תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 22:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1026 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ולמה אף אחד כאן לא מדבר על גירוש מבקשי המקלט?
הודעהפורסם: 26 ינואר 2018, 15:47 
נורמה ג'ין כתב:
קומוניסים כתב:
Noam כתב:
אני תוהה אם השקרן נעשה כל כך מביך רק בזמן האחרון או שמא העובדה שגם פאביו היה כותב פה שיוותה לו מראית עין של טוען סביר.

בינתיים כל מה שרואים ממך זה הקנטות, הטרלות וזיוני מוח.

מה שרואים ממך זה הרבה יותר גרוע יא חתיכת אפס לא מודע.

ממש לא יודע איך אתמודד עם זה עכשיו.
עולב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2018, 16:05 
קומוניסים כתב:
בר קולמוסא כתב:
קומוניסים כתב:
אדום נחמד כתב:
אתם חושבים שאתם מספרים לו משהו שהוא לא יודע?
הוא לא טיפש. הוא רשע. חשבתי שכבר סגרנו את זה.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

הרשע הוא להמשיך להתעלל בתושבי דרום ת"א, לאנוס את הזקנות, להטריד את הילדות, לתקוף באכזריות זקנים ולשדוד אותם, לפגוע באזרחים ישראלים שכל רצונם הוא לחיות בביטחון ושלווה. כמוני וכמוך? מתי אתה לוקח מסתננים אליך הביתה, צדיק שלנו?

שוב, כאמור, איך זה קשור?
את בעיית דרום תל אביב יצרה הממשלה שאתה (או לפחות הצד שלך) בחרת, את הקליטה והפיזור של מבקשי המקלט אפשר לפתור. אני כבר לא מדבר על כך שלא הצגת נתונים לגבי יתר פשיעה אלימה כנגד אזרחים (רק אנקדוטות. אתה יודע כמה אנקדוטות אני יכול לתת?).
אני אשמח אם נוכל למצוא פתרון שיווני ל״בעיית״ קליטת מבקשי המקלט, שיוריד את העומס מאוכולסיות שממילא חיות במצוקה. רוצה לדבר על זה או סתם להאשים אותנו שאנחנו צבועים?

זה קשור מאוד. ובטח שיש כאן צביעות.
אני לא בחרתי אף ממשלה ב8 שנים האחרונות. ואני חושב שההתנהלות של כל הממשלות בנושא הזה היא בגדר רשלנות פושעת. במסגרת הפתרון שלך, הם מקבלים כאן בסופו של תהליך אזרחות?

אתה לא בחרת, אבל אתה מדברר עכשיו את הימין, את בנט ושקד ומירי וכולם. כל מי שתומך בפתרון הגירוש. אז אליכם אני בא בטענות, אם אתה חושב שהם אחראים למחדל קודם אז סבבה, לא נתווכח.
לגבי הפתרון של האזרחות - לא יודע, לא דיברנו על אזרחות, ואני בכלל לא חושב על זה. אני מסכים איתך שלכל מדינה ריבונית עומדת הזכות להחליט מי אזרח שלה והיכולת לפעול כנגד משיגי גבול, גם לישראל, אבל לדעתי זה בכלל לא קשור לעניין. לצורך הדיון - הם (מבקשי המקלט) יקבלו אישור שהייה זמני, שיאפשר להם להישאר בארץ כל עוד נשקפת להם סכנה בארצות המוצא שלהם. בטווח הארוך, כאשר הם יוכלו לחזור לאריתראה או לסודן בלי שתשקף להם סכנה, אני מצפה מישראל להתנהל בהתאם לאמנה עליה היא חתומה. לקרוא לכמה אלפי (עשרים אלף במקרה הטוב?) מבקשי מקלט פוטנציאלי ״איום על ציביון המדינה״ ובאותה נשימה לספר שאתה מוכן לתת אזרחות בסוף הדרך פוטנציאלית לכל ערביי השטחים (אם יהיו נאמנים וכזה) זו סתירה די עצומה, לא?
בקיצור, לישראל עומדת הזכות להחליט באופן מסודר לגבי איזרוח מבקשי מקלט, אם וכאשר, בנתיים הם פה על אשרות זמניות, מניח שהילדים הם בהתאם לזכויות של ילדים שנולדים להורים בעלי אשרות זמניות. אני אחפש לראות האם יש התייחסות לאזרוח באמנת הפליטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2018, 18:21 
א. בחיים לא הסכמתי לאזרוח של ערביי האיסלם מאיו"ש במסגרת הסכם שלום.אלחם בכל הכוח נגד כל רעיון כזה.
ב. 20 אלף זה המון, וישנם בערך כפול מזה
ג. אז גם אתה מבין שזה לא יכול להימשך לעד. למה לחכות שתגמר ה"סכנה" במדינות המקור ולא להוציאם עכשיו למדינות שלישיות בצורה נורמלית (עם מענק בשווי משכורת שנתית שם וליווי של תהליך הקליטה שם) ומה לגבי אלה שיודעים בוודאות שהם מהגרי עבודה?
{ואגב, סחטיין על המינוח "גירוש". לפני 12 שנה כתבתי פה בכאב על גירוש יהודי גוש קטין וצפון השומרון בכפייה, לעגו לי כאן, כינו את המהלך "רילוקיישן", כתבו "יהודי לא מגרש יהודי, הוא רק מזיז אותו קצת" והוסיפו סמיילים מתגלגלים מצחוק. וזה היה גירוש בכפייה פר אקסלנס, חלק מהמגורשים עדיין, שנים אח"כ ללא בית קבע}

