תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 23:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 218 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ג'ף על חוזה זמני? (לפי וואלה)
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2017, 20:12 
הוקיץ' כתב:
שוב, בעיני העניין פה זה בכלל לא גפני או האוורד או ג'ף. אני אישית חושב שהאוורד וגפני זו התאמה לא טובה, אבל אפשר להתווכח על זה. השאלה היא איך זה שאנחנו משחררים את ג'ף לפני שיש לנו מושג מה המצב של האוורד. או איך זה ששיחקנו כמה וכמה משחקים עם שלושה זרים. או איך זה שמקניל הגיע ברגע האחרון ולקח לו המון זמן להיכנס לכושר. או איך זה שנכסנו לסאגה ההזויה עם ניבינס. או איך זה שמאמן מרשה לעצמו ללכלך על שחקן שלו בתקשורת ללא תגובה מצד ההנהלה.
זו כרוניקה של התנהלות רעה שחוזרת על עצמה פעם אחר פעם. ג'ף או האוורד? זה כבר עניין מקצועי שהוא בר ויכוח.

מה שכן, להגיד שג'ף היה הגבוה הטוב בליגה עד שפרנקו שרף אותו זו אמירה הזויה בכל קנה מידה.

מאיפה אתה יודע שאין לנו מושג מה המצב של הווארד
ומאיפה אתה יודע שזה בכלל היה בידיים שלנו להחליט אם ג'ף ישחק מחר או לא, הרי החוזה שלו נגמר.
אולי הוא לא הסכים לחדש.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2017, 22:41 
אני הולך אם התומכים במהלך לחתוך את אלן. אישית אני מרגיש שהסגידה אליו לא תואמת את המציאות. אי אפשר להכחיש את היכולות שלו אבל בתכלס- יש סיבה למה הוא כל הקריירה הוא בקבוצות תחתית ולמה אנחנו מסוגלים להחתים אותו בדקה ה90...
אני לא יודע מה יצא בסוף מההוארד - אבל אם אני בא לסנגר על פרנקו- הוא יודע שיש שחקנים שהופכים אחרים לטובים יותר - שהופכים את הקבוצה ליחידה לוחמת. זה לא קלישאה!! אנחנו מתפוצצים מכשרון אבל לא מנצלים אותו.
ההרגשה שלי היא ששחקנים מהסוג של אלן לא מוסיפים ללכידות הקבוצתית ובתכלס- גם אם יש לו מהלכים טובים- אני חושב שכבר נוכחנו לראות שהקבוצה לא מתרוממת איתו.
מבחינתי שהאורד ייתן חצי תפוקה ממנו- אבל יהפוך במהלכים הקטנים ובמחוייבות שלו יהפוך את לימונד ובנקס לכוכבים שלנו שיכריעו הם משחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
אני דווקא חושב שבמשחק נתון אין כרבה הבדל בין ג'ף לטוני גפני, שניהם מביאים אתלטיות, הגנה ושניהם לא סקוררים גדולים. ג'ף יותר שחקן של מספרים ממנו ומגיע יותר לקו.

אבל מספרים זה לא הכל בכדורסל, ואף אחד כאן לא נמצא באימונים בשביל לשפוט.
ג'ף שחקן לא אמין בשיט, הוא יכול בשנייה אחת שהוא לא שולט בעצמו להרוס לך אימון או משחק.
אין לזה מקום בקבוצה שרוצה לעשות הישיגים, בגלל זה גפני כל הקריירה שיחק בקבוצות יורוקאפ והרוויח 300-400 אלף דולר וג'ף דילג בין הליגה השנייה לכמה קדנציות אצלנו ב60-80 אלף דולר.

מילפורד כתב:
יובל, אתה מפמפם לנו כבר חודשים כמה שג'ף אלן טוב, אגב, לטעמי אתה מחזיק ממנו יותר ממה שהוא באמת אבל זה כבר דיון אחר.

לרגע אתה לא מתייחס לעובדה שהוא שחקן בעייתי עם התנהלות חובבנית (ואני עדין בתיאור הזה) מחוץ למגרש שכנראה יותר מפעם אחת עבר על כללי התנגות תקינים שמצופים משחקן (אני לא מדבר על זה שהוא לא נחמד, אני מדבר על זה שהוא לא מסכים להתאמן כשזה לא בזין שלו).
כל זה כאמור לא חדש לנו, ועל כן מאוד הפתיע אותי שהחתמנו אותו בתחילת , אבל בגלל שאני באמת אוהב את השחקן הזה קיוויתי (כנראה שגם פרנקו וההנהלה קיוו) שאחרי ששוב לא מצא לעצמו קבוצה בסדר גודל שהוא חושב שהוא מתאים לו שהפעם יתנהל אחרת.
מאחר והוא לא, אז הוא צריך ללכת. מצער שזה המצב, הייתי מעדיף שלא היינו מגיעים אליו בכלל , אבל עכשיו זה מה שצריך לעשות.

gigs כתב:
לא מבין את ההתלהמות הזאת על פרנקו וההנהלה.
למאמן יש זכות לבחור עם מי ללכת, נכון ג'ף נתן משחקים טובים אך גם גרם להרבה בעיות (בעיקר מחוץ למגרש אבל גם במגרש עם טכניות ומשחק מבולגן).
עכשיו למאמן יש 4 זרים שהוא רצה וסגל שלדעתי שווה מקום 4-5 בליגה הזו.

הגענו למצב שצריך לקבל החלטה עד היום לגבי ג'ף וההתנהלות במקרה הזה הייתה מצוינת. חבל להמשיך לשלם לשחקן שהחלטנו כבר לפני חודש לשחרר.

לגבי האוורד כולם פה נופלים עליו מבלי לראות אותו משחק דקה. גם בשני אני לא מצפה ממנו לתת משהו אך בטווח הארוך אני מקווה שיביא מעצמו את מה
שהוא יכול וזה לא מעט (גם במספרים וגם מסביב), מדובר בווינר ושחקן שיכול להפוך את השחקנים מסביבו לטובים יותר.

וכן חדר הלבשה חיובי וקבוצה שעובדת לפי המאמן שלה זה מתכון לקבוצה מנצחת, מנגד חדר הלבשה שלילי (עם ג'ף) ומאמנים שלא שולטים בקבוצה או לחילופין
לא מאמינים בשחקנים זה מתכון לקבוצה כושלת כמו בשנים האחרונות.

תנו לפרנקו לעבוד ותשפטו בסוף העונה.

נו, חזרנו לתאוריית "אף אחד כאן לא נמצא באימונים בשביל לשפוט", "עושה בעיות מחוץ למגרש". מהאנשים שהביאו לכם את השחרורים ההזויים של אוואנס ודארל עם סיפורים מצוצים מהאצבע על ההתנהלות שלהם באימונים (שני שחקנים שבמקרה מככבים העונה בקבוצות הרבה יותר טובות מהפועל), שחרורים שכמובן לא תרמו כלום לקבוצה אלא רק פירקו אותה מקצועית ועל הדרך גם הפכו את האווירה ליותר חרא בגלל כל ההפסדים הנלווים.
גלן רייס למשל זה שחקן בערך, פלוס מינוס, פי מיליון יותר בעייתי מג'ף אלן, שלא מתאמן בכלל ורק עושה בלגאנים כל היום מחוץ למגרש (שלא לדבר על העבר הפלילי שלו). רק מה, מקצועית מדובר בשחקן ענק ומאז שהוא הגיע לחולון הם לא מפסיקים לנצח. בהפועל כמובן שלא היו מסתכלים עליו בכלל, ועוד יותר גרוע, אם במקרה היה בא שחקן כזה להפועל היו מעיפים אותו תוך שבועיים גם הוא היה עושה 40 נקודות למשחק, ושולחים את כל המדבררים למיניהם לספר על כל הבעיות מחוץ למגרש.
דונטה סמית' פאקינג זרק כדור באימון על המאמן שלו וזה לא הפריע לחיפה לתת לו לסחוב אותם לאליפות. פרנקו הבין את הרמז, והיה במשך שלוש שנים סמרטוט הרצפה של דונטה, שעשה כל מה שהוא רוצה, התאמן מתי שבא לו ואיך שבא לו (וכמובן הביא לפרנקו בתמורה אליפות ושדרג לו את הקריירה בצורה ששום דבר או אף אחד לא היה עושה). אותו פרנקו שהיה מקבל שיחות מאליהו שלא בא לו לעלות לירושלים לאימונים בבוקר. רק מה, אז הוא הגיע להפועל, קיבל מעמד של קיסר כיאה לתפקיד, ועכשיו הוא יכול להחליט איזה סוג של שחקנים בא לו לאמן, ואילו שחקנים הוא יכול לסמן מהרגע הראשון שלהם, לצאת נגדם בתקשורת בהזדמנות הראשונה ולהעיף אותם כמה שיותר מהר.

אבל העיקר שבהפועל, ורק בהפועל, מספרים זה לא הכל ומה שחשוב זה האימונים. כל הסיפורים האלה על ההתנהלות באימונים זה קשקוש אחד גדול, הקשר בין ההתנהלות באימונים למה שקורה במשחק הוא שולי מאוד, קבוצות שמשחקות יותר מפעם אחת בשבוע (רוב הקבוצות הגדולות בליגה ובאירופה, שלא לדבר על ה-NBA) בקושי מתאמנות בכלל והאימונים זה חלק שולי ממחזור החיים של הקבוצה, אבל רק בהפועל המאמנים השרישו את התפיסה שהאימונים הם חזות הכל ומה שקורה על המגרש הוא בכלל שולי. לא צריך את ג'ף שנותן ממצועים של כמעט דאבל-דאבל, בטח שלא צריך סקוררים עם אגו כמו גלן רייס או אלכס יאנג או ליונס, מספיק שחקן כמו הווארד שפצוע כל עונה לחודשיים וגם כשהוא משחק יכול לתת 7-8 נקודות, עם זה בטח נגיע רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: יובל :HEART2:

אגב:
1. אני ממש לא בטוח שגפני טוב מאלן.
2. אני ממש לא בטוח שהווארד טוב מאלן (בחזקת 10).
3. אני ממש לא בטוח שהווארד מתאים יותר ליד גפני מאשר אלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
הכי אדום שיש כתב:
אני הולך אם התומכים במהלך לחתוך את אלן. אישית אני מרגיש שהסגידה אליו לא תואמת את המציאות. אי אפשר להכחיש את היכולות שלו אבל בתכלס- יש סיבה למה הוא כל הקריירה הוא בקבוצות תחתית ולמה אנחנו מסוגלים להחתים אותו בדקה ה90...
אני לא יודע מה יצא בסוף מההוארד - אבל אם אני בא לסנגר על פרנקו- הוא יודע שיש שחקנים שהופכים אחרים לטובים יותר - שהופכים את הקבוצה ליחידה לוחמת. זה לא קלישאה!! אנחנו מתפוצצים מכשרון אבל לא מנצלים אותו.
ההרגשה שלי היא ששחקנים מהסוג של אלן לא מוסיפים ללכידות הקבוצתית ובתכלס- גם אם יש לו מהלכים טובים- אני חושב שכבר נוכחנו לראות שהקבוצה לא מתרוממת איתו.
מבחינתי שהאורד ייתן חצי תפוקה ממנו- אבל יהפוך במהלכים הקטנים ובמחוייבות שלו יהפוך את לימונד ובנקס לכוכבים שלנו שיכריעו הם משחקים

קבוצה מפוצצת בכישרון? סליחה, אבל :LOL2: :LOL2: :LOL2:
קבוצה זקנה עם שחקנים שרובם מעבר לשיא, שמורכבת ברובה משחקנים משלימים ואפורים, בלי אתלטיות ועם קליעה לא קיימת. ועכשיו בלי ג'ף גם יתרון בריבאונד אין לנו. כישרון עלק.
חולון קלעו היום 15 שלשות בכמעט 50% מול מכבי בחוץ, זה כישרון. רמת הכישרון שלנו לא מדגדגת את שלהם. לנהריה יש כישרון, אפילו לגלבוע יש יותר כישרון.
אין ספק, רביב ובנקס בשלהי הקריירה שלהם הם כוכבים שיכריעו משחקים מול גלן רייס ואלכס יאנג (שלא לדבר על ירושלים ומכבי). רביב כשהיה הישראלי הכי טוב בליגה בהפרש ניכר במשך שלוש שנים לא סחב אותנו לכלום, אבל בגיל 33 אחרי פציעה גומרת קריירה הוא יעשה את זה. טוב, זה פשוט כי עד עכשיו לא היה לו את מאט הווארד לידו.
קבוצה עם זר אחד שהוא סקורר סביר, בלי קליעה ובלי אתלטיות, ואנשים פה חיים בסרט שג'ף הסרטן זה הדבר היחיד שעוצר בעדנו מלשעוט קדימה ולדרוס את הליגה. כל דבר בקבוצה הזאת זועק "בינוניות", קבוצה ששווה גג מאזן של 50% וכניסה לפלייאוף, בלי שום אפסייד ויכולת להגיע רחוק או להתחרות בקבוצות הטובות של הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
יש לנו אפסייד.
הישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 06:49 
סמל אישי של המשתמש
שמאמן לא מאמין בשחקן, לא יעזור כלום. גף נכפה על פרנקו. עכשיו יש לדני את הקבוצה שרצה. חובת ההוכחה עליו. אין תירוצים.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
לגלן רייס אין סתם "עבר פלילי" - מעורבות סדרתית בתקריות ירי, אלימות קשה (שבר לשחקן אחר את הלסת) ושימוש בסמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 10:37 
הפועל כתב:
לגלן רייס אין סתם "עבר פלילי" - מעורבות סדרתית בתקריות ירי, אלימות קשה (שבר לשחקן אחר את הלסת) ושימוש בסמים.

אני לא מבין איך נותנים לאדם כזה לשחק כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 10:41 
אהרל'ה כתב:
הפועל כתב:

אני מניח שאחרי אתמול הדון כבר יטפל בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של יובל.
אגב, גם אחרי התצוגה של אובאנון מול מכבי במשחק הראשון שלו כולם חשבו שהנה המשיח הגיע.
גפני והווארד זה לא מה שיציל את העונה הזו, תהיו בטוחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 11:09 
בני12 כתב:
אהרל'ה כתב:
הפועל כתב:

אני מניח שאחרי אתמול הדון כבר יטפל בזה

בסמים אני מניח שמדובר במריחואנה, אז לא מעניין.
תקרית ירי, אלימות באמת קשה, זה לא משהו שאפשר לעבור עליו בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
שוב, כל מילה של יובל. ההסטוריה בכל ענף ספורט מלאה בהד-קייסס שמאמנים טובים ידעו לנהל ולהפיק מהם דברים גדולים. הייתי מושיב פה את כל המפקפקים בכך עם עיניים מתוחות סטייל התפוז המכני לראות מה מאמן חסר אגו כמו אברהמי הפיק מג׳ף רק לפני שנה וחצי.
אגב, מעניין מי מאלה פה שמזיינים את המוח על ההתנהגות של ג׳ף באימונים אשכרה היה באחד, או שמספיקה העברת דף המסרים של פרנקו באמצעות החברים שלו בערוץ רקאנטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

מהאנשים שהביאו לכם את השחרורים ההזויים של אוואנס ודארל עם סיפורים מצוצים מהאצבע על ההתנהלות שלהם באימונים (שני שחקנים שבמקרה מככבים העונה בקבוצות הרבה יותר טובות מהפועל)

מבלי לסתור את הדברים האחרים שאמרת, דווקא שחקנים בעיתיים יצרו לרוב פחות בעיות בקבוצות גדולות. גם כי המערכת יותר גדולה ויהיו יותר אנשים שיטפלו בזה, וגם כי יש להם יותר מה לסכן.
בקבוצה כמו הפועל הם מרגישים שהם כוכבים ויכולים לעשות מה שבא להם, אבל בקבוצות יותר גדולות זה ההזדמנות שלהם להוכיח את עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ג'ף על חוזה זמני? (לפי וואלה)
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
נפתח עצומה להחזיר את אברהמי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 12:12 
Karl Marx כתב:
שוב, כל מילה של יובל. ההסטוריה בכל ענף ספורט מלאה בהד-קייסס שמאמנים טובים ידעו לנהל ולהפיק מהם דברים גדולים. הייתי מושיב פה את כל המפקפקים בכך עם עיניים מתוחות סטייל התפוז המכני לראות מה מאמן חסר אגו כמו אברהמי הפיק מג׳ף רק לפני שנה וחצי.
אגב, מעניין מי מאלה פה שמזיינים את המוח על ההתנהגות של ג׳ף באימונים אשכרה היה באחד, או שמספיקה העברת דף המסרים של פרנקו באמצעות החברים שלו בערוץ רקאנטי.

1. אתה קורא להחזיר את אברהמי ?
להיותו של אברהמי מאמן חסר אגו יש לא מעט חסרונות. אני חושב שציינת לא מעט מהם בזמן אמת כשקראת לפטר אותו
2. מילפורד כתב לך במפורש (אולי כדאי שתקרא לא רק את יובל) שהנושא עלה גם בקדנציה הקודמת של ג'ף בקבוצה כסיבה ללא להאריך איתו חוזה.
שלושה מאמנים שונים בהפועל (ועוד לא מעט אחרים בקבוצות אחרות) לא רצו לראות את ג'ף בקבוצה מעבר לחוזה שלו ולא הסכימו להאריך לו חוזה למרות תרומתו לקבוצה.
ניסית לחשוב למה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
Karl Marx כתב:

להיותו של אברהמי מאמן חסר אגו יש לא מעט חסרונות. אני חושב שציינת לא מעט מהם בזמן אמת כשקראת לפטר אותו
2. מילפורד כתב לך במפורש (אולי כדאי שתקרא לא רק את יובל) שהנושא עלה גם בקדנציה הקודמת של ג'ף בקבוצה כסיבה ללא להאריך איתו חוזה.
שלושה מאמנים שונים בהפועל (ועוד לא מעט אחרים בקבוצות אחרות) לא רצו לראות את ג'ף בקבוצה מעבר לחוזה שלו ולא הסכימו להאריך לו חוזה למרות תרומתו לקבוצה.
ניסית לחשוב למה ?

אני לא קורא להחזיר את אברהמי כי אברהמי פשוט לא מאמן כדורסל טוב. פשוט ציינתי תכונה אחת שלו ששיחקה לזכותנו.
מילפורד כותב הרבה דברים. כל אחד יכול לכתוב דברים בפורום בלי להביא אסמכתאות לכך, כמו כל אלה שמדברים על רמת הרצינות של ג׳ף באימונים מבלי להיות שם דקה בעצמם. מאמנים לא אוהבים הד-קייסס, זה ברור, כי מבחינתם זה אומר יותר עבודה. לגיטימי לגמרי והייתי גם מבין לגמרי אם לא היו מביאים את ג׳ף מלכתחילה. אבל משהובא וסיפק - כהרגלו - תמורה שעולה בהרבה על זו של זרים יקרים בהרבה ממנו, מן הראוי היה לתת לו קרדיט, להצמיד לו פסיכולוג ובטח שלא לנצל את הכוח שלך בתקשורת ולטנף עליו בכל במה. אלה דברים שלא ייעשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 12:54 
בני12 כתב:
Karl Marx כתב:

ניסית לחשוב למה ?

שלושה? איפה שלושה? ואיפה עוד לא מעט קבוצות אחרות?
2012/13- קדנציה ראשונה- פציעה שהשביתה אותו עד סוף העונה, והוא שוחרר. לא הספקנו לראות ממנו הרבה באותה עונה.
2013/14- שיחק בעפולה, היה גדול על הליגה הלאומית. בכמה מספרים.
2014/15- שיחק בחיפה, ואז עזב בגלל פרשת המריחואנה עם סטיט ז"ל
2015/16- שיחק אצלנו. עונה ענקית שלו. לא הוחתם לעוד עונה (מאמן ראשון שעושה את זה, ואגב, אלא אם ידוע לך בוודאות שהסיבה היא המאמן ולא ג'ף עצמו שהלך לחוזה גדול ויפה בטורקיה, אי אפשר לדעת אם זה מאמן.)
2016/17- ליגה לאומית בב"ש, כנראה עם חוזה מטורף (לפי מה שהגיע אלי, חוזה מקסימום)
2017/18- הפועל, חתכו אחרי שלושה חודשים (מאמן מספר 2, איפה השלישי שלא רצה אותו מעבר לחוזה שלו?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 13:22 
גם ארז לא רצה אותו, לא נתן לו דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 13:23 
מעניין איך זה שבסוף 2016 רשמת שחתם בטורקיה על חוזה גבוה (ליגה שניה בטורקיה אגב...) אבל לפי הרשימה שלך שיחק בכלל בהפועל באר שבע, איך קרה המעבר הזה ולמה , אתה יודע?

האסמכתא לדברים שכבתבתי הגיעו מגורמים רשמיים באסיפות עמותה, אתם רוצים גם לשמוע אותם מהגורמים הרשמיים והראשוניים , תגיעו לאסיפות...

שוב , שלא תבינו אותי לא נכון, אני מת על השחקן הזה והלוואי והיה נשאר בהפועל, אבל בהתחשב בזה שמדובר באישיות בעייתית (כנראה הסיבה שהחתימו אותו עם אופציית יציאה) ונתנו לו צ'אנס נוסף השנה , ונראה שלא התאים למאמן ההתנהלות שלו, אז מה רציתם שיעשו עכשיו? אני באמת לא מבין מה את הביקורת על ההתנהלות השבוע...
הביקורת כאן לטעמי, היא למה הביאו אותו מלחתחילה בתנאים האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
אלן עזב את טורקיה כי הקבוצה התמוטטה כלכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 13:34 
הוא גם נתן מספרים מצוינים בב"ש ועדיין לא החתימו אותו לשנה נוספת
גם בחיפה ניצלו את ההזדמנות של המריחואנה כדי לזרוק אותו. אם הוא היה כזה חשוב להם הם היו שורדים את ההשעיה שקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 13:42 
מילפורד כתב:
מעניין איך זה שבסוף 2016 רשמת שחתם בטורקיה על חוזה גבוה (ליגה שניה בטורקיה אגב...) אבל לפי הרשימה שלך שיחק בכלל בהפועל באר שבע, איך קרה המעבר הזה ולמה , אתה יודע?

האסמכתא לדברים שכבתבתי הגיעו מגורמים רשמיים באסיפות עמותה, אתם רוצים גם לשמוע אותם מהגורמים הרשמיים והראשוניים , תגיעו לאסיפות...

שוב , שלא תבינו אותי לא נכון, אני מת על השחקן הזה והלוואי והיה נשאר בהפועל, אבל בהתחשב בזה שמדובר באישיות בעייתית (כנראה הסיבה שהחתימו אותו עם אופציית יציאה) ונתנו לו צ'אנס נוסף השנה , ונראה שלא התאים למאמן ההתנהלות שלו, אז מה רציתם שיעשו עכשיו? אני באמת לא מבין מה את הביקורת על ההתנהלות השבוע...
הביקורת כאן לטעמי, היא למה הביאו אותו מלחתחילה בתנאים האלו?

לפי מה שהוא טען זה היה בגלל דברים הזויים שעשו להם שם. מישהו רשם את זה פה בפורום.
לפי מה שידוע לי זה היה חוזה גבוהה יחסית.
הוא עבר לב"ש אחרי, ולפי כל מה שידוע לי הוא קיבל חוזה מקסימום (108K$, שזה יפה גם לליגת העל).

zink כתב:
גם ארז לא רצה אותו, לא נתן לו דקות.

שיחק 16.8 דק' למשחק.
אם מסתכלים על המשחקים רואים דפוס מוזר קצת (מסודר לפי משחק.):
4, 9, 24, 24, 8, 22, 20, 31, 19, 3.
עמד על 6.9 נקודות, 55.4% ל-2, 5.3 ריב', 3.1 עבירות (מולד), סחט 2.3, 1.2 חט', 0.8 איב', 0.7 אס, 0.6 חסימות, 9.1 מדד. בעשרה משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין למה בכלל מדברים על זה. הנקודה פה היא בכלל לא האם אלן צריך או לא להיות בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 16:01 
אנשים איבדתם את זה.
אפשר לחשוב ששיחררו זר שהיה גדול על הליגה (והוא לא), באמצע חוזה (לא, סיים את האופציה שלנו על החוזה), שיסתדר בחדר הלבשה (לפי גורמים בקבוצה ולא רק לפי גורמים בתקשורת
כמו שחלק פה רשמו, הוא לא יסתדר גם עם השחקנים ולא רק עם פרנקו).

שיחררנו שחקן שכולנו כולל אני אוהבים זה נכון , אבל לא איזה שובר שיוויון שהיה לנו ביד כמו לפני שנה עם הוואל והאוורד ששם אני מסכים היתה טעות ענקית של ההנהלה שנתנה למאמן יד חופשית.
אלן הוא סה"כ הזר החמישי שלנו העונה.
אם נצליח לסיים את העונה עם הסגל הזה סימן שהעונה תיגמר מצוין ולכך רק צריך לקוות.

בקשר לבניית הסגל - נכון יש בעיות בבניית הסגל ופה אפשר לבוא בטענות לפרנקו, אין אתלטיות (וזה לא שג'ף הרבה יותר אתלט מגפני) אין שלשות (מזכיר מה אנשים פה אמרו על תמיר בלאט וכולנו רואים עכשיו איזה
הפסד גדול זה), אבל כן יש סגל יציב עם שחקנים מנוסים וצעירים ישראלים רעבים שיש להם אפסייד גבוהה לתוך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
שמאמן לא מאמין בשחקן, לא יעזור כלום. גף נכפה על פרנקו. עכשיו יש לדני את הקבוצה שרצה. חובת ההוכחה עליו. אין תירוצים.

כל הכישלון הניהולי של הפועל בשורה אחת.

"שמאמן לא מאמין בשחקן, לא יעזור כלום". ספר את זה למוטי אמסלם ועודד קטש. לפני שנתיים קטש רצה לחתוך מאילת, שדשדשה במקום השמיני, את קאליף וואייט (אחד הסקוררים הכי טובים בליגה) ולהביא במקומו את באטל (אחד הזרים הכי חלשים בליגה). הנה מקרה שהמאמן לא האמין בשחקן - אבל כן היה משהו שעזר, מסתבר. כמובן שמוטי אמסלם הטיל וטו המהלך המופרך הזה, והכריח את קטש להתיישר. זה פירק לאילת את הקבוצה? יצר קרע בין ההנהלה למאמן לשחקן? לא, אילת יצאה לסיבוב שלישי של שבעה ניצחונות בהובלתו של וואייט, סיימה את הליגה במקום החמישי וגם הגיעה לפיינל-פור. כמובן שבהפועל ההיסטוריה תמיד הפוכה. כשרמי הדר רצה להעיף שניים מהזרים הבכירים שלו בשלב מתקדם של העונה, ההנהלה לא עמדה לצד השחקנים ולצד טובת המועדון, אלא כרגיל שעתה לגחמותיו של המאמן, הכל בדרך לסיום עונה קטסטרופלי.

אבל בטח עם פרנקו זה סיפור שונה. הוא אוטוריטה, לא אחד שאפשר לכפות עליו משהו. רגע, זה לא אותו פרנקו שהפעם האחרונה שהוא בנה קבוצה הייתה ב-2012? זה לא פרנקו שבקדנציות האימון האחרונות שלו, האינפוט שלו בבניית הקבוצה היה בין שולי מאוד (בירושלים) ללא-קיים (בחיפה)? זה לא פרנקו שעשה את הקריירה שלו מלהיות מאמן שאפשר להנחית עליו הכל והוא יתמודד, מצד אחד עם הנהלות שלא מתחשבות בו ומהצד השני עם שחקנים יותר דומיננטים ממנו שמכתיבים את הטון (בראשם דונטה, ואחר כך בירושלים עוד שחקנים)? בירושלים ובחיפה לא "כפו על פרנקו" שחקן, כפו על פרנקו סגל שלם. והוא התמודד. והוא התמודד בצורה כזאת שהביאה אותו לאמן בהפועל. רק שבהפועל לא נותנים לו שום דבר להתמודד איתו, מאמן שהדבר העיקרי שהוא הוכיח זה שהוא יכול להתמודד עם תכתיבים - נותנים לו מה שהוא רוצה. בדיוק ההפך מדרך פעולה הגיונית, בדיוק ההפך ממה שהוכיח את עצמו בעבר.

וכמובן שגם בהפועל ידעו לכפות שחקן על מאמן. אבל במקרים מסוימים מאוד. גם קטש וגם אברהמי בתורם, לא רצו את מתן נאור. זה לא הפריע להנהלה לכפות אותו עליהם. על משבצת של ישראלי בכיר, שחקן בשלהי הקריירה, בשכר מופקע (שאותו הוא ידע לדרוש, מתוך ההנחה המוצדקת שההנהלה תכפה אותו על המאמן), שמסנדל קשות את המאמן בבניית הסגל ואת הקבוצה כולה לאורך עונה שלמה, אפשר לכפות. אבל זר רביעי בשני שקל, שבמקרה הוא השחקן הכי יעיל בקבוצה? מה פתאום, את זה אי אפשר לכפות.

ואז מגיעים לחלק השני של התאוריה הניהולית הכושלת. "עכשיו יש לדני את הקבוצה שרצה. חובת ההוכחה עליו. אין תירוצים". זה הסיפור. במקום שההנהלה תהיה מעורבת בתהליך המקצועי (מה שגם יגרום לה להרגיש אחריות על המצב המקצועי), במקום שההנהלה תעזור למאמן לקבל החלטות, וגם תחליט בשבילו מדי פעם כשהוא לא מסוגל לקבל החלטות נכונות, במקום שההנהלה תתן למאמן את כל התנאים להצליח - כן, לתת למאמן את התנאים להצליח זה לא לתת לו להחליט הכל, אלא לקבוע לו בנושאים שלא צריכה להיות לו בהם שליטה מוחלטת, נושאים שהוא מעולם לא הוכיח הצלחה בהם, ולהשאיר לו להתעסק רק במה שהוא יודע לעשות - במקום כל זה, ההנהלה נותנת למאמן להחליט הכל, גם החלטות שברורות מראש שהן לא הגיוניות ויובילו לכישלון, גם החלטות שמנוגדות לחלוטין לדעתה של ההנהלה. ואז כשההחלטות האלה מובילות לכישלון על המגרש, נוצר תסכול בלתי נמנע אצל האוהדים, נוצר גם תסכול בלתי נמנע אצל ההנהלה, שהרי "הוא קיבל את כל מה שרצה" ו-"אין תירוצים", ואז הפיטורים הם בלתי-נמנעים גם כן. במקום שההנהלה תעזור למאמן להימנע מטעויות ברורות, היא נותנת לו לעשות אותן, להתרסק ואז מפטרת אותו.

ככה היה עם אדלשטיין, שנתנו לו להמשיך עם קאונסיל עונה שלמה במקום לכפות עליו חיזוק (משפט שהוא אוקסימורון ויכול להתקיים רק בהפועל), ובזמן שכל קבוצות הליגה התחזקו הקבוצה שלנו הלכה ודעכה, עד לסיום עונה מגעיל שגררה פרידה בלתי-נמנעת.
ככה היה עם קטש, שוויתר על האופציה להמשיך במחיר מציאה עם דוראנד סקוט שהיה השחקן הכי טוב של הקבוצה, ששבוע אחרי הוויתור על האופציה חתם באיטליה בסכום כפול. ובנה קבוצה מזעזעת באותו שכל אחד (כולל בהנהלה כמובן) היה מסוגל לראות את הליקויים בה מקילומטרים, בלי קליעה ועם קו אחורי עלוב, עם ויתור על כוכבים כמו דיאנטה גארט ודרו קרופורד שהיו להפועל כבר ביד ובסוף חתמו באשדוד ובהרצליה בגלל ההססנות של קטש. זה גרר את הקבוצה לפתיחת עונה רעה ומתסכלת, לאובדן אמון מוחלט בקטש ובדרך שלו, ובסופו של דבר לפיטורים בלתי-נמנעים ולעונה שהתבזבזה כולה סביב ניסיונות לתקן את הליקויים בסגל שנבנה.
היה ככה עם רמי הדר, שהחליט בגיבוי ההנהלה לפרק את הקו הקדמי הכי טוב בליגה ולהעיף שניים מהזרים הכי טובים בארץ, להביא שני ליצנים במקומם, בתווך לעלות למשחקים קריטיים עם אליאספור בתור הסנטר הפותח, ולפרק כליל את הקבוצה הכי מוכשרת שהייתה להפועל מאז העשור הקודם, עד הפיטורים/התפטרות שלו חודש לסיום העונה כשהכל כבר גמור.
כולם מאמנים עם יכולות כלשהן שהצליחו בסיטואציות מסוימות, ועם חסרונות שהובלטו לתפארת תחת הגישה הניהולית הכושלת בהפועל ובסיטואציה הלא-בריאה שמאמנים נכנסים אליה אצלנו.
אז אפשר לראות מה קורה במשך שנים בהפועל, לנסות להבין למה אנחנו נכשלים שוב ושוב, ולשנות את ההתנהלות מול המאמנים לכזאת שבאמת יכולה להניב הצלחה למועדון, או להמשיך עם הגישה שנכשלה שוב ושוב, הפעם עם מאמן חדש (שגם הוא הצליח בסיטואציה שונה לחלוטין ממה שהוא מקבל בהפועל), ולקוות שהפעם משום מה זה יצליח, שהמאמן יקבל את כל ההחלטות לבד בלי שום הכוונה ובלי שום גבולות ועדיין איכשהו יצליח. וכשהוא לא יצליח (והוא לא יכול להצליח ככה, כי המאמנים לא נכשלים בסיטואציה כזאת במקרה), אז שוב יספרו לאוהדים שהלקחים יופקו, ושוב יגיע מאמן חדש שימכרו אותו כמשיח שיגאל אותנו מייסורינו, ושוב יהיה צריך לתת לו צ'אנס (כלומר, לתת לו כל מה שהוא מבקש), וכך הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
יובל כתב:

מהאנשים שהביאו לכם את השחרורים ההזויים של אוואנס ודארל עם סיפורים מצוצים מהאצבע על ההתנהלות שלהם באימונים (שני שחקנים שבמקרה מככבים העונה בקבוצות הרבה יותר טובות מהפועל)

מבלי לסתור את הדברים האחרים שאמרת, דווקא שחקנים בעיתיים יצרו לרוב פחות בעיות בקבוצות גדולות. גם כי המערכת יותר גדולה ויהיו יותר אנשים שיטפלו בזה, וגם כי יש להם יותר מה לסכן.
בקבוצה כמו הפועל הם מרגישים שהם כוכבים ויכולים לעשות מה שבא להם, אבל בקבוצות יותר גדולות זה ההזדמנות שלהם להוכיח את עצמם.

קודם כל, התאוריה הזאת לא מבוססת על כלום. באותה מידה אני יכול להגיד שבקבוצות גדולות אין טעם להחזיק שחקנים בעייתיים כי אפשר למצוא להם תחליפים הולמים בקלות, ואילו בקבוצות יותר קטנות אין להם תחליף מבחינה מקצועית.

אבל חשוב מכך, זה בכלל לא רלוונטי למה שהיה בהפועל, כי לא דארל ולא אוואנס היו שחקנים בעייתיים.
עם אוואנס לא היו בעיות משמעת, הוא לא עשה שום דבר. הוא בסך הכל היה בקבוצה שנכשלה על המגרש (למרות שהוא היה מהבודדים שתפקדו בה מקצועית) וזה גרם לאווירה רעה במועדון, וכשחיפשו שעיר לעזאזל הפור נפל עליו בגלל כל מיני אנשים במועדון שפחות אהבו אותו.
את דארל רמי הדר לא רצה מהרגע הראשון שהוא הגיע, עוד לפני שהוא נפגש איתו או אימן אותו. במשך תקופה ארוכה הוא ייבש אותו במשחקים, התייחס אליו חרא, האשים אותו בזיוף פציעה, ובסוף כשלדארל יצא החשק לשחק בהפועל עוד העיזו להאשים אותו בחוסר מחויבות ושחררו אותו. גם איתו לא היו בעיות משמעת, וגם השחרור שלו זה נטו אשמה של המערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
אמל״ק: יובל להנהלה! :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 19:43 
אני לא מסכים עם כל מה שיובל כותב, אבל העיקר הוא נכון.
כל עוד נמשיך לתת גב לכל מהלך הזוי של כל מאמן, אנחנו לא נגיע רחוק. בטח לא באופן עקבי.
מילא אם זה היה מוכיח את עצמו אפילו קצת, אבל זה כישלון רודף כישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ג'ף על חוזה זמני? (לפי וואלה)
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2017, 20:03 
אני מסכים כמעט עם כל מילה של יובל. אבל הסיבה שהדברים נעשים כך אצלנו היא פשוטה מאד. אין בקבוצה הזו שום אדם במערכת מלבד המאמן שיש לו שמץ של מושג בתחום המקצועי. כל עוד זה כך דבר לא ישתנה ולא יוכל להשתנות.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 218 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: