תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל VS הפועל פ"ת
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2017, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
עוד דרדלה של אקסברד :(

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל VS הפועל פ
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2017, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
BLIzZaRd כתב:
ה-עאלק התקפה שלנו זה משהו שפשוט כל כך קשה לצפות בו.
דווקא צפוי להחריד :)

לא אמרתי שזה לא צפוי.
פשוט קשה להסתכל על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2017, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
BLIzZaRd כתב:
אדום נחמד כתב:
BLIzZaRd כתב:
ה-עאלק התקפה שלנו זה משהו שפשוט כל כך קשה לצפות בו.
דווקא צפוי להחריד :)

לא אמרתי שזה לא צפוי.
פשוט קשה להסתכל על זה.
אני יודע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל VS הפועל פ"ת
עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אדום נחמד כתב:

איזה מגזימים אתם. זה כדור ממש לא נח לבעיטה ומצב לא פשוט. הקבוצה נראית כמו חרא, בלי שיטה ובלי כלום, ודווקא עליו נפלתם היום? היחיד שאיכשהו יצר מצבים בתוך כל הכלום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

באסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2017, 20:58 
חצי הכוס המלאה אם עד עכשיו לא הבינו בהנהלה כמה הסגל הזה פח
עכשיו הם כבר מבינים בואכה ינואר.
נכון גם לגבי לא מעט משתמשים פה בפורום...
לי אישית לא מובן איך אנחנו מקום שני עם מספר כזה של נק.

נערך לאחרונה על ידי bruno conti בתאריך 25 דצמבר 2017, 20:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2017, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

עוד מסירה לפנתיאון של ברשצקי...

לא יאמן כמה אוברייטד הוא... פשוט השחקן הגרוע ביחס לצפיות בהפועל. אולי ינקו מתחרה בו.

הוא הסיבה למה אנחנו לא מצליחים השנה.

מה גם שמדהים כמה קטלו את איווניר וכמה שלושת המשחקים האחרונים הם הגרועים ביותר שלנו השנה. לא יאמן שהוא בחר לפתוח עם ראש בלם ולקס קשר אחורי כאשר הוא יכול לשים שם את דגני וידין, הפסד שהוא כולו של מאמן.

ולגבי הסגל...
נו באמת.. די כבר לשחק עם ההרכב ההגנתי...
ידין הוא הקשר האחורי הבכיר שלך תן לו לשחק כמה שיותר..
גרץ בכל רגע על המגרש מראה כמה הוא שחקן כדורגל..

כן זה לא סגל של ליגת על אבל לליגת העל ברור שתצרף 5 זרים ו2-3 ישראלים ככה שזה לא אמור להיות הסגל לליגת העל.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 25 דצמבר 2017, 21:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2017, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
חייבים לנצל את השמועה הזאת שמוטי ברשצקי שחקן כישרוני ולנסות להוציא עליו כמה שיותר כסף בינואר.
שחקן שיכול להוביל קבוצה אולי בליגה א׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2017, 21:01 
אחד המשחקים הכי גרועים שלנו (ולא שחסרים משחקים נוראיים).
ברשצקי איום ונורא. אני לא מסוגל לראות אותו יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2017, 21:02 
תנשמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2017, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
ברשצקי, כן כישרוני, כן יש על מה לבנות אבל בעיקר לעתיד ובטח לא כשחקן שכל ההתקפה בנויה עליו. זה כבר נאמר פה עשרות פעמים. הבעיה היא לא הוא. הבעיה היא מי שבונה עליו לבדו בהתקפה. צריכים להביא לפחות עוד צמד שחקנים להתקפה שיורידו ממנו את המושכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2017, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
ברשצקי, כן כישרוני, כן יש על מה לבנות אבל בעיקר לעתיד ובטח לא כשחקן שכל ההתקפה בנויה עליו. זה כבר נאמר פה עשרות פעמים. הבעיה היא לא הוא. הבעיה היא מי שבונה עליו לבדו בהתקפה. צריכים להביא לפחות עוד צמד שחקנים להתקפה שיורידו ממנו את המושכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2017, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

הבעיה היא כן הוא.

לא מסןגל לעבור שחקן. 90 אחוז מהפעמים מאבד את הכדןר ואז עושה הצגות כאילו מעשו לו עבירה. בקושי מאיים על השער מרחוק... חושב שהוא מסי אבל בלי יכולת לעשות כלום מתחילת העונה.

הוא בדיוק הבעיה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2017, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
dino כתב:

הבעיה היא כן הוא.