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ולמה אף אחד כאן לא מדבר על גירוש מבקשי המקלט?
הודעהפורסם: 26 ינואר 2018, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מופתע שההשוואה המופרכת בין גירוש הפליטים והחזרתם ארצה של הפושעים המתנחלים שרצה בפייסבוק כבר יומיים הגיעה גם לכאן.
כנל לגבי 'אם אתה לא רוצה לגרש אותם, תארח אותם אצלך יא צבוע!'.

הימין מזמן הפסיק לספק טיעונים עם לוגיקה סבירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2018, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
חלק מהמגורשים עדיין, שנים אח"כ ללא בית קבע

זאת באמת טרגדיה, אין ספק (ולמען הסר ספק, אני לא צוחק).
מעניין לאן נעלמו המיליארדים שהוקצבו לטובת העניין.
אולי כדאי לברר אצל מי שהיו אחראים על זה.
בעצם כל המעורבים בלי יוצא מן הכלל היו מתנחלים, אז כנראה שהכסף נעלם לאותם מקומות שרוב הכסף שהממסד המתנחלי גונב נעלם אליהם: לגזילת אדמות ולקמפיינים אוטו-אנטישמים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2018, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
אגב, קומוניסים, כתבת פה רק היום על איזה עשרה נושאים שונים, אבל לרגע לא טרחת להסביר לנו למה אתה חופר לנו ולעולם ולא מוכן לבדוק בקשות מקלט של אנשים עם עור שחור, אבל לא פוצה פה ולא מצפצף על עשרות אלפי אנשים בהירים ונוצרים שמסתננים לישראל על אשרת תייר ונשארים בה כדי לגזול מקומות עבודה ונערות צעירות מבחורים כמוך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2018, 19:12 
teknoboy כתב:
אגב, קומוניסים, כתבת פה רק היום על איזה עשרה נושאים שונים, אבל לרגע לא טרחת להסביר לנו למה אתה חופר לנו ולעולם ולא מוכן לבדוק בקשות מקלט של אנשים עם עור שחור, אבל לא פוצה פה ולא מצפצף על עשרות אלפי אנשים בהירים ונוצרים שמסתננים לישראל על אשרת תייר ונשארים בה כדי לגזול מקומות עבודה ונערות צעירות מבחורים כמוך.

הגבתי לזה בעמוד הקודם:

אני חושב שצריך לשמור על צביון המדינה ולמנוע כניסה לא מבוקרת של זרים לתוכה, יהיה מוצאם דתם וצבעם אשר יהיה.

בלי שום קשר ל"גזילת מקומות עבודה". זו סוגייה משנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2018, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:

הגבתי לזה בעמוד הקודם:

אני חושב שצריך לשמור על צביון המדינה ולמנוע כניסה לא מבוקרת של זרים לתוכה, יהיה מוצאם דתם וצבעם אשר יהיה.

בלי שום קשר ל"גזילת מקומות עבודה". זו סוגייה משנית.

איזה יהודי יקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2018, 19:45 
תודה, אבל זה מאוד בסיסי
לא באנו לכאן להקים מרכז תעסוקה בינלאומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2018, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
תודה, אבל זה מאוד בסיסי

צודק. אנחנו כאן לשים זין על פליטים שבורחים מהארצות שלהם בהם טובחים בהם.
בטח ובטח אחרי שבאנו לכאן אחרי השואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2018, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:

הגבתי לזה בעמוד הקודם:

אם אתה אומר שאתה גזען גם כלפי נוצרים בהירי עור אני מאמין לך, כמובן, אבל אני חייב לשאול את עצמי למה אתה משקיע כל כך הרבה זמן במאבק דווקא בשחורי העור ולעומת זאת לא עושה שום דבר נגד מסתננים ומהגרי עבודה בהירי עור.
השאלה שלי היא כזאת - אם זה לא נובע מהאידאולוגיה שלך (כלומר אתה שונא את הלבנים כמו שאתה שונא את השחורים, או שאתה אוהב את היהודים יותר משניהם באותה מידה, או איך שאתה לא מנסח לעצמך את החרא הגזעני הספציפי שאתה טבול בו), אז מניין נובע ההבדל?
אולי האינטרס הזר שאתה מייצג במרץ רב כל כך מתייחס לאוכלוסיות האלה בצורה שונה?
ואולי אתה בכלל מייצג, כמו מירי רגב, את האינטרסים של יבואני העובדים הזרים, למשל?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2018, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
לפני 12 שנה כתבתי פה בכאב על גירוש יהודי גוש קטין וצפון השומרון בכפייה, לעגו לי כאן, כינו את המהלך "רילוקיישן", כתבו "יהודי לא מגרש יהודי, הוא רק מזיז אותו קצת" והוסיפו סמיילים מתגלגלים מצחוק. וזה היה גירוש בכפייה פר אקסלנס, חלק מהמגורשים עדיין, שנים אח"כ ללא בית קבע
וחוץ מהקטע השולי של הסמיילים, במה אתה, שהתנגדת להתנתקות ותומך בגירוש הנוכחי, שונה מאותם אנשים שאתה תוקף? הפעם זה לא גירוש בכפייה פר אקסלנס? אתה צופה שלמגורשים יהיו בתי קבע באפריקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2018, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
תודה, אבל זה מאוד בסיסי

יש כ 35 אלף מבקשי מקלט / מהגרי עבודה.
כ 15 אלף מהם הגישו בקשה להכרה כפליטים.
גם אם כל ה ה 35 אלף יקבלו הכרה ובסוף התהליך יהיו אזרחים
הם יהיו פלות מ 0.5% מאזרחי המדינה, סכנה לצביון היהודי זה לא.
אבל... חלק גדול מהמהות היהודית נדבר על "מוסר", אי בדיקת זכאותם לפליטות בשם הצגת תמונה שקרית כמו זאת שאתה עשית עכשיו מסוכנת הרבה יותר לפן היהודי של המדינה מאשר כל דבר אחר.

ועוד משהו אני ויש עוד רבים כמוני התנגדו לגירוש של שרון, אבל לא להתנתקות. אתה לעומת זאת מצדיק גרוש אחד ובטח תדמח גם לגרש אוכלוסיות נוספות אבל מלין על גירוש יהודים רק בשל היותם כאלו. אין לי בעיה עם תמיכה בגירוש (יש לי אבל זכותך לחשוב כך) או עם התנגדות לכזה, יש לי בעיה עם חוסר עקביות ועם בחירת עמדה משיקולים גזעניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2018, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:

הגבתי לזה בעמוד הקודם:

אם אתה אומר שאתה גזען גם כלפי נוצרים בהירי עור אני מאמין לך, כמובן, אבל אני חייב לשאול את עצמי למה אתה משקיע כל כך הרבה זמן במאבק דווקא בשחורי העור ולעומת זאת לא עושה שום דבר נגד מסתננים ומהגרי עבודה בהירי עור.
השאלה שלי היא כזאת - אם זה לא נובע מהאידאולוגיה שלך (כלומר אתה שונא את הלבנים כמו שאתה שונא את השחורים, או שאתה אוהב את היהודים יותר משניהם באותה מידה, או איך שאתה לא מנסח לעצמך את החרא הגזעני הספציפי שאתה טבול בו), אז מניין נובע ההבדל?

טכנו אני מאמין שהדיון הוא על דבר אחד ולא על דבר שני. ואם תהיה מחאה על הדבר השני קומוניסים יצדיק גם אותה באותו להט בדיוק.
אני יכול לא להסכים עם 99 אלוז מדברים של הניסים אבל הוא בהחלט אדם עקבי בדעתו שמנסה להציג אותה בצורה תרבותית ( זאת מאחר ולפי התרבות ממנה הוא מגיע גזענות זה דבר לגיטימי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2018, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
קומוניסים כתב:
תודה, אבל זה מאוד בסיסי

יש כ 35 אלף מבקשי מקלט / מהגרי עבודה.
כ 15 אלף מהם הגישו בקשה להכרה כפליטים.
גם אם כל ה ה 35 אלף יקבלו הכרה ובסוף התהליך יהיו אזרחים
הם יהיו פלות מ 0.5% מאזרחי המדינה

נדמה לי שלא מדובר על מתן אזרחות אלא על סוג של אשרת קבע (למי שמקבל מעמד פליט, הכוונה).
בגלל ה"ייחודיות" של חוקי ההתאזרחות בישראל, זה לא מבטיח להם שום אופק של התאזרחות (בישראל אין ממש דבר כזה כמו מסלול להתאזרחות, כמו שכבר ראינו בעבר).

ולגבי קומוניסים: אם וכאשר תהיה מחאה ציבורית בגלל המסתננים בהירי העור נראה אם הוא ייקח בה חלק פעיל ויפגין להט כמו זה שהוא מפגין כנגד כהי העור, ואז נדע סוף סוף אם הוא גזען מסוג 11א או 12ג (במילים אחרות, למי אכפת, חרא גזעני זה חרא גזעני).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2018, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
מצגת עם נתונים (ולינקים למקורות ולהרחבות, למיטיבי לכת) על כל הנושא.
https://drive.google.com/file/d/1cLDspIjHgDaAJ0Fr7xxmQ2nFKUgPNlEd/view
קומוניסים, תקרא. אתה תהיה בשוק.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2018, 13:05 
אשב לקרוא את הכל, בינתיים חיפשתי מי אחראי על התחקיר, ומצאתי בסוף המסמך את שמו, גלעד ליברמן, אותו אחד שכינה עובד ברשות ההגירה "אייכמן" וחוייב לשלם לו פיצויים בסך 15 אלף ש"ח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2018, 13:21 
el dudernio כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:

הגבתי לזה בעמוד הקודם:

טכנו אני מאמין שהדיון הוא על דבר אחד ולא על דבר שני. ואם תהיה מחאה על הדבר השני קומוניסים יצדיק גם אותה באותו להט בדיוק.
אני יכול לא להסכים עם 99 אלוז מדברים של הניסים אבל הוא בהחלט אדם עקבי בדעתו שמנסה להציג אותה בצורה תרבותית ( זאת מאחר ולפי התרבות ממנה הוא מגיע גזענות זה דבר לגיטימי).

תודה, אבל מהמקום שאני מגיע גזענות ממש לא לגיטימית. להיפך! גזענות נחשבת לתופעה רעה שאין לה מקום.

מהמקום שאני בא יש דאגה כנה ואמיתית לשלומה של ישראל, לזהותה כמדינה יהודית ולשלומו של העם היהודי והסוגייה הזו כמו אחרות נבחנת לאור האידאולוגיה הזו. אני מבין שרוב החברים באשכול לא שותפים לה. וזו זכותם. יכול להיות שמבחינתם לזהותה של המדינה כמדינה יהודית אין חשיבות גדולה או בכלל.
ואני חושב שאם צריך לשים את האצבע על נקודת המחלוקת בהשקפה אז זו בדיוק הנקודה ולא תופעת הגזענות שעליה אין שום ויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2018, 13:51 
teknoboy כתב:

מצגת יפה מאד.
למרות שאין בה כמעט שום דבר חדש שלא נאמר במעלה האשכול, היא מסכמת יפה.
ולכן קומונוסים לא יהיה בשוק, אין שם שום דבר שהוא לא יודע, חבל לתלות בו תקוות.
הוא שקרן מתועב, וימצא כרגיל את הדרך להתעלם ממציאות שמוצגת בפניו (אני יכול להמר שזה יהיה אחת מאלה: 1. פשוט לא להגיב לעובדות, אלא להביא סיפור מצוץ חדש. 2. להלין על כך שמי שכתב את המצגת הוא פחות אוהב את ישראל ממנו, ולכן מטרתו להשמיד את ישראל בעזרת קליטת 35,000 אפריקאים, ולכן אין למצגת תוקף. 3. להגיד שמי שמי שכתב את המצגת קשור לעמותה, והעמותה מקבלת כספים ממקורות מחוץ לישראל, ומקורות אלו אינם רוצים חו"ח לדאוג לרווחתם של אנשים אומללים, אלא מטרתם לחסל את מדינת ישראל, וזה מוריד מאמינות המצגת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2018, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
teknoboy כתב:

מצגת יפה מאד.
למרות שאין בה כמעט שום דבר חדש שלא נאמר במעלה האשכול, היא מסכמת יפה.
ולכן קומונוסים לא יהיה בשוק, אין שם שום דבר שהוא לא יודע, חבל לתלות בו תקוות.
הוא שקרן מתועב, וימצא כרגיל את הדרך להתעלם ממציאות שמוצגת בפניו (אני יכול להמר שזה יהיה אחת מאלה: 1. פשוט לא להגיב לעובדות, אלא להביא סיפור מצוץ חדש. 2. להלין על כך שמי שכתב את המצגת הוא פחות אוהב את ישראל ממנו, ולכן מטרתו להשמיד את ישראל בעזרת קליטת 35,000 אפריקאים, ולכן אין למצגת תוקף. 3. להגיד שמי שמי שכתב את המצגת קשור לעמותה, והעמותה מקבלת כספים ממקורות מחוץ לישראל, ומקורות אלו אינם רוצים חו"ח לדאוג לרווחתם של אנשים אומללים, אלא מטרתם לחסל את מדינת ישראל, וזה מוריד מאמינות המצגת).

כנראה לא שמת לב. הוא אכן השתמש בתירוץ שהיה שילוב של 2 ו-3 (בקיצור, הלך לחפש בגוגל על מי שחתום על המצגת כדי שיוכל להתייחס לגופו של אדם במקום לגופו של עניין).
לא שציפיתי ממנו ליותר.
הפנייה אליו היתה יותר קליקבייט מכל דבר אחר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2018, 14:24 
איפה מצאת את המצגת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2018, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
איפה מצאת את המצגת?

חברה שיתפה בפייסבוק.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ולמה אף אחד כאן לא מדבר על גירוש מבקשי המקלט?
הודעהפורסם: 27 ינואר 2018, 14:33 
מי מממן את החברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2018, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אשב לקרוא את הכל, בינתיים חיפשתי מי אחראי על התחקיר, ומצאתי בסוף המסמך את שמו, גלעד ליברמן, אותו אחד שכינה עובד ברשות ההגירה "אייכמן" וחוייב לשלם לו פיצויים בסך 15 אלף ש"ח
ושמעתי שהוא גם פילח פעם סוכריית גומי מהסופר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2018, 20:28 
קראתי את התחקיר. בחלקו מגמתי ובחלקו פחות. בשורה התחתונה הוא מחזק את כל מה שידעתי קודם. עבודה גרפית יפה, אבל: הסיפורים על סכנת מוות במדינות השלישיות מופרכים ובידיעה הזאת הרבה עובדות בתחקיר היפה פחות רלוונטיות. ישראל לא מחזירה בכפייה את המסתננים לארצות מוצאם. אלא למדינות שלישיות. היא מקיימת הליך קליטה שם ומציידת אותם בשכר שנתי במקום אליו הגיעו. ישראל לא עוברת במעשים שלה על האמנות הבינלאומיות אז כל הפתיח היה מיותר. אהבתי את ההבנה שהאוכלוסיה בדרום תל אביב חלשה עוד-בלי-קשר למסתננים. מתוק אמיתי הליברמן הזה. איפה היו ארגוני זכויות האדם כשבדרום תל אביב סבלו? איפה הייתם אתם? אני הייתי שם איתם וראיתי מה קורה. ראיתי בעיניים את המצוקה. קרובת משפחה שלי, אישה מבוגרת, הותקפה עברה ניסיון אונס על ידי מסתנן. אנשים שאני מכיר הותקפו. איפה הייתם? איפה העובדות על זה בתחקיר? גם להכפיש את ישראל וגם לצאת צדקנים מוסריים ואנושיים.. (עלאק!) חלק מכם כנראה לא עומד בפיתוי. אני חונכתי שעניי עירך קודמים למסתנני אפריקה. וכן, גם לתושבי דרום תל אביב יש זכויות אדם! אבל החירות והביטחון שלהם, אזרחים ישראלים, בשכונות, על הזין שלכם. תגידו את האמת. מוסריים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2018, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
מפתיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2018, 20:48 
כמה מכם מכירים את הסיפור הזה?
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1029911822

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2018, 20:53 
או כמה מתוך אלה?

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1029042667

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2018, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
כרגיל, ערימה של קשקשת לא עניינית ואחריה ניסיון נואש להסיט את הדיון לפסים נוחים (והפעם בתפריט - תרגיל איש הקש).
פתטי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2018, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים.
א. עוד לא ענית איך פחות מ 0.5 אחוז מכלל האוכלוסיה מהווה סיכון לאופייה.

ב. אני וכולם כאן מסכימים שיש לטפל בבעיית הפליטים. יש לקלוט אותם במרכזי תמיכה, לבצע בדיקה מזורזת לזכאותם. ואלו אשר נמצאים זכאים להעביר להמשך הליך קליטה בארץ במעמד פליט.
אני מבטיח לך שאז לא יהיו 10000 כאלו בדרום תל אביב, לא יהיו 5000 בערד ולא 8000 באילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1026 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: