הוקיץ' כתב:
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:
קובי רפואה זו כנראה האופציה הכי טובה.
הכישלון שלו העונה בתנאים די נוחים זה לא סימן טוב וגם ההצלחה שלו בעונה שעברה הייתה בסגנון אחר לגמרי מזה שאנחנו מכוונים אליו, אבל לפחות הוא לקח סגל והוציא ממנו יותר ממה שהוא שווה עם שיטה שהוא הנחיל.
זה בערך פי מיליון ממה שאפשר להגיד על השלומי דורות של העולם.
לרפואה היה סגל פגז לא יודע על מה אתה מדבר זה דבר ראשון.
דבר שני כל נסיונו של רפואה זה עונה וקצת במכבי פת על סמך מה
הוא המועמד המוביל להפועל תא?
הוא באותה קטגוריה עם השלומי דורות של העולם עד שלא יוכיח אחרת,
ולא שאני בעד שלומי דורה אבל הוא העלה קבוצות מה שרפואה לא עשה
ככה שכל ההודעה שלך הזויה מהיסוד.
סגל פגז? מה עישנת? כל הקישור הקדמי וההתקפה היו מלאים בשחקנים בינוניים. וזה לא שבהגנה היו כוכבים כן? בפעם האחרונה שבדקתי עומר דנינו, אורי מגבו וחגי גולדנברג עוד לא קיבלו הצעה מברצלונה.
היה לו סגל בינוני בדיוק כמו הפועל חיפה, קרית שמונה, אשדוד, סכנין ועוד כל מיני קבוצות. הוא הצליח לייצר שם קבוצה קשוחה שעומדת יפה מאוד על המגרש ומתבססת בעיקר על חילוצי הכדור של הקישור האחורי.
מה שלומי דורה עשה בקריירה שלו? מה סגנון המשחק המועדף עליו? מתי ראית קבוצה שלו שנראתה כמו קבוצה? כנראה שלדורה בעצמו קשה לענות על השאלות האלו.
ולא, קובי רפואה זה לא מישהו שהייתי רוצה לראות בהפועל, אבל ביחס לאופציות זו כנראה הטובה ביותר. או שתן לי לנחש, אתה רוצה מישהו עם קבלות, דרור קשטן נניח?
אנחנו מדברים העונה שעברה כן?
דוס סנטוס קוויאר ואלו בהגנה ששניים מהם נחטפו כבר למכבי חיפה והפועל ב״ש
קניוק שמשחק בחול
מלמד שעבר לבש
וזה על קצה המזלג...
היה לו סגל טוב שקורה אחת ל בסוג קבוצות בסדר גודל הזה הצליח ועשה עונה יפה ועל כל כל הכבוד
בהפועל יש לו הרבה הרבה פחות ממה שהיה לו במכבי פת השנה ונכשל שלא לדבר על גודל המועדון והלחצים
שני בספק גדול אם יעמוד בהם.
אני אמרתי משהו טוב על דורה? סה״כ ציינתי עובדה שאם מדברים פה על קבלני עליות וכל החרטות אז לו לפחות יש רזומה של מאמן
שהעלה קבוצות לא שזה עושה עליי רושם ואני ממש לא רוצה שיבוא,אני מציין את זה כנגד ההודעה התמהונית שלך זה הכל.
קשטן לא יבוא אליך וגם לא אלי כהן לצערי
מכיוון שהבעלים שלך מחפשים בובות ולא מאמנים בדיוק כמו האוהדים אגב...
או רובם.