לא מסןגל לעבור שחקן. 90 אחוז מהפעמים מאבד את הכדןר ואז עושה הצגות כאילו מעשו לו עבירה. בקושי מאיים על השער מרחוק... חושב שהוא מסי אבל בלי יכולת לעשות כלום מתחילת העונה.

הוא בדיוק הבעיה שלנו.

אם יהיה שחקן נוסף נורמטיבי, שיודע ומוכר כנורמטיבי התקפית ומסוגל לעשות ענייני התקפה, ירד מברשצקי הלחץ שכל העולם תלוי בו. הוא לא בשל לכך מכל הבחינות. כל זה לא אומר שהוא לא יהיה בשל ביום יבוא שכזה. לא לבנות על זה כאמור העונה. צעיר מידי. הוא שחקן שאם ישחק בלי לחץ גדול, יש לו טאץ' ויש לו הבנת כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2017, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
כיום הוא משחק עם שחקנים מוגבלים טכנית למעלה. אוסטוינד דווקא פחות מוגבל מהירש ואקסברד, אבל הוא רחוק מידי ולא דומיננטי.
המגנים שמשחקים איתו גם מאוד מוגבלים טכנית. אי אפשר ככה לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2017, 21:30 
בגדול דינו צודק גם אם היה שחקן הרבה יותר טוב מברשצקי
לבדו כשחקן יוצר יחיד בהתקפה הבעיה בסגל לא היתה נפתרת.
מה שלא מוריד כהוא זה שברשצקי סתם שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2017, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
צר לי הוא מוסר פחות מדוייק ומשחק פחות התקפי מעידן כהן.
מראה יכולת אישית נמוכה משל שחר הירש גרץ ואוסטינד.
חסר הברקות לעומת גאלבן.

אתה מדברים כאילו הוא משחק עפ חבורת נגרין אבל למען האמת כל הקישור נראה עדיף עליו כמעט בכל אספקט של המשחק.
מחפשים איך להפטר מגאלבן אבל הוא בערך בחצי מכמות הדקות אחראי על יותר נקודות ממנו וגם זה שדאג שעדין נהחה בגביע כי ברשצקי לא הצליח לעשות כלום גם מול קבוצה מתחתית ליגה א.

שלא יובן שני נגדו אבל אם לפני שנה הוא בינואר היה עם 6 שערים עכשיו הוא נם חצי מזה ועם השפעה רבה יותר נמוכה על המשחק. כנראה שהוא צריך את המגרש הפתוח שאין לו אבל זנ עדין לא תרוץ ליכולת הירודה שהוא מראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2017, 22:19 
אין כישרון בקבוצה הזו
צריך 4 שחקנים חדשים להתקפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2017, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
דגני היה נורא ואיום היום, כל מסירה שלו הלכה לשחקנים כחולים.
בנש היה סביר התקפית וביזיון הגנתית. רז נחמיאס פשוט לא טוב כמגן ואולי גם לא בכלל, לא יודע להרים כדור, לא מהיר, לא חזק, לא טכני.
אבל עוד לא הגעתי לנקודות הכי גרועות מהמשחק הזה: כל שחקני ההתקפה שפשוט לא עשו כלום ואדון ניר לקס שטייל על המגרש. שהוא התחלף עם פדרו אשכרה נכנס שחקן שהוא שחקן פחות ויצא שחקן שהוא שחקן פחות.
חרפה של משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2017, 01:39 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
John Frusciante כתב:
מי איבד את הכדור שהוביל להתקפה שלהם? לא שמתי לב.
הגנה מחפירה

ראש. הבלם שסומכים עליו

אני די משוכנע שזה היה בנש, אלא אם גם לראש יש תסרוקת משונה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2017, 01:47 
זה היה ראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2017, 02:03 
פשוט אין לנו ברק
מי שאומר פה לוותר על ברשצקי בכלל חורץ את גורלנו
מה שצריך זה עוד 11 כמוהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2017, 10:22 
zapta כתב:
פשוט אין לנו ברק
מי שאומר פה לוותר על ברשצקי בכלל חורץ את גורלנו
מה שצריך זה עוד 11 כמוהו

ברור, עוד 11 שחקני קטרגל בשכונה. ברק עאלק. מה שאין לנו זה שחקני כדורגל.
משווים פה את הפועל לנתניה של העונה הקודמת. צריך להבין, גם אם נעלה ליגה, אז יקרו אחד משני הדברים: או שנרד חזרה בשנה הבאה (במקרה הטוב נישאר בשיניים) או שיצטרכו להחליף 90% מהקבוצה (יש להפועל שני שחקנים וחצי לגיטימיים לקבוצת מרכז טבלה בליגת העל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2017, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
נחמיאס לא אשם. ברשצקי לא אשם. אקסברד לא אשם. גלבאן לא אשם. לקס לא אשם.
יש 2 אשמים:
1. הבעלים שלא מוכנים להשקיע כסף בקבוצה הזאת וגורמים להפועל ת"א להיראות כמו עוד מועדון בליגה הלאומית.
2. האוהדים שקנו מנוי במחירים מהגבוהים בארץ כשהשתינו עליהם בקשת עם הסגל שבנו להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2017, 12:02 
Eros Ramazzotti כתב:
נחמיאס לא אשם. ברשצקי לא אשם. אקסברד לא אשם. גלבאן לא אשם. לקס לא אשם.
יש 2 אשמים:
1. הבעלים שלא מוכנים להשקיע כסף בקבוצה הזאת וגורמים להפועל ת"א להיראות כמו עוד מועדון בליגה הלאומית.
2. האוהדים שקנו מנוי במחירים מהגבוהים בארץ כשהשתינו עליהם בקשת עם הסגל שבנו להם.

אם הפרסומים נכונים, להפועל יש את התקציב הכי גבוה בליגה. ובלי להעליב, מי אתה שתבוא ותגיד למישהו לשים כסף? אין לי מושג מיהם, לא יודע אם הם אנשים טובים או לא, או בעלים טובים או לא, אבל זה מה שיש כרגע וכמו שאתה יודע, אין אף אחד אחר.
אם יש משהו שהאוהדים אשמים בו, זו ההכלה חסרת התנאים שלהם כלפי השחקנים, ההסכמה עם זה שהפועל, מקבוצת כדורגל מפוארת נהייתה מתנ"ס, שההשגיות של המועדון נהייתה דבר משני.

אם אתה חושב שישימו תקציב של 30 מיליון ותראה פה את מיטב השחקנים הישראלים אתה חי בסרט. כל אחד מהשחקנים האלה צריך לשחק עליו עם שוקר וכל פעם שהוא מאבד כדור הוא יקבל זרם. אולי אז הם יתחילו להתייחס בכבוד למקצוע שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל VS הפועל פ"ת
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2017, 12:10 
הם לא באמת חייבים לשים כסף.
אם כבר מאמצים את הגישה של "חייבים שחקנים גדולים כי הפועל תל אביב זה מועדון גדול" אז אפשר לעשות שוב כמו כבירי ורמון - לבנות תקציבים שהולמים מועדון גדול כמו הפועל תל אביב ולקוות שיהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2017, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
אתה אמיתי? התקציב הכי גבוה בליגה?
ישמצב שרק המנויים של הפועל מעמידים את התקציב הכי גבוה בליגה. זה כאילו הישג שהם הצליחו להעמיד את התקציב הכי גבוה בלאומית עם הפועל ת"א? זה קורה רק מהכנסות טבעיות של המועדון. לא צריך לשים שקל בשביל זה, אז שלא יתהדרו במה שלא קשור אליהם.

מה אתה רוצה מהשחקנים? אני מנסה להבין. במה הם אשמים? הם יכולים לעשות יותר טוב ולא בא להם?
אלה השחקנים שהביאו. כשלא שמים כסף אלה השחקנים שמקבלים. אתה חושב שאם האוהדים לא "יכילו" את היכולת של השחקנים האלה, היכולת הזו תשתנה? זה יתוק מהמציאות ברמות הכי קשות.
אם לבעלים אין כסף לשים בהפועל שיעזבו אותה. שימסרו אותה בלי חובות. יהיה מי שיקח. אם הם בונים תקציב שמורכב רובו ככולו מההכנסות של הקבוצה, אז מה הם תורמים בעצם?

נעם - מה שכבירי ורמון עשו לא שונה ממה שעושים עונה אחרי עונה גולדהאר, אלונה ושחר. בונים קבוצה שרק בתסריט מסוים (לרוב מדובר באירופה) תכסה את ההוצאות שלה. ההבדל הוא שלשלושה שהזכרתי יש כסף, ואם יש בור של 30 מיליון שקל בסוף העונה הם פשוט מכסים אותו מהכיס שלהם ועושים את אותו דבר בעונה הבאה. הבעלים של הפועל לאורך השנים עשו את דבר, רק שבמקום לכסות את ההפסדים האלה מהכיס הם יצרו מה שנקרא "גרעון". הגרעון התגלגל והתגלגל במשך שנים (ומן הסתם כבר טמן בחובו חובות לשחקנים, לספקים, לרשויות ולבנקים) עד שכבר לא אפשר להפועל לעמוד בהתחייבויות שלה בטווח הקצר, מה שגרם ללכת לפירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2017, 14:53 
Eros Ramazzotti כתב:
ישמצב שרק המנויים של הפועל מעמידים את התקציב הכי גבוה בליגה. זה כאילו הישג שהם הצליחו להעמיד את התקציב הכי גבוה בלאומית עם הפועל ת"א? זה קורה רק מהכנסות טבעיות של המועדון. לא צריך לשים שקל בשביל זה, אז שלא יתהדרו במה שלא קשור אליהם.

מה אתה רוצה מהשחקנים? אני מנסה להבין. במה הם אשמים? הם יכולים לעשות יותר טוב ולא בא להם?
אלה השחקנים שהביאו. כשלא שמים כסף אלה השחקנים שמקבלים. אתה חושב שאם האוהדים לא "יכילו" את היכולת של השחקנים האלה, היכולת הזו תשתנה? זה יתוק מהמציאות ברמות הכי קשות.
אם לבעלים אין כסף לשים בהפועל שיעזבו אותה. שימסרו אותה בלי חובות. יהיה מי שיקח. אם הם בונים תקציב שמורכב רובו ככולו מההכנסות של הקבוצה, אז מה הם תורמים בעצם?

נעם - מה שכבירי ורמון עשו לא שונה ממה שעושים עונה אחרי עונה גולדהאר, אלונה ושחר. בונים קבוצה שרק בתסריט מסוים (לרוב מדובר באירופה) תכסה את ההוצאות שלה. ההבדל הוא שלשלושה שהזכרתי יש כסף, ואם יש בור של 30 מיליון שקל בסוף העונה הם פשוט מכסים אותו מהכיס שלהם ועושים את אותו דבר בעונה הבאה. הבעלים של הפועל לאורך השנים עשו את דבר, רק שבמקום לכסות את ההפסדים האלה מהכיס הם יצרו מה שנקרא "גרעון". הגרעון התגלגל והתגלגל במשך שנים (ומן הסתם כבר טמן בחובו חובות לשחקנים, לספקים, לרשויות ולבנקים) עד שכבר לא אפשר להפועל לעמוד בהתחייבויות שלה בטווח הקצר, מה שגרם ללכת לפירוק.

אני מת לדעת, איזה שחקנים אתה רוצה שיביאו לליגה שניה, דמארי?
אתה יודע כמה כסף הם מביאים מהבית? בוא נניח שהם לא מביאים כסף מהבית, אלא רק חיים מההכנסות (קשה לי להאמין שהפועל מכניסים 15 מיליון בשנה, אבל נניח), יש בעלים אחר שהם תופסים לו את המקום שכן מוכן להביא כסף מהבית?
אולי מה שהם "תורמים" זה ניהול שפוי שלא מכניס את הקבוצה להוצאות שאחרי זה עולים לה בירידת ליגה ומנקים את החרא שהיה בה בשביל שאם וכאשר יבוא רוכש תהיה לו קבוצה נקיה? אתה מעדיף את כבירי? הוא הביא הרבה כסף מהבית. אני אוהד הפועל 35 שנה חוץ משלוש שנים של סמי סגול מעולם לא היה בעל בית שהאוהדים פה אהבו ורצו, לכולם היה אינטרס וגם לסגול בסוף עשו את המוות (עזוב שלמי שהיו צריכים לעשות את המוות זה תאומים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2017, 15:14 
Eros Ramazzotti כתב:

על מה אתה מדבר? הפועל הכניסה ממכירת מנויים (בתוספת צפי מכירת כרטיסים) סכומים לא משמעותיים בכלל באופן יחסי. אתה חי בסרט אם אתה חושב שתקציב של 15 מיליון ש"ח ממומן כולו מהכנסות עצמיות.
ההכנסות העצמיות של המועדון בליגה הלאומית מגרדות את ה-10 מיליון ש"ח. כרגע הבעלים צפויים לשים בסוף השנה סכום של 5-6 מיליון ש"ח (אחרי שסגרו על חסות מכובדת עם ארקיע). מכירה של גוטליב תפחית קצת מהסכום הזה. זה אולי לא סכומים חסרי תקדים, אבל להגיד (או לרמוז) שהם לא שמו שקל זה שקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: