תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אחמד ניבינס חתם
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2017, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
שאני העזתי לרשום שרמי כהן הוא איש נחמד אבל לא מנהל לקבוצה בליגת העל, קיבלתי מטר של השמצות.
אין שום סיכוי שהוא לא נבחר שוב באחוזים של ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2017, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
:bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2017, 20:04 
פשוט התנהלות מביכה. נקווה שעד סוף העונה הנוכחית נזכה לראות את מסקנות הוועדה להפקת לקחי העונה שעברה.
אני מקווה שלפחות הוא לא ישן באוטו שלו בזמן ששהה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אחמד ניבינס חתם
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2017, 21:53 
והנה פרנקו הצליח למשוך עוד קצת זמן כשהביא שחקן שכל בר דעת הבין שאין סיכוי שיוכל לשחק ולתרום לנו. אז עוד כמה אלפי דולרים נזרוק לפח בזכות הענות לשיגיונות של מאמן גונב דעת.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2017, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
חייבים למנף את השחרור ולמכור חולצות משחק שלו עכשיו

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2017, 00:34 
shirman כתב:
השנה יש בחירות, לא?
אני מקווה שאנשים סוף סוף ישכילו להבין שיש בעיה ניהולית קשה בקבוצה, ואף נייט רובינסון שיוחתם שבוע לפני הבחירות לא ישנה את העובדה הזו...

אוי אתה גדול

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2017, 10:08 
האקים ווריק ודבון ג'פרסון מועמדים להפועל
האדומים מחפשים חיזוק: קוואלס הוצע, גישושים אצל אייברסון"
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 51&lang=HE

הרבה שמועות על הרבה שחקנים...
מעניין מי מדליף לתקשורת, ההנהלה או הסוכנים :bang:
ויותר חשוב האם יגיע מישהו לפני המשחק הבא מול ראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2017, 13:27 
השאלה היא לא רק אם יגיע שחקן. אלא אם ישחק.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2017, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
אנסה לפתח את הדיון לכיוון קצת שונה.

א. מענין לדעת מה בדיוק קרה שם בהחתמה? כלומר מדובר בשחקן של פרנקו או שהונחת על פרנקו? ואם הונחת למה שוחרר? ואם של פרנקו למה הברקס שההנלה שמה עכשיו לא יכלו לשעם לפני שבוע?
ב. מדברים על כישלון ניהולי. גם אם אני מתחבר לזה, הבעיה היא שאף אחד שרץ לא מציג נסיון מוכח יותר בניהול קבוצת כדורסל מהפן המקצועי. ולא רק זה אלא גם אף אחד לא מציע פתרון ניהולי אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2017, 20:04 
אל, תראה את הוידאו בפייסבוק של הפועל.
פרנקו מספר שראה אותו בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2017, 20:16 
אין סיכוי שהנחיתו אותו לפרנקו על הראש. ההנהלה שלנו לא עושה דברים כאלה ופרנקו לא מסכים לדברים כאלה.
למה שיחררו אותו? כי לא טרחו לוודא מה המצב הגופני של שחקן שלא שיחק שנתיים ועבר שתי פציעות קשות. פאדיחה של כל הנוגעים בדבר.
לגבי סעיף ב' אני מסכים. ההנהלה עושה עבודה לא טובה ובעיקר לא לומדת מהטעות הכי גדולה שלה (אי מעורבות בצד המקצועי). מצד שני, זה לא שיש אופציה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2017, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
ברור שאין אופציה אחרת.
גם כשהביאו סמכות מקצועית בשכר להנהלה אז באו בטענות על זה שאף אחד בהנהלה לא משגיח על הסמכות המקצועית שהביאו להנהלה.
בקיצור, הקהל של הפועל אף פעם לא מרוצה ותמיד משפיע על ההנהלה לרעה.

זה בלי להזכיר את ההוא שרוב המקורבים מאשימים אותו בתחלואי ההנהלה, שהוא בכלל לא מינוי נבחר או שכיר שאפשר להחליף אותו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2017, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
שורה תחתונה,
מחר ניבנס, הווארד ודרל משחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2017, 20:39 
הסמכות המקצועית שהביאו היה כיוון נכון. אמנם אני לא חושב שבירנבוים הוא האיש המתאים ובסופו של הוא גם לא תרם (הודה שזה היה באשמתו), אבל הייתי מעדיף שישאירו אותו על פני לחזור למצב הקודם.
בסופו של דבר חזרנו למצב שבו אף אחד לא מגן עלינו מפני אגו של מאמן כי ההנהלה (לדעתי) לא מספיק מבינה בכדורסל ולא מביאה את האנשים שכן ידעו לעשות סטופ לדברים האלה.
אני לא אגיד שעד שלא נביא אדם כזה לא נצליח כי בסופו של דבר הצלחה בכדורסל הישראלי היא די מקרית, אבל בטוח לא נהיה קבוצת צמרת יציבה בצורה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2017, 07:50 
סמל אישי של המשתמש
השחרור של ניבינס אחרי פחות משבוע רק ממחיש את הביזיון, אבל כמובן שהביזיון היה בעצם הבאתו.
אפילו לא מדובר במקרה של שחקן שנתן תפוקה בעבר, בדיוק חוזר מפציעה ומהמרים על כך שהוא יחזור כמו שצריך. הוא כבר חזר מהפציעה בצורה הכי גרועה שאפשר ובכל זאת הביאו אותו.
זאת פשוט רשלנות מקצועית שהביאו שחקן כזה באמצע העונה.

זה גם כישלון נקודתי, אבל זה גם כישלון מערכתי שהחתמה של כזה שחקן, שלדעתי אף קבוצה בלאומית לא הייתה מביאה, עוברת במועדון, רק כי המאמן רצה אותו משום מה. שחקן כזה היה צריך להיפסל על הסף. ברגע שרואים את הרקורד הבריאותי שלו ומה הוא עשה מאז שהוא חזר מהפציעה האחרונה, הוא היה צריך להיפסל על הסף, באותו רגע. מזה ועד אשכרה להחתים אותו, יש מרחק גדול מאוד, שכל כולו כישלון של המערכת.

וזה מתחבר לעוד מקרים מתחילת העונה שבהם הייתה התנהלות מקצועית לא תקינה, שלא היו קורים עם דינמיקה יותר בריאה של מאמן-הנהלה. מתחילת העונה פרנקו עושה מה שבא לו בלי שום בקרה מצד ההנהלה.
היום זה כבר משחק שישי רצוף שאנחנו עולים עם שלושה זרים. יש פה איזו מין זחיחות של פרנקו, כאילו אנחנו כאלה גדולים שאנחנו יכולים לתת פור לליגה ולעלות עם שלושה זרים. ואם השחקנים ימלאו אחר ההוראות המדוקדקות של שלו בכל פוזשן אז זה ינצח לנו משחקים, ולא נזדקק לארבעה זרים. אז כמובן שאנחנו לא כאלה גדולים, וזה לא עובד.
ובכלל, כל ההקרבה של הקבוצה על מזבח מאט הווארד והכשירות שלו. ממתי קבוצה בסדר הגודל שלנו, שמחזיקה בסגל לא רחב מדי ורושמת ארבעה זרים, שמה את כל העונה שלה על הולד ומחכה לפחות סיבוב שלם לזר, שהוא לא כוכב גדול (זה גם האוהדים הגדולים ביותר שלו יגידו), לא העוגן של הקבוצה ולא שחקן שאי אפשר לוותר עליו?
גם ניבינס היה מראש שחקן על תנאי. כולם על תנאי. גם ג'ף על תנאי. רק זה שפצוע, מי יודע מתי הוא יחזור, איך הוא יחזור ומתי שחקן פציע כמוהו ייפצע שוב - הוא לא על תנאי.
וכמובן כל הסיפור עם ג'ף אלן. מתוך שלושת הזרים שכן יש לנו, פרנקו מרשה לעצמו לשרוף בתקשורת את זה שמחזיק לנו את כל הצבע מתחילת העונה. זה היה מעשה שלא ייעשה, וברור שהוא גם לא היה עושה את זה בשום מועדון אחר. אני מניח שבהנהלה רתחו מזעם על מה שפרנקו עשה, אבל הם יכולים לבוא בטענות רק לעצמם. רק בהפועל, שבה פרנקו קיבל סמכויות של קיסר בערך, שמחליט בלעדית על כל דבר שקשור למועדון, הוא מרשה לעצמו לעשות את זה.

והסיפור הזה הרי לא חדש. רמי הדר, דני פרנקו, קטש, מאמנים שהיו פה והרשו (במקרה של פרנקו מרשה) לעצמם הרבה יותר מדי, קיבלו החלטות ועשו מהלכים לא סבירים ולא לגיטימיים בעליל (בין אם מקצועיים או בהתנהלות שלהם), רק כי ההנהלה נתנה להם מרחב תמרון שאפשר את זה. היחיד שהתנהל ומתנהל אותו דבר בכל מקום, בהפועל או בכל מועדון אחר, זה אדלשטיין, ובגלל זה במכבי הוא החזיק בדיוק חודשיים ובשאר הזמן הוא נשאר בבית. אבל שאר המאמנים שהם אנשים שפויים בנפשם, מתנהלים בסופו של דבר כמו שמאפשרים להם להתנהל. וכשהם אימנו בחיפה, בירושלים ובאילת, הם לא הרשו לעצמם רבע מהדברים שהם הרשו לעצמם אצלנו. קטש באילת לא היה מעז (או לא היה יכול) להוציא מהטופס את השחקן הכי טוב שלו (דוראנד סקוט) במשחק קריטי שחרץ את גורל העונה, או לבנות קבוצה בצורה הזויה כמו שהוא עשה בתחילת העונה השנייה שלו. אם רמי הדר היה דורש בחיפה להעיף שני שחקנים מרכזיים שלו בעיצומה של העונה, ג'ף רוזן בכלל לא היה עונה לו לטלפון. פרנקו לא היה מעז לשרוף ככה שחקן בתקשורת על הראש של ההנהלה בירושלים, וגם לא להתנהל ככה עם סגל השחקנים. בהפועל נתנו לקטש ורמי הדר להתרסק ואז פיטרו אותם. זאת לא הדרך להתנהל מול מאמן, וזה חשף את קלישאת ה"חופש למאמן" במערומיה. היא לא נכונה, היא לא בריאה, והיא לא מביאה הצלחות.

היה את הניסיון כביכול למנות מנהל מקצועי, אבל מעבר לכך שבירנבוים הוא לא האיש המתאים, מנהל מקצועי זה פשוט לא הפיתרון. מנהל מקצועי הוא עוד דמות מקצועית, שהעבודה שלו קצובה בזמן (כמו שראינו עם בירנבוים), שהוא בסך הכל חולק את הסמכויות של המאמן, שמגיע עם השקפות משלו, וגם צריך לדאוג למקום שלו במועדון. לא שזה חיסרון ושמנהל מקצועי זה דבר רע, אבל זה לא פיתרון לבעיה שקיימת אצלנו. בסופו של דבר, למי שיש אחריות על מצב המועדון, למי שמנהל את כל העסק הזה, למי שצריך לבחון את מצב המועדון בפרספקטיבה רחבה יותר ושונה משל מאמן או דמות מקצועית כלשהי, למי שנמצא הרבה שנים במועדון ולא צריך לדאוג למקום שלו, למי שיותר חשוף לאוהדים ועם העולם שמחוץ למועדון, צריכה להיות יותר שליטה על הדברים. אין תחליף לדבר הזה, זה לא קיים אצלנו וזו הבעיה המקצועית הכי מובנית במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2017, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
השחרור של ניבינס אחרי פחות משבוע רק ממחיש את הביזיון, אבל כמובן שהביזיון היה בעצם הבאתו.
אפילו לא מדובר במקרה של שחקן שנתן תפוקה בעבר, בדיוק חוזר מפציעה ומהמרים על כך שהוא יחזור כמו שצריך. הוא כבר חזר מהפציעה בצורה הכי גרועה שאפשר ובכל זאת הביאו אותו.
זאת פשוט רשלנות מקצועית שהביאו שחקן כזה באמצע העונה.

זה גם כישלון נקודתי, אבל זה גם כישלון מערכתי שהחתמה של כזה שחקן, שלדעתי אף קבוצה בלאומית לא הייתה מביאה, עוברת במועדון, רק כי המאמן רצה אותו משום מה. שחקן כזה היה צריך להיפסל על הסף. ברגע שרואים את הרקורד הבריאותי שלו ומה הוא עשה מאז שהוא חזר מהפציעה האחרונה, הוא היה צריך להיפסל על הסף, באותו רגע. מזה ועד אשכרה להחתים אותו, יש מרחק גדול מאוד, שכל כולו כישלון של המערכת.

וזה מתחבר לעוד מקרים מתחילת העונה שבהם הייתה התנהלות מקצועית לא תקינה, שלא היו קורים עם דינמיקה יותר בריאה של מאמן-הנהלה. מתחילת העונה פרנקו עושה מה שבא לו בלי שום בקרה מצד ההנהלה.
היום זה כבר משחק שישי רצוף שאנחנו עולים עם שלושה זרים. יש פה איזו מין זחיחות של פרנקו, כאילו אנחנו כאלה גדולים שאנחנו יכולים לתת פור לליגה ולעלות עם שלושה זרים. ואם השחקנים ימלאו אחר ההוראות המדוקדקות של שלו בכל פוזשן אז זה ינצח לנו משחקים, ולא נזדקק לארבעה זרים. אז כמובן שאנחנו לא כאלה גדולים, וזה לא עובד.
ובכלל, כל ההקרבה של הקבוצה על מזבח מאט הווארד והכשירות שלו. ממתי קבוצה בסדר הגודל שלנו, שמחזיקה בסגל לא רחב מדי ורושמת ארבעה זרים, שמה את כל העונה שלה על הולד ומחכה לפחות סיבוב שלם לזר, שהוא לא כוכב גדול (זה גם האוהדים הגדולים ביותר שלו יגידו), לא העוגן של הקבוצה ולא שחקן שאי אפשר לוותר עליו?
גם ניבינס היה מראש שחקן על תנאי. כולם על תנאי. גם ג'ף על תנאי. רק זה שפצוע, מי יודע מתי הוא יחזור, איך הוא יחזור ומתי שחקן פציע כמוהו ייפצע שוב - הוא לא על תנאי.
וכמובן כל הסיפור עם ג'ף אלן. מתוך שלושת הזרים שכן יש לנו, פרנקו מרשה לעצמו לשרוף בתקשורת את זה שמחזיק לנו את כל הצבע מתחילת העונה. זה היה מעשה שלא ייעשה, וברור שהוא גם לא היה עושה את זה בשום מועדון אחר. אני מניח שבהנהלה רתחו מזעם על מה שפרנקו עשה, אבל הם יכולים לבוא בטענות רק לעצמם. רק בהפועל, שבה פרנקו קיבל סמכויות של קיסר בערך, שמחליט בלעדית על כל דבר שקשור למועדון, הוא מרשה לעצמו לעשות את זה.

והסיפור הזה הרי לא חדש. רמי הדר, דני פרנקו, קטש, מאמנים שהיו פה והרשו (במקרה של פרנקו מרשה) לעצמם הרבה יותר מדי, קיבלו החלטות ועשו מהלכים לא סבירים ולא לגיטימיים בעליל (בין אם מקצועיים או בהתנהלות שלהם), רק כי ההנהלה נתנה להם מרחב תמרון שאפשר את זה. היחיד שהתנהל ומתנהל אותו דבר בכל מקום, בהפועל או בכל מועדון אחר, זה אדלשטיין, ובגלל זה במכבי הוא החזיק בדיוק חודשיים ובשאר הזמן הוא נשאר בבית. אבל שאר המאמנים שהם אנשים שפויים בנפשם, מתנהלים בסופו של דבר כמו שמאפשרים להם להתנהל. וכשהם אימנו בחיפה, בירושלים ובאילת, הם לא הרשו לעצמם רבע מהדברים שהם הרשו לעצמם אצלנו. קטש באילת לא היה מעז (או לא היה יכול) להוציא מהטופס את השחקן הכי טוב שלו (דוראנד סקוט) במשחק קריטי שחרץ את גורל העונה, או לבנות קבוצה בצורה הזויה כמו שהוא עשה בתחילת העונה השנייה שלו. אם רמי הדר היה דורש בחיפה להעיף שני שחקנים מרכזיים שלו בעיצומה של העונה, ג'ף רוזן בכלל לא היה עונה לו לטלפון. פרנקו לא היה מעז לשרוף ככה שחקן בתקשורת על הראש של ההנהלה בירושלים, וגם לא להתנהל ככה עם סגל השחקנים. בהפועל נתנו לקטש ורמי הדר להתרסק ואז פיטרו אותם. זאת לא הדרך להתנהל מול מאמן, וזה חשף את קלישאת ה"חופש למאמן" במערומיה. היא לא נכונה, היא לא בריאה, והיא לא מביאה הצלחות.

היה את הניסיון כביכול למנות מנהל מקצועי, אבל מעבר לכך שבירנבוים הוא לא האיש המתאים, מנהל מקצועי זה פשוט לא הפיתרון. מנהל מקצועי הוא עוד דמות מקצועית, שהעבודה שלו קצובה בזמן (כמו שראינו עם בירנבוים), שהוא בסך הכל חולק את הסמכויות של המאמן, שמגיע עם השקפות משלו, וגם צריך לדאוג למקום שלו במועדון. לא שזה חיסרון ושמנהל מקצועי זה דבר רע, אבל זה לא פיתרון לבעיה שקיימת אצלנו. בסופו של דבר, למי שיש אחריות על מצב המועדון, למי שמנהל את כל העסק הזה, למי שצריך לבחון את מצב המועדון בפרספקטיבה רחבה יותר ושונה משל מאמן או דמות מקצועית כלשהי, למי שנמצא הרבה שנים במועדון ולא צריך לדאוג למקום שלו, למי שיותר חשוף לאוהדים ועם העולם שמחוץ למועדון, צריכה להיות יותר שליטה על הדברים. אין תחליף לדבר הזה, זה לא קיים אצלנו וזו הבעיה המקצועית הכי מובנית במועדון.

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2017, 11:41 
תענוג לקרוא את מה שכתב יובל ואני מסכים לכל מילה שלו.

מאז הסתלקותו של אורי שלף ז"ל, אין לנו אוטוריטה מקצועית אמיתית ובלתי תלוייה ועד שלא תהיה כזו, נמשיך להראות כפי שאנחנו נראים עכשיו.
כיום המועדון כולו הוא "על תנאי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2017, 13:50 
אבא של קידר כתב:
תענוג לקרוא את מה שכתב יובל ואני מסכים לכל מילה שלו.

מאז הסתלקותו של אורי שלף ז"ל, אין לנו אוטוריטה מקצועית אמיתית ובלתי תלוייה ועד שלא תהיה כזו, נמשיך להראות כפי שאנחנו נראים עכשיו.
כיום המועדון כולו הוא "על תנאי".

יש לי חדשות בשבילך. אורי ממש לא היה האוטוריטה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2017, 14:42 
אני כמובן מסכים עם יובל אבל אני רק אוסיף שמנהל מקצועי יכול בעיני לעזור לפתור חלק גדול מהבעיות האלה. תלוי כמובן איך אתה מגדיר לו את התפקיד.
מה שכן, אין ספק שבכל מקרה, מנהל מקצועי או לא, ההנהלה קודם כל צריכה לשנות גישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2017, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
העניין הוא שלמנהל מקצועי אין שום יתרון על המאמן, רק הגדרת תפקיד אחרת, ולכן כל מה שנאמר על יחסי עבודה עם המאמן הופך ליחסי עבודה מול המנהל המקצועי. עדיין הבעיה היא ביחסי העבודה של ההנהלה עם גוף מקצועי בעל שם כלשהו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2017, 15:54 
מספיק שיש עוד חוות דעת מקצועית שיכולה מדי פעם לחלוק על המאמן וזה כבר עולם אחר. זה כבר משנה את מעמד השליט הכל יכול של המאמן ויוצר קונפליקט שההנהלה צריכה לפתור.
כמובן שבשביל זה צריך מנהל מקצועי שבאמת עושה את זה ולא נותן יד חופשית למאמן כמו שאפי בעצמו הודה שהוא עשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: