Eros Ramazzotti כתב:
אתה אמיתי? התקציב הכי גבוה בליגה?
ישמצב שרק המנויים של הפועל מעמידים את התקציב הכי גבוה בליגה. זה כאילו הישג שהם הצליחו להעמיד את התקציב הכי גבוה בלאומית עם הפועל ת"א? זה קורה רק מהכנסות טבעיות של המועדון. לא צריך לשים שקל בשביל זה, אז שלא יתהדרו במה שלא קשור אליהם.
מה אתה רוצה מהשחקנים? אני מנסה להבין. במה הם אשמים? הם יכולים לעשות יותר טוב ולא בא להם?
אלה השחקנים שהביאו. כשלא שמים כסף אלה השחקנים שמקבלים. אתה חושב שאם האוהדים לא "יכילו" את היכולת של השחקנים האלה, היכולת הזו תשתנה? זה יתוק מהמציאות ברמות הכי קשות.
אם לבעלים אין כסף לשים בהפועל שיעזבו אותה. שימסרו אותה בלי חובות. יהיה מי שיקח. אם הם בונים תקציב שמורכב רובו ככולו מההכנסות של הקבוצה, אז מה הם תורמים בעצם?
נעם - מה שכבירי ורמון עשו לא שונה ממה שעושים עונה אחרי עונה גולדהאר, אלונה ושחר. בונים קבוצה שרק בתסריט מסוים (לרוב מדובר באירופה) תכסה את ההוצאות שלה. ההבדל הוא שלשלושה שהזכרתי יש כסף, ואם יש בור של 30 מיליון שקל בסוף העונה הם פשוט מכסים אותו מהכיס שלהם ועושים את אותו דבר בעונה הבאה. הבעלים של הפועל לאורך השנים עשו את דבר, רק שבמקום לכסות את ההפסדים האלה מהכיס הם יצרו מה שנקרא "גרעון". הגרעון התגלגל והתגלגל במשך שנים (ומן הסתם כבר טמן בחובו חובות לשחקנים, לספקים, לרשויות ולבנקים) עד שכבר לא אפשר להפועל לעמוד בהתחייבויות שלה בטווח הקצר, מה שגרם ללכת לפירוק.
אני מת לדעת, איזה שחקנים אתה רוצה שיביאו לליגה שניה, דמארי?
אתה יודע כמה כסף הם מביאים מהבית? בוא נניח שהם לא מביאים כסף מהבית, אלא רק חיים מההכנסות (קשה לי להאמין שהפועל מכניסים 15 מיליון בשנה, אבל נניח), יש בעלים אחר שהם תופסים לו את המקום שכן מוכן להביא כסף מהבית?
אולי מה שהם "תורמים" זה ניהול שפוי שלא מכניס את הקבוצה להוצאות שאחרי זה עולים לה בירידת ליגה ומנקים את החרא שהיה בה בשביל שאם וכאשר יבוא רוכש תהיה לו קבוצה נקיה? אתה מעדיף את כבירי? הוא הביא הרבה כסף מהבית. אני אוהד הפועל 35 שנה חוץ משלוש שנים של סמי סגול מעולם לא היה בעל בית שהאוהדים פה אהבו ורצו, לכולם היה אינטרס וגם לסגול בסוף עשו את המוות (עזוב שלמי שהיו צריכים לעשות את המוות זה תאומים).