העתידיות. זה שהם לא רצו לקחת על עצמם חוב עבר לגוטליב זה לא "מלוכלך" בשום צורה.

ו"טכנית" הוא שיקר כדי לא לקיים את החוזה שלו ולמרות שלא הייתה שום תועלת בשקר הזה. זה בטח לא התנהלות חוקית (לא שזה משנה משהו כי הדיון הוא לא מנקודת מבט משפטית דווקא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2018, 09:42 
לשיטתך מחר בבוקר אני יכול לקנות קבוצת כדורגל, להציג לבקרה אוסף פסלים מרשים שלא בבעלותי, ולחתום חוזים בעשרות מיליוני שקלים, אין לי כוונה רעה, להיפך אני אוהד מסור שדואג לקבוצה, אני מאמין שעם השם של המועודן והיח״צ שאקבל סוף סוף אצליח לשכנע משקיע סיני שפגשתי בטייאנג׳ין דרך חבר של אבא של חבר, לחתום לי על הצהרת כוונות חסרת תועלת, ואולי יום אחד גם אצליח לשלם את המשכורות ומענקי החתימה עליהם לקחת אחריות. זו רמאות - נקודה.

החשבון של עובד הוא מול המעסיק שלו, כבירי ושות, משפטי זה נכון שהבעלים החדשים לקחו את החוזה אבל לא כיבדו (כי לא מחויבים על פי חוק) לשלם חוב של 100,000₪. אני הייתי מוותר על חוזה קיים בעסק של נוכלים כאשר אין לי מושג מה העתיד שלו, אין לי גם אף סיבה לסמוך על בעלים אחרים שרוצה לעשות עלי קופה, וכן מנסה לממש אופציות אחרות.

אז כרגע מדבריך אני מסיק ירדנו מנושא הלויאליות? ואנו מתרכזים בשאלת החובה כלפי הבעלים החדשים, נכון גוטליב היה יכול לפעול אחרת לבלוע הפסד של מאה אלף ש״ח לוותר על חוזה בליגה הרבה יותר טובה, לעבור לאשדוד או חיפה, והכל למען האוהדים, והבעלים החדשים שרק רוצים בטובת הקבוצה וכיסם. זו בהחלט אופציה שמשחקת לפי כללי אוהדים / שחקנים, כך גם היה עובר לרוסיה כנראה בתחילת העונה. אבל כמו שטחנתי כבר כאן, כמו שלל השחקנים ש״ברחו״ כאלה שרצו לקצץ בחוזה שלהם בעשרות אחוזים - עזרא, שיימן, אפילו זגורי, או כאלה שכיבדו את החוזה שלהם במטרה למכור למרבה במחיר - שויינפלד, גוטליב, אלטמן, את כולם רימו ואף אחד מהם לא בחר להישאר. היחיד שנשאר היה הרוש שגם ספג הפסדים אבל חישב את הסיטואציה שלו ולא יכל להרשות לעצמו לעבור עוד קבוצה באמצע עונה.

אפשר וצריך לסלוח לכולם על עונת 2016/17 אף אחד לא פעל ממניעים של ״בצע״ (לפי הגדרת אוהדים) ורצו לנטוש כי לא בא להם להיות שחקני הפועל. הלוואי וגוטליב ישאר ואני מוכן לספוג את העלבון והערכים המזויפים של האולטראס שעושה הכל כדי לפגוע במועדון ובאוהדים שלו.

וכן לוזון סמרטוט על, שבניגוד לגוטליב עשה הצגות מפוארות של ״לויאליות״ למועדון ולשחקנים, אנטיתזה לגוטליב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2018, 10:46 
א. אתה קצת מסלף ומעוות את הדברים שלי.

ב. נדמה לי שדי מיצינו את הדיון בנושא. לא חייבים להסכים. אתה יכול לרצות את גוטליב בקבוצה, ואני זכאי לראות בו פרסונה נון גראטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2018, 01:42 
סמל אישי של המשתמש
עדיין לא הבנתי למה השכנוע הגדול בזה שהוא דיווח על "פציעה" ולא על פציעה.
שחקן יכול לדווח על פציעה ולקבל פטור מאימונים ומשחקים בלי שרופא הקבוצה יבדוק אותו? אם כן, אז הטענות צריכות להיות מופנות לקבוצה שמאפשרת דבר כזה. אם לא, סימן שהוא באמת היה פצוע. בשני המקרים אדי גוטליב לא עשה שום דבר לא תקין, גם אם הוא נסע לחרמון והעלה משם תמונה לאינסטגרם ר"ל בזמן שהוא היה פצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: