תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 10:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מאמנים פנויים בשוק
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 11:36 
לירון האדום כתב:
רוני - אתה מתווכח עם האדם הלא נכון, אני בדעה שלך.

דינו - מה לדעתך ראוי לעשות בהתחשב באלטרנטיבות? להישאר עם איווניר?

כן.

כל העניין הזה של לקרוא ולזעוק להחליף מאמן זה אינסטינקט ראשון של אוהד שחושב על איך לפרוק את התסכול שלו מהמצב.

אין שום היגיון להחליף את איווניר גם אחרי כל ההפסדים הרצופים. צריך לחכות שידין יחזור מהפציעה ולקוות שאת ה2 שקלים שיש להנהלה ישקיעו בשחקנים הכי איכותיים שאפשר להביא לליגה הלאומית (ותנחתו מהחלומות על ורמוט ודמארי)..מתיאס מרטין למשל מעפולה, היה לא רע נגדנו למשל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 12:22 
שחר כתב:
לירון האדום כתב:

כן.

כל העניין הזה של לקרוא ולזעוק להחליף מאמן זה אינסטינקט ראשון של אוהד שחושב על איך לפרוק את התסכול שלו מהמצב.

אין שום היגיון להחליף את איווניר גם אחרי כל ההפסדים הרצופים. צריך לחכות שידין יחזור מהפציעה ולקוות שאת ה2 שקלים שיש להנהלה ישקיעו בשחקנים הכי איכותיים שאפשר להביא לליגה הלאומית (ותנחתו מהחלומות על ורמוט ודמארי)..מתיאס מרטין למשל מעפולה, היה לא רע נגדנו למשל..

נגדנו כולם טובים...
זה לא חדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 13:03 
שחר כתב:
לירון האדום כתב:

כן.

כי עם ידין שיחקת טוב? אתה בליגה לאומית, הסיכוי להביא שחקן טוב באמת, הוא קלוש ולכן מה שיש לך כרגע, עם כל החסרונות אמור להספיק. הפועל היא דוגמא קלאסית לקבוצה שמאומנת רע. ההנחה שהכל תלוי בשחקנים מבטלת את השפעת המאמן על סגנון המשחק והיכולת שלו לשפר שחקנים לגמרי.

תראו את הראיון של ליניקר עם גוורדיולה, כמה דברים קטנים שהוא אומר על סגנון משחק, דברים בסיסיים שמאמנים בארץ פשוט או שלא מתעסקים בהם או שלא יודעים להטמיע או שבאמת השחקנים משתינים פה על כולם בקשת. אם שחקן כמו דגני פעם אחרי פעם היה בועט כדורים 60 מטר קדימה ומשאיר שחקן התקפה שישתלט על הכדור וגם אם קרה הנס הזה הוא נשאר מול 5 שחקני הגנה הוא לא היה רואה דקה. כנ"ל שחקן שבמקום לשחרר פס מהיר קדימה היה חייב לגעת עוד 3 שניות בכדור. על לחץ אני כבר לא מדבר. לא צריך את מסי בוסקטס ואינייסטה בשביל זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 13:40 
עם ידין נצחנו חמישה משחקים ברצף.

תשמע רוני, אנחנו עוד מימי רן בן שמעון לא מסכימים על תפקיד מאמן בקבוצה בוגרת.
וגם עכשיו כלום לא ישתנה, אני לא חושב שמאמן של שחקנים בקבוצה בוגרת ילמד אותם מתי להעביר ומתי למסור, או לשדרג אותם, בטח לא בשמונה מחזורים! הוא כן יכול לספסל שחקנים אנוכיים או לדרוש משחקנים קבוצתיים יותר דומיננטיות.
בהתחשב באיכות השחקנים כמו שיש כיום בהפועל, חוץ ממוטיבציה והאפקט הטבעי של החלפת המאמן, אין הרבה מה לעשות כמו גם כל שינוי המערכים שבעיני לא כאלה משמעותיים בליג ההלאומית. כאמור ניסינו את הפטנט הזה כל כך הרבה בשנים האחרונות, של לזרוק מאמנים הביתה ולהביא מאמנים אחרים במקומם, ברוב גדול מאוד של המקרים זה רק גרם נזק. כל מאמן רוצה לחץ והחזקת כדור, גוארדיולה לא המציא את זה וגם לו לקח זמן כדי "להטמיע" את השיטה אצל סיטי ..ואני לא חושב שבכלל יש מה לערוך פה השוואות ביחס לכמות הנגרים שיש לנו בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 15:20 
שחר כתב:

וגם עכשיו כלום לא ישתנה, אני לא חושב שמאמן של שחקנים בקבוצה בוגרת ילמד אותם מתי להעביר ומתי למסור, או לשדרג אותם, בטח לא בשמונה מחזורים! הוא כן יכול לספסל שחקנים אנוכיים או לדרוש משחקנים קבוצתיים יותר דומיננטיות.
בהתחשב באיכות השחקנים כמו שיש כיום בהפועל, חוץ ממוטיבציה והאפקט הטבעי של החלפת המאמן, אין הרבה מה לעשות כמו גם כל שינוי המערכים שבעיני לא כאלה משמעותיים בליג ההלאומית. כאמור ניסינו את הפטנט הזה כל כך הרבה בשנים האחרונות, של לזרוק מאמנים הביתה ולהביא מאמנים אחרים במקומם, ברוב גדול מאוד של המקרים זה רק גרם נזק. כל מאמן רוצה לחץ והחזקת כדור, גוארדיולה לא המציא את זה וגם לו לקח זמן כדי "להטמיע" את השיטה אצל סיטי ..ואני לא חושב שבכלל יש מה לערוך פה השוואות ביחס לכמות הנגרים שיש לנו בקבוצה.

מסכים בעניין החלפת מאמן ביחס לסגל לפחות כרגע, לא מאמין שמאמן אחר בטח ובטח עם
סוג ״המאמן״ שיביאו יעשה שינוי גדול.
לא מסכים לגבי הזלזול שלך בתפקיד המאמן בכלל ובטח כשאתה אוהד קבוצה שההיסטוריה
שלה מוכיחה שרק סוג מסויים מאד של מאמנים הצליחו בה.
הזילות הזאת בתפקיד היא שורש הבעיה של הכדורגל בישראל ברמה המקצועית לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 16:08 
bruno conti כתב:
שחר כתב:

אולי קצת הגזמתי, בעיקר אני מתקומם לגבי הגישה הגורסת שמאמן ילמד שחקנים בוגרים איך למסור, לדרבל, לבעוט לשער וכאלה. אבל אני דווקא חושב ששיטת החלפת המאמן כל חודשיים, כפי שאנחנו עושים בשנים האחרונות פוגעת בתפקיד המאמן ומוזילה אותו. זה לא רציני וזה שכונה, בטח כשהאלטרנטיבות הם כל מיני שלומי דורה, או כאלה שכבר אימנו בהפועל בעבר ונכשלו.מעניין מתי מישהו שוב יעלה את השם של ההוא מגולסטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 18:15 
pokara כתב:
לירון האדום כתב:
hapoel15 כתב:
לקובי רפואה יש שלושה חודשים טובים כמאמן אז בוא נביא אותו להפועל הוא יציל אותנו

רפואה (לפי ויקפידיה) אימן את מכבי פ״ת שנה וחצי.
רפואה קידם את קאניוק, מלמד, דוס סנטוס, אלו ועוד
אז לקדם צעירים הוא יודע, לנו יש קבוצה צעירה, אז למה הזלזול בו?
מה עשה איווניר בשנים האחרונות?? היה פרשן ופוטר מקרית שמונה

את מי בדיוק רפואה קידם?

קאניוק עלה לבוגרים ב2010 והפך לשחקן הרכב ב2012
מלמד הגיע לפתח תקוה ב2013 כשהוא בן 21 ושיחק כמה משחקים לפני שהושאל לעונה ואז חזר בתחילת 14/15 והפך לשחקן הרכב
אלו עלה לבוגרים ב2012 והתחיל לשחק קבוע ברגע שבן שמעון הפך למאמן ב2014
ודוס סנטוס שהגיע לישראל בתור זר בגיל 25 לא נחשב מבחינתי כצעיר :)

הוצאת לי את המילים מהפה. איזה גבר :BOW:
מעבר לזה שלא זוכר שאמרתי שאני מעדיף את איווניר.
המטרה של הקבוצה זה לא לקדם צעירים. המטרה של הקבוצה זה לקחת את הסגל שיש ולעלות ליגה. בכל דרך אפשרית. לא לייצר נכסים כדי למכור לבאר שבע ומכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 18:15 
pokara כתב:
לירון האדום כתב:
hapoel15 כתב:
לקובי רפואה יש שלושה חודשים טובים כמאמן אז בוא נביא אותו להפועל הוא יציל אותנו

רפואה (לפי ויקפידיה) אימן את מכבי פ״ת שנה וחצי.
רפואה קידם את קאניוק, מלמד, דוס סנטוס, אלו ועוד
אז לקדם צעירים הוא יודע, לנו יש קבוצה צעירה, אז למה הזלזול בו?
מה עשה איווניר בשנים האחרונות?? היה פרשן ופוטר מקרית שמונה

את מי בדיוק רפואה קידם?

קאניוק עלה לבוגרים ב2010 והפך לשחקן הרכב ב2012
מלמד הגיע לפתח תקוה ב2013 כשהוא בן 21 ושיחק כמה משחקים לפני שהושאל לעונה ואז חזר בתחילת 14/15 והפך לשחקן הרכב
אלו עלה לבוגרים ב2012 והתחיל לשחק קבוע ברגע שבן שמעון הפך למאמן ב2014
ודוס סנטוס שהגיע לישראל בתור זר בגיל 25 לא נחשב מבחינתי כצעיר :)

הוצאת לי את המילים מהפה. איזה גבר :BOW:
מעבר לזה שלא זוכר שאמרתי שאני מעדיף את איווניר.
המטרה של הקבוצה זה לא לקדם צעירים. המטרה של הקבוצה זה לקחת את הסגל שיש ולעלות ליגה. בכל דרך אפשרית. לא לייצר נכסים כדי למכור לבאר שבע ומכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
שלומי דורה התפנה.
שרון מימר גם פנוי, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 21:24 
David Silva כתב:
שלומי דורה התפנה.
שרון מימר גם פנוי, לא?

מימר מאמן את מכבי פ״ת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 21:55 
שחר כתב:
bruno conti כתב:
שחר כתב:

אולי קצת הגזמתי, בעיקר אני מתקומם לגבי הגישה הגורסת שמאמן ילמד שחקנים בוגרים איך למסור, לדרבל, לבעוט לשער וכאלה. אבל אני דווקא חושב ששיטת החלפת המאמן כל חודשיים, כפי שאנחנו עושים בשנים האחרונות פוגעת בתפקיד המאמן ומוזילה אותו. זה לא רציני וזה שכונה, בטח כשהאלטרנטיבות הם כל מיני שלומי דורה, או כאלה שכבר אימנו בהפועל בעבר ונכשלו.מעניין מתי מישהו שוב יעלה את השם של ההוא מגולסטאר.

פחות על האיך יותר על המתי למסור מתי ואיפה לדרבל ומתי לבעוט לשער
כל אלה הם חלק מקבוצה מאומנת שיודעת מתי ואיך נכון לעשות את הדברים הללו
זה מה שנקרא קבלת החלטות,וכן זה בעיקר עבודה של מאמן להבהיר ולדרוש מהשחקנים שלו
לעשות את הפעולות הנכונות בזמן הנכון ועי כך לייעל את משחק הקבוצה וגם כל אחד מהם אישית.
מסכים בעניין החילופי מאמנים כל חודשיים זה לא ייתן כלום.
לגבי ההוא מגול סטאר אני לא אומר שנכון או לא נכון להביא אותו
אני כן אומר בוודאות שהוא יודע כדורגל יותר מאיווניר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 09:20 
שחר כתב:

עם ידין ניצחת חמישה משחקים ושיחקת פח והיה ברור שזה יתיישר ואני יכול רק לנחש שגם איתו היית עושה אותן תוצאות (אגב, ידין לא שיחק נגד נצרת? אני כבר לא זוכר). ומה שכתבת על גוורדיולה בדיוק מחזק את מה שאני אומר, זה לא קורה ביום (מה שגם היה אולי יכול לתמוך בהשארת רב"ש - עם הסתייגות שהוא אדם בעייתי וזה דופק אותו). הבעיה שאת איווניר אני קצת מכיר, הוא לא גוורדיולה ואפילו לא ברק בכר.
אני לגמרי מסכים לגבי פיטורים של מאמן ואני לא בעד לפטר את איווניר. אני בעד שאנשים, ובעיקר הוא עצמו, יבינו שהפועל לא משחיקם כדורגל ולא משהו שקרוב לזה. נכון, עם שחקנים טובים יותר, הכל קל יותר (למרות שגם לצ'לסי וגן לסיטי יש שחקנים מצוינים, ומספיק היה לראות את סיטי בצ'לסי השנה בשביל לראות מה זו עליונות של מאמן ולמען האמת גם את ברצלונה מול ריאל בימי פפ), אבל מה לעשות, אתה בליגה לאומית, יש שחקנים ברמה של ליגה לאומית ולפחות על הנייר, להפועל יש את הסגל הכי טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 12:25 
איפה יוסי מזרחי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מאמנים פנויים בשוק
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 12:32 
לא רוצה לאמן כדורגל יותר, לדבריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 13:29 
מוטי איווניר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 13:37 
הבעלים שרון ניסנוב אמר: "אנו מודים למוטי איוניר על תקופתו במועדון. ניסינו להצליח ביחד, אבל לצערי דרכינו נפרדות מוקדם משציפינו. כמו בכל מערכת יחסים, לעתים מגיע שלב בו יש צורך בשינוי ושני הצדדים הבינו זאת. אנו מאחלים למוטי הצלחה בהמשך הדרך".

מוטי איוניר אמר: "אני מודה לבעלים, לשחקנים ולאוהדים על ההזדמנות שניתנה לי ומאחל למועדון הצלחה גדולה בהמשך הדרך וחזרה כבר בתום העונה הקרובה אל ליגת העל".

וואלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 13:38 
עוד מוואלה: "רפואה קיבל פנייה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 13:45 
מה דעתכם לגבי קשטן ג'וניור? יכול להתאים לנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
בהצלחה למאמן החדש ולמחליף שלו.

מועדון אוכל מאמניו.
10 ב3 שנים והספירה נמשכת...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 13:52 
עומרי קנדה כתב:
בהצלחה למאמן החדש ולמחליף שלו.

מועדון אוכל מאמניו.
10 ב3 שנים והספירה נמשכת...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

אני גם לא אוהב את התופעה, אבל יש שלב של חוסר ברירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 13:53 
זהו? עכשיו אפשר לעלות בהליכה, עם הסגל שמעל הליגה (שבה אף קבוצה לא רוצה לעלות) ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 13:56 
הפועל פ״ת הדור הבא, אז ככה זה נראה מקרוב. עכשיו נטרוף את הליגה

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 26 אוקטובר 2017, 14:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 13:57 
שחר כתב:

מה יהיה עם הציניות הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 14:31 
קובי רפואה זו כנראה האופציה הכי טובה.
הכישלון שלו העונה בתנאים די נוחים זה לא סימן טוב וגם ההצלחה שלו בעונה שעברה הייתה בסגנון אחר לגמרי מזה שאנחנו מכוונים אליו, אבל לפחות הוא לקח סגל והוציא ממנו יותר ממה שהוא שווה עם שיטה שהוא הנחיל.
זה בערך פי מיליון ממה שאפשר להגיד על השלומי דורות של העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 15:12 
הוקיץ' כתב:
הכישלון שלו העונה בתנאים די נוחים זה לא סימן טוב וגם ההצלחה שלו בעונה שעברה הייתה בסגנון אחר לגמרי מזה שאנחנו מכוונים אליו, אבל לפחות הוא לקח סגל והוציא ממנו יותר ממה שהוא שווה עם שיטה שהוא הנחיל.

לרפואה היה סגל פגז לא יודע על מה אתה מדבר זה דבר ראשון.
דבר שני כל נסיונו של רפואה זה עונה וקצת במכבי פת על סמך מה
הוא המועמד המוביל להפועל תא?
הוא באותה קטגוריה עם השלומי דורות של העולם עד שלא יוכיח אחרת,
ולא שאני בעד שלומי דורה אבל הוא העלה קבוצות מה שרפואה לא עשה
ככה שכל ההודעה שלך הזויה מהיסוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 15:23 
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:

סגל פגז? מה עישנת? כל הקישור הקדמי וההתקפה היו מלאים בשחקנים בינוניים. וזה לא שבהגנה היו כוכבים כן? בפעם האחרונה שבדקתי עומר דנינו, אורי מגבו וחגי גולדנברג עוד לא קיבלו הצעה מברצלונה.
היה לו סגל בינוני בדיוק כמו הפועל חיפה, קרית שמונה, אשדוד, סכנין ועוד כל מיני קבוצות. הוא הצליח לייצר שם קבוצה קשוחה שעומדת יפה מאוד על המגרש ומתבססת בעיקר על חילוצי הכדור של הקישור האחורי.
מה שלומי דורה עשה בקריירה שלו? מה סגנון המשחק המועדף עליו? מתי ראית קבוצה שלו שנראתה כמו קבוצה? כנראה שלדורה בעצמו קשה לענות על השאלות האלו.
ולא, קובי רפואה זה לא מישהו שהייתי רוצה לראות בהפועל, אבל ביחס לאופציות זו כנראה הטובה ביותר. או שתן לי לנחש, אתה רוצה מישהו עם קבלות, דרור קשטן נניח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 15:39 
הוקיץ' כתב:
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:

סגל פגז? מה עישנת? כל הקישור הקדמי וההתקפה היו מלאים בשחקנים בינוניים. וזה לא שבהגנה היו כוכבים כן? בפעם האחרונה שבדקתי עומר דנינו, אורי מגבו וחגי גולדנברג עוד לא קיבלו הצעה מברצלונה.
היה לו סגל בינוני בדיוק כמו הפועל חיפה, קרית שמונה, אשדוד, סכנין ועוד כל מיני קבוצות. הוא הצליח לייצר שם קבוצה קשוחה שעומדת יפה מאוד על המגרש ומתבססת בעיקר על חילוצי הכדור של הקישור האחורי.
מה שלומי דורה עשה בקריירה שלו? מה סגנון המשחק המועדף עליו? מתי ראית קבוצה שלו שנראתה כמו קבוצה? כנראה שלדורה בעצמו קשה לענות על השאלות האלו.
ולא, קובי רפואה זה לא מישהו שהייתי רוצה לראות בהפועל, אבל ביחס לאופציות זו כנראה הטובה ביותר. או שתן לי לנחש, אתה רוצה מישהו עם קבלות, דרור קשטן נניח?

אנחנו מדברים העונה שעברה כן?
דוס סנטוס קוויאר ואלו בהגנה ששניים מהם נחטפו כבר למכבי חיפה והפועל ב״ש
קניוק שמשחק בחול
מלמד שעבר לבש
וזה על קצה המזלג...
היה לו סגל טוב שקורה אחת ל בסוג קבוצות בסדר גודל הזה הצליח ועשה עונה יפה ועל כל כל הכבוד
בהפועל יש לו הרבה הרבה פחות ממה שהיה לו במכבי פת השנה ונכשל שלא לדבר על גודל המועדון והלחצים
שני בספק גדול אם יעמוד בהם.
אני אמרתי משהו טוב על דורה? סה״כ ציינתי עובדה שאם מדברים פה על קבלני עליות וכל החרטות אז לו לפחות יש רזומה של מאמן
שהעלה קבוצות לא שזה עושה עליי רושם ואני ממש לא רוצה שיבוא,אני מציין את זה כנגד ההודעה התמהונית שלך זה הכל.
קשטן לא יבוא אליך וגם לא אלי כהן לצערי
מכיוון שהבעלים שלך מחפשים בובות ולא מאמנים בדיוק כמו האוהדים אגב...
או רובם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 16:07 
אלו? שחקן לא רע. לא הייתי אומר שהוא נחטף לב"ש מאחור והוא שיחק עשרים דקות במצטבר מאז שהגיע לשם, אבל בהחלט שחקן חביב.
גם דוס סנטוס סבבה. סוג של דגני. לא בלם גדול אבל מאוד מהיר ובליגה שלנו זה לא מעט.
קניוק משחק בחו"ל? אתה רציני? אתה מודע לזה שהוא משחק בליגה האוזבקית? כי אם היית מודע לזה אני לא יודע אפילו איך להגיב לזה. לא שאני מתנגד לראות אותו בהפועל, שחקן ליגה טוב והכל, אבל נו בחייאת.
לצד זה היו שם המון שחקנים בינוניים ומטה כמו פאקינג דני עמוס, מונרוי, חגי גולדנברג, מוחמד כליבאת ועוד כל מיני טאלנטים בסגנון. אבל עזוב, זה בכלל לא העניין. העניין הוא איך שהם שיחקו וכאמור לזה לא התייחסת בכלל (לא מפתיע). זה ששלומי דורה העלה קבוצות ליגה זה לא מעניין אותי, מעניין איך הקבוצות שלו נראות והן לא נראות.
וכן, הבעיה עם אלי "שי אבוטבול באנקר בהרכב והביאו לי שני מוסלמים על הראש לבית"ר" כהן ודרור קשטן זה שהם לא עושים מה שההנהלה אומרת. זאת הסיבה שאף אחד לא מעסיק אותם. אלוהים ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2017, 16:30 
שחר כתב:
לא
נראה לי שכבר הבנו שהליכה לא תהיה יפה
ושאם מביאים שחקנים של ליגה לאומית ככה גם נראה
אבל אני חושב שמוטי איווניר היה הגורם התורם למצב
החלפתו היא אחד משני המהלכים שהיו חייבים לקרות כדי שתהיה תקווה לשינוי לפחות

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